אכפת גם אכפתולניק בכלל לא אכפת מאיתנו
מזל שאת כפולה
נראה שאני לא הכפולה היחידה כאן...שם: מילי
אז כנראה שפעם הבאה כשהוד רוממותו יאשר לי לעשות שאלון חודשי אני אשדרג את השאלה לכמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת בזמן שאתם לועסים עם עיניים עצומות. שלפחות יהיה מעניןכמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: בדיוק אוכלת אז לא יכולה לבדוק
זה טוב שאת מצליחה לעשות הפרדה של הדמויות. לרוב גם אני מצליחה לעשות. מה שאני לא יכולה להתגבר עליו אבל זה אם אני מאזינה לאודיובוק וזה שמקריא זה לא בקול של הדמות של הספר. אז זה ממש מחרפן אותי. הדוגמה הכי טובה זה שהאזנתי לאחד מהספרים של דקסטר אבל זה לא היה בקול של מייקל סי הול וזה היה פשוט נורא ולא הייתי מסוגלת להמשיך מעבר לעמוד אחד.ספר החודש: כבר הרבה זמן אצלי, אבל אני קוראת, נהנית ומתקדמת לא רע עם חומריו האפלים - המצפן הזהוב. נהדר ממש. לשמחתי אני מצליחה להפריד בין הדמויות בסדרה לדמויות בספר.
אני מאוהבת בךציטוט חודשי: הופה, יש לי כמה ורשמתי אפילו בפתקים שלי
בהצלחהלמה מצפים בחודש יוני: לא יודעת אם מצפה, אבל זה יקרה - מעבר דירה
וונסה פארדי? זו לא זאת ששרה Be My Baby עם הרווח בשיניים? או שאני מתבלבלת עם מישהי אחרת?כי אם כן, אני לא חושבת שהיא שווה את ההמרה שלך את באפי ווינונה אני מאשרת אבללטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)- כשהייתי בתיכון מאוד אהבתי את ונסה פאראדי והייתי לגמרי מוכנה להיות מומרת בשבילה.
דווקא ציפיתי להרבה זימה בשאלה הזאת וכולם איכזבו. כנראה ששרשור החתיכים רוקן את האנרגיה של כולם.צרפו איזה גיף להטבי לוהט סתם כדי שיהיה לנו כיף בעיניים- בטח עדי וניק כבר מילאו את השרשור בתמונות זימה
מזמינה אותך אם ככה לבוא לארגן את המדיח שלי.איזה כישרון חסר תועלת יש לכם? אירגון מדיח אולי? מציאת מקום כמו בטטריס. אבל אין לי מדיח בבית אז זה חסר תועלת.
אני לא יודעת מה כולם נפלו עליי עם ענין הסטרימינג. ברור שאף אחד מאיתנו לא טורח לצפות בפרסומות מרצונו. הכוונה הייתה כשצופים במשהו בשידור חי או אפילו חדשות או סתם איזה סרטון ביוטיוב שכופה עלינו פרסומת לפני. הרי בין אם נרצה או לא, אנחנו נתקלים בפרסומת כזאת או אחרת פה ושם.פרסומת אהובה/מצחיקה/שווה שאתם מוכנים לא להעביר ערוץ בשבילה? ותודה לאלוהי הסטרימינג שחסך ממני פרסומות
ואם רוצים עדיין לשמור על נושא סדרות הטלוויזיה אפשר לשים את זהאני לא יודעת מה כולם נפלו עליי עם ענין הסטרימינג. ברור שאף אחד מאיתנו לא טורח לצפות בפרסומות מרצונו. הכוונה הייתה כשצופים במשהו בשידור חי או אפילו חדשות או סתם איזה סרטון ביוטיוב שכופה עלינו פרסומת לפני. הרי בין אם נרצה או לא, אנחנו נתקלים בפרסומת כזאת או אחרת פה ושם.
אבל גם אם אתם ממש לא צופים בשום דבר עם פרסומות, יכולתם לבחור משהו ישן כמו שארינמל עשתה. היו כל כך הרבה פרסומות מוצלחות במהלך השנים, לא יכולתם לחשוב על משהו אחד?
