שלא תחלי. אולי חליתי ולא הרגשתי בזה. כשהיו סגרים ולא יכולתי להתאמן, הייתי אומלל. לדעתי חליתי בדיכאון במקום קורונה.גם אני עדין לא זכיתי לחלות בקורונה (טפו טפו)
שלא תחלי. אולי חליתי ולא הרגשתי בזה. כשהיו סגרים ולא יכולתי להתאמן, הייתי אומלל. לדעתי חליתי בדיכאון במקום קורונה.גם אני עדין לא זכיתי לחלות בקורונה (טפו טפו)
אין לי הכרות עם הדמות של סטרונג מיורשים, אבל אם הוא לא זוכה על המתמחה בפרס אוסקר, יש לבטל את הטקס.קנדל רוי!!
אני אתן לך עוד ניחושלכבוד האלווין?
לא עקפתי אותך. את מזמן שם.מה זה איך עקפת אותי?
הו תודה. אני מעריכה את ההתחשבות שלך בסבל שליתשובה לגיטימית וכמיזופונית להאלץ לשמוע אזעקות של גלאי עשן בעבודה אני מחשיבה את זה כסבל שווה ערך.
אז יום אחד כשתחזירי את זה (כדי לצפות בעונה החדשה של תוכנית הבוקר מתי שזה לא יהיה) תנסי גם את זה. מבטיחה לך שתאהבי את זה כי זה חמוד וממש מצחיק.אני עדיין שואפת לראות את זה (למרות שכבר ביטלתי את אפל פלוס)
מעניין מי הקראש החודשי שלך הממממ...
חחח יואו טימטמתי את השותפה שלי עם השיר הזה. אני עושה לה ככה כל הזמןהאמת שכן, אני ממש אוהבת את השיר הזה גם
זה נשמע לי הגיוני שזה השם של ספר שאוברי פלאזה כתבה.
זה לחם אמריקאי. את יודעת כמה שנים זה מחזיק בלי להתייבש?ואתם מסיימות את זה לפני שמתייבש?
היא בהחלט יודעת מה היא אמרה. היא פשוט חושבת שזה לגיטימי להכריז את זה בקול בפני כולםWTF
היא גם יודעת מה היא אמרה?
את טוענת שאני גבר נורמלי? כי אני לא.ג'ים הוא הגבר הנורמלי היחיד שם, אז לא יודעת...
אני לא מבינה, את מנסה להשתלט על כולם בפורום? קודם באת לעדיות ולא אמרתי כלום כי אני לא עדי אח"כ באת למיקיות ולא אמרתי כלום כי אני לא טוייסטד. בסוף תבואי למוות ולא ישאר מי שיעמוד בשבילי כי אקבור את כולכם מואהאהאהעאהאאההאהאהאני יכולה להיות את?
אוי, לא כיף. אומנם לא חליתי בקורונה אבל אני בהחלט אומללה כל פעם שאני חולה. זה מייאש שהגוף שלך לא מתפקד כמו שצריך.שלא תחלי. אולי חליתי ולא הרגשתי בזה. כשהיו סגרים ולא יכולתי להתאמן, הייתי אומלל. לדעתי חליתי בדיכאון במקום קורונה.
הדמות שלו הייתה בלתי רוב הזמן. אבל השחקן עצמו מוצלח ובהחלט מגיע לו לזכות בפרסים.אין לי הכרות עם הדמות של סטרונג מיורשים, אבל אם הוא לא זוכה על המתמחה בפרס אוסקר, יש לבטל את הטקס.
דווקא אצלי יובל לא היו הרבה. למעשה בבית הספר לא היו לי יובל בכלל. (לפחות לא כאלה שאני זוכרת) אבל היו לי מלאאא עדי, דנה ואור.גם לי היו 3 עדיות בכיתה. ואחכ 4 יובל.
את death?
