Our Father/The Mountain King/Hubert פברואר 2025 – שרשור חודשי 🍔🎠🩸🃏🐌

LeAnnDylan

Well-known member
שם: דילן.
משחק שולחני אהוב: רמי.
צבע אהוב: כחול.
מזכרת אהובה: תמונות.
תה אהוב: ירוק.

סרט החודש:
Nightbitch
Baby Mama
An Evening with Beverly Luff Linn
Glass Onion
My Old Ass
The Pistol Shrimps
The Driftless Area
The Necessary Death of Charlie Countryman
The End of Love

סדרות החודש:
Agatha All Along
Shrinking
Parks and Recreation
Silo
No Good Deed
Dexter Original Sin
Prime Target
Severance
The Perfect Couple

ציטוט החודש: הבוסית שלי, שתהיה בריאה, מדברת 7 שפות. כולן שבורות. קיצר איזה יום אחד ישבנו כולנו במטבח בעבודה לאכול צהריים והחבר'ה דיברו על נדל"ן ונכסים ואיפה שווה לקנות. אז אחד העובדים אמר שהוא רוצה לקנות נכס רק בארץ והבוסית אמרה "בארץ יש צואה רק של 3%" הסתכלנו כולנו אחד על השני תוהים אם שמענו נכון או שזה איזה מונח שאנחנו לא מכירים (כי מה לנו ולנדל"ן, לעומת הבוסית שיש לה כמה נכסים בארץ) אז הסתכלתי על הבוסית ושאלתי אותה "מה זה צואה 3%?" ואז היא חזרה על עצמה אבל הפעם נראתה קצת פחות בטוחה בעצמה. ואז אני כזה "תאייתי לי את המילה שאת חושבת עליה" אז היא פתאום נראית נבוכה ומסתכלת על הטלפון שלה כדי לוודא שהיא אומרת את המילה הנכונה. ואז היא כזה צוחקת ואומרת "אהה תשואה":-D:-D אבל היא אמרה אותה קצת מוזר אז אני כזה "תאייתי לי את המילה הזאת" (כי אני יודעת עם מי אני עובדת:-D) ואז היא כזה:
היא: "ט' אבל ה-ט' הלא סופית"
אני: "מה זה ט' לא סופית?"
היא: [בבטחון] "נו, יש ט' באמצע מילה ויש ט' סופית. אז הט' הלא סופית"
אני: "אוקיי, נכון את צודקת. כן, ט' לא סופית. מה הלאה?"
היא: "ט' לא סופית, צ', ו', א', ה'"
אלוהים שישמור אותי|חבול|
אח"כ הבוס הגיע, אז כמובן שהייתי צריכה לספר לו על הט' הלא סופית כדי שנוכל להסתלבט עליה ביחד. וסיפרתי לו שביקשתי ממנה לאיית לי את המילה צואה ואז הוא הרגיש צורך לא מוסבר להראות שהוא כן יודע לאיית ואז הוא כזה "צ', ו', ע', ה'" נשבעת שאני מוקפת במטומטמים והתינוקת בת הפחות משנתיים חכמה יותר מכולם|פנים|

משחק החודש: טוב בתחילת ינואר עדין הייתי עם המשפחה, אז זה נחשב. כל פעם שאני באה אליהם אני מביאה איזה משחק קלפים שכולם יכולים לשחק ביחד. והפעם הבאתי את Never Have I Ever. שנכון, לא צריך קלפים בשבילו. אבל זה היה מצחיק יותר ככה כי רוב השאלות על הקלפים היו שאלות בוטות, אבל המשפחה שלי מוזרה אז הם מאוד אוהבים לספר על החוויות המיניות שלהם ולמעשה התגלה שבת דודה שלי ובעלה התנסו כמעט בהכל, מה שהשאיר את שלושת הילדים שלהם די נבוכים:-D אין, המשפחה הזאת צריכה סיטקום משלהם.
ירק החודש: ברוקוליני.
מאכל החודש: חלה עם חלווה.
שיר החודש: עדין אוברי
וגם זה, וקייסי בדיוק זכתה בגראמי עליו|לב|
בגד החודש: בת דודה שלי לקחה אותי לפרווינסטאון (עיירת הגייז של החוף המזרחי) אז כמובן שהייתי צריכה ללבוש את החולצה שלי (לי ולסהר יש חולצות תואמות כאלה)
behind every.jpg
שחקני החודש: אוברי פלאזה

דמויות החודש: כל הדמויות של אוברי

קראש החודש: אוברי

ספר החודש: אין
בדיחת החודש: אין לי כוח לבדיחות אז הנה אפריל במקום.

סיפור החודש: וואי אין לי כוח. זה היה חודש מתיש.
סיבה למסיבה: יש לי כרטיסים ל-PaleyFest במרץ עם הקאסט של אגת'ה אול אולנג.

האם יש לך רעיון לסדרה שלא ראית מבוצע טוב\ או שלא ראית את זה הרבה? יש לי הרבה רעיונות לסדרות וכולם כוללים את אוברי פלאזה.

