ONCE 3x05

Jason2

New member

מבחינתי תביאו לי עוד ספינות מעופפות ואני אהיה בשמים (תרתי משמע).

warriorjudge

New member
אז אני היחידה

שחושבת שסנאו וצ'רמינג ממש מאוסים (ואגב, הדמויות שלהן לא כאלה חיוביות..לא באמת)?!?

רג'ינה היא המלכה (תרתי משמע) האמיתית של הסידרה והדמות שלה היא המעניינת ביותר...ושל ראמפל כמובן.

OohLaLa

New member
את לא היחידה, חושבת בול כמוך

הם נמאסו בהווה. בעבר איכשהו אני מחבבת אותם, בעיקר את סנאו הלוחמנית הבנדיט הבורחת מהמלכה מה שנקרא... מתי שהיא הכירה את צרמינג היא התקלקלה

warriorjudge

New member
מסכימה לגמרי

שהיא איתו היא הופכת להיות בלתי נסבלת.
צ'ארמינג זה הדמות שאני הכי פחות מחבבת בסדרה (בלשון המעטה).

Shiri from the block

Active member
את ממש ממש לא היחידה כל מי שאני מכירה אומר שסנואו וצ'רמינג מאוסים וכולם לא סובלים אותם.
העלילות שלהם מאוד מאוד משעממות ולא מעניינות

וזה הפעם המיליון ששמעתי שלאף אחד לא איכפת אם צ'רמינג ימות

ורג'ינה היא בהחלט המלכה האמיתית של הסדרה!!!!!

כל מה שיש לי לומר זה

הוק!!!!!!!!!!!!

ועכשיו, למצוא מילים. אוקיי. אני יכולה לבהות בו שעות ולא לשים לב לזמן עובר. אז בגלל שאני יותר בוהה ומריירת עליו ופחות חושבת כשאני רואה אותו, אני דווקא נהניתי מהפלשבקים, ובכלל אני נהנית ממנו. כן, היה קצת קיטש שהוא בחר לעזור לצ'ארמינג, אבל למי אכפת. ראו אותו הרבה בגלל זה
וגם קצת נחמד לראות אותו טוב לפעמים (למרות שברור שהוא לא יספר לאמה על ניל, ואז היא תמצא את ניל ותכעס על הוק ושוב כולם יתפסו את הוק כאיש רע ואנוכי). והנשיקה שלו עם אמה, למות. כאילו, אני לא סובלת את אמה, אבל הנשיקה הזו היתה די מדהימה, וגרמה לי לרצות שהם יהיו ביחד (למרות שהייתי סבבה עם זה שהיא תחזור לניל). אני פשוט לא רואה אף אחת שמתאימה להוק, ואין כל כך אופציות בסביבה, ונורא בא לי שהוא יהיה עם מישהי.
ואם נשים את הוק בצד, אני נהניתי מהפרק. כמו כולם סנואו וצ'ארמינג לחלוטין נמאסו עליי, ואלמלא הם סוג של היו מרכז הסדרה, ממש לא היה אכפת לי אם צ'ארמינג היה מת. בא לי שרג'ינה תחזור להיות מרכזית בסדרה, ולא הסיידקיק של אמה-אני-לא-יודעת-אם-אני-טובה-או-רעה וסנואו, כי היא הדמות האהובה עליי (והוק, כמובן. תמיד הוק.)
אני מתה על פיטר פן, הוא לא צפוי והוא רשע, ואיך שבחרו לעשות אותו בסדרה ממש הפתיע אותי. אני רוצה עוד לראות איך הוא הגיע להיות מילד תמים ליצור הכי רע בממלכות. ולא אכפת לי מה יקרה להנרי, כי הוא מעצבן

ונורא בא לי שיחזרו כבר לסטוריברוק, כדי שנראה את מי שנשאר שם.

Jason2

New member

איך הוא הגיע לזה?
בואי ונראה. ילד קטן שההורים שלו נטשו אותו מגיע לארץ שהוא שולט בה, אין שם אף אחד שישים לו גבולות ומה שהוא מדמיין קורה באמת.
בנוסף הוא שולט על חבורת ילדים שבגלל חרדת הנטישה שלו הוא לא מסכים שאף אחד יעזוב אותו.
אני לא חושב שיש סיכוי שיצא מזה בן אדם טוב.

Jason2

New member
ועוד משהו

אני לא חושב שהוא היצור הכי רע, לפחות לא בעיניו, מבחינתו הילדים האבודים הם המשפחה שלו והם הגיעו לשם בגלל שלא רצו אותם.
מבחינתם הכל שם משחק. בעיני אנשים מבוגרים זה נראה רוע בגלל שלאנשים מבוגרים יש מערכת של חוקים וכללים שלא חלים על ילדים.

אני באמת ממליץ לכולכם לקרוא את הספר "פיטר פן" בגרסה המוערת שיצאה לפני כמה שנים. אין מה להשוות בין פיטר פן המקורי לדמות של דיסני וכאן בסדרה הם מחזירים אותו יותר למקור.

יסמין@

New member
הסבר מעניין אך יש כמה חורים

מה אנחנו יודעים על הביוגרפיה של פיטר פן?
קרוב לוודאי שיש לו אישו עם הוריו. אבל מי אמר שהם נטשו אותו? אולי הם מתו? מצד שני, אולי הם היו רעים והוא ברח מהם?
ואיך הגיע לנברלנד? ומה הקטע עם הצל?

מסכימה עם הניתוח שלך שבשל חרדת הנטישה שלו הוא לא רוצה שאף אחד יעזוב אותו. הוא רוצה משפחה אלטרנטיווית - הילדים האבודים. מעניין שמדובר רק בבנים. הוא הקים לעצמו סוג של כת והוא עומד בראשה כמנהיג הכריזמטי.

ולתיאור שלך צריך להוסיף: הבנה מאוד מעמיקה של הזולת, התבוננות וחדירה לעומק לתוך נבכי הנשמה של הזולת, קליטת כל החרדות והפחדים וכל מה שחבוי בפנים, יכולת להפעיל את זה, להשתמש בזה.

גם אני לא רואה את דמותו (נכון לעכשיו, בהתאם למה שהראו לנו) כדמות שלילית בלבד. הוא גורם לאנשים להכיר את עצמם באמת ולעומק, להבין מה מניע אותם, הוא סוג של קואצ'ר מאוד כריזמטי שמצליח להניע לפעולה - שאינה תמיד שלילית. למשל, הוא גרם להנרי להאמין בעצמו ולעוף, להפוך מקל לחרב וכו'. הוא גרם לאמה להבין מי היא מבפנים, מה מניע אותה, לכן היא יכלה לקרוא במפה. אני החלטתי לחכות עם השיפוט על אישיותו. בינתיים, אני לא רואה בו רק רוע.

Jason2

New member
סילחה

אני פשוט הוספתי ממה שידוע לי בעקבות קריאת הספר.
יכול להיות שבסדרה זה יהיה שונה.

Jason2

New member
ועוד משהו, בספר

צויין שבנות לא מגיעות לנברלנד בגלל שהן חכמות ולא הולכות לאיבוד.
אני חושב שזה תירוץ ושג'יימס בארי פשוט לא הכיר טוב התנהגות של ילדות כיוון שלמשפחת לואלין דייוויס היו רק בנים.
שתי הבנות היחידות שמופיעות בספר הן ונדי שהיא על תקן המבוגר האחראי וטייגר לילי ששייכת לנברלנד ויש לה משפחה. טינקרבל לא נחשבת.

יסמין@

New member
אולי הוא דווקא הכיר התנהגות של ילדות

מכל מקום, כל הסיפור הזה מריח ריח מאוד חזק של פדופיל שמעדיף בנים... כמו שהמחבר של אליס בוונדרלנד היה כנראה פדופיל שהעדיף בנות...

למעלה