בשביל זה יש כתוביותאבל אבל זה בגרמנית (אם כי פעם התגלגלתי לצפות בקו עלילה של אחד מהסקאמים באיזה שפה מעצבנת, נורווגית אולי?)
מה שכיף זה שבסדרות האירופאיות האלו אין את האיפוק שיש בסדרות אמריקאיות
בשביל זה יש כתוביותאבל אבל זה בגרמנית (אם כי פעם התגלגלתי לצפות בקו עלילה של אחד מהסקאמים באיזה שפה מעצבנת, נורווגית אולי?)
אני חושב שאני אעלה על הטריק די מהרבעצם כל מה שצריך בשביל להכניס אותך לכושר זה לשאול אותך הרבה שאלות כמו "כמה שכיבות סמיכה אתה יכול לעשות היום?", "כמה רחוק אתה יכול לרוץ?", "כמה בריכות אתה יכול לשחות?" וכולי.
אני צעיר ממך בעשור אז אני מרגיש לפעמים רק כבן 70שם: שרון
גיל: 47 וחצי (למרות שבתקופה האחרונה אני מרגישה כמו בת 80)
אני אצטרך לבדוק כמה זמן אני יכול מחרכמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: לא ספרתי, אבל מסוגלת לעמוד על רגל אחת בלי משענת יותר מ-5 דקות רצופות
עדיין בהרפתקאות בקוריאה? את כבר מכירה מילים?סדרות החודש: סיפורה של שפחה, שוקולד (סדרה קוריאנית בנטפליקס)
לא זכור לי שאי פעם שמעתי את השיר הזהשירי החודש: בנימה אקטואלית משהו (למרות שהשיר הזה תקוע לי בראש עוד מתחילת החודש)
תירוץ טוב.ספר החודש: כל הספרים שלי נארזו כבר לפני שבועיים. אז החודש לא קראתי ספרים
רק לי מותר לתת פטוריםשחקני החודש: לא מזהה שחקנים. אז נותנת לעצמי פטור מהשאלה
בהחלטציטוט חודשי: I'm not a mushroom. you can't keep me in the dark and feed me sh!@#t
אז זה לא באמת משהו שאת מצפה לו ביוני.למה מצפים בחודש יוני: לעבור דירה!! (עוברים בראשון ליולי)
וואו יפה מאוד וכל הכבוד לבת שלך שתומכת בחברה.הייתם פעם במצעד? אם כן באיזו עיר? בטח. בצעירותי במצעד בתל אביב. מאז שנולדו לי הילדים אנחנו צועדים במצעד בבאר שבע. בשנים האחרונות אנחנו - הקהילה הרפורמית בבאר שבע (שאני עומדת בראשה) צועדים כקהילה. השנה הבת שלי תצעד עם חברה יחד עם נוער איגי (החברה פעילה באיגי. הבת שלי מצטרפת לתמוך)
אני לא בטוח אם זה שאת בחרת בזוג כל כך ישן זה כי לא ראית מספיק טלוויזיה מאז, לא מספיק טלוויזיה עם להטבים, או שבאמת פשוט מאז לא שמת לב שיש כאלו כי הם השתלבו כל כך (מה שפשוט לא מרגיש לי הגיוני כי זה עדיין מאוד נדיר שלא מדברים על ההומוסקסואליות של דמויות הומוסקסואליות)מיהו הזוג הלהט"ב האהוב עליכם בטלוויזיה? תכל'ס, לא ממש שמתי לב. אתקרול וסוזן מ"חברים" אהבתי, אבל יכול להיות שזה בגלל שאז זה נחשב חריג - זוג להט"ב שמוצג כזוג "רגיל" ומשפחה
נראה לי הרבה יותר יתרוןפרסומת אהובה/מצחיקה/שווה שאתם מוכנים לא להעביר ערוץ בשבילה? מהיתרונות והחסרונות של סטרימר - לא מכירה פרסומות
שנים רבות לא שיחקתי טאקי. זכור לי שהיה בו משהו שעיצבן אותי.איזה משחק ילדות דבילי אתם עדין משחקים? טאקי. יכולה להעביר ככה שעות
אבל מעניין אם אפשר להדביק את הפלסטרים האלו על הaction figure שלך. והאם אפשר להוריד אותם ועדיין להדביק אותם מחדש?חברת צעצועים יצרה action figure בדמותכם, עם איזה שני אביזרים היא מגיעה? פלסטרים צבעוניים ושוקולד. הפלסטרים על שום נטייתי המולדת להפצע משטויות, ושוקולד כדי להמתיק את הכאב של הפציעות
נראה לי שהוא היה חקלאי. והיו קטעים שהחבר הצב שלו היה יוצא מהשיריון שלו ודי העציב אותי כשהבנתי שצבים לא יכולים לעשות את זה במציאות.האם יש לכם סדרה\סדרות שאת הסדרה עצמה אתם לא זוכרים\ סתם משעממות, אבל את הפתיחה, לעולם לא תשכחו? מוש השור
בובי בובי בינבה בינבה בובי בינבה ופונפון?אני זוכר אפילו פחות מ"הי בינבה"
פפפפ זקנה, אני בן 19 + 228 חודשיםשם: יעל
