Mork & Mindy נובמבר 2024 – סיכום חודש 🔮🐙🥼💺🥕☎️🧔

LeAnnDylan

Well-known member
לכבוד האלווין?
אני אתן לך עוד ניחוש
מה זה איך עקפת אותי?
לא עקפתי אותך. את מזמן שם.
תשובה לגיטימית וכמיזופונית להאלץ לשמוע אזעקות של גלאי עשן בעבודה אני מחשיבה את זה כסבל שווה ערך.
הו תודה. אני מעריכה את ההתחשבות שלך בסבל שלי:-]
אני עדיין שואפת לראות את זה (למרות שכבר ביטלתי את אפל פלוס)
אז יום אחד כשתחזירי את זה (כדי לצפות בעונה החדשה של תוכנית הבוקר מתי שזה לא יהיה) תנסי גם את זה. מבטיחה לך שתאהבי את זה כי זה חמוד וממש מצחיק.
מעניין מי הקראש החודשי שלך הממממ...

האמת שכן, אני ממש אוהבת את השיר הזה גם |כן|
חחח יואו טימטמתי את השותפה שלי עם השיר הזה. אני עושה לה ככה כל הזמן:-D
זה נשמע לי הגיוני שזה השם של ספר שאוברי פלאזה כתבה.
:-D
לצערי היא כתבה רק ספרי ילדים :-(
בא לי שהיא תכתוב ספר אמיתי ותקריא לי אותו באודיבול כי למי יש כוח לקרוא באמת:-D
ואתם מסיימות את זה לפני שמתייבש?
זה לחם אמריקאי. את יודעת כמה שנים זה מחזיק בלי להתייבש?:-P:
סתם אבל בתאכלס אם אני לא אוכלת את זה תוך שבוע אני זורקת לפח.
WTF :-D:-D
היא גם יודעת מה היא אמרה?
היא בהחלט יודעת מה היא אמרה. היא פשוט חושבת שזה לגיטימי להכריז את זה בקול בפני כולם|פנים|
ג'ים הוא הגבר הנורמלי היחיד שם, אז לא יודעת...
את טוענת שאני גבר נורמלי? כי אני לא.
:-0 אני יכולה להיות את?
אני לא מבינה, את מנסה להשתלט על כולם בפורום? קודם באת לעדיות ולא אמרתי כלום כי אני לא עדי אח"כ באת למיקיות ולא אמרתי כלום כי אני לא טוייסטד. בסוף תבואי למוות ולא ישאר מי שיעמוד בשבילי כי אקבור את כולכם מואהאהאהעאהאאההאהאה

LeAnnDylan

Well-known member
שלא תחלי. אולי חליתי ולא הרגשתי בזה. כשהיו סגרים ולא יכולתי להתאמן, הייתי אומלל. לדעתי חליתי בדיכאון במקום קורונה.
אוי, לא כיף. אומנם לא חליתי בקורונה אבל אני בהחלט אומללה כל פעם שאני חולה. זה מייאש שהגוף שלך לא מתפקד כמו שצריך.
אין לי הכרות עם הדמות של סטרונג מיורשים, אבל אם הוא לא זוכה על המתמחה בפרס אוסקר, יש לבטל את הטקס.
הדמות שלו הייתה בלתי רוב הזמן. אבל השחקן עצמו מוצלח ובהחלט מגיע לו לזכות בפרסים.
גם לי היו 3 עדיות בכיתה. ואחכ 4 יובל.
דווקא אצלי יובל לא היו הרבה. למעשה בבית הספר לא היו לי יובל בכלל. (לפחות לא כאלה שאני זוכרת) אבל היו לי מלאאא עדי, דנה ואור.

