Satisfied... יוני 2021 – סיכום חודשי 👊❤️🌵☀️🌈😱🍗🏆💾👻

LeAnnDyIan

Well-known member
מזל שאת כפולה :-D
|לבירוק|שם: מילי
|לבירוק|גיל: 19
נראה שאני לא הכפולה היחידה כאן...|זורו|
|לבירוק|כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: בדיוק אוכלת אז לא יכולה לבדוק
אז כנראה שפעם הבאה כשהוד רוממותו יאשר לי לעשות שאלון חודשי אני אשדרג את השאלה לכמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת בזמן שאתם לועסים עם עיניים עצומות. שלפחות יהיה מענין:-P:
|לבכחול|ספר החודש: כבר הרבה זמן אצלי, אבל אני קוראת, נהנית ומתקדמת לא רע עם חומריו האפלים - המצפן הזהוב. נהדר ממש. לשמחתי אני מצליחה להפריד בין הדמויות בסדרה לדמויות בספר.
זה טוב שאת מצליחה לעשות הפרדה של הדמויות. לרוב גם אני מצליחה לעשות. מה שאני לא יכולה להתגבר עליו אבל זה אם אני מאזינה לאודיובוק וזה שמקריא זה לא בקול של הדמות של הספר. אז זה ממש מחרפן אותי. הדוגמה הכי טובה זה שהאזנתי לאחד מהספרים של דקסטר אבל זה לא היה בקול של מייקל סי הול וזה היה פשוט נורא ולא הייתי מסוגלת להמשיך מעבר לעמוד אחד.
|לבכחול|ציטוט חודשי: הופה, יש לי כמה ורשמתי אפילו בפתקים שלי
אני מאוהבת בך:-D
|לבכחול|למה מצפים בחודש יוני: לא יודעת אם מצפה, אבל זה יקרה - מעבר דירה
בהצלחה|4U||חיבוק|
|גאווה|לטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)- כשהייתי בתיכון מאוד אהבתי את ונסה פאראדי והייתי לגמרי מוכנה להיות מומרת בשבילה.
וונסה פארדי? זו לא זאת ששרה Be My Baby עם הרווח בשיניים? או שאני מתבלבלת עם מישהי אחרת?|תוהה|כי אם כן, אני לא חושבת שהיא שווה את ההמרה שלך:-D את באפי ווינונה אני מאשרת אבל:-P:
אני בתיכון לגמרי הייתי מוכנה לעבור קבוצה בשביל נועה תשבי. ועכשיו כשאני צופה בשידורים חוזרים של רמת אביב גימל אני גם מבינה שוב למה. לא חושבת שאי פעם נראתה על המסך מישהי יפה יותר ממנה. גם עם הסטייל המחריד של הניינטיז והשיער האיום היא הייתה שיא השלמות|מאוהב|
|גאווה|צרפו איזה גיף להטבי לוהט סתם כדי שיהיה לנו כיף בעיניים- בטח עדי וניק כבר מילאו את השרשור בתמונות זימה
דווקא ציפיתי להרבה זימה בשאלה הזאת וכולם איכזבו. כנראה ששרשור החתיכים רוקן את האנרגיה של כולם.
|לבסגול|איזה כישרון חסר תועלת יש לכם? אירגון מדיח אולי? מציאת מקום כמו בטטריס. אבל אין לי מדיח בבית אז זה חסר תועלת.
מזמינה אותך אם ככה לבוא לארגן את המדיח שלי.
|לבסגול|פרסומת אהובה/מצחיקה/שווה שאתם מוכנים לא להעביר ערוץ בשבילה? ותודה לאלוהי הסטרימינג שחסך ממני פרסומות
אני לא יודעת מה כולם נפלו עליי עם ענין הסטרימינג. ברור שאף אחד מאיתנו לא טורח לצפות בפרסומות מרצונו. הכוונה הייתה כשצופים במשהו בשידור חי או אפילו חדשות או סתם איזה סרטון ביוטיוב שכופה עלינו פרסומת לפני. הרי בין אם נרצה או לא, אנחנו נתקלים בפרסומת כזאת או אחרת פה ושם.
אבל גם אם אתם ממש לא צופים בשום דבר עם פרסומות, יכולתם לבחור משהו ישן כמו שארינמל עשתה. היו כל כך הרבה פרסומות מוצלחות במהלך השנים, לא יכולתם לחשוב על משהו אחד?
נגיד הפרסומת של קטשופ עומד לו על הראש

או דני על הבוקר הלב שלי תופים

או אפילו הפרסומות של סנדי בר למילקי

פרסומות טובות זה כיף!