בהחלט. גם תמיד יש איזה מטומטם שיוצא באמצע הלילה למסדרון לעשן פייסל ואז העשן (שכחתי מה המילה בעברית של 'לגרום לגלאי עשן לצפצף') וזה פאקינג איזה 3 בלילה וברגע שהאזקה של האש במסדרון של הקומפלקס מופעלת, רק מכבי אש יכולים לכבות אותה אחרי שהם באים לחזל"ש את האירוע. ולפעמים לוקח להם איזה רבע שעה להגיע וכמובן שהם באים עם רעש וצלצולים וכל הסירנות שלהם באמצע הפאקינג לילה, אז במשך רבע שעה האזעקה צווחת עלינו ואיתה מקהלה שלמה של הכלבים של כל הבנין (כולל המיליון כלבים שיש לי בבית) שמייללים בסבל כי הרעש מכאיב להם באוזניים.וואי איזה מעצבן. יותר מעצבן מאזעקות טילים אפילו כי זה סתם דבילים.
גם אני. כי אני מאוד אוהבת את אוברי וזה באמת מכאיב לי לצפות בה בתכנים שלא ראויים לה.אני שמחה שנהנית.
לא מרגישה שהייתי צריכה את זה כדי להבין את אגת'ה, כי מה שאמרת לי הספיק. אבל ראיתי את זה לפני הפרק של טין אז זה עזר לי להבין את זה. לא נהניתי ולא סבלתי, זה הרגיש כמו שיעורי בית שאני צריכה לעשות כדי לסיים את לימודי באקדמיית העדימון זה היה חמוד והיו קטעים ששיעשעו אותי אבל ראיתי את כל הסדרה ביום אחד אז זה לא השאיר עליי חותם מיוחד.וזה באמת עזר לך להבין או שאת מרגישה שזה היה מיותר? ונהנית? או לפחות לא סבלת?
סרט די דבילי אבל היו בו כמה קטעים חמודים.תיאורים נהדרים
10 שנים נראה לי ראיתי חלקית מתישהו ביס.
את רוצה להגיד לי שהפיד שלך באינסטגרם מראה לך דברים שלא קשורים לסדרה הזאת בגלל שפעם אחת בטעות עשית לייק לפוסט אחד שקשור אליה???איכשהו דווקא לא שמעתי אותו מחוץ לסדרה.
היא לא רובוט. היא פשוט מתוסכלת מהאנושות והטמטום ותאוות הבצע של אנשים ואני חושבת שכולנו יכולים להזדהות איתה בקטע הזה.את מבינה בגלל דברים כאלה חשבתי שהיא רובוט.
אבל הם אמרו עליה דברים נחמדים. שלחתי לך פעם איזה סרטון שלהם. רוב השחקנים שלנו הם סוויפטיםאתם צריכים קצת טייוודו תגידי להם שיגידו משהו נחמד על טיילור סוויפט ניצחון מובטח.
חח לגמרי!! אומנם קצת עצוב לי שאין לי את קורי וברדלי יותר אבל היה ממש בא לי אוברי ונראה לי שגם עבר יותר מידי זמן בלי ששיניתי אז אני אשמור אותם ליד הכינוי בינתיים.יאא החתימה שלך איזה מגניב. נשבעת שלצפות בפארקס במקביל לאגת'ה לפעמים נראה שריו היא בסה"כ אפריל משתשעשעת לה בהלוואין.
הם תינוקות נצחייםאיך סופרים גיל של פנדה? זה כמו בשנים של כלב?
חח גם אני נפלתי פתאום על שידור חוזר באיזה ערוץ מונפץ שלא ידעתי שיש לי וזה הפרק ששודר
כן? הוא גרם לי לרצות למות מרוב הקרינג' התכווצתי מבפנים כל הסרטיואו כמה הסרט הזה הצחיק אותי
אני מופתעת שבכלל הקשבת לשיר של וואן דיירקשייןחמוד
ברורכמובן שתאהבי את החנונים
אוקי אבל שבוע שעבר טייוודו סידרה לו טאצ'דאון ככה שמעתי.אם הוא משחק כמו תחת על המגרש, שלפחות ישחק בסדרה (וכן אני ממורמרת כי הקקי הזה לא מביא לי נקודות בפנטזי)
אוקי אבל זה רק 3 תמונות זה לא מרשים כמו הקיר דרו שלךתמונה של הקיר או שזה לא קרה.
