noa scotland
מוזמנת ל

laleniya

New member
נעה פנינה מגי-../images/Emo2.gif../images/Emo160.gifהרעיון מתקבל

גם עלי. איזה כיף זה יכול להיות
סדנת 'קובה' של פנינה סדנת שוקולד של מגי סדנת פסטה שלי יהודית וסדנת אוכל כפרי אוטנטי של נעה והכל בסקוטלנד מתחילה לעשות תכנונים רציניים בנושא
מי עוד מצטרפת

noa scotland

New member
ותוספת - נובמבר

למרות הקור, אני מאד מאד אוהבת את נובמבר. השלכת ביצומה, הצבעים מהממים, מתחילים להדליק את האש באח, מתחילים להריח את חג המולד מתקרב, ו-בלי להיות פיוטית מדי - יש איזו "ציפיה" טובה כזאת, באויר... לא יודעת איך להסביר. זאת התקופה שאני מנגנת בדיסק את hazy shades of winter של סיימון וגרפונקל, זה ממש מתאים לאווירה. ---------> נובמבר

laleniya

New member
נעה../images/Emo24.gifבדיוק על תקופה זאת חשבתי

תחילת החורף באירופה לפני חג המולד אחת החוויות היפות שיש בכל מדינה עם היחודיות שלה. עברתי תקופה כזאת בטורינו באיטליה וכשפנינה כתבה על נובמבר - אמרתי יששששש תארי לעצמך
חבורה שכזאת כמו בתמונה

noa scotland

New member
למה פרצוף עצוב?

קוסקוס זה טוב!!!! ונא להירשם אצל פנינה. היא רצינית לגבי הנסיעה!

גם לי בנובמבר יש יומהולדת גמני באה

תודה רבה רבה על התמונות ממש מעוררי חשק לבוא למדינה חדשה כאשר אני נעולה רק על אמריקה תודה נעה תהני לך שם בהצלחה

טוב אז אם רציניות כמה מטלות

נועה -לדאוג להסביר לנו לאן טסים מהיכן וכו' וכמה זמן מראש צריך לסגור את הדיל.
כמובן שכאנשי ה
של
כל ערב נהנה מסדנא אחרת אזי מי שמחליט להצטרף שידע שהוא מכין סדנא של משהו שהוא אוהב.
אפתח שרשור נוסף חדש להבעת רצון להשתתף בנסיעה - שכן זה עדיין רחוק אז לעת עתה הצהרת כוונות שנדע על מה מדובר.
אני לוקחת על עצמי לטפל בנושא מול חברת נסיעות. יצאנו לדרך

חגית343

New member
אמי מצטרפת..סדנת עוגות

בצקים עוגיות.. חיוכים צחוקים... הקיצקצ פנינה להכניס אותי לרשימה..

noa scotland

New member
תראו, אם אתן באמת באמת רציניות....

טוב, זה נראה מסוג הדברים המופרעים האלה, שיוצאים בסוף הכי כייפים! אז אני ממש בעד! (ואפילו האיש חושב שזה נחמד
) פנינה, שלחי לי בבקשה במסר את האימייל שלך (נראה לי יותר נוח ממסר, למייל ארוך) ואשלח לך את כל האפשרויות להגיע, כדי שתדעי מה לבדוק כנגד סוכני נסיעות. ויש שני תנאים: 1) שבאמת נכין סדנאות
2) שתאייתו את השם שלי כמו שצריך
את כל שאר הפרטים המנהלתיים אעביר לפנינה באימייל, וזה יעבור כמובן למשתתפים.... אם יהיו....

סימונה 5

New member
זהו, נעה, נשברתי, אני מחפשת בית

לידך, מה את אומרת על הבית הזה?אבל אין במטבח תנור רייבורן
גם המחיר מאד אטרקטיבי רק 466,000 יורו
מידע נוסף ID: 71601003-14 Strathaven, Lanarkshire סוג הנכס: וילה להשכרה/מכירה: מכירה חדרי שינה: 4

noa scotland

New member
יש לי בשבילך משהו יותר ציורי

ויותר יפה וגם יותר זול. מרחק הליכה מסטרייבן (אפשר לחזור מהפאב ברגל).... עברתי לידו היום והוא עדיין מחכה לקונה ! חוץ מזה, את מצטרפת למשלחת? בואי, אני אכיר לך את סוכני הנדל"ן המקומיים

etyc

New member
../images/Emo5.gif נועה אני ירוקה מקינאה,

אנחנו ביקרנו בסקוטלנד לפני מספר שנים (בספטמבר דווקא ולא בנובמבר), היה דיי קר, הכול ירוק ויפה, מפלים ומים בכל מקום. מקום שלו ונעים ממש ממש כיף הגענו עד אינוורנס. בקיצור מקנאה כבר אמרתי?

noa scotland

New member
די כבר, תחליפו צבע.....

כולם שולחים לי את היצורים הירוקים האלה... איכס! etyc -
שמחה שאהבת...

למעלה