McWeKeend

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifכה גמאני ראיתי את זה..

אני הייתי בשוק ואני כזה "וואי... יש לו מזל!" גאד מארק..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif KOL../images/Emo99.gif

אני מאוהבת בקול של הסולן שלהם, הם מעולים! וגארט כמובן

RadioWonderland

New member
McWeekEND!

זה המקוויקנד השני שלי!! :D
שיר השבוע של מקפליי
Down Goes Another One
שיר השבוע לא של מקפליי
Acquiesce – Oasis
אומן/ית/להקת השבוע
McFLY, Oasis <3
אלבום השבוע
Motion In The Ocean/ Radio:ACTIVE
קליפ השבוע
אין
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
מופע שנות השבעים P:
סרט השבוע
10 דברים שאני שונאת אצלך
עיצבן השבוע
שהיו 2 מבחנים
העציב השבוע
המבחן במתמטיקה ):
שימח השבוע
הגיטרה שלי
ציטוט השבוע
"we've got an album coming out in two weeks. but it's the same album!" – דני על הגירסא השנייה שיצא למושן
מתנגן בראש/בפלייליסט
Live Forever - oasis
המלצת השבוע
אל תלכו בכלל לבצפר, סתם מקום דפוק
התמונה הכי חמה

Red Shani

New member
Here comes the rain again

Falling from the stars שיר השבוע של מקפליי Santa Claus is coming to town Five Colours & American Idiot Live @ Manchester
Ghostbusters Ive Got You Mr. Brightside
שיר השבוע לא של מקפליי death and all his friends - coldplay
Cemeteries of London - Coldplay 42 - Coldplay Lost! - Coldplay American idiot - Green Day Wake Me Up When September Ends - Green Day Take My Hand - Simple Plan When I'm Gone - Simple Plan Yelow Submarine - The Beatles It's Only Time - Drake Bell Misery Business - Paramore So What - Pink אומן/ית/להקת השבוע קולדפליי, מקפליי אלבום השבוע Viva La Vida or Death And All His Friends
|סגידה||סדיגהמרובעת||סגידהמשוששת| קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע שנות ה- 70 חברים סרט השבוע המספר 23
עיצבן השבוע שהמבחן בתקשורת היה על היפה והחנון>< השיר של פכטר מהבחירות
טל לא רוצה להחליף איתי את JML תמורת דיסק של RHCP
העציב השבוע שבסוף לא ראיתי דיסטרביה(
) בפעם השלישית אחרי כל התכנונים
שהסימס לא עובד שוב
שימח השבוע עבדתי תליתי עוד פוסטרים D: (הארי פוטר, מנצ'סטר יונייטד
) סירטוני נוסטלגיה של רונאלדו מלפני חצי שנה(נוראיים הדברים שמשמחים אותי, אה?
) סימס 3 יוצא בפברואר ולא ביולי
ציטוט השבוע "אין כזה דבר גורל, יש רק החלטות שונות" - מתוך המספר 23
המורה מחלקת את המבחנים כשכל הכיתה ברעש:"אני לא מבינה! איזה מן כיתה אתם?!" מישהו:"כיתה י' 6, תקשורת"
"זה ועדת קישוט פה?!" מתנגן בראש/בפלייליסט Down Goes Another One המלצת השבוע כרטיס זיכרון עם המון מקום לפלאפון. לא משנה כמה זה עלה, זה היה שווה את המאה ומשהו שירים שיש לי עליו
התמונה הכי חמה צ'אבי (שבי
) אלונסו

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifXDDD

י'6 תקשורת זה כלכך אנחנו!!
כלומר.. היינו י' עכשיו אנחנו י'א6 תקשורת. זה כלכך מזכיר לי את הכיתה שלי XDDDDDD

m o r 1 0 2

New member
אני חוזרתתת-י' 6../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif|כתר../images/Emo168.gif

חח,כפרעלינו^^ צ'אבי,את עוד תקבלי אותו ליומולדת יוצא מתוך עוגת פאיXDD

Red Shani

New member
אמן בכותל../images/Emo3.gif צ'אבי../images/Emo23.gif אפשר לוותר על העוגה../images/Emo8.gif

../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif My McWeKeend ../images/Emo42.gif../images/Emo187.gif

