Stay Alive... אוגוסט 2021 – סיכום חודשי 🎢🎺🔔✂️📺✈️🎵➿🔹⛲🏆🎉🏊‍♀️🎲

didalf

Well-known member
זה מזכיר לי שראיתי סרטון מאחורי הקלעים של צילומי קליפ של טיילור סוויפט (בטח עדי שמה כאן) ושני החתולים שלה צולמו כחלק מהקליפ. ואז בחלק אחר מקליפ צילמו עם גור חתול והיא כל כך הוקסמה ממנו שהיא שאלה אם אפשר לאמץ אותו ואמרו לה שכן.
אז אני מניח שאלו שלושת החתולים שלה. (עדי|חזיר| - האם זכרתי נכון?)
נכון מאד.
הקטע הנחמד הוא שאתה זה ששמת את הסרטון שבו היא אימצה את החתול אי שם בעבר (אני כמובן ראיתי אותו קודם אבל אני לא שמה לכם דברים של טיילור לרוב)
אבל שמת את הקליפ עכשיו אז הנה הסרטון מאחורי הקלעים:
יאוו הוא כזה פיציייי פה הוא גדל להיות עצוםםםם אני לא מוצאת תמונה טובה.
וואו וואו כל כך לא!! הייתה לי בעבר קולגה, בחורה מקסימה ושקטה שאהבתי אותה באמת, אבל היה לה מנהג להוציא מהתיק שלה כל יום ב-16:00 ירקות חתוכים לנשנוש כמו מלפפונים ואין לה אפילו מושג כמה הייתי קרובה לחנוק אותה בערך 400 פעם.
יאווו זה נוראאאא;-(
אח שלי אוכל ככה!
והיה מישהו שישב לידי בעבודה והיה כל הזמן מנשנש איזה חטיף מרעיש רציתי למות הייתי מתופפת על השולחן רק כדי לשמוע משהו אחר (ובלב רציתי לחנוק אותו למוות [ואפילו לא אהבתי אותו חוץ מזה אז באמת שיגיד תודה שלא עשיתי את זה])

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|שם: דורי
|גיל: 40 ו-4 חודשים בערך
כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? גג 2
אז מהר תלך לקרוא את שתיהן
תשובות (אגב, אני שמאלי):
לקח לי כמה רגעים לקלוט למה ציינת את זה.
אז נחגוג ביום השמאליים הבין לאומי הוא ב13 באוגוסט (שהשנה יוצא יום שישי ה13)
אולי נעשה שרשור של דמויות טלוויזיה שידוע שהם שמאליות. (בטוח מישהו עשה רשימה)
👈 סדרות החודש: שיט'ס קריק (עונה 5 כבר), פמת"א, החנות שיש בה הכל, לא משתפים(סדרת רשת ישראלית, מומלצת מאוד), רגשות אשמה, שבאבניקים
אתה מתקדם לאט עם שיטס קריק, אבל אתה כבר קרוב יחסית לסוף. מה אתה חושב באמת?
👈 סרטי החודש: הדברים הקטנים עם דנזל וושינגטון וראמי מאלק.
אה אני זוכר שראיתי את הטריילר לסרט הזה (גם ג'ארד לטו בו) אני חשבתי ללכת לראות אותו, אבל בסוף לא יצא.
אתה ממליץ?
👈 ציטוט חודשי "זה לא בריא להעריץ וגם לא לזגזג ולהקצין מהערצה לביקורת וזלזול", משתמשת מפורום אקטואליה לאחר ויכוח סוער בסוגיה פוליטית בוערת.
הייתי מבקש לקרוא את הויכוח אם לקרוא ויכוחים פוליטיים באינטרנט לא היה דבר נוראי לחלוטין לעשות.
בכל מקרה זה נשמע ממש נכון וחכם. חשוב לזכור שאפשר להעריך מישהו פחות ולא פשוט לעבור מהערצה לשנאה. ותכלס בסופו של דבר כולם אנושיים, אז אף אחד לא באמת ראוי להערצה. לכל בן אדם יש דברים שליליים בו, זה לא אורמ שאי אפשר להעריך את הדברים החיוביים.
(זה מזכיר לי בסדרה שיימלס שניסו למצוא על שם מי לקרוא לבית ספר (כי הבית ספר לפני כן היה קרוי על שם איזה סנטור שאחר כך התברר שעשה דברים בעייתיים) וכל אדם שהציעו, אפילו גנדי ומרטין לותר קינג, מצאו לגביו באינטרנט כמה דברים רעים ולכן הוא נפסל.
👈 למה מצפים בחודש אוגוסט: שייגמר, החום לא הגיוני. צריך רק גמל ודיונה, כדי שארגיש שאני במדבר. ואני בכלל גר בת"א.
זה סיוט לחלוטין.
אבל זה בעצם גרוע יותר בתל אביב מאשר במדבר כי במדבר לפחות אין את הלחות המגעילה הזאת.
🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? אכילת עוגיות, שיכחת דברים ושבירת כלי מטבח.
בשני הדברים הראשונים לפחות תהיה לך תחרות רצינית אם גם אני אתמודד.
אני יכול לאכול כל כך הרבה עוגיות שעד שאני מסיים אני כבר שכחתי מתי התחלתי.
🏓איך הייתם מבלים בד"כ בחופש הגדול בתקופת ביה"ס שלכם? חוגים של נוער שוחר מדע, חבירה להורים בעבודה ולפעמים הייתי הולך לסבתות. כמובן, גם בריכה.
וואלה, סבתות. עד גיל 10 גם הייתי עושה את זה. (אפשר לנחש למה הפסקתי) (כי גיליתי שהן גזעניות) (סתם, כי הן מתו).
🏓[שאלת אורח שהתבקשתי להוסיף] האם אתם אוהבים גלידה? אם כן, של איזה מותג ובאיזו תדירות? כן, אבל יותר ארטיקים של פרוטה. אם גלידה אמיתית, רק הסיציליאנית. לא סובל את גולדה. ואגב, אני תרמתי את השאלה.
וואלה, לא סובל את גולדה. זאת לא עמדה שאני אי פעם שומע. מה גולדה עשו לך?
🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')? תנו לי לישון על זה...
עברו כבר יומיים. יש לך תשובה?
(או שהתשובה שלך היא הדת של "לישון על זה". כי זאת יכולה להיות אחלה דת.
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם) אני חייב שהמגירות יהיו סגורות, כולל אצל אנשים שאני אורח שלהם.
תזכיר לי לא לארח אותך (ברצינות, יש אצלי שני מגירות שקבוע פתוחות כי יושבים בהם דברים שמונעים ממני לסגור אותם)

Lhuna3

Well-known member
או שאנחנו למעשה פורום מעריצים של דיוויד טננט או שאנחנו פורום של פסיכופטים (התשובה היא אגב שניהם)
לפעמים אני חושבת שכל העולם הוא פורום מעריצים של דיוויד טננט, אני עוד לא שמעתי על מישהו שלא אוהב אותו.
[אוקיי, חוץ אולי מכמה מעריצי כריסטופר אקלסטון שכעסו על ההחלפה שלו בתור הדוקטור].
אבל אני רוצה לציין את העובדה שאני היחידה ששמתי את טובת הציבור והעולם מעל תשוקתי האישית ולא בחרתי בו, ובכך הוכחתי שוב שאני הכי לא-פסיכופטית פה.