וואי איזה מעצבן. יותר מעצבן מאזעקות טילים אפילו כי זה סתם דבילים.
בהחלט. גם תמיד יש איזה מטומטם שיוצא באמצע הלילה למסדרון לעשן פייסל ואז העשן (שכחתי מה המילה בעברית של 'לגרום לגלאי עשן לצפצף') וזה פאקינג איזה 3 בלילה וברגע שהאזקה של האש במסדרון של הקומפלקס מופעלת, רק מכבי אש יכולים לכבות אותה אחרי שהם באים לחזל"ש את האירוע. ולפעמים לוקח להם איזה רבע שעה להגיע וכמובן שהם באים עם רעש וצלצולים וכל הסירנות שלהם באמצע הפאקינג לילה, אז במשך רבע שעה האזעקה צווחת עלינו ואיתה מקהלה שלמה של הכלבים של כל הבנין (כולל המיליון כלבים שיש לי בבית) שמייללים בסבל כי הרעש מכאיב להם באוזניים.
אני שמחה שנהנית.
גם אני. כי אני מאוד אוהבת את אוברי וזה באמת מכאיב לי לצפות בה בתכנים שלא ראויים לה.
וזה באמת עזר לך להבין או שאת מרגישה שזה היה מיותר? ונהנית? או לפחות לא סבלת?
לא מרגישה שהייתי צריכה את זה כדי להבין את אגת'ה, כי מה שאמרת לי הספיק. אבל ראיתי את זה לפני הפרק של טין אז זה עזר לי להבין את זה. לא נהניתי ולא סבלתי, זה הרגיש כמו שיעורי בית שאני צריכה לעשות כדי לסיים את לימודי באקדמיית העדימון:-D זה היה חמוד והיו קטעים ששיעשעו אותי אבל ראיתי את כל הסדרה ביום אחד אז זה לא השאיר עליי חותם מיוחד.
:-D:-D תיאורים נהדרים:-D
10 שנים נראה לי ראיתי חלקית מתישהו ביס.
סרט די דבילי אבל היו בו כמה קטעים חמודים.
אבל הדמות של כריס פראט כל כך קרינג'ית שהכאיב לי פיזית לצפות בטמטום שלו. והוא גם לא היה חמוד שם (מבחינת מראה) שלא ברור לי למה כי הסרט יצא בערך בזמן שהעונה השלישית של פארקס שודרה והוא כבר היה חמוד ממש בשלב הזה.
איכשהו דווקא לא שמעתי אותו מחוץ לסדרה.
את רוצה להגיד לי שהפיד שלך באינסטגרם מראה לך דברים שלא קשורים לסדרה הזאת בגלל שפעם אחת בטעות עשית לייק לפוסט אחד שקשור אליה??? :-0
את מבינה בגלל דברים כאלה חשבתי שהיא רובוט.
היא לא רובוט. היא פשוט מתוסכלת מהאנושות והטמטום ותאוות הבצע של אנשים ואני חושבת שכולנו יכולים להזדהות איתה בקטע הזה.
אתם צריכים קצת טייוודו תגידי להם שיגידו משהו נחמד על טיילור סוויפט ניצחון מובטח.
אבל הם אמרו עליה דברים נחמדים. שלחתי לך פעם איזה סרטון שלהם. רוב השחקנים שלנו הם סוויפטים:-D
למרות שגם על מי אני עובדת. גם אם נסיים את העונה 0-18 אני עדין אוהב אותם:-D
יאא החתימה שלך איזה מגניב. נשבעת שלצפות בפארקס במקביל לאגת'ה לפעמים נראה שריו היא בסה"כ אפריל משתשעשעת לה בהלוואין.
חח לגמרי!! אומנם קצת עצוב לי שאין לי את קורי וברדלי יותר אבל היה ממש בא לי אוברי ונראה לי שגם עבר יותר מידי זמן בלי ששיניתי אז אני אשמור אותם ליד הכינוי בינתיים.

didalf

Well-known member
איך סופרים גיל של פנדה? זה כמו בשנים של כלב?
הם תינוקות נצחיים

חח גם אני נפלתי פתאום על שידור חוזר באיזה ערוץ מונפץ שלא ידעתי שיש לי:-D וזה הפרק ששודר:-D

:-D:-D

יואו כמה הסרט הזה הצחיק אותי:-D:-D
כן? הוא גרם לי לרצות למות מרוב הקרינג' התכווצתי מבפנים כל הסרט:-D
אני מופתעת שבכלל הקשבת לשיר של וואן דיירקשיין8-*
כמובן שתאהבי את החנונים
ברור|מאוהב|
אם הוא משחק כמו תחת על המגרש, שלפחות ישחק בסדרה:-D (וכן אני ממורמרת כי הקקי הזה לא מביא לי נקודות בפנטזי|שפם|)
אוקי אבל שבוע שעבר טייוודו סידרה לו טאצ'דאון ככה שמעתי.