נגיד הפרסומת של קטשופ עומד לו על הראש
אני כבר מזמן מרגישה ככה.. זה עצוב. השבוע 3 פעמים היו לי כאבי זיקנה בברך כשהתכופפתיגיל: 47 וחצי (למרות שבתקופה האחרונה אני מרגישה כמו בת 80)
שיר נהדר ואחד האהובים עלי, אבל דווקא בגלל המבצע והאופי הלאומני של המדינה היום, הוא מתחיל טיפה להימאס עלישירי החודש: בנימה אקטואלית משהו (למרות שהשיר הזה תקוע לי בראש עוד מתחילת החודש) [שומר החומות]
זה מעולהציטוט חודשי: I'm not a mushroom. you can't keep me in the dark and feed me sh!@#t
מדהימים! (אבל אני מניחה שקהילה רפורמית גם אתם זוכים ליחס "חם" מהסביבה)הייתם פעם במצעד? אם כן באיזו עיר? בטח. בצעירותי במצעד בתל אביב. מאז שנולדו לי הילדים אנחנו צועדים במצעד בבאר שבע. בשנים האחרונות אנחנו - הקהילה הרפורמית בבאר שבע (שאני עומדת בראשה) צועדים כקהילה. השנה הבת שלי תצעד עם חברה יחד עם נוער איגי (החברה פעילה באיגי. הבת שלי מצטרפת לתמוך)
זה באמת כשרון. ואת גם יודעת לקלף תפוז בלי לכווצ'ץ' אותו?איזה כישרון חסר תועלת יש לכם? מקלפת תפוחים ביחידה שלמה
בחירה נהדרת!פלסטרים צבעוניים ושוקולד. הפלסטרים על שום נטייתי המולדת להפצע משטויות, ושוקולד כדי להמתיק את הכאב של הפציעות
יאאאאאא, נכון! אבל נראה לי שאני גם קצת זוכרת את הסדרה. איך אהבתי אותו. מוש מושהאם יש לכם סדרה\סדרות שאת הסדרה עצמה אתם לא זוכרים\ סתם משעממות, אבל את הפתיחה, לעולם לא תשכחו? מוש השור
רוג'ר ווטרס בעיני הוא ההגדרה לעוכר ישראל. מלא שנאה ריקה מתוכן, חסר הבנה מוחלט, ואני בטוחה שהוא לא עושה כלום כנגד אף אומה אחרת ובעד אף עם נדכא אחר. יש לו שנאה מאוד ממוקדת בישראל. אנטישמי במסווה של אכפתיות. אדם אפסוכי חייבים להתייחס לפיל שבחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל? לא חושבת שיש סלבז עוכרי ישראל (חוץ מרוג'ר ווטרס, וגם הוא לא בטוח שממש עוכר ישראל) אלא כאלו שנקודת הראות שלהם מצומצמת, חד מימדית ומנקודת ראות מרוחקת.
תודה, גם אני לקראת מעבר. סיוטטיפים לאריזת תכולת בית
שכחתי את הבדידים בקלמר אחרגיל: 29 + 30 חודשים
אדירהדמויות החודש: פופי ממסע אגדי
יסססשחקני החודש: רוב מקאלהניי
אחחח, איזה זוג (אתמול בדיוק ראיתי את הפרק בעונה 5 שימו לב ספוילר- כשקווין צריך להיכנס לבית מוגן ומתחפרן ומאיים להתגרש. רגע שובר לב)מיהו הזוג הלהט"ב האהוב עליכם בטלוויזיה? קפטן ריי הולט וקווין קוזנר
הגזימו עם הבעת האהבה במשרד
* מי שמכיר את הסדרה יודע כמה התמונה הזו לוהטת
מגניב. אני לא מצליחה להזיז אף איבר בצורה מגניבה- לא יודעת להרים גבה אחת, לא מזיזה אוזניים, לא מקפלת לשון.. כלוםאני יודעת להזיז את האף כמו סמנתה מbewitch
נוסטלגיה! איזו פרסומת מהממת זו היתה (ואיזה הורס השחקן )
נדמה לי שלביטלס היתה פרסומת בשנות ה 60, שתפוח מחליף צחצוח שיניים. סתם שתדעימברשת שיניים ותפוח (אני מאוד אוהבת תפוחים ומה לעשות שהם לפעמים נתקעים בשיניים)
אהבתי את התהליך של התשובה. זה מתחיל בפילוסופיה, עובר לתיאוריה + הסבר, ממשיך במעשה עצמו ונגמר בלי מוטיבציה . אני גם ככה רק בלי כל ההתחלה, כלומר רק בלי מוטיבציהכמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: תלוי מה ההגדרה של מסוגלים. פיזית אני מניחה שדי הרבה, למרות כושרי הירוד, סה"כ זו פעולה די קלה, אבל עשיתי עכשיו ניסוי קטן והמוטיבציה נגמרה לי אחרי 5 קפיצות.