Aranel Nenharma

Well-known member
אני לא יודעת מה כולם נפלו עליי עם ענין הסטרימינג. ברור שאף אחד מאיתנו לא טורח לצפות בפרסומות מרצונו. הכוונה הייתה כשצופים במשהו בשידור חי או אפילו חדשות או סתם איזה סרטון ביוטיוב שכופה עלינו פרסומת לפני. הרי בין אם נרצה או לא, אנחנו נתקלים בפרסומת כזאת או אחרת פה ושם.
אבל גם אם אתם ממש לא צופים בשום דבר עם פרסומות, יכולתם לבחור משהו ישן כמו שארינמל עשתה. היו כל כך הרבה פרסומות מוצלחות במהלך השנים, לא יכולתם לחשוב על משהו אחד?
נגיד הפרסומת של קטשופ עומד לו על הראש
ואם רוצים עדיין לשמור על נושא סדרות הטלוויזיה אפשר לשים את זה

מילי08

Well-known member
|לבירוק|גיל: 47 וחצי (למרות שבתקופה האחרונה אני מרגישה כמו בת 80)
אני כבר מזמן מרגישה ככה.. זה עצוב. השבוע 3 פעמים היו לי כאבי זיקנה בברך כשהתכופפתי
|לבכחול|שירי החודש: בנימה אקטואלית משהו ;) (למרות שהשיר הזה תקוע לי בראש עוד מתחילת החודש) [שומר החומות]
שיר נהדר ואחד האהובים עלי, אבל דווקא בגלל המבצע והאופי הלאומני של המדינה היום, הוא מתחיל טיפה להימאס עלי
|לבכחול|ציטוט חודשי: I'm not a mushroom. you can't keep me in the dark and feed me sh!@#t
:-D זה מעולה
|גאווה|הייתם פעם במצעד? אם כן באיזו עיר? בטח. בצעירותי במצעד בתל אביב. מאז שנולדו לי הילדים אנחנו צועדים במצעד בבאר שבע. בשנים האחרונות אנחנו - הקהילה הרפורמית בבאר שבע (שאני עומדת בראשה) צועדים כקהילה. השנה הבת שלי תצעד עם חברה יחד עם נוער איגי (החברה פעילה באיגי. הבת שלי מצטרפת לתמוך)
מדהימים! (אבל אני מניחה שקהילה רפורמית גם אתם זוכים ליחס "חם" מהסביבה)
וגם - מה זה איגי...?
|לבסגול|איזה כישרון חסר תועלת יש לכם? מקלפת תפוחים ביחידה שלמה
זה באמת כשרון. ואת גם יודעת לקלף תפוז בלי לכווצ'ץ' אותו?
אני עד היום כמו שיהודה אטלס תיאר:
“כשאמא מקלפת תפוז
יוצא לה שלם ונקי ויבש;
אבל כשאני מקלף -
תמיד יוצא קבץ’”.
(מתוך והילד הזה הוא אני)
פלסטרים צבעוניים ושוקולד. הפלסטרים על שום נטייתי המולדת להפצע משטויות, ושוקולד כדי להמתיק את הכאב של הפציעות
בחירה נהדרת!
|לבסגול|האם יש לכם סדרה\סדרות שאת הסדרה עצמה אתם לא זוכרים\ סתם משעממות, אבל את הפתיחה, לעולם לא תשכחו? מוש השור
יאאאאאא, נכון! אבל נראה לי שאני גם קצת זוכרת את הסדרה. איך אהבתי אותו. מוש מוש |מאוהב|
|לבסגול|וכי חייבים להתייחס לפיל שבחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל? לא חושבת שיש סלבז עוכרי ישראל (חוץ מרוג'ר ווטרס, וגם הוא לא בטוח שממש עוכר ישראל) אלא כאלו שנקודת הראות שלהם מצומצמת, חד מימדית ומנקודת ראות מרוחקת.
רוג'ר ווטרס בעיני הוא ההגדרה לעוכר ישראל. מלא שנאה ריקה מתוכן, חסר הבנה מוחלט, ואני בטוחה שהוא לא עושה כלום כנגד אף אומה אחרת ובעד אף עם נדכא אחר. יש לו שנאה מאוד ממוקדת בישראל. אנטישמי במסווה של אכפתיות. אדם אפס
טיפים לאריזת תכולת בית
תודה, גם אני לקראת מעבר. סיוט
|לבירוק|גיל: 29 + 30 חודשים
שכחתי את הבדידים בקלמר אחר
|לבכחול|דמויות החודש: פופי ממסע אגדי
אדירה
|לבכחול|שחקני החודש: רוב מקאלהניי
יססס
|גאווה|מיהו הזוג הלהט"ב האהוב עליכם בטלוויזיה? קפטן ריי הולט וקווין קוזנר
אחחח, איזה זוג (אתמול בדיוק ראיתי את הפרק בעונה 5 שימו לב ספוילר- כשקווין צריך להיכנס לבית מוגן ומתחפרן ומאיים להתגרש. רגע שובר לב)
הגזימו עם הבעת האהבה במשרד
* מי שמכיר את הסדרה יודע כמה התמונה הזו לוהטת
|אש||אש|
שלום קווין, זה בעלך, ריימונד הולט :-D |מאוהב|
אני יודעת להזיז את האף כמו סמנתה מbewitch
מגניב. אני לא מצליחה להזיז אף איבר בצורה מגניבה- לא יודעת להרים גבה אחת, לא מזיזה אוזניים, לא מקפלת לשון.. כלום
נוסטלגיה! איזו פרסומת מהממת זו היתה (ואיזה הורס השחקן |מזיע|)
מברשת שיניים ותפוח (אני מאוד אוהבת תפוחים ומה לעשות שהם לפעמים נתקעים בשיניים)
נדמה לי שלביטלס היתה פרסומת בשנות ה 60, שתפוח מחליף צחצוח שיניים. סתם שתדעי
|לבירוק|כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: תלוי מה ההגדרה של מסוגלים. פיזית אני מניחה שדי הרבה, למרות כושרי הירוד, סה"כ זו פעולה די קלה, אבל עשיתי עכשיו ניסוי קטן והמוטיבציה נגמרה לי אחרי 5 קפיצות.
:-D אהבתי את התהליך של התשובה. זה מתחיל בפילוסופיה, עובר לתיאוריה + הסבר, ממשיך במעשה עצמו ונגמר בלי מוטיבציה :-D. אני גם ככה רק בלי כל ההתחלה, כלומר רק בלי מוטיבציה
The Nevers |כתר| מאוד מאוד אהבתי.
|כן| ונשאר לקוות שהחלק השני ללא ווידון יצליח לשמור על אותה רמה.
מסע אגדי |כן|עונה כיפית בינתיים, למרות שלא אגיד שמדהימה או משהו.
|כן| גם העונה הקודמת לא היתה מדהימה במיוחד. זה בעיקר צפייה כייפית
|לבכחול|שירי החודש: Don McLean - American Pie
קלאסיקה
|לבכחול|ספר החודש: שם הרוח + ההמשך שלו שנקרא פחדיו של האדם החכם ואני בכרך 2 שלו.
על מה?
דמויות החודש: טרו ופננס הנהדרות מ-The Nevers |לב|
|כן| |כן| גם ביחד וגם כל אחת לחוד
|לבכחול|למה מצפים בחודש יוני: בטלויזיה ללוקי (מנסה להנמיך ציפיות, וגם להמנע מכל רמז לספוילרים!)
|כן|
טכנית זה לא באמת להט"בי אבל לא אכפת לי.
תודה שהזכרת לי את זה. אחד הרגעים היפים. הדוקטור העשירי וקפטן ג'ק |מאוהב| |מאוהב|
איך אני אוהבת את דיוויד |מאוהב|
|לבצהוב|תמונה/וידאו/בדיחה/עמוד אינסטה שכדאי לעקוב אחריו שתרצו לחלוק-
התמונות ששמת :-D :-D :-D בעיקר העיט
יאאאא, איזה חמודים. זה אמור להצחיק אבל עשה לי קצת עצוב. אנחנו כל כך מפחדים מבעלי חיים אבל לנו אין בעיה להפחיד אותם בשביל לייק
|לבכחול|ציטוט חודשי: "אחראי אבל לא אשם".
אשכרה. משפט לפנתיאון של המשפטים המטומטמים. יקבל מקום גבוה למעלה
|לבירוק|שם: עדי חו"ס או עדי |נחש|:-P:.
:-D יפה שאימצת (אבל כבר הספקתי לשכוח למה קיבלת קיצור...)
השאר באמת שלא שווים התייחסות.
באמת לרגע דאגתי שקראת רק ספר אחד :-D
|גאווה|לטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)- מייז מלוציפר.
אווו, בחירה משובחת
|לבסגול|איזה כישרון חסר תועלת יש לכם? אני קוראת הרבה ספרים?
אין ספק שזה כשרון. לא רק הקריאה עצמה, אלא גם למצוא זמן לקרוא כל כך הרבה
|מאוהב| רוצה אותם ביחד (למרות שזה היה אולי הורס את הסדרה.)
נכון.. זאת התלבטות. מצד אחד זה מתבקש כי כבר עכשיו הם מתנהגים כמו זוג נשוי. מצד שני, הקריזות שלהם והתחרותיות זה חלק מהקסם (בסוף זה כנראה יקרה, כי זה במאת מתבקש)
בדיחות של מתמטיקאים :-D |כן|
אההההה, לא היה לי נעים להגיד שאני לא מבינה את הבדיחה |טמבל|. תודה על ההסבר :-D

