No soup for you מאי 2023 – סיכום חודש 🎞️🤦‍♂️🏜️🐙💂‍♀️🔥🧺🍇✈️

keren or5

Well-known member
לפעמים מוזר לי לחשוב שמחלקת גנים וברוקלין 99 שודרו במקביל.
ודווקא הקרוסאובר של ברוקלין היה עם ניו גירל.
עדי|חזיר|, השתלטת למיקי על היוזר? |שפם|
:-D כמו שאמרתי, לא, היא רק חטפה אותי ועשתה לי שטיפת מוח!
אוקיי רק תזכור שדוד המלך היה די מניאק בסיפור בת שבע ואוריה החיתי.
|כן| דוד המלך היה ממש חרא בן אדם!
אה חשבתי שזה קוסם מאד מוגבל שיודע לתת אומץ שכל ולב.
אפילו את זה הוא לא נתן! הם גילו שהיה להם את זה כל הזמן!

It's Always Sunny

Well-known member
אני יכולה להיות עם ילדים עד גיל 4 שעות. כמובן יש הבדל גדול בין כל הגילאים האלה. ובכל שלב האינטראקציה היא קצת אחרת, אבל אני אוהבת את כל השלבים. תינוקות ממש קטנים אני יכולה פשוט לשבת איתם מחובקים ולדבר איתם בקול המפגר שמבוגרים מדברים אל תינוקות. מה שאני הכי אוהבת אצלם זה שלא משנה מה אני אעשה הם לא ישפטו אותי. סביר להניח שהם בכלל לא יודעים שאני שם.
זה כיף במיוחד כשהם צוחקים.

[להיות עצבנית במחזור]. אז זהו, ששנים חשבתי שזה בכלל לא דבר כי זה לא היה קורה לי (גם הכאבים והחוסר נוחות היו אצלי מינימאליים אז זה בד"כ לא עשה אותי עצבנית). אבל משהו שגיליתי שנים יותר מאוחר זה שיש לי pms - שזה דווקא תסמונת שכמה ימים לפני שמקבלים מחזור מרגישים עצבניים או בדיכאון או מתוסכלים. אני לא ידעתי שזה דבר ובגלל שזה אף פעם לא היה על המחזור אף פעם לא קישרתי בין השניים. לקח לי שנים להבין שזה דבר ואז גם להצליח לקשר בין הימים האלה למצב רוח שלי, ואז שמתי לב שזה ממש מוזר, שיש לי את זה כמעט תמיד כמה ימים לפני מחזור שאני מרגישה הכי זוועה בעולם (נפשית) ודווקא ביום שאני מקבלת מחזור אני פתאום מרגישה מדהים, שזה כ"כ שונה ממה שחשבתי שקורה.
אני שמחה שמצאת את הסיבה למצבי הרוח. יש לך דרך להתמודד עם ה-pms?

לא. האמת לדיכאון עצמו נכנסתי בגיל 12, אבל אחרי הרבה שנים הבנתי עם עצמי שהיו לי הרבה חרדות ומועקות גם בשנים שלפני (שאפילו לא ידעתי להגדיר "כחרדות"), ואני לא זוכרת בדיוק כמה שנים זה היה לפני זה אז לקחתי מקדם בטיחות ואמרתי גיל 6 ומטה, חושבת שאז לא הרגשתי את כל הדברים האלה, ומבחינתי אני הכי הייתי רוצה רק להתקיים בלי להתמודד עם הדברים האלה, לא אכפת לי אפילו מה קרה בחיים החיצוניים שלי באותו שלב.
אוי |נחמה| זה נושא שאת בסדר לדבר עליו? טו שפחות מעדיפה?

וואו. זה גיל ממש צעיר! מה ההפרש בינך לבין האחים שלך? אני תמיד חשבתי שאני נעשיתי דודה בגיל מאוד צעיר (גיל 16).
כמה אחיינים יש לך?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
למה מגעילה?
כי את לא נותנת לנו לבחור בדייויד טננט. זה מגעיל.
פחחחח (אני מניחה שאכלת אותן במשרד. כי מי קונה לבית עוגיות כאלה?)
אני קונה אותם, אבל לוקח אותם במיכל פלסטיק לעבודה כחטיף לכשאני צריך משהו קטן.
זה מוכר לי, אבל אני לא זוכרת מאיפה. (באפי?)
כן, פרק אחרון של עונה 1.
אבל זה גם קריצה כי אני רוצה לחשוב על ציטוט מגניב ולומר שאני חשבתי עליו.
וואו. זה גיל ממש צעיר! מה ההפרש בינך לבין האחים שלך? אני תמיד חשבתי שאני נעשיתי דודה בגיל מאוד צעיר (גיל 16).
אחותי גדולה ממנה ב14 שנים. והיא ילדה בגיל 23

lemon lyman

Well-known member
מצחיק ששאלת אותו את זה ;-#
כי בדיוק היום שחיפשתי משהו בארכיון הגעתי לשירשור שעשינו על שולחן לחמישה
ושניכם ( את וניק) דברתם על הפרשי הגילאים ביניכם לבין האחים שלכם
( בגלל הפרש בין צ'רלי לאוון)