ונשאר לקוות שהחלק השני ללא ווידון יצליח לשמור על אותה רמה.The Nevers מאוד מאוד אהבתי.
גם העונה הקודמת לא היתה מדהימה במיוחד. זה בעיקר צפייה כייפיתמסע אגדי עונה כיפית בינתיים, למרות שלא אגיד שמדהימה או משהו.
קלאסיקהשירי החודש: Don McLean - American Pie
על מה?ספר החודש: שם הרוח + ההמשך שלו שנקרא פחדיו של האדם החכם ואני בכרך 2 שלו.
גם ביחד וגם כל אחת לחודדמויות החודש: טרו ופננס הנהדרות מ-The Nevers
למה מצפים בחודש יוני: בטלויזיה ללוקי (מנסה להנמיך ציפיות, וגם להמנע מכל רמז לספוילרים!)
תודה שהזכרת לי את זה. אחד הרגעים היפים. הדוקטור העשירי וקפטן ג'קטכנית זה לא באמת להט"בי אבל לא אכפת לי.
התמונות ששמת בעיקר העיטתמונה/וידאו/בדיחה/עמוד אינסטה שכדאי לעקוב אחריו שתרצו לחלוק-
יאאאא, איזה חמודים. זה אמור להצחיק אבל עשה לי קצת עצוב. אנחנו כל כך מפחדים מבעלי חיים אבל לנו אין בעיה להפחיד אותם בשביל לייק
אשכרה. משפט לפנתיאון של המשפטים המטומטמים. יקבל מקום גבוה למעלהציטוט חודשי: "אחראי אבל לא אשם".
יפה שאימצת (אבל כבר הספקתי לשכוח למה קיבלת קיצור...)שם: עדי חו"ס או עדי .
באמת לרגע דאגתי שקראת רק ספר אחדהשאר באמת שלא שווים התייחסות.
אווו, בחירה משובחתלטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)- מייז מלוציפר.
אין ספק שזה כשרון. לא רק הקריאה עצמה, אלא גם למצוא זמן לקרוא כל כך הרבהאיזה כישרון חסר תועלת יש לכם? אני קוראת הרבה ספרים?
נכון.. זאת התלבטות. מצד אחד זה מתבקש כי כבר עכשיו הם מתנהגים כמו זוג נשוי. מצד שני, הקריזות שלהם והתחרותיות זה חלק מהקסם (בסוף זה כנראה יקרה, כי זה במאת מתבקש)רוצה אותם ביחד (למרות שזה היה אולי הורס את הסדרה.)
אההההה, לא היה לי נעים להגיד שאני לא מבינה את הבדיחה . תודה על ההסברבדיחות של מתמטיקאים
ארגון לנוער להטב"קי גאהוגם - מה זה איגי...?
זה המקום להתוודות שאני אלרגית לשמן אתרי של פרות הדר, ולכן אסור לי לקלף פירות הדר (מותר לי לגעת בפלחים ללא הקליפה הלבנה, אבל בקליפה עצמה - אסור, ובטח לא לפצוע את הקליפה). שפירץ של שמן אתרי מהקליפה ואני מתחילה לדמוע, להתעטש ולהשתעלזה באמת כשרון. ואת גם יודעת לקלף תפוז בלי לכווצ'ץ' אותו?
אני עד היום כמו שיהודה אטלס תיאר:
“כשאמא מקלפת תפוז
יוצא לה שלם ונקי ויבש;
אבל כשאני מקלף -
תמיד יוצא קבץ’”.
(מתוך והילד הזה הוא אני)
ההמלצה היחידה שיש לי - לשאוף... לנשוף... לשאוף... לנשוף...תודה, גם אני לקראת מעבר. סיוט
חחח יאאא איך אהבתיאני עד היום כמו שיהודה אטלס תיאר:
“כשאמא מקלפת תפוז
יוצא לה שלם ונקי ויבש;
אבל כשאני מקלף -
תמיד יוצא קבץ’”.
