ניסית להוכיח לנו שבאוקטובר יש מזג אוויר טוב לשאלון?
אני דווקא ממש מוכנה לזה.חוץ מזה שאני לא חושבת שמישהו מאיתנו מוכן נפשית עדין לשאלון שלם על דרקונים ודיסנילנדים
שקר וכזב. אל תתנו לה לשטות בכם!!!שירי החודש: Carrie Underwood - Relapse
תודה, ובשביל זה אעשה מאמצים (כל החודש)לכתוב שאלון מושקע
אבל חייבים לציין לזכותו שני דברים:
1. הוא למד לשרשר!! והשרשור הזה מוכיח זאת. אגיד יותר מזה: אני הייתי פה בתחילת השרשור והוא כתב את התגובה הראשונה שלו במקום הלא נכון, ואז העביר אותה!
2. הוא חבר של ניל פטריק האריס ודיוויד בורקה.
ובשביל זה יהיו לפחות 4 שאלות שיוקדשו לd&d ולדיסנילנדים באשר הם(אגב, פתחו היום את AVENGERS CAMPUS בדיסנילנד קליפורניה...רק אומר)את אולי אפר לרגליו. ניל והבעל שלו מעניינים לי את הביצה הימנית (בחביתה).
אני לא סומכת עליו עם שאלונים וגם לא לשרשר כשיש פה עוד אנשים.
אם ממש חשוב לכם שהוא יחבר את השאלון זה בסדר גמור- שישלח את השאלות שלו לעדי והיא תערוך אותן ותפרסם כמו שצריך
חוץ מזה שאני לא חושבת שמישהו מאיתנו מוכן נפשית עדין לשאלון שלם על דרקונים ודיסנילנדים
לעבור דרכך?נכון! מתחילים צריכים לעבור דרכי. דילן היא כבר מומחית אז יש לה חופש לעשות לבד.
אני לא שותה וודקה, אני לא שותה רדבול, רק ג׳ין טוניק ומועבט בט בט בט בט בט בטתשאלו את דילן מה היא שותה
מייק לינוביץ׳ אמר את זה מנומס יותר ממךלעבור דרכך?
אז הנה התשובה הכי מנומסת שיכולתי למצוא
tbh- אהיה כנה איתך, אין לי מושג מי זה, אבל...לא נראה מי יודע מה שונה ממה שכתבתי...אבל שיהיה, בפעם הבאה אכתוב "שקי בישבני הענוג או " kiss my shiny metallic assאני לא שותה וודקה, אני לא שותה רדבול, רק ג׳ין טוניק ומועבט בט בט בט בט בט בט
מייק לינוביץ׳ אמר את זה מנומס יותר ממך
כן, אבל זה סיכום של חודש יוני אז אני קוראת לזה השרשור של יוני.רגע רגע רגע...החודש הבא זה לא יולי?
תודה שתקעת לי את זה בראשאני לא שותה וודקה, אני לא שותה רדבול, רק ג׳ין טוניק ומועבט בט בט בט בט בט בט
אוקי בוא נגדיר את זה ככה: נשתף פעולה כדי שיהיה שאלון יפה.לעבור דרכך?
אז הנה התשובה הכי מנומסת שיכולתי למצוא
אז בואי נגדיר את זה מחדשאוקי בוא נגדיר את זה ככה: נשתף פעולה כדי שיהיה שאלון יפה.
שום מייבי! תשלח לה את השאלון וחסר לך שאתה שוכח להוסיף את השאלות הרגילות!אז בואי נגדיר את זה מחדש
You're welcomeתודה שתקעת לי את זה בראש
חסר תרבות שכמותך. העיקר התגאת שיש לך ידע נרחב בנושאי טלוויזיה.tbh- אהיה כנה איתך, אין לי מושג מי זה
אמרתי נרחב,לא מושלםחסר תרבות שכמותך. העיקר התגאת שיש לך ידע נרחב בנושאי טלוויזיה.
ידע נרחב מיי אס!
טוב טוב ,שינית את דעתי, עכשיו זהשום מייבי! תשלח לה את השאלון וחסר לך שאתה שוכח להוסיף את השאלות הרגילות!
You're welcome
מזל שאת כפולהטכנית ניק אסר על דילן השניה לעשות שאלון אבל הוא לא אמר כלום לגביי ונתתי לכם איזה שעה אז..
כל הכבוד שאת מתכוננת מראש!ציטוט חודשי: הופה, יש לי כמה ורשמתי אפילו בפתקים שלי
An eye for an eye makes the whole world blind.
אוו בהצלחה. בגלל זה את נעדרת?למה מצפים בחודש יוני: לא יודעת אם מצפה, אבל זה יקרה - מעבר דירה
מיהו הזוג הלהט"ב האהוב עליכם בטלוויזיה? ריימונד וקווין
1. עדי שמה רק 2 תמונות ולניק בכלל לא אכפת מאיתנוצרפו איזה גיף להטבי לוהט סתם כדי שיהיה לנו כיף בעיניים- בטח עדי וניק כבר מילאו את השרשור בתמונות זימה, אז אני אלך על פשוט וחמוד (כי אני בעבודה ורק זה חסר לי שייכנסו ויראו לא רק מה אני עושה בזמן עבודה, אלא גם מה אני מחפשת )
הנדסת מדיח זה כישור חיים חשוב מאד! אבל אם אין לך מדיח באמת קצת מבוזבז עלייך.איזה כישרון חסר תועלת יש לכם? אירגון מדיח אולי? מציאת מקום כמו בטטריס. אבל אין לי מדיח בבית אז זה חסר תועלת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.