תמונה של הקיר או שזה לא קרה.
אוקי אבל זה רק 3 תמונות זה לא מרשים כמו הקיר דרו שלך
1730733231062.png
אוו אבל עשיתי משהו יותר חמוד שאני צריכה להראות לך הכנתי מסגרת זכרונות של טיילור.
אם רון אומר את זה זה נכון.
וואי ממש מדכא לעבוד שבוע מלא בעעע
בלתי נסבל!!
תמונה או שזה לא קרה? ומה השם שלה?
סקאיי
1730733269802.png
לנהוג בגשם זה כיף. אני פשוט לא אוהבת שאנשים אחרים נוהגים בגשם כי הם אידיוטים.
מה זה מפחיד. הכי גרוע גשם וחושך.
תמיד שאני חולה כואב לי הראש יותר מידי בשביל לראות טלוויזיה. ובטח שבשביל לעשות בינג'. ככה שאם הצלחת לראות טלוויזיה כשאת חולה כנראה שלא היה כזה נוראי.
האמת שזה באמת היה לא נוראי כי ראיתי ורוניקה עם כתוביות באנגלית כי זה מה שהיה באמזון.
אבל גם כשאני חולה מתה אני רואה טלוויזיה אבל אז זה יותר בהייה במה שיש בלי ריכוז.
או שאני מספיק גוססת שאני פשוט ישנה.

בסדר אז שהצרפתייה תבוא להכין לך לחם טרי כל יום או שתסתום:-D
כשהיינו אצלה היא אכן קנתה לנו לחם טרי כל בוקר.
אוי כן. זה מציק. אבל בגלל זה לרוב אני צופה ברילים באינסטגרם על מיוט.
אני גם הרבה.
חחח וול וול תראו מי ביץ' של פרסים וירטואלים עכשיו..... :-D
חחחחחחחחחחחחח וואי תכלס לא חשבתי על זה ככה:-D
מסתבר שיש פרס וירטואלי אחד שכן עובד עליי.
אגב אל תשאלי, למשפחת הפרסים הוירטואלים המפגרים שאני אוספת עכשיו הצטרפה המברשת שיניים שלי. היא רוצה שאצחצח שיניים בין 3-6 בבוקר חמישה ימים ברציפות. הם החליקו על השכל|שפם|
חחחחחחחחחחחחחחח:-D:-D
אני מקווה שאת שמה לה גבולות למרות הצורך שלך בפרסים וירטואלים:-D

יא גם אני יצאתי ג'ים. מה זה אומר עלינו?
שאנחנו נורמליות ככה הבנתי. לא נשמע נכון|תוהה|

אני לא מבינה, אתם מסתכלים מי היוצר לפני שאתם צופים במשהו או שיש איזה כמה ספיציפים שאתם מחפשים/מתרחקים מדברים שלהם??
אם יש משהו שבא לי לצפות בו לא כזה משנה מי היוצר. אבל נניח יש כאלה שאני כבר מכירה שאני יודעת שאהבתי דברים שלהם אז אם אני אשמע על משהו שזה שלהם זה יעורר את סקרנותי טיפה יותר לעומת מישהו שאני לא מכירה.
ויש כאלה שזה בעיקר ריאן מרפי שנכוונו ממנו מספיק לדעת לא לנסות.
אמממ... את בטוחה שאת רוצה נשיאה כזאת...?:-D
מה היא הייתה שליטה טובה היא איחדה את כל השבטים.