(מתוך והילד הזה הוא אני)
זה פרק טוב.אחחח, איזה זוג (אתמול בדיוק ראיתי את הפרק בעונה 5 שימו לב ספוילר- כשקווין צריך להיכנס לבית מוגן ומתחפרן ומאיים להתגרש. רגע שובר לב)
עדי חוק וסדר.יפה שאימצת (אבל כבר הספקתי לשכוח למה קיבלת קיצור...)
בוו לא צריך עבודה!*עניתי על עמוד שלם. חייבת לחזור לעבודה . מקווה להספיק לענות מחר על עוד עמוד...
לאדעת ממה אני יותר מופתעת, מזה שהיה לך סיפור שלם לשאלה הזאת, זה שקפצת במשך דקה שלמה או זה שעשית את זה פעמייםכמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: הבוסית שלי בעבודה הדגיהמ לכל הצוות תרגיל שמראה שבני אדם באופן קבוע יכולים לעשות יותר ממה שהם חושבים - איך שעושים את זה כל אחד כותב על פתק כמה פעמים הוא יכול לקפוץ על רגל אחת במשך דקה ואז הוא בעצם עושה את זה. וכולם תמיד מצליחים יותר ממה שהם כתבו. כמובן שבתרגיל הזה הכוונה היא שגם כשהרגל השניה יורת אז חוזרים ללקפוץ על רגל אחת עד שנגרמת הדקה. ואני מנח (אפילו שלא כתבת בפירוש) שהכוונה שלך היא כמה פעמים ברצף.
אז עכשיו אני אנסה (אני לובש גרביים כי אני עומד לצאת עם הכלב ואני לא יודע אם זה ישפר או יקטין את המספר שלי):
הגעתי ל51 לפני הרגל השניה ירדה.
מעניין יהיה לנסות שוב אחרי שאני אחזור מההליכה עם הכלב. אני מניח שאני אהיה עייף יותר אז זה יהיה פחות.
(ניסיתי מאוחר יותר והגעתי רק ל40)
חחח לא סיפרת לי על זה לפני שנה בערך?ספר החודש: אני שמח להכריז שאני סיימתי (כבר ב1 ליוני) את הספר How to Be a Normal Person שהיה מאוד חמוד בסופו של דבר, אבל בהחלט לקח לי זמן להכנס אליו.
אווו נשמע כיף.הייתם פעם במצעד? אם כן באיזו עיר?ללא תכנון מראש הייתי במצעד הגאווה בסידני אוסטרליה
העיקר שכתבת אותם ראשוניםמיהו הזוג הלהט"ב האהוב עליכם בטלוויזיה? למה להתקיל בכאלו שאלות קשות... יש כל כך הרבה ואני ארגיש רע על מי שאני אשכח:
איאן ומיקי,
הוו זה חמודטוב, נזכרתי בכריסטיאן ואוליבר מסבונייה גרמנית לוהטת אבל את הקטע שאניממש רוצה אני צריך לשים בסרטון אז כיוונתי שזה יתחיל בנקודה המשמעותית של 4:56
תראו את החצוף הזה משתלט על 3 הודעות שלמותתפוז עושה בעיות כרגיל
אוקי זה מפצה על ההתפרסות שלך תודה. השרשור היה חסוד מידי עד כה.ואם כבר אז גם גיף שלהם:
ועוד שניים שונים בשביל האיזון:
אני עוד צריך לחזור ולראות כמה אחרים הספיקו לקפוץ.לאדעת ממה אני יותר מופתעת, מזה שהיה לך סיפור שלם לשאלה הזאת, זה שקפצת במשך דקה שלמה או זה שעשית את זה פעמיים
אולסו לחתול קוראים טוני אבל איך קוראים לכלב?
הרבה זמן, אבל לא שנה. אפשר לחזור לשרשורי עבר כדי לגלותחחח לא סיפרת לי על זה לפני שנה בערך?
לא זכור לי כמשהו כל כך מיוחד.אווו נשמע כיף.
אם את מוצאת את עצמך בלי שום דבר לראות ועם רצון לראות שני בחורים חתיכים מתנשקים הרבה אז כל קו העלילה שלהם ביו-טיוב (אם כי צריך לדעת מתי לעצור כי בשלב מאוחר זה נעשה משעמם ומעצבן)הוו זה חמוד
קודם מתלוננים על זה שאני לא כותב מספיק ואז מתלוננים שאני כותב יותר מידי (למרות שזה ממש לא אשמתי)תראו את החצוף הזה משתלט על 3 הודעות שלמות
השרשור חסוד? פלא שעוד לא נמשכתי אליו?אוקי זה מפצה על ההתפרסות שלך תודה. השרשור היה חסוד מידי עד כה.
