זה הטום היחיד מבחינתילקח לי מלא זמן להבין מה אתה רוצה כי מי לא מסכים שטום מעצבן? עד שראיתי את החתימה שלך ונזכרתי בטום שלך![]()
זה הטום היחיד מבחינתילקח לי מלא זמן להבין מה אתה רוצה כי מי לא מסכים שטום מעצבן? עד שראיתי את החתימה שלך ונזכרתי בטום שלך![]()
חמודות! אני גם מאוד אוהבת את אליזבת אולסון!
זאת אוברי בלונדינית?!
חמודים!
כן האמת יצאתי אמה שצינזרתי את זה כאילו זה אמור להיות הפתעה כי אחר כך ראיתי שכתוב אוסקר בסרטון עצמונראה לי שזה חלק מהרעיון שהוא גיי בסט פרינד כזה לא?
אבל ג'יידי יכול טו ספייס אאוט להזיות שלו בזמן שהוא מטפל בך![]()
זה נשמע לי כ"כ מוזרולאוסקר הוא מועמד על המתמחה שבו הוא משחק את טראמפ בשנות ה80. שאת זה אני לא אראה כי איכס אני לא יכולה לראות את סב בתור טראמפאפילו שאומרים שהוא נותן הופעה ממש טובה. אבל זאת בדיוק הבעיה חחחחח הוא נטמע מידי בטראמפ אני לא יכולה.
זה בקטע טום בואי כזה, החורים לפחות. גם לי הייתה תקופה שלבשתי מכנסיים ענקיים אני עדיין בעיקר לובשת בגדים שגדולים עלי. זה בעיקר כי אחרי כל מיני טראומות שאת חווה כאישה, את לא רוצה להדגיש שום סממן נשי בעצמך, את רוצה להיות כמו גוש ענק אנושי שמסתובב בעולם אבל לא מדגיש שום דבר בגוף שלך, בטח לא חלקים נשיים. לפעמים אני יודעת שאם אני אצא מהבית בבגדים צמודים אני לא אצליח להפסיק לחשוב על איך אחרים מסתכלים עלי וזה יהרוס לי את הכל, אז בגדים ענקיים זה הדרך היחידה בשביל להיות מסוגלת נפשית לצאת מהבית לפעמים.אני לא מבינה למה נערות הולכות עם מכנסיים שנראים כמו שקים או עם חורים בברכיים.
אממ... נראה לי שיש איזה אמצע בין שני הדברים האלה. כאילו כמו בחיים זה לא שזוגות אף פעם לא רבים ואין דרמות, אבל אם זה יותר מדי אז זה לא טוב כן. אני מודה שלרוב אני קצת מאבדת עניין בזוגות אחרי שהם נהיים ביחד, אבל אני גם מסכימה שאין לי כוח שסדרה שלמה נגיד יעשו אותם עם דרמות, ובטח אם זה דרמות כמו שאמרתי שיש רק בסדרות כמו אי הבנות ודברים כאלה, זה הכי מתיש. לא יודעת, קשה לי לחשוב על דוגמא, אבל נראה לי שאפשר לעשות משהו באמצע ויותר מציאותי. ואולי זוג ימשיך להיות מעניין בשבילי גם אחרי שהם כבר יהיו ביחד.אוקיי אז לי אין בעיה שיהיו דרמות אבל שלא קשורות לזוגיות של השיפ שלי. ז"א כל העולם יכול למות בחוץ אבל כשהם ביחד אני רוצה שהם יהיו ביחד ולא יריבו. גם אם זה לא על דברים מטופשים. גם אם זה על דברים אמיתיים. לא רוצה. רוצה אותם מאוהבים ומסתדרים כל הזמן.
זה כמובן לא אומר שאני לא אוהבת זוגות שיש איתם המון דרמות, אבל הרבה פעמים זה פשוט מתיש אותי ובא לי שפשוט יהיו חמודים ומאוהבים ביחד כדי שיהיו לי הרבה גיפים חמודים.
חח יואו זה הצחיק אותי שאן נישקה אותו ואז כשאפריל נכנסה ונישקה אותו הוא כזה "אני רק רוצה להיות כנה איתך ולספר לך שלפני שבאת התנשקתי עם אן" ואז היא יוצאת בעצבים והאחות נכנסת והוא כזה "שלא תחשבי אפילו לנשק אותי!!!"כזה טמבל אמאלה
![]()
כל הקטע הזה של "היא צעירה מידי בשבילי" התיש אותי כי זה לא כאילו שהיא קטינה. היא בת 20. למרות שכן הבנתי את הסצינה שהוא רצה להזמין אותה לבר ואז התבאס כשלא נתנו לה להיכנס כי היא לא בת 21. זה בהחלט מבאס. אבל כאילו בוא, אתה אולי בן 29 אבל יש לך שכל של ילד בן 5. זה שהיא צעירה בגיל לא אומר כלום לכן קצת התיש אותי הקטע הזה.