את יודעת שהשבוע דיברתי עם איזה מישהי אמרקאית על עוגת שמרים וקיצר מפה לשם דיברנו על נוטלה והיא אמרה שהיא אף פעם לא טעמה את זה והתפלאתי ושאלתי איך. והיא אמרה שנוטלה זה משהו יחסית חדש בארה"ב וכשהיא גדלה לא היה להם את זה. ואז היא שאלה מה עושים עם זה והסברתי לה שבעיקרון בסנדוויץ' אבל שאפשר גם לאפות עם זה והיא כזה "מה הכוונה בסנדוויץ'?" ולא הבנתי, מה לא שלחו אותך בחיים לבית ספר עם כריך עם שוקולד?? ומסתבר שלא. לאמריקאים אין שוקולד למריחה. אפילו לא את ההרשיז הדוחה שלהם. (ז"א, היום כן יש, יש אפילו ממרח של מארס וטוויקס וכל האחרים. אבל זה משהו של השנים האחרונות) ואז היא שאלה אותי מה הטעם של זה ואם זה כמו חמאת בוטנים. ואני כזה, "לא. זה שוקולד. כאילו מה לא מובן?? אכלת שוקולד בחיים שלך אז תדמיינתי את זה עכשיו נמס ובלחם..." היא עדין לא הבינה. ובמקום שאלה "אז זה כמו ריבה?" נשבעת שאני מוקפת בחוצנים|פנים|
גאד למה הם כאלה מוזרים???????
שמישהו יגלה להם את הקסם הזה שהוא פיתה עם שוקולד במקום הPB&J הזה שלהם.

אני לא מכירה את השיר המקורי אבל זה יפה.
יאא תודה:-]|מאוהב|

וואי אני כל כך שמחה שאף פעם לא הייתי צריכה להיות בפגישת זום של עבודה.
לפחות אצלנו זה בלי מצלמות. אז אני לא צריכה להעמיד פנים למצלמה אפילו שאני מקשיבה.
חחח יואו!!
אתמול ציפור ברווז גנבה לי טאקו|שפם| (כאילו כבר כמעט סיימתי איתו אבל עדין היא לא ביקשה רשות!!)
חוצפה:-0

פוקימון!! לקמפל את כולם!!!!
זה את זה פה נקמפל!

אם כבר דיברנו על טרנדים בלתי אונליין. אני לא יכולה לסבול את המילה דלולו. כל פעם שאני רואה מישהו משתמש בה בא לי להוריד לו סטירה דרך המסך.
חחח באמת? דווקא זה טרנד שאני כן אוהבת זאת מילה חמודה ומצחיקה בעיניי. ואין יותר דלולו מסוויפטים.

לא יודעת למה אבל התגובה הזאת ממש הצחיקה אותי:-D כי כאילו, אם את לא חווה רגשות אהבה ושנאה עזים כלפי דמויות פיקטיביות, אז כלפי מי?? לא אכפת לי בחיים האמיתיים מאף אחד כמו שאכפת לי מהדמויות הטלוויזיוניות שלי:-D 🙈
בדיוק!:-D

didalf

Well-known member
חחח יואו טימטמתי את השותפה שלי עם השיר הזה. אני עושה לה ככה כל הזמן:-D
חחחחחחחחחחחחחחחחחח:-D
כולל הפעמון אני מקווה.

אני לא מבינה, את מנסה להשתלט על כולם בפורום? קודם באת לעדיות ולא אמרתי כלום כי אני לא עדי אח"כ באת למיקיות ולא אמרתי כלום כי אני לא טוייסטד. בסוף תבואי למוות ולא ישאר מי שיעמוד בשבילי כי אקבור את כולכם מואהאהאהעאהאאההאהאה
:-D:-D