זה עדיין ברשימת צפייה עתידית שלי למתישהו..סדרות החודש:CRITICAL ROLE הקמפיין השני מסתיים...אני כולי ריגושים
מגניב. ברור שתפגוש אותם שם. אתה הרי גר שםזוג להט"בי אהוב עליכם בחיים האמיתיים?ניל פטריק האריס ודייויד בורקה (פגשתי אותם, בדיסני וורלד)
דווקא הוא? הייתי צריכה לבדוק בגוגל שזה מי שאני חושבתלטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)-פעם חשבתי שקוין סמית,
אצלי הידע חסר התועלת בא על חשבון ידע חשובאיזה כישרון חסר תועלת יש לכם?יש לי הרבה מידע על דברים חסרי תועלת
באמת? הפתעת אותי... אגב, D&D אמנם לא דבילי, אבל הכי משחק ילדים נצחי. נראה לי שזה תופס כאןאיזה משחק ילדות דבילי אתם עדין משחקים?אין כזה
וואי, הזכרת לי תשובה!האם יש לכם סדרה\סדרות שאת הסדרה עצמה אתם לא זוכרים\ סתם משעממות, אבל את הפתיחה, לעולם לא תשכחו?אגדת המלך ארתור-החרב שבזה ...משהו בה שינה לי את הפרספקטיבה בחיים, האיים האבודים, השיר...מחזיר אותי לילדות אבל ממש
זה לא פוליטיקה, זה ציטוט גאוני מרוב שהוא מרגיז ומטומטםהפרתי שבועה קדושה לעצמי, לא להכניס פוליטיקה לפורום הזה. מקווה שזאת הפעם האחרונה.
יא, איזה בעל מהמם ומפרגן! מרגשדיברנו עפ ניל, אבל הוא לא רצה להצטלם או לחתום (מישהו אחר שאל וחסך לי לשאול)כי "זה הרגע של דייויד "
קורע כל פעם מחדשהדה איז קאמינג רקון קנדל קלאון פייס
כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: פעם אחת עד שאני מבין שנמאס לי.
נו ולמה למנוע מאיתנו את ההנאה? תביא קישורשירי החודש: אלקטריק!! ואיש לא ידע מה רע כאבי איש לא סובל כמוני, זה עולם קטן מאוד. אגוזים של קוקס מהעץ קטפתי בם בם בם.
ספר החודש: הספר של נועה תישבי שדילן הקריאה לי. והספר של דרו שדילן סיפרה לי בנקודות.
דמויות החודש: דרו מתוך הספר של דרו. ישראל מתוך הספר של נועה.
הממלוקים
אני מרגישה שאני מפספסת פה משהולממלוקס
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחלקסה והנר
איזו בחירה מעולה!! גם אני בוחרת בה עכשיולטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)- קפריקה 6
מוכראיזה כישרון חסר תועלת יש לכם? לחפור 5 שעות בטלפון על כלום.
יואו, העיניים שלה כאן. איזה עפעוף
מעולה. שיר שמעביר חצי מהפקק
שונאת שסדרות לוקחת קשר אפלטוני טוב ומכריחות קשר רומנטי.
הם מושלמים כמו שהם.
איך עשית את זה? אני זוכרת שהיית יותר זקנה!גיל: 19
לא פשוט... בהצלחה!!למה מצפים בחודש יוני: לא יודעת אם מצפה, אבל זה יקרה - מעבר דירה
שתיהן מהממות.לטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)- כשהייתי בתיכון מאוד אהבתי את ונסה פאראדי והייתי לגמרי מוכנה להיות מומרת בשבילה. אם הולכים על דמות אז כנראה באפי כי תמיד אהבתי אותה יותר מאשר החברים שלה.
אוי ויי.(כי אני בעבודה ורק זה חסר לי שייכנסו ויראו לא רק מה אני עושה בזמן עבודה, אלא גם מה אני מחפשת )
[הספר שם הרוח וההמשך שלו] זה ספר פנטזיה די קלאסי אבל כתוב טוב.על מה?