*עניתי על עמוד שלם. חייבת לחזור לעבודה :-/. מקווה להספיק לענות מחר על עוד עמוד...

וגם - מה זה איגי...?
ארגון לנוער להטב"קי גאה
זה באמת כשרון. ואת גם יודעת לקלף תפוז בלי לכווצ'ץ' אותו?
“כשאמא מקלפת תפוז
יוצא לה שלם ונקי ויבש;
אבל כשאני מקלף -
תמיד יוצא קבץ’”.
(מתוך והילד הזה הוא אני)
זה המקום להתוודות שאני אלרגית לשמן אתרי של פרות הדר, ולכן אסור לי לקלף פירות הדר (מותר לי לגעת בפלחים ללא הקליפה הלבנה, אבל בקליפה עצמה - אסור, ובטח לא לפצוע את הקליפה). שפירץ של שמן אתרי מהקליפה ואני מתחילה לדמוע, להתעטש ולהשתעל
תודה, גם אני לקראת מעבר. סיוט
ההמלצה היחידה שיש לי - לשאוף... לנשוף... לשאוף... לנשוף...
(זה, והרבה רשימות)

didalf

Well-known member
“כשאמא מקלפת תפוז
יוצא לה שלם ונקי ויבש;
אבל כשאני מקלף -
תמיד יוצא קבץ’”.
(מתוך והילד הזה הוא אני)
חחח יאאא איך אהבתי

אחחח, איזה זוג (אתמול בדיוק ראיתי את הפרק בעונה 5 שימו לב ספוילר- כשקווין צריך להיכנס לבית מוגן ומתחפרן ומאיים להתגרש. רגע שובר לב)
זה פרק טוב.