בהחלט. גם תמיד יש איזה מטומטם שיוצא באמצע הלילה למסדרון לעשן פייסל ואז העשן (שכחתי מה המילה בעברית של 'לגרום לגלאי עשן לצפצף') וזה פאקינג איזה 3 בלילה וברגע שהאזקה של האש במסדרון של הקומפלקס מופעלת, רק מכבי אש יכולים לכבות אותה אחרי שהם באים לחזל"ש את האירוע. ולפעמים לוקח להם איזה רבע שעה להגיע וכמובן שהם באים עם רעש וצלצולים וכל הסירנות שלהם באמצע הפאקינג לילה, אז במשך רבע שעה האזעקה צווחת עלינו ואיתה מקהלה שלמה של הכלבים של כל הבנין (כולל המיליון כלבים שיש לי בבית) שמייללים בסבל כי הרעש מכאיב להם באוזניים.
וואה וואה זה באמת יותר גרוע מאזעקה.
גם אני. כי אני מאוד אוהבת את אוברי וזה באמת מכאיב לי לצפות בה בתכנים שלא ראויים לה.
והיא בוחרת דברים הזויים לפעמים.
לא מרגישה שהייתי צריכה את זה כדי להבין את אגת'ה, כי מה שאמרת לי הספיק. אבל ראיתי את זה לפני הפרק של טין אז זה עזר לי להבין את זה. לא נהניתי ולא סבלתי, זה הרגיש כמו שיעורי בית שאני צריכה לעשות כדי לסיים את לימודי באקדמיית העדימון:-D זה היה חמוד והיו קטעים ששיעשעו אותי אבל ראיתי את כל הסדרה ביום אחד אז זה לא השאיר עליי חותם מיוחד.
ממ להבין את אגת'ה עצמה פחות אבל כן את טין וכל מה שקשור בו (שבסוף הסתבר משמעותי) והקשר בינו לבין אגת'ה. אבל אני שמחה שהיה לך בסדר כי אני לא אוהבת לגרום לאנשים לראות דברים שהם סובלים מהם.
אבל אהבתי את אקדמיית העדימון:-D

אבל הדמות של כריס פראט כל כך קרינג'ית שהכאיב לי פיזית לצפות בטמטום שלו. והוא גם לא היה חמוד שם (מבחינת מראה) שלא ברור לי למה כי הסרט יצא בערך בזמן שהעונה השלישית של פארקס שודרה והוא כבר היה חמוד ממש בשלב הזה.
וואלה? מוזר. לא זוכרת איך הוא נראה שם. אני כן זוכרת נראה לי שלא הייתה כמעט או בכלל אינטרקציה בינו לבין אוברי וזה עצבן אותי.

את רוצה להגיד לי שהפיד שלך באינסטגרם מראה לך דברים שלא קשורים לסדרה הזאת בגלל שפעם אחת בטעות עשית לייק לפוסט אחד שקשור אליה??? :-0
יותר הטוויטר אבל זה יותר טקסטים מסרטונים וגם אם כן לרוב על מיוט.
היא לא רובוט. היא פשוט מתוסכלת מהאנושות והטמטום ותאוות הבצע של אנשים ואני חושבת שכולנו יכולים להזדהות איתה בקטע הזה.
אה בהחלט.
אבל אמרתי לך כבר שמשומה חשבתי שיש בסדרה הזאת רובוט בצורה אנושית וגיפים כאלה כשהיא מדברת על "בני האנוש" ככה חיזקו את ההנחה המוטעית שלי:-D
אבל הם אמרו עליה דברים נחמדים. שלחתי לך פעם איזה סרטון שלהם. רוב השחקנים שלנו הם סוויפטים:-D
למרות שגם על מי אני עובדת. גם אם נסיים את העונה 0-18 אני עדין אוהב אותם:-D
אה אז מגיע להם אבל אולי הם צריכים לחדש קצת את הטייוודו שלהם, זה פג תוקף מעונה שעברה. שיגידו משהו נחמד חדש.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מממ אני לא שונאת את זה...
רק חייב לציין שאני ממש ממש אוהב את החתימה החדשה שלך.
(אבל אם מישהו יסתכל על השרשור הזה בעתיד אחרי שתשני חתימה הוא לא יידע למה אני מתייחס אז אני צריך למצוא את מקבץ הגיפים הזה של אוברי.