LeAnnDylan

Well-known member
🐹 שם: יעל אוונס
🐹 גיל שהייתם רוצים לחזור אליו, לבלות בו שבוע, ואז לחזור לגילכם האמיתי: הגיל שלי היום פחות שבוע, ככה עד שנגמר שבוע הניסיון אני מגיעה לגיל שחזרתי אחורה שבוע וכך בלופ
את לא יכולה לעשות את זה בלופ. מותר לך לחזור רק פעם אחת!
ואגב אני מופתעת שאף אחד לא חשב פשוט לחזור לשבוע רנדומלי, לנחש את המספרים הזוכים בלוטו ולחזור להווה עשיר.
🐰 סדרות החודש: ואוו יש המון יחסית
היורשים, בארי, הצהובות, גברת מייזל המופלאה, באפי, קופה ראשית, שמיגדון!
אה, הסדר ה הזאת שחיכית לה שנה שלמה אבל עדין לא כתבת על פרק 4 שלה ששודר לפני יציאת מצריים?|שפם|
🐰 שירי החודש:
כן!
🐰 דמויות החודש: כל הדמויות של יורשים,
כן!
🐰 שחקני החודש: הקאסט של יורשים
כן!
🐰 מאכל מתוק החודש: שוקולד
אתם פורום קצת משעמם tbh
🐰 סיפור החודש: טום ומאיה הלכו ביער החשוך, עד אשר לפתע טום נפל על ברך אחד. מאיה מאוד שמחה והתחילה לצעוק כן! כן! כן!
טום הסתכל עליה מבולבל. הוא הוציא את האבן שהציקה לו בנעל וראה את האכזבה על פניה של מאיה.
כל הדרך הביתה הזוג הלך בשתיקה.
ניתן להבין שמפה היחסים בין השניים הדרדרו, עד אשר מאיה לבסוף עזבה את הבית.
כעבור שנים רבות הזוג נפגש ביער, הפעם באור יום. מאיה סיפרה לטום על החיים המאושרים שלה, על 3 ילדיה ועל הזוגיות הפורחת שלה.
טום היה עצוב ומתוסכל. מאיה ריחמה עליו והתחילה לספר על החלקים הלא כל כך יפים בגידול ילדים ובבעיות שיש לה בזוגיות.
טום עדיין היה נראה מתוסכל. מאיה הבינה שטום קלט מה הוא הפסיד לפני הרבה שנים. היא התחילה לחשוב אולי גם היא עשתה טעות, אולי היא היתה צריכה להשאר איתו למרות שהיא ידע שזה אומר לוותר על הילדים שלה.
ואז טום שוב ירד על ברך אחד. מאיה כבר דמיינה את משפט הגירשים שלה והתחילה לחשוב כיצד היא תספר על כך לילדים.
טום הוציא את האבן מהנעל, היה לו סוף סוף הקלה, אמר למאיה שיהיו לה חיים טובים ושהוא חייב ללכת.
מאיה נשארה לבדה ביער מתוסכלת
מאיה יכולה ללכת לחפש את האוהל של לונה ביער. היא אולי לא תרד על ברך אחת אבל יש לה שם במבה וספריי יתושים.
🐰 ציטוט החודש: אין
יש לי ציטוט בשבילך
?Nan: Different people saying different numbers. Eight, nine.. What's next
?Roman: I know, it's so cunfusing. What comes after nine? 9B
🐗 אם הייתם עובדים בתעשיית הטלויזיה, באיזה מקצוע הכי הייתם רוצים להיות (במאית, שחקנית, מלבישה, תאורנית...)?
מפיקה, כי שם הכסף
האם באמת מפיקים מרוויחים כזה הרבה?
🐗 על מי יש או היה לכם "קראש" מהמין/מגדר שאתם לא נמשכים אליו? (כלומר אישה אם את/ה נמשכ/ת לגברים, ולהיפך)(מי שנמשך לכל המינים והמגדרים פטור מהשאלה)?
שרה מישר גלר היא תשובה טובה
היום או בתקופה של באפי?
🐗 על מה אתם חושבים במקלחת? (אם זה מלוכלך מידי אין צורך לפרט :-D)
כמה מים אני מבזבזת
אוי כן.
🐗 במניות של מה הייתם משקיעים עכשיו אם הייתם חייבים? (הכוונה לאו דווקא שם של חברה ספציפית, אלא מוצר או תחום)
תחום הAI
נראה שלרוב פה היו תשובות דומות. מענין אותי אם מישהו פה באמת טרח להשקיע במניות (לא רק של זה אלא באופן כללי במניות של משהו)
🐗 איזה סוגי סיוטים חוזרים יש לכם? או מוטיבים חוזרים בחלומות בכללי?
אני כמעט לא זוכרת חלומות שלי
אולי טוב שכך. חלומות זה דבר משונה.
🐗 כידוע לכל, אנחנו חיים בסימולציה, וכשמתים בסימולציה אז מתעוררים ממנה במציאות האמיתית. מה לדעתכם מגלים כשמתעוררים?
שזה לא באמת היה סימולציה והחיים שלנו באמת כאלו גרועים
נשמע כיף.
🐗 הייתם מוכנים לחיות חודש בטבע לבד? נגיד ביער? נגיד שאתם צריכים לעמוד במשימה כזאת, איך הייתם מתארגנים לזה (מותר להביא איתכם דברים רגילים שמקובל בקמפינג. לא יהיה לכם שם טלפון ואינטרנט)?
למה לי? מה איבדתי בטבע?
אבסלוטלי שום דבר.
🐗 איזה שתי דמויות הייתם מחליפים בין השחקנים שלהן (אפשר מאותה סדרה, או מסדרות שונות)?
לזלי נופ וג'ייק פרלטה
שמישהו אחר יעשה את לזלי? נופ.
🐗 מה אתם רוצים להיות יותר? יותר מנומסים
ראיתי מם שאומר I'm polite as fuck ואני מאוד מזדהה.