מה נראה לי?כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: 5 נראה לי
אני עדיין אף פעם לא ראיתי את הסרטסרטי החודש: מואנה
אני עדיין מאוד אוהב את Love Song של שרה בריילסשירי החודש:
נשמע מענייןספר החודש: המטפלת השקטה
ככה עושים את זהדמויות החודש: פופי ממסע אגדי
שחקני החודש: רוב מקאלהניי
גם לאחיינית שלי הייתה יום הולדת אבל את לא רואה אותי משוויץ בזהלמה מצפים בחודש יוני: יום הולדת של אחיינית שלי
אז לפחות תגידי מאיפה את מכירה אותםזוג להט"בי אהוב עליכם בחיים האמיתיים? רועי וטל (לא צויין שזה חייבת להיות ידעניים)
אוי ואבוי האצבעות שלהם נוגעות זה בזהצרפו איזה גיף להטבי לוהט סתם כדי שיהיה לנו כיף בעיניים-
אה אוקי, אז אני כנראה הספקתי לשכוח. או שזה מחלק של הסדרה שעוד לא הגעתי אליו* מי שמכיר את הסדרה יודע כמה התמונה הזו לוהטת
זה מגניב. ואם תלמדי לעשות קסמים זה יהיה מאוד יעיל כי תוכלי לעשות קסם ולהזיז את האף באותו זמןאיזה כישרון חסר תועלת יש לכם?
אני יודעת להזיז את האף כמו סמנתה מbewitch
אני זוכר את הפרסומת הזאת וגם אני אהבתי אותה.פרסומת אהובה/מצחיקה/שווה שאתם מוכנים לא להעביר ערוץ בשבילה?
גם אני שאלתיאיזה משחק ילדות דבילי אתם עדין משחקים?
מונופול נחשב??
את ושרון הלכתן על אביזרים נורא קטנים. מה לגבי איזו חרב? או מצנח דאייהחברת צעצועים יצרה action figure בדמותכם, עם איזה שני אביזרים היא מגיעה?
מברשת שיניים ותפוח (אני מאוד אוהבת תפוחים ומה לעשות שהם לפעמים נתקעים בשיניים)
חחחחח יפהתמונה/וידאו/בדיחה/עמוד אינסטה שכדאי לעקוב אחריו שתרצו לחלוק
אני מצליח בדברים שדורשים רק הבזקים קטנים של מוטיבציהשם: לונה3
כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: תלוי מה ההגדרה של מסוגלים. פיזית אני מניחה שדי הרבה, למרות כושרי הירוד, סה"כ זו פעולה די קלה, אבל עשיתי עכשיו ניסוי קטן והמוטיבציה נגמרה לי אחרי 5 קפיצות.
בדיוק.The Nevers מאוד מאוד אהבתי.
Special מאוד אהבתי גם. ממליצה בחום לרוב האנשים פה (אבל אם אתם צופים בזה תגידו שזה בגלל ההמלצה של ניק כדי שהוא לא יתעצבן).
אני חושב שזה כן היה החודש (כלומר במאי)וניסיתי את לוציפר אבל באמת שרציתי להדלק עליו, אבל מסתבר שמבטא בריטי וגוף חתיכי לא מספיק לי כשהעלילה כזאת משעממת.
לחלוטין שיר קלאסישירי החודש: Don McLean - American Pie
לא יכלת שלא לשים אותו גם בתור דמות?דמויות החודש: טרו ופננס הנהדרות מ-The Nevers ראיין מ-Special.
שחקני החודש: ראיין או'קונול.
הומופובית שכמותךהייתם פעם במצעד? אם כן באיזו עיר? לא.
אני ציינתי איזה עשר זוגות, אבל לא ציינתי בינהם את דייויד וקית' (פשוט כי זה כל כך ישן שאני לא ממש זוכר) או את מיטשל וקמרון (כי אף פעם לא התרגשתי מהם, אני בעיקר חושב שהם מעולים כי הם בטח עשו לנורמליזציה של הומואים בארה"ב יותר מכל סדרה אחרת).מיהו הזוג הלהט"ב האהוב עליכם בטלוויזיה? היום זה זוג משיט'ס קריק. מי שצפה יודע. היסטורית: דיוויד וקית' מעמוק באדמה. כמובן גם מיטשל וקמרון ממשפחה מודרנית.
יש כל מיני סרטונים שלהם יחד. הוא עושה רושם חמוד. האמת שהרבה זמן לא ראיתי. הילדים שלהם בטח כבר די גדולים.זוג להט"בי אהוב עליכם בחיים האמיתיים? אני אגיד ניל פטריק האריס ובן זוגו למרות שאני לא מכירה את בן זוגו, אבל החצי של ניל זה מספיק בשביל שאני אוהב אותם גם אם החצי השני היה מוחמד דף מפקד החמאס
גם אני אולי עבורן.לטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)- קלארק (ה-100), פיונה (שיימלס). יש לי הרגשה שאני שוכחת עוד כמה.