:-D יפה שאימצת (אבל כבר הספקתי לשכוח למה קיבלת קיצור...)
עדי חוק וסדר.

*עניתי על עמוד שלם. חייבת לחזור לעבודה :-/. מקווה להספיק לענות מחר על עוד עמוד...
בוו לא צריך עבודה!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|לבירוק|שם: ניק ניקולאס-גם-ברוטוס-בעל-החתול-טוני הראשון לשמו
|לבירוק|גיל: 38 בדיוק
|לבירוק|כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: הבוסית שלי בעבודה הדגיהמ לכל הצוות תרגיל שמראה שבני אדם באופן קבוע יכולים לעשות יותר ממה שהם חושבים - איך שעושים את זה כל אחד כותב על פתק כמה פעמים הוא יכול לקפוץ על רגל אחת במשך דקה ואז הוא בעצם עושה את זה. וכולם תמיד מצליחים יותר ממה שהם כתבו. כמובן שבתרגיל הזה הכוונה היא שגם כשהרגל השניה יורת אז חוזרים ללקפוץ על רגל אחת עד שנגרמת הדקה. ואני מנח (אפילו שלא כתבת בפירוש) שהכוונה שלך היא כמה פעמים ברצף.
אז עכשיו אני אנסה (אני לובש גרביים כי אני עומד לצאת עם הכלב ואני לא יודע אם זה ישפר או יקטין את המספר שלי):
הגעתי ל51 לפני הרגל השניה ירדה.
מעניין יהיה לנסות שוב אחרי שאני אחזור מההליכה עם הכלב. אני מניח שאני אהיה עייף יותר אז זה יהיה פחות.
(ניסיתי מאוחר יותר והגעתי רק ל40)

|לבכחול|סדרות החודש: The Nevers, סיפורה של שפחה, הפלייליסט של זואי, Marvel's M.O.D.O.K., אהבה, מוות ורובוטים, Special, הרופא הטוב, Everything's Gonna Be Okay, אגדות המחר, באטוומן, Jupiter's Legacy, שלדון הצעיר, The War of the Worlds
|לבכחול|סרטי החודש: ראיתי את בקולנוע את הסרט Honest Thief עם ליאם ניסן, אבל חוץ מזה שליאם ניסן הוא שחקן טוב הסרט לא שווה לזיכרון.
ראיתי את הספיישל Inside של בו בורנהאם שאומנם לא מוגדר כסרט, אבל הוא באורך של סרט.
ויש לי תחושה שראיתי עוד משהו מוקדם יותר בחודש וכרגיל אני לא זוכר מה. (אני צריך לעשות את שיטת הפתקים)
|לבכחול|שירי החודש: טוב אני חייב שיר מהספיישל של בו בורנהאם. אפילו שזה רק האודיו.
אבל גם משהו אחר שיותר ידוע: Should I Stay or Should I Go
|לבכחול|ספר החודש: אני שמח להכריז שאני סיימתי (כבר ב1 ליוני) את הספר How to Be a Normal Person שהיה מאוד חמוד בסופו של דבר, אבל בהחלט לקח לי זמן להכנס אליו.
|לבכחול|דמויות החודש: ג'ון (סיפורה של שפחה), הנרי (Special), טרו (the nevers), מקס (הפלייליסט של זואי)
|לבכחול|שחקני החודש:מספר אחד הוא בו בורנהאם, אם כי לתת לו קרדיט רק על משחק זה ממעיט מזה שהוא גם יוצר, במאי, מעצב, עורך והכל.
|לבכחול|ציטוט חודשי:
|לבכחול|למה מצפים בחודש יוני: קצת מוזר לכתוב את זה עכשיו כי אני כותב באיחור אבל כמובן לוקי. וגם כמובן Love Victor. ריק ומורטי. סיום עונה של סיפורה של שפחה. וכמובן היום הולדת שלי (שוב, קצת מוזר כי אני עונה על זה היום)

|גאווה|חודש גאווה שמח לכולם!|גאווה|
|גאווה|הייתם פעם במצעד? אם כן באיזו עיר
?ללא תכנון מראש הייתי במצעד הגאווה בסידני אוסטרליה בשנה שבה יצאתי מהארון -ליתר דיוק בערך 3 שבועות אחרי שיצאתי מהארון כשהייתי בניו-זילנד ובדרכי חזרה לארץ עצרתי לכמה ימים בסידני. לא צעדתי או משהו, אבל הסתובבת ליד.
|גאווה|מיהו הזוג הלהט"ב האהוב עליכם בטלוויזיה? למה להתקיל בכאלו שאלות קשות... יש כל כך הרבה ואני ארגיש רע על מי שאני אשכח:
איאן ומיקי, קורט ובליין (למרות שעיצבנו אותי ברמות בשלבים מאוחרים), דייויד ופאטריק, ג'וד וקונור (משפחת פוסטר), ג'ק ויאנטו (טורצ'ווד), ג'סטין ובריאן, תום וקאל (איסטסיידרס), וויל וסאני (ימי חיינו), לוק ונואה (as the world turns), ווייט ג'וש ודאריל (אקסית מטורפת), צ'ארלי ומתאוס (Class), דארן ואדריאן (ממלכת החיות), מייסון וקורי (זאב צעיר),כריסטיאן ואוליבר (אהבה אסורה)
עם לסביות יש לי פחות אהובות: במקום הראשון כמובן קלארק ולקסה. לאחרן מכן שרה ואווה, קוסימה ודלפין ולבסוף (ואולי בעצם מקום ראשון) ווילו וטארה.
|גאווה|זוג להט"בי אהוב עליכם בחיים האמיתיים? בלי לחשוב יותר מידי אלו יהיו קונור ג'סופ ומיילס הייזר (הראשון מהסדרות Falling Skies וLock & Key; השני מהסדרות Parenthood ו13 סיבות למה) זה למרות שהם מניאקים כי אין להם מספיק תמונות יחד באינטרנט. ולמרות שאני לא פגשתי אותם בחיים האמיתיים כמו מישהו אחר כאן שפוגש אנשים בחיים האמיתיים