Lion_Heart

Well-known member
קראתי לא הרבה מהדברים שיצאו בזמן הסדרה.
ואת מהקומיקס שנחשב המשך רשמי קראתי את עונות 8, 9 ו10.
יצאו גם 11 ו12 שלא קראתי.
אגב, עדיין יוצאים קומיקסים של באפי. אבל אני לא קורא אותם.
חוץ מזה היו קומיקסים רשמיים קשורים גם שנכתבו בחלקם על ידי ג'וס ווידון:
Tales of the Vampires - סיפורים שונים מההווה והעבר בעולם של באפי.
Tales of the Slayers - סיפורים על כל מיני קוטלות מהעבר.
ו Fray - שזה סיפור על קוטלת כמה מאות שנים בעתיד. והוא ממש ממש טוב.
וואו עכשיו ממש בא לי לקרוא אותם שוב.
אולי זה יעזור לי לצאת ממשבר הקריאה שלי (אפילו שזה קומיקס)

אתה מתכוון הסוף של "עונה 12"?
זה שווה? לא קראתי את זה.
אני אהבתי
למה הפסקת לקרוא?

didalf

Well-known member
הסרט יעמוד במבחן הזמן בשבילך? [אישה יפה]
אני לא אדע עד שאני לא אנסה.
אבל אני באמת מפחד לנסות כדי שלא יתקלקל לי.
אני ראיתי יחסית לא מזמן כי זה לפעמים ביס.
עובד חלקית. סיפור האהבה עדיין עובד אבל יש דברים טיפה צורמים.
אבל בסוף קומדיה רומנטית נמדדת בכמה את רוצה שהזוג יהיה ביחד בסוף, וזה בהחלט עדיין עובד.

עדי|חזיר|, השתלטת למיקי על היוזר? |שפם|
|כן| נהדרים כולם. (עדי|חזיר| יפה שאת מכניסה דמויות מהאחרונים ביניינו כדי להטעות אותנו שזאת מיקי באמת)
|מאוהב|
ממש הולכת עם הרמאות שלך עד הסוף, הא? יפה, יפה.
:-D
לא חטפתי ולא השתלטתי. מיקי פשוט מאד חכמה ועם טעם איכותי ואתם פשוט מקנאים שזה לא אתםB-|

:-D היא חטפה אותי, אבל כבר שטפה לי את המוח, אז הנזק כבר נעשה.
את מתכוונת שיפרה את חייך. יו וולקאם.

:-D כמו שאמרתי, לא, היא רק חטפה אותי ועשתה לי שטיפת מוח!
ואני פה מחמיאה לך על היותך חכמה ואיכותית, חצופה|שפם|

ודווקא הקרוסאובר של ברוקלין היה עם ניו גירל. [ולא פארקס]
בזבוז.

אפילו את זה הוא לא נתן! הם גילו שהיה להם את זה כל הזמן!
נכון. הוא סתם שקרן חסר תועלת.
נראה שלרוב פה היו תשובות דומות. מענין אותי אם מישהו פה באמת טרח להשקיע במניות (לא רק של זה אלא באופן כללי במניות של משהו)
יש אצלנו תוכנית בעבודה שחלק מהמשכורת מופרש וקונים לנו מניות של החברה באיזה דיל משתלם. אבל לבד לא, אין לי מושג איך מתעסקים בזה.

LeAnnDylan

Well-known member
טעות בשרשור
אנצל לגיף

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מצחיק ששאלת אותו את זה ;-#
כי בדיוק היום שחיפשתי משהו בארכיון הגעתי לשירשור שעשינו על שולחן לחמישה
ושניכם ( את וניק) דברתם על הפרשי הגילאים ביניכם לבין האחים שלכם
( בגלל הפרש בין צ'רלי לאוון)
אה הא!
אני לא היחיד שלא זוכר כל שיחה מהעבר.
אני אהבתי
למה הפסקת לקרוא?
כל עונה הרגישה לי פחות טובה מהקודמת.
תכננתי לחכות שיצאו האוגדנים ואז לקנות ולקרוא (כי עד אז קניתי כל גיליון כשיצא)
אבל אחר כך די שכחתי מזה.

אוקי, הלכתי לבדוק לגבי לקנות את עונה 11 וזה יקר בטירוף - 300 דולר באמזון. אבל בקינדל זה רק 17 דולר, אז קניתי ככה ואני אקרא במחשב (כי המכשיר קינדל שלי הוא לא צבעוני.
קראתי את הגיליון הראשון עכשיו וזה מוזר כי שכחתי המון מהדברים שקרו בעונה 10.

