שם/כינוי:
עדי
וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
גיל באימוג'י?
איך סופרים גיל של פנדה? זה כמו בשנים של כלב?
סדרות החודש:
אג'תה אול אלונג - ממש הופתעתי לטובה מהסדרה הזאת אהבתי מאד.
ש"ח של מחלקת גנים ונוף ביס קומדי - תמיד מושלמת
חח גם אני נפלתי פתאום על שידור חוזר באיזה ערוץ מונפץ שלא ידעתי שיש לי
וזה הפרק ששודר
סרטי החודש:
את מה זה לא מוזמנת לבת מצווה שלי - האמת שזה מצחיק כי צפיתי בו ואז חזרתי לדיון פה על יהדות במדיה. בכל מקרה סרט קרינג' ברמות אבל לא בגלל היהדות אלא כי ילדים בין 12-13 הם קרינג'.
יואו כמה הסרט הזה הצחיק אותי
רק לא אתה - דבילי אבל חמוד.
אכן דבילי.
שירי החודש:
אני עדיין על שאפל אבל
One Direction - Night Changes
חמוד
דמויות החודש:
טין הקטין מאגת'ה. אה ובן וייאט
כמובן שתאהבי את החנונים
שחקני החודש:
טראוויס קלסי. שמעתי שהוא משחק בסדרה. לא צפיתי.
אם הוא משחק כמו תחת על המגרש, שלפחות ישחק בסדרה
(וכן אני ממורמרת כי הקקי הזה לא מביא לי נקודות בפנטזי
)
קראש החודש:
בעלי היקר שעכשיו יעלם אפילו יותר
אבל קניתי תמונה שלו לחדר. (יש בשוק הכרמל כזה דוכן של קנבסים ויום אחד היה מבצע של 3 במשהו וקניתי תמונה של טיילור, פנדה כי זה הספיריט אנימל שלי ושלושת הספיידרמנים מתחבקים כי בדיוק הייתי במוד של הסרט. לאחרונה הסתכלתי על זה וחשבתי שזה מחדל שהארי לא שם ושכבר עבר לי הספיידרמן אז ניצלתי הזדמנות שהייתי בשוק שוב וקניתי תמונה של הארי להחליף את הספיידרמנים והחדר שלי שוב תקין).
צפה בקובץ המצורף 119607
תמונה של הקיר או שזה לא קרה.
ציטוט חודשי כל מה שרון סוונסון אומר.
סיבה למסיבה:
החגים והחופש נהניתי תחזירו לי!!! לא טוב לי שבועות מלאים!!
וואי ממש מדכא לעבוד שבוע מלא בעעע
סיפור החודש:
אבא שלי הביא כלבה חדשה.
תמונה או שזה לא קרה? ומה השם שלה?
למה אתם מצפים בחודש נובמבר:
יומולדת לאחותי, אולי יום כיף בעבודה, וויקד!!🩷
קולולולולולו
מערכת היחסים שלכם עם גשם (אהבה/שנאה/זה מורכב/וכו')?
זה מורכב. אני אוהבת כשיש גשם כשאני לא צריכה ללכת לשומקום אבל גשם רציני כזה יפה שגם שוטף לי את האוטו. אם אני צריכה לצאת מהבית אז לא אוהבת. וגם לא אוהבת לנהוג בגשם.
לנהוג בגשם זה כיף. אני פשוט לא אוהבת שאנשים אחרים נוהגים בגשם כי הם אידיוטים.
מתי הייתם חולים (שפעת/צינון/קורונה) בפעם האחרונה, כמה זמן זה ארך וכמה גרוע זה היה?
אממ לפני 3 חודשים כזה? היה לי קורונה. דווקא נהניתי צפיתי במרתון של ורוניקה מארס. נמשך בערך 3 ימים פלוס יום הבראה. היה בינוני.
תמיד שאני חולה כואב לי הראש יותר מידי בשביל לראות טלוויזיה. ובטח שבשביל לעשות בינג'. ככה שאם הצלחת לראות טלוויזיה כשאת חולה כנראה שלא היה כזה נוראי.
איך אתם מאחסנים ואז משתמשים בלחם (נגיד קניתם חבילת לחם פרוס שלא יאכל כולו היום)?
אממ חלה בדכ אנחנו משאירים על השיש שתגמר מקסימום למחרת. לחם פרוס ישר לפריזר. אבא שלי אומר להפשיר במיקרו בתוכנית הפשרה ולא לחמם רגיל אבל אנחנו לא מקפידים על זה. יש לאמא שלי חברה שגרה בצרפת והקונספט של לחם בפריזר מזעזע אותה
בסדר אז שהצרפתייה תבוא להכין לך לחם טרי כל יום או שתסתום
טרנד ברשת שמאוס עליכם?
וואה מלא. יש כמה סאונדים מזה מעצבנים בטיקטוק/רילס. כמו ה"או נו או נו או נונונונונו". בטח יש עוד שאני אזכר מהתשובות שלכם.
אוי כן. זה מציק. אבל בגלל זה לרוב אני צופה ברילים באינסטגרם על מיוט.
אתם לומדים שפה בדואלינגו? איזה? למה? ולמה פתאום כולם באפליקציה הזאת?
חחחחחחחחחחחח כן אני והינשוף ביחד כבר שנתיים וחצי. אני לומדת פורטוגזית והתחלתי כשנסעתי לפורטוגל לפני שנתיים (איך כבר שנתיים??
) וכי זה מאד דומה לספרדית אז זה יחסית קל לי. כיום אני שונאת את זה ועושה כל יום כי אחרת הינשוף ירצח אותי בשנתי. לא ידעתי שכולם פתאום שם אני כבר מזמן.