|גאווה|לטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)- באפי. כאילו יהיו מכשולים, אבל אני אעשה הכל בשביל שזה יעבוד (עד שזה יגמר באופן טראגי כי זאת באפי)
|גאווה|צרפו איזה גיף להטבי לוהט סתם כדי שיהיה לנו כיף בעיניים-
טוב, נזכרתי בכריסטיאן ואוליבר מסבונייה גרמנית לוהטת אבל את הקטע שאניממש רוצה אני צריך לשים בסרטון אז כיוונתי שזה יתחיל בנקודה המשמעותית של 4:56
ואם כבר אז גם גיף שלהם:

קבצים מצורפים

• connor jessup and miles heizer 01.jpg
    connor jessup and miles heizer 01.jpg
    KB 177.1 · צפיות: 1

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תפוז עושה בעיות כרגיל

|גאווה|צרפו איזה גיף להטבי לוהט סתם כדי שיהיה לנו כיף בעיניים-
טוב, נזכרתי בכריסטיאן ואוליבר מסבונייה גרמנית לוהטת אבל את הקטע שאניממש רוצה אני צריך לשים בסרטון אז כיוונתי שזה יתחיל בנקודה המשמעותית של 4:56

ואם כבר אז גם גיף שלהם:
gay kiss 07.gif
ועוד שניים שונים בשביל האיזון:
gay kiss 05.gif
gay kiss 02.gif

|לבסגול|שונות:|לבסגול|
|לבסגול|איזה כישרון חסר תועלת יש לכם
? אני חושב שלקפוץ על רגל אחת 51 פעם זה די חסר תועלת, אבל זה גם לא ממש יכול להחשב כישרון.
אני יודע לפתור קוביה הונגרית בזמן סביר/איטי (בערך 4 דקות). אבל אני עדיין מקווה שזה יהיה יעיל בעתיד כשאני אלך לראיון עבודה ולמראיין תהיה קוביה הונגרית על השולחן ואני אפתור אותה וככה אקבל את העבודה.
היכולת לזכור פרטי טריוויה די זניחים של סדרות טלוויזיה היא די חסרת תועלת לרוב האנשים. אבל אנימנהל פורום טלוויזיה אז זה דווקא די בעל תועלת.
אני די טוב במתמטיקה וזה די חסר תועלת בעולם האמיתי (אלא אם כן אתה מדען או משהו ואני לא). אבל זה כן מביא תועלת לאחיינים שלי כשהם לומדים מתמטיקה ואני עוזר להם.
בקיצור אין לי המון כישורים, ומאלו שיש לי הרבה הם די חסרי תועלת באופן כללי. אבל אניכמעט תמיד מוצא איזושהי תועלת בהם.
|לבסגול|פרסומת אהובה/מצחיקה/שווה שאתם מוכנים לא להעביר ערוץ בשבילה? יש כאלו באמת. לא עולה לי שום דבר עכשיו. כמובן שכיום זה יותר שכיח מצב של פרסומת שאני מוכן לא ללחוץ "דלג" עבורה. אבל שוב, לא עולה לי לראש.יש כל מיני פרסומות שראיתי כבר ששמו כאן. פרסומות שדי אהבתי הם הפרסומות של יטבתה עם מיכאל הנגבי. הוא תמיד מצליח להצחיק אותי באופן החמוד והפשוט שלו.
|לבסגול|איזה משחק ילדות דבילי אתם עדין משחקים? מונופול נחשב? לא ממש נראה לי דבילי. לא עולה לי עוד משהו.
|לבסגול|חברת צעצועים יצרה action figure בדמותכם, עם איזה שני אביזרים היא מגיעה? טלוויזיה מסך גדול וכורסה בשביל לשבת מול הטלוויזיה (שיט, אבל מה לגבי השלט?)
|לבסגול|האם יש לכם סדרה\סדרות שאת הסדרה עצמה אתם לא זוכרים\ סתם משעממות, אבל את הפתיחה, לעולם לא תשכחו? אוף לא עולה לי שום דבר.
אה בעצם יש את הדבר הזה שזאת סדרה מצוירת עם ילד או כמה ילדים ויש מין ציפור זהב ענקית... אין לי מושג מה הקטע שם ואני לא בטוח אם ראיתי. אבל אני זוכר משהו מהפתיח. אני אנסה למצוא כי נראה לי שזה נקרא אינקה משהו. אה, זה נקרא ערי הזהב הנסתרות. אין לי מושג אם אפילו ראיתי אי פעם פרק של זה:
|לבסגול|וכי חייבים להתייחס לפיל שבחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל? האמת שממש לא כי ברוב המקרים הבסיס של הדעות שהאנשים האלו משמיעים הם גם הדעות שלי. נכון שמאכזב אותי שבחלק לא קטן מהמקרים אין מספיק איזון, מעוותים מידע ועוד, אבל גם מאוד ברור לי שבמבט מהחוץ אני גם הייתי חושב הרבה יותר על הצד שמתו בו קרוב ל300 איש ולא על הצד שבו מתו 12 איש. בקיצור יש לי יותר בעיה עם הצד האמריקאי של לתמוך במדיניות ישראל לא משנה מה ואני דווקא אשמח אם הצד הזה יקבל קצת איזון. זה כמובן די מרגיז שאנשים שנמצאים רחוק מאוד ורק קראו על המצב קצת מביעים דעות כאילו מוצקות כל כך. מצד שני אני לא חושב שזה לא נכון להביע דעות גם ממרחק גדול
אבל אם כבר בנושא אני רוצה לציין לשבח את סקיילר אוסטין (מקס מהפלייליסט של זואי) שפירסם סטוריז מעולים במהלך המבצע שעסקו בשיח בין ישראלים ופלסטינאים, בביקורת על שני הצדדים, בחשיבות של לשים לב לאנטישמיות בתוך כל השיח שיש.