ובגלל שאנחנו בפברואר אז:
מה את\ה אוהב\ת על הפרוזן יוגורט שלך?
הפרוזן יוגורט פה שונה מזה שיש בארץ. או לפחות מזה שזכור לי שהייתי אוכלת בארץ. כי בארץ שמים כאילו פירות קפואים ושוקולד/אגוזים וכאלה ומערבבים הכל ביחד כמו גלידת פיצוץ (יואו לקחו לי 5 דקות להיזכר איך קוראים למקפלורי|חבול|) אבל פה זה כאילו היוגרט עצמו שמגיע בכל מיני טעמים שבתאכלס זה מרגיש כמו גלידה לכל דבר, ושמים מעליו תוספות והן לא קפואות. אז בדר"כ אני שמה קוביות של צ'יזקייק ושקדים/פקאנים וסוכריות גומי (אל תשאלו) אם אני במוד אז גם אננס ומנגו ולעיתים רחוקות גם קיווי.
בארץ נראה לי שהייתי שמה רק שוקולד לבן ופירות יער.

ואם אנחנו כבר בנושא אז מה דעתך על גלידה לארוחת בוקר? בדר"כ לא אוכל סתם גלידה לארוחת בוקר, אבל בהחלט אשים לי כדור גלידה בשוקו חם בבוקר חורפי. אבל כבר יצאו לי כמה פעמים ללכת ל-iHop לארוחת בוקר והזמנתי גלידה עם הפנקייקים.

איזה סוג של פיצה אתם אוהבים? ומה אתם אוהבים על הפיצה? בחוץ? בדר"כ Pepz או CPK. אבל מעדיפה להכין בעצמי. תוספות קבועות - בצל ופטריות. אם אני מכינה אז גם תירס, זוקיני, בטטה, אספגרוס, ברוקוליני, תרד ואין לי התנגדות גם לזיתים או עגבניות מיובשות.

יש גם יום המחלות הנדירות אז
איזה רופא בדיוני, הייתם רוצים שיטפל בכם
? ד"ר אדיסון מונטגמרי כמובן. למרות שהיא בעיקר מיילדת ואני ממש לא מעוניינת בילדים. אבל אתן לה לקשור לי חצוצרות או משהו😅 גם אריזונה רובינס אהובתי היא אחלה, אבל מכיוון שעזבתי את האינקובטור שלי לפני יובלות אני לא יודעת מה היא תעשה איתי:-D

יום הצעות הנישואין גם פה אז
לאיזה דמות הייתם רוצים להציע נישואין?, מה הייתם עושים אם אותה דמות היתה מקבלת את הצעתכם? ומה הייתם עושים אם היא היתה מסרבת
?
אפריל. וככה הייתי מציעה -

והיא לא הייתה מסרבת כי מי יכול לסרב להצעה כזאת??
למרות שבתאכלס אני רוצה להציע לריו, אבל קצת חוששת שהיא תהרוג אותי😅

ויומו של ואלנטיין גם פה אז...
למי הייתם שולחים שוקולד? (בדיוני או לא
) אוברי.
זוג בדיוני אהוב? יש כל כך הרבה זוגות שאני אוהבת! חלקם קאנונים, רובם בראש שלי. כמה שעולים לי בשלוף - אפריל ואנדי (פארקס), קורי וברדלי (תוכנית הבוקר), לקסה וקלארק, אוקטביה ודיוזה (המאה), רוט ושו (מבוקש לחקירה), פיטר ואוליביה (פרינג'), טד ורבקה (טד לאסו). אבל כמובן הזוג שאני הכי אוהבת כרגע זה אגת'ה וריו💚💜

groundhog day גם בפברואר , אז...פרק groundhog day אהוב? לא זכור לי אחד כזה, רק זכור לי שקינסלו את ינקו כי הוא אמר שהגראונדהוג זה הספיריט אנימל שלו:-D

וכמה שאלות אזוטריות שאני בטוח שלא יקבלו תשובות:
מאיזה דמות של דיסני הייתם רוצים חתימה\תמונה משותפת
? ריו וידאל היא דמות של דיסני|חיוךרחב|

האם את\ה צופה ב KDRAMA ואם כן...איזו? (כי משעמם לי!) גוגל אומר שזה דרמות קוריאניות. לא נראה לי שיצא לי לצפות בשום דבר קוריאני|תוהה| כל הסדרות בשפות זרות שיצא לי לראות היו יפניות אאל"ט.

תמונה\סרטון\מתכון ללחם אגוזים...מה שבא לכם! קניתי לי וילון אמטביה חדש...
thumbnail_IMG_9230.jpg

