Megadeth Vs Slayer

StaffordshirE

New member
חחחחח יא תימני!!

התכוונתי שבסט אנגר הסולן גרוע, אין סולואים והתופים עם סאונד גרוע...יעני למרות כל זה אני מעדיף את זה על פני דרים... יצאת תימני
אה כן..והסולן של דרים באמת גרוע, ג'יימס לוקח אותו

Octavarium

New member
הסולן של *מטאליקה

התכוונת לרשום בסוף וקראתי ת'שרשור הזה מצטער שלומי אבל אתה הבן אדם הכי טיפש מהבחינה הזאת שיצא לי לקרוא הודעה שלו

StaffordshirE

New member
מה עושה אותי טיפש? בזה שאני לא אוהב

את המוזיקה של דרים? אני לא בא להתנגח בך אבל אתה פה יוצא טיפש בזה שאתה מעביר עליי ביקורת בנושא שכזה. דרים זה חרא טהור לדעתי, מעולם לא אהבתי ואני גם לעולם לא אוהב את המוזיקה שלהם, סבבה?

NYMets Man

New member
יווווווווו

זה שאתה לא אוהב אותם לא אומר שהם חרא!!! גם לא לדעתך! חרא זאת עובדה... ואני שונא מוזיקה קלאסית אבל קטונתי לומר שבאך ומוצארט זה חרא כי זה לא וזה מעבר למה שאני אגיע אי פעם כמוסיקאי אבל אני שונא את זה אז אני יכול להגיד שאני לא אוהב את זה אבל אני לא יכול להגיד שזה חרא ככה אתה גם לא יכול להגיד שזה חרא... לעומת זאת, אתה יכול לאהוב גרין דיי ולהשלים עם העובדה שזה חרא!!!

Octavarium

New member
לא הבנת אותי בכלל

אתה טוען שהמהירות זה מה שמיוחד בדרים? אז אתה טיפש אתה טוען שלדרים אין שירים שיכולים "לבטא כעס ועוצמה"? אז אתה טיפש או שלחילופין, אתה לא טיפש... אתה פשוט לא שמעת מספיק שירים שלהם, ואתה מדבר בהכללה על כל המוזיקה שלהם אבל בעצם גם אז אתה טיפש כי אתה מתווכח על משהו שאתה לא מבין בו, ואני די בטוח שבזה מדובר אתה יודע שאין אלבום אחד של דרים שדומה לאלבום אחר שלהם? אני בתור אחד שמכיר כל מעבר תופים (ואני לא מתופף אפילו) שלהם בע"פ יכול לומר לך שאתה לא יכול למצוא 2 אלבומים שלהם שאפילו מזכירים אחד את השני ובאלבומים עצמם, מעטים השירים שיישמעו לך אותו דבר ככה שאם שמעת "כמה שירים שחבר שלך השמיע לך שאמר לך שהם הכי טובים" (אולי הם לא בדיוק מה שהכי טוב... כמו שכפיר אוהב ST ANGER והרוב אומר שזה הכי חלש של מטאליקה אי פעם) אז כנראה שלא שמעת מספיק בשביל לדבר בכלל... הרי יכול להיות שמה שהוא השמיע לך זה כמה שירים מטריין אוף טואט נגיד שהאלבום הזה נחשב מאוד טכני ופחות רגשי יחסית לשאר או שלחילופין יכול להיות שהוא השמיע לך כמה שירים כמו HOLLOW YEARS, ANOTHER DAY, THE SILENT MAN, THROUGH HER EYES ורק כאלה ואז אתה בטוח שהם חבורה של אנשים שעושים שירים שקטים ואין להם כעס בשירים בכלל (נמנעתי מלכתוב עוצמה כי גם בשירים כאלה יש המון המון עוצמה... יש אנשים שמזריקים דת' מטאל לוריד שלא מבינים את העוצמה של שירים רגשיים, זה רק בגלל שהם לא יודעים מה זה עוצמה בכלל)

StaffordshirE

New member
מתי אמרתי שהמהירות זה מה שמיוחד

בדרים? אתה מכניס לי מילים לפה, אז אתה יוצא פה הטיפש. תאמין לי שטחנו בשכל עם דרים, השמיעו לי אלפי שירים שלהם ואני עדיין לא אוהב אותם, אז מי פה הטיפש, אתה שמנסה לשכנע אותי כמה הם טובים או אני שאני פשוט לא מתחבר לשירים שלהם? חאלס כבר עם הדרים תיאטר האלה, הם לא מעניינים אותי, סבבה?

Octavarium

New member
מה?!

אני מכניס לך מילים לפה? תומר "המהירות זה לא מה שמיוחד בדרים" אתה "אז אולי תספר לי מה כן?" ושוב אתה "הוא הביא לי לשמוע את כל השירים הכי "טובים" שלהם" מבחינתי הביא לי לשמוע את כל השירים הכי טובים שלהם שקול ל"הביא לי לשמוע דיסק להיטים שלהם" שזה יוצא בערך 10 שירים במקסימום? אז אל תתלונן שהבנתי אותך לא נכון

StaffordshirE

New member
נו מה קשור?

זה שביקשתי ממנו להסביר לי מה כ"כ מיוחד בהם לא אומר שאני חושב שרק המהירות מיוחדת אצלהם...לא הבנת אותי נכון נו אז כן, הביא לי לשמוע שירים בודדים שהם נחשבים הטופ שלהם..אז? מה הנקודה שלך פה?