|לבצהוב|תמונה/וידאו/בדיחה/עמוד אינסטה שכדאי לעקוב אחריו שתרצו לחלוק-
אני מאוד אוהב לאחרונה את עמוד האינסטגרם Bad Science Jokes
https://www.instagram.com/bad_science_jokes/

didalf

Well-known member
|לבירוק|כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: הבוסית שלי בעבודה הדגיהמ לכל הצוות תרגיל שמראה שבני אדם באופן קבוע יכולים לעשות יותר ממה שהם חושבים - איך שעושים את זה כל אחד כותב על פתק כמה פעמים הוא יכול לקפוץ על רגל אחת במשך דקה ואז הוא בעצם עושה את זה. וכולם תמיד מצליחים יותר ממה שהם כתבו. כמובן שבתרגיל הזה הכוונה היא שגם כשהרגל השניה יורת אז חוזרים ללקפוץ על רגל אחת עד שנגרמת הדקה. ואני מנח (אפילו שלא כתבת בפירוש) שהכוונה שלך היא כמה פעמים ברצף.
אז עכשיו אני אנסה (אני לובש גרביים כי אני עומד לצאת עם הכלב ואני לא יודע אם זה ישפר או יקטין את המספר שלי):
מעניין יהיה לנסות שוב אחרי שאני אחזור מההליכה עם הכלב. אני מניח שאני אהיה עייף יותר אז זה יהיה פחות.
לאדעת ממה אני יותר מופתעת, מזה שהיה לך סיפור שלם לשאלה הזאת, זה שקפצת במשך דקה שלמה או זה שעשית את זה פעמיים:-0
אולסו לחתול קוראים טוני אבל איך קוראים לכלב?

|לבכחול|ספר החודש: אני שמח להכריז שאני סיימתי (כבר ב1 ליוני) את הספר How to Be a Normal Person שהיה מאוד חמוד בסופו של דבר, אבל בהחלט לקח לי זמן להכנס אליו.
חחח לא סיפרת לי על זה לפני שנה בערך?:-D

|גאווה|הייתם פעם במצעד? אם כן באיזו עיר?ללא תכנון מראש הייתי במצעד הגאווה בסידני אוסטרליה
אווו נשמע כיף.

|גאווה|מיהו הזוג הלהט"ב האהוב עליכם בטלוויזיה? למה להתקיל בכאלו שאלות קשות... יש כל כך הרבה ואני ארגיש רע על מי שאני אשכח:
איאן ומיקי,
העיקר שכתבת אותם ראשונים|זורו|

