ONCE 3x05

daeve1

New member
האם אני היחיד שמרגיש

מתח מיני הומוסקסואלי חזק בין פיטר פן להנרי (ויותר מאוחר בפרק היה כזה גם בינו לבין הוק, לרגע חשבתי שהם הולכים להתנשק, LOL).

shirush3

New member
רגשות מעורבים?

לא נפלתי מהפרק

אני מנסה להבין מה עובר עליהם שם בתהליך היצירה של וואנס כי הם לא ממשים את כל הפוטנציאל שלהם וזה הורס

הנשיקה בין הוק לאמה

שלא תבינו לא נכון, אני בעד הוק/אמה (יותר נכון אני בעד אמה וכל מה שזז, זה לא משנה לי), אבל משהו באיך שהם הציגו את זה פשוט לא אמין וסתמי
היה חסר לי שם משהו.
אני גם לא אוהבת את איך שהוק פתאום סוג של "רודף" אחריה. היו צריכים לעשות עוד קצת טיזינג.

מעניין מה יהיה עכשיו כשהוק יודע שניל חי ובנברלנד? לא מעניין! מה שכן מסכנה אמה... לא הייתי רוצה להיות במצב שלה
טוב... גם באסה להוק

הסיפור של הוק בעבר היה

אני חייבת להפסיק לצפות למשהו מהפרקים/עלילה כי אני והם לא על אותו קו. ציפיתי למשהו יותר מענייןץ גם בסיפור הזה מרגיש לי שהפוטנציאל של הסיפור לא לגמרי מומש.

צ'ארמינג חי! אני שמחה שהוא לא מת כי היה קשה לי לראות את סנואו מאבדת אותו

הוא באמת לא יצליח לעזוב את נברלנד? בטוח ימצאו משהו. אין מצב שהוא לא ימשיך לחלק הבא (בתקווה שהם יצאו מנברלנד
)

רג'י/אמה/סנואו/הנרי - ממש וידאו צ'אט

אוף. שיצאו מנברלנד

*להנמיך ציפיות לקראת הפרק הבא* אני ממש מחכה לו

shirush3

New member
אני חושבת שהשייט השפיע עליך

את בטח כ"כ שמחה שהכל נראה לך מעולה

סתם, זה מה שאני אוהבת בפורום שלכל אחד מאיתנו יש דעה כ"כ שונה על הפרקים ועל הדמויות

Shiri from the block

Active member
חחחחחחחחח אמרתי לשותף שלי "חייבים לראות וואנס היום, אני חייבת לחזור לדברים רגלים" כי 3 ימים הייתי מנותקת מאינטרנט וסמסים שגם לא עבדו בכלל!!!
מזל שהיה לי את בקסטריט
אחרת לא הייתי מסתדרת בשייט רגיל בלי כל הדברים האלה!

וידיאו צ'אט

הנשיקה הייתה ממש טובה! אבל היא התמסרה לו מהר מדי, זה היה מוזר.
אני כ"כ מקווה שצ'ארמינג והנרי ישארו על האי וכל השאר יחזרו לסטוריברוק.

shirush3

New member
כולם התלהבו מהנשיקה חוץ ממני

אולי אני צריכה לראות את זה עוד פעם

היא התמסרה לו מהר מידיי, כמו שאמרת, בגלל זה זה נראה סתמי והיה חסר מתח

הלוואי שלא תהיה דרך להחזיר את צ'ארמינג
אוף. אם הסדרה לא הייתה רק סביב טרו לאב שוטויות כאלה אז הייתי רוצה את סנואו עם מישהו אחר

Shiri from the block

Active member
אני לא התלהבתי
מסכנה רג'ינה... הייתה צריכה לראות את אמה בוגדת בה ככה מול הפנים. בטח היה קשה! היא בטח צריכה חיבוק ניחום או משו שאני מאוד אשמח להביא לה

shirush3

New member
ווואיי שירן את לא מבינה

תפוז עלה לי למוח וחלמתי שהתפרסמה כתבה שסוואן קווין יקרה העונה

ותכל, מה את צרייכה אותה עם אמה?

Shiri from the block

Active member
חחחחחחחחחחחחחח אז את לא תאהבי מה אני חלמתי לפני חודש משו כזה חח
חלמתי שניל עוזב את הסדרה וממש שמחתי! ומרוב שזה הרגיש חלום אמיתי אחר כך כשהתעוררתי נכנסתי לפייסבוק לראות אם זה אמיתי והסתבר שלא חחח באסה

Shiri from the block

Active member
היה פרק נחמד
בעצם היה פרק די טוב עד לדקה האחרונה..
דווקא אהבתי את הפלאשבקים של הוק.. זה היה מעניין. חשבתי שאני אשתעמם..
הסצינה שאמה הייתה צריכה להחליט מה לעשות וסנואו היא כאילו המלאך ורג'ינה היא השטן הייתה משעשעת

ובסוף אמה בחרה ברג'ינה

והיא אמרה OUR SON!!! סוף סוף!!!!!! יאללה זה השלב הראשון ליחסים שלהם חח להודות שהנרי הוא הילד של שניהם! כמו זוג אמיתי

מעצבן אותי שהוק טוב מידי... ממש ממש הפכו את הדמות שלו. עשה את כלללללללללל המאמץ הזה רק בשביל לעזור לדיויד כדי להצליח עם אמה..

הקטע עם הספינה המעופפת היה ממש מגוחך

שוב ראמפל היה חסר.. הפעם שמתי לב לחסרונו! אבל בסדר ראיתי בפרומו לפרק הבא שהוא יהיה שם אז זה מעודד.

למעלה