Mork & Mindy נובמבר 2024 – סיכום חודש 🔮🐙🥼💺🥕☎️🧔

didalf

Well-known member
איכשהו בחיים שלי תמיד היו יותר עדיות. כרגע בעבודה יש 4 שונות. נועה יש רק אחת.
גם בכיתה שלי בבית ספר היו בשלב מסויים 3 עדיות.
גם לי היו 3 עדיות בכיתה. ואחכ 4 יובל.
יש לי גם אחות עדי (אבל גם אחות נעה)
ההורים שלך מקוריים בשמות:-D
יאא יש לך אחות עדי? היא בטח האחות המועדפת עלייך.

LeAnnDyIan

Well-known member
זה הממציא של סלט וולדורף?
את לא מכירה את בלייר וולדורף???
חשבתי שלא מזמן החלטת לראות גוסיפ גירל! היא הדמות הכי אגדית שם (והיא גם נשואה במציאות לרבי שלך..)

Lhuna3

Well-known member

didalf

Well-known member
☔ שם/כינוי: 💀
☔גיל באימוג'י? 💀
את death?
☔מספר אזעקות שהיו לכם בחודש האחרון? לא ציינת באיזה אזעקות מדובר, אז לי היו 4 אזעקות עשן. יום אחד סתם עשו בדיקה של הגלאי עשן אז הפעילו את האזעקות כל היום שזה היה די מעצבן כי יכולתי לקום מאוחר באותו יום אבל הם התחילו ב-8 בבוקר בעע ובשלושה ימים אחרים היו אזעקות כי אנשים טיפשים בבנין שלי כנראה לא יודעים לבשל. כן כן אני יודעת זה נשמע כמו אוי אוי אוי כשעליכם זורקים טילים. אני לא מתלוננת אבל את שאלת.
וואי איזה מעצבן. יותר מעצבן מאזעקות טילים אפילו כי זה סתם דבילים.

Agatha All Along - מה לא עושים בשביל אוברי? :-P: סתם אבל נהניתי מזה וגם קיבלתי שיר חודשי. מה עוד בן אדם צריך בחיים?
אני שמחה שנהנית.
Parks and Recreation - אוברי קטנה|מאוהב|
|מאוהב|
WandaVision - עדימון אמרה שאני צריכה לראות את זה בשביל להבין את אגת'ה אז ראיתי.
וזה באמת עזר לך להבין או שאת מרגישה שזה היה מיותר? ונהנית? או לפחות לא סבלת?

🍯סרטי החודש:
Megalopolis - אוברי בלבוש מינימלי.
Ingrid Goes West - אוברי סטוקרית.
Mike and Dave Need Wedding Dates - אוברי ואנה קנדריק עושות צריכות לעשות סקס.
The To-Do List - אוברי עושה סקס.
Safety Not Guaranteed - אוברי חנונית.
Scott Pilgrim vs. the World - אוברי בקושי 2 דקות.
Ned Rifle - אוברי לא יודעת למרוח אדום.
10 Years - אוברי עם מלא סלבס.
:-D:-D תיאורים נהדרים:-D
10 שנים נראה לי ראיתי חלקית מתישהו ביס.

🍯שירי החודש: כל מי שלא ציין את זה כשיר החודש שלו פשוט משקר|שפם|
:-D
איכשהו דווקא לא שמעתי אותו מחוץ לסדרה.

וגם הדבר המהמם הזה ששכחתי ממנו כי הגרסת סטודיו שלו לא מגיעה לקרסוליים של הביצוע היפה הזה|לב|
הקטע שאליס מבינה שהשיר נכתב עליה אהעעהעה|מאוהב||לב|
יפה

🍯דמויות החודש: כל הדמויות של אוברי. ריס, שו, רוט וזואי [מבוקש לחקירה], אמילי [טריטוריה], ליז [שרינקינג].
🍯שחקני החודש: אוברי פלאזה|לב|
🍯קראש החודש: אוברי פלאזה|לב|
שוקינג:-D
אבל גיפים טובים|מאוהב|
🍯ציטוט חודשי: בהופעה של בילי ג'ואל אחרי שהוא שר את Vienna הוא כזה "פתאום אני קולט איזה ישן השיר הזה take the phone off the hook?! אתם יודעים בכלל מה זה אומר? מה זה לעזאזל הוק, מי משתמש בזה בכלל??" :-D:-D זה חמוד מצידו להניח שיש אנשים צעירים בקהל. כולם שם בפנסיה:-D
:-D:-D
את מבינה בגלל דברים כאלה חשבתי שהיא רובוט.
בדיוק היה את הפרק הזה השבוע:-D

🍯למה אתם מצפים בחודש נובמבר: בלונים בלונים בתקרה.
וגם לליאן ריימס ובילי ג'ואל.
ווהווו
ושהסיהוקס ינצחו כי אני לא בנויה לאהוד קבוצה במאזן שלילי:-D
אתם צריכים קצת טייוודו תגידי להם שיגידו משהו נחמד על טיילור סוויפט ניצחון מובטח.