Lhuna3

Well-known member
🐗 האם אתם מנסים לשמור על המשקל שלכם או להרזות או להשמין? ומה אתם עושים למען מטרה זו? אוקי שאלות דוקרות. בעיקרון אני מנסה להרזות. בשביל להרזות אני מנסה להמציא מנגנון כמו מה שיש בסדרה Severence. להכניס את עצמי לאיזה מכון שבו יכריחו אותי לעשות כושר ולאכול בריא. אבל זה לא יהיה אני שם, אלא איזה Innie שיצטרך לעשות את כל העבודה הקשה ולא תהיה לו ברירה כי אם הוא לא יעשה מה שאומרים לו יענישו אותו באופן פסיכולוגי. ואז אחרי כמה חודשים הוא יצא משם וזה יהיה אני ואני אהיה רזה יותר. כמובן שבגלל שלא אני עשיתי את העבודה יש סיכוי גבוה שאני אחזיר את המשקל אחרי כמה זמן ואז אני אצטרך לחזור על התהליך.
רעיון מעניין מאוד.
🐗 אם הייתם עובדים בתעשיית הטלויזיה, באיזה מקצוע הכי הייתם רוצים להיות (במאית, שחקנית, מלבישה, תאורנית...)? תסריטאי. או הבחור שאחראי על עמדת האוכל של הצוות.
רעיון טוב, כי אפשר גם לנשנש בטח.
🐗 על מה אתם חושבים במקלחת? (אם זה מלוכלך מידי אין צורך לפרט :-D)
גם אם זה היה מלוכלך אז זה יתנקה, בשביל זה המקלחת.
אבל ממש אין משהו קבוע או חלקית קבוע.
לפעמים אני מדמיין סיפורים כלשהם.
אז זה משהו.
🐗 במניות של מה הייתם משקיעים עכשיו אם הייתם חייבים? (הכוונה לאו דווקא שם של חברה ספציפית, אלא מוצר או תחום)
בעקבות זה שראיתי בחודשיים האחרונים את הסדרה Extrapolations אז נראה לי שאני אשקיע בחברה שתרוויח הרבה מההתחממות הגלובלית. אבל אני אעדיף לעשות את זה בצורה שתרגיש לי מוסרית יחסית. כלומר להשקיע בחברה שפועלת ליצירת שיטה להורדה של כמות הפחמן הדו חמצני באוויר. נגיד לעומת להשקיע בחברה שמפתחת מזגנים חזקים יותר שמקררים אנשים אבל מזיקים לסביבה עוד יותר.
יפה.
🐗 איזה סוגי סיוטים חוזרים יש לכם? או מוטיבים חוזרים בחלומות בכללי?
יש לי קטע חוזר הרבה פעמים בחלומות שאני עדיין בבית ספר, חוזר על חומר, או עושה מחדש, ואני ממש לא מצליח, ואני לא יודע איך אני אצא מזה.
:-(
🐗 כידוע לכל, אנחנו חיים בסימולציה, וכשמתים בסימולציה אז מתעוררים ממנה במציאות האמיתית. מה לדעתכם מגלים כשמתעוררים?
שאנחנו בעצם תרנגולות. כולנו תרנגולות שהכניסו לסימולציה שבה אנחנו שוכחים שאנחנו בעצם תרנגולות ואנחנו חווים חיים שלמים בתור יצורים שנקראים בני אדם שהם הדבר הכי מטורף שטובי סופרי המד"ב והפנטזיה שלנו הצליחו אי פעם להמציא. כשאנחנו מתעוררים ומגלים את זה מסבירים לנו שהסיבה ששמו אותנו בסימולציה הזאת היא כי מדענים גילו שזאת הדרך לחיות חיים טהורים, מלאי שמחה ומשמעות. כי אחרי שהיית בן אדם, להיות תרנגולת זה גן עדן.
(אגב, התרנגולות האלו חיות בעולם שטוח - כל הקטע הזה של כוכבי לכת, גלקסיות, אפילו אבולוציה, זה הכל בדיה שהכניסו לתוך הסימולציה)
מאוד מעניין אותי עכשיו למות ולהתעורר בשביל לראות איך אנחנו חיים בתור התרנגולות האלו! עשית לי חשק להיות תרנגולת.
🐗 מתי ואיך הפתעתם את עצמכם? אוי, שאלה קשה.
אני מניח שכשגיליתי שאני טוב עם אנשים. כלומר עם כמות של אנשים. אומנם כרגע רק בסביבת העבודה שלי, אבל עדיין מפתיע.
יפה!
🐗 איזה מים אתם שותים? מים מהברז. בקיץ מים קרים מהמקרר והחורף פושרים. למעשה אני כרגע בתקופת מעבר שאני לפעמים שותה מים קרים ולפעמים פושרים. (ולפעמים אני מוציא מהמקרר בקבוק מים קרים ושופך חצי ממנו לבקבוק שהוא חצי מלא במים פושרים וככה יוצר לעצמי מים קרירים).
אני חושבת שאתה צריך לרשום פטנט על השיטה שהמצאת ליצירת מים קרירים.
🐗 הייתם מוכנים לחיות חודש בטבע לבד? נגיד ביער? נגיד שאתם צריכים לעמוד במשימה כזאת, איך הייתם מתארגנים לזה (מותר להביא איתכם דברים רגילים שמקובל בקמפינג. לא יהיה לכם שם טלפון ואינטרנט)?
אני לא אקפוץ להזדמנות. אם כי כרגע אני בקיפאון ספרים שקצת מעצבן אותי ואולי זה יהיה הדחיפה שאני צריך.
כמובן שהדבר העיקרי זה מזון ומים, אבל אם אני יכול להביא ציוד שיעזור לי אז אני יכול להסתדר. כי אני לא באשליות שאני אצליח לצוד. זה אומר כמות מספיקה של פחיות מזון משומר. שצריך לכלול בשר. אורז שאני יכול להכין בסיר מעל אש. עדיף גזיה, אבל אני מאמין שאני כן אצליח לבנות מדורות אם בעיקרון יבש מסביב ויש לי גפרורים. בשביל מים אני אצטרך שזה יהיה ליד נחל או משהו. חוץ מזה כמובן אוהל שעמיד לטמפרטורות. ושק שינה טוב. וכמה ספרים כמובן כי כמו שאמרתי זה המוטיבציה.
|כן| התארגנת היטב. (חוץ מזה שאני לא יודעת אם יש דבר כזה אוהל שעמיד לטמפרטורות).
🐗 איזה שתי דמויות הייתם מחליפים בין השחקנים שלהן (אפשר מאותה סדרה, או מסדרות שונות)?
וואו התקלת כאן עם שאלות קשות.
אוקי, הצצתי עכשיו וראיתי שאת, עדי|חזיר| ואור לא עניתן על זה. וזה בעיקרון אמור לגרום לי להרגיש בסדר לדלג על זה. אבל זה קצת גורם לי יותר לרצות למצוא לשאלה הקשה הזאת תשובה.
אוקי, עלה לי רעיון, אבל הוא יגרום לעדי|חזיר| לשנוא אותי קצת. אני בטח יכול לחשוב על משהו טוב יותר אבל זה תרגיל מחשבתי קשה.
אוקי, אז אני מצטער אבל הייתה לי תמיד בעיה עם נואל פישר בתפקיד מיקי האינטרס הרומנטי של איאן. הוא תמיד מרגיש מחוספס מידי בשבילי. התרגלתי לזה עם השנים, אבל בעיקרון הייתי רוצה מישהו כמו... ריצ'רד הרמון (מרפי בה100) שבעיני יותר יפה.
יחד עם זה נואל פישר הוא שחקן מצוין והוא יכול להיות מעולה בתור מרפי. מאוד מחוספס כזה.
אז אפילו שתוך כדי שאני כותב את זה קשה לי, כי הם גם שניהם מאוד טובים בתפקיד שלהם. אבל בעיקרון יכול היה להיות מגניב אם הם היו מחליפים תפקידים.
אני חייבת להגיד שאני לא שונאת את הרעיון שלך, זה יכול היה גם להתאים.
🐗 מה אתם רוצים להיות יותר? אמיץ.
אני מרגיש שצריכה להיות מילה כמו זכרן. כלומר אני רוצה לזכור טוב יותר. אולי יש מילה לזה אבל שכחתי. וזאת הבעיה.
אפשר להציע את המילה זכרן לאקדמיה ללשון העברית.
🦝 תמונות, סרטונים, קיטורים או כל דבר אחר שתרצו לשתף עם הפורום?
חתולים
חחח אוקיי אבל למה הבלוב הזה בתנוחה פתיינית?
:-D זה טוב.
חוץ מזה...
החודש למדתי על משהו שנקרא בקבוק קליין וחשבתי שזה מגניב. זה כמו טבעת מוביוס, אבל בתלת מימד. וזה נראה מגניב.
ואז ראיתי סרטון והבנתי שאי אפשר לעשות את זה בתלת מימד ומה שחשבתי שהוא בקבוק קליין הוא לא באמת באמת בקבוק קליין וזה עוד יותר בילבל אותי.
אבל כבר עברתי את כל זה אז מי אני שאמנע מכם את האפשרות לצפות בזה. אבל זה לחלוטין בסדר לדלג:
צפיתי ברוב הסרטון. ואני רוצה להמליץ לך שוב לקרוא יותר ספרות מד"ב, וספציפית את הטרילוגיה שנקראת The Three Body Problem. בין השאר יש שם דברים מאוד מעניינים על קיום במימדים שונים (אמנם לא בספר הראשון. אבל גם על עוד המון דברים מרתקים).