הוו זה חמוד|מאוהב|

תפוז עושה בעיות כרגיל
תראו את החצוף הזה משתלט על 3 הודעות שלמות

ואם כבר אז גם גיף שלהם:
gay kiss 07.gif

ועוד שניים שונים בשביל האיזון:
gay kiss 05.gif

gay kiss 02.gif
אוקי זה מפצה על ההתפרסות שלך|מאוהב| תודה. השרשור היה חסוד מידי עד כה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לאדעת ממה אני יותר מופתעת, מזה שהיה לך סיפור שלם לשאלה הזאת, זה שקפצת במשך דקה שלמה או זה שעשית את זה פעמיים:-0
אולסו לחתול קוראים טוני אבל איך קוראים לכלב?
אני עוד צריך לחזור ולראות כמה אחרים הספיקו לקפוץ.
לכלב קוראים לוקאס. הוא אידיוט והוא חמוד והוא טכנית של גיס שלי שלכן זה שמוליך אותו באופן קבוע אבל עכשיו הוא נסע לחו"ל אז אני נאלץ לעשות את זה אחרי הצהריים.
חחח לא סיפרת לי על זה לפני שנה בערך?:-D
הרבה זמן, אבל לא שנה. אפשר לחזור לשרשורי עבר כדי לגלות
אווו נשמע כיף.
לא זכור לי כמשהו כל כך מיוחד.
הוו זה חמוד|מאוהב|
אם את מוצאת את עצמך בלי שום דבר לראות ועם רצון לראות שני בחורים חתיכים מתנשקים הרבה אז כל קו העלילה שלהם ביו-טיוב (אם כי צריך לדעת מתי לעצור כי בשלב מאוחר זה נעשה משעמם ומעצבן)
תראו את החצוף הזה משתלט על 3 הודעות שלמות
קודם מתלוננים על זה שאני לא כותב מספיק ואז מתלוננים שאני כותב יותר מידי (למרות שזה ממש לא אשמתי)
*זה גם עכשיו כבר התפשט ל4 הודעות כי הוספתי ציטוט. אפילו לא ניסיתי להוסיף בעריכה
אוקי זה מפצה על ההתפרסות שלך|מאוהב| תודה. השרשור היה חסוד מידי עד כה.
השרשור חסוד? פלא שעוד לא נמשכתי אליו?

מילי08

Well-known member
|לבכחול|סדרות החודש:CRITICAL ROLE הקמפיין השני מסתיים...אני כולי ריגושים
זה עדיין ברשימת צפייה עתידית שלי למתישהו..
|גאווה|זוג להט"בי אהוב עליכם בחיים האמיתיים?ניל פטריק האריס ודייויד בורקה (פגשתי אותם, בדיסני וורלד)
מגניב. ברור שתפגוש אותם שם. אתה הרי גר שם
|גאווה|לטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)-פעם חשבתי שקוין סמית,
8-* דווקא הוא? הייתי צריכה לבדוק בגוגל שזה מי שאני חושבת
איזה כישרון חסר תועלת יש לכם?יש לי הרבה מידע על דברים חסרי תועלת
אצלי הידע חסר התועלת בא על חשבון ידע חשוב
|לבסגול|איזה משחק ילדות דבילי אתם עדין משחקים?אין כזה
באמת? הפתעת אותי... אגב, D&D אמנם לא דבילי, אבל הכי משחק ילדים נצחי. נראה לי שזה תופס כאן
|לבסגול|האם יש לכם סדרה\סדרות שאת הסדרה עצמה אתם לא זוכרים\ סתם משעממות, אבל את הפתיחה, לעולם לא תשכחו?אגדת המלך ארתור-החרב שבזה ...משהו בה שינה לי את הפרספקטיבה בחיים, האיים האבודים, השיר...מחזיר אותי לילדות אבל ממש
וואי, הזכרת לי תשובה!
ערי הזהב הנסתרות |!|לא זוכרת כלום מהסדרה, רק שאהבתי אותה והשיר עד היום עושה לי כה כווץ' נוסטלגי בלב, רק מלחשוב עליו אפילו
הפרתי שבועה קדושה לעצמי, לא להכניס פוליטיקה לפורום הזה. מקווה שזאת הפעם האחרונה.
זה לא פוליטיקה, זה ציטוט גאוני מרוב שהוא מרגיז ומטומטם
דיברנו עפ ניל, אבל הוא לא רצה להצטלם או לחתום (מישהו אחר שאל וחסך לי לשאול)כי "זה הרגע של דייויד "
יא, איזה בעל מהמם ומפרגן! מרגש
הדה איז קאמינג רקון קנדל קלאון פייס
קורע כל פעם מחדש
|לבירוק|כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: פעם אחת עד שאני מבין שנמאס לי.
:-D
|לבכחול|שירי החודש: אלקטריק!!|פיקאצו|⚡ ואיש לא ידע מה רע כאבי איש לא סובל כמוני, זה עולם קטן מאוד. אגוזים של קוקס מהעץ קטפתי בם בם בם.
נו ולמה למנוע מאיתנו את ההנאה? תביא קישור
|לבכחול|ספר החודש: הספר של נועה תישבי שדילן הקריאה לי. והספר של דרו שדילן סיפרה לי בנקודות.
|לבכחול|דמויות החודש: דרו מתוך הספר של דרו. ישראל מתוך הספר של נועה.
אני מרגישה שאני מפספסת פה משהו 🤔
לקסה והנר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|גאווה|לטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)- קפריקה 6
איזו בחירה מעולה!! גם אני בוחרת בה עכשיו
|לבסגול|איזה כישרון חסר תועלת יש לכם? לחפור 5 שעות בטלפון על כלום.
מוכר
יואו, העיניים שלה כאן. איזה עפעוף
מעולה. שיר שמעביר חצי מהפקק :-D
שונאת שסדרות לוקחת קשר אפלטוני טוב ומכריחות קשר רומנטי.
הם מושלמים כמו שהם.
|כן|

*תזכורת לעצמי- להמשיך לענות*

Lhuna3

Well-known member
:eek: איך עשית את זה? אני זוכרת שהיית יותר זקנה!

|לבכחול|למה מצפים בחודש יוני: לא יודעת אם מצפה, אבל זה יקרה - מעבר דירה
לא פשוט... בהצלחה!!
ספרי לנו איך הדירה החדשה!

|גאווה|לטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)- כשהייתי בתיכון מאוד אהבתי את ונסה פאראדי והייתי לגמרי מוכנה להיות מומרת בשבילה. אם הולכים על דמות אז כנראה באפי כי תמיד אהבתי אותה יותר מאשר החברים שלה.
שתיהן מהממות.

