OMFGGGGG
לזה לא ציפיתי חחחח

s i g a

New member
ראיון מגניב אהבתי...הרג אותייי הקטע

האישה שנמרחה עליו והשאירה לו תמספר פלאפון חחחחחחחחח

וואו כתבה מעולה!

גם אני אפילו יותר אהבתי מRS אני כ"כ אוהבת את איך שהוא אמיתי ולא מתיפייף ובטוח בעצמו,זה גם עוד חלק ממה שעושה אותו סקסי בעיניי. חולה על האיש הזה
וממש קשה לי לשמוע על החיים הקשים שהיו לו וכמה שהוא סבל.. אוף אני ממש מפחדת עליו עם כל העניין של הסמים והתסביך שלו עם איך שהוא נראה אני ממש דואגת לו... ואני מקווה שהוא ישרוד עכשיו בתעשיית הבידור אבל אני מאמינה שהוא יהיה בסדר.
ממש אחלה כתבה. נראה לי שהתמקדו בסקסיות של אדם חח אה ובראדם
מקווה שיהיה להם בהצלחה :) טוב אז אני מתה כבר לשמוע את האלבום זה ממש מרגש!

heart1soul

New member
אני בשוקקקקקקקקק לאאא למה אני מתחילה ללמוד

זה מדהים וואו אני בשוק הוא דוגמן הוא מדהים הוא סקסי אני רוצה להיות היא

magenta73

New member
גם אני בשוק.

זה סמי-פורנוגרפיה. למה היא צריכה להיות ערומה? (והוא לא?) למה הוא הסכים לזה? זה די דוחה, למען האמת. כאילו סתם לעשות משהו שיזעזע, אדם הסטרייט. אבל שוב - למה היא צריכה להיות ערומה? סתם החפצה מיותרת.

mayarel

New member
תאמת אני הייתי עסוקה בלהחפיץ את אדם

מכדי להשים לב..

magenta73

New member
יש לציין שגם בזה כמה אנשים הגזימו

(לדוגמא וידאו שלו, בזום-אין מטורף לליטל-אדם, לכל אורך wwl). אבל על זה אני לא יכולה להבליג, זה גם מתקשר לי ללימודים (תקשורת וקולנוע) ולכל האובייקטיזציה שעושים לנשים. במיוחד בגלל שהוא הומו והיא הרי לא באמת מושא מיני בשבילו, זה צורם יותר. וזה נחשב לעלאק בוטה. זה היה בוטה אם הייתם לוקחים בחור ערום. אז גם להפוך אותו לסטרייט וגם שוב לשים אישה ערומה כשהוא לבוש מכף רגל ועד ראש? לא לעיניין.

mayarel

New member
אוקי אוקי אני אהיה רצינית.

למה עם אישה ולא גבר- זה כי הכתבה היא על איך זה שנשים מתות עליו... החפצת הדוגמנית- יש דברים שיותר צורמים לי. אני לא מרגישה שכאן היא מנוצלת אבל אני יכולה להבין למה את כן. בגדול גם אדם אמור להיות פה רק מושא לתאווה אז זה שהוא לבוש לא ממש משנה לדעתי. זו כתבה שלמה כמעט רק על כמה שהוא נחשק ונשים רוצות ומנסות לנצל אותו מינית... בוטה- אני חושבת שהכוונה היתה יותר להיות לא צפוי מאשר בוטה. שמתם אותי בקופסא עם תווית "הומו" אני אצטלם עם אישה ערומה. כל פעם שתטלגו אותי אני אהיה משהו אחר. זה כמו ההופעות שלו באיידול... או שברגע שמתחילים לדבר על השיער שלו הוא משנה תסרוקת. כשהוא לבוש מכף רגל ועד ראש- אני לא חושבת שזה היה בגללם. מתארת לעצמי שהוא לא רצה להתפשט. התמונה עם הלשון יפה לדעתי. השאר לא עושות לי את זה מבחינת אסטטיקה והעדפות אישיות, אבל גם לא צורמות או מפריעות לי. הייתי מעדיפה שלא יראו את הישבן שלה לגמרי כי זה באמת סתם מיותר ולא שייך לפואנטה.

magenta73

New member
אז גם אני אהיה רצינית...

אם הכתבה היא על איך זה שנשים מתות עליו, היה מספיק ללכת על תמונות שלו כשהוא מזכיר אייקונים גבריים, כמו התמונה הגדולה שם הוא מזכיר את ג'יימס דין. גם זה בעייתי, מכיוון שנשים אוהבות אותו למרות ואולי בגלל שיש בו גבריות ונשיות ביחד, ואין צורך לקחת אותו לכיוון המאצ'ו. אנחנו לא אוהבות אותו בגלל שהוא מאצ'ו. ההיפך. אבל החברה חייבת לישר אותו. ליטרלי. ואם נשים רוצות "לנצל" אותו מינית, למה הוא מנצל שם בחורה מינית? למה היא עירומה? למה הוא חייב לגעת לה בחזה? מה הבעיה בלשים עליה בגדים (וגם שתאכל משהו באותה הזדמנות?)