Lhuna3

Well-known member
זה היה מצחיק
|כן|עוד אחת שמבינה עניין!
נו מעולה, אז יש לך עוד קטגוריה לעצבן את ניק איתה
:-D:-D
אני גם מסתבר. היה לי מכנס סגול-בורדו-אדום כזה אבל נקרע לו הרוכסן.
וואו מלא אנשים פה יוצאים בקלות מהבית עם מכנסיים בצבעים נועזים! זה מרשים אותי מאוד, אני לא חושבת שאי פעם בחיי הבוגרים יצאתי מהבית עם מכנסיים שהם לא כחולים ג'ינס, שחורים, לבנים, אפורים או בז' (הכי נועז שלי).

Lhuna3

Well-known member
וואו, לא יכלת לכתוב את Young Royals בסדרות החודש שלך? זה מנוסח ברבים.
האמת מרוב ברוקלין שכחתי שהיו עוד דברים, אבל באמת אהבתי גם את "דרך המלך" הנהדרת ומקווה עדיין לעונה 2 שלה.
(וגם שכחתי את האלמנה השחורה בסרט החודש.)

גם אני יודע לשחק פינג פונג.
אבל זה דווקא יהיה נורא משפיל. שחקני פינג פונג מקצועיים יכסחו את הצורה לאדם רגיל. וזה יהיה מביך מאוד להפסיד 21-0 למישהו.
לפחות בדברים כמו ריצה אף אחד לא רואה את המושפלים שמגיעים בסוף.
אתה, ואני חושדת שעוד כמה פה, לא קראת בתשומת לב את השאלה: כל המדינות שולחות אנשים אקראיים במקום אתלטים מקצועיים. זו אולימפיאדה שכולה אנשים רנדומליים.
נעלמה לך מילה בסוף או שזה אמור להיות ככה?
התכוונתי לחשוב על מקצוע מומצא שאני אלמד, ואז שכחתי מזה כמובן.

באמת שירים מדהימים, (אבל נראה תראי המילטון כדי להחליט באמת)
שמחה כל כך ששמת את השיר שאני במקור התכוונתי לשים (I got life |מאוהב|)
אולי בסופ"ש הזה אני אצליח להגיע להמילטון.
אני גם חשבתי אולי לבחור במאסטר. וכן, הגרסה של ג'ון סים בהחלט הכי טובה.
יופי שיש הסכמה על זה.
ראיתי שעשית לסרטון הזה מפייסבוק גם אמבד מאוחר יותר. זה חמוד, אבל לא הצחיק אותי ממש.
:mad:!

Lhuna3

Well-known member
זאת באמת שיטה טובה מאוד ללמד שפה.
(לנתח שירים של טיילור סוויפט בלימודי אנגלית)
זה מזכיר לי שהיתה לנו ביסודי מורה לאנגלית שכנראה לא הכי התחשק לה ללמד, אז לפעמים היא היתה מביאה לנו סרט וידאו באנגלית לצפות בו והיתה מדביקה מסקינגטייפ על הטלויזיה איפה שמופיע הפס של הכתוביות בעברית. למעשה נדמה לי שככה ראיתי לראשונה את הסרט "שיער", וגם ראינו את המכשפות מאיסטווק, בירדי, ועוד כל מיני סרטים שהיו אהובים עליה.
אבל weirdly לונה אומרת שיש לה. וגם תרנגול.
אולי טיקטוק זו בכלל אפליקציה של זקנים.
הייי... אני לא בחרתי בו כי זה דיוויד טנט! אני לג'יט בחרתי בו בגלל הפנימיות- בגלל כמה שהוא מפחיד!
את מבינה שזה הרבה יותר גרוע, כן?
:-D. אבל למה הוא מתכתב עם אנשים שקוראים להם אגרוף בעכוז?
אני לא בטוחה שאנחנו רוצים לדעת את התשובה חחחחח
תאמת שקשה אני הייתי קטנה הייתי פחות חננה וחוץ מלבנות מחנות על עצים (בכל זאת בעיר אין באמת עצים) הייתי עושה את כל השאר
"תאמת שקשה..."?!?!?!
מילי, את היית פעם המורה ללשון שלנו, מה נהיה ממך?????? :-D
אמרה קרןאור, טוויסטד, מיקי. תזכירי לי מה השם? :-D
:-D |כן|

אני שמחתי לראות שאני לא היחיד שלא זכר את זה.
שמח? אני בשוק מכולכם. (מלעייל ומלרע)

(השנה היה בפעם הראשונה מירוץ שליחים שכלל שני בנים ושתי בנות)
זה דווקא מגניב וגם בג'ודו היתה השנה בפעם הראשונה תחרות קבוצתית מעורבת.

didalf

Well-known member
וואו מלא אנשים פה יוצאים בקלות מהבית עם מכנסיים בצבעים נועזים! זה מרשים אותי מאוד, אני לא חושבת שאי פעם בחיי הבוגרים יצאתי מהבית עם מכנסיים שהם לא כחולים ג'ינס, שחורים, לבנים, אפורים או בז' (הכי נועז שלי).
דווקא מכנסיים לבנים או בהירים אין לי. 110% סיכוי שאני אלכלך מכנס בהיר.

זה מזכיר לי שהיתה לנו ביסודי מורה לאנגלית שכנראה לא הכי התחשק לה ללמד, אז לפעמים היא היתה מביאה לנו סרט וידאו באנגלית לצפות בו והיתה מדביקה מסקינגטייפ על הטלויזיה איפה שמופיע הפס של הכתוביות בעברית. למעשה נדמה לי שככה ראיתי לראשונה את הסרט "שיער", וגם ראינו את המכשפות מאיסטווק, בירדי, ועוד כל מיני סרטים שהיו אהובים עליה.
הכי טוב. אני בטוחה שלמדתי אנגלית מטלוויזיה סרטים ומוזיקה יותר מאשר בבית ספר.

הייי... אני לא בחרתי בו כי זה דיוויד טנט! אני לג'יט בחרתי בו בגלל הפנימיות- בגלל כמה שהוא מפחיד!
:-D:-D

"תאמת שקשה..."?!?!?!
מילי, את היית פעם המורה ללשון שלנו, מה נהיה ממך?????? :-D
:-0:-D

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתה, ואני חושדת שעוד כמה פה, לא קראת בתשומת לב את השאלה: כל המדינות שולחות אנשים אקראיים במקום אתלטים מקצועיים. זו אולימפיאדה שכולה אנשים רנדומליים.
אני באמת לא קלטתי את זה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נתחיל עם חדש... ולאט לאט נהפוך אותו למוכר.
אבל אז הוא מוכר ואת צריכה חדש חדש.
אני ממש רוצה להתחיל לענות על השאלון, אבל לונה למה השאלות הקשות על מחזמר?!?!?

