Megadeth Vs Slayer

נימרודל

New member
גאנז בהחלט מוערכים יתר על המידה

ואפשר לרואת את זה באופן מאד ברור כשמסתובבים בביה"ס שלי. כל הצופיפניקים הוואנבי קשוחים האלה הפכו את הרוק לטרנד ועכשיו אחת מלהקות הדגל שלהם זה גאנס אנד רוזז. כאשר זה ברור לכל אחד מחוף לספרה שלהם שהם שומעים את זה א. בשביל להיות מאגניבים. ב. בשביל להיות סופר-קשוחים ג. כשתהיה להם עילה לעשן. ד. כי הם סבורים מאיזושהי סיבה שגאנז היא אחת הלהקות הכי טובות בעולם ושהם תרמו רבות לרוק. טעות.

Mena Rea

New member
תגידי להם שהרבה לפני גאנז היו

לז זפלין, שללא ספק השפיעו על גאנז. ושאקסל מנסה לחקות את רוברט פלאנט. ואז הם לא ידעו על מה את מדברת, ויצאו טמבלים. אבל אפשר להתנחם בזה שהם לפחות שומעים רוק, ולא רק דאנסים וכוכב נולד.

נימרודל

New member
חעחעחעחעחע XD אבל תשמע...

חייבים לתת להם קצת כרדיט, רובם שומעים גם לד זפלין, אפילו פינק פלויד וכאלה... אבל הם שומעים את כל המיינסטרים. זאת אומרת, אני לא חושבת שאחד מהם אי פעם שמע על יס או גונג או ג'נסיס או קינג קרימזון (קינג קרימזון אולי, בעצם) אני רק יכולה להניח שאפילו את הדיסקים המוקדמים של פינק פלויד רובם לא שמעו. הם כאילו הפכו את הרוק לטרנד קול ומגניב וגראנג'יסטי-קשואח. בערך שש שמיניות מהבנים בצופים יודעים לנגן על גיטרה ברמה זו או אחרת (בס או תופים או משהו אחר? חלילה)... כן, הם לא שומעים מזרחית דאנס וכוכב נולד... אבל הם פחות-או-יותר גורמים לזילות של משהו אחר.

סתם כי מאוד מעניין אותי ../images/Emo3.gif

מי שתי הראשונות?
ואני כמובן לא מסכים... אבל זה בטח לא מחדש לך כלום

genz

New member
לא, זה לא ../images/Emo13.gif

ושתי הראשונות הן כמובן מטאליקה, והשנייה היא נירוונה.

genz

New member
../images/Emo31.gif אין יותר ממטאליקה

מה שכן, קורט קוביין >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>מטאליקה. חלאס עם ההערצה המפגרת הזאת! הוא לא כתב יפה, הוא לא ניגן יפה, ולצרוח הוא גם לא ידע!

genz

New member
לא....

קורט קוביין > מטאליקה > נירוונה > גאנז נ' רוזס > הביטלס. וקיס לא מוערכים בכלל יתר על המידה. כולם מסתכלים עליהם בתור מה שהם, שזאת להקת גלאם מאוד מצליחה.

כמובן ../images/Emo13.gif

נו באמת... מה מטאליקה?!?! כל ההערצה אליהם מגיע להם... ואני מוכן בשמחה שלא תסכים עם זה

genz

New member
לא לזה התכוונתי

כמות ענקית של מעריצים לא משנה, הכמות אוויר שמתבזבזת על הלהקה משנה. דוגמה: להקה עם 20 מיליון מעריצים שלא מדברים עליה בכלל במדיה > לא מקבלת מספיק קרדיט. להקה עם 500 מעריצים שכל מגאזין מוצץ לה וכל תכנית טלוויזיה שקשורה למוזיקה מלקקת לה את החור תחת > מוערכת יתר על המידה. כמובן שזאת הגזמה, אבל אני מניח שהבנת אותי.

אוי באמת

1.לחן - מגאדת' 2.ליריקה - מגאדת' 3.הסאונד באלבומים - מגאדת', לסלייר חרא סאונד. 3.כוח הבמה - מגאדת', איזה שואו.

למעלה