OMFG!!!!!! טוקיו הוטל בישראל!!! 6.10!!!!!

karyn

New member
ראה לכם הם ישירו בגרמנית בהופעה?

או באנגלית? כי אם באנגלית לא נראה לי ששווה לי לבוא P: מה דעתכם שכול הפורום יפגש במופע? (מי שבא) אני יבוא לבד ולא בא לי חחחח

X Slider

New member
טוב יש עוד זמן לקבוע פגישה וכאלה ^_^

קודם שיהיה כרטיס ביד!

LiHiLuSh

New member
נמ עם הם שרים באנגלית אני אמרתי

שאני יצעק להם לשיר בגרמנית גם XD אני וחברה שלי ניצעק חזקקקק חחח ואתם תעזרו לנו ברור!

rocket

New member
OMG OMG OMG OMG!!!!!!!!

עשית לי את השבוע עכשיו !!!!! את החודש !!!!!!!!!! אני שם נדחפת בושרה ראשונה >_< (היי, עשיתי את זה במופע של סקורפיונס, אין סיבה שאני לא אעשה זאת *שוב*) OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תקשיבו כולם!!

בואו נשיר את השירים בגרמנית ולא באנגלית (במקרה שביל ישיר באנגלית) וכשהוא יפנה תמקורופון לקהל גם אז! (וכן גם במונסון)...אולי הם אפילו יעשו לנו איזה בונוס בגרמנית...!!! קיצר בואו נשיר בגרמנית מה דעתכם?!?

Leb Die Sekunde

New member
אני איתך גרמנית שולטטטטטטט

איך אני כבר מדמיינת את ביל שולח יד לקהל ואז עם המקרופון
וטום נראה כאילו הוא גומר עם הגיטרה וגאורג סתם לא קשור ושגוסטב יהיה בלי חולצההה ושביל יזרוק תצמו בסקרים\שראיי

LiHiLuSh

New member
כן מושלם לדעתי זה היה טוב כי זה מה

שהתקבנתי לעשות
חחח ועוד אפילו לישפני שהוא מתחיל התקבנתי ליצעוק "תשיר בגרמנית"

LiHiLuSh

New member
יאפה :]]../images/Emo45.gifיאאלה תשתפו פעולה כלום היה מדליק

ככה הם ירהו כמה שאחננו אמינים ויבהו מהר שובב

Rukia nik

New member
אני חושבת ש..

הם יחשבו שאנחנו לא יודעים את המילים של השירים שלהם באנגלית, ואנחנו נצא מטומטמים!
לא?

LiHiLuSh

New member
לא למה זה רק ירא להם שאנחנו

אוהבים את השירים שלהם כמו שהם עצמם בגרמנית ואפשר לשיר חצי חצי

Rukia nik

New member
לא יודעת~

אני חושבת שבתור אחת שתסתכל על זה מבחוץ, (מה שאני לא יעשה) זה יראה כאילו אנחנו לא יודעים את המילים של השירים באנגלית!

LiHiLuSh

New member
נמ אז נשיר את שתהם ביחד לא יודעת עכשיו אני

מבולבלת..O_0

אנשים../images/Emo201.gif

אני..אני כמעט בוכה פה . אמא שלי כנראה לא תתן לי ללכת כי...כי הייתי בתחילת החופש הגדול בהופעה של אוונסנס [שדרך אגב הייתה ממש טובה] . ומה שנשאר לי זה להתחנן לאחותי שאולי תתן לי כסף להופעה ואז אני צריכה למצוא מישהי שאני מכירה כדי ללכת איתה ולחזור איתה לבאר שבע ,אני כל כך בדיכי עכשיו . חיבוקים? הצעות? בבקשה אנשים ,תעזרו לי ...

למעלה