Lhuna3

Well-known member
אזעקה אחת בחודש נשמע לי מעט מידי. את בטוחה שאת גרה בארץ?
אחרי הבהרה שגם מתקפת איראן 2 היתה החודש זה יותר קצת יותר, אבל עדיין זה נכון שאני באיזור כזה עם יחסית מעט אזעקות. אני דרומית מהמרכז אז מלבנון כמעט לא מגיעים אלינו (בינתיים |חמסה|) אבל לא מספיק דרומית בשביל הטווח "הרגיל" של הרקטות מעזה (וכשהם כן זורקים לרחוק אז הרבה פעמים זה כבר עובר מעלינו יותר למרכז). אני רק מקווה שלא עשיתי לנו נאחס עכשיו.
וואו זה בהחלט מרשים! השאלה היא האם כל הספר הוא תעלומת רצח או שהתעלומה היא משנית ויש סיפור מרכזי אחר שסחף אותך?
נגיד שהמרכז הוא הקטע המד"בי אבל עדיין תעלומת הרצח היא משמעותית מאוד.
אני מניחה שאנג'לה זה לא טוב..?
חוץ מג'ים ופאם, שהם נחשבים "הנורמליים", כל הדמויות במשרד הן תוצאה מפוקפקת מאוד.
אני רוצה להגיד שאני מכירה את ריאן מרפי כי אובייסלי זה שם מוכר, אבל אני לא מצליחה לקשר את השם שלו לשום דבר אז אני לא יודעת איך אני מרגישה כלפיו.
GLEE
אבל הוא אנס!!
מה? מייקל סקוט הוא אנס? אנא הסבירי ונמקי!
האם מתישהו גם תגלי לנו את התשובה או שאת סתם נודניקית כמו ניק?
אני נודניקית אולי אבל לא כמו ניק!
אני אגלה בסוף.

Lhuna3

Well-known member
אגב אל תשאלי, למשפחת הפרסים הוירטואלים המפגרים שאני אוספת עכשיו הצטרפה המברשת שיניים שלי. היא רוצה שאצחצח שיניים בין 3-6 בבוקר חמישה ימים ברציפות. הם החליקו על השכל|שפם|
רגע. מה.
אני לא מבינה, אתם מסתכלים מי היוצר לפני שאתם צופים במשהו או שיש איזה כמה ספיציפים שאתם מחפשים/מתרחקים מדברים שלהם?
לרוב לא מסתכלת במיוחד, אבל יש יוצרים מספיק ידועים שכשיוצאת סדרה שלהם אז זה ידוע שזו "סדרה חדשה של X".
וזה מזכיר לי עכשיו שחוץ מראיין מרפי, יש לי כבר אנטי גדול גם לדארן סטאר (למרות שאהבתי את סקס והעיר הגדולה פעם, אבל אמילי בפריז והסדרה עם ניל פטריק האריס היו איומות), ולזוג רוברט ומישל קינג (למרות שאהבתי את האישה הטובה פעם, אבל כל שאר היצירות שלהם פויה).

אתמול ציפור ברווז גנבה לי טאקו|שפם| (כאילו כבר כמעט סיימתי איתו אבל עדין היא לא ביקשה רשות!!)
"ציפור ברווז" :-D

Lhuna3

Well-known member
אני אתן לך עוד ניחוש
בסדר הבנתי כבר.
1730738330054.png
היא בהחלט יודעת מה היא אמרה. היא פשוט חושבת שזה לגיטימי להכריז את זה בקול בפני כולם|פנים|
מה הולך שם באמריקה היום. סדום ועמורה.
את טוענת שאני גבר נורמלי? כי אני לא.
לא, בגלל זה אמרתי "אני לא יודעת..." כי זה נראה לי תוצאה שלא הכי מתאימה לך.
:-D:-D:-D

Lhuna3

Well-known member
הדמות שלו הייתה בלתי רוב הזמן. אבל השחקן עצמו מוצלח ובהחלט מגיע לו לזכות בפרסים.
הוא שחקן מדהים ביותר, רק מבאס אותי שהוא התבטא נגדנו :(

אם הייתי עוברת אפילו פעם אחת את החוויה שתיארת פה, הייתי מאבדת את זה ברמה שהייתי עלולה לצאת לאנשהו עם נשק ולהתחיל לירות באנשים.
פתאום אני מבינה למה יש בארה"ב כל כך הרבה מקרים כאלה.

1730733231062.png
אבל יפה מאוד!

יההה |מאוהב||מאוהב| מותק!