LeAnnDylan

Well-known member
משחק שולחני אהוב: שם-קוד
לא מכירה. מניחה שיכולה לגגל אבל עצלנית מידי. מה זה?
צבע אהוב: כחול
תשובה נכונה.
סדרות החודש: Maniac
מצד אחד מוזר לי שאהבת את זה כי אני צפיתי בכוח. מצד שני לא מפתיע אותי שאהבת את זה:-D
בכל מקרה אני שמחה שנהנית מזה.
משחק החודש:6 nimmt!
אני די משוכנעת שאת סתם ממציעה דברים עכשיו.
מאכל החודש: פנקייק
שוב פעם תשובה נכונה!
הכנת לבד או שהלכת לאכול בחוץ איפשהו?
שיר החודש:
אני יודעת שזה לא נחשב אבל אני ממש אוהבת את הגרסה של קלי קלרקסון לזה!
שחקני החודש:
אמה סטון
דמויות החודש: הדמות של אמה סטון ב- Maniac
קראש החודש: אמה סטון
אומנם לא אהבתי את הסדרה אבל אמה היא הסיבה שבכלל טרחתי לנסות אותה והיא באמת אחלה שם.
אגב, חצי קשור כי אמה - יצא לך לראות את הסרט Kind of Kindness?
מה את\ה אוהב\ת על הפרוזן יוגורט שלך? (יש בפבואר את "יום הפרוזן יוגורט הלאומי של ארה"ב") לא אוהבת פרוזן יוגורט!
:-0
זה כמו להגיד שלא אוהבים כיף!
ואם אנחנו כבר בנושא אז מה דעתך על גלידה לארוחת בוקר? (יש גם יום כזה משום מה, לא המצאה שלי) האמת שאני בעד גם ניסיתי פעם
טוב לפחות התושבה הזאת מפצה.
לאיזה דמות הייתם רוצים להציע נישואין?, מה הייתם עושים אם אותה דמות היתה מקבלת את הצעתכם? ומה הייתם עושים אם היא היתה מסרבת?
לאף דמות
טוב כל הדמויות שלך פסיכופטיות:-D באמת עדיך שא תתחתני איתן:-D🙈
מאיזה דמות של דיסני הייתם רוצים חתימה\תמונה משותפת? אף אחת (אבל רק כי אני לא רוצה את זה גם בחיים האמיתיים מסלבס שאני אוהבת)
אפשר לשאול למה?
ז"א אותי פחות מעניינות חתימות. ז"א יש לי איזה כמה אלבומים חתומים ועוד כל מיני דברים חתומים של ברנדי וליאן אבל זה לא כאילו שאני אוספת חתימות או שאי פעם אטרח לבקש מסלב חתימה. אבל תמונות אני אוהבת. לא רק עם סלבס. תמונות באופן כללי זה מזכרות וזה תמיד עושה לי כיף להתסכל אחורה ולהיזכר. אז סתם מענין אותי למה את נגד?

keren or5

Well-known member
אבל לבנתיים: פוסט-אפוקליפטי או היסטורי?
פוסט אפוקליפטי, בלי שאלה
הנה האפים של כולם (אבל לא לפי הסדר שכתבת)
peoplebirthdays2.png
לונה תהיי בריאה :-D
גם לך קצת מסתורין.
אוף איזה קרציות, תסבירו מה זה... אחר כך זה יבלע באיזה הודעה ואני לא אמצא את זה :rolleyes:
ציטוט החודש:|קדימה|אחותי נעלבה שמישהו השווה את להקת הקייפופ האהובה עליה לסטטיק ובנאל. אז אמרתי לה "טוב להגנתם הם מדבקים". אחותי: "בסדר גם שפעת|שפם|"
:-D
מאכל החודש:|קדימה|תותים עם קצפת |יאמי|
יאאא איזה טעים זה!
בגד החודש:|קדימה|קניתי חצאית:-] בדכ אני לא הולכת עם חצאיות אבל יש לי גרבוני חורף יפים ורציתי חצאית לשים איתם.
תתחדשי!
שחקני החודש:|קדימה|סבסטיאן סטאן|מאוהב| כפרעליו זכה בגלובוס הזהב ועכשיו מועמד לאוסקר|כתר| אז הטוויטר החזיר אותו לחיי קצת וכיף לי.
וואלה? יפה לו
דמויות החודש:|קדימה|טים ולוסי חמודים שלי|מאוהב|
מאיזה סדרה זה?
זוג בדיוני אהוב?|קדימה|כרגע? אובססיבית לטים ולוסי|מאוהב|. בכל הזמנים? איאן ומיקי|מאוהב| בריאן וג'סטין|מאוהב| בן ולזלי.|מאוהב|
בחירות משובחות |כן|
שיר על בחור מהמשרד שתעריכו
:-D:-D חמוד אבל מצחיק שזה דווקא אוסקר שהוא גיי
שיר החודש: Sia - Soon We'll Be Found
שיר מעולה! אני אוהבת את התקופה המוקדמת של סיה. המון שירים טובים!
סיפור החודש: חשבתי שאני יכולה פשוט להפסיק לקחת כדורים ולא יקרה לי כלום. טעיתי מאוד.
|נחמה|
אני תמיד אוהבת כאלה, אבל אני לא זוכרת כרגע הרבה חוץ מהפרק של באפי. שהיה מעולה.
על איזה פרק את מדברת? כי אני יכולה לחשוב רק על הפרק ההוא עם היד של המומיה שהיא צריכה למכור בחנות, אבל זה רק שליש פרק.
טרנד ממש מטופש אבל מה אני אעשה שחתולים שרים זו חולשה שלי:
אני בד"כ לא אוהבת דברים בסיגנון, אבל זה היה חמוד נורא!
בגד החודש: קניתי שני ג'ינסים חדשים, כי אחד הזוגות הישנים שלי עמד להתפרק.
תתחדשי!
אני הייתי בטוח שיהיה קשה לעלות על הפרקים כי בחרתי בכוונה בשמות פרקים שלא ברור לחלוטין שהם שמות פרק.
אבל אם תסתכלי על כל הפרקים האלו אז אמור להיות קל להבין למה בחרתי בהם (במיוחד אם את חושבת על ה"חידה" שלי משנה שעברה)
על מה אתם מדברים למען השם?!!
וואי שמעתי על זה שזה מצחיק אני צריכה לנסות פעם
זה יכול להיות נורא מצחיק לפעמים באמת. האמת ששיחקתי את המשחק הזה פיזית מקופסה רק פעם אחת, אבל שיחקתי המון עם אנשים באינטרנט במחשב שזה הרבה יותר קל לשחק ככה (צריך להכיר את המשחק כדי להבין למה).
הייתי מאשרת לך אבל אין אף תמונה שלה? בושה|פטיש|
העם דורש תמונות של אמה סטון!|מאוהב|
רציתי להביא תמונה שלה מהסדרה הזאת, אבל עדיין לא סיימתי אותה (זאת סדרה עם עונה 1 כן? :-D) אבל בסדר הסתכנתי בשבילך:

לא ד"ר קוקס אם כבר?
אם הייתי רוצה אסהול אמיתי (אבל שלפי הסטטיסטיקה כנראה ירפא את המחלה שלי גם אם היא הכי נדירה בעולם), הייתי הולכת על האוס. אבל אני מעדיפה רופא שיהיה נחמד אלי.
אההה זה מה שזה.
מזל שיש את לונה לחידות שלך:-D
אז אתה הולך לבחור פרקי 25 לכל השנה?
אהה זה קשור לכותרות שניק עושה? נו היה כ"כ קשה להגיד את זה? :rolleyes:

LeAnnDylan

Well-known member
שם:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
משחק שולחני אהוב:|קדימה|ספיד או רמי
אני רוצה להגיד שאני יודעת מה זה ספיד אבל לא מצליחה לחשוב על מה זה עכשיו.
צבע אהוב:|קדימה|ורוד
גיי
מזכרת אהובה:|קדימה|הכנתי שאדו בוקס חמוד כמזכרת מההופעה של טיילור.
זה באמת מהמם.
תה אהוב:|קדימה|עם נענע.
כן.
סדרות החודש:|קדימה|הטירון|מאוהב||מאוהב| אני מאוהבת. אחרי שלא היה לי איפה לצפות בעונות הראשונות הלכתי לדודים ואז עשיתי לונה של החיים אכלתי פרקים כאילו זה חטיפים אתם לא רוצים לדעת|פנים| בגדול אני כבר לקראת סיום עונה 6 שוב. מה שאומר שתיכף ישארו לי רק פרקים שבועיים;-( שזה כיף כי הם חדשים ולא כיף כי זה פעם בשבוע.
חחח אמאלה. עוזבת אותך לשבועיים וזה מה שנהיה ממך:-D:-D
ציטוט החודש:|קדימה|אחותי נעלבה שמישהו השווה את להקת הקייפופ האהובה עליה לסטטיק ובנאל. אז אמרתי לה "טוב להגנתם הם מדבקים". אחותי: "בסדר גם שפעת|שפם|"
זה בסדר קייפופ שווים ערך לשפעת באמת.
משחק החודש:|קדימה|הפלייאוף של ה AFC (טיילור מה עשית לייייייייייי?;-()
:-D אפילו אני לא טרחתי לצפות בזה:-D (כי הדיחו את שתי הקבוצות שהייתי בעדן בשלב הקודם, לא היה לי כל כך אכפת מהמשחקים של הצ'מפיונשיפ)
ירק החודש:|קדימה|תמיד עגבניה.
זה ירק סבבה אבל לבחור בו כירק החודש?? זה כמו לבחור בדונה כדמות האהובה בפארקס.
מאכל החודש:|קדימה|תותים עם קצפת |יאמי|
עכשיו זו תשובה קצת יותר לענין.
שיר החודש:|קדימה|לכבוד עלייתה של טיילור לסופרבול: Taylor Swift - The Alchemy
כל הכבוד לטיילור על העליה לסופרבול:-D
בגד החודש:|קדימה|קניתי חצאית:-] בדכ אני לא הולכת עם חצאיות אבל יש לי גרבוני חורף יפים ורציתי חצאית לשים איתם.
תתחדשי!
שחקני החודש:|קדימה|סבסטיאן סטאן|מאוהב| כפרעליו זכה בגלובוס הזהב ועכשיו מועמד לאוסקר|כתר| אז הטוויטר החזיר אותו לחיי קצת וכיף לי.
צפה בקובץ המצורף 123118
חמודי! אני זוכרת שרציתי לראות על מה הוא מועמד/זכה ואיכשהו לא יצא לי.
דמויות החודש:|קדימה|טים ולוסי חמודים שלי|מאוהב|
הסתכלתי על יותר מידי גיפים שלהם היו כדי לבחור לך אחד ליומולדת והם באמת נראים חמודים אז אני מאשרת לך:-D
קראש החודש:|קדימה|בעלי היפה האבודי שיש לו יומולדת|מאוהב|
צפה בקובץ המצורף 123119
מזל טוב בעל אבוד של עדימון.