Lion_Heart

Well-known member
אה הא!
אני לא היחיד שלא זוכר כל שיחה מהעבר.

כל עונה הרגישה לי פחות טובה מהקודמת.
תכננתי לחכות שיצאו האוגדנים ואז לקנות ולקרוא (כי עד אז קניתי כל גיליון כשיצא)
אבל אחר כך די שכחתי מזה.

אוקי, הלכתי לבדוק לגבי לקנות את עונה 11 וזה יקר בטירוף - 300 דולר באמזון. אבל בקינדל זה רק 17 דולר, אז קניתי ככה ואני אקרא במחשב (כי המכשיר קינדל שלי הוא לא צבעוני.
קראתי את הגיליון הראשון עכשיו וזה מוזר כי שכחתי המון מהדברים שקרו בעונה 10.
תהנה!

Lhuna3

Well-known member
🐹 שם: GIFHEDA
🐹 גיל שהייתם רוצים לחזור אליו, לבלות בו שבוע, ואז לחזור לגילכם האמיתי: רק שבוע? אז חוזרת לגיל 28 לשבוע של ההופעה של ליאן בפעם הראשונה|מאוהב|
|כן|
🐰סדרות החודש:
Succession - בזכות לונה יש לי אובססיה חדשה|מאוהב|
אני מרגישה שעשיתי את שלי ועכשיו אני יכולה לנוח!
Shrinking - מאוד כיפית ומהנה, חבל לי שסיימתי אותה כל כך מהר.
אני עדיין צריכה להתחיל אותה.
The Good Doctor - ראיתי כמה פרקים עם חברים ונפלנו על פרק עם ג'וק:-D
:-D אבל אי אפשר היה לזהות אותו, כי עשו אותו מזעזע.
🐰ספרי החודש: שקלתי לקנות את הספר של Saint X כדי לקרוא את הסוף. זה נחשב?
לא |פטיש|
🐰דמויות (אהובות) החודש: שיב פאקינג רוי, אוליביה דנהאם, לקסה
|לב| + |לב| + |לב| 🦝
🐰קראש חודשי: שלישיית האוסטרליות שלי|מאוהב|