אם רון אומר את זה זה נכון.
בלתי נסבל!!וואי ממש מדכא לעבוד שבוע מלא בעעע
סקאייתמונה או שזה לא קרה? ומה השם שלה?
מה זה מפחיד. הכי גרוע גשם וחושך.לנהוג בגשם זה כיף. אני פשוט לא אוהבת שאנשים אחרים נוהגים בגשם כי הם אידיוטים.
האמת שזה באמת היה לא נוראי כי ראיתי ורוניקה עם כתוביות באנגלית כי זה מה שהיה באמזון.תמיד שאני חולה כואב לי הראש יותר מידי בשביל לראות טלוויזיה. ובטח שבשביל לעשות בינג'. ככה שאם הצלחת לראות טלוויזיה כשאת חולה כנראה שלא היה כזה נוראי.
כשהיינו אצלה היא אכן קנתה לנו לחם טרי כל בוקר.בסדר אז שהצרפתייה תבוא להכין לך לחם טרי כל יום או שתסתום
אני גם הרבה.אוי כן. זה מציק. אבל בגלל זה לרוב אני צופה ברילים באינסטגרם על מיוט.
חחחחחחחחחחחחח וואי תכלס לא חשבתי על זה ככהחחח וול וול תראו מי ביץ' של פרסים וירטואלים עכשיו.....
חחחחחחחחחחחחחחחאגב אל תשאלי, למשפחת הפרסים הוירטואלים המפגרים שאני אוספת עכשיו הצטרפה המברשת שיניים שלי. היא רוצה שאצחצח שיניים בין 3-6 בבוקר חמישה ימים ברציפות. הם החליקו על השכל
שאנחנו נורמליות ככה הבנתי. לא נשמע נכוןיא גם אני יצאתי ג'ים. מה זה אומר עלינו?
אם יש משהו שבא לי לצפות בו לא כזה משנה מי היוצר. אבל נניח יש כאלה שאני כבר מכירה שאני יודעת שאהבתי דברים שלהם אז אם אני אשמע על משהו שזה שלהם זה יעורר את סקרנותי טיפה יותר לעומת מישהו שאני לא מכירה.אני לא מבינה, אתם מסתכלים מי היוצר לפני שאתם צופים במשהו או שיש איזה כמה ספיציפים שאתם מחפשים/מתרחקים מדברים שלהם??
מה היא הייתה שליטה טובה היא איחדה את כל השבטים.אמממ... את בטוחה שאת רוצה נשיאה כזאת...?
גאד למה הם כאלה מוזרים???????את יודעת שהשבוע דיברתי עם איזה מישהי אמרקאית על עוגת שמרים וקיצר מפה לשם דיברנו על נוטלה והיא אמרה שהיא אף פעם לא טעמה את זה והתפלאתי ושאלתי איך. והיא אמרה שנוטלה זה משהו יחסית חדש בארה"ב וכשהיא גדלה לא היה להם את זה. ואז היא שאלה מה עושים עם זה והסברתי לה שבעיקרון בסנדוויץ' אבל שאפשר גם לאפות עם זה והיא כזה "מה הכוונה בסנדוויץ'?" ולא הבנתי, מה לא שלחו אותך בחיים לבית ספר עם כריך עם שוקולד?? ומסתבר שלא. לאמריקאים אין שוקולד למריחה. אפילו לא את ההרשיז הדוחה שלהם. (ז"א, היום כן יש, יש אפילו ממרח של מארס וטוויקס וכל האחרים. אבל זה משהו של השנים האחרונות) ואז היא שאלה אותי מה הטעם של זה ואם זה כמו חמאת בוטנים. ואני כזה, "לא. זה שוקולד. כאילו מה לא מובן?? אכלת שוקולד בחיים שלך אז תדמיינתי את זה עכשיו נמס ובלחם..." היא עדין לא הבינה. ובמקום שאלה "אז זה כמו ריבה?" נשבעת שאני מוקפת בחוצנים
יאא תודהאני לא מכירה את השיר המקורי אבל זה יפה.