כן ראיתי עכשיו את הסרטון ששמת בהמשך (עם אוברי וכריס מדברים על אנדי ואפריל), אבל גם כריס אומר שם שבעקבות זה הם ניסו את זה ואחרי הפרק שהם סתם שמו אותם ביחד במשרד שכל האחרים נסעו לאנשהו ואחר כך היוצרים אמרו שהם לגמרי הולכים על זה כי הכימיה בניהם הייתה טובה.אני דווקא ראיתי הרבה קטעים של אוברי מספרת שזה היה רעיון שלה שאפריל ואנדי יהיו זוג. או כאילו שאחרי הסוף של עונה 1 היא דחפה לזה שהם יהיו זוג כי היא חשבה שאיך שאפריל הסתכלה על אנדי אומר שהיא בענין שלו.
(התחת הזקן שלי) זה באמת סרט ממש מעולה, והסוף שלו באמת ממש מרגש ויפה!יאא אני מאוהבת בסרט הזה. כל פעם אני מתחילה אותו נקרעת מצחוק ואז בסופו שלו אני שלולית![]()
לא שידעו ליהוא אומנם היה טמבל בעונה הראשונה אבל דווקא את טום שנאתי הרבה יותר ממנו בהתחלה. גם טום היה אמור להיות זמני?![]()
הם לא שם ועשיתי חיפוש על אוברי ולא מצאתי משהו חוץ מהתחת הזקן!אבל אם יש שם את Black Bear או את Ingrid Goes West אני ממליצה לך עליהם.
אני שמחה שיש פה הערכה לאנדי ואפריל! כי זה היה נראה שאף אחד אחר פה בפורום לא כזה מתלהב מהם, בעיקר לא בהשוואה ללזלי ובן, ואם כי אני ממש אוהבת את לזלי ובן גם, אבל את אפריל ואנדי לא פחות מהם. אז טוב שאת מביאה אהבה לזוג הזה!!חח לי לא אכפת להיקטל כי גם בסוף הסדרה אני מעדיפה את אפריל ואנדי פי מיליון מאשר את בן ולזלי (שגם אותם אני אוהבת, אז זה לא כאילו להגיד שאני לא, אלא רק להדגיש כמה שאני מעדיפה את אפריל ואנדי).
האמת אין לי מושג על מה את מדברת. רציתי לראות את הפרק הזה אחרי שכתבתי עליו, אבל יש את הסדרה רק בפיקוק, ומצאתי קטעים שלהם ביוטיוב, אבל לא את כל הקטעים עם הפרק הזהיואו היה קטע בהתחלה של הפרק שהוא מראה להם כל מיני אופציות לתמונות לשים בקטלוג ואז התמונה האחרונה היא "בטעות" תמונה שלו מחזיק כוס קפה קטנה עם מבט מהורהר ואז הוא כזה "אופס.... אני לא יודע איך התמונה הזאת הגיע לפה" ווינק ווינק. ואז הוא מסתכל על התמונה וכזה "על מה הוא חושב" ואפריל כזה "למה הכוס שלי כל כך קטנה"![]()
יש לי זיכרון מאוד חזק שלו מצלם את התמונה, אבל לא יודעת אני גם אולי לא זוכרת דברים לגמרי אבל מרגיש לי מוזר שהמצאתי את זה, וכמו שאמרתי אני לא יכולה לראות את הפרק. אבל נגיד עוד דבר שלא זכרתי או שזכרתי לא נכון זה שחשבתי שאפריל ראתה את אן מנשקת את אנדי ואז הולכת כזה בלי לדבר איתו ועכשיו כשראיתי קטעים שלהם נזכרתי שהיא לא ראתה את זה אבל הוא אמר לה. גם כן מצאתי את הקטע בסוף שכולם פותחים את העטיפה של העיתון וקודם רואים את ההבעות של כולם לפני שרואים את התמונה עצמה. (שזה ממש מעולה ויותר טוב מאיך שזכרתי שזה קרה). לא יודעת, לא מרגיש לי הגיוני שהמצאתי את זה שהוא צילם אותה, אבל לא מצאתי את הקטע ביוטיוב, אז מי יודע.אוקיי צפיתי בפרק הזה לא מזמן אבל אני ממש לא זוכרת שהראו לנו בעצם את אנדי מצלם את התמונה הזאת. אולי הדחקתי את זה?![]()
אה כן, יכול להיות שזה לא קרה בפרק הזה, נדמה לי שחשבתי ככה כי מיד אחרי הפרק הזה הייתי כזה- אה, אוקי אז אן ומארק נפרדים, כאילו זה היה לי ברור אבל באמת אולי זה קרה קצת אחר כך.אגב גם לא זכור לי שאחרי שאן ראתה את התמונות היא החליטה להיפרד ממארק. אאל"ט הם נפרדו רק בפרק הזה של ההתרמות שלזלי ניסתה לשכנע את מארק להציע לאן נישואים בשידור חי. אבל אני בהחלט אוהבת את הפרשנות שלך. ואולי את בהחלט צודקת וזה מה שהיינו אמורים לקחת מהמבט הזה שלהם, אבל איכשהו זה עבר לי מעל הראש.