מדהימות (אבל איך את לא מאוהבת גם בקלארק אני לא מבינה |פטיש|)
🐰מאכל מתוק החודש: הכנתי שתי עוגות החודש, אחת שוקולד מוס והשניה ריבת חלב. שתיהן יצאו מעולות|יאמי|
:-0
אה מפה זה הציטוט על הבקבוק שלך.
וגם ציטוט בחסות עדימון:
צפה בקובץ המצורף 75217
:-D אני אוהבת שאת מביאה לנו הלשנות על עדי|חזיר| עם ראיות מהצ'אטים שלכן!
🐗 האם אתם מנסים לשמור על המשקל שלכם או להרזות או להשמין? ומה אתם עושים למען מטרה זו? ממ הייתי אומרת שאני מנסה להרזות אבל אם מתייחסים לחלק השני של השאלה שלך של מה עושים לגבי זה כנראה שאני מנסה להשמין
כי אני בעבודה עכשיו אבל אני צריכה לצלם לכם את מגירת ההפתעות שיש לי בבית. האמת שיש לי גם אחת בעבודה אבל אין לי כוח לצלם מהטלפון ולשלוח לעצמי במחשב, אז אני אוסיף תמונה אח"כ.
מחכים לתמונה! |שוטר|
🐗 אם הייתם עובדים בתעשיית הטלויזיה, באיזה מקצוע הכי הייתם רוצים להיות (במאית, שחקנית, מלבישה, תאורנית...)? אין לי כוח לעבוד בשביל אנשים אחרים אז שחקנית.
צר לי לספר לך שגם השחקנים עובדים בשביל אנשים אחרים. סצפיפית הבמאי כל הזמן אומר להם מה לעשות.
🐗 על מי יש או היה לכם "קראש" מהמין/מגדר שאתם לא נמשכים אליו? (כלומר אישה אם את/ה נמשכ/ת לגברים, ולהיפך)(מי שנמשך לכל המינים והמגדרים פטור מהשאלה)? השותפה שלי כנראה משבשת אותי כי התחלתי לקרוא את השאלה כ"על מי ישו"|חבול| הצילו. אבל אממ, אני מניחה שיש לי הרבה קראשים על המגדר שאני לא נמשכת אליו, מה שגורם לכולם לחשוב שאני כן נמשכת אליו.
אני באמת חשבתי הרבה זמן שאת נמשכת לבנות (או לפחות גם וגם). בעצם אני עדיין די חושבת ככה.
🐗 על מה אתם חושבים במקלחת? לא נראה לי שאני חושבת על משהו ספציפי8-* בעיקרון כשאני מתקלחת או שאני מדברת בטלפון או שאני שמה מוזיקה אז בשני המקרים אני לא באמת עם עצמי והמחשבות שלי.
איך טכנית את מדברת בטלפון? אוזניות עמידות למים?
🐗 במניות של מה הייתם משקיעים עכשיו אם הייתם חייבים? אובייסלי במניות של ליבינג+
:-D |כן| אובייסלי!! אוי זה פרק מעולה, ואין לי אנרגיות לכתוב עליו עדיין.
🐗 איזה סוגי סיוטים חוזרים יש לכם? או מוטיבים חוזרים בחלומות בכללי? ממ אין לי הרבה סיוטים אבל אני מניחה שהרבה פעמים אני מרגישה שאני נופלת ממקומות גבוהים ויש לי פחד גבהים אז כנראה זה.
אוי אז תגידי: האם את מתעוררת כאילו "בנחיתה"? ואם כן אז האם ברגע ההתעוררות את מרגישה כאילו מן "קפיצה" של הגוף שלך במיטה (למרות שהוא כנראה לא זז)? כי לי זה תמיד קורה אם אני נופלת בחלום, ואני תוהה אם זה ככה גם לאחרים.
🐗 כידוע לכל, אנחנו חיים בסימולציה, וכשמתים בסימולציה אז מתעוררים ממנה במציאות האמיתית. מה לדעתכם מגלים כשמתעוררים? שכולנו שיבוטים של אותו אדם. והאדם הזה הוא ביבי.
:-0:-0:-0
🐗 מתי ואיך הפתעתם את עצמכם? אני מפתיעה את עצמי כל פעם שאני הולכת לדואר ומגלה שהזמנתי דברים שלא זכרתי שהזמנתי:-D
🐗 הייתם מוכנים לחיות חודש בטבע לבד? נגיד ביער? נגיד שאתם צריכים לעמוד במשימה כזאת, איך הייתם מתארגנים לזה (מותר להביא איתכם דברים רגילים שמקובל בקמפינג. לא יהיה לכם שם טלפון ואינטרנט)? לא הייתי מוכנה לחיות יום בטבע לבדי. מה אני גראונדר|שפם| (ואין קשר לטלפון או אינטרנט) אבל אם את מכריחה אותי לשתף פעולה עם השאלה הזאת אז אוהל, שק"ש, אולר, מים , כובע, נעליים נוחות ובגדים ארוכים וסביר להניח ספרי יתושים ותחבושות אלסטיות כי ברור שאני אפצע.
אז אני מבינה שאת מתכננת לצוד את האוכל שלך (עם אולר).
🐗 איזה שתי דמויות הייתם מחליפים בין השחקנים שלהן (אפשר מאותה סדרה, או מסדרות שונות)? בלאמי ומרפי.
רעיון מעניין :unsure:
🐗 מה אתם רוצים להיות יותר? גבוהה? עשירה? rested
הכל דברים טובים.
🦝 תמונות, סרטונים, קיטורים או כל דבר אחר שתרצו לשתף עם הפורום?
זה הזכיר לי את רומן:-D:-D
צפה בקובץ המצורף 75224
הוא צוחק כמו צבוע? אני לא זוכרת אותו ממש צוחק, אבל זה נשמע לי מתאים :-D