שיר השבוע של מקפליי
DGAO THNL Everybody Knows וטו קלוווז פור קמפט . XD
שיר השבוע לא של מקפליי
3000 YEAR - באסטד XD
להקת/אלבום השבוע
רדיו אקטיב .
קליפ השבוע
---------------
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
מפרץ האהבה ( אוף שרוני הולך )
משהו שעיצבן
מבחן במתמטיקה
שימח השבוע
קניייייייייייייייתי GH !!!!!!!!!!!!!!! פגשתי באיזשהי מסיבה , מישהו חתיך
שאוהב את מקפליי !!!!!!! D: אני עדיין בהלם . ^^ אה והוא לא גיי
( האמהאמהאמקרןהאמהאמה)
עיצב השבוע
---------------
ציטוט השבוע
אני לקרן : " קרן איך אחיך נראה ? " קרן אליי : " מכוער " אני לקרן : " אז מה והוא מתוק ? " היא אלי : " לא ! , אבל הכלב שלי מושלם !!!! " אני ~צוחקת~ היא : " אבל יש בעיה ! " אני : "שהיא.. " " הוא הומו !!! " אני : " תוכלי להוסיף אותו לדאנגי שלך ( פיק גייז שהיא ושרון כותבות ) היא : " רעיון טוב , שהוא החיית מחמד של דאגי . " אני : " למה ? " היא : " הכלב תמיד מושפע מהבעלים שלו " נשפכתי באותו זמן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מתנגן בראש/בפלייליסט
אווי איך באלי להפגש עם קרן D: באסה ששרון עף מהמפרץ . אבריבאדי נוווז .
תמונת השבוע
תגידו איך .

~תיקון~

התבלגן לי המקוייקנד כי העתתקתי ושמתי גם בקומונה , איפה שתוכניות אהובות רשמתי מפרץ האהבה אוף שרוני הולך חחח התבלבלתי התכוונתי אוף ששרון הלך

Bleed for Me

New member
Everytime you're near I get creative

הרבה זמן לא עשיתי.. שיר השבוע של מקפליי: the end שיר השבוע לא של מקפליי Paramore - Decode Paramore - I Caught Myself You Me At Six - Jealous Minds Think Alike fall out boy - i dont care David Cook - Light on The Script - The Man Who Can't Be Moved Yellowcard - Ocean Avenue והאלבומים של סימפל אומן/ית/להקת השבוע: ליאון ג'קסון כפרה עליו
אלבום השבוע: Leon Jackson - Right Now All Time Low - So Wrong It's Right קליפ השבוע: דיקוד של פראמור וכמובן שירי מיימון בEMA תוכנית הטלוויזיה של השבוע: טופ מודל,גיבורים,מגרש ביתי, אקס פקטור, ד"ר הו והאח הגדול דההה סרט השבוע:גאווה ותהילה! אדי
עיצבן השבוע:שהייתי באבט"ש וממש דפקו אותנו העציב השבוע:שומדבר מיוחד שימח השבוע: שנשארו רק עוד 26 ימים להופעה של סימפלללל חחחחח ציטוט השבוע^ מתנגן בראש/בפלייליסט: Leon Jackson - creative המלצת השבוע: ליאוןןן התמונה הכי חמה: נו מה..טוב שלא חפרתי עליו פה..ליאון> סימפל עוד 26!!!!!!3>

O0NoNi0O

New member
איך גאווה ותהילה? אני מתה לראות את זה אבל

שונאת סרטי אקשן חח..זה יותר מידי אקשן ומכות ודם וחרא כזה? או שזה מותח...? אין לי זמן לקולנוע ואם אני מפנה זה צריך להיות מוצדקXDDD

Bleed for Me

New member
כן, זה סרט דיי אלים וקשה

אבל אדוארד נורטון
אחחחח סרט טוב, אני נהנתי, אבל כןן, הוא קצת קשה לצפייה..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ליאון../images/Emo99.gif די הוא מדהים

הוא כזה חמוד בקליפ ל- Don't Call This Love
האלבום בכורה שלו זה הכל קאברים? כי הם נשמעים מוכרים כאלה..><" אבל אלבום טוב ברובו, ממש מתאים לקול שלו, אני מאוהבת חחח

Bleed for Me

New member
סופסוף!!!!

