OMFG!!!!!! טוקיו הוטל בישראל!!! 6.10!!!!!

חח הצעתי פה את זה כבר ש

תנסי לעבוד בנתיים במשהו אפילו עבודת בית שתקחי עלייה הרבה כסף או שפשוט תקחי הרבה כסף ותעבדי הרבה שעות בבית..חח או כל עבודה שהיא שאת יכולה לעשות שלא תקרע אותך, ותרוויחי כסף,ואם את חושבת שלא תספיקי אולי פשוט תבקשי מההורים שלך הלוואה ואחרי המופע תעבדי או שתתחילי כבר עכשיו כדי להחזיר להם או משהו.. לא? חח

crazysapir

New member
אז ככה פרטים קצרים קצרים בקשר להופעה:הכרטיסים

לא יודעתי איפה לפתוח צטערת:) אז ככה דברתי עם הליקון עכשיו והם אמרו שזה בטוח בקשר להופעה אז ככה: בקשר למכירת הכרטיסים כרגע אין מידע וכאלה וכו'..להליקון אין קקשר או משו כזה למכירת הרטיס ע-כ-ש-י-ו!!! תקשיבו הוא אמר שבבוע הזה או הקרוב לעקוב אחרי העיתונים שם יביאו פרטים בהמשך... מקווה שעזרתי לצאת מהלחץ

X Slider

New member
נו ברור שזה רק עניין של זמן ../images/Emo122.gif בבקשה לא

לפתוח עוד שרשורים בנושא ההופעה, לרכז את הכל בשרשור אחד תודה!

i panic

New member
חח...ספיר איך ישתגעת ח.ח.

ורק אני מחייכת לי כזה...

i panic

New member
חח..כמה דברים../images/Emo26.gif

1.הוא לא מחק אותם הוא שמם לי את זה בכוננן משהו 2.ספיר פלדבוי ...XD 3.לא באה להופעה בטוח! 4.כוסאמוק יוצא בשבת 5.את לא עונה לי לפלא!! זהו ...חח.ח...3>

LiHiLuSh

New member
תודה ו..

חח עלק
לצא תמהלחץ חח ממה לא כו להגוף שלי לא זז וכול רטט רק העצבאות שלי זזאות אין לי הבאות פנים אני כמו זומבי אני לא קלתטי את זה עדין אני לא מעקלת כאלה דברים או כול דבר אחר כזה חח אני פשוט לא יכולה לזוז אני בקושי ממצמצת אנ יממש כאילו בקומה או שוק או משהו בטח זה מתח או משהו או יותר מידי אושר XD ממש מוזר לי..

LiHiLuSh

New member
אימל'ה אני

ניחנקת פה ויוצאות לי דמואת מה יש לי פעם ראשונה ככה או ילי אהא מזה?

keren eckshtein

New member
ספירוש הורדת לי את הלחץ אני 3> אותך ../images/Emo111.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי אני הכי מאושרת בעולם :) בבקשה שזה ישאר ככה . עברתי להקבצה א' במת' וזה עשה שמחה לאבא שלי ואז ישר הבאתי את הבשורה החזקה - שהם באים לארץ והוא אמר שאני יברר על כרטיסים והוא ירוץ לקנות לי D: אעאעאעאע איזה אבא ! הלוואי שהכל ישאר ככה הלוואי
נקים אוהלים מחוץ למלון נחכה בשדה תעופה נזרוק להם חזיות :) חייבים להיות שם - כוללללללללם

crazysapir

New member
חחח אני ומירית כבר התאמנו עם טמפון../images/Emo8.gifחח

חח סתם בשביל הצחוקים

i panic

New member
יסקסי שכמותך..../images/Emo111.gif

אר....טוב לא משנה מושפעת משינים...ניכנסתי ובגבתי וראיתי עארסים וואני אימו א.ר...דאמאט מעצבן.. וו....ספי הגבתי לך הגבה מטומטמת בשין ..אר...מוזר לי להגיד את זה.. ו..מישהו יכול ללמד אותי איך עושים בבלוג שמי שצגיב חיב שיהיה לו בלוג ..(תגובות נאצה את יודעים..חח..) קיצר לעיניינו.. ספיר ח..אני לא באה...>< ובאמת אני מה זה מיצתערת ...

SpongBobit

New member
../images/Emo7.gif

אין איך לחזור...
ביתי מלא מלא זמן,אוווווף וסבא כבר קנה לי מתנה!;[[[[[

dirty look

New member
יאוווו@#%#$^$^*%#@Q@^%^&

*צורחת מאושר וקופצת בצורה מטרידה
* אבא: מה יש לך?! אני: הם באיןם#%#$^#$^#$ אבא: מי? אני: -_-" טוקיו הוטל1#@@$@#$%#$ אמא: איפה? אני: בגני התערוכה בת"א, נכון שאני יכולה ללכת? תודה אבא!!!!!! אבא: נראה

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif

חח עם אבא דלי היה אומר לי נירא הוא היה ממזימן בקבר! אני אמרתי לאמא אמא טוקיו הוטל באים -_- ואינ הולכת תסיגי לי קרטיסים! והיא אמרה טוב

למעלה