לפחות אצלנו זה בלי מצלמות. אז אני לא צריכה להעמיד פנים למצלמה אפילו שאני מקשיבה.וואי אני כל כך שמחה שאף פעם לא הייתי צריכה להיות בפגישת זום של עבודה.
חוצפהחחח יואו!!
אתמול ציפור ברווז גנבה לי טאקו (כאילו כבר כמעט סיימתי איתו אבל עדין היא לא ביקשה רשות!!)
זה את זה פה נקמפל!פוקימון!! לקמפל את כולם!!!!
חחח באמת? דווקא זה טרנד שאני כן אוהבת זאת מילה חמודה ומצחיקה בעיניי. ואין יותר דלולו מסוויפטים.אם כבר דיברנו על טרנדים בלתי אונליין. אני לא יכולה לסבול את המילה דלולו. כל פעם שאני רואה מישהו משתמש בה בא לי להוריד לו סטירה דרך המסך.
בדיוק!לא יודעת למה אבל התגובה הזאת ממש הצחיקה אותי כי כאילו, אם את לא חווה רגשות אהבה ושנאה עזים כלפי דמויות פיקטיביות, אז כלפי מי?? לא אכפת לי בחיים האמיתיים מאף אחד כמו שאכפת לי מהדמויות הטלוויזיוניות שלי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואו טימטמתי את השותפה שלי עם השיר הזה. אני עושה לה ככה כל הזמן
Justin 💅🏼 on Instagram: "Where’d that bell come from?! 😂 #reels #agathaallalong #singer"
177K likes, 1,709 comments - fabulousjustina on September 25, 2024: "Where’d that bell come from?! 😂 #reels #agathaallalong #singer".www.instagram.com
אני לא מבינה, את מנסה להשתלט על כולם בפורום? קודם באת לעדיות ולא אמרתי כלום כי אני לא עדי אח"כ באת למיקיות ולא אמרתי כלום כי אני לא טוייסטד. בסוף תבואי למוות ולא ישאר מי שיעמוד בשבילי כי אקבור את כולכם מואהאהאהעאהאאההאהאה
וואה וואה זה באמת יותר גרוע מאזעקה.בהחלט. גם תמיד יש איזה מטומטם שיוצא באמצע הלילה למסדרון לעשן פייסל ואז העשן (שכחתי מה המילה בעברית של 'לגרום לגלאי עשן לצפצף') וזה פאקינג איזה 3 בלילה וברגע שהאזקה של האש במסדרון של הקומפלקס מופעלת, רק מכבי אש יכולים לכבות אותה אחרי שהם באים לחזל"ש את האירוע. ולפעמים לוקח להם איזה רבע שעה להגיע וכמובן שהם באים עם רעש וצלצולים וכל הסירנות שלהם באמצע הפאקינג לילה, אז במשך רבע שעה האזעקה צווחת עלינו ואיתה מקהלה שלמה של הכלבים של כל הבנין (כולל המיליון כלבים שיש לי בבית) שמייללים בסבל כי הרעש מכאיב להם באוזניים.
והיא בוחרת דברים הזויים לפעמים.גם אני. כי אני מאוד אוהבת את אוברי וזה באמת מכאיב לי לצפות בה בתכנים שלא ראויים לה.
