OMFG!!!!!! טוקיו הוטל בישראל!!! 6.10!!!!!

ברור ברור../images/Emo99.gif

אבל יש הורים *אהמ*אמאשלי*אהמ* שאם הם ידעו שיש לי לימודים למחרת לא יתנו לי ללכת ;; כן.. היא מסוגלת

LiHiLuSh

New member
נירא לי שאמא שלי יודתע שיש לי לימודים אבל

אני גם ככה הולכת לישון ב 2 חחח

ElinorLahav

New member
אוקי תקשיייבו !

אני בהייי מטורף ההורים שלי פתאום החליטו שזה מסוכן ואפשר להימחץ שם :S אני כולי בוווכה להם שעות והם עוד שניה בוכים איתי ואמרו לי שיחזירו לי תשובה סופית בסוף השבוע אני מקוווה שזה יהיה תשובה חיובית כי אני ממש רוצה לבוא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LiHiLuSh

New member
כן אבא שלי עשה את זה הוא אמר לי

מסוכן לך ללכת לשם עם מי את הולכת אמרתי לו חברה הוא אמר את קטנה זה מסוכן ואינ אומרת לו נירא לך חח אני הולכת וזהו ועלק קטנה אני בת 17 גאד (עוד מעט)טוב הוא לא אמר בדיוק קטנה אלב רמזז

LiHiLuSh

New member
חח אמרתי לו שאני הולכת וסוף סיפור

הוא קונה לי חח אבל כמו שמאתי הוא מחכה לסוף השבוע ליראות עם הם היו רשומים בחבר[ חח מגניב לי הפעם אינ לא קונה מהכסף שלי יש חח

X Slider

New member
תגידי להם שטוקיו הוטל מופיעים כל 2-3 ימים

ברחבי אירופה ועד עכשיו נרשמו 0 מקרי פציעה פיזית חמורה בהופעות שלהם.

crazysapir

New member
התכוונתי אבטחה יותר מהרגיל בגלל

שהיה כתוב באיזה כתבה בגרמניה או משהו כזה בגלל המצב הבטחוני בארץ אז האבטחה להם תיהיה יותץר גדולה משהו כזה...

dorkiflitz

New member
אהההההההההההההה

שלחוווו לי הודעה באמצע שיעורררררררררררררררררר ואני כולי מתרגשתתתתתתתתתתתתתתת אהעעהעהעהעהעהעהעהעהעההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הולכת לדפוק את הראש בקיר!!!

dorkiflitz

New member
גאדדדדדדדדדדדד אאני כנראה מייחצנת!!!!!!!!

אנלא יכולהההההההההההההההההה אעהעהעהעהע!!! ודרך אגב באתר של קסטל כבר יש מקום להזמנת כרטיסים של טוקיו אבל עדיין לא רשום את המחיר!!!!! התקשרו אליי ליייחצןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!1 כוסעמקקקקקק אני הבנאדם עם הכי הרבה עצבים כרגעעעעעעע11

keren eckshtein

New member
יואו דור כיף לך ../images/Emo13.gif תביאי לי את המסן שלך או א

אייסיקיו * |עדיף מסן| ותספרי פרטים . אבא שלי מוכן לקנות לי לא משנה מה אפילו לא שאלתי אותו הוא ישר אמר לי שהוא יקנה לי . אבל אני לא כ"כ בוטחת באתר תיקטס XD יש אולי עוד מקום לקנות ? תעדכני אותי במסן יואו יואו איזה כיף לך

למעלה