וגם יש לי גירל קראש רציני על לוסי|כתר||מאוהב|
אני תמיד מאשרת גירל קראש.
סיבה למסיבה:|קדימה|לראות חטופים משתחררים בחיים.
אמן כן יהי רצון!
האם יש לך רעיון לסדרה שלא ראית מבוצע טוב\ או שלא ראית את זה הרבה?|קדימה|לא עולה לי משהו אני לא יצירתית. אין מספיק סדרות מוזיקליות.
בא לי עונה נוספת של סמאש. (מה, אמרת מוזיקליות. לשם המוח שלי הלך.)
מה את\ה אוהב\ת על הפרוזן יוגורט שלך? (יש בפבואר את "יום הפרוזן יוגורט הלאומי של ארה"ב")|קדימה|תות, בננה, טיפטיפה פקאן, קצת פטל, מקופלת חומה ולבנה. וואי לא אכלתי שנים.
בלי מקופלת חומה ויאמי.
ואם אנחנו כבר בנושא אז מה דעתך על גלידה לארוחת בוקר? (יש גם יום כזה משום מה, לא המצאה שלי)|קדימה|למה לא?
תשובה נכונה.
ובגלל שאנחנו מדברים על אוכל...איזה סוג של פיצה אתם אוהבים? ומה אתם אוהבים על הפיצה?
כי...יום הפיצה הלאומי (של USA) גם הוא בפבואר!!
!|קדימה|רואים שזה החודש הכי טוב? בתכלס אני אוהבת פיצה קלאסית עם גבינה ורוטב. הכי חשוב שתהיה דקה. אפשר זיתים ירוקים או פטה/בולגרית. או 4 גבינות גם טעים.
איזה שעמום. שימי קצת צבעים בפיצה שלך!
?|קדימה|שניה מגגלת "הוט טיוי דוקטורס":-D
מארק סלואון היה הדוקטור הכי חתיך

לאיזה דמות הייתם רוצים להציע נישואין?, מה הייתם עושים אם אותה דמות היתה מקבלת את הצעתכם? ומה הייתם עושים אם היא היתה מסרבת
?|קדימה|לבן וואיאט אבל לא יפה לגנוב אותו מלזלי. זה בעיה מי אני אוהבת שהוא לא חלק משיפ שאני אוהבת?:-D אין לי דמות אז הארי סטיילס. אני אציע לו נישואים באיטלה כי הוא אוהב את איטליה. והוא לא יסרבB-|
חח תקחי את בן אני אנחם את לזלי:-D
זוג בדיוני אהוב?|קדימה|כרגע? אובססיבית לטים ולוסי|מאוהב|. בכל הזמנים? איאן ומיקי|מאוהב| בריאן וג'סטין|מאוהב| בן ולזלי.|מאוהב|
|לב|
בהחלט.
שיר על בחור מהמשרד שתעריכו
השיר לא משהו אבל אהבתי את הסוף.
טיילור וטראוויס חוגגים את העליה לסופרבול|לב|
צפה בקובץ המצורף 123122
מזל טוב להם.

LeAnnDylan

Well-known member
3 סדרות זכו בגלובוס זהב
די משוכנעת שהיו יותר למרות שזה בהחלט נראה שרק 3 זכו:-D
למה יש לנו לצפות בחודש פברואר:
סדרות חוזרות (הלוטוס הלבן)
אין אוברי, לא שווה.
זכור לי שאהבתי את העונה הראשונה אבל אלוהים זוכר מה היה שם|חבול|
סדרות חדשות (Running Point)
רשמתי לי אותה כסדרה שאני רוצה לראות. האם אני זוכרת למה רשמתי אותי או מי משחק בה? לא. אבל תודה שהזכרת לי.
חוץ מזה נמשיך עם החורף
כן
נחגוג את ראש השנה לאילנות
פחות
ואת יום האהבה
עוד יותר פחות
נקווה לראות כלניות
שנה שעברה נסעתי 5 שעות כדי לראות אותן והן לא היו|בוכה|
נאכל עוגת גזר
יאמי
נרכב על היפופוטם
פחות
נאבד את השפיות שלנו באופן זמני
לא תודה
ונשאיר שן לפיית השיניים
לקחה כבר את כל השיניים זאתי.
|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של עדי|חזיר|
קולולולוש!!
אליזבת אולסן|לב|

