Satisfied... יוני 2021 – סיכום חודשי 👊❤️🌵☀️🌈😱🍗🏆💾👻

LeAnnDyIan

Well-known member

טוני החתול

Well-known member
מנהל
האמת שפשוט כרגיל הייתה הודעה של דילן שלא יכלתי לראות בלי לשים הודעה משלי.
וזה תמיד נראה לכם מוזר כשאני כותב הודעה שאני כותב בה רק אות אחת.
אז החלטתי לשים תמונה.
ומשום מה הייתה לי את התמונה הזאת בתיקיית תמונות שלי. אני לא בטוח למה.
אבל אני בהחלט מתגעגע לגשם.

Lion_Heart

Well-known member
:-D:-D:-D

אבל חייבים לציין לזכותו שני דברים:
1. הוא למד לשרשר!! והשרשור הזה מוכיח זאת. אגיד יותר מזה: אני הייתי פה בתחילת השרשור והוא כתב את התגובה הראשונה שלו במקום הלא נכון, ואז העביר אותה! :eek::eek::eek:
2. הוא חבר של ניל פטריק האריס ודיוויד בורקה.
תודה, ובשביל זה אעשה מאמצים (כל החודש)לכתוב שאלון מושקע

Lion_Heart

Well-known member
את אולי אפר לרגליו. ניל והבעל שלו מעניינים לי את הביצה הימנית (בחביתה).
אני לא סומכת עליו עם שאלונים וגם לא לשרשר כשיש פה עוד אנשים.
אם ממש חשוב לכם שהוא יחבר את השאלון זה בסדר גמור- שישלח את השאלות שלו לעדי והיא תערוך אותן ותפרסם כמו שצריך:-D
חוץ מזה שאני לא חושבת שמישהו מאיתנו מוכן נפשית עדין לשאלון שלם על דרקונים ודיסנילנדים:-D
ובשביל זה יהיו לפחות 4 שאלות שיוקדשו לd&d ולדיסנילנדים באשר הם(אגב, פתחו היום את AVENGERS CAMPUS בדיסנילנד קליפורניה...רק אומר)
ובקשר לביצה הימנית, הנה עוד משהו שלא יענין אותך, לאחרונה למדתי לבשל ביצה חצי קשה חצי רכה מושלמת

LeAnnDylan

Well-known member

Lion_Heart

Well-known member
אני לא שותה וודקה, אני לא שותה רדבול, רק ג׳ין טוניק ומועבט בט בט בט בט בט בט💁🏻‍♀️

מייק לינוביץ׳ אמר את זה מנומס יותר ממך
tbh- אהיה כנה איתך, אין לי מושג מי זה, אבל...לא נראה מי יודע מה שונה ממה שכתבתי...אבל שיהיה, בפעם הבאה אכתוב "שקי בישבני הענוג או " kiss my shiny metallic ass

didalf

Well-known member

מילי08

Well-known member
טכנית ניק אסר על דילן השניה לעשות שאלון אבל הוא לא אמר כלום לגביי ונתתי לכם איזה שעה אז..
מזל שאת כפולה :-D

|לבירוק|שם: מילי
|לבירוק|גיל: 19
|לבירוק|כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: בדיוק אוכלת אז לא יכולה לבדוק, אבל נראה לי שאיזה 20 פעם

|לבכחול|סדרות החודש: Love sick הנפלאה. מרגיש לי כל כך מזמן..
|לבכחול|סרטי החודש: לא ראיתי
|לבכחול|שירי החודש: אנחנו כבר שבוע לתוך חודש חדש אז אני לא זוכרת, אבל יוטיוב הזכיר לי שממש התחשק לי לשמוע ברצף את זה
|לבכחול|ספר החודש: כבר הרבה זמן אצלי, אבל אני קוראת, נהנית ומתקדמת לא רע עם חומריו האפלים - המצפן הזהוב. נהדר ממש. לשמחתי אני מצליחה להפריד בין הדמויות בסדרה לדמויות בספר.
|לבכחול|דמויות החודש: קלייר - איירון פיסט. רוב הזמן היתה מעולה וכמו שכתבתי - קול ההגיון המיושב. אבל לפעמים הפרצופים שלה וגלגולי העיניים שלה היו מעייפים
|לבכחול|שחקני החודש: טום פלפרי (וורד מיצ'ם) איירון פיסט. למרות שמגיע לו להיות גם דמות החודש. עשה עבודה נפלאה
|לבכחול|ציטוט חודשי: הופה, יש לי כמה ורשמתי אפילו בפתקים שלי: כולם מאיירון פיסט:
If you wish to see the truth, then hold no opinions for, or against, anything
אלו התקשר לי למצבי החירום התמידי שלנו כאן:
Killing is wrong, no matter who pulls the trigger, or why.
An eye for an eye makes the whole world blind.