אבל איזה מגניב זה אם הם היו זוג באמת.צרפו איזה גיף להטבי לוהט סתם כדי שיהיה לנו כיף בעיניים- טכנית זה לא באמת להט"בי אבל לא אכפת לי.
תבואי לעצבן את טוני החתולאיזה כישרון חסר תועלת יש לכם? לעצבן את החתולה.
אבל מה יעזור שלט הטלוויזיה אם אין טלוויזיה?חברת צעצועים יצרה action figure בדמותכם, עם איזה שני אביזרים היא מגיעה? שלט של טלויזיה ולפטופ.
חחחחח
זה נכון. אבל שמעתי כל כך הרבה שנדלקו עליו אז נורא רציתי גם.ותכלס זה היה ברור שזה לא מתאים לך כי את שונאת שיוצרים עלילת רצח בשביל לחקור משהו נושא אחר. וזה בדיוק מה שהסדרה הזאת עושה.
עשית לי פה דילמה נוראית, כי אני בטוחה שזה יהיה מצחיק (מכירה ביצועים אחרים שלו) אבל אני כל כך אוהבת את השיר המקורי ולכן לא מעיזה להקשיב לזה מפחד שזה יהרוס לי אותו ואני אחשוב על זה כל פעם שאשמע אותו.אבל גם זה די קלאסי כבר:
לא, כי החוק שלך מאוד לא הוגן, אני מרגישה שזה לא הוגן לקפח דמויות טובות רק בגלל שהשחקן שלהן גם טוב, ולהיפך.לא יכלת שלא לשים אותו גם בתור דמות?
מצעדופובית.הומופובית שכמותך
אני פשוט חושבת שהם מאוד מצחיקים וחמודים.או את מיטשל וקמרון (כי אף פעם לא התרגשתי מהם, אני בעיקר חושב שהם מעולים כי הם בטח עשו לנורמליזציה של הומואים בארה"ב יותר מכל סדרה אחרת).
מגניב? אם זה היה באמת זה היה הדבר הכי טוב שקרה לאנושות אחרי לחם פרוס!! (אוקיי, בתחום המצומצם של זיווגים בין מפורסמים).אבל איזה מגניב זה אם הם היו זוג באמת.
לא חשבתי על זה.אבל מה יעזור שלט הטלוויזיה אם אין טלוויזיה?
Color me shocked!כמות הפעמים שאני נכנסתי לבור חקירתי של שעות בשביל להוכיח למישהו כאן שהוא טועה זה עצוב
נכון!העניין עם הדביבונים הוא שאיכשהו האבולוציה הביאה אותם למצב שבו הם נראים כמו שודדי בנקים.
בדיוק!לא, כי החוק שלך מאוד לא הוגן, אני מרגישה שזה לא הוגן לקפח דמויות טובות רק בגלל שהשחקן שלהן גם טוב, ולהיפך.
Color me shocked!
אני צריכה למצוא זמן למצוא זמן לבדוק בעצמי. בראש נראה לי שגם אני סביב ה 10 קפיצות ואז בטח יתכווצו לי השרירים כי אני מנוונתכמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת:אני אשכרה קפצתי עכשיו!!! השתעממתי אחרי 10.
איזה כיף! אני כל כך שמחה שבסוף גם התחלת ואהבת. אפילו רשמת אותה ראשונה לפני זואי! התרגשותסדרות החודש:ברוקלין 99
השיר חמוד אבל הזמרת מעצבנת. העינטוזים/ סלסולים שהיא עושה שם לא באים לי טוב באוזן..שירי החודש:Olivia Rodrigo - good 4 u
קורה לי הרבה שנראה לי שיש מלא זמן למשהו ואז פתאום בהפתעה גמורה מגיע המועדבינתיים נחת לי בקינדל משהו שהזמנתי מזמן כשחשבתי שיוני זה רחוק.
מהממיםדמויות החודש:ג'ייק ואיימי
נו, אז תפנקי אותנו גם! את לא יכולה להגיד את זה ולא להעלות שום דבר. טוב, ראיתי שבהמשך שמת קישור אבל אינסטגרם מחייב אותי להירשם כדי לראות ואין לי סבלנות. אז אני כבר אשב בחושף לבד ואפנטזשחקני החודש:עדיין סבסטיאן סטאן האינטסגרם שלו זה מקום קסום.
לוקי (נראה אם אני אספיק היום גם להגיע לשרשור שלו)למה מצפים בחודש יוני:לוקייייייייייייייייי וגם חתונה של חברה אבל הונסטלי לוקי יותר מרגש.
!לטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)-אוקטביה
זה משמח אנשים אז זה כבר בעל תועלת רבהלונה אמרה שהזיכרון שלי לימי הולדת הוא חסר תועלת אבל לדעתי זה שקר
אז מה, ואני יכולה להזיז את השיער (עם היד )אני יכולה להזיז את האוזניים, זה כשרון?