StaffordshirE

New member
טוב סבבה, אם ככה אתם רוצים לחשוב

סבבה, לא שמעתי מספיק, אני לא מבין, אני מדבר שטויות, דרים מעולים ובלה בלה בלה..

Octavarium

New member
הסברתי לך כבר בהודעה אחת

כמה דרים מגוונים... ככה שיכול להיות ששמעת 15-20 שירים שלמים ואתה עוד לא יודע מי אלה אפילו רק אולי טיפה על הכיוון ואתה רשמת בתגובה לזה שהוא אמר שהמהירות לא מייחד אותם מן תגובה שאומרת בעצם "אם לא זה אז מה כן?" (ככה זה נראה לפי הניסוח והתזמון) אז אל תתלונן שזה מה שהבנתי

the Sithari

New member
זה הדבר האחרון שאפשר לומר על דרים

השירים שnecrosight הביא מרגשים מאד, ויש להם עוד המון שירים נפלאים. המוזיקה שלהם (האלבומים המוקדמים לפחות) היא משהו שנכתב מתשוקה אמיתית למוזיקה ולחידוש. להקה אדירה ומצוינת, אחת הגדולות אי פעם לטעמי.

StaffordshirE

New member
כל אחד והטעם שלו..

אותך השירים שלהם מרגשים...לי הם לא מזיזים בכלל ואפילו משעממים..

the Sithari

New member
כן,

אבל גם עליהם אני יודע להעביר ביקורת ואני לא מקבל כל חרא שהם מוציאים (האלבום falling into infinity מעפן בצורה על אנושית, train of thought חביב אבל חסר השראה, octavarium נשמע ברובו כמו מיוז ביום גרוע חוץ מכמה פנינים וכו' וכו'...)

Octavarium

New member
...

מסכים בקשר לפולינג, ואולי גם קצת טריין אבל אתה חייב לשמוע את אוקטבריום עוד כמה פעמים

the Sithari

New member
שמעתי המון

ואני אפרט על השירים- 1. the root of all evil- שיר ממש טוב, הריף בהתחלה מגניב ממש וגם ההמשך טוב, השבירות בשיר בדיוק במקום. רק היתה חסרה לי איזו התחרפנות פטרוצ'י-רודס-מיונג אופיינית לסדרת הglass prison. 2. the answer lies within- לא אהבתי. ברור שהוא מכוון לרדיו וכל זה, אבל הוא מרגיש חסר אופי ומשעמם אותי ממש. 3. these walls- שיר שמזכיר בלחן של הפזמון את awake, וזה משובח. המילים לדיסקים החדשים יותר הרבה פחות טובות לטעמי מבישנים, הן נורא קיטשיות ומעצבנות לפעמים, גם פה דרושה התחרפנות טוטלית אבל אין. לא נורא, עדיין טוב. 4. i walk beside you- מה זה? דרים ת'יאטר עושים U2? הכיצד? שיר פשוט, "רדיו פרנדלי" מה שנקרא, וחביב מאד. 5. panic attack- שיר עם לחן דיי ניו מטאל, והיה יכול להיות בסדר אם הוא לא היה כל כך ארוך, והוא ארוך בלי סיבה כי הוא ממצה את עצמו בדקה ה3 כבר. 6. never enough- לא טוב. ממש ממש לא טוב. מצטער, אבל השיר הזה נשמע כמו מיוז, אבל בול כמו מיוז. זה עצוב שלהקה כמו דרים ת'יאטר מחכה את מיוז, שמושפעים מהם... בכלל, הסאונד של הגיטרות באלבום מעצבן אותי ממש, והוא נשמע כמו אורגן דיסטורשן מקולקל- מרגישים את זה הכי הרבה פה. 7. sacrificed sons- בתכלס, שיר טוב, אפילו שלא שמעתי אותו יותר מדי. גם הוא ארוך מדי לטעמי ופחות מדי מעניין, יחסית לדרים. 8. octavarium- אוקיי, בשביל השיר הזה, ולו בגללו בלבד, צריך לקנות את הדיסק. ההתחלה נמשכת קצת יותר מדי זמן וכשהשיר מגיע הוא מתחיל מאד רגוע ושקט, עד שנכנס סולו קלידים מהטוסים של רודס, ומשם השיר ממש יצירת מופת. תכלס, לדעתי, לא משתווה לawake-images-change of seasons.

genz

New member
נכון

מה שמיוחד בדרים, היא היכולת המופלאה שלהם לגרום לכל העולם לנגב להם את התחת מבלי שום סיבה באמת מוצדקת. אכן, אמנות אבודה.

redot

New member
גאנס?

רק apettite... כל השאר די סתם... אתה יודע מה? גם u could be mine ו-estranged... אבל זהו בערך

Mena Rea

New member
גאנז מאד מוערכים כי הם במיינסטרים

יחסית ללהקות כמו סלייר, מגהדת', וכו'. זה ההבדל בין לעשות רוק לבין לעשות מטאל. הרבה יותר קל להצליח, ויש לך הרבה יותר חשיפה, כשאתה עושה רוק. ואם יש סיבה לא להעריך את גאנז זה היחס למעריצים שפעם היו להם. סולן מפוצץ הופעה מול כמה עשרות אלפי אנשים, רק בגלל שהוא ראה מישהו בקהל עם מצלמה, והמאבטחים לא הספיקו להגיע אליו עדיין. איזה בוקקה האקסל רוז הזה, ראסמי.

למעלה