LeAnnDylan

Well-known member
אני מרגישה שעשיתי את שלי ועכשיו אני יכולה לנוח!
בהחלט מגיע לך לנוח. במקום הראשון, איפה שאת ראויה.
:-D אבל אי אפשר היה לזהות אותו, כי עשו אותו מזעזע.
חח כן? לא יודעת, זיהיתי אותו בשניה. הוא היה נראה ג'וקוני במיוחד. אבל גם ישבתי עם חבורת אנשים שלא רואים המאה אז כשאני כזה יאאא צ'וקו מוקו!! הם לא התלהבו וכשצעקתי יאאא ג'וק הם גם לא התלהבו|שפם|
אבל הם גם לא התלהבו מהחולצה שלבשתי עם הפרצוף של לוגן כשרשום בגדול FUCK OFF אז ללא ספק מדובר באנשים לא ראויים|שפם|
חחח אהבתי את התוספת של הרקון|מאוהב|
מדהימות (אבל איך את לא מאוהבת גם בקלארק אני לא מבינה |פטיש|)
אני כן. אבל לא נכנסו לי 4 תמונות בצורה יפה:-D אז דחפתי גיף שלה בתגובה אליך:-P: גם הרגשתי שזו רמאות לבחור 2 דמויות מאותה סדרה|מובך| למרות שאם אני כנה, אני מעדיפה כמה נשים אחרות במאה לפני קלארק. אבל ללא ספק לה יש את הבובז הכי משובחים:-D
אה מפה זה הציטוט על הבקבוק שלך.
חח כן, הזכרת לי כמה אני אוהבת אותו אז צפיתי בפרק הזה שוב:-D
:-D אני אוהבת שאת מביאה לנו הלשנות על עדי|חזיר| עם ראיות מהצ'אטים שלכן!
חח בכוונה הבאתי צילומסך ולא רק את הציטוט כדי שתראו שהיא גם משקרת בקשר להליכות שלה|שפם| הילדה כל היום צועדת לה ברחבי הארץ|שפם|
מחכים לתמונה! |שוטר|
אוי שיט שכחתי לצלם תמונה של המגירה בחדר שלי. אבל שניה אני אצלם תמונה של המגירה במשרד.
צר לי לספר לך שגם השחקנים עובדים בשביל אנשים אחרים. סצפיפית הבמאי כל הזמן אומר להם מה לעשות.
ממ כן אבל זו שונה מאשר לרוץ אחרי מישהו ולהביא לו בקבוק מים. כל פעם שאני רואה את האלו עם הבקבוקי מים במשחק פוטבול אני תמיד חושבת לעצמי שזו עבודה ממש נוראית:-D ומאופציות האחרות שהבאת זה נראה לי ממש הרבה עבודה אז שחקנית זה מספיק טוב. גם אני צריכה שיאפרו אותו ויאירו אותי באור מחמיא:-]
אני באמת חשבתי הרבה זמן שאת נמשכת לבנות (או לפחות גם וגם). בעצם אני עדיין די חושבת ככה.
חחח אני כמו [ספוילר יורשים] רומן, מדברת המון אבל בפועל לא עושה כלום עם זה:-D
איך טכנית את מדברת בטלפון? אוזניות עמידות למים?
איירפודס רגילים. אם אני לא חופפת אני במילא מכסה את הראש, אז זה מכסה גם את האוזניות.
:-D |כן| אובייסלי!! אוי זה פרק מעולה, ואין לי אנרגיות לכתוב עליו עדיין.
האמת שיש לי הרבה מה לכתוב ולכן אני צריכה לעשות את זה בנוחות של הבית ולא כמו שאני עושה כאן מהעבודה שאני כותבת תגובה וכל שניה מפריעים לי. כי אני צריכה שחוט המחשבה שלי לא יקטע כל שניה.
אוי אז תגידי: האם את מתעוררת כאילו "בנחיתה"? ואם כן אז האם ברגע ההתעוררות את מרגישה כאילו מן "קפיצה" של הגוף שלך במיטה (למרות שהוא כנראה לא זז)? כי לי זה תמיד קורה אם אני נופלת בחלום, ואני תוהה אם זה ככה גם לאחרים.
בדיוק ככה|כן|
אז אני מבינה שאת מתכננת לצוד את האוכל שלך (עם אולר).
זה להגנה עצמית.
הוא צוחק כמו צבוע? אני לא זוכרת אותו ממש צוחק, אבל זה נשמע לי מתאים :-D
חחח אני לא זוכרת את הציטוט המדויק אבל לוגן אמר לרומן איזה פעם "תצחק בטון נורמלי, לא אימצנו אותך מחוות צבועים"
אהה הנה מצאתי את זה:-D

Lhuna3

Well-known member
אז אנחנו תרנגולות והכניסו אותנו לסימולציה שבה אנחנו אוכלים תרנוגלות? חולני.
בעצם צודקת :-D

אמיץ הכלב הפחדן.
אני גם רוצה להיות אמיצה.
בוא נלך לקוסם לבקש אומץ.
את אמיצה, עובדת שהלכת לבד גם לבמות יום העצמאות וגם למסיבת טיילור.
יש לך יותר גירל קראש מעל בנים:-D
בדיוק. [על דילן]
זה מזכיר לי שהלכתי פעם להפגנה לטובת ישראל פה וקניתי דגל ישראל ועכשיו הוא תקוע לי במקלחת ואין לי ממש מה לעשות איתו:-D (זה דגל גדול)
נגיד אם בטעות איכשהו תתקעי במקלחת בלי מגבת, אז אני מניחה שתוכלי להתנגב בו.
חחח אוי ואבוי לסיים בצפר ואז שיהיו סיוטים על בצפר:-D|פנים|
אני חושבת שזה מאוד נפוץ.
אם אני לא חופפת כן (שמה אוזניות וכובע אמבטיה) למרות שלפעמים אם אני באמצע שיחה ולא בא לי לנתק ואני צריכה לחפוף אני שמה על רמקול.
אה אוקיי (שאלתי גם אבל ענית פה).