את רק גורמת לי לרצות לראות את זה יותראבל עם כמה שהסרט הזה היה חולני זה לא מתקרב לזוועה הזאת שנקראת The Substance.
כנראה שאני צריכה באמת לחזור לדודים, מאז שקניתי מחשב חדש עוד לא עשיתי את זה כי מהקטע שהוא כזה חדש ואני דוחה את התהליך של להתחיל להרוס אותו, אבל אני בטח אחזור לדודים מתישהו. זה ממש מעצבן שיש את כל שירותי הסטרימיניג וכל סדרה זה במקום אחר וצריך לבדוק באיזה שירות זה. יאללה שמישהו ירים את הכפפה ויעשה דבר כזה שאפשר לשלם במקום אחד ולקבל את כל שירותי הסטרימינג הגדולים ביחד, באנדל כזה.אגב מה עם דודים? את לא בענין? ז"א לא בהכרח עכשיו ברגע זה. אלא בכללי?
כן אני אישית מאוד אוהבת את ה"מקום הטוב" והיוצר הוא מייקל שור שעשה גם את פארקסאבל אם את ממליצה על זה או חושבת שזה משהו שאני אוהב אז אני אוסיף את זה לרשימת הצפיה שלי ואתן לזה צ'אנס![]()
אבל נגיד אם ניקח את שאר השיפים שציינתי כאהובים עליי-
אפריל ואנדי (אולי השיפ היחיד שכואב לי להפריד אבל אני גם אקח את אפילו בלי לחשוב פעמים ואנדי יהיה בסדר עם זה כי אני אדאג לה כמו שהוא ביקש מכריס)
למה היא מבאסת אותך?[ומתעלמת מזה שאלישיה מבאסת אותי])
טוב זה ידוע שאת ומיקי צריכות להיות זוג לא מתפקד IRL ואתן סתם משליכות את זה על דמויות טלוויזיוניות וזה בסדר. [מותר לשפ"פ חברי פורום? כי כאילו אני לגמרי משפפת אתכן]
מיקיייייייי שמעת אנחנו שיפ לא מתפקד!!!
זה גם אנחנו:
![]()
ברור לך שבמשוואה הזאת את אנדי, כן?![]()
אתם שתי מפגרותכמובן חחח לזה התכוונתי
היא אוהבת דברים פסיכופטיים ואני אוהבת דברים חמודים![]()
כן, הייתה לה תקופה בלונדינית (בזמן הצילומים של מגלופוליס). פחות אהבתי את הבלונד עליה כי היא תמיד נראתה לי כמו ליידי גאגאזאת אוברי בלונדינית?!![]()
זה בקטע טום בואי כזה, החורים לפחות. גם לי הייתה תקופה שלבשתי מכנסיים ענקיים אני עדיין בעיקר לובשת בגדים שגדולים עלי. זה בעיקר כי אחרי כל מיני טראומות שאת חווה כאישה, את לא רוצה להדגיש שום סממן נשי בעצמך, את רוצה להיות כמו גוש ענק אנושי שמסתובב בעולם אבל לא מדגיש שום דבר בגוף שלך, בטח לא חלקים נשיים. לפעמים אני יודעת שאם אני אצא מהבית בבגדים צמודים אני לא אצליח להפסיק לחשוב על איך אחרים מסתכלים עלי וזה יהרוס לי את הכל, אז בגדים ענקיים זה הדרך היחידה בשביל להיות מסוגלת נפשית לצאת מהבית לפעמים.