חחח וול וול תראו מי ביץ' של פרסים וירטואלים עכשיו.....
אגב אל תשאלי, למשפחת הפרסים הוירטואלים המפגרים שאני אוספת עכשיו הצטרפה המברשת שיניים שלי. היא רוצה שאצחצח שיניים בין 3-6 בבוקר חמישה ימים ברציפות. הם החליקו על השכל
דמויות שעיצבנו אותכם לאחרונה בטלויזיה? + למה.
ג'ייג'יי מאאוטר בנקס כי הוא אנוכי אימפולסיבי ומטומטמם ונמאס לי שהוא מחרב לחבורה הכל כל פעם. חוץ מזה טום בפארקס תמיד מעצבן. ספציפית היה את הפרק שהוא מפיק ללזלי איזה אירוע לקמפיין ועושה הכל על עצמו והורס לה ועצבן אותי ממש.
יואו טום והחבר הדביל שלו באמת מציקים.
איזה דמות אתם מהמשרד לדעתכם? ואיזה דמות יצא לכם פה: https://www.buzzfeed.com/anitabadejo/which-character-from-the-office-are-you ?
מה המשרד אבל תביאי משהו שכולם מכירים
יצא לי ג'ים.
יא גם אני יצאתי ג'ים. מה זה אומר עלינו?
יוצר/ת/י טלויזיה שתראו כל דבר שהם יוציאו וכאלו שתמנעו מלראות כל דבר שהם יוציאו?
אני לא חושבת שיש כאלה. כאילו אני נוטה להתרחק מדברים של ריאן מרפי גם אם זה מאד גיי כי גם הדברים הגיי שלו בלתי נסבלים ונכוותי, אבל לא יכולה להתחייב אם יהיה משהו שבכל זאת ישמע מבטיח. כאלה שאני בטוח אצפה אפילו פחות. אפילו היוצר של ש"ש היו לו דברים לדעתי שלא צפיתי.
אני לא מבינה, אתם מסתכלים מי היוצר לפני שאתם צופים במשהו או שיש איזה כמה ספיציפים שאתם מחפשים/מתרחקים מדברים שלהם??
דמות טלויזיה שהייתם בוחרים להיות נשיאי ארה"ב (אבל לא דמויות שהן כבר בפוליטיקה כמו מהבית הלבן או לזלי נופ, כאלו שבמקור לא קשורים לתחום)?
איך הרסת לכולם את התשובה האובייס שהיא לזלי נופ
אז הדה לקסה. אלא אם היא נחשבת גם בפוליטיקה כבר?
אמממ... את בטוחה שאת רוצה נשיאה כזאת...?
תמונה/סרטון/ מתכון לסנדוויץ' שתרצו לחלוק:
סנדוויץ: קחו פיתה, תחממו במיקרו, תמרחו שוקולד, תנסו לא לקרוע אותה. סוף.
את יודעת שהשבוע דיברתי עם איזה מישהי אמרקאית על עוגת שמרים וקיצר מפה לשם דיברנו על נוטלה והיא אמרה שהיא אף פעם לא טעמה את זה והתפלאתי ושאלתי איך. והיא אמרה שנוטלה זה משהו יחסית חדש בארה"ב וכשהיא גדלה לא היה להם את זה. ואז היא שאלה מה עושים עם זה והסברתי לה שבעיקרון בסנדוויץ' אבל שאפשר גם לאפות עם זה והיא כזה "מה הכוונה בסנדוויץ'?" ולא הבנתי, מה לא שלחו אותך בחיים לבית ספר עם כריך עם שוקולד?? ומסתבר שלא. לאמריקאים אין שוקולד למריחה. אפילו לא את ההרשיז הדוחה שלהם. (ז"א, היום כן יש, יש אפילו ממרח של מארס וטוויקס וכל האחרים. אבל זה משהו של השנים האחרונות) ואז היא שאלה אותי מה הטעם של זה ואם זה כמו חמאת בוטנים. ואני כזה, "לא. זה שוקולד. כאילו מה לא מובן?? אכלת שוקולד בחיים שלך אז תדמיינתי את זה עכשיו נמס ובלחם..." היא עדין לא הבינה. ובמקום שאלה "אז זה כמו ריבה?" נשבעת שאני מוקפת בחוצנים
SAME
לטייטיי יש כמה שמלות חדשות והיא נראית כמו... דג. (אבל מהממת
)
צפה בקובץ המצורף 119609
חח מעולה!! צריך לקחת השראה מאיפשהו!
טיילור משחקת עם שינוי נוטס בגשר של אאוטס אוף דה וודס זה כ"כ מושלםםםםם
129K likes, 241 comments - modtimecap on October 21, 2024: "actually insane . . . . . . . . . . . . . #erastour #taylorswift #1989taylorsversion #outofthewoods".
www.instagram.com
אני לא מכירה את השיר המקורי אבל זה יפה.
אני בפגישות:
86K likes, 309 comments - digitalboss_duo on October 4, 2024: "Wait… what did I miss?😂 Anyone else guilty of this during work meetings? Comment ‘CATALYST’ if you’re ready to trade boring meetings for building your own business!".
www.instagram.com
וואי אני כל כך שמחה שאף פעם לא הייתי צריכה להיות בפגישת זום של עבודה.
סו לונג פיצה
693K likes, 2,086 comments - ecosapiens on August 7, 2024: "Magic 💅".
www.instagram.com
חחח יואו!!
אתמול ציפור ברווז גנבה לי טאקו
(כאילו כבר כמעט סיימתי איתו אבל עדין היא לא ביקשה רשות!!)