דרו ברימור|לב|

.same Drew. same
אבל לבנתיים: פוסט-אפוקליפטי או היסטורי?
אם מדובר בהיסטוריה כזאת אז אני בעד

keren or5

Well-known member
ציטוט החודש: הבוסית שלי, שתהיה בריאה, מדברת 7 שפות. כולן שבורות. קיצר איזה יום אחד ישבנו כולנו במטבח בעבודה לאכול צהריים והחבר'ה דיברו על נדל"ן ונכסים ואיפה שווה לקנות. אז אחד העובדים אמר שהוא רוצה לקנות נכס רק בארץ והבוסית אמרה "בארץ יש צואה רק של 3%" הסתכלנו כולנו אחד על השני תוהים אם שמענו נכון או שזה איזה מונח שאנחנו לא מכירים (כי מה לנו ולנדל"ן, לעומת הבוסית שיש לה כמה נכסים בארץ) אז הסתכלתי על הבוסית ושאלתי אותה "מה זה צואה 3%?" ואז היא חזרה על עצמה אבל הפעם נראתה קצת פחות בטוחה בעצמה. ואז אני כזה "תאייתי לי את המילה שאת חושבת עליה" אז היא פתאום נראית נבוכה ומסתכלת על הטלפון שלה כדי לוודא שהיא אומרת את המילה הנכונה. ואז היא כזה צוחקת ואומרת "אהה תשואה":-D:-D אבל היא אמרה אותה קצת מוזר אז אני כזה "תאייתי לי את המילה הזאת" (כי אני יודעת עם מי אני עובדת:-D) ואז היא כזה:
היא: "ט' אבל ה-ט' הלא סופית"
אני: "מה זה ט' לא סופית?"
היא: [בבטחון] "נו, יש ט' באמצע מילה ויש ט' סופית. אז הט' הלא סופית"
אני: "אוקיי, נכון את צודקת. כן, ט' לא סופית. מה הלאה?"
היא: "ט' לא סופית, צ', ו', א', ה'"
אלוהים שישמור אותי|חבול|
אח"כ הבוס הגיע, אז כמובן שהייתי צריכה לספר לו על הט' הלא סופית כדי שנוכל להסתלבט עליה ביחד. וסיפרתי לו שביקשתי ממנה לאיית לי את המילה צואה ואז הוא הרגיש צורך לא מוסבר להראות שהוא כן יודע לאיית ואז הוא כזה "צ', ו', ע', ה'" נשבעת שאני מוקפת במטומטמים והתינוקת בת הפחות משנתיים חכמה יותר מכולם|פנים|
:-D :-D :-D ט' לא סופית
בגד החודש: בת דודה שלי לקחה אותי לפרווינסטאון (עיירת הגייז של החוף המזרחי) אז כמובן שהייתי צריכה ללבוש את החולצה שלי (לי ולסהר יש חולצות תואמות כאלה)
behind every.jpg
:-D אהבתי...
שחקני החודש: אוברי פלאזה

דמויות החודש: כל הדמויות של אוברי

קראש החודש: אוברי

ספר החודש: אין
בדיחת החודש: אין לי כוח לבדיחות אז הנה אפריל במקום.

אוברי! |מאוהב| הלוואי והאובססיה הזאת תמשך הרבה זמן
זוג בדיוני אהוב? יש כל כך הרבה זוגות שאני אוהבת! חלקם קאנונים, רובם בראש שלי. כמה שעולים לי בשלוף - אפריל ואנדי (פארקס)
אני לא הייתי בהכרח בטוחה שהיית אוהבת אותם אם לא היית אומרת (רק כי קשה לי עדיין לקלוע למה את אוהבת). אבל אני גם מתה עליהם! בעונה 2 העלילות שלהם היו הסטורי ליין האהוב עלי! וזה השיא:

התמונה הזאת היא הלב שלי, ומי שזוכר מה המשמעות שלה בסדרה יודע למה!
תמונה\סרטון\מתכון ללחם אגוזים...מה שבא לכם! קניתי לי וילון אמטביה חדש...
thumbnail_IMG_9230.jpg
:-D באמת קנית את זה?
לא מכירה. מניחה שיכולה לגגל אבל עצלנית מידי. מה זה?
טוב זה קצת קשה להסביר אבל אני אנסה- יש לוח עם מילים על השולחן, חלק מהמילים הם כחולות, חלק אדומות, השאר נייטרליות, ואחת שחורה. יש 2 קבוצות- אדומים וכחולים. בכל קבוצה יש ספיימאסטר אחד והשאר לא. מי שלא ספיימאסטר לא רואה בהתחלה באיזה צבע כל מילה, כל המילים נראות לבנות. המטרה של כל קבוצה זה שהספיימאסטר שלה יגרום לשאר הקבוצה לפתוח את כל המילים בצבע שלה (ומי שעושה את זה ראשון היא הקבוצה המנצחת, אלא אם כן קבוצה מסויימת לוחצת על המילה השחורה ואז היא אוטומטית מפסידה ונגמר המשחק). הספיימאסטר בתורו נותן לכל קבוצה רמז ומספר. המספר זה לכמה מילים שייך הרמז (נגיד אני ספיימסטרית כחולה, ואני רואה שהמילים "גאון" "רופא" "איינשטיין" הן כחולות, אני יכולה לתת רמז "עילוי 3" למשל. אם הם פותחים את כל המילים שהתכוונתי להם או במקרה מילה כחולה אחרת שלא התכוונתי אז זה טוב (הם יכולים להשלים "זנבות" מהתורות הקודמים כי בכל תור מותר ללחוץ על מילה אחת יותר מהמספר שהמאסטר נותן). רק ברגע שהם לוחצים על מילה הם רואים את הצבע שלה ואם הם צדקו או לא. אם הם לחצו על מילה נייטרלית התור עובר. אם הם לחצו על המילה האדומה (מילה מהקבוצה השניה)- הם נדפקו כי הם עזרו לקבוצה השניה. אם הם לחצו על המילה השחורה הם מפסידים אוטומטית כמו שאמרתי.
זה הכי טוב שאני יכולה להסביר, לא בטוח שהבנת אבל קשה להסביר את המשחק הזה. זה יוצא לפעמים נורא מצחיק כשהספיי נותן רמז והשאר בקבוצה שלו הולכים לכיוונים לגמרי שונים ממה שהוא התכוון. וזה קורה הרבה (זה יכול להיות מצחיק, אבל זה גם יכול להיות מאוד מתסכל בשביל הספיי).
הנה דוגמא קיצונית למה שהספיי התכוון ומה שהשני בקבוצה שלא רואה את הצבעים הבין:
(מישהו שם את הסרטון בקבוצה שאנחנו משחקים וזה היה כזה הכי- זוט ענכנו!)
מצד אחד מוזר לי שאהבת את זה כי אני צפיתי בכוח. מצד שני לא מפתיע אותי שאהבת את זה:-D
בכל מקרה אני שמחה שנהנית מזה.
חחח תודה. זאת באמת סדרה מוזרה מאוד
אגב, חצי קשור כי אמה - יצא לך לראות את הסרט Kind of Kindness?
אז זהו שרציתי, אבל נראה לי שראיתי חצי ונרדמתי ואז היו לי בעיות להתחבר לדיסני שוב ולא יצא לי לראות שוב למרות שרציתי, ולא רק בגלל אמה אלא גם הבמאי (שהוא בד"כ מטורלל והסרטים שלו מאוד שנויים במחלקות, אז כמובן שאני אוהבת אותם), והוא גם ביים את הסרט Poor Things שאמה שיחקה בו וזכתה בו על האוסקר.) ואני לא ממש זוכרת מה היה בחלק שראיתי רק שזה היה מוזר (שזה לא מפתיע אותי)
אני די משוכנעת שאת סתם ממציעה דברים עכשיו.
:-D תעשי גוגל יא עצלנית! את ישר תראי שיש דבר כזה גם אם לא תביני איך לשחק את זה
1738564008958.jpeg
שוב פעם תשובה נכונה!
הכנת לבד או שהלכת לאכול בחוץ איפשהו?
האמת שידיד הכין לי
אני יודעת שזה לא נחשב אבל אני ממש אוהבת את הגרסה של קלי קלרקסון לזה!
לא ידעתי שהיא עשתה לזה קאבר. שמעתי עכשיו וזה גם יפה, אבל אני מעדיפה את בילי.
זה כמו להגיד שלא אוהבים כיף!
ב"מקום הטוב" סיכמו הכי טוב את העניין:

ומי שזוכר את הטוויסט של סוף עונה 1, יודע שהם השתמשו בפרוזן יוגורט לעינוי! אי רסט מיי קייסט!
טוב כל הדמויות שלך פסיכופטיות:-D באמת עדיך שא תתחתני איתן:-D🙈
:-D יש מצב אבל נראה לי שהסיבה שלא יכלתי לבחור זה כי כל הדמויות האהובות עלי הם כבר בשיפים שאני אוהבת.
אפשר לשאול למה?
ז"א אותי פחות מעניינות חתימות. ז"א יש לי איזה כמה אלבומים חתומים ועוד כל מיני דברים חתומים של ברנדי וליאן אבל זה לא כאילו שאני אוספת חתימות או שאי פעם אטרח לבקש מסלב חתימה. אבל תמונות אני אוהבת. לא רק עם סלבס. תמונות באופן כללי זה מזכרות וזה תמיד עושה לי כיף להתסכל אחורה ולהיזכר. אז סתם מענין אותי למה את נגד?
אני בקושי מצטלמת באופן כללי, ולא יודעת, לא עושה לי כלום שסלב או משהו הסכים לעמוד חצי שניה לידי ולתת לי לצלם אותו איתי. במיוחד כי כולם עושים את זה זה לא מרגיש לי מעניין או מיוחד בכלל, ולא כמו משהו שאני אסתכל עליו מתישהו בעתיד ואשמח שיש לי את זה. אני יודעת שבשבילו זה כמו לעבוד במפעל ייצור.