כמובן שאפשר אמצע.אממ... נראה לי שיש איזה אמצע בין שני הדברים האלה. כאילו כמו בחיים זה לא שזוגות אף פעם לא רבים ואין דרמות, אבל אם זה יותר מדי אז זה לא טוב כן. אני מודה שלרוב אני קצת מאבדת עניין בזוגות אחרי שהם נהיים ביחד, אבל אני גם מסכימה שאין לי כוח שסדרה שלמה נגיד יעשו אותם עם דרמות, ובטח אם זה דרמות כמו שאמרתי שיש רק בסדרות כמו אי הבנות ודברים כאלה, זה הכי מתיש. לא יודעת, קשה לי לחשוב על דוגמא, אבל נראה לי שאפשר לעשות משהו באמצע ויותר מציאותי. ואולי זוג ימשיך להיות מעניין בשבילי גם אחרי שהם כבר יהיו ביחד.
יש מצב שאת צודקת אבל איכשהו זה היה זכור לי כמשהו שנמשך יותר מידי זמן.אבל דווקא את זה אני זוכרת שפתרו מהר את הקטע עם הגיל, זה היה אישיו איזה פרק או שנים
כן ראיתי עכשיו את הסרטון ששמת בהמשך (עם אוברי וכריס מדברים על אנדי ואפריל), אבל גם כריס אומר שם שבעקבות זה הם ניסו את זה ואחרי הפרק שהם סתם שמו אותם ביחד במשרד שכל האחרים נסעו לאנשהו ואחר כך היוצרים אמרו שהם לגמרי הולכים על זה כי הכימיה בניהם הייתה טובה.
(התחת הזקן שלי) זה באמת סרט ממש מעולה, והסוף שלו באמת ממש מרגש ויפה!
בצפיה חוזרת אני לא שונאת אותו אבל הוא די נודניק לפעמים.לא שידעו ליהאמת היא שאני לא ידעתי שזה קונצנזוס כזה שכולם שונאים את טום. נדמה לי שלי הוא לא כזה הפריע אף פעם.
באסושהם לא שם ועשיתי חיפוש על אוברי ולא מצאתי משהו חוץ מהתחת הזקן!
טוב האמת היא שתמיד יש לי קצת אנטי למשהו שכולם אוהבים. אז אני חושבת שיש מצב שאהבתי את בן ולזלי הרבה יותר לפני שהצטרפתי לפורום הזהאני שמחה שיש פה הערכה לאנדי ואפריל! כי זה היה נראה שאף אחד אחר פה בפורום לא כזה מתלהב מהם, בעיקר לא בהשוואה ללזלי ובן, ואם כי אני ממש אוהבת את לזלי ובן גם, אבל את אפריל ואנדי לא פחות מהם. אז טוב שאת מביאה אהבה לזוג הזה!!![]()
רציתי להעלות לך את הקטע ליוטיוב אבל הם ישר חסמו לי אותו בגלל זכויות יוצרים אז נאלצת להיות בומרית ולצלם את הטלוויזיה בשביל שתראי את הקטע הזההאמת אין לי מושג על מה את מדברת. רציתי לראות את הפרק הזה אחרי שכתבתי עליו, אבל יש את הסדרה רק בפיקוק, ומצאתי קטעים שלהם ביוטיוב, אבל לא את כל הקטעים עם הפרק הזה![]()
אוקיי אז צפיתי עכשיו בפרק מחדש רק כדי להיות בטוחה במה שכתבתי ואת אכן המצאת את זהיש לי זיכרון מאוד חזק שלו מצלם את התמונה, אבל לא יודעת אני גם אולי לא זוכרת דברים לגמרי אבל מרגיש לי מוזר שהמצאתי את זה, וכמו שאמרתי אני לא יכולה לראות את הפרק. אבל נגיד עוד דבר שלא זכרתי או שזכרתי לא נכון זה שחשבתי שאפריל ראתה את אן מנשקת את אנדי ואז הולכת כזה בלי לדבר איתו ועכשיו כשראיתי קטעים שלהם נזכרתי שהיא לא ראתה את זה אבל הוא אמר לה. גם כן מצאתי את הקטע בסוף שכולם פותחים את העטיפה של העיתון וקודם רואים את ההבעות של כולם לפני שרואים את התמונה עצמה. (שזה ממש מעולה ויותר טוב מאיך שזכרתי שזה קרה). לא יודעת, לא מרגיש לי הגיוני שהמצאתי את זה שהוא צילם אותה, אבל לא מצאתי את הקטע ביוטיוב, אז מי יודע.