(כי אני בעבודה ורק זה חסר לי שייכנסו ויראו לא רק מה אני עושה בזמן עבודה, אלא גם מה אני מחפשת :-D)
:-D אוי ויי.

Lhuna3

Well-known member
[הספר שם הרוח וההמשך שלו] זה ספר פנטזיה די קלאסי אבל כתוב טוב.
אני לא מצליחה לכתוב על מה בלי ספוילרים... (ניסיתי.)
יאאאא, איזה חמודים. זה אמור להצחיק אבל עשה לי קצת עצוב. אנחנו כל כך מפחדים מבעלי חיים אבל לנו אין בעיה להפחיד אותם בשביל לייק
אבל אני לא חושבת שהיוצרים של הסרטון הפחידו אותם בכוונה. הרקונים פשוט עבור בחצר שלהם והם תפסו אותם במצלמה.
( אגב הסרטון נעלם אצלי משום מה :-( )
אההההה, לא היה לי נעים להגיד שאני לא מבינה את הבדיחה |טמבל|. תודה על ההסבר :-D

Lhuna3

Well-known member
בעצם כל מה שצריך בשביל להכניס אותך לכושר זה לשאול אותך הרבה שאלות כמו "כמה שכיבות סמיכה אתה יכול לעשות היום?", "כמה רחוק אתה יכול לרוץ?", "כמה בריכות אתה יכול לשחות?" וכולי.

|גאווה|לטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)- באפי. כאילו יהיו מכשולים, אבל אני אעשה הכל בשביל שזה יעבוד (עד שזה יגמר באופן טראגי כי זאת באפי)
אתה יכול לבקש ממנה להזמין שני מלווים מסוימים שיקלו עליך את העניין.

ותמונות מתוך עמוד האינסטגרם הזה שכמובן אני חייב להביא בנפרד:
joke 01.jpg
:-D:-D גדול!

didalf

Well-known member
אם את מוצאת את עצמך בלי שום דבר לראות ועם רצון לראות שני בחורים חתיכים מתנשקים הרבה אז כל קו העלילה שלהם ביו-טיוב (אם כי צריך לדעת מתי לעצור כי בשלב מאוחר זה נעשה משעמם ומעצבן)
אבל אבל זה בגרמנית (אם כי פעם התגלגלתי לצפות בקו עלילה של אחד מהסקאמים באיזה שפה מעצבנת, נורווגית אולי?)

:eek: איך עשית את זה? אני זוכרת שהיית יותר זקנה!
היא ניסתה לנסוע בזמן אבל במקום להגיע לעבר הפכו אותה לצעירה יותר בטעות.

בעצם כל מה שצריך בשביל להכניס אותך לכושר זה לשאול אותך הרבה שאלות כמו "כמה שכיבות סמיכה אתה יכול לעשות היום?", "כמה רחוק אתה יכול לרוץ?", "כמה בריכות אתה יכול לשחות?" וכולי.
וואי ממש:-D

Lion_Heart

Well-known member
זה עדיין ברשימת צפייה עתידית שלי למתישהו..

מגניב. ברור שתפגוש אותם שם. אתה הרי גר שם

8-* דווקא הוא? הייתי צריכה לבדוק בגוגל שזה מי שאני חושבת

אצלי הידע חסר התועלת בא על חשבון ידע חשוב

באמת? הפתעת אותי... אגב, D&D אמנם לא דבילי, אבל הכי משחק ילדים נצחי. נראה לי שזה תופס כאן

וואי, הזכרת לי תשובה!
ערי הזהב הנסתרות |!|לא זוכרת כלום מהסדרה, רק שאהבתי אותה והשיר עד היום עושה לי כה כווץ' נוסטלגי בלב, רק מלחשוב עליו אפילו
זה עדיין ברשימת צפייה עתידית שלי למתישהו..-בהצלחה, הם כבר מדברים על קמפיין 3

מגניב. ברור שתפגוש אותם שם. אתה הרי גר שם - תפסיקי, אני אבכה

8-* דווקא הוא? הייתי צריכה לבדוק בגוגל שזה מי שאני חושבת- עדכני מה מצאת בבקשה

אצלי הידע חסר התועלת בא על חשבון ידע חשוב-מרגיש ככה לפעמים

באמת? הפתעת אותי... אגב, D&D אמנם לא דבילי, אבל הכי משחק ילדים נצחי. נראה לי שזה תופס כאן- אוקיי, אני נאלץ לא להסכים איתך, אני מכיר המון אנשים שמעבר לגיל 30-40 ומעבר לזה שמשחקים את זה, כוללים סלבריטאים(מי אמר וין דיזל ולא קיבל , פלוס מגי סמיתוסטפן קולברט ועוד ועוד ),מה שאני אומר שהדור שהתחיל לשחק את זה לפני 30 שנה, עדיין משחק, אולי זה התחיל כמשחק ילדים, זה כבר לא
סצנה נהדרת מ BIG BANG THEORY וכן, הם באמת משחקים מבוכים ודרקונים

וואי, הזכרת לי תשובה!
אני זוכר!

למעלה