אבל אני לא חושבת שהיוצרים של הסרטון הפחידו אותם בכוונה. הרקונים פשוט עבור בחצר שלהם והם תפסו אותם במצלמה.יאאאא, איזה חמודים. זה אמור להצחיק אבל עשה לי קצת עצוב. אנחנו כל כך מפחדים מבעלי חיים אבל לנו אין בעיה להפחיד אותם בשביל לייק
אההההה, לא היה לי נעים להגיד שאני לא מבינה את הבדיחה . תודה על ההסבר
בעצם כל מה שצריך בשביל להכניס אותך לכושר זה לשאול אותך הרבה שאלות כמו "כמה שכיבות סמיכה אתה יכול לעשות היום?", "כמה רחוק אתה יכול לרוץ?", "כמה בריכות אתה יכול לשחות?" וכולי.כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: הבוסית שלי בעבודה הדגיהמ לכל הצוות תרגיל שמראה שבני אדם באופן קבוע יכולים לעשות יותר ממה שהם חושבים - איך שעושים את זה כל אחד כותב על פתק כמה פעמים הוא יכול לקפוץ על רגל אחת במשך דקה ואז הוא בעצם עושה את זה. וכולם תמיד מצליחים יותר ממה שהם כתבו. כמובן שבתרגיל הזה הכוונה היא שגם כשהרגל השניה יורת אז חוזרים ללקפוץ על רגל אחת עד שנגרמת הדקה. ואני מנח (אפילו שלא כתבת בפירוש) שהכוונה שלך היא כמה פעמים ברצף.
אז עכשיו אני אנסה (אני לובש גרביים כי אני עומד לצאת עם הכלב ואני לא יודע אם זה ישפר או יקטין את המספר שלי):
הגעתי ל51 לפני הרגל השניה ירדה.
מעניין יהיה לנסות שוב אחרי שאני אחזור מההליכה עם הכלב. אני מניח שאני אהיה עייף יותר אז זה יהיה פחות.
(ניסיתי מאוחר יותר והגעתי רק ל40)
אתה יכול לבקש ממנה להזמין שני מלווים מסוימים שיקלו עליך את העניין.לטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)- באפי. כאילו יהיו מכשולים, אבל אני אעשה הכל בשביל שזה יעבוד (עד שזה יגמר באופן טראגי כי זאת באפי)
גדול!ותמונות מתוך עמוד האינסטגרם הזה שכמובן אני חייב להביא בנפרד:
אבל אבל זה בגרמנית (אם כי פעם התגלגלתי לצפות בקו עלילה של אחד מהסקאמים באיזה שפה מעצבנת, נורווגית אולי?)אם את מוצאת את עצמך בלי שום דבר לראות ועם רצון לראות שני בחורים חתיכים מתנשקים הרבה אז כל קו העלילה שלהם ביו-טיוב (אם כי צריך לדעת מתי לעצור כי בשלב מאוחר זה נעשה משעמם ומעצבן)
היא ניסתה לנסוע בזמן אבל במקום להגיע לעבר הפכו אותה לצעירה יותר בטעות.איך עשית את זה? אני זוכרת שהיית יותר זקנה!
וואי ממשבעצם כל מה שצריך בשביל להכניס אותך לכושר זה לשאול אותך הרבה שאלות כמו "כמה שכיבות סמיכה אתה יכול לעשות היום?", "כמה רחוק אתה יכול לרוץ?", "כמה בריכות אתה יכול לשחות?" וכולי.
זה עדיין ברשימת צפייה עתידית שלי למתישהו..-בהצלחה, הם כבר מדברים על קמפיין 3זה עדיין ברשימת צפייה עתידית שלי למתישהו..
מגניב. ברור שתפגוש אותם שם. אתה הרי גר שם
דווקא הוא? הייתי צריכה לבדוק בגוגל שזה מי שאני חושבת
אצלי הידע חסר התועלת בא על חשבון ידע חשוב
באמת? הפתעת אותי... אגב, D&D אמנם לא דבילי, אבל הכי משחק ילדים נצחי. נראה לי שזה תופס כאן
וואי, הזכרת לי תשובה!
ערי הזהב הנסתרות לא זוכרת כלום מהסדרה, רק שאהבתי אותה והשיר עד היום עושה לי כה כווץ' נוסטלגי בלב, רק מלחשוב עליו אפילו
אני מרגיש כאילו לא מספיק (או בכלל) התייחסתם לבדיחה הזאת שדי קרעה אותי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.