אוקיי אז כשצפיתי בפרק הזה שוב עכשיו, אחרי שאן רואה את התמונות ותוהה למה היא נראית לא מאושרת באף אחת מהן מארק שואל אותה אם קרה משהו והיא אומרת ״ירדתי ממשמרת לילה ארוכה וטום היה מעצבן״ ואז ישר אומרת למארק ״בוא נלך לאכול ארוחת ערב״ ואז כאילו זה נשמע לי הגיוני אז לא יחסתי לזה יותר מידי חשיבות חח.אה כן, יכול להיות שזה לא קרה בפרק הזה, נדמה לי שחשבתי ככה כי מיד אחרי הפרק הזה הייתי כזה- אה, אוקי אז אן ומארק נפרדים, כאילו זה היה לי ברור אבל באמת אולי זה קרה קצת אחר כך.
טוב את בטוח תאהבי אותואת רק גורמת לי לרצות לראות את זה יותרכאילו בלי קשר שמעתי מלא על הסרט הזה והתכוונתי לראות אותו, אבל ככל שאומרים לי דווקא כאלה יותר בא לי.
זה בהחלט יכול להיות נחמד. אבל לפחות בענין של חיפוש תכנים אני מאוד אוהבת את האפל טי וי שלי כי אני עושה את החיפוש שלי דרכו ואז הוא מראה לי כל מה שזמין לי בכל האפליקציות שקיימות לי על הטלוויזיה ולא רק מה שזמין באפל, שזה נחמד.כנראה שאני צריכה באמת לחזור לדודים, מאז שקניתי מחשב חדש עוד לא עשיתי את זה כי מהקטע שהוא כזה חדש ואני דוחה את התהליך של להתחיל להרוס אותו, אבל אני בטח אחזור לדודים מתישהו. זה ממש מעצבן שיש את כל שירותי הסטרימיניג וכל סדרה זה במקום אחר וצריך לבדוק באיזה שירות זה. יאללה שמישהו ירים את הכפפה ויעשה דבר כזה שאפשר לשלם במקום אחד ולקבל את כל שירותי הסטרימינג הגדולים ביחד, באנדל כזה.
אוקיי, אני רואה שזה זמין בנטפליקס אז יש מצב שאתן לזה צ׳אנס בהמשך החודש.כן אני אישית מאוד אוהבת את ה"מקום הטוב" והיוצר הוא מייקל שור שעשה גם את פארקס
היא אחת מהסלבס הנגררים האלה של חינם פלסטין. ומילא הייתה כותבת את הדעות שלה, עדין הייתה מבאסת אותי אבל אולי הייתי מכבדת אותן. אבל היא פשוט עושה העתק הדבק לכל מה שהחברה הבורה שלה מפרסמת.למה היא מבאסת אותך?
חח את סתם קוראת לנו בשמות כי את מתביישת להגיד שגם את בעד השיפ הזה!!אתן שתי מפגרותאבל סבבה אני זורמת. וברור שאני אפריל בסיטואציה הזאת
![]()
זה בקטע טום בואי כזה, החורים לפחות. גם לי הייתה תקופה שלבשתי מכנסיים ענקיים אני עדיין בעיקר לובשת בגדים שגדולים עלי. זה בעיקר כי אחרי כל מיני טראומות שאת חווה כאישה, את לא רוצה להדגיש שום סממן נשי בעצמך, את רוצה להיות כמו גוש ענק אנושי שמסתובב בעולם אבל לא מדגיש שום דבר בגוף שלך, בטח לא חלקים נשיים. לפעמים אני יודעת שאם אני אצא מהבית בבגדים צמודים אני לא אצליח להפסיק לחשוב על איך אחרים מסתכלים עלי וזה יהרוס לי את הכל, אז בגדים ענקיים זה הדרך היחידה בשביל להיות מסוגלת נפשית לצאת מהבית לפעמים.
אני יכולה להבין את קו במחשבה על זהאבל משום מה כל הזוגות שאני מכירה IRL תמיד רבים (ולייק ברמה מוגזמת שלפעמים בא לי פשוט שיפרדו כדי לא לשמוע יותר על המריבות הדביליות שלהם) אז כשאני צופה בדמויות נחמה שלי אין לי כוח למריבות גם שם. בא לי דמויות חמודות שמסתדרות כל הזמן ברמה לא הגיונית כי זה מה שמנחם אותי.