את מחסידי אייפון? גם במשפחה שלי יש משוגעים כאלה, ואני לא מבינה על מה המהומהחברת צעצועים יצרה action figure בדמותכם, עם איזה שני אביזרים היא מגיעה?אייפון ובקבוק זירו קטן.
את בכלל ראית דוקטור הו כדי לדעת כמה זה מענג, הקטע הזה?מאושר! [גיף של טננט וגון בארומן]
כל מה שאני חושבת בכל פעם שאני רואה רקון (ש90% מהפעמים זה את וסהר בפייסבוק מגיבים את הגיף הזה על רקונים רנדומליים)
אבל מה זה השיר הזההה?! טוב, בטח סהר כבר ענה לי ואני אגיע לזה מתישהו...השיר האהוב עליי בעולם.
מזל שאני לא היחידה שמגיבה באמצע החודשהאם החודש אני אצליח לעמוד המשימה של לעבור על כל השרשור ולהגיב?
אז בעצם אתה נותן עוד דוגמא לעדיפות של הקוף, שיודע לתת הרגשה טובה לאנשים...ואני חושב שהקוף גם קלט ופשוט עושה את עצמו מופתע כדי לא לגרום לבן אדם להרגיש רע שהוא קוסם גרוע.
חחח, לא הייתי קרובה אפילו לנחש חשבתי שזה סתם הנפצה של ניקעכשיו אני לא אדע אם אחרים היו עולים על זה בעצמם
אבל השאלונים של דילן תמיד כיפיים ומאתגריםטכנית לא אסרתי עליך, אני רק רמזתי שיהיה אם ניתן למישהו אחר צ'אנס לעשות.
לא!קופיקו נחשב לנקודה בעד קופים?
תכלס אתה צודקחוצפה מצידך שאת לא שורצת בפורום בראשון לחודש. [לעחו"ס]
יא, מזל טוב לטום. אפשר לקרוא לו טומי (טוב, לא. טומי נשמע כמו ילד מעצבן)מזל שהיא לי אינסטגרם (וזה יום הולדת של טום אז יש הרבה חומר)
בשעה טובה, שמחה בשבילך שהרגע הגיעאבל היו דברים (כולל לצאת לסרט)
בדיוק, סדרי עדיפויות (אמרה מילי ונעלמה לחודש)באמת איך אני מעזה. מי צריך שמלה לחתונה כשיש סיכום חודש.
חמודים
חח, תכלסגיל: מספיק זקנה כדי להיות בתפוז.
כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: אני חסרת שיווי משקל אז סביר להניח שאיזה 8 לפני שאשבור את עצמי
באמת קראת את הספר? כל הכבוד. יפה שאת תומכת בנועה ובישראלIsrael- A Simple Guide to the Most Misunderstood Country on Earth
אני בטוחה שהתכוונת ברצינות אבל אני לא יכולה שלא לצחוק . מיאו.. ח'תולה (והנה גם השחלתי פרסומת)שחקני החודש: זאב רווח.
אהההה, אז זה הקטע של הממלוקים."Since so many people like to say stuff like 'Israel has to give the land back' to them I would like to say- give it back to whom exactly? The Mamluks?!" הקטע האהוב עליי בספר של נועה תישבי
למה לא צריך? אני שואלת באמת. אין לי מושג מה קורה מחוץ לגבולות הארץלמה מצפים בחודש יוני: חיסון שני. נראה שכולכם כבר התחסנתם אבל אני עשיתי את הראשון רק לפני שבועיים. בא לי כבר לסיים עם זה. למרות שטכנית כבר לא צריך את זה בשביל כלום יותר.
בדיוק. בעעעעעעעעעהייתם פעם במצעד? אם כן באיזו עיר? לא הייתי. שונאת מקומות הומי אדם. בעע.
זה אומר שלשותפה שלך יש אח/ות ממש גדולים? זה מגניב שהדודה והאחיינית קרובות בגילאחיינית של שותפה שלי
. אז מה, לא אמרת איפה לשיםאני כתבתי את השאלון הזה ושכחתי שיש את השאלה הזאת וכבר שמתי גיפים למעלה
זה מערכון? כי שתיהן מצחקקות שםטוב אז במקום הנה סתם גיפים שאני לא באמת צריכה סיבה כדי לדחוף אבל בכל זאת- דרו
וואו, מרשיםאיזה כישרון חסר תועלת יש לכם? לא יודעת אם זה כישרון או סתם שעמום אבל אני יכולה למנות את כל ה-50 מדינות בארה"ב בסדר אלפבתי בפחות מדקה.
אבל לפעמים סתם בא לי לתת לשותפה שלי איזה כיפכוף כשאנחנו לבד ברכב גם בלי הילדות פעם גם צילמתי איזה לוחית רישוי של איזה רכב מוושינגטון שחנה מחוץ לעבודה שלי וסימסתי לה ואמרתי לה שבערב אני אתן לה כאפה בשמו כן, אני בן אדם רמאי. אל תשחקו איתי בשום דבר בחיים.
ואיפה יהיה הפוסטר של דרו?חברת צעצועים יצרה action figure בדמותכם, עם איזה שני אביזרים היא מגיעה? עוגת גבינה וכדור פוטבול.
