ONCE 3x05

OohLaLa

New member
הפרומו לפרק הבא

אומאג! ידעתי ! אורסולה זו רג'ינה. אין על לנה

זוכרים שהיא היתה אצל רמפל ואמרה שיש לה עסק עם בת ים?

עומד להיות פרק מהממם, עם הרבה פלאשבקים ודמויות אהובות
http://www.youtube.com/watch?v=TOhv7SyiBJo

Shiri from the block

Active member
זה נראה שהולך להיות פרק מעולה!!!
אני ממש מחכה לזה!!!
ראית את הפרומו הקנדי??? רואים שם הרבה יותר דברים.. יותר אינפורמציה!
לאנה בתור אורסולה... קצת מוזר לי בעיקרון. כי מאיפה פתאום קוראים לה אורסולה? יש כאלה שאומרים ברשת שאולי זאת דמות אחרת שפשוט לאנה משחקת גם אותה..

shirush3

New member

היא לא אמרה בראיון שהיא ממש רצתה להיות אורסולה?
יש לי ציפיות ממש גבוהות מהפרק אני מקווה לא להתאכזב.

Shiri from the block

Active member
כן
היא חולה על אורסולה, ואני שמחה בשבילה שיוצא לה לשחק את התפקיד שלה.. אבל מעניין אותי איך יסדרו את זה בסדרה שפתאום קוראים לה ככה..

ayalam44

New member
אני חושבת

שהיא לא באמת אורסולה.. כאילו שהיא עשתה איזשהוא קסם כדי להראות כמוהה כדי להפחיד את אריאל או משו..
כי בפרומו היא אומרת משו כמו "יש לי רעיון".. כנראה איך "לטפל" באריאל
(כי ראו שהיא וסנואו חברות טובות וזה..)

OohLaLa

New member
עכישו צפיתי בפרומו הקנדי

מעולה! בכלל אני אוהבת את פרקי 6 בכל העונות
פרק שעבר זה היה הפרק של אמה טלהסי עם ניל..
נראה לי שבל זה פיטר פן הוא אוהב לשחק משחקים

OohLaLa

New member
היה פרק טוב

הוק

כל הקטע של הדרים שייד לא כזה מעניין... אבל בסדר גילינו עוד צד באישיות של קיליין

מעניין מה יהיה עכשיו איך דיויד יעזוב את האי...
המשפט של רג'ינה על הקללללללללה ענקקקקקקקקקקקקקקק:_D

הנושא של הפרק היה די משמעם, אבל זה כי קיליין ג'ונס הוא פיראט משעמם. הוא היה מיסתורי פעם, הוא היה שרמנטי, ועכשיו הוא סתם עוד אחד עם חראטות וקראש על אמה. המשחק של הפיראט משמעמם, אני לא מסוגלת יותר לראות משחק כלכך דרמטי ומתיימר, זה מתאים לדאונטון אבי, ולא ל UOAT.
מה שכן מעניין אותי לדעת זה מי המלך, האם זה ג'ורג'? לדעתי לא, כי אנחנו לא יודעים באיזו תקופה זו, אבל זה הגיוני.
והנשיקה הזאת

ה10 דקות האחרונות היו מוצלחות. קילאין גו'נס הופך להיות הפיראט החביב. והוק מגלה שניל על האי. טוב, פוטנציאל יש כאן...

סנאו וצ'רמינג, למרות שהן הדמוית החביבות עלי מרגיזות מאוד. אני מבינה שהם מייציגים אהבת אמת, טוב לב ואמץ עד בלי די, אבל זה כבר לא אמין בכלל. הסצנה שאמה צריכה להחזיק את סנאו ממש מגוחכת בעיניי. וצ'רמינג, הוא מעייף אותי.
דווקא אמה הפתיעה אותי לטובה, ורג'ינה צריכה קצת לשחרר את השרירים מסביב לפה, נמאס כבר לראות את ההבעה הטרגית שלה, לפחות היא הייתה מועילה בפרק, טוב היה לראות אותה שוב בפעולה.

היה מעניין ששילבו אמנטים מהמיתולוגיה היוונית, המפרש שעשוי מפגסוס והמראה הדו-צדדית.

מי תלוי בכלוב הנוסף?

OohLaLa

New member
אז כנראה יש איזה עוד

אורח על האי..
האמת נראה לי שזה רובין הוד, מתישהו העונה הוא ורג'ינה צריכים להיפגש ולא נראה לי בקרוב יחזרו לזמן ההווה של היער המכושף... אז איכשהו בדרך יתברר בטח שגם הוא הגיע לאי מסיבות כלשהן (אולי הצל חזר...) וזהו זה בערך. האמת הגיוני קצת

מעניין

יכול להיות טוויסט מאוד מעניין עם וונדי הגיעה לאי איכשהו
אני לא חושבת שזה רמפל, אבל מאוד סקרנית לדעת מי בכלוב ליד
מזכיר מאוד את וונדרלנד והכלובים של ג'אפר

shirush3

New member
מאוד מזכיר

גם הוק התחיל להגיד בלאדי הל.... יותר מידיי הקבלות

Shiri from the block

Active member
מש"ש
מש"ש לפי מה שנראה בתמונות האחרונות, רובין הוד ורג'ינה לא יתאחדו בקרוב מכיוון שכל החבורה חזרה לסטוריברוק ולא רואים את רובין הוד בכלל.

shirush3

New member
אין לי יותר מידיי זמן להגיב, אבל

מסקנה מהפרק: אם יש לך ספינה מעופפת או כל אמצעי תעופה אחר תזהר לא להגיע איתו לנברלנד

סדרה חינוכית!

למעלה