בכל מקרה הדבר החשוב הוא שבאמת עשו מהם זוג!
רציתי להעלות לך את הקטע ליוטיוב אבל הם ישר חסמו לי אותו בגלל זכויות יוצרים אז נאלצת להיות בומרית ולצלם את הטלוויזיה בשביל שתראי את הקטע הזה
אוקי, אז כנראה שהמצאתי את זהאוקיי אז צפיתי עכשיו בפרק מחדש רק כדי להיות בטוחה במה שכתבתי ואת אכן המצאת את זה
התמונה היחידה שהראו את אנשי מצלם זה את רון ושלושת הקשישים האחרים.
אמרתי שאני זורמת. אני בעד אם מותר לי לקרוא לעדי עדימוןחח את סתם קוראת לנו בשמות כי את מתביישת להגיד שגם את בעד השיפ הזה!!
אז אם תמצאי תראי אינדריד גוס ווסט שדילן ציינה, זה עם שתיהן.חמודות! אני גם מאוד אוהבת את אליזבת אולסון!
אה זה כן הפתעה זה הפאנץ'. לא שמתי לב לתיאור בפעם הראשונה שראיתי כשסתם גללתי ונתקלתי בזה.כן האמת יצאתי אמה שצינזרתי את זה כאילו זה אמור להיות הפתעה כי אחר כך ראיתי שכתוב אוסקר בסרטון עצמואבל לא קראתי את הכותרת אז זה באמת הייתה הפתעה בשבילי
אליוט נשמע לי הכי טוב האמת.אבל הוא בדר"כ פותר את הבעיה זה לא משנה, חוץ מזה אולי אני אכנס להזיות שלו. ואם לא הוא, אז אליוט מסקראבס, היא גם נחמדה.
מה? שסב משחק את טראמפ?זה נשמע לי כ"כ מוזר![]()
יאיי(התחת הזקן שלי) זה באמת סרט ממש מעולה, והסוף שלו באמת ממש מרגש ויפה!
האמת שבצפיות חוזרות באמת קצת ירד לי מהם, בעיקר נראה לי כי כריס פראט נהיה בלתי נסבל וגם אנדי נראה לי יותר מעצבן.אני שמחה שיש פה הערכה לאנדי ואפריל! כי זה היה נראה שאף אחד אחר פה בפורום לא כזה מתלהב מהם, בעיקר לא בהשוואה ללזלי ובן, ואם כי אני ממש אוהבת את לזלי ובן גם, אבל את אפריל ואנדי לא פחות מהם. אז טוב שאת מביאה אהבה לזוג הזה!!![]()
ממש!!!!!זה ממש מעצבן שיש את כל שירותי הסטרימיניג וכל סדרה זה במקום אחר וצריך לבדוק באיזה שירות זה. יאללה שמישהו ירים את הכפפה ויעשה דבר כזה שאפשר לשלם במקום אחד ולקבל את כל שירותי הסטרימינג הגדולים ביחד, באנדל כזה.
איזה השקעה.רציתי להעלות לך את הקטע ליוטיוב אבל הם ישר חסמו לי אותו בגלל זכויות יוצרים אז נאלצת להיות בומרית ולצלם את הטלוויזיה בשביל שתראי את הקטע הזה
תהיי מפגרת איתנו זה כיףאתם שתי מפגרותאבל סבבה אני זורמת. וברור שאני אפריל בסיטואציה הזאת
![]()
חח את סתם קוראת לנו בשמות כי את מתביישת להגיד שגם את בעד השיפ הזה!!
הממ אני צריכה לחשוב על זהאמרתי שאני זורמת. אני בעד אם מותר לי לקרוא לעדי עדימון
לצערי אני לא רואה איך זה אפשרי, כי איזה סיבה יש לשירותי הסטרימינג לאפשר את זה?יאללה שמישהו ירים את הכפפה ויעשה דבר כזה שאפשר לשלם במקום אחד ולקבל את כל שירותי הסטרימינג הגדולים ביחד, באנדל כזה.
בדיוקהם ממש דוחפים אותנו חזרה לפיראטיות!!
אמרתי שאני זורמת. אני בעד אם מותר לי לקרוא לעדי עדימון
אהבתי שאת חושבת שיש לך איזשהי ריבונות על השם (אין לך)הממ אני צריכה לחשוב על זה
טובנו
![]()
האמת שזה די גרוע בעיני. פסיכולוגית זה יגרום לי לחשוב כמה פעמים אם סדרה שווה לי את הכסף וב90% מהמקרים כנראה שלא.לצערי אני לא רואה איך זה אפשרי, כי איזה סיבה יש לשירותי הסטרימינג לאפשר את זה?