🌧️אתם לומדים שפה בדואלינגו? איזה? למה? ולמה פתאום כולם באפליקציה הזאת? לא השתמשתי בה בחיי. אבל אם כבר שפות- יש לי איזה אהבלה אחת בעבודה שנחושה ללמוד עברית רק שהיא כל פעם לומדת מילים מפגרות. אז עכשיו יש לה קטע שכל בוקר היא באה לעבודה ושואלת "איפה הקסדה" רק תדמיינו במבטא אמריקאי כבד ובקושי יש דגש על הד' אז זה נשמע יותר כמו "אפו קאסה" ואיזה בוקר אחד כשהתעוררתי בלי כוח לחיות (יותר מהרגיל) היא באה לי שוב פעם עם השטויות שלה ומסכנה נפלתי עליה והתחלתי לצעוק עליה (בעברית. שתלמד.) שאנשים נורמלים לא מסתובבים עם קסדות באמצע הרחוב ושתסתום את הכושילאמא שלה כי אין לי כוח אליה ואז היא בתגובה "oh kus. i know kus. ani yesh kus katan" אלוהים שיעזור לי|פנים|
:-D:-D

🌈תמונה/סרטון/ מתכון לסנדוויץ' שתרצו לחלוק: אין לי מתכון לסנדוויץ' אבל זה מזכיר לי שהשבוע איזה מוכה גורל שהבוסית שלי אימצה לה ביקש ממני מתכון לחלות, הסברתי לו בצורה מפורטת בטלפון איך להכין ואז גם שלחתי לו מתכון כתוב כדי שלא ישכח כלום. שום דבר לא הכין אותי לזה...|פנים|
thumbnail_IMG_0094.png

אתם חושבים שאחרי זה הוא הבין מה זה מים פושרים? כי התשובה היא לא. אחרי איזה דקה הוא התייאש מההסברים שלי ורשם לי שהוא פשוט ישתמש במים מבקבוק. כבר אמרתי שאין לי כוח לאנשים??
חחחחחח וואו איזה דביל|פנים|

יאא החתימה שלך איזה מגניב. נשבעת שלצפות בפארקס במקביל לאגת'ה לפעמים נראה שריו היא בסה"כ אפריל משתשעשעת לה בהלוואין.

didalf

Well-known member
🍯סדרות החודש:
- הרבי החתיך והשיקסה

- המקום הטוב (לא צפייה ראשונה), בגלל שרציתי עוד מכריסטיאן בל, וזזה היה בייסקלי אותו תפקיד שהיא עשתה בסדרה הקודמת.
זה באמת דמויות קצת דומות.
אבל קריסטן בל הכי טובה זה לנצח ורוניקה מארס|מאוהב|
- הארט סטופר, כי אתם מעצבנים ועושים לי פומו (סיימתי עונה 1-אל תספיילרו לי דברים)
סליחה באמת שגרמנו לך סדרה חמודה על גייז חמודים|שפם| יו וולקאם!

🌧️מהו שיר הגשם הכי אהוב עליכם? נובמבר ריין
כן
🌧️מתי הייתם חולים (שפעת/צינון/קורונה) בפעם האחרונה, כמה זמן זה ארך וכמה גרוע זה היה? אני אף פעם לא חולה (ואל תגידו לי שפתחתי עכשיו עין, כי תמיד אמרו לי את זה כל פעם שאמרתי את זה, וזה אף פעם לא גרם לי להיות חולה)
כל הכבוד?

🌧️דמויות שעיצבנו אותכם לאחרונה בטלויזיה? + למה- אני לא חושבת שאכפת לי מספיק מדמויות טלוויזיה כדי להגיד שהיא עיצבנה אותי, אבל אני רוצה לתרום לעצבים שלי לעדי כי אם יש לי עודפים אז מה כ'פת לי? על הדמות הנשיות היהודיה בשיקסה והרבי.
חחחחחח חמודה שאת, תודה|חיבוק|
אבל האמת זה לא כזה עצבן אותי כמו שזה יצא כאן. יותר עצבן אותי שאתם סרבתם להכיר בזה והתעקשתם שהכל נהדר ומושלם ופרפרים מאשר שזה אשכרה עצבן אותי בצפיה.
(אחכ לונה כבר הודתה שיש בעייתיות מסויימת וגם את עכשיו אני מניחה? אז יותר טוב).

🌧️דמות טלויזיה שהייתם בוחרים להיות נשיאי ארה"ב (אבל לא דמויות שהן כבר בפוליטיקה כמו מהבית הלבן או לזלי נופ, כאלו שבמקור לא קשורים לתחום)?באפי
תכלס היא מנהיגה טובה גם כשהיא לא רוצה.
אבל לו רק הבעיות שלנו היו ערפדים ולא, וול, מה שהן כן.

אני לא יודעת אם לקנא בזה, או לפתח עליך קראש :-D
לפתח עליי קראש כמובן!

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
השם הכי נפוץ הוא נועה.
עדי רק מקום 13.
נכנסתי עכשיו לחור עמוק של חקירת הפופולריות של שמות שונים בשנים שונות.

הנה חידה:
למה בשנה 1998 נולדו המון יובל בנות ויובל בנים?

- הארט סטופר, כי אתם מעצבנים ועושים לי פומו (סיימתי עונה 1-אל תספיילרו לי דברים)
יאייי
🍯שירי החודש:
(ניק, אני מבינה את הקראש שלך עליו)
הוא אגדי לחלוטין.