זה סתם המציאו שבוע בשביל עדי חו"ס שתרגיש חלק מהחבורה.
. אבל הכל בגלל אבי ומרקוסלא זוכרת מי זאת הייתה אבל בטח כבר אכלנו אותה לארוחת ערב בבונקר.
. כשאת צודקת את צודקתחמודה הגיע הזמן להנמיך ציפיות. בטח תדרשי תכף שגם יהיה לבחור אופי או עתיד או שקר כלשהו. קחי גוף חתיך וסתמי
אבל למה באמצע הלילה?זו ליטרלי אני באמצע הלילה וסהר שנאלץ לשמוע אותי רוטנת ומגדפת כל ההליכה יכול להעיד על זה
מחכה ליום שהדבר הזה יבטול/יסתיים כדי לראות אם תתחיל את הדבר הזה מההתחלה או שתמשיך לנצח לרשום את זה בסדרה החודשית שלך כדי לבדוק אם נשים לב שאתה מתחזה.
שאלה לגיטימיתהשאלה אם יש לך ידע על סדרות וסרטים מהמאה הנוכחית.
ואיך את יוצאת עליו כשאתם באמת רבים?סתום ת'פאק יא ילד פח, אין פלא שקרואלה שונאת אותך יא חסר טעם גזען והומופוב!
חוץ מזה, כולם יכולים לראות את המאוהב שעשית על אריזונה בשרשור חתיכים אז תפסיק עם העמדות הפנים הזאת. אף ארוך לא הולם אותך
. השולפת המהירה במערב אתמה? ארץ עיר זה ממש לא דבילי! זה המשחק הכי טוב שאי פעם המציאו!! (או במילים אחרות- זה המשחק היחידי שאני תמיד מנצחת בו בלי צורך לרמות)
בדיוק. השיטה עובדת (ואיכשהו רק בטלפון. פעם היה לי יומן משרדי קטן ולפעמים הייתי רושמת לעצמי תזכורות בו, רק שלא הייתי מוציאה אותו מהתיק ואף פעם לא זכרתי את התזכורות שליזה הגיל. הגיע הזמן להתחיל להכין פתקים בטלפון כמו מילי.
בלעעעע. יואו איזה אנשים דוחים יש בעולם. לטאות עדיפותיכס יו זה הזכיר לי שראיתי לפני כמה ימים איזה סרטון של כל מיני מוזרים בטיקטוק שעושים דברים משונים עם הגוף שלהם והיה שם איזה אחד דוחה שמוציא את הפופיק שלו וזה נראה כמו איזה פטריה ויש לי עד עכשיו סיוטים מזה
ואז אלכסה הקרציה נדחפה לשיחה וכזה "סורי, קן יו ריפיט דאט" ולייק, סתמי ת'פה מי דיבר אליך בכלל יא וונאבי סירי
תכלס הם צודקים. זאת הדרך לחיותכלומר לאנשים שהם לא המשפחה של עדי חו"ס ומסתפקים ביום אחד בשבוע.
האמת שהסיבה היחידה שיצאתי מהמיטה כדי לכתוב את השאלון הזה זה כי חשבתי שאסרת עליי ואני בן אדם מעצבן שחייב לעשות דווקא. אם לא היית רושם כלום סביר להניח שהייתי ממשיכה לישון
את הורסת אותילפחות תעריך את העובדה שטרחתי להחליף משתמשים בשביל הבדיחה!
ליון אל תתייאש. כששוב יהיה לי משעמם בחיים ולא יהיה לי מלא דברים לעשות אנחנו נעבוד על שרשורוטפ?! הילד לא יודע לשרשר ואתה רוצה לסמוך עליו עם שאלון?! עם שאלון?!?!? שאלון זה לא איזה תינוק שאפשר להעביר אותו מיד ליד! זו אחריות גדולה שהיחידות שראויות לה הן או אני או גאיהמון. אז אם יש לכם בעיה עם השאלון שלי, עדי תתחילי לחשוב על שאלות מעכשיו.
אכתוב שאלון מושקע ושכנראה אף אחד לא יבין
יא, איך אהבתי את הסרט (ווין'ס וורלד ווין'ס וורלד פארטי טיים ווין'ס ווורלד. טוב... זה מה שאני זוכרת)
מי זאת שירן ומה עשית לשירי בלוק?שם: שירן
גאוני!!ציטוט חודשי: "Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV" (ריק ומורטי)
פורשיה כזאת מהממת. תמיד נראתה לי לא קשורה לאלןל מה שבטוח לא אלן ופורשיה
עוד אחת ואני בקושי מזיזה את עצמיאיזה כישרון חסר תועלת יש לכם? אני יכולה להזיז את האוזניים ביחד ובנפרד זה נחשב?
זה לא שניים! רמאיתחברת צעצועים יצרה action figure בדמותכם, עם איזה שני אביזרים היא מגיעה? חרב וחץ וקשת וחתול ליד
חומר משובח
גם אני! יש, סוף סוף מצאתי כשרון חבוי. תודה שהזכרת ליאיזה כישרון חסר תועלת יש לכם? מסוגל לחלק את האצבעות לשתי קבוצות כמו בברכת הכוהנים
מגניב אבל נעלמו לך כמה שאלותאיזה כישרון חסר תועלת יש לכם? אני יכולה לקפל את כל פרקי האצבעות העליונים בלי האחרים.