בעיני האידיאל זה מודל של תשלום פר-סדרה שרוצים לצפות בה, ישירות מחברות ההפקה של הסדרות, שיופרדו מחברות הסטרימינג. אבל גם את זה אני לא רואה קורה![]()
רציתי למחות כי זה השם שלי אבל אני יודעת שאין טעם. את המצאת אותו.אהבתי שאת חושבת שיש לך איזשהי ריבונות על השם (אין לך)
אבל כמובן שאני מאשרת![]()
עדיקי?מיקימון?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחטוויסטד פיגלט?
בתשלום מופחת ממה שהם דורשים אני גם לא רואה.לצערי אני לא רואה איך זה אפשרי, כי איזה סיבה יש לשירותי הסטרימינג לאפשר את זה?
זה כן קיים אבל הוא לא משתלם.בעיני האידיאל זה מודל של תשלום פר-סדרה שרוצים לצפות בה, ישירות מחברות ההפקה של הסדרות, שיופרדו מחברות הסטרימינג. אבל גם את זה אני לא רואה קורה![]()
גם אם זה יהיה יקר יותר ממנוי לשירות ספציפי אם הוא מאגד כמה ביחד (או מכיל את כל הסדרות הקיימות) זה עדיף מאשר לשלם לכל אחד.בתשלום מופחת ממה שהם דורשים אני גם לא רואה.
אבל מה אם נגיד יהיה משהו כזה שמאחד את כל שירותי הסרטימינג אבל נותן לך נגיד רק x שעות שבועיות עם כל שירות. ואז התשלום מופחת.
נגיד אם כל אפליקציה בפניי עצמה היא $15
אז נגיד יהיה שירות של 5 אפליקציות מובילות ביחד שיעלה $40 ויתן לך גישה לכל התכנים שלהן אבל יאפשר לך צפייה בכל אחת מהאפליקציות רק 20 שעות שבועיות.
כמובן(אבל האם זה מנע ממני לרכוש פרקים וסדרות מפגרות רק כי אוברי הייתה באיזה חצי פרק מהן והן לא זמינות לי במקום אחר או שהן זמינות אבל עם פרסומות רחמנא ליצלן..? התשובה היא גם לא)
אני מבינה מה את אומרת אבל הבעיה היא שהמבחר מאוד חלקי ולא מספקהאמת שזה די גרוע בעיני. פסיכולוגית זה יגרום לי לחשוב כמה פעמים אם סדרה שווה לי את הכסף וב90% מהמקרים כנראה שלא.
אני מעדיפה לשלם פעם אחת לשירות ולקבל מבחר לבחור ממנו "בחינם".
פחחח מה, את צופה בכל כך מעט סדרות, לך זה לגמרי היה משתלם!האמת שזה די גרוע בעיני. פסיכולוגית זה יגרום לי לחשוב כמה פעמים אם סדרה שווה לי את הכסף וב90% מהמקרים כנראה שלא.
אני מעדיפה לשלם פעם אחת לשירות ולקבל מבחר לבחור ממנו "בחינם".
בעקרון אני בעד המודל שהצעת, אבל אני עדיין בספק שזה היה משתלם לחברות הסטרימינג.בתשלום מופחת ממה שהם דורשים אני גם לא רואה.
אבל מה אם נגיד יהיה משהו כזה שמאחד את כל שירותי הסרטימינג אבל נותן לך נגיד רק x שעות שבועיות עם כל שירות. ואז התשלום מופחת.
נגיד אם כל אפליקציה בפניי עצמה היא $15
אז נגיד יהיה שירות של 5 אפליקציות מובילות ביחד שיעלה $40 ויתן לך גישה לכל התכנים שלהן אבל יאפשר לך צפייה בכל אחת מהאפליקציות רק 20 שעות שבועיות.
לא ידעתי, מעניין אם זה קיים גם למנויים בישראל. ויש להם את כל מה שאת רוצה מכל שירות סטרימינג אחר?זה כן קיים אבל הוא לא משתלם.
פריים ואפל מאפשרים לך לרכוש פרקים/סדרות שלא שלהם. אבל בכמעט $3 לפרק או $15 לעונות, זה לא ריאלי.
לא אני מכירה אותי ואיך הראש שלי עובד אני אהיה אפילו עוד יותר בררנית זה נשמע לי נורא ואיום.פחחח מה, את צופה בכל כך מעט סדרות, לך זה לגמרי היה משתלם!