הלכתי לשמוע כמה cast recording ובאה לענות
בדרך כלל נראה לי שרק אני לוקח את השאלות במידה כזאת של רצינות שאני עושה עבודות תחקיר כדי לענות.
אבל השאלה על המחזמרים קשה מידי בשביל שאני אתחיל לנסות לעבור על הכל.
זה איירון מן?
זה בטח מהתקופה שרוברט דאוני ג'וניור נחשב לשחקן כל כך בעייתי שלא רצו לעבוד איתו בהוליווד.
זה קטע מעולה, אני שרה אותו במקלחת אבל גרסת ברוקלין 99 עם now number 5
את גם שרה את החלק שבו האישה אומרת שמספר 5 הוא זה שרצח את אחיה?
מישהו העלה את זה גם חודש שעבר, לא? כי זכור לי שהיה מיני דיון על השיר
כן, עדי|חזיר| מרמה את כולנו כאן (למרות שהיא כן נתנה עוד שני שירים)
באופן מסויים זה לא כל דת? תנ"ך, ברית חדשה, קוראן.... וגם ביהדות יש עוד מלא ספרים , התלמודת משנה וכו' וכו'
בדת שלי אין ספרים, אבל חייבים לקרוא את כל השרשורים בפורום. (רק להיות מעודכנים בחדשים, לא חייבים לחזור אחורה בארכיון)

Aranel Nenharma

Well-known member
אבל אז הוא מוכר ואת צריכה חדש חדש.
זה כל היופי. נהנים משני העולמות.
את גם שרה את החלק שבו האישה אומרת שמספר 5 הוא זה שרצח את אחיה
Thats him, thats the man that kill my brother
Ooh I totally forgot what we are doing here.
וזה הכל מזכרון, לא ראיתי את הקטע הזה כבר כמה שבועות.
כן, עדי|חזיר| מרמה את כולנו כאן (למרות שהיא כן נתנה עוד שני שירים)
עכשיו יש לך בעיה עם שחזור שירים??
ועדי שמה את אמריקן פאי שאף פעם לא צריך להתלונן על זה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|אליהו|שם: עוץ לי גוץ לי
|אליהו|גיל: 101 (כלבים דלמטיים)
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? 1, וזה משהו שאני צריכה לטפל בו ודוחה את זה כל הזמן
לא היית צריכה לספר לי את שמך. עכשיו לא תזכי בבני הבכור.
ואם הגיל שלך הוא 101 בשנות כלבים אז את בעצם רק בת 14 בערך.
👈 סדרות החודש: ברוקלין 99, Schmigadoon!
👈 סרטי החודש: האלמנה השחורה
כל הבחירות הפופולריות. עכשיו תראי את Young Royals
👈 שירי החודש: תפוז הקקה לא נותן לי לשים יותר מ-5 שירים. וגם ככה יש לי מלא שירים בהמשך השאלון וסתם שמתי פה שיר מSchmigadoon אז החלטתי לוותר עליו. (השיר היה Corn Puddin' Singalong)
ליתר דיוק נותן לנו לא יותר מ5 אמבד של מדיה. עדיין יכלת לשים קישור לשיר ביו-טיוב.
זה אף פעם לא נתן לנו יותר מ5, ו5 זה די הרבה לדעתי.
👈 דמויות החודש: ילנה מהאלמנה השחורה
👈 שחקני החודש: ארון טייבט (ניק, אתה גאה בי?)
את מקבלת 450 נקודות תפוז.
ואם זה היה מתאפשר לי הייתי נותן לך לראות פרקים חדשים של ברוקלין 99 יום לפני כל השאר.
🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? אני יכולה להיות חלק מנברחת הבייסבול? (ממתי זה ספורט לאומי???)
מה זאת אומרת ספורט לאומי? כל ספורט קיים באולימפיאדה.
🏓איך הייתם מבלים בד"כ בחופש הגדול בתקופת ביה"ס שלכם?
וכל פעם הוא היה מוצא את אמא אחרי ה1.9 והייתי מפספסת את זה
אני בעיקרון זוכר כמובן את הלב, אבל אני לא זוכר את עצמי ממש רואה את זה.
האמת שהכי זכור לי שהייתי רואה בחופשים זה את הקוסם מארץ עוץ
וטוטו גם
🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? כנראה שדרמה, אבל כל המחזות שהבית ספר יעלה יהיו מבוססות על סרטים
למדת בבית ספר שבאמת היה בו שיעור דרמה, או שזה רק משהו שראית בטלוויזיה אמריקאית?
אצלי לפחות זה רק משהו שראיתי בסדרות וסרטים. אבל חבל באמת.
🏓[שאלת אורח שהתבקשתי להוסיף] האם אתם אוהבים גלידה? אם כן, של איזה מותג ובאיזו תדירות? ברור.. לא באמת משנה לי איזה. אף פעם לא הבנתי את ההתלהבות מגולדה, זה פשוט גלידה כמו כולם
האמת שאין לי התלהבות מגולדה. יש גלידריות לא טובות, אבל רובן כן טובות. גולדה היא פשוט אחת מהטובות.
🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים?
ואו.... שאלה עם כל כך הרבה תשובות.
אם אני צריכה לבחור עכשיו (וזה משתנה כל הזמן)
אז מחזמר מודרני זה waitress
ואם הולכים על מחזמר קלאסי אז צלילי המוזיקה
ולמי שבקטע של מחזות זמר אז אני ממש ממליצה על dogfight
השירים נכתבו ע"י Benj Pasek and Justin Paul שכתבו את השירים לDear Evan Hansen ולה לה לנד
המחזמר היה בoff broadway אז לא יודעת כמה שמעו עליו, אבל הוא מדהים|מאוהב|

