OMFGGGGG
לזה לא ציפיתי חחחח

nini18

New member
אני אחת ותשאלי את אמא שלי לפעמים היא מרגישה

שיש לה עשרה חחחחח .. נו מה חשבת על הראיון?

mayarel

New member
היה בו משהו חדש?

אהבתי את המפיק שאמר שהוא נמשך אל אדם באופן קצת פחות בוטה ממה שאני מנסחת אבל זה מה שהוא אמר. השאר כבר ידעתי... למה חידש לך משהו?

nini18

New member
לא, אבל משום מה אהבתי אותו יותר מאשר את RS

טוב אולי חוץ מהענין של הג'יי לא הייתי מוכנה לסמים ולילדות הקשה וזה נחת עליי בבום ב RS עכשיו הייתי כבר יותר מוכנה חח אני עדיין לא אוהבת את ענין הסמים אבל אין מה לעשות מה שהיה היה. ואני גם עדיין עצובה מהילדות הקשה. אבל אני אוהבת את אדם למברט

mayarel

New member
הדחקת את זה קצת אני רואה

רואים את התסביכים שלו... הם צצים מידי פעם.. אבל זה כבר פחות ופחות. בראיונות הראשונים אחרי איידול ממש רציתי לצרוח עליו שהוא יפיפה, ותמיד היה יפיפה. תכלס הוא יקלוט את זה בסוף לא רק חיצונית אלא גם פנימית. למזלו הוא גם יותר ויותר דומה למה שהוא רואה כיפה, אני מתארת לעצמי.. עם ההרזיה והסטיילינג.. יהיה בסדר.

nini18

New member
אני מנסה אבל היא לא מגיבה לי ../images/Emo10.gif

ועכשיו אני צריכה עידוד

nini18

New member
../images/Emo124.gif כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חחח אפשר גם

לפיט אני בטוחה שאדם לא יתנגד.. אני בטוח לא חחח (למרות שמפיט ירד לי אחרי מה שהוא עשה לג'ניפר.) אוי אני עכשיו ממש עצובה בגללה, נו תגידי גם את משהו חחח

mayarel

New member
ניסיתי להציע מסאג'..

היא לא שטחית כמונו שמתרצה אחרי הטרדה מינית..
לא מוכנה פיט. לא עושה לי כלום. אפשר ג'וני דפ.

nini18

New member
בטחחח שאפשר יאייי שוב המלאכים מתחילים

לזמר חחח
יותר נכון היא לא שטחית שרוצה הטרדה מינית כזאת מאדם, כמוני חחח

t r e c o o l

New member
עדין לא היה לנו את זה שחור על גבי לבן!

והוא לא ממש אמר את זה בשום מקום.. מבחינתי זה היה שווה את כל התמונות האלו..

mayarel

New member
אני מחכה לראיונות שיהיו כשיהיה על מה לדבר

על העשייה שלו ועל המוסיקה שלו. החיים האישיים שלו מרתקים, אני מודה, אבל חושבת שכבר דיי יודעת הרבה.. כל ההתעסקות הזו על כמה שהוא כוסי ואפילו אתלטים מתים עליו (לא הבנתי מה אין אתלטים הומואים אגב??? כי ממש ממש יש) קצת גורמת לי להרגיש שההדגשים לא נכונים פה. כן הוא סקסי בטירוף אבל לא צריך על זה מאמר שלם.. הוא כזה אדם מעניין ויש בו אומן מרתק. הייתי רוצה יותר לשמוע על זה.

nini18

New member
אבל זה כל הקטע בגלל זה אני דואגת

כי כל הראיונות האילו עוד לפני שיש משהו מוחשי. אז על מה הוא ידבר עם לא על החיים הפרטיים שלו. אח"כ שתבוא המוסיקה יהיו דברים אחרים. הבעיה שכולם רוצים אותו עכשיו, אז כל השאלות חוזרות על עצמן.

mayarel

New member
אני חושבת שזה רק עניין של זמן

הוא מאוד מאוד מוכשר. יש לו חשיפה עצומה ופלאטרפורמה מטורפת להתחלה. הוא יצליח. מאחלת לעצמי לאהוב את זה

t r e c o o l

New member
../images/Emo45.gifסיכום מעולה, מסכימה עם הכל

וסליחה לפי דעתי הוא שווה הרבה יותר מבראד פיט..

למעלה