סופסוף מישהי שמכירה את ליאון!! הללויה! חחח חוץ מהפורום הרישמי שלו (מן הסתם), מחברה שלי שאני משגעת אותה עליו (והיא לא מתה עליו
) והפורום של אמריקן איידול שגם לא ממש מדברים עליו, הינה, מצאתי מישהי שאפשר לדבר איתה! חחחחחחחח שמעי, אני צופה הדוקה של אקס פקטור (שאתמול אגב העיפו את הפייבוריטית שלי
) בליאון התאהבתי עוד באודישן הראשון שלו שהוא התחיל לבכות חחח, ומאז עקבתי אחריו בתקווה שהוא ינצח למרות שהוא לא היה הפייבוריט של כולם לניצחון, ואז הוא זכה! ומאז חיכיתי כל כך לאלבום הבכורה שלו וסופסוף זה קרה! חחח ואני גאה לומר שיש לי אותו
בכל מקרה, יש לו 3 קאוורים באלבום, סך הכל אלבום מעולה, אני חורשת עליו וממש נהנת!, הופתעתי שהוא מעריץ ענק של מייקל בובלה ואין לא אף שיר שדומה לסגנון של מייקל! הוא לגמריי הלך לכיוון של התשובה הגברית לאיימי ווינהאוס ודאפי! סחטיין! קיצר סורי על החפירה..תתנחמי בתמונה יפה
חחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifחח אני לא צופה באקס פקטור אבל אני

בד"כ עוקבת אחרי האהובים עליי אחרי שיש אותם בהיטס חחח כמו וויל יאנג שהיה בפופ איידול אאל"ט. דווקא אני חושבת שזה כן סגנון דומה למייקל בובלה, אולי לפחות בחלקו. מה שבטוח שאהבתי יותר משיר אחד בו. והוא יצא יחסית ממש מהר האלבום
אהבתי במיוחד את קלדוניה שאני יודעת בוודאות שהוא קאבר והביצוע שלו חלומי
, את DCTL כמובן שהוא פשוט מדהים בקליפ, Stargazing וגם הקאבר לWhen you believe נחמד וכמובן ממנו גיליתי אותו. בקיצור, הוא מדהים! חח זהו

Bleed for Me

New member
גם אורדנרי דייס שיר מ-ד-ה-י-ם../images/Emo99.gif

חבל שלא מפרגנים לו יותר.. והאלבום דווקא יצא יחסית מאוחר, הוא עבד עליו 11 חודשים, זה נחשב הרבה אבל סיימול (קאוול) רצה לתת לו זמן להתפתח כאמן כדי שיצא אלבום מעולה וככה יצא.. אגב את יו דונט נואו מי (אחד הקאוורים באלבום) הוא גם ביצע בתוכנית וזאת הייתה ההופעה הכי טובה שלו.. ומה שהכי יפה בקלדוניה חוץ מהעובדה שכן,זה קאוור מדהים, זה שהשיר מדבר על סקוטלנד,ארץ הולדתו של ליאון, מה שהופך אותו ליותר עמוק ומיוחד.. בכל מקרה, הוא זמן מדהים, הוא רק בן 19 והתחיל לשיר 10 חודשים לפני שבא לתוכנית! פשוט הזוי!.. אני מקווה שיתחילו לפרגן לו ולהשמיע אותו יותר..מגיע לו

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אוה, זה הרגיש פחות.. חח

הוא אכן מדהים, יכול להיות שפחות מתחברים לסגנון מוזיקה הזה שהוא יצר לעצמו ויהיה קשה לעכל את זה. אבל אם היטס יחרשו על הקליפים שלו כמו שהם עושים לאומנים אחרים זה בהחלט יכול להצליח כי הסינגל הראשון לדעתי חמוד, כיפי וקליל שכזה שבכייף יכול להיתקע.

Bleed for Me

New member
כן..את יודעת מה הכי מעצבן בכל הסיפור?

שסיימון אמר שלדעתו ליאון אפעם לא ימכור או יצליח כמו ליאונה ושהם יקחו את הזמן איתו ושהאלבום של השנה דווקא יהיה של רידיאן, הבחור שהתמודד מול ליאון באקס פקטור (והוא היה הפייבוריט של סיימון) שישחרר אלבום ראשון עוד שבועיים. עכשיו, מיילא אמר שלא יצליח כמו ליאונה כי זמרת כזאת באמת לא מוצאים כל עונה, אבל לא לפרגן לו בשיט על ההישגים שלו (כמו סינגל ואלבום במקום השלישי במצעד) ולומר שהאלבום הכי מצופה הוא של זה שהיתמודד מולו?! איזה חוסר אמונה באמן שחתום אצלו!! שזכה בזה ביושר, ממש נעלבתי מזה, גם שאר המעריצים של ליאון ואת יודעת מה? נראה לי שגם ליאון..זה היה ממש לא פייר כלפיו, זה אמנם עסק קשה אבל בחייאת! קצת אמונה ופרגון! חוצמזה שבכלל אין לו זמן אוויר ברדיו או בטלוזיה אז בטח שקשה לו! אני שונאת שעושים את זה לאמנים שאני אוהבת ומעריכה! אוף..

למעלה