🏓לאיזה מחזמר יש את הריקודים הכי טובים?
Newsies!
מי שלא מכיר ממש ממליצה על המחזמר (עשו לו צילום מקצועי והוא בדיסני+)
ובלי קשר לכך שזה מחזמר טוב בכללי, הריקודים בו מושלמים :love:
טוב, עשית לי כאן סדנת חינוך קטנה.
על Waitress שמעתי, אבל אני לא זוכר ששמעתי שיר ממנו עד עכשיו.
תמיד תהיתי אם הוא מבוסס על הסרט Waitress (מ2007) ועכשיו בדקתי והוא באמת כן. אני די בטוח שראיתי את הסרט (שיחק בו נייתן פיליון) אבל אני גם לא זוכר שום דבר ממנו.
על Dogfight בכלל לא שמעתי. אבל עכשיו הסתכלתי וגם הוא מבוסס על סרט (מ1991).
אני חושב שהייתי מודע לקיום של Newsies, אבל לא שמעתי שיר ממנו לפני כן. אולי אני אראה אנסה כשיהיה לי דיסני+.
את צלילי המוזיקה אני כמובן מכיר, אם כי אני לא מצליח להזכר אם אי פעם באמת ראיתי את כל הסרט. אם כן אז זה היה כשהייתי קטן.
בכל מקרה השיר הזה מזכיר לי את זה:
🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')?
דת בנג'מין בהוטן
נולדים זקנים ומתים תינוקות
“In my next life I want to live my life backwards. You start out dead and get that out of the way. Then you wake up in an old people's home feeling better every day. You get kicked out for being too healthy, go collect your pension, and then when you start work, you get a gold watch and a party on your first day. You work for 40 years until you're young enough to enjoy your retirement. You party, drink alcohol, and are generally promiscuous, then you are ready for high school. You then go to primary school, you become a kid, you play. You have no responsibilities, you become a baby until you are born. And then you spend your last 9 months floating in luxurious spa-like conditions with central heating and room service on tap, larger quarters every day and then Voila! You finish off as an orgasm!”
(לצערי זה ציטוט של וודי אלן:sick:)
רעיון מעולה (למרות המקור שלו)
אבל זה לא דת.
🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? הנבל מגסיקה גונס, רק כי זה דיוויד טננט (אף פעם לא ראיתי את הסדרה אז אין לי מושג עליו כלום)
אוקי, תניחי הכל בצד ותראי את העונה הראשונה של ג'סיקה ג'ונס.
זה חלק מהמיטב של טננט.
(וטעות נוראית שבחרת בו כי הוא הדמות שלו הוא אדם נוראי)
🏓יש לכם טיקטוק? בהתחלה קראתי את זה כמטקות (אל תשאלו למה) אבל נראה לי זה עונה על השאלה
אני מניח שבגלל שיש מטקה ממש ליד השאלה.
🏓מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון). באופן מפתיע ירוק
הא. נדיר מאוד מאוד שאני לובש משהו ירוק. יש לי סווטשרט אחד ירוק שנדיר מאוד שאני לובש כי הוא חם מידי (נדיר שהחורף הישראלי יותר מידי קר לי) וטי-שירט אחד בצבע ירוק בהיר שאני לא לובש כמעט כי הוא נראה לי לא יפה. אבל בעיקרון אני יכול בטח לקנות דברים בצבע ירוק כהה שאני אוהב וסתם לא קניתי כאלו. או שאולי לא מוכרים הרבה כאלו.
🥎תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...
1627851976182.png
:-D

מילי08

Well-known member
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? 2012
נראלי שהתבלבת עם השנה שבה פתחת את הדואר
סרטי החודש: הסרט White Tiger שראיתי בנטפליקס בתחילת החודש הוא ממש טוב ואני מאוד ממליץ.
את הסרט Jungle Cruise ראיתי ביום חמישי האחרון בקולנוע - הוא מספק את הסחורה לסרט הרפתקאות של דיסני, לא ממש יותר (הוא מאוד מזכיר אבל לא ממש טוב כמו המומיה {של ברנדן פרייזר} ושודדי הקריבים הראשונים)
לא שמעתי על שניהם. בכל מקרה, אני מתקזזת איתך על סרט כי אני לא ראיתי סרט אמיתי ואתה ראית שניים
👈 שירי החודש: נשים משהו ישן של בו בורנהאם בשביל השינוי
מתישהו אני אנסה להכיר אותו יותר לעומק
עונה חדשה של ST:LD,
ניק! כשאני כתבתי בשרשור ייעודי tfatws אתה נזפת בי לא להשתמש בקיצורים, אבל אתה מנהל גדול אז לך מותר?! דיקטטורה!
נראה לי הכי בטוח שאני אלך על הליכה. (כי אני מניח שאין תחרות של שכיבה)
:-D. אבל השאלה אם היית זוכה. כי הליכה זה גם מאמץ
היסטוריה. נראה לי הכי מעניין. בעיקרון תנך זה די מגניב כי זה משלב היסטוריה ופנטזיה, אבל זה כתוב בשפה מעצבנת.
כן וכן
ניקיזם. האמונה באלוהותו של מנהל פורום טלוויזיה. לפי הדת העולם הוא רק בן כמה שנים. הוא למעשה נוצר רק כשניק הפך להיות מנהל הפורום. כלומר עד כמה שאתם זוכרים. כמובן שהפורום, וכל העולם סביבו לא היו קיימים בכלל לפני כן. ניק יצר את הפורום והעולם מסביב ונתן לאנשים החיים בו זכרונות של עולם שלם שהיה קיים לפני כן. כן, ניק הוא זה שיצר את עדי|חזיר|, עדי|נחש| ואפילו את דילן (הוא היה במקום מוזר בראש שלו באותו יום). ניק גם יצר את כל הסדרות שאנשים זוכרים שהיו קיימים לפני כן. אבל הוא נתן לאנשים שהוא יצר חופש ליצור דברים בעצמם מנקודת זמן זו והלאה. אומנם ייתכן שעדיין לא נוצר שום דבר מקורי מאז כי כל מה שנוצר היה מבוסס על ספר, או סרט או משהו שהיה קיים לפני כן, אבל ניק מאמין שמתישהו משהו יווצר משהו מקורי.
בדת הניקיזם יש 3 חגים עיקריים: יום ההולדת של ניק, יום ההולדת של טום הולנד ויום השנה של התאריך שבו ניק הפך למנהל (כלומר יצר את העולם).
ביום החג הראשי נהוג לתת מתנות של גיפים ובובות של באפי קוטלת הערפדים ואוכלים שניצלים בארוחת חג מיוחדת שאליה לא מזמינים אף אחד כי אנשים אחרים פשוט יאכלו חלק מהשניצלים. חוץ מזה במקור היו מקריבים קורבן אדם לכבוד האל ניק, אבל היו תלונות.
המאמינים בניק נוהגים לקעקע את סמל הדת - ➿ - על כף היד השמאלית שלהם.
וגם |שפם| אני שבויה בדת הזאת (אבל על תקן אפיקורסית חלקית כי לא מציינת את החגים)
יש לי מידה מסויימת של OCD. אני בודק דלתות באופן מוגזם לחלוטין וזה ממש מעצבן
אצלי זה עם דלת הדירה כשאני הולכת לישון. יכולה לבדוק שנעולה 5 פעמים לפני השינה ואחרי שנכנסת למיטה, יוצאץ לבדוק שוב ליתר בטחון
🏓יש לכם טיקטוק? לא.
מזל, לרובנו אין. אנחנו זן נדיר
אני דווקא לא אובססיבי לגבי זה. לפעמים הטלפון עושה איזה רעש ואני אומר לעצמי שאני תכף אבדוק את זה ואז שוכח מזה לשעות (מה שגורם לאנשים מסוימים לשנוא אותי).
כיף לך שאתה משוחרר מהאובססיה הזאת
ראפ באטל בין נסיכות:
זה מעולההההה! מזכיר לי כמה אני אוהבת את SMG. הלוואי שהיא תחזור למסך
כל כך נכון :-D

מילי08

Well-known member
אוף, תפוז לא מרשה לי להוסיף איזה גיף לתגובה לניק, אז הנה בתגובה לטאמבלר כל כריס אוונס

מילי08

Well-known member
חחח השארתי לעצמי מקום לחשוב על זה וכמובן ששכחתי.
את הטיקטוק האמת שהורדתי לצרכי עבודה בעקרון