ממ להבין את אגת'ה עצמה פחות אבל כן את טין וכל מה שקשור בו (שבסוף הסתבר משמעותי) והקשר בינו לבין אגת'ה. אבל אני שמחה שהיה לך בסדר כי אני לא אוהבת לגרום לאנשים לראות דברים שהם סובלים מהם.לא מרגישה שהייתי צריכה את זה כדי להבין את אגת'ה, כי מה שאמרת לי הספיק. אבל ראיתי את זה לפני הפרק של טין אז זה עזר לי להבין את זה. לא נהניתי ולא סבלתי, זה הרגיש כמו שיעורי בית שאני צריכה לעשות כדי לסיים את לימודי באקדמיית העדימון זה היה חמוד והיו קטעים ששיעשעו אותי אבל ראיתי את כל הסדרה ביום אחד אז זה לא השאיר עליי חותם מיוחד.
וואלה? מוזר. לא זוכרת איך הוא נראה שם. אני כן זוכרת נראה לי שלא הייתה כמעט או בכלל אינטרקציה בינו לבין אוברי וזה עצבן אותי.אבל הדמות של כריס פראט כל כך קרינג'ית שהכאיב לי פיזית לצפות בטמטום שלו. והוא גם לא היה חמוד שם (מבחינת מראה) שלא ברור לי למה כי הסרט יצא בערך בזמן שהעונה השלישית של פארקס שודרה והוא כבר היה חמוד ממש בשלב הזה.
יותר הטוויטר אבל זה יותר טקסטים מסרטונים וגם אם כן לרוב על מיוט.את רוצה להגיד לי שהפיד שלך באינסטגרם מראה לך דברים שלא קשורים לסדרה הזאת בגלל שפעם אחת בטעות עשית לייק לפוסט אחד שקשור אליה???
אה בהחלט.היא לא רובוט. היא פשוט מתוסכלת מהאנושות והטמטום ותאוות הבצע של אנשים ואני חושבת שכולנו יכולים להזדהות איתה בקטע הזה.
אה אז מגיע להם אבל אולי הם צריכים לחדש קצת את הטייוודו שלהם, זה פג תוקף מעונה שעברה. שיגידו משהו נחמד חדש.אבל הם אמרו עליה דברים נחמדים. שלחתי לך פעם איזה סרטון שלהם. רוב השחקנים שלנו הם סוויפטים
למרות שגם על מי אני עובדת. גם אם נסיים את העונה 0-18 אני עדין אוהב אותם
רק חייב לציין שאני ממש ממש אוהב את החתימה החדשה שלך.מממ אני לא שונאת את זה...
אחרי הבהרה שגם מתקפת איראן 2 היתה החודש זה יותר קצת יותר, אבל עדיין זה נכון שאני באיזור כזה עם יחסית מעט אזעקות. אני דרומית מהמרכז אז מלבנון כמעט לא מגיעים אלינו (בינתיים ) אבל לא מספיק דרומית בשביל הטווח "הרגיל" של הרקטות מעזה (וכשהם כן זורקים לרחוק אז הרבה פעמים זה כבר עובר מעלינו יותר למרכז). אני רק מקווה שלא עשיתי לנו נאחס עכשיו.אזעקה אחת בחודש נשמע לי מעט מידי. את בטוחה שאת גרה בארץ?
נגיד שהמרכז הוא הקטע המד"בי אבל עדיין תעלומת הרצח היא משמעותית מאוד.וואו זה בהחלט מרשים! השאלה היא האם כל הספר הוא תעלומת רצח או שהתעלומה היא משנית ויש סיפור מרכזי אחר שסחף אותך?
חוץ מג'ים ופאם, שהם נחשבים "הנורמליים", כל הדמויות במשרד הן תוצאה מפוקפקת מאוד.אני מניחה שאנג'לה זה לא טוב..?
GLEEאני רוצה להגיד שאני מכירה את ריאן מרפי כי אובייסלי זה שם מוכר, אבל אני לא מצליחה לקשר את השם שלו לשום דבר אז אני לא יודעת איך אני מרגישה כלפיו.