התחלתי פעם לראות את הסרט אבל הוא כל כך לא הסדרה ונשבר לי הלב אז הפסקתיסרטי החודש: אורות ליל שישי
מייאש משהו..Besides I told you that you shouldn’t live with me out of fear, and you are not living with me out of fear you're living with me out of desperation. okay?
גם לך תמיד קר?חברת צעצועים יצרה action figure בדמותכם, עם איזה שני אביזרים היא מגיעה? נס קפה וסוודר.
!וואו מרשים מאוד! גם שאת עומדת בראש הקהילה הזאת וגם המצעד וגם הבת שלך וחברתה!
את אכן עדיין יותר מהירה מניק, וזה מה שחשוב.באיחור אופנתי, אבל ממשיכה. העיקר שאני אופנתית (ועדיין יותר מהירה מניק. נראה לי..)
איזה ענטזוים/סלסולים?השיר חמוד אבל הזמרת מעצבנת. העינטוזים/ סלסולים שהיא עושה שם לא באים לי טוב באוזן..
נו תרשמי בשביל סטוקינג אחרי סלבס. זה כל הכיף באינסטגרם. את לא חייבת להעלות דברים.נו, אז תפנקי אותנו גם! את לא יכולה להגיד את זה ולא להעלות שום דבר. טוב, ראיתי שבהמשך שמת קישור אבל אינסטגרם מחייב אותי להירשם כדי לראות ואין לי סבלנות. אז אני כבר אשב בחושף לבד ואפנטז
בדיוק!זה משמח אנשים אז זה כבר בעל תועלת רבה
כןאת מחסידי אייפון? גם במשפחה שלי יש משוגעים כאלה, ואני לא מבינה על מה המהומה
לא צריכה, מספיק דיוויד טננט מנשק גבר וראיתי פעם ביוטיוב קו עלילה של קפטן ג'ק והבנזוג שלו מהסדרה השניה שלו שהיה ממש חמוד.את בכלל ראית דוקטור הו כדי לדעת כמה זה מענג, הקטע הזה?
מילייייייייייייי אין לך חור בהשכלה יש לך מכתש שלם!!!! עצרי כל מה שאת עושה ולכי תראי מלך האריות!!!אבל מה זה השיר הזההה?! טוב, בטח סהר כבר ענה לי ואני אגיע לזה מתישהו...
חח יגרועה לקח לי שניהאבל רגע, הנה כשרון אדיר (ניסיתי לחפש גיף אבל לא מצאתי ונשברתי באופן מיידי, אז תחפשו לבד) טרי ג'פורדס יכול להקפיץ את שרירי החזה שלו. זה יעיל!
אני רק רוצה לציין לפרוטוקול שאני לא עודדתי אף אחד כאן לבצע פעולות גופניות מאמצות. אז אולי עדיף שתשאירו את השאלה הזאת תיאורטית ולא תנסו בבית. לא צריכה את החבלות שלכם על המצפון שלי.אני צריכה למצוא זמן למצוא זמן לבדוק בעצמי. בראש נראה לי שגם אני סביב ה 10 קפיצות ואז בטח יתכווצו לי השרירים כי אני מנוונת
יש לך מזל שזאת את כי בערך כל אחד אחר כאן שהיה אמור את זה היה נשמע לי כמו איזה בני סלע.אז אני כבר אשב בחושף לבד ואפנטז
כי אייפון זה פשוט טלפון סקסי. לצאת עם מישהו עם גלקסי זה כמו לצאת עם ערס.גם במשפחה שלי יש משוגעים כאלה, ואני לא מבינה על מה המהומה
איזה שקרכלשהו ממלך האריות שסהר שר כל היוםאבל מה זה השיר הזההה?! טוב, בטח סהר כבר ענה לי ואני אגיע לזה מתישהו...
אבל השאלונים של דילן תמיד כיפיים ומאתגרים
לא בדיוק, הקשבתי לה מקריאה לי אותו אין לי זמן לשבת ולקרוא ספר פיזית (או יותר נכון אני לא מפנה לעצמי זמן), אבל את האודיו אני יכולה לשמוע בהליכות כשסהר מחליט שיש לו דברים חשובים יותר לעשות מאשר לדבר איתי זה דווקא ממש נחמד כי הקול שלה מאוד נעים (אפילו השותפה שלי הקשיבה לקטע קטן כשהפעלתי את האודיובוק דרך אלכסה כשבישלתי והיא כזה "מי זאת? יש לה קול ממש נעים" ואז היא החליטה שהיא רוצה להאזין לספר גם, אפילו כשהיא לא ידעה על מה הספר בכלל) ובואי נודה בזה, מי לא רוצה שנועה תקרא לו ספריםבאמת קראת את הספר? כל הכבוד. יפה שאת תומכת בנועה ובישראל
האמת שאני וסהר סתם ניסינו להטריל (שמת לב שגם הוא בחר בו?)אני בטוחה שהתכוונת ברצינות אבל אני לא יכולה שלא לצחוק . מיאו.. ח'תולה (והנה גם השחלתי פרסומת)
חח טכנית זה ממלוכים (אולי אותם את מכירה) אבל באנגלית זה ממלוק וזה הרבה יותר משעשע מבעברית. במיוחד איך שנועה אומרת את המשפט הזה.אהההה, אז זה הקטע של הממלוקים.