ואישית אני רואה בארטיקים קטגוריה נפרדת מגלידה
|כן|
אלגברה בולינאית או בדידה?
יש דברים כאלה? מזל שהסתפקתי בלגרד 3 יחידות מתמטיקה
קודם כל זה דיוויד טננט סביר להניח שחצי פורום יבחר אותו
כפי שאכן קרה :-D. אבל האם זה אומר שאנחנו פשוט מאוד אוהבות אותו או שאנחנו לא יצירתיות?
שרשור תמונות משותפות?:-D
תמונות ביחד או לחוד תמיד יתקבלו בברכה

מילי08

Well-known member
קורבן אדם כאילו נער בר מצווה לשעשע אותך?
או תודה! אבל אני מסמנת בדגל מה שצריך להתייחס אליו שלא יהיה בבולד (ואז שוכחת:-D)
לא לא, יש שיטה. להמשך טיפול מיידי (גם אם הוא יקרה אחרי כמה חודשים טובים) - צריך להשאיר בבולד. דגל זה כדי לסמן הודעות שני יודעת שאני אחפש מתישהו אבל יודעת מראש שאני אהיה עצלנית מידי בהמשך
אני מרגישה שזה השפעה של הפורום הזה ואני שמחה על כך.
תמיד, רק שהשתדלתי להסתיר את זה. בכלזאת, אני בחורה רצינית. אבל אני משתחררת ונותנת לעצמי דרור. מאוד נהניתי להגיע לשרשור שלי ולבהות בהם שוב. כבר כמה ימים שלא צפיתי בסדרה ויש לי חסך רציני
🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? :-D. יש מצב שהייתי מנצחת בלעצבן אנשים גם כשאני ממש לא מכוונת לשם. נראה לי שפה יש כבר כמה שיסכימו איתי :-D
סליחה?!?!?! מה את מסכימה איתי. חצופה |שפם|
:-D (אני הכנסתי לך מטקות לתת מודע עם האימוג'י שבחרתי לציון השאלות)
:-D את קילגרייב בעצמך!
"בלהט היצרים הדברים נאמרים בשגגה"
:-D אבל זה מצוין וצריכים להגיד את זה!
אני חושבת שאני אאמץ את זה באמת :-D
עם כל כמה שצפיתי בג'ודו בגלל המשתתפים שלנו באולימפיאדה, עדיין לא הבנתי כלום מהחוקים של הספורט המוזר הזה.
וזה ברמה שיש מהלך שנראה לי ממש מוצלח של אחד המתחרים, ואז מתברר שזה בכלל נקודה עבודה הצד השני.
:-D. אצלי זה גם עם טניס
הוא היה נוירוכירורג, הוא הרג שניים מהמטופלים שלו וגרם נזק בלתי הפיך לעוד כמה(כולל לחבר הכי טוב שלו, הוא הפך אותו למשותק ב-4 גפיים). הקטע המפחיד הוא שבסוף הוא נכנס לכלא על התעללות בקשישה(אחת המטופלות שהוא שיתק הייתה מעל 60 ומשהו וזו הייתה הדרך היחידה להכניס אותו לכלא) ושהבתי חולים ידעו שמשהו רע קורה בניתוחים שלו ונתנו לו להמשיך לעבוד כי אלו ניתוחים שמכניסים המון כסף. הסדרה עצמה מעניינת, אבל למרות שכול השמונה פרקים שלה עלו יחד לא הייתי מסוגלת לראות יותר מאחד כול פעם.
כל פעם שנראה לי ששמעתי על האנשים הכי גרועים בעולם, אני לומדת שיש גרועים יותר. איכס אנושות ואיכס בני אדם
והשם שונה מהניק אצל רובנו
נכון, רק שאנחנו לא באמת משתפים את השם. חוץ מעדיX2 שהיו מאוד יצירתיות בבחירת הניק שלהן
הזכרת לי את התחרות ישיבה שהיתה בברוקלין 99 :-D
וגם מעצבן בקטע שלא עושים את ההפרדה הברורה בין החלקים שהם פנטזיה לחלקים שהם היסטוריה (לא כל בתי הספר אמנם).
כי זה יסבך את המורים והמנהלים עם משרד החינוך ושאר פנאטים
קשה לי להאמין שהם [המילטון] יותר טובים משל שיער
|כן| שיער זה הגביע הקדוש
חחחח אני שמחה שהוספת שאלה זו, ובעד הוספה קבועה שלה |כן|
אני מסכימה. זו שאלה מאוד מהותית
את צריכה לצפות בסדרה ויקינגים.
כן כן, אני יודעת, אבל זה יחכה עד שייגמר לי מצבור החתיכים הקיים
אז מה את שמה על הכריות שלך?
:-D. התלבטתי באמת אם לציין שהציפיות הן רק לכריות
[בהקשר לשאלת הדת]. גורם לי לתהות אם הכתר הוא על הטבעונות או על הבחירה שלי לא לפרט כדי לא לעצבן אף אחד :-D
אם יצאת איתם מהבית אפילו פעם אחת, אני מצדיעה לך. אני לא הייתי מעיזה.
בטח, לבשתי בחוץ אבל באיזשהו שלב הרגשתי שזה מוגזם לי
ואיזה שאלת סקר מוזרה, מה זה לא ברור למישהו??
[דיוויד טננט סקסייר מ-לא זוכרת מי]
נכון? באמת שאלה מוזרה
אני מנסה לאמבד פה שוב את הסרטון שצירפתי כי נראה לי שאתם לא נכנסים אליו ואני חושבת שהוא ממש מעולה (וזה קצרצר) זה הילד הכי חמוד בעולם לדעתי.
אני ראיתי! גם כשצירפת וגם פעם בעצמי. יש ילדים גאונים
ואוו, אשכרה מלא בחרו בו (גם אני) מה זה אומר עלנו כפורום?
שאנחנו מופרעים?
ש לזה פתרון
(הסרטו המקורי נמחק מיוטיוב אז נסתפק בזה)
:-D :-D זה גדול
לא ראית המילטון עדיין???????:eek:
גם אני לא...
קראתי את כל ההסברים שכתבתם ואני עדיין לא יודעת מה ההבדל
מלעיל זה להגיד יעקב בערסית ומלרע זה יעקב בתנכית
מלעיל זה אדם באמריקאית ומלרע זה אדם בעברית
[שאלת חתיך החודש]אצלי זה לרוב מקביל לשאלת שחקן החודש:-P:
:-D הגיוני סך הכל
כן. בחודשיים הקודמים שמתי שירים של אוליביה רודריגו (שטכנית היא הבת המוזיקלית שלה.. אבל היו גם חודשים עם שירים אחרים לגמרי, ועכשיו זה אתגר שלך לחפש!)
נכון צודקת. כנראה את פשוט מדברת עליה בלי הפסקה אז התבלבלתי :-P:

אוף, חייבת לחזור (להתחיל) לעבוד |בוכה||בוכה||בוכה|

מילי08

Well-known member
אני פתאום מרגישה נועזה שיש לי מכנס אדום ומכנס ירוק ואני לא רואה בעיה ללכת איתם ברחוב (ואני ממש שמרנית בבגדים)
אני חושבת שזה תלוי בגוון שלהם. האדום שהיה לי היה ממש ממש מסנוור :-D אבל כל הכבוד שאת לא נכנעת לשמרנות צבעים
נ.ב. אני בטח עושה לזה לחלוטין ג'ינקס, אבל מרגיש כאילו כל הבעיות של הפורום תוקנו. כלומר אני מצליח לערוך ודברים נשמרים לי אפילו בלי שאני לוחץ שמור טיוטה.
|כן| זה מרגש אותי קלות. אבל עדיין לא ניסיתי עם צבעים ועריכה. בתקווה שלא עישנו נאחס
אני מניח שאם היו לוקחים את רוברט דאוני ג'וניור לקליפ של אלטון ג'ון כיום אז היו בוחרים בRocket Man
בהחלט
כולכם עושים לי דווקא. אבל אני אצחק אחרון אחרי שאני אחסום את כולכם
אני תמיד תלמידה טובה. אל תכליל!
אבל אנדראה בראואר הוא בחירה מוצלחת תמיד אז הייתי מוותרת ללונה
לפחות בדברים כמו ריצה אף אחד לא רואה את המושפלים שמגיעים בסוף.
תכלס. המצלמה כבר עברה לתחרות אחרת לגמרי :-D
אני חושב שאם אל כלשהו היה בורא את העולם ב3 ימים אז במקום שבוע היה רבוע - כלומר היו מחלקים את הימים ליחידות של 4 ימים שבהם עובדים 3 ימים ונחים ביום הרביעי
יש בזה משהו..
🏓יש לכם טיקטוק? לא

🏓ראו אתכם פעם בטלויזיה? לא

🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)? ברור שבמלעיל, במלרע זה נשמע כמו מאר-ול.

🏓כשיש לכם נוטיפיקציה בטלפון, אתם חייבים לבדוק מייד מה זה או שיכול לחכות ולא מזיז לכם? אם לא לידי - לא דחוף.

🏓מה הצבע השולט ביותר במלתחה שלכם? (אל תחשיבו מכנסיים, כי במכנסיים לרוב האנשים אין גיוון). סגול
מאיה, את מציפה לנו את השרשור עם ההודעות הארוכות האלה!!! כמה מלל יכול בן אדם אחד לכתוב?! כאילו, וואו, באמת.
הכי קרוב לגלגלון שאני יכול לעשות זה לגלגל את העיניים כשמישהו אומר משהו נורא מטופש
אני גם וגם. אחד הנבלים הכי ספוקיים שנוצרו
בסדר כנראה הם הצליחו לתקן את הבעיות שלהם במחיר של הגבלת ההודעות באורך או כמות סרטונים וכאלה. נראה לי מחיר סביר.
גם אני. יושבת בשקט ולא מתלוננת
אוקי בקריאה ראשונה זה היה נראה כאילו כתבת שאת טיפוס של רגליים. שזה בסדר, כל אחד ומה שעושה לו את זה.
הפרק ההוא שכולם ניסו לקפוץ הכי גבוה היה האהוב עלי.
:-D the one when they tried to jump higher
האמת שאם ככה אז טכנית גם אני קראתי 3 ספרים. סוף של אחד, אחד מלא ואז התחלתי אחר. אני השתוותי אליך, את צריכה להתבייש.
:-D עדי, זה באמת מביש. רק אומרת...
האמת שאם הולכים על הכי פחות מאמץ אז בטח זה ירי.
זה מדהים שזה בכלל נחשב ספורט.
רגע, זה ענף ספורט אמיתי? |פנים|
את פשוט רוצה את פיסק כי את רוצה שצ'ארלי קוקס יצטרך לבוא לעצור אותו
:-D סיבה לגיטימית!
כן, צריך לזכור שזה שאתה ממציא דת לא אומר שאתה שולט על איך יפרשו אותה בעתיד.
|כן|
הייתי אומר שאסור לבחור שיר שמישהו אחר בחר בו לאחרונה, אבל זה רק יגרום לכם לעשות את זה באופן קבוע.
:-D ואתה חושב שאתה אל מוצלח...
חצי מהם זה מקופת חולים מכבי, שרוצה שאני אנהל אורח חיים בריא ואעשה בדיקות 8-{ .
זוועת עולם. חצופים
את הסברת בדיוק את מה שקרה לי עם המייל. בשלב מסוים לא הצלחתי להשתלט על זה אז ויתרתי לגמרי.
זה כבר מצב שאני לא יודעת איך לתקן.
אי אפשר לבחור הכל ולסמן כנקרא?
לא יכולה (אבל זה לא כזה מעניין כמו שנשמע).
הופה, נראה לי שלונה חשפה בטעות שהיא מרגלת סובייטית והיא כאן כדי לדווח עלינו
וואו וואו כל כך לא!! הייתה לי בעבר קולגה, בחורה מקסימה ושקטה שאהבתי אותה באמת, אבל היה לה מנהג להוציא מהתיק שלה כל יום ב-16:00 ירקות חתוכים לנשנוש כמו מלפפונים ואין לה אפילו מושג כמה הייתי קרובה לחנוק אותה בערך 400 פעם.
חח, איזה באסה
אני חושבת עליו רק בהקשר של "מניח רעפים נוצרי", שככה כתבו פעם את השם שלו בכתוביות באיזו סדרה וזה הפך לדחקת אינטרנט ידועה על תרגומים.
חחחח, נכון שכחתי מזה
עוד לא, אבל מתקדמת לשם בשיטתיות.