אבל זה כל כך מתסכל להעריץ אותו כי הוא כל כך נחבא בשנים האחרונות. אני רוצה ראיונות איתו והכי קרוב שהגעתי זה בתוכנית ריאליטי של ג'רוד קרמייקל (שם הוא נמצא מתחת למסכה שחורה ומתייחסים אליו רק בתור אנונימי.
הגיוני שהוא עובד על משהו ומתישהו זה יצא, אבל אין לי דרך לדעת.

אגב, ראית את Promising Young Woman? - הוא רק משחק שם, אבל בלי קשר אליו זה סרט מעולה. (אגב, משחקים שם בתפקידי משנה כריס לואוול, אליסון ברי, מקס גרינפלד ועוד)
והאם ראית את Eighth Grade? - את זה הוא כתב וביים וזה מעולה.
*אגב, שני הסרטים הם לא יהיו קלים לצפיה לכולם. בדרכים שונות.
🌧️יוצר/ת/י טלויזיה שתראו כל דבר שהם יוציאו - ג'נג'י כהן (weesd, כתום זה השחור החדש), וינס גיליגאן, דן הרמון, ג'וס ווידון, מייק פלנגן, מייקל שור
לזה הייתי מוסיף את בו בורנהם.
ראית את הסדרה שלו Zach Stone Is Gonna Be Famous? היא לא טובה מאוד, אבל מעניינת בעיקר בהקשר לכלל היצירה שלו. אבל מעבר לכך הוא יצר אותה כשהוא היה רק בן 21. אם עכשיו הוא היה יוצר סדרה היא בטוח הייתה מדהימה.

אגב, מייקל פלנגן, ראיתי רק את הנפילה של בית אשר שלו, כי בכללי אני לא נמשך לאימה, אבל אהבתי כל כך שאני רוצה לנסות גם דברים אחרים שלו.

מעבר לזה אני די מסכים עם כל הרשימה שלך חוץ מהראשון שפשוט לא ראיתי משהו שלה.

LeAnnDyIan

Well-known member
הנה חידה:
זה קל, כי חגגנו יובל.
ואני יודעת את זה בשלוף כי סיימתי כיתה ו׳ באותה שנה ו״כפו״ עלינו לעשות מסיבת סיום בנושא של 50 שנה למדינת ישראל, ובתור ילדים בני 11 זה לא כל כך ענין אותנו וקצת התבאסנו. אבל כשהכל כבר היה מוכן ממש אהבנו את התוצאה ובעצם מאז אני ממש אוהבת שירי להקות צבאיות חח

didalf

Well-known member
נכנסתי עכשיו לחור עמוק של חקירת הפופולריות של שמות שונים בשנים שונות.
גיזס קרייסט ניקולס:-D
אסור לספר לך אף עובדה.

שנת היובל? זה די מטומטם אם כן כי זאת לא אותה מילה:-D

והאם ראית את Eighth Grade? - את זה הוא כתב וביים וזה מעולה.
אני פעם ניסיתי ולא עמדתי בזה קרינג' לבל 10000.

ואני יודעת את זה בשלוף כי סיימתי כיתה ו׳ באותה שנה ו״כפו״ עלינו לעשות מסיבת סיום בנושא של 50 שנה למדינת ישראל, ובתור ילדים בני 11 זה לא כל כך ענין אותנו וקצת התבאסנו. אבל כשהכל כבר היה מוכן ממש אהבנו את התוצאה ובעצם מאז אני ממש אוהבת שירי להקות צבאיות חח
אני הייתי בגן חח אני גם זוכרת שעשו דברים אבל מעורפל כי הייתי קטנה.
וגם לי היה פייז של להקות צבאיות איפשהו בתיכון:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ההורים שלך מקוריים בשמות:-D
האחות השלישית היא גלי.
שלהפתעתי לפי הדייטהבייס הוא לא פופולרי כל כך.
עדיין לרוב יותר פופולרי מהשם שלי.
למעשה השם שלי חווה כזאת נפילה בפופולריות שבשנים האחרונות היו יותר בנים בשם גלי מאשר ילדים בשם שלי. (לי יש שם שהוא רק לבנים)
יאא יש לך אחות עדי? היא בטח האחות המועדפת עלייך.
היא...
לא הייתי אומר המועדפת כי פורמלית אני אוהב את כל האחיות שלי אותו דבר.
אבל היא בהחלט זאת שתמיד הייתי רב איתה הרבה הרבה יותר מאשר עם האחרות. שזה גם קשור לכך שאנחנו קרובים בגיל. אבל היא גם רבה איתן הרבה הרבה יותר משאני רב איתן.

