OMFGGGGG
לזה לא ציפיתי חחחח

mayarel

New member
I like 'em smaller and younger," Lambert says

תאמת, לא הכי אהבתי את איך שהוא אמר את זה. גם כשהוא אמר בהזדמנויות אחרות שהוא TOP זה לא הכי מכבד את בני הזוג שלו. מוזר כי הוא נראה כל כך עדין ומתוק כשהוא איתם.. ואז יש לו יציאות מצ'ואיסטיות כאלה..

nini18

New member
כי הומו או לא כבר אמרתי הוא גבר גבר ../images/Emo3.gif

חחחחחחחח. ובטח הוא אמר את זה בנחמדות, אני בטוחה שאם היית שומעת את טון הדיבור שהוא אמר את זה הוא לא היה נשמע לך מצואיסטי חחח דווקא את החלק הזה אני אוהבת בו.

nini18

New member
אבל הוא לא כזה. והתכוונתי שאני אוהבת שהוא גבר

גבר
לא יודעת אפילו שהוא מחופש לאישה הוא עדיין נראה גבר גבר בעיני חחח

mayarel

New member
חלק מהסתירות שלו

רגע אחד הוא יכול להראות נוטף גבריות ודומיננטיות, שנייה אחרת להיות עדין ומתוק וממש נשי.. הוא מעניין האדם הזה. הסקסיות שלו בעיני היא המון נובעת מהכריזמה האישית.

nini18

New member
הייתי רוצה להיות חלק בחיים שלו.

ברור לי שזה לא יקרה אבל הוא גורם לי לרצות להיות לצידו. יש עוד אומנים שאהבתי ואני עדיין אוהבת אבל זה יותר בקטע של איזה חתיך, איזה שחקן טוב, זמר טוב, אף פעם לא ממש רציתי להיות בחיים שלהם עם אדם זה ממש שונה. אני ממש מקנאה בחברים שלו במשפחה הייתי גם רוצה להיות חלק בחיים שלו.

mayarel

New member
אצלי הוא לא הראשון ולא היחידי slut אני יודעת

ככה אני אוהבת את המוסיקה שלי תאמת. אישית. אישיותית. אומנים שממש התחברתי אליהם מוסיקלית היו גם אנשים שעניינו אותי מאוד דרך המוסיקה שלהם והחיים שלהם. האמירה שלהם. לא יודעת. זו חבילה. גם אם זה ההרס העצמי של קורט קורביין שזעק ממנו בכל שיר, או השבריריות של מוריסי, תחושת הניכור של בואי.. המתיקות והחוכמה של סוזן ווגה.. הליריות של ג'ים מוריסון.. כל אחד ממי שאהבתי תקופה היה אישיות שלמה ועניין אותי מאוד. זו חווית שמיעה אחרת.

nini18

New member
אז בקטע הזה אני .....

בתולההה חחח אדם הראשון שלי ויאייי איזה ראשון שווה

mayarel

New member
חחחחחחחחחחחחחח לגמרי

אם כי פה התהליך קצת הפוך.. כי עדיין אין מוסיקה שלו.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

InbarKiii

New member
גם אני ככה..

ואוקיי אני לא מכירה ולא מכורה להמון אמנים אבל אם אני אוהבת מוזיקה של מישהו אני חייבת להבין יותר על הבנאדם,לדעת מה עבר עליו כשהוא כתב את השיר, על מי הוא מדבר,למה הוא נשמע ככה.

t r e c o o l

New member
אני לא רואה בזה יציאה מצ'ואיסטית..

זה פשוט הטעם שלו..(ואולי אני לא יורדת לשורש הדברים?) והוא מאוד מכבד את דריק והוא לא מדבר עליו בכלל בראיונות(בגלל דריק) דבר שבטח כ"כ קשה לו כי הוא מדבר על כלללללל דבר הכי אישי ופרטי שקרה לו אי פעם בחיים בכנות מטורפת..

mayarel

New member
באמת? כי לי זה נשמע דרך אחרת להגיד-

אני הגבר. אני זה שמ$יין. הם תמיד קטנים וצעירים ממני אז שיהיה ברור מי זה מי במיטה.

nini18

New member
אוי אני מצטערת אולי זה לא לענין אבל אני מוכנה

שיגיד לי את זה כשנהייה ביחד חחחחח

nini18

New member
ממש לא OFFENCE חחחח

אחרי שאני יראה לו גוד טיים הוא ירצה סטוץ חוזר חחחחחח אוי אני כל כך מדמיינת אותו אומר לי את זה חחח אוי את לא יודעת אילו דמיונות עכשיו רצים לי בראש. טוב אני
רצה למקרר. אהה נו ודרייק התמודד חח

t r e c o o l

New member
לא, לא רואה את זה ככה.

ושימי לב שזה היה בסוגרים, כאילו בהערת אגב, ואת יודעת שאין לא כ"כ טאקט..

mayarel

New member
כן אל הוא לא אמר אני אוהב אותם

יצירתיים, מתוקים, מצחיקים... הוא אמר קטנים וצעירים.

MISHMISH56

New member
אני חושבת כמוך על הקטע האחרון..ובכלל

לדעתי אדם צריך להיות חשוף פחות לתקשורת,דיי הוא הדליף וסיפר מספיק...ראבק מה עם פרטיות???קצת מוגזם לטעמי(עך אף שאני מתה לדעת הכל)

nini18

New member
אחלה ראיון לדעתי אפילו יותר טוב מה RS אני

רוצה את העיתון....
אני אוהבת את זה שהוא לא צנוע ומתחסד ושהוא היה "סלטי" . ומצד שני די מפחדת עליו. כי הוא כבר בענין של להצליח לעשות הרבה כסף לקנות מכוניות לא יודעת שיחכה קצת שיחסוך תעשיית הבידור היא די הפכפכה ולמרות שאני דיי בטוחה שהוא יצליח הוא צריך עדיין להשאר עם הרגליים על הקרקע וגם קצת להכנס לפרופורציות הוא רק בתחילת הקרירה. אני גם פחות אוהבת את החלק עם הסמים, מילא פה ושם התנסויות אבל קוקאין, אני מתה מפחד עליו. אהה ועוד משהו בנוגע לצניעות חחח אהבתי שהוא השווה את עצמו לבראד פיט חחחחח כאילו ישר הלך על הטופ של הטופ חחחחחחחח מתה על הבחור הזה חח מקווה שעוד כמה שנים (לפחות 10-15 שנה) גם לו יהיו שישה ילדים חח חלק מאומצים וחלק עם הגנים שלו (ושלי
).

mayarel

New member
../images/Emo6.gif וואו שישה ילדים..

למיה פארו היו איזה 14 משהו כזה ועם צרכים מיוחדים.. זה מדהים. לי יש שניים וזה מרגיש לי לפעמים כמו הרבה הרבה יותר חחחחחחחחחחחחחחח הכל אפשרי..חחחחחחחחחחחחחח

למעלה