תנסי לעבוד בנתיים במשהו אפילו עבודת בית שתקחי עלייה הרבה כסף או שפשוט תקחי הרבה כסף ותעבדי הרבה שעות בבית..חח או כל עבודה שהיא שאת יכולה לעשות שלא תקרע אותך, ותרוויחי כסף,ואם את חושבת שלא תספיקי אולי פשוט תבקשי מההורים שלך הלוואה ואחרי המופע תעבדי או שתתחילי כבר עכשיו כדי להחזיר להם או משהו.. לא? חח
לא יודעתי איפה לפתוח צטערת אז ככה דברתי עם הליקון עכשיו והם אמרו שזה בטוח בקשר להופעה אז ככה: בקשר למכירת הכרטיסים כרגע אין מידע וכאלה וכו'..להליקון אין קקשר או משו כזה למכירת הרטיס ע-כ-ש-י-ו!!! תקשיבו הוא אמר שבבוע הזה או הקרוב לעקוב אחרי העיתונים שם יביאו פרטים בהמשך... מקווה שעזרתי לצאת מהלחץ
לצא תמהלחץ חח ממה לא כו להגוף שלי לא זז וכול רטט רק העצבאות שלי זזאות אין לי הבאות פנים אני כמו זומבי אני לא קלתטי את זה עדין אני לא מעקלת כאלה דברים או כול דבר אחר כזה חח אני פשוט לא יכולה לזוז אני בקושי ממצמצת אנ יממש כאילו בקומה או שוק או משהו בטח זה מתח או משהו או יותר מידי אושר XD ממש מוזר לי..
ספירוש הורדת לי את הלחץ אני 3> אותך ../images/Emo111.gif
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי אני הכי מאושרת בעולם בבקשה שזה ישאר ככה . עברתי להקבצה א' במת' וזה עשה שמחה לאבא שלי ואז ישר הבאתי את הבשורה החזקה - שהם באים לארץ והוא אמר שאני יברר על כרטיסים והוא ירוץ לקנות לי D: אעאעאעאע איזה אבא ! הלוואי שהכל ישאר ככה הלוואי
נקים אוהלים מחוץ למלון נחכה בשדה תעופה נזרוק להם חזיות חייבים להיות שם - כוללללללללם
אר....טוב לא משנה מושפעת משינים...ניכנסתי ובגבתי וראיתי עארסים וואני אימו א.ר...דאמאט מעצבן.. וו....ספי הגבתי לך הגבה מטומטמת בשין ..אר...מוזר לי להגיד את זה.. ו..מישהו יכול ללמד אותי איך עושים בבלוג שמי שצגיב חיב שיהיה לו בלוג ..(תגובות נאצה את יודעים..חח..) קיצר לעיניינו.. ספיר ח..אני לא באה...>< ובאמת אני מה זה מיצתערת ...
* אבא: מה יש לך?! אני: הם באיןם#%#$^#$^#$ אבא: מי? אני: -_-" טוקיו הוטל1#@@$@#$%#$ אמא: איפה? אני: בגני התערוכה בת"א, נכון שאני יכולה ללכת? תודה אבא!!!!!! אבא: נראה