mayarel

New member
../images/Emo13.gif נראה את הכתבה על השער

אולי יהיו לו עצמו תשובות אחרות. הדיעה שלי- זה בכוונה ל"התחפש" למשהו גברי (ג'ימס דין לא היה הומו?) איקוני וללכת עם זה הכי רחוק שאפשר. האם זה מכבד את הדוגמנית ליידו? מבינה את ההרגשה שלך שלא. אולי זה לא צרם לי כי זה היה כל כך ישיר ולא מתנצל.. היא נראית בתמונה כאילו לה יש את הכוח. אם כבר בכתבה הזו ובכלל לי יותר הפריע איך שהוא מדבר על איך שהוא אוהב את הבנים שלו צעירים וקטנים ממנו..או שהוא טופ... כאילו אני מצטערת אבל אני במקום דרייק הייתי ממש נעלבת...

magenta73

New member
ג'יימס דין ממש לא היה הומו

ולדברי אדם עצמו: t's a testament to the sheer mainstream appeal of American Idol that a gay man with an unabashed affection for eyeliner and nailpoilish has emerged from this years competition as a new American sex symbol. "I think it's beautiful, " Lambert says. "That's the way it should be. It shouldn't matter what a person's sexual preference is - it doesn't change their appeal אז אם זה ככה, למה לצלם אותו "מחופש"? והוא מבין שמדובר בפנטזיה, והוא מספיק אינטילגנטי שיש לו בעיה להתגמש לעיני אנשים והוא לא מוכן להחביא את מי שהוא, אבל אין לו בעיה להתגמש לתמונות פורנו סטרייטי בכיכובו שם רק האישה עירומה?.... לא יודעת, זה הרי בטוח לא היה הרעיון שלו, לא מבינה למה הוא הסכים לזה. לגבי הטעם שלו בגברים - נו, זה חדש שזה הסטייל שלו? היז דה טופ. זה לא מעליב, זה מימ שהוא.

mayarel

New member
איזה קטע תמיד הנחתי שהוא היה הומו. לא משנה.

אוקי ניסיתי לשפר לך קצת את המצב רוח אבל אני רואה שזה לא יילך
לגבי דרייק, אם החבר שלי היה בוחר שתי מילים להגדיר אותי והן היו דווקא younger and smaller הייתי נותנת לו כמה ימים על הספה. אולי בגלל זה אין לי חבר עכשיו... אבל כן.

לא יודעת אני רוצה לשמוע מה אדם יגיד על זה

בינתיים לא לקחתי את זה קשה או משהו כי מצד אחד זה תמונות מדהימות וסקסיות וגם הוא לא הראשון שעושה צילומים מהסוג הזה. אבל העובדה שהוא הומו מסבכת את העניין, כי אז למה הביאו אישה עירומה ושברירית, ולא גבר? זה נראה כמו ניסיון להוציא אותו סטרייט וזה לא נראה לי,ממש מגעיל. ונראה לי שקהל שמוכן לקבל את אדם ממשש אישה עירומה, הוא גם קהל שהיה יכול לקבל אותו ממשש הומו. אבל מצד שלישי! אולי זאת חשיבה שבאה מסטיגמות, ומהנחה שעדיין קשה לקבל את היותו הומו וגם עוד עניין שהזכירו פה כמה, שובניזם. ושמסתכלים על התמונות האלה הדבר הראשון שחושבים עליו שזה שערורייתי והמטרה היא למשוך קהל וזה לא משהו שקל לקבל. אבל נראה לי שזה מה שאדם התכוון לעשות. וזה לאו דווקא רע כי זה חלק מהיותו בדרן ,לגרום לאנשים לדבר וכל וזה חלק מהבידור לדעתי.

magenta73

New member
לא יודעת...

אבל כשאני אדבר איתו היום, אני אמסור לך מה הוא אמר, בקצרה.

t r e c o o l

New member
אני לא מאמינה שאנחנו מסכימות!

אבל מגנטה אחרי שראיתי את התמונות הבנתי לראשונה בחיי כמה אני קנאית..אין מצב שאני לא ראשונה אמצעית ואחרונה..

magenta73

New member
קחי אותו, ירד לי ממנו חבל"ז.

הוא יצטרך ממש להוכיח את עצמו, אבל ממש, בשביל לזכות בליבי ובגופי שוב.

nini18

New member
די נו אל תהיי כזאת.. הוא לא אשם בזה.

הוא חמודי .... דייי אני אפילו מוכנה לוותר לך שתהיי הראשונה. העיקר שלא תשנאי אותו. הוא סתם חשב שזה יהיה מגניב כמו כל דבר שהוא עושה. הוא לא התכוון לזלזל בנשים. והאישה לא נראית מנוצלת גם היא הסכימה לזה. גם לה יש מילה בענין. אוי הדס דייי אדם חמודדד
אל תקחי את זה כל כך רחוק. חוץ מזה שהוא חדש בעסק אם הפמינסטיות יעירו לו על זה הוא בטוח לא יעשה את זה שוב....

למעלה