Lhuna3

Well-known member
אני מרגישה דבילית לשאול את זה כי זה בטח דברים שכבר אמרו לך, אבל בשביל הסיכוי הקלוש שלא- ניסית פעם לא להסתכל על זה? זה מה שאני עושה בזה ובזריקות, ממש מסובבת את הראש לצד לא לראות כלום ממה שהולך שם.
כמובן שעשיתי את זה בעיניים עצומות חזק חזק מההתחלה ועד אחרי. לצערי הדימיון שלי משלים את מה שאני לא רואה וזה מספיק בשביל הפחד שלי.
קבלי משהו יותר מוזר. אני צופה בצורה אובססיבית בסרטונים של אנשים מנקים את הבית שלהם ואת המכונית שלהם. יש מכונות כאלה שמזרימות מים לשטיחים ואז שואבות אותו וזה כזה מספק ואני מתה על זה. והסרטונים האלה גם עוזרים לי להירדם, יש בהם משהו מהפנט כזה. אני לחלוטין מכורה.
חחח אבל זה לא מוזר, אני לגמרי מבינה, אני צופה גם בדברים דומים לפעמים.
הזכיר לי את זה

Lhuna3

Well-known member
8 זה כיתה ג'? מממ כן היה חביב. חוץ מהפעם הזאת שאמא שלי חשבה שבגלל שיש לי שיער גולש יהיה לי יפה פוני ואז היא עשתה עליי ניסויים. יש מצב שהיא רצתה לעשות בעצמה (זה היה באופנה אז) ורצתה לראות איך זה יראה על גרסת המיני שלה. ספוילר: זה היה פויה. לראיה - היא לא עשתה את זה לעצמה|שפם|
;-# אני מניחה שמאוחר מידי להלשין עליה לרווחה.
אוי דקסטר כשהוא לא דקסטרי היה לי ממש מוזר לראות (ראיתי עמוק באדמה אחרי דקסטר) אני לא יכולה לקחת אותו ברצינות שם.
לי היה ההיפך כמובן, היה מוזר נורא לראות את דיוויד פישר בתור רוצח.

:D:D:D:-] ייאי!

עשיתי את זה בזמן הקורונה. כשהייתי בבית כל היום זה היה קל כי ישנתי המון ועד שכבר קמתי לא הייתי רעבה בכלל. הייתי ישנה מ-8 בבוקר בערך עד 6 בערב. ה-8 שעות שהייתי אמורה לאכול בהן היו מ-6 בערב עד 2 בלילה. אבל לא כל כך רציתי לאכול אחרי 12 בלילה ולא הייתי רעבה ישר כשהתעוררתי אז יצא מצב שהייתי אוכלת רק מ-8 בערב עד 12 בלילה ואז לא אוכלת במשך 20 שעות. זה היה מאוד נוח. אבל עכשיו כשחזרתי לשעות עירנות רגילות והצורך בלהתמודד עם אנשים, אני לא יכולה לעשות את זה שוב. אם אני לא שותה משהו עם מלא סוכר על הבוקר אני לא מתפקדת וכשאני חוזרת הביתה (לרוב לקראת 9 בלילה) אני רעבה אז יוצא לי לאכול בשעות לא טובות. אבל אם תצליחי להתמיד בזה זו דרך ממש נוחה וקלה להוריד כמה קילוגרמים בקלות.
כן זה הגיוני שזה יעבוד רק אם מצליחים להתאים את השעות לזמנים של סדר היום, העבודה וכו'.
ואת עוד צמת הרבה יותר למעשה.

מאפרת אכן נשמע לי כיף אבל אני לא יודעת לאפר אחרים. כאילו סביר להניח שאני אדקור אותך בעין כמה פעמים לפני שאצליח למרוח לך אייליינר כמו שצריך.
:-D טוב, גם אני. וגם יצא איפור עקום ומוזר. בקיצור מאפר/ת אחרים יצטרכו לתקן אחרי את העבודה.

תודה על הגיפים היפהפיים של היפהפיות, גיפהדה! |מצדיע|

Lhuna3

Well-known member
OMG יש לך ביסלי ובמבה באנגלית! :-D
ורגע - כל זה רק שלך, או שזאת מגירת פינוקים בשביל כל העובדים?

טוב אני הולכת לישון עכשיו וזה לא היה לי רעיון טוב להתעמק בתמונה הזאת עכשיו כשאני בצום עד מחר ב-09:00... עשית לי חשק לרוזמרי.

LeAnnDylan

Well-known member
OMG יש לך ביסלי ובמבה באנגלית! :-D
ורגע - כל זה רק שלך, או שזאת מגירת פינוקים בשביל כל העובדים?
זה רק שלי|שפם|
לעובדים הבוס שלי קונה כל מיני תפוצ'יפסים ושוקולדים של אמריקאים שאני לא אוהבת. אה וגם מטבעות שוקולד של בני ברק שרשום עליהם כל מיני ברכות בעברית ללקוחות:-D (זה השוקולד הכי דוחה שקיים אבל אני מכריחה את הלקוחות לאכול אותו אם הם רוצים לקבל את הברכה שרשומה עליו:-D)

הבוס שלי לפעמים גונב לי דברים מהמגירה ואני קונסת אותו ע"י זה שאני מזמינה לי דברים באמזון על חשבונו|שפם|
טוב אני הולכת לישון עכשיו וזה לא היה לי רעיון טוב להתעמק בתמונה הזאת עכשיו כשאני בצום עד מחר ב-09:00... עשית לי חשק לרוזמרי.
אוי. סליחה. אבל את ביקשת:censored:
כמובן שעשיתי את זה בעיניים עצומות חזק חזק מההתחלה ועד אחרי. לצערי הדימיון שלי משלים את מה שאני לא רואה וזה מספיק בשביל הפחד שלי.
טוב, זה נשמע נורא:-( אבל אני מסתכלת על הצד החיובי בזה שכנראה לא תשלחי לאף אחד מאיתנו חצי ליטר של הדם שלך🤷‍♀️

LeAnnDylan

Well-known member
קלי קלרקסון :-] יש עוד שירים שלה שאת אוהבת?
לא שאלת אותי אבל אני רוצה לעשות טופ 10 15 שירי קלי קלרקסון (ומי שלא מסכים טועה)
1. Piece by Piece
2. Love So Soft
3. Me
4. Because of You
5. I Don't Think About You
6. Catch My Breath
7. People Like Us
8. I Forgive You
9. Never Again
10. Miss Independent
11. A Moment Like This
12. Bad Reputation