מה? מייקל סקוט הוא אנס? אנא הסבירי ונמקי!אבל הוא אנס!!
אני נודניקית אולי אבל לא כמו ניק!האם מתישהו גם תגלי לנו את התשובה או שאת סתם נודניקית כמו ניק?
רגע. מה.אגב אל תשאלי, למשפחת הפרסים הוירטואלים המפגרים שאני אוספת עכשיו הצטרפה המברשת שיניים שלי. היא רוצה שאצחצח שיניים בין 3-6 בבוקר חמישה ימים ברציפות. הם החליקו על השכל
לרוב לא מסתכלת במיוחד, אבל יש יוצרים מספיק ידועים שכשיוצאת סדרה שלהם אז זה ידוע שזו "סדרה חדשה של X".אני לא מבינה, אתם מסתכלים מי היוצר לפני שאתם צופים במשהו או שיש איזה כמה ספיציפים שאתם מחפשים/מתרחקים מדברים שלהם?
"ציפור ברווז"אתמול ציפור ברווז גנבה לי טאקו (כאילו כבר כמעט סיימתי איתו אבל עדין היא לא ביקשה רשות!!)
בסדר הבנתי כבר.אני אתן לך עוד ניחוש
מה הולך שם באמריקה היום. סדום ועמורה.היא בהחלט יודעת מה היא אמרה. היא פשוט חושבת שזה לגיטימי להכריז את זה בקול בפני כולם
לא, בגלל זה אמרתי "אני לא יודעת..." כי זה נראה לי תוצאה שלא הכי מתאימה לך.את טוענת שאני גבר נורמלי? כי אני לא.
אני לא מבינה, את מנסה להשתלט על כולם בפורום? קודם באת לעדיות ולא אמרתי כלום כי אני לא עדי אח"כ באת למיקיות ולא אמרתי כלום כי אני לא טוייסטד. בסוף תבואי למוות ולא ישאר מי שיעמוד בשבילי כי אקבור את כולכם מואהאהאהעאהאאההאהאה
הוא שחקן מדהים ביותר, רק מבאס אותי שהוא התבטא נגדנוהדמות שלו הייתה בלתי רוב הזמן. אבל השחקן עצמו מוצלח ובהחלט מגיע לו לזכות בפרסים.
אם הייתי עוברת אפילו פעם אחת את החוויה שתיארת פה, הייתי מאבדת את זה ברמה שהייתי עלולה לצאת לאנשהו עם נשק ולהתחיל לירות באנשים.בהחלט. גם תמיד יש איזה מטומטם שיוצא באמצע הלילה למסדרון לעשן פייסל ואז העשן (שכחתי מה המילה בעברית של 'לגרום לגלאי עשן לצפצף') וזה פאקינג איזה 3 בלילה וברגע שהאזקה של האש במסדרון של הקומפלקס מופעלת, רק מכבי אש יכולים לכבות אותה אחרי שהם באים לחזל"ש את האירוע. ולפעמים לוקח להם איזה רבע שעה להגיע וכמובן שהם באים עם רעש וצלצולים וכל הסירנות שלהם באמצע הפאקינג לילה, אז במשך רבע שעה האזעקה צווחת עלינו ואיתה מקהלה שלמה של הכלבים של כל הבנין (כולל המיליון כלבים שיש לי בבית) שמייללים בסבל כי הרעש מכאיב להם באוזניים.
אבל יפה מאוד!אוקי אבל זה רק 3 תמונות זה לא מרשים כמו הקיר דרו שלך
יההה מותק!סקאיי
[ג'ים] זו תוצאה מחמיאה, "נורמלי" בתוך הגן חיות ההזוי של "המשרד" זה דבר טוב, והוא גם בעקרון קול כזה וחכם (וחתיך).שאנחנו נורמליות ככה הבנתי. לא נשמע נכון
פתאום אני מבינה למה יש בארה"ב כל כך הרבה מקרים כאלה.