אני פעם ניסיתי ולא עמדתי בזה קרינג' לבל 10000.
[הסרט Eighth Grade]
זה בהחלט קשה ובשלבים מסויימים בהחלט רמת קרינג' נוראית.
אבל ממש טוב. והקטעים הקשים ממש לא קשים בגלל קרינג'.

didalf

Well-known member
האחות השלישית היא גלי.
שלהפתעתי לפי הדייטהבייס הוא לא פופולרי כל כך.
עדיין לרוב יותר פופולרי מהשם שלי.
למעשה השם שלי חווה כזאת נפילה בפופולריות שבשנים האחרונות היו יותר בנים בשם גלי מאשר ילדים בשם שלי. (לי יש שם שהוא רק לבנים)
אתה מבין שאנחנו יודעים עכשיו איך קוראים לכל האחיות שלך אבל לא מה השם שלך?:-D

היא...
לא הייתי אומר המועדפת כי פורמלית אני אוהב את כל האחיות שלי אותו דבר.
אבל היא בהחלט זאת שתמיד הייתי רב איתה הרבה הרבה יותר מאשר עם האחרות. שזה גם קשור לכך שאנחנו קרובים בגיל. אבל היא גם רבה איתן הרבה הרבה יותר משאני רב איתן.
טוב היא עדי אז היא כנראה צודקת אולסו אתה בטח אח מעצבן.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתה מבין שאנחנו יודעים עכשיו איך קוראים לכל האחיות שלך אבל לא מה השם שלך?:-D
אני בטוח שנתתי כאן במהלך השנים מספיק מידע כדי שאם הייתם עוקבים וחוקרים אז הייתם יכולים לגלות בדיוק מי אני. (רמז: אני לא מיץ פטל)

טוב היא עדי אז היא כנראה צודקת אולסו אתה בטח אח מעצבן.
אז למה האחיות האחרות לא רבות איתי?
אני בהחלט אח מעצבן, אבל אני לא אח מרגיז.

didalf

Well-known member
אני בטוח שנתתי כאן במהלך השנים מספיק מידע כדי שאם הייתם עוקבים וחוקרים אז הייתם יכולים לגלות בדיוק מי אני. (רמז: אני לא מיץ פטל)
זה בדיוק מה שמיץ פטל יגיד.

אז למה האחיות האחרות לא רבות איתי?
אני בהחלט אח מעצבן, אבל אני לא אח מרגיז.
הן ויתרו מראש.

LeAnnDylan

Well-known member
☔ שם/כינוי: עדי|שועל|
☔גיל באימוג'י? |אליהו|
☔מספר אזעקות שהיו לכם בחודש האחרון? היה טיל אחד מתימן, נדמה לי שזה עוד היה בחודש האחרון, אבל האמת לא זוכרת בודאות.
אזעקה אחת בחודש נשמע לי מעט מידי. את בטוחה שאת גרה בארץ?
🍯סדרות החודש:
דוקטור הו 2005
אגאת'ה לאורך כל הדרך
רוחות רפאים UK
המפקדת
רק לא זה (nobody wants this) א.ק.א. הרבי וקריסטן בל
סליחה על השאלה
(וש"חים בערוץ הקומדיות של חברים ומחלקת גנים ונוף)
יש לנו 3 סדרות משותפות. אני חושבת שזה די מרשים.
🍯סרטי החודש: אין
זה למשל פחות מרשים אותי.
🍯שירי החודש:
כבר שמתי פה, אבל אני עדיין כל כך אוהבת אותו, זה שיר שהוא בגדר תחליף לטיפול פסיכולוגי בשבילי:
חמוד.
🍯ספרי החודש:
ספרי יואב בלום - סופר המד"ב הישראלי הטוב ביותר, ובעיני גם אחד הטובים ברמה הבינ"ל. הכי טובים היו כהרף עין והקבוע היחידי. כתבתי את זה כבר, אבל ההוכחה הכי טובה לכמה שהוא מעולה זה שהוא גרם לי לקרוא (ולהינות מ)תעלומות רצח!
וואו זה בהחלט מרשים! השאלה היא האם כל הספר הוא תעלומת רצח או שהתעלומה היא משנית ויש סיפור מרכזי אחר שסחף אותך?
🍯שחקני החודש:
היו הרבה נהדרים ונהדרות. אבל אבחר בקת'רין האן (אגאת'ה) הנפלאה.

