עכשי ואבא שלי באה אני יגיד לו להתקשר לכול מקום אפשרי
L LiHiLuSh New member 3/9/07 #66 ../images/Emo6.gif עכשי ואבא שלי באה אני יגיד לו להתקשר לכול מקום אפשרי
3 3has3 New member 3/9/07 #67 ../images/Emo69.gif מי יודע מי מביא אותם? אם קוקה קולה אז... *יופידו* ואם לא אז .... *בוהו* בכל מקרה, זה יוצא על חופש או משהו?
../images/Emo69.gif מי יודע מי מביא אותם? אם קוקה קולה אז... *יופידו* ואם לא אז .... *בוהו* בכל מקרה, זה יוצא על חופש או משהו?
R roico12 New member 3/9/07 #70 הזמנת כרטיסים להופעה www.tkts.co.il המחיר של הכרטיס הוא 219 שקל לכרטיס והזמנת כרטיסים יכולה להיות בטלפון במספר של קסטל כרטיסים (לא יודע את המספר) מקווה שעזרתי D:
הזמנת כרטיסים להופעה www.tkts.co.il המחיר של הכרטיס הוא 219 שקל לכרטיס והזמנת כרטיסים יכולה להיות בטלפון במספר של קסטל כרטיסים (לא יודע את המספר) מקווה שעזרתי D:
X X Slider New member 3/9/07 #74 ../images/Emo12.gif אני לא מכיר תאתר בזה ולא עד כמה הוא אמין הוא לא נראה אמין לפחות.. בואו נחכה עוד קצת.
../images/Emo12.gif אני לא מכיר תאתר בזה ולא עד כמה הוא אמין הוא לא נראה אמין לפחות.. בואו נחכה עוד קצת.
L LiHiLuSh New member 3/9/07 #75 אני מבקשת שיבדקו אותו ו ומקסימום עם הוא לא אמרתי אני מזמינה מחברה של אבא שלי והיה לי הנחה
D dirty look New member 3/9/07 #76 היי../images/Emo6.gif *הכינסי מילות חנופה כאן* *הכניסי רמז לת-מודע לקבלת הנחה בשבילי "
L LiHiLuSh New member 3/9/07 #86 ../images/Emo6.gif חחח שמעי יש מצב שאולי זה יקרה חח יש לך אייסי מסן עם מי את הולכת חח
D dirty look New member 3/9/07 #123 יאאאי [email protected] מסן 339413459 אייסי ואולי עם חברות לא יודעת
L LiHiLuSh New member 4/9/07 #136 חח אוקי סבבה אני מוסיפה אותך לאייסי ובואי נקווה שבאמת המופעה של טוקיו הוטל יגיעה גם לחבר
L LiHiLuSh New member 3/9/07 #78 אמ אבא שלי בדק ואמר שזה אמיתי אלב הוא מחכה לסוף שבוע שזה יופיעה גם בחברה חבר ותהיה לנו הנחמה ועם לא היה שם אז אינ קונה באתר הזה במחיר מלאה
אמ אבא שלי בדק ואמר שזה אמיתי אלב הוא מחכה לסוף שבוע שזה יופיעה גם בחברה חבר ותהיה לנו הנחמה ועם לא היה שם אז אינ קונה באתר הזה במחיר מלאה
D dorkiflitz New member 4/9/07 #176 בטח שהוא אמין! זה של קסטל!!! אני ייחצנתי משם לרוק עצמאות!!! ומשם כנראה אני מייחצנת גם לטוקיו! זה אמין 542331%
בטח שהוא אמין! זה של קסטל!!! אני ייחצנתי משם לרוק עצמאות!!! ומשם כנראה אני מייחצנת גם לטוקיו! זה אמין 542331%
C crazysapir New member 3/9/07 #93 אין מצב קישבו יש אנשים שסוחטים כסף וזה קרה שעבדו על מעריצה בטלפון כבר מעריצה מישראל כן כן!!1 ואפילו הליקון אמרו שזה יתפרסם בעיתוניןם !!!
אין מצב קישבו יש אנשים שסוחטים כסף וזה קרה שעבדו על מעריצה בטלפון כבר מעריצה מישראל כן כן!!1 ואפילו הליקון אמרו שזה יתפרסם בעיתוניןם !!!
L LiHiLuSh New member 4/9/07 #240 אז? לא נורא חפיף אז נהיה קצת עייפים זה הכול אלב זה היה רגע קסום בחיים שלנו