כי תכף פותחים את המדינה (קליפורניה, לא יודעת מה קורה ביתר המדינות כאן כי הן לא מעניינות אותי) ולא דורשים להציג תעודת התחסנות בכמעט שום מקום (גם לא ביקשו עד עכשיו למען האמת) יש מקומות שעדין מבקשים מסכות אבל זהו בערך. נראה לי שהחיסון רלוונטי רק בטיסות (יש יעדים שלא יבקשו בידוד מאנשים מחוסנים).למה לא צריך? אני שואלת באמת. אין לי מושג מה קורה מחוץ לגבולות הארץ
לא, זה אומרת שהשותפה שלי בגיל של לונה והדינוזאורים וכך גם יתר האחים שלה והאחיינית שלה בת 24. לאחותה התאומה של השותפה שלי ולאחותן הגדולה יש ילדים בגילי (אבל שתיהן הביאו אותם כשהיו ממש צעירות).זה אומר שלשותפה שלך יש אח/ות ממש גדולים? זה מגניב שהדודה והאחיינית קרובות בגיל
לא, זה מתוך סרט מערבון מ-1994 שנקרא Bad Girls.זה מערכון? כי שתיהן מצחקקות שם
מה אני אמורה ללכת עם הפוסטר ביד? הוא צריך להיות תלוי. אבל אפשר שאחת מהתלבושות שלי תהיה חולצה מגניבה כזאת כמו שיש לי עם הפרצוף של דרו מצעקה.ואיפה יהיה הפוסטר של דרו?
אולי אני OVERREACTING אבלליון אל תתייאש. כששוב יהיה לי משעמם בחיים ולא יהיה לי מלא דברים לעשות אנחנו נעבוד על שרשור
אמאל'ה לקח לי יותר מידי זמן כי משום מה קראתי את זה Avi וחשבתי שזה איזה צמד ישראלים שאני אמורה להכיר. גם מי קורא לקיין מרכוס (חוץ מהתולעת הזאת)אבל הכל בגלל אבי ומרקוס
אם לא באמצע הלילה אימתי?אבל למה [הליכה] באמצע הלילה?
והתשובה כפי שגילנו בהמשך היא שלא, אין לו באמת ידע נרחב על סדרות טלוויזיה. הוא אפילו לא יודע מי זה מייק לינוביץ'שאלה לגיטימית
אני שרה לו נועה קירל באוזן. זה מספיק עינוי עבורוואיך את יוצאת עליו כשאתם באמת רבים?
השולפת המהירה במערב את
דווקא בטלפון קשה לי עם פתקים. אין לי כוח להיכנס לנוטס ולהוסיף משהו לרשימה אפילו שהטלפון כל הזמן עליי וזה אמור להיות הדבר הכי פשוט. אני כנראה זקנה כי אין כמו דף ועט.בדיוק. השיטה עובדת (ואיכשהו רק בטלפון. פעם היה לי יומן משרדי קטן ולפעמים הייתי רושמת לעצמי תזכורות בו, רק שלא הייתי מוציאה אותו מהתיק ואף פעם לא זכרתי את התזכורות שלי
לטאות עדיפות
אולי אני OVERREACTING אבל
את מודעת עד כמה זה מעליב שאומרים לך "אתה לא מספיק טוב לעשות את זה לבד , אתה צריך "גלגלי עזר"?
אז אם טוני עדיין מרשה, אני עושה את זה לבד
אני לא ממש נותן כאן אתגר, אבל בסדר.את אכן עדיין יותר מהירה מניק, וזה מה שחשוב.
אתה יכול להתעלם מדילן, היא אוהבת לעקוץ, אבל העקיצה שלה פחות גרועה מהנשיכה שלה. או משהו כזה.אולי אני OVERREACTING אבל
את מודעת עד כמה זה מעליב שאומרים לך "אתה לא מספיק טוב לעשות את זה לבד , אתה צריך "גלגלי עזר"?
אז אם טוני עדיין מרשה, אני עושה את זה לבד
היא אוהבת לעקוץ, אבל העקיצה שלה פחות גרועה מהנשיכה שלה. או משהו כזה.
זה כמו שהיא אוהבת להגיד שהיא שונאת את כולם, אבל היא בעצם אוהבת בני אדם יותר מכל אדם אחר כאן בפורום.