🍯קראש החודש:
אדם ברודי בתפקיד רבי סקסי! |מאוהב|
צפה בקובץ המצורף 119594
חח הוא חמוד והכל אבל בעיני הוא תמיד היה שווה יותר כסת' כהן|לב|
🍯ציטוט חודשי:
- איך אתה מרגיש היום?
- עדיין נורא, אבל עם יותר אנרגיות להסתיר את זה :)
(ציטוט לא מדויק מהזכרון, מהספר "מה שאחרים חושבים בי" של יואב בלום)
אהבתי.
🍯סיפור החודש:
הייתי בחניון תת-קרקעי ועצרתי (לא החניתי) ויצאתי מהרכב שלי מסיבה כלשהי לרגע או שניים, ואז הגיע ממול רכב אחר שהרכב שלי הפריע לו לעבור אז הוא התעצבן עלי (קצת בצדק, באמת עמדתי לא טוב למרות שרק לרגע ולא התרחקתי).
אבל הסיפור הוא לא על זה, אלא עלי - שפעם הייתי לוקחת דבר כזה מאוד קשה, מאוד נלחצת ומאוד נסערת מכך שמישהו כעס עלי והייתי יכולה להרגיש רע בגלל זה כל היום, והיום אני כבר ממש לא מגיבה ככה והרבה יותר קל לי לקחת סיטואציות כאלה בפרופורציה ולא להתרגש, ועל כך אני גאה בעצמי.
אם את גאה בעצמך אז גם אני גאה בך!
🌧️ מערכת היחסים שלכם עם גשם (אהבה/שנאה/זה מורכב/וכו')?
אהבה לגשם משמעותי אבל לא מבול חזק מידי, כשאני יכולה להסתכל עליו מהחלון ולא צריכה לצאת מהבית.
כל ואריאציה אחרת - שנאה ופחד. שונאת כשיורד מבול חזק שיכול לגרום נזקים והצפות. שונאת לנהוג בגשם כשהראות לקויה, שונאת את הבורות בכביש שהגשם גורם ואת השלוליות שאתה לא יודע כמה עמוקות הן ואם הרכב שלך יעבור אותן בשלום, שונאת להרטב בגשם, שונאת ללכת עם מטריה ולהאבק לכסות את עצמי ואת התיק שלי ולהאבק איתה ברוח, ושהגשם בכל זאת מרטיב את החלק התחתון של הרגליים ואת הנעליים, שונאת לסגור את המטריה ולהרטב בידיים בגלל זה, שונאת שיש בוץ ומחליק וצריכה ללכת בזהירות שלא ליפול (כי כבר קרה לי כמה פעמים).
גרמת לגשם להישמע לא כיף וגשם זה כיף גדול:-(
🌧️מהו שיר הגשם הכי אהוב עליכם?
נובמבר ריין - גאנז אנ' רוזס
מבול - קרן פלס
לא אוהבת את הראשון, אבל השני זה שלמות|מאוהב|
🌧️מתי הייתם חולים (שפעת/צינון/קורונה) בפעם האחרונה, כמה זמן זה ארך וכמה גרוע זה היה?
עכשיו ואני עדיין מנוזלת דיייייייייייייייייי |בוכה| זה כבר היום התשיעי מאז שזה התחיל! וזה כבר לא נורא כמו שהיה, אבל די כמה אפשר?!
אוף לא כיף:-( מקווה שעד כתיבת שורות אלה כבר החלמת לחלוטין|הלוואי|
🌧️איך אתם מאחסנים ואז משתמשים בלחם (נגיד קניתם חבילת לחם פרוס שלא יאכל כולו היום)?
אני שמה בפריזר, ולרוב מפשירה פרוסות במיקרוגל לפי הצורך.
הגיוני בסה"כ אבל משהו מה לחם מופשר לא טעים לי. ז"א אם אשתמש בו לטוסט או פרנץ' טוסט אז זה בסדר. אבל סתם כסנדוויץ' זה אף פעם לא טעים לי:-(
🌧️טרנד ברשת שמאוס עליכם? "פוב" (POV) |שפם|
זה באמת קצת מיותר. ומרגיש לי שהרבה אנשים סתם כותבים את זה בלי קשר לפוסט כאילו הם לא יודעים באמת מה זה אומר וסתם כי הם רואים את זה בכל מקום הם שמים גם.
🌧️אתם לומדים שפה בדואלינגו? איזה? למה? ולמה פתאום כולם באפליקציה הזאת?
לא. מרגישה שפיספסתי איזה ממו.
לא פספסת כלום, את בסדר.
🌧️דמויות שעיצבנו אותכם לאחרונה בטלויזיה? + למה.
בעצם אין לי תשובה.
את חייבת למצוא תשובה!
🌧️איזה דמות אתם מהמשרד לדעתכם? ואיזה דמות יצא לכם פה: https://www.buzzfeed.com/anitabadejo/which-character-from-the-office-are-you ?
אני חשבתי שאני סטנלי, אבל יצא לי אנג'לה |פנים|
אני מניחה שאנג'לה זה לא טוב..?
🌧️יוצר/ת/י טלויזיה שתראו כל דבר שהם יוציאו וכאלו שתמנעו מלראות כל דבר שהם יוציאו?
אראה כל דבר: וינס גיליגאן (היוצר של שובר שורות וסמוך על סול)
עושה לי אנטי מיידי: ראיין מרפי
אני רוצה להגיד שאני מכירה את ריאן מרפי כי אובייסלי זה שם מוכר, אבל אני לא מצליחה לקשר את השם שלו לשום דבר אז אני לא יודעת איך אני מרגישה כלפיו.
🌧️דמות טלויזיה שהייתם בוחרים להיות נשיאי ארה"ב (אבל לא דמויות שהן כבר בפוליטיקה כמו מהבית הלבן או לזלי נופ, כאלו שבמקור לא קשורים לתחום)?
מייקל סקוט!
צפה בקובץ המצורף 119593
אבל הוא אנס!!
שאלת בונוס: האם אתם יודעים בלי לבדוק איזה אירוע היסטורי קרה בתאריך של היום (שני לנובמבר)? לא להציץ בתגובות קודמות! אבל כבוד למי שידע.
ברור שכן כי אני שאלתי דה... אבל אני אחכה לראות אם אתם גם יודעים.
האם מתישהו גם תגלי לנו את התשובה או שאת סתם נודניקית כמו ניק?
🌈תמונה/סרטון/ מתכון לסנדוויץ' שתרצו לחלוק:
צפה בקובץ המצורף 119595

צפה בקובץ המצורף 119596

זה בטח מסתובב עוד מתקופת הקורונה אבל זה מצחיק אותי גם עכשיו:

צפה בקובץ המצורף 119597
שלושתם טובים!
חחח חמווווד!