אפילו יותר בררנית ממה שאת עכשיו?לא אני מכירה אותי ואיך הראש שלי עובד אני אהיה אפילו עוד יותר בררנית זה נשמע לי נורא ואיום.
אתה מבין כמה זה גרוע מבחינתי?אפילו יותר בררנית ממה שאת עכשיו?![]()
זה משתלם כי זה עוד מנויים=עוד כסף. והם יכולים לעשות מספר שעות שבועיות כזה שנגיד אנשים שבקושי צופים בטלוויזיה אולי לא יגיעו אליו ככה שהם לא יטרחו לשלם בנפרד לכל אפליקציה כי הם לא מנצלים אותה. אבל כאלה שכן אוהבים לעשות בינג׳ים או כן צופים יותר מהאיקס שעות שבועיות שנקבע מראש, כן יצטרכו לשלם על אחת מהן בנפרד ככה שהחברות לא באמת מפסידות כסף כי כמובן שזה לא מודל שמתאים לכולם.בעקרון אני בעד המודל שהצעת, אבל אני עדיין בספק שזה היה משתלם לחברות הסטרימינג.
יש להם כל עוד זה קיים בארה״ב.לא ידעתי, מעניין אם זה קיים גם למנויים בישראל. ויש להם את כל מה שאת רוצה מכל שירות סטרימינג אחר?
כן, ה-15$ זה לעונות קצרות. העונות הארוכות יותר עולות יותר אאל״ט.ברור שאם משתלם או לא - זה תלוי במחיר. פר-עונה (של 9-10 פרקים לפחות) של סדרה טובה, הייתי מוכנה לשלם 15$.
וצריכים לתת 2 פרקים ראשונים חינם לעונה 1 של כל סדרה.
ראיתי חצי טריילר וזה נראה לי מגניב, אולי באמת אני אעשה את החודש חינם לאפל ואראה את זה שם, יש גם עוד דברים שאני רוצה לעשות באפל.הייתי רואה אבל ראיתי טריילר והוא מוזר לי מידי מה שאומר שמתאים לך![]()
כן. ווירד.מה? שסב משחק את טראמפ?
אני מפגרת ממזמן בלי קשר אליכןתהיי מפגרת איתנו זה כיף![]()
הממ אני צריכה לחשוב על זה
טובנו
![]()
אהבתי שאת חושבת שיש לך איזשהי ריבונות על השם (אין לך)
אבל כמובן שאני מאשרת
ואני חושבת שאנחנו צריכות לעבוד על החלק החשוב יותר וזה למצוא שם לשיפ.
יש הצעות?
מיקימון?
טוויסטד פיגלט?
זה יכול להיות רעיון ממש טוב. אולי זה לא יקרה בקרוב, אבל אני חושבת שבשלב מסויים הקהל ידרוש מערכת יותר הגיוני לראות סדרות וסרטים ממה שיש עכשיו.לצערי אני לא רואה איך זה אפשרי, כי איזה סיבה יש לשירותי הסטרימינג לאפשר את זה?
בעיני האידיאל זה מודל של תשלום פר-סדרה שרוצים לצפות בה, ישירות מחברות ההפקה של הסדרות, שיופרדו מחברות הסטרימינג. אבל גם את זה אני לא רואה קורה![]()
וואי, תכלס, לגמרי!ממש!!!!!
הם ממש דוחפים אותנו חזרה לפיראטיות!!
עדיקי?
שניהם נשמעים כמו איזה כוכבת ילדים מעצבנת![]()
(אבל האם זה מנע ממני לרכוש פרקים וסדרות מפגרות רק כי אוברי הייתה באיזה חצי פרק מהן והן לא זמינות לי במקום אחר או שהן זמינות אבל עם פרסומות רחמנא ליצלן..? התשובה היא גם לא)
נראה לי שזה גם רק שבוע כי הם חצופיםראיתי חצי טריילר וזה נראה לי מגניב, אולי באמת אני אעשה את החודש חינם לאפל ואראה את זה שם, יש גם עוד דברים שאני רוצה לעשות באפל.
מאדכן. ווירד.
כולנו מפגרים פה זה בסדראני מפגרת ממזמן בלי קשר אליכן![]()
תכלסאת צריכה לבחור, את מששפת אותנו
אה נכון חח יש שחקן יגאל עדיקאזה נשמע כמו שם משפחה של מישהו ישראלי מפורסם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.