זה דווקא נשמע שאתה כן עונה באופן טכני.תשובות טכניות לשאלון הכ"כ לא טכני:
שם:דורי
אני מרגיש שאנשים כאן אפילו לא מנסים|כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: 0
אני לא זוכר שבכלל שמעתי על הסרט הזה (עיר שבורה) הוא כל כך טוב?סרטי החודש: הספר הירוק ובפעם השלישית עיר שבורה
יש לך שבועיים וקצת עד סיכום החודש הבא לבחור ספר.ספר החודש: חייב לחזור לקרוא!
הפארודיה הייתה מעולהדמויות החודש: נועה במפקדת והפרודיה עליה בערוץ 0.
זה דסטין מיליגן. אני גם מאוד אוהב אותו. הוא משחק גם בסדרה החדשה Rutherford Fallsשחקני החודש: זה שמשחק את הוטרינר בשיט'ס קריק.
אני מניח שאתה מדבר על מה שקרה בסוף אתמוללמה מצפים בחודש יוני: שיהיה סדר חדש בחלונות הגבוהים. והמבין יבין.
אם אי פעם עטים יקבלו תודעה ויתחילו מרד בבני האדם אז אתה תהיה גיבור בזכות הכישרון הזה שלךאיזה כישרון חסר תועלת יש לכם? לשבור עטים.
אני כמה פעמים בעשר שנים האחרונות ניסיתי לחזור לשחק בטטריס אבל לא הצליח לתפוס אותי. ואני זוכר שלחלוטין הייתי מכור לזה כשהייתי ילד/נער.איזה משחק ילדות דבילי אתם עדין משחקים? טטריס, למרות שזה משחק נעורים. הייתי שמח לשחק בגרסה עדכנית של מונופול.
הייתי צריך לגגל מה זה מקל פלייסטיק ועדיין לא הבנתי:חברת צעצועים יצרה action figure בדמותכם, עם איזה שני אביזרים היא מגיעה? מקל פלייסטיק של פילאטיס וכרית לעורף.
29 וכמה חודשים (אני מבין שאי אפשר לסמוך עליכם )שם: עדי חו"ס או עדי .
כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: 0 הגעתי בשעה טובה לגיל שהמפרקים כבר לא משהו.
אבל לוציפר לא נכנס לרשימת הסדרות שלך, קצת מעליב.דמויות החודש: סטייבלר, מוירה מסיפורה של שפחה, לוציפר.
שחקני החודש: טום אליס.
Janine: I’m not a mushroom. I’m not.
June: OK…
Janine: You can’t keep me in the dark and feed me lies and shit and expect me to be OK with it
אני רק מקווה שיקבלו סיפורים יותר מעניינים בעונה הבאהמיהו הזוג הלהט"ב האהוב עליכם בטלוויזיה? יו ופול מסטארטרק דיסקברי.
אני וטום הולנד לא טוב לך?זוג להט"בי אהוב עליכם בחיים האמיתיים? אין לי.
כן אולי גם אני. חלקית מפחדלטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)- מייז מלוציפר.
הלוואי והיה לי כשרון לקרוא מהר ובכמות שאתאיזה כישרון חסר תועלת יש לכם? אני קוראת הרבה ספרים?
די בלתי נסבלאיזה משחק ילדות דבילי אתם עדין משחקים? באבלס?
מה את עושה עם העט?חברת צעצועים יצרה action figure בדמותכם, עם איזה שני אביזרים היא מגיעה? ספר ואולי עט.
לא ראיתי את הקטע המדובר של ג'ון אוליבר (רק את התגובה של תם אהרון),וכי חייבים להתייחס לפיל שחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל? ג'ון אוליבר.
29.8.29 וכמה חודשים
כן, כי לא אהבתי שני פרקים מה שאומר שלא אהבתי רבע מהחצי עונה.אבל לוציפר לא נכנס לרשימת הסדרות שלך, קצת מעליב.
איך יכולתי לשכוח אתכם?אני וטום הולנד לא טוב לך?
ת'כלס.כן אולי גם אני. חלקית מפחד
הרבה דברים, מחלקת ציונים, מתקנת שגיאות כתיב/דקדוק ועוד דברים של גיקים.מה את עושה עם העט?
לא הקטע הוא התעלמות מהעובדה שחמאס הוא ארגון טרור שהמטרה שלו היא להשמיד את מדינה ישראל ועוד כמה דברים בסיסיים ושאנחנו הרעים כי לא נהרגו אצלנו מספיק אנשים.לא ראיתי את הקטע המדובר של ג'ון אוליבר (רק את התגובה של תם אהרון),
אבל האם באמת מרגיש שהוא עוכר ישראל.
כלומר להתנגד למעשים מסויימים של מדינה זה לא לעכור אותה (האם זה פועל?) הוא מבקר את ארה"ב כל הזמן.
אני מסכימה עם הרבה מאוד טיעונים של אנשים נגד מדיניות ישראל.לא ראיתי את הקטע המדובר של ג'ון אוליבר (רק את התגובה של תם אהרון),
אבל האם באמת מרגיש שהוא עוכר ישראל.
כלומר להתנגד למעשים מסויימים של מדינה זה לא לעכור אותה (האם זה פועל?) הוא מבקר את ארה"ב כל הזמן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.