LeAnnDylan

Well-known member
☔ שם/כינוי:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
☔גיל באימוג'י?|קדימה|🐼
איך סופרים גיל של פנדה? זה כמו בשנים של כלב?
☔מספר אזעקות שהיו לכם בחודש האחרון?|קדימה|:-D|פנים| היה יחסית הרבה למרכז.. 10 אולי? לאדעת מי סופר.
;-#;-#
🍯סדרות החודש:|קדימה|אג'תה אול אלונג - ממש הופתעתי לטובה מהסדרה הזאת אהבתי מאד.

ש"ח של מחלקת גנים ונוף ביס קומדי - תמיד מושלמת|מאוהב|
חח גם אני נפלתי פתאום על שידור חוזר באיזה ערוץ מונפץ שלא ידעתי שיש לי:-D וזה הפרק ששודר:-D

🍯סרטי החודש:|קדימה|את מה זה לא מוזמנת לבת מצווה שלי - האמת שזה מצחיק כי צפיתי בו ואז חזרתי לדיון פה על יהדות במדיה. בכל מקרה סרט קרינג' ברמות אבל לא בגלל היהדות אלא כי ילדים בין 12-13 הם קרינג'.
יואו כמה הסרט הזה הצחיק אותי:-D:-D
רק לא אתה - דבילי אבל חמוד.
אכן דבילי.
🍯שירי החודש:|קדימה|אני עדיין על שאפל אבל One Direction - Night Changes🥺
חמוד
🍯דמויות החודש:|קדימה|טין הקטין מאגת'ה. אה ובן וייאט|מאוהב|
כמובן שתאהבי את החנונים
🍯שחקני החודש:|קדימה|טראוויס קלסי. שמעתי שהוא משחק בסדרה. לא צפיתי.
אם הוא משחק כמו תחת על המגרש, שלפחות ישחק בסדרה:-D (וכן אני ממורמרת כי הקקי הזה לא מביא לי נקודות בפנטזי|שפם|)
🍯קראש החודש:|קדימה|בעלי היקר שעכשיו יעלם אפילו יותר:-( אבל קניתי תמונה שלו לחדר. (יש בשוק הכרמל כזה דוכן של קנבסים ויום אחד היה מבצע של 3 במשהו וקניתי תמונה של טיילור, פנדה כי זה הספיריט אנימל שלי ושלושת הספיידרמנים מתחבקים כי בדיוק הייתי במוד של הסרט. לאחרונה הסתכלתי על זה וחשבתי שזה מחדל שהארי לא שם ושכבר עבר לי הספיידרמן אז ניצלתי הזדמנות שהייתי בשוק שוב וקניתי תמונה של הארי להחליף את הספיידרמנים והחדר שלי שוב תקין).
צפה בקובץ המצורף 119607
תמונה של הקיר או שזה לא קרה.
🍯ציטוט חודשי|קדימה| כל מה שרון סוונסון אומר.