יש, הצלחתי להגניב עוד עמוד ועכשיו שוב עבודה |שפם|

keren or5

Well-known member
חוץ מזה נציין את ימי ההולדת|נרות| של כריס המסוורת', סבסטיאן סטאן, קמרון מונאהן, ריצ'רד הרמון, ליאן ריימס, ג'ייסון מומואה, מישל יאו, ג'יליאן אנדרסון, ג'סטין ת'רו, סטיב קארל, אלכסנדר סקארסגארד, מליסה מקארתי, אהרון פול, ועוד
היי.. מרוב הקישקושים שלכם על כל האלה ממארוול, לא שמתי לב שארון פול שם |מאוהב|
אבל לבנתיים: חדש או מוּכָּר?
מוכר... לגמרי. זהו אני רשמית זקנה. אני לא מנסה להעמיד פנים יותר אפילו. אין לי כוח לדברים חדשים של הילדודס האלה...
כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל?|קדימה|אפס. שונאת שיש דברים שלא נקראו. אם זה לא חשוב אני עומדת על זה רק כדי שירד הסימון.
מתאים לך, עם זה שזה מציק לך שיש הודעות שלא נקראו בפורום.
ם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם)|קדימה|כל כך הרבה:-D למשל מציק לי שיש סטוריז באינסטגרם עם עיגול ורוד אז אני צופה בהכל גם אם זה לא מעניין. מה שלא מעניין מריצה מהר העיקר שירד העיגולים מהכל.
כנ"ל :-D
אמיליה קלארק אלופת המבטאים. היא חמודה אבל לא מעניינת אותי ברגיל אבל אני מתה על אנשים שעושים מבטאים והיא עושה מעולה:
נחמד. האמת זה הגיוני שהיא תדע מבטאים כי ב-got, מעבר לאנגלית היו לה כמה טקסים ב-2 שפות מומצאות של הסדרה שהדמות שלה הייתה אמורה לדעת שוטף, וזה באמת נשמע כאילו היא יודעת את השפות האלה ואומרת אותם עם מבטא שונה מכשהיא דיברה אנגלית, למרות שהם לא שפות אמיתיות אפילו.
ה קטע מעולה, אני שרה אותו במקלחת אבל גרסת ברוקלין 99 עם now number 5
כבר שינו את השיר כך שהשורה now number 5, היא חלק מהשיר.
וכל פעם הוא היה מוצא את אמא אחרי ה1.9 והייתי מפספסת את זה
🥎תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...
1627851976182.png
ציטוט חודשי: הבוסית שלי ניסתה להסביר לי על איזה משהו שאנשים אוהבים ממש והיא כזה "תחשבי שהם אוהבים את זה כמו שאת אוהבת את הטרודי דודי הזה שלך" טרודי דודי אגב, למקרה שלא הצלחתם להבין לבד, אמור להיות דרו ברימור:-D:-D
אני אלך על מדור פיות המעולה כתמיד של פורטיס;
שיר מגניב! גם הקליפ ממש מגניב!
מישהו מבטא את זה במלרע? :-0 נשמע אשכנזי כזה
חח בול מה שחשבתי!
גם אהבתי! (לוקח לי זמן לשמוע את השירים). ממש אוהבת את הטעם שלך במוזיקה!!
1. כי השם בכינוי אצל רובנו זה לא השם שבו קוראים לנו (למשל: אני, את, ניק, עדי|נחש|)
2. גיל משתנה פעם בשנה
3. לאנשים פה יש זיכרון של דג זהב
4. תמיד יכול להיות שזאת פעם ראשונה של מישהו להציג את עצמו או להכיר אותנו.
1. אבל אנחנו בכל מקרה לא אומרים את השם האמיתי שלנו! אני ממציאים כינוי אחר לשם שלנו. אין היגיון!
2. וזה באמת קשה מאוד לעשות את המתמטיקה הזאת.
3. בדיוק! לכן הם לא יזכרו את הדברים האלה שניה אחרי שהם יקראו את התשובות בכל מקרה!
4. טוב נו...|שפם|
את מתכוונת לגועל נפש הזה שנקרא גם אלגברה בולינאית או בדידה? כי זה השטן בהתגלמותו.
גזונטהייט! אבל ברצינות, אין לי מושג מה זה המילים האלה שעכשיו אמרת. עשיתי רק את הקורס הכי בסיסי בלוגיקה.
גם שיר טוב!!!

keren or5

Well-known member
הוא היה נוירוכירורג, הוא הרג שניים מהמטופלים שלו וגרם נזק בלתי הפיך לעוד כמה(כולל לחבר הכי טוב שלו, הוא הפך אותו למשותק ב-4 גפיים). הקטע המפחיד הוא שבסוף הוא נכנס לכלא על התעללות בקשישה(אחת המטופלות שהוא שיתק הייתה מעל 60 ומשהו וזו הייתה הדרך היחידה להכניס אותו לכלא) ושהבתי חולים ידעו שמשהו רע קורה בניתוחים שלו ונתנו לו להמשיך לעבוד כי אלו ניתוחים שמכניסים המון כסף. הסדרה עצמה מעניינת, אבל למרות שכול השמונה פרקים שלה עלו יחד לא הייתי מסוגלת לראות יותר מאחד כול פעם.
וואו זה נשמע נוראי.... וגם מעניין מאוד. בא לי לראות את זה עכשיו! |פנים|
כן הכי כיף לערבב אותה עד שהיא נוזלית!
לגמרי!!! אני קוראת לזה מרק גלידה. יצא לי לשים פעם גלידה בכוס ולהכניס למקרו ל-10 שניות. זה יוצא כזה טעיםםםםם |יאמי|
ואוו, אשכרה מלא בחרו בו (גם אני) מה זה אומר עלנו כפורום?
[על קילגרייב]. כן גם אני התפלאתי! קראתי את התשובות של אחרים אחרי שעשיתי את השאלון, חשבתי שאני היחידה.
טוב, זה קרה לי עם מילים אחרות. היה בר בחיפה- פרנג'ליקו שתמיד ביטאתי הפוך ולקח לי זמן להיפתר מההרגל (ועכשיו הצלחתי לבלבל את עצמי שוב כשחשבתי על המילה |פנים|)
יש לי ידיד שאומר וואטצאפ במלרע, זה תמיד ממש מצחיק אותי. וגם זה לא אותו דבר אבל אחיינית הקטנה שלי לפעמים אומרת אקליפציה במקום אפליקציה. וזה כזה חמוד!
אני חושב שאם אל כלשהו היה בורא את העולם ב3 ימים אז במקום שבוע היה רבוע - כלומר היו מחלקים את הימים ליחידות של 4 ימים שבהם עובדים 3 ימים ונחים ביום הרביעי. זה עדיין עדיף מהגישה הנוכחית. אבל עדיף אל שבורא את העולם ביום אחד (שזה מה שיש בדת שלי)
האמת היא ששמעתי פעם פודקאסט בנושא ומסתבר שבאמת לא בכל המקומות, חילקו את ה"שבוע" ל-7. הוא סיפר שם על מקרים מעניינים של תרבויות שהיו להם 6 או 5 ימים בשבוע. זה היה דיי מעניין.
עברו כבר יומיים. יש לך תשובה?
(או שהתשובה שלך היא הדת של "לישון על זה". כי זאת יכולה להיות אחלה דת.
:-D נכון יש את השיר "רק רוצה לרקוד? אז השיר הזה תקף אלי אם יחליפו את המילה "לרקוד" ב"לישון":
"אין מה לעשות איתה
היא רק רוצה לישון
איפה לא תיקח אותה
היא רק רוצה לישון"

