ONCE 3x05

כדור צמר!!!!!

איזה כיף לראות אותך כאן.
אתמול סוף סוף ראיתי את הפרק, אז רק עכשיו יכולתי לקרוא את כל ההודעות, ולהגיב
ואני מאוד מאוד מזדהה!!! הוק פשוט...

ורג'ינה מאוד חסרה לי.
וצ'ארמינג הפך לפולנייה

shirush3

New member
צ'ארמינג הפך לפולניה?

הרגת אותי

למה הוא לא נשאר בקומה מעונה 1?!

ד"א נראה לי שאפשר להוריד את הסימון של הספוילר כי זה שודר יום חמישי ביס

הוא כ"כ "אני אמות לבד בחושך"

לגמרי עדיף שהיה נשאר בקומה, שםשוט יהיה יפה וישן

(הולכת להגיב לך על האישה הטובה)

shirush3

New member
כן

רק בגלל סנואו לא בא לי שהוא ימות

איזה מהר הוא החליט להשאר לנצח בנברלנד

כן!! שנייה לפני הוא בכלל לא רצה את התרופה

לפחות הפכו את זה למעניין עם ה" יכול לעזוב את האי".

shirush3

New member
מעניין?!

כל הסצנה הזאת הייתה מהירה והזויה

זה היה כאילו
הוק:י ש תרופה!
צ'ארמינג:

הוק: אם תשתה אותה לא תוכל לצאת מנברלנד
צ'ארמינג: תביא, אח שלי
*הוק מביא לצ'ארמינג את התרופה*
צ'ארמינג: זה עובד! זה עובד!
נו באמת

הם גם לא התייחסו לזה כשסיפרו לסנואו שהוא כמעט מת

ולמה כל השקרים האלה? הרי הם יהיו חייבים לספר מתישהו, לא?
אם הם ימצאו דרך לצאת מנברלנד, מה צ'ארמינג יעשה? יגיד ששכח את הארנק ותצאו בלעדי?

shirush3

New member
אני אגיד לך בדיוק מה יהיה

*עומדים לצאת מנברלנד*
צ'ארמינג: תצאו בלעדי אני לא יכול! התקופה... אני אמות בחוץ
סנואו: לאאאאאאאאאאאאאאאאא חייבת להיות דרך לאאאאאא צ'ארמינג אני לא משאירה אותך פה לבד *ים של דמעות
*
צ'ארמינג: לא! תכלי! את צריכה להיות עם הבת שלנו!
סונואו: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
רג'ינה: אמ... הפורטל עומד להסגר, את באה או שאת נשארת*
*?
צ'ארמינג: תלכי!
סונואו: אני אמצא דרך!!!

ואז כל החצי השני של העונה סנואו תנסה להחזיר את צ'ארמינג

Jason2

New member
אני לא חושב שזה היה כזה הזוי

ביער שהוא אמר לו על התרופה הוא פשוט לא האמין לו וחשב שהוא עושה עליו תרגיל.
כשהוא היה על סף מוות ונותרו לו שניות הוא הבין שזה ההבדל בין חיים למוות.
רוב האנשים (אם לא כולם) אם תציעו להם את הבחירה אם למות עכשיו או לחיות אבל בגלות הם יבחרו באפשרות השניה.

אז זהו! שאני לא חושבת שהוא לא האמין לו

אני חושבת שהוא האמין אבל העדיף לשחק את הקדוש המעונה, זה היה פלצני ומעצבן "אני רוצה רק להציל את הנרי והמשפחה שלי", אז תסכים לקחת תרופה ואז גם תציל אותם וגם תהיה איתם.

Jason2

New member
אני לא חושב כך

כל הפרק הזה הוא חשד ופקפק בכל מה שהוק אמר לו והדבר הזה לא שונה.

shirush3

New member
כמו שאמרתי למעלה

אני צריכה לראות את הפרק שוב כנראה...
האמת שהפכתי להיות מאוד צינית כלפי הסדרה

את צודק בעיקרון, אבל רק בגלל שזה צ'ארמינג אנחנו מרשים לעצמנו לרדת עליו

הלדין

New member
פרק טוב

האם משהו ממה שוואנדי סיפרה לביי בפרק לפני האחרון של העונה השנייה נכון? הסיבה לכך שהילדים האבודים נתקעים בארץ לעולם לא איננה בגלל שפיטר פן לוקח מהם את הצל שלהם אלא בגלל שהם שותים ממימיה של הארץ. חשבתי לרגע שארץ לעולם לא היא עולם החלומות של היער המכושף לפי דבריו של פיטר פן שהילדים מבקרים אותו בחלומותיהם. אני מניח רק שהמים עצרו את הזדקנותו של הוק והוא התחיל להזדקן מרגע שהפסיק לקחת את המים.

לגבי הפלאשבק מהעבר, רואים, בפירוש, את הגבר שראינו מהפלאשבקים בפרק "הקרוקודיל". הוא רק יותר פוץ. כמו שאמרתי בפרק הקודם, הוק עדיין אופורטוניסט בשקל. הסיבה היחידה שהוא הציל את צ'ארמינג היא כדי לזכות בנקודות אצל אמה. אפשר להבין שהוא לא אהבת האמת שלה מכך שהנשיקה שלהם לא יצרה את הבום האופייני לאהבת אמת שמתממשת לפתע. צ'ארמינג היה מגעיל מהרגיל הפרק. אין ספק שהוא איש מוסרי וכו' וכו' אבל הוא אדם מספיק טוב כדי לא לפגוע ברגשותיו של אחר. אני מניח שהוק ייחס את זה להשפעותיו של הרעל ההוא. לגבי הסצנה עם הלב המושחר, נדמה לי שאמה צריכה לערוך שיחה עם שלגיה לגבי חייה כציידת ראשים. אחרי הכל, הסצנה הראשונה הייתה הנחת מלכודת דבש לאדם ששילמו לה לתפוס ככה שהיא חזרה למוד "ציידת הראשים" - תופעה שניתן לתלות גם בעובדה שהיא עכשיו יותר ויותר נזכרת איך זה להיות יתומה.

גם אני חשבתי על זה

שהילדים האבודים אולי בכלל לא יכולים לצאת מנברלנד כי הם ימותו מזקנה ברגע שיצאו או שאולי בכלל גם הם ניצלו מהרעל.

אני אישית לא מכירה את הסיפורים המקוריים, ולכן זו הייתה ממש הפתעה בשבילי לראות את פיטר פן ככה, אבל אני ממש ממש אוהבת את זה, הוא נהדר!!
ועל הוק, בדיוק כמו שמישהו רשם פה, הוא קיבל נקודות זכות שילקחו ממנו ברגע שיגלו שהסתיר את העובדה שניל בחיים.
זה גם משהו שקצת מבאס אותי, ה"אהבת אמת" כ"כ חזקה בסדרה שהיא חוסמת כל אפשרות לאהבות אחרות, שברור שניל ואמה יהיו ביחד וברור שסנואו וצ'ארמינג יהיו ביחד וברור שרג'ינה ורובין הוד ימצאו את הדרך זה לזו.

Jason2

New member
בסיפור המקורי

לא היה שיקוי קסמים שמשאיר אותם בארץ לעולם לא.
מי שעזב פשוט התבגר כמו אנשים רגילים.
הסיפור המקורי הוא משל על הילדות ברגע שאתה מתבגר אתה עוזב את עולם הדימיון ושכח את כל ההרפתקאות שעברת כילד ואת ארץ לעולם לא. הילדים האבודים נשארו שם עד שהתבגרו ובאו ילדים אחרים במקומם. חוץ מפיטר פן לא סתם הספר מתחיל במשפט "כל הילדים מתבגרים חוץ מילד אחד".

הלדין

New member
בסיפור המקורי הם פשוט שוכחים את חייהם הרגילים

זה נובע מהטבע האימפולסיבי של הילדים שמחפשים סיפוק של רגע ואינם זקוקים לזכרון לטווח ארוך יותר. בסדרה הרושם הוא שהם זוכרים את חייהם הרגילים אבל לא מאד מעוניינים שוב ולחיות אותם. תכונה זו אופיינית לחברי כת שטופי מוח מאשר לילדים האבודים המקוריים. גם לפיטר פן של הסדרה יש יותר מאפיינים של מנהיג כת מבחינת המניפולציות שהוא מפעיל על כל מי שהולכים אחריו. הסיבה המרכזית, לפי הסדרה, שהוק הוא האויב המושבע שלו היא שהוק, כנראה, חסין לכל הבולשיט שלו בגלל שהוא הפך לאיש ציני ומר נפש עם מות אחיו.

Jason2

New member

בעיקר כשהוא לוקח רק ילדים שלא ממש מאושרים בחיים שלהם (להוציא את הנרי) ומפעיל עליהם מניפולציות.

יסמין@

New member
מה זותומרת "חוסמת כל אפשרות" וכו'?

אם יש אהבת אמת - כבר לא צריך שום דבר. בטח לא אהבות שאינן אהבת אמת.

למעלה