🍯סיבה למסיבה:|קדימה|החגים והחופש נהניתי תחזירו לי!!! לא טוב לי שבועות מלאים!!
וואי ממש מדכא לעבוד שבוע מלא בעעע
🍯סיפור החודש:|קדימה|אבא שלי הביא כלבה חדשה.
תמונה או שזה לא קרה? ומה השם שלה?
🍯למה אתם מצפים בחודש נובמבר:|קדימה|יומולדת לאחותי, אולי יום כיף בעבודה, וויקד!!🩷💚
קולולולולולו🥳🥳
🌧️ מערכת היחסים שלכם עם גשם (אהבה/שנאה/זה מורכב/וכו')?|קדימה|זה מורכב. אני אוהבת כשיש גשם כשאני לא צריכה ללכת לשומקום אבל גשם רציני כזה יפה שגם שוטף לי את האוטו. אם אני צריכה לצאת מהבית אז לא אוהבת. וגם לא אוהבת לנהוג בגשם.
לנהוג בגשם זה כיף. אני פשוט לא אוהבת שאנשים אחרים נוהגים בגשם כי הם אידיוטים.
🌧️מתי הייתם חולים (שפעת/צינון/קורונה) בפעם האחרונה, כמה זמן זה ארך וכמה גרוע זה היה?|קדימה|אממ לפני 3 חודשים כזה? היה לי קורונה. דווקא נהניתי צפיתי במרתון של ורוניקה מארס. נמשך בערך 3 ימים פלוס יום הבראה. היה בינוני.
תמיד שאני חולה כואב לי הראש יותר מידי בשביל לראות טלוויזיה. ובטח שבשביל לעשות בינג'. ככה שאם הצלחת לראות טלוויזיה כשאת חולה כנראה שלא היה כזה נוראי.
🌧️איך אתם מאחסנים ואז משתמשים בלחם (נגיד קניתם חבילת לחם פרוס שלא יאכל כולו היום)?|קדימה|אממ חלה בדכ אנחנו משאירים על השיש שתגמר מקסימום למחרת. לחם פרוס ישר לפריזר. אבא שלי אומר להפשיר במיקרו בתוכנית הפשרה ולא לחמם רגיל אבל אנחנו לא מקפידים על זה. יש לאמא שלי חברה שגרה בצרפת והקונספט של לחם בפריזר מזעזע אותה:-D
בסדר אז שהצרפתייה תבוא להכין לך לחם טרי כל יום או שתסתום:-D
🌧️טרנד ברשת שמאוס עליכם?|קדימה|וואה מלא. יש כמה סאונדים מזה מעצבנים בטיקטוק/רילס. כמו ה"או נו או נו או נונונונונו". בטח יש עוד שאני אזכר מהתשובות שלכם.
אוי כן. זה מציק. אבל בגלל זה לרוב אני צופה ברילים באינסטגרם על מיוט.
🌧️אתם לומדים שפה בדואלינגו? איזה? למה? ולמה פתאום כולם באפליקציה הזאת?|קדימה|חחחחחחחחחחחח כן אני והינשוף ביחד כבר שנתיים וחצי. אני לומדת פורטוגזית והתחלתי כשנסעתי לפורטוגל לפני שנתיים (איך כבר שנתיים??;-() וכי זה מאד דומה לספרדית אז זה יחסית קל לי. כיום אני שונאת את זה ועושה כל יום כי אחרת הינשוף ירצח אותי בשנתי. לא ידעתי שכולם פתאום שם אני כבר מזמן.
חחח וול וול תראו מי ביץ' של פרסים וירטואלים עכשיו..... :-D
אגב אל תשאלי, למשפחת הפרסים הוירטואלים המפגרים שאני אוספת עכשיו הצטרפה המברשת שיניים שלי. היא רוצה שאצחצח שיניים בין 3-6 בבוקר חמישה ימים ברציפות. הם החליקו על השכל|שפם|
🌧️דמויות שעיצבנו אותכם לאחרונה בטלויזיה? + למה.|קדימה|ג'ייג'יי מאאוטר בנקס כי הוא אנוכי אימפולסיבי ומטומטמם ונמאס לי שהוא מחרב לחבורה הכל כל פעם. חוץ מזה טום בפארקס תמיד מעצבן. ספציפית היה את הפרק שהוא מפיק ללזלי איזה אירוע לקמפיין ועושה הכל על עצמו והורס לה ועצבן אותי ממש.
יואו טום והחבר הדביל שלו באמת מציקים.
🌧️איזה דמות אתם מהמשרד לדעתכם? ואיזה דמות יצא לכם פה: https://www.buzzfeed.com/anitabadejo/which-character-from-the-office-are-you ?|קדימה|מה המשרד אבל תביאי משהו שכולם מכירים|שפם| יצא לי ג'ים.
יא גם אני יצאתי ג'ים. מה זה אומר עלינו?
🌧️יוצר/ת/י טלויזיה שתראו כל דבר שהם יוציאו וכאלו שתמנעו מלראות כל דבר שהם יוציאו?|קדימה|אני לא חושבת שיש כאלה. כאילו אני נוטה להתרחק מדברים של ריאן מרפי גם אם זה מאד גיי כי גם הדברים הגיי שלו בלתי נסבלים ונכוותי, אבל לא יכולה להתחייב אם יהיה משהו שבכל זאת ישמע מבטיח. כאלה שאני בטוח אצפה אפילו פחות. אפילו היוצר של ש"ש היו לו דברים לדעתי שלא צפיתי.
אני לא מבינה, אתם מסתכלים מי היוצר לפני שאתם צופים במשהו או שיש איזה כמה ספיציפים שאתם מחפשים/מתרחקים מדברים שלהם??
🌧️דמות טלויזיה שהייתם בוחרים להיות נשיאי ארה"ב (אבל לא דמויות שהן כבר בפוליטיקה כמו מהבית הלבן או לזלי נופ, כאלו שבמקור לא קשורים לתחום)?|קדימה|איך הרסת לכולם את התשובה האובייס שהיא לזלי נופ:-D אז הדה לקסה. אלא אם היא נחשבת גם בפוליטיקה כבר?:-D
אמממ... את בטוחה שאת רוצה נשיאה כזאת...?:-D

🌈תמונה/סרטון/ מתכון לסנדוויץ' שתרצו לחלוק:|קדימה|סנדוויץ: קחו פיתה, תחממו במיקרו, תמרחו שוקולד, תנסו לא לקרוע אותה. סוף.
את יודעת שהשבוע דיברתי עם איזה מישהי אמרקאית על עוגת שמרים וקיצר מפה לשם דיברנו על נוטלה והיא אמרה שהיא אף פעם לא טעמה את זה והתפלאתי ושאלתי איך. והיא אמרה שנוטלה זה משהו יחסית חדש בארה"ב וכשהיא גדלה לא היה להם את זה. ואז היא שאלה מה עושים עם זה והסברתי לה שבעיקרון בסנדוויץ' אבל שאפשר גם לאפות עם זה והיא כזה "מה הכוונה בסנדוויץ'?" ולא הבנתי, מה לא שלחו אותך בחיים לבית ספר עם כריך עם שוקולד?? ומסתבר שלא. לאמריקאים אין שוקולד למריחה. אפילו לא את ההרשיז הדוחה שלהם. (ז"א, היום כן יש, יש אפילו ממרח של מארס וטוויקס וכל האחרים. אבל זה משהו של השנים האחרונות) ואז היא שאלה אותי מה הטעם של זה ואם זה כמו חמאת בוטנים. ואני כזה, "לא. זה שוקולד. כאילו מה לא מובן?? אכלת שוקולד בחיים שלך אז תדמיינתי את זה עכשיו נמס ובלחם..." היא עדין לא הבינה. ובמקום שאלה "אז זה כמו ריבה?" נשבעת שאני מוקפת בחוצנים|פנים|
SAME
לטייטיי יש כמה שמלות חדשות והיא נראית כמו... דג. (אבל מהממת|מאוהב|)
צפה בקובץ המצורף 119609
חח מעולה!! צריך לקחת השראה מאיפשהו!
טיילור משחקת עם שינוי נוטס בגשר של אאוטס אוף דה וודס זה כ"כ מושלםםםםם|מאוהב||מאוהב|
אני לא מכירה את השיר המקורי אבל זה יפה.
אני בפגישות:
וואי אני כל כך שמחה שאף פעם לא הייתי צריכה להיות בפגישת זום של עבודה.
סו לונג פיצה
חחח יואו!!
אתמול ציפור ברווז גנבה לי טאקו|שפם| (כאילו כבר כמעט סיימתי איתו אבל עדין היא לא ביקשה רשות!!)