|לבכחול|למה מצפים בחודש יוני: לא יודעת אם מצפה, אבל זה יקרה - מעבר דירה

|גאווה|חודש גאווה שמח לכולם!|גאווה|
|גאווה|הייתם פעם במצעד? אם כן באיזו עיר
? לא
|גאווה|מיהו הזוג הלהט"ב האהוב עליכם בטלוויזיה? ריימונד וקווין |מאוהב| אבל האמת שוילו וטארה לנצח |לב-ש|
|גאווה|זוג להט"בי אהוב עליכם בחיים האמיתיים? לא מכירה מספיק טוב
|גאווה|לטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)- כשהייתי בתיכון מאוד אהבתי את ונסה פאראדי והייתי לגמרי מוכנה להיות מומרת בשבילה. אם הולכים על דמות אז כנראה באפי כי תמיד אהבתי אותה יותר מאשר החברים שלה. ואחרי חיפוש קצר בן הסדרות שלי, אז נראה לי שגם ווינונה ארפ כי היא סופר מגניבה
|גאווה|צרפו איזה גיף להטבי לוהט סתם כדי שיהיה לנו כיף בעיניים- בטח עדי וניק כבר מילאו את השרשור בתמונות זימה, אז אני אלך על פשוט וחמוד (כי אני בעבודה ורק זה חסר לי שייכנסו ויראו לא רק מה אני עושה בזמן עבודה, אלא גם מה אני מחפשת :-D)

|לבסגול|שונות:|לבסגול|
|לבסגול|איזה כישרון חסר תועלת יש לכם
? אירגון מדיח אולי? מציאת מקום כמו בטטריס. אבל אין לי מדיח בבית אז זה חסר תועלת.
|לבסגול|פרסומת אהובה/מצחיקה/שווה שאתם מוכנים לא להעביר ערוץ בשבילה? ותודה לאלוהי הסטרימינג שחסך ממני פרסומות
|לבסגול|איזה משחק ילדות דבילי אתם עדין משחקים? משחק זיכרון עם האחיינית שלי. למזלי היא כבר מספיק גדולה להסתפק בזה. עד לפני כמה שנים הייתי צריכה להמשיך לשחק מחבואים
|לבסגול|חברת צעצועים יצרה action figure בדמותכם, עם איזה שני אביזרים היא מגיעה? חתול ומעיל חם
|לבסגול|האם יש לכם סדרה\סדרות שאת הסדרה עצמה אתם לא זוכרים\ סתם משעממות, אבל את הפתיחה, לעולם לא תשכחו? אם אני לא זוכרת אז אני לא זוכרת...
|לבסגול|וכי חייבים להתייחס לפיל שבחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל? כולם עורכי ישראל. הפסקתי לעקוב כי זה מרגיז אותי מידי, אבל ראיתי משהו בפייסבוק על עוד כמה אמנים שחתמו על משהו נגד ישראל

|לבצהוב|תמונה/וידאו/בדיחה/עמוד אינסטה שכדאי לעקוב אחריו שתרצו לחלוק- היה משהו שתיכננתי לשמור כדי להעלות אבל כמובן שכחתי ואין לי מושג מה זה היה

didalf

Well-known member
|לבכחול|ציטוט חודשי: הופה, יש לי כמה ורשמתי אפילו בפתקים שלי
כל הכבוד שאת מתכוננת מראש!

An eye for an eye makes the whole world blind.

|לבכחול|למה מצפים בחודש יוני: לא יודעת אם מצפה, אבל זה יקרה - מעבר דירה
אוו בהצלחה. בגלל זה את נעדרת?

|גאווה|מיהו הזוג הלהט"ב האהוב עליכם בטלוויזיה? ריימונד וקווין |מאוהב|
|לב|

|גאווה|צרפו איזה גיף להטבי לוהט סתם כדי שיהיה לנו כיף בעיניים- בטח עדי וניק כבר מילאו את השרשור בתמונות זימה, אז אני אלך על פשוט וחמוד (כי אני בעבודה ורק זה חסר לי שייכנסו ויראו לא רק מה אני עושה בזמן עבודה, אלא גם מה אני מחפשת :-D)
1. עדי שמה רק 2 תמונות|מלאך| ולניק בכלל לא אכפת מאיתנו;-(
2. מתה להיות העובד שיעבור מאחורייך כשתחפשי גיפים לוהטים:-D
3. אוי זה חמוד התמונה.

|לבסגול|איזה כישרון חסר תועלת יש לכם? אירגון מדיח אולי? מציאת מקום כמו בטטריס. אבל אין לי מדיח בבית אז זה חסר תועלת.
הנדסת מדיח זה כישור חיים חשוב מאד! אבל אם אין לך מדיח באמת קצת מבוזבז עלייך.

נערך לאחרונה ב:
למעלה