[ג'ים] זו תוצאה מחמיאה, "נורמלי" בתוך הגן חיות ההזוי של "המשרד" זה דבר טוב, והוא גם בעקרון קול כזה וחכם (וחתיך).
אז אתן צריכות להיות מרוצות.
(אם זו תוצאה נכונה או לא... זאת שאלה ליום אחר)

didalf

Well-known member
פתאום אני מבינה למה יש בארה"ב כל כך הרבה מקרים כאלה.
:-D

אבל יפה מאוד!
תודה:-]

ג'ים] זו תוצאה מחמיאה, "נורמלי" בתוך הגן חיות ההזוי של "המשרד" זה דבר טוב, והוא גם בעקרון קול כזה וחכם (וחתיך).
אז אתן צריכות להיות מרוצות.
או....קיי?
(אם זו תוצאה נכונה או לא... זאת שאלה ליום אחר)
זהו לא נשמע אמין:-D

LeAnnDyIan

Well-known member
הם תינוקות נצחיים
ואת פג באינקובטור אז זה הולם.
כן? הוא גרם לי לרצות למות מרוב הקרינג' התכווצתי מבפנים כל הסרט:-D
חח לא יודעת אני מתה על אדם ואידינה אז זה הצחיק אותי. הילדים עצמם באמת מביכים אבל כמו שאמרת זה ילדים באופן כללי. זה בעיקר היה סרט דבילי. אבל גם חמוד ומשעשע.
אני מופתעת שבכלל הקשבת לשיר של וואן דיירקשיין8-*
כאילו לא הקשבתי לו עכשיו אבל אני מכירה אותו וזה שיר חמוד.
אוקי אבל שבוע שעבר טייוודו סידרה לו טאצ'דאון ככה שמעתי.
לאדעת. השנה הזאת הוא משחק ממש גרוע וזה ממש מבאס אותי. החלטתי בסוף לספסל אותו כי הוא גורם לי להפסיד כל משחק😞
אני שמחה בשבילו אבל שלפחות במציאות הוא מנצח.
צפה בקובץ המצורף 119685
אה אבל זה ממש חמוד!! אהבתי💜💜
אוו אבל עשיתי משהו יותר חמוד שאני צריכה להראות לך הכנתי מסגרת זכרונות של טיילור.
יאא תראי לי!!
אם רון אומר את זה זה נכון.
חח יואו הקטע הזה ממש הצחיק אותי, שהוא הלך לבחור הזה בהום דיפו שניסה לעזור לו למצוא משהו והוא כזה ״אני יודע יותר ממך!״😂 ואז כשהוא ואן התחילו לסדר את כל המפגעים בבית של אפריל ואנדי😂😂
נראה בטטה כמו אמא שלו😂💜
מה זה מפחיד. הכי גרוע גשם וחושך.
לאדעת, למדתי לנהוג בגשם ובחושך אז זה מרגיש לי רגיל.
יותר מלחיץ לנהוג ברוחות שיש פה כי הן ממש חזקות.
האמת שזה באמת היה לא נוראי כי ראיתי ורוניקה עם כתוביות באנגלית כי זה מה שהיה באמזון.
אבל גם כשאני חולה מתה אני רואה טלוויזיה אבל אז זה יותר בהייה במה שיש בלי ריכוז.
או שאני מספיק גוססת שאני פשוט ישנה.
אני לא יכולה לצפות במסך כשאני חולה. זה עושה לי מיגרנות.
כשהיינו אצלה היא אכן קנתה לנו לחם טרי כל בוקר.
איכס זה בטח לחם קראנצ׳י כזה שצריך להתאמץ בשביל ללעוס אותו😂
חחחחחחחחחחחחחחח:-D:-D
אני מקווה שאת שמה לה גבולות למרות הצורך שלך בפרסים וירטואלים:-D
אני משתדלת
כן.. פחות.
מה היא הייתה שליטה טובה היא איחדה את כל השבטים.
כן וגם בעטה ממגדלים כאלה שלא הסכימו איתה😂
גאד למה הם כאלה מוזרים???????
שמישהו יגלה להם את הקסם הזה שהוא פיתה עם שוקולד במקום הPB&J הזה שלהם.
אני אכין לה יום אחד חלה טרייה עם שוקולד.
אין לנו באמת פיתה פה.
זה את זה פה נקמפל!
😂😂😂
חחח באמת? דווקא זה טרנד שאני כן אוהבת זאת מילה חמודה ומצחיקה בעיניי. ואין יותר דלולו מסוויפטים.
בעע

למעלה