OMFG!!!!!! טוקיו הוטל בישראל!!! 6.10!!!!!

NoNameYar

New member
הגיוני שזה יהיה בשבת?!?

מה עם שומרי המסרות שגרים רחוק?!?! אני גרה בנשר, שליד חיפה, ואני שומרת מסורת ואני לא אוכל להגיע לת"א!!!!! אני לא נוסעת בשבת!!!!! אוף!!!!!!!!! סוף סוף הם באים לארץ ועוד להופעה יחידה ודווקא אי אפשר לראות אותם!!!!!
למה עינעאל אביהם!!!!!!???!?!?!

NoNameYar

New member
אבל אני גרה רחוק!

אני בטח אגיע באמצע ההופעה אם אני אצא שהשבת תצא! ):

X Slider

New member
ההופעה לא תתחיל לפני 21:00 תהיי בטוחה...

ואם לפני 22:00 זה יהיה ממש אן-יוזואל.

NoNameYar

New member
הבעיה היא...

שאני אצא, אגיע, והכל כבר יהיה מפוצץ מכל מי שהגיע לשם 5 שעות קודם כדי לתפוס מקום \= שומרי המסורת דיי נדפקו...

LiHiLuSh

New member
מה אז למה רשום 18:00

מה נהיה מי שם ווא יאז אני יצתרף להביא אמפי לישמוע את השיירם שלהם בנתיים חח

X Slider

New member
אני די בטוח שסתם רשום 18:00...

ממתי הופעה מתחילה בשעה כזו? טקס של בצפר מתחיל יותר מאוחר

LiHiLuSh

New member
חח פעם הייתי בהופעה בצהריים אז למה

רשום שם 18:00 בכול מיקרא אני כבר היה שם מהצהריים ואני גם יוכל שם ארוחת צהריים והיה לי משחקים ואההא עם חברה חחח ולא ישתעמם לי ואני ינשה לכנס לירואת אותם חחחחחח
(חלומות שאולי יתגשמו ואני מסוגלת לעשות את זה חח)

לא סתם רשום [כנסי..]

בהופעה של אוונסנס כשהייתי שם אז היה כתוב שמתחיל בתשע . וזה באמת התחיל בתשע ,אל תזלזלו או משהו ,כי זה יחסית נכון מה שהם אומרים/כותבים/וואטאבאר .

מתי נראלך שזה ייגמר?

אני צריכה לקחת אוטובוס הביתה לגבעת זאב.. [ליד ירושלים] והאוטובוס האחרון הוא בחצות.. [או בעשרים ל1
]

I LOVE TH

New member
יואווו אני כל כךך רועדתתתתתתתתתתת!!!!1111111

סרקתי לכם אתתת הכתבה.. הנה הכתבה: כותרת: רוק בגן הילדים (?) כותרת משנה: הכינו את השוקו והלחמנייה: הרכב הקינדר-רוק הגרמני טוקיו הוטל יגיע באוקטובר להופעה בתל אביב כתבה: התופעה שבמסגרתה בשנים האחרונות הולך ופוחת הגיל שבו מותר להקים להקה ולפתוח בקריירת רוקנרול מקצועית - הפכה כבר מזמן מטרנד ניו-יורקי לעובדה כלל עולמית. טוב, פה זה משעמם נוראאא...... אני אכתוב ת'קטע המעניין... העומק המוזיקלי, כמו שתובע צו השעה, יגיע אולי מאוחר יותר, וממילא זה לא ממש משנה. העיקר הוא לשחק כמו שצריך, עם הגיטרה ביד, השחור בעיניים והסטוסטרון העודך בדם. וזה עובד. לגמרי. להקת טוקיו הוטל (רשמו לפניכם: 6 באוקטובר בגני התערוכה בתל אביב), שמונהגת על ידי התאומים הגרמנים בני ה-17.5(מה יש לכם?!??!??!?! הם בני 18 כברר!! זה עיתון של היום!! איזה דיליי..
) ביל וטום קאוליץ, היא אחת ההוכחות המוחשיות לכך. אם יצא לכם להיתקל במקרה ב"מונסון", הסינגל הטחון לעייפה שלהם, שמתם בטח לב שהם לא בדיוק נושאים את הבשורה המוזיקלית המרעננת ביותר בשוק כיום, אבל תהיו בטוחים שהמסרים המבאסים משהו, הלוק הקודר והגישה האובר אמוציונלית (הגישה המה?) של הלהקה מתקשרים היטב עם מעריציה הילדודס, שמייצרים לאחרונה סצינת "קינדרוק" (רוק של ילדים גרמנים) שוקקת. טוב, פה יש את העבר של ביל וטום והלקה... בלה בלה בלה... עכשי, במיוחד לנוכח "מונסון", הם לוהטים בקרב זאטוטי הרוק בעולם, ואפילו בישראל יש להם אתר רשמי, בעברית, עם עדכונים, צ'אט, תרגומים לריאיונות מגרמנית ודיונים על הקעקועים החדשים של ביל קאוליץ. (חיחי
) אין סיבה לא להגיע להופעה של טוקיו הוטל, גם אם אתם זקנים מדי וחוששים מבלגן. בהתחשב בגיל הממוצע של רוב הקהל שיתייצב שם, גם את תעמדו רחוק מהבמה - אין מצב שיסתירו לכם. זהו!
.... תהנו=]] תזכרו כולם: 6.10, גני התערוכה, ת"א!!!!! מכירת כרטיסים ביום חמישייייי!!!!!!!!!!!!!!!!1

I LOVE TH

New member
שיט, התמונה גדולה מדי....

מישו יודע איך מקטינים גודל של תמונה?

Rukia nik

New member
בדילאיי אבל בכל זאת!

אעאעאעאעאעעעעעעעעעעעעעעעע#!$#@%@$^$#^$%^$^&&*^&
איזה כיף! זה ממשממש מרגש!! ד"א אפשר כבר להשיג כרטיסים או עדיין לא?
ואני אמשיך עם האעאעאעאעאעאע שלי!

Rukia nik

New member
תודה רבה!

בכל זאת כבר מצאתי! ומחר כנראה יביאו לי את הכרטיס!!!!!!!!!!!!!!!!!! ההתרגשות, אין הלב שלי לא דפק ככה כבר הרבהההה זמן!

למעלה