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
שם: לונה3
משחק שולחני אהוב: פוקר נחשב? (טקסס הולדם). אם לא אז רמיקוב.
אם את משחקת אותו על השולחן אז כן.
צבע אהוב: אף פעם לא היה לי ממש.
מזכרת אהובה: ספל קפה ממישהו יקר לי שנפטר.
|לב||נחמה|
תה אהוב: אמיתי בלי חליטות ושטויות, ועם במבה בפנים.
|פנים|
סדרות החודש: ניתוק Severance |כתר|
נהנייתי בתחילת החודש גם משרינקינג, וצפיתי גם בדקסטר. וחתונמי התחילה אבל היה משעמם.
לפחות הפעם יש לנו 3 במשותף!
ציטוט החודש: שחכתי לכתוב, אבל בטח משהו משרינקינג.
בטוח משהו של ליז:-D למרות שבתאכלס כולם שם מצחיקים אותי.
משחק החודש: Seat Away
זה נשמע מוכר|תוהה|
ירק החודש: בטטה
יאמי
מאכל החודש: תפוז
יאמי
שיר החודש: Sia - Soon We'll Be Found
לא מכירה. למה אין קישור לטובת עצלנים?
בגד החודש: שני קפוצ'ונים חדשים (בז' ובורדו)
תתחדשי.
שחקני החודש: כל השחקנים הראשיים ב"ניתוק".
|כן|
בדיחת החודש: אני (ראה סיפור החודש)
סיפור החודש: חשבתי שאני יכולה פשוט להפסיק לקחת כדורים ולא יקרה לי כלום. טעיתי מאוד.
אם לא היית עושה את זה לא היו לך תשובות לשאלון החודשי!
סיבה למסיבה: חלק מהחטופים חזרו (קשה לי ממש לשמוח כשידוע שרובם לא חוזרים, אבל בכל זאת.)
|לב|
האם יש לך רעיון לסדרה שלא ראית מבוצע טוב\ או שלא ראית את זה הרבה?
ספינאוף של דוקטור הו, שבו מתברר שכל דוקטורי העבר בעצם לא הפסיקו להתקיים אחרי ההתחדשות אלא הפכו להיות פשוט בני אדם (או גאליפריים) שחיים חיים רגילים בכדור הארץ בלי הטארדיס ובלי המברג-סוני. זה קומדיה.
בהחלט נשמע כמו משהו שנוצר בשבילך.
ובגלל שאנחנו בפבואר אז:
מה את\ה אוהב\ת על הפרוזן יוגורט שלך? (יש בפבואר את "יום הפרוזן יוגורט הלאומי של ארה"ב"
)
אני לא אוהבת פרוזן יוגורט, אבל בפעמים המעטות אני שמה פירות - כל הפירות שיש מבחינתי זה טוב. ואז אני אוכלת רק את הפירות וזורקת את מה שנשאר מהיוגורט עצמו. גם סירופ שוקולד זה טוב.
חח אז תאכלי סלט פירות עם סירופ שוקולד:-D
יואו זה מזכיר לי שהאמריקאים המוזרים האלה עושים שלט פירות עם מרשמלו וקצפת8-{ זה נראה קצת כאילו מישהו הקיא בקערה ודחף לבפנים איזה תות ותפוח בעע
ואם אנחנו כבר בנושא אז מה דעתך על גלידה לארוחת בוקר? (יש גם יום כזה משום מה, לא המצאה שלי)
לא חושבת שאכלתי אי פעם גלידה לארוחת בוקר, אבל אני מניחה שבימי הקיץ המאוד חמים זה יכול להיות נחמד.
אם לא תנסי איך תדעי? אולי אם בתוך הגלידה הייתה במבה היית מנסה.
ובגלל שאנחנו מדברים על אוכל...איזה סוג של פיצה אתם אוהבים? ומה אתם אוהבים על הפיצה?
כי...יום הפיצה הלאומי (של USA) גם הוא בפבואר!!
!
הקלאסי שלי זה פטריות (כי אני אוהבת פטריות בכל אוכל שזה מתאים).
בהחלט!
אבל אני לא אתנגד גם לתוספות אחרות: זיתים, עגבניות, פלפלים (לא חריפים), טונה, בצל, תירס, ברוקולי.
דברים שניסיתי על פיצה וגיליתי שלא מתאים: בטטה, אננס. (למרות ששניהם אני אוהבת מאוד בפני עצמם).
בטטה על פיצה זה מושלם;-(
?
THE DOCTOR :p
אוקיי ברצינות:
אני מניחה ששון מרפי (הרופא הטוב) כי הוא תמיד מוצא את הפתרון המושלם לבעיה (למרות שבדרך הוא תמיד מגלה שיש לך גם סרטן, למרות שבאת אליו בגלל נזלת, אבל הוא ירפא אותך מהכל).
?
לדוקטור 11, מתחתנת איתו, משכנעת אותו.
דוקטור 11 זה מאט או דיוויד?
ויומו של ואלנטיין גם פה אז...
למי הייתם שולחים שוקולד? (בדיוני או לא
)
ללזלי נופ כי היא הכי מתוקה ומגיע לה.
i second that
זוג בדיוני אהוב? לזלי ובן |לב||לב||לב|
כן!

מאיזה דמות של דיסני הייתם רוצים חתימה\תמונה משותפת? מיראבל מאנקאנטו.
אני מתלהבת רק כי אני יודעת מי זאת:-D
תמונה\סרטון\מתכון ללחם אגוזים...מה שבא לכם!
צפה בקובץ המצורף 123123
חח אם ככה תמשיכי:-D
נ.ב. חשוב לליון כי שיגעת אותי כל השאלון הזה: פברואר. יש פעמיים ר' בשם של החודש הזה. ;-)
גם אותי זה חירפן|חבול|:-D

למעלה