תודהאבל יפה מאוד!
או....קיי?ג'ים] זו תוצאה מחמיאה, "נורמלי" בתוך הגן חיות ההזוי של "המשרד" זה דבר טוב, והוא גם בעקרון קול כזה וחכם (וחתיך).
אז אתן צריכות להיות מרוצות.
זהו לא נשמע אמין(אם זו תוצאה נכונה או לא... זאת שאלה ליום אחר)
זהו לא נשמע אמין
ואת פג באינקובטור אז זה הולם.הם תינוקות נצחיים
חח לא יודעת אני מתה על אדם ואידינה אז זה הצחיק אותי. הילדים עצמם באמת מביכים אבל כמו שאמרת זה ילדים באופן כללי. זה בעיקר היה סרט דבילי. אבל גם חמוד ומשעשע.כן? הוא גרם לי לרצות למות מרוב הקרינג' התכווצתי מבפנים כל הסרט
כאילו לא הקשבתי לו עכשיו אבל אני מכירה אותו וזה שיר חמוד.אני מופתעת שבכלל הקשבת לשיר של וואן דיירקשיין
לאדעת. השנה הזאת הוא משחק ממש גרוע וזה ממש מבאס אותי. החלטתי בסוף לספסל אותו כי הוא גורם לי להפסיד כל משחקאוקי אבל שבוע שעבר טייוודו סידרה לו טאצ'דאון ככה שמעתי.
אה אבל זה ממש חמוד!! אהבתיאוקי אבל זה רק 3 תמונות זה לא מרשים כמו הקיר דרו שלך
צפה בקובץ המצורף 119685
יאא תראי לי!!אוו אבל עשיתי משהו יותר חמוד שאני צריכה להראות לך הכנתי מסגרת זכרונות של טיילור.
חח יואו הקטע הזה ממש הצחיק אותי, שהוא הלך לבחור הזה בהום דיפו שניסה לעזור לו למצוא משהו והוא כזה ״אני יודע יותר ממך!״ ואז כשהוא ואן התחילו לסדר את כל המפגעים בבית של אפריל ואנדיאם רון אומר את זה זה נכון.
נראה בטטה כמו אמא שלו
לאדעת, למדתי לנהוג בגשם ובחושך אז זה מרגיש לי רגיל.מה זה מפחיד. הכי גרוע גשם וחושך.
אני לא יכולה לצפות במסך כשאני חולה. זה עושה לי מיגרנות.האמת שזה באמת היה לא נוראי כי ראיתי ורוניקה עם כתוביות באנגלית כי זה מה שהיה באמזון.
אבל גם כשאני חולה מתה אני רואה טלוויזיה אבל אז זה יותר בהייה במה שיש בלי ריכוז.
או שאני מספיק גוססת שאני פשוט ישנה.
איכס זה בטח לחם קראנצ׳י כזה שצריך להתאמץ בשביל ללעוס אותוכשהיינו אצלה היא אכן קנתה לנו לחם טרי כל בוקר.
אני משתדלתחחחחחחחחחחחחחחח
אני מקווה שאת שמה לה גבולות למרות הצורך שלך בפרסים וירטואלים
כן.. פחות.שאנחנו נורמליות ככה הבנתי. לא נשמע נכון
כן וגם בעטה ממגדלים כאלה שלא הסכימו איתהמה היא הייתה שליטה טובה היא איחדה את כל השבטים.
אני אכין לה יום אחד חלה טרייה עם שוקולד.גאד למה הם כאלה מוזרים???????
שמישהו יגלה להם את הקסם הזה שהוא פיתה עם שוקולד במקום הPB&J הזה שלהם.
זה את זה פה נקמפל!
בעעחחח באמת? דווקא זה טרנד שאני כן אוהבת זאת מילה חמודה ומצחיקה בעיניי. ואין יותר דלולו מסוויפטים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.