LeAnnDylan

Well-known member
☔ שם/כינוי:דורי
☔גיל באימוג'י? באמיתי 43, לא יודע לתרגם (יש אולפן לשפה הזאת?)
אל תנסה אפילו להבין את המוזריות של הפורום הזה. פשוט תזרום.
🍯סרטי החודש: תוכנית נקמה
אני יודעת שלא דיברת על זה אבל עשית לי חשק לצפות שוב בסדרה נקמה. כל כך אהבתי אותה פעם!
🍯שירי החודש:
שיר מצוין!
🍯שחקני החודש: ג'רמי סטרונג (המתמחה)
קנדל רוי!!
🍯ציטוט חודשי:
*לא נראה לי שאלך לפוליטיקה, זה בשביל לוזרים (דונלד טראמפ, המתמחה)
🍯סיבה למסיבה: כל יום בלי אזעקות ועם כמה שפחות הותר לפרסום, הוא סיבה להרגיש יותר טוב עם עצמי ועם החיים.
בהחלט!
🍯סיפור החודש: בראש השנה הבן דוד שלי היה חבוש בצוואר. כמה ימים קודם, תוך כדי גיזום בבית של הדודה בכוכב יאיר, נפל עליו עץ. עכשיו הוא בסדר.
אמאלה מלחיץ!!
🌧️מהו שיר הגשם הכי אהוב עליכם?
בחירה טובה!
🌧️מתי הייתם חולים (שפעת/צינון/קורונה) בפעם האחרונה, כמה זמן זה ארך וכמה גרוע זה היה? לא אובחנתי כחולה קורונה.
גם אני עדין לא זכיתי לחלות בקורונה (טפו טפו)
"נהניתי" בזמן מחלה - זה לא מתקמפל אצלי.
פוקימון!! לקמפל את כולם!!!!
או שזה סתם דלולו של מעריצים
אם כבר דיברנו על טרנדים בלתי אונליין. אני לא יכולה לסבול את המילה דלולו. כל פעם שאני רואה מישהו משתמש בה בא לי להוריד לו סטירה דרך המסך.
🍯שירי החודש:
אני זוכרת שפעם היה לו שיר שנקרא וולקאם טו יוטיוב שהיה קצת יותר משעשע מזה בעיני. אבל גם זה מוצלח.
🍯שחקני החודש:
קריסטיאן בל
🍯קראש החודש:
גירלקראש- קריסטיאן בל
אוקיי אני חייבת להבין למה הפכת אותה לגבר? זה קריסטן לא קריסטיאן8-*
🌧️מתי הייתם חולים (שפעת/צינון/קורונה) בפעם האחרונה, כמה זמן זה ארך וכמה גרוע זה היה? אני אף פעם לא חולה (ואל תגידו לי שפתחתי עכשיו עין, כי תמיד אמרו לי את זה כל פעם שאמרתי את זה, וזה אף פעם לא גרם לי להיות חולה)
:-0:-0 WITCHCRAFT!!
🌧️איך אתם מאחסנים ואז משתמשים בלחם (נגיד קניתם חבילת לחם פרוס שלא יאכל כולו היום)? אני יודעת שזה מוזר, אבל אין לי לחם פרוס בבית על בסיס יומי (אם היה - כנראה במקרר)
לא נשמע לי מוזר בכלל.
🌧️דמויות שעיצבנו אותכם לאחרונה בטלויזיה? + למה- אני לא חושבת שאכפת לי מספיק מדמויות טלוויזיה כדי להגיד שהיא עיצבנה אותי
לא יודעת למה אבל התגובה הזאת ממש הצחיקה אותי:-D כי כאילו, אם את לא חווה רגשות אהבה ושנאה עזים כלפי דמויות פיקטיביות, אז כלפי מי?? לא אכפת לי בחיים האמיתיים מאף אחד כמו שאכפת לי מהדמויות הטלוויזיוניות שלי:-D 🙈
🌧️דמות טלויזיה שהייתם בוחרים להיות נשיאי ארה"ב (אבל לא דמויות שהן כבר בפוליטיקה כמו מהבית הלבן או לזלי נופ, כאלו שבמקור לא קשורים לתחום)?באפי
מממ אני לא שונאת את זה...

למעלה