טכנית לא! כי אני לפחות חשבתי על ההשלכות של מה שאני עושה! בחרתי בו כי מעניין אותי באמת אם נצליח לעצור אותו או שהוא יהרוס את העולם (ואין לי בעיה שהוא יהרוס את העולם ויהפוך את כולנו לזומבים חסרי דעת, אני פשוט רוצה לדעת מה יקרה). יותר גרוע לבחור אותו כי השחקן חמוד או משהו, למרות שהוא יכול להרוס את העולם!! (אם אתם לא רוצים שהעולם יהרס!)
אמרה קרןאור, טוויסטד, מיקי. תזכירי לי מה השם? :-D
טוב יאללה, מה תפסתם עלי תחת כולם, כאילו שיש פה מישהו שעונה על השאלות האלה את התשובות האמיתיות. מישהו כתב פה שהוא בן 101, ולונה שמה אייקון של אליהו הנביא בגיל שלה... העיקר באים אלי עם תשובות רציניות לזה...|תוהה|
הכי טוב. אני בטוחה שלמדתי אנגלית מטלוויזיה סרטים ומוזיקה יותר מאשר בבית ספר.
לגמרי |כן|
אני באמת לא קלטתי את זה
חחח גם אני לא עד ההודעה שלך.
האמת שהכי זכור לי שהייתי רואה בחופשים זה את הקוסם מארץ עוץ
גם אני... אבל מה שמעורר בי הכי הרבה נוסטלגיה זה הפתיח של פיטר פן שאני יודעת בע"פ עד היום!
מלעיל זה להגיד יעקב בערסית ומלרע זה יעקב בתנכית
מלעיל זה אדם באמריקאית ומלרע זה אדם בעברית
:-D דרך טובה להסביר. אבל כשלמישהו קוראים אדם בעברית, אז אנשים אומרים את זה כמו באנגלית.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ניק! כשאני כתבתי בשרשור ייעודי tfatws אתה נזפת בי לא להשתמש בקיצורים, אבל אתה מנהל גדול אז לך מותר?! דיקטטורה!
צודקת. חטאתי. הייתי לא בסדר ואני אלך לשבת בפינה.
ST:LD זה Star Trek: Lower Decks וזה באמת מעצבן מאוד כששמים קיצור למשהו כזה.
:-D דרך טובה להסביר. אבל כשלמישהו קוראים אדם בעברית, אז אנשים אומרים את זה כמו באנגלית.
אני שמעתי על ילד שקוראים לו אדם כשהדגש (טעם) בהברה האחרונה. נראה לי שאחד ההורים שלו אמר שזה השם שלו ואני שאלתי "כלומר אדם?" (עם הדגש בהברה הראשונה) והם אמרו "לא, אדם," (עם הדגש בסוף). זה נשמע כאילו קוראים לילד "הדם"

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תלוי במה אבל כמעט תמיד מעדיפה מוכר, כי נגיד אין לי כוח לאנשים חדשים או נעלים חדשות שצריך לחנוך, או ג'ינס חדש שצריך ללבוש עד שמקבל את הצורה הנוחה.
אני מאוד מסכים. בגלל זה אני לא מבין איך אנשים כל כך אוהבים לקנות בגדים חדשים
חוץ מזה שגם דילן תחגוג יום הולדת עברי בכ"ב באלול שנופל על ה-30 לחודש אז בבקשה להוסיף אותי לרשימה שם בתור בת ישראל כשרה למהדרין. תודה.
אגב פעם אחת נפל לי התאריך העברי על הימולדת של ליאן ורשמתי לה מזל טוב ואיזה כיף שגם אני חוגגת איתה יומולדת (בתור בדיחה) ואז היא הגיבה לי ורשמה לי happy birthday love וכמעט התעלפתי:-D|מאוהב|
ואז ליאורה המכבה הזאת עושה לי כזה "אם תגידי לי מה התאריך העברי בכל יום אחר בשנה אני אאחל לך מזל"ט" ולייק סתמי יא מעפנה, מי רוצה בכלל את הברכות שלך אחרי שליאן אמרה לי מזל טוב?! אני מעבירה רשמית את היומולדת שלי לתאריך שלה כדי שתגיד לי מזל טוב כל שנה!|שפם|
סיפור דילן עוד לפני שאת ממש מתחילה. יפה
|אליהו|שם: דילן
|אליהו|גיל: 34
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? האמת שאת המייל אני בודקת לעיתים דחופות אז הסתכלתי עכשיו ויש לי רק 2 אימיילים שלא נקראו על חבילות אמזון שהגיעו הרגע (אז תודה שאמרת לי:-P:) אבל תשאלי נגיד כמה סמסים יש לי שלא קראתי והתשובה היא 723.
אני גם לא מבין איך הגעת למצב כזה של סמסים.
👈 סדרות החודש: רמת אביב גימל, לוציפר, 4400, סקס/לייף.
אני מאוד אהבתי את ה4400. מה את חושבת עליה?
👈 סרטי החודש: האלמנה השחורה, אף פעם לא התנשקה, לא רק בלונדינית, 365 ימים, האישה בחלון.
אבל דרו לא שיחקה בהאלמנה השחורה...
מעניין איזו דמות היא יכולה לגלם בMCU באמת.
👈 ציטוט חודשי: הבוסית שלי ניסתה להסביר לי על איזה משהו שאנשים אוהבים ממש והיא כזה "תחשבי שהם אוהבים את זה כמו שאת אוהבת את הטרודי דודי הזה שלך" טרודי דודי אגב, למקרה שלא הצלחתם להבין לבד, אמור להיות דרו ברימור:-D:-D
אה, אני חשבתי ש"טרודי דודי" זה השיר "טרלה לה" שאת אוהבת.
איך היא לא זוכרת את השם של דרו ברימור?
אגב ניסיתי את שיטת הפתקים של מילי ורשמתי במהלך החודש של מיני דברים שהצחיקו אותי, אבל עכשיו אני לא זוכרת הרבה מההקשרים שלהם:-D
אבל בכל זאת הנה כמה מהדברים שכתבתי:
"איי גונפלסטה דה דאונלאוד" (מניחה שניסיתי להוריד משהו אבל אני לא משוכנעת מה:-D)
"כולה רציתי לגרבץ בשין, מה כבר ביקשתי" (זה משפט שאני אמרתי)
"בלהט היצרים הדברים נאמרים בשגגה" (טוב זה אני זוכרת שהייתה לי איזה מישהי מוזרה בצבא שהזכרונות בפייסבוק הזכירו לי אותה שאמרה את זה פעם בדמעות אחרי שהיא פלטה איזה משהו לא במקום לאחת המפקדות והיא הייתה ילדה ממש חננה שהכי לא מתאים לה להגיד דבר כזה ואני כזה 'מה, מאיפה זה בא לך?!:-D' והיא אמרה לי כזה "את יודעת מה אומרים, בלהט היצרים הדברים נאמרים בשגגה" ואני כזה "נשמה, אני לא יודעת מה אומרים, אבל זה בטח לא את זה:-D")

ויש לי גם 2 צילומי מסך של סהר, אחד מאיזה שיחה שלו בטינדר או גריינדר או משהו אחר של גייז שאיזה אחד עם כינוי של "אגרוף בעכוז" רושם לו "רוצה להגשים לי חלום?" וסהר הגיב לו "מה אני עוזי חיטמן?!" זה אומנם היה רעיון שלי אבל זה מצחיק אותי כאילו קראתי את זה בפעם הראשונה:-D
ויש לי גם צילום מסך מפליל של סהר מצטט מרגי|זורו| (אחרי שהוא אומר לי לפחות 7 פעמים ביום what happened to you?! בהקשר לטעם המוזיקלי שלי|שפם|)
הפתקים יהיו מאוד שימושיים כשתכתבי את הספר על חייך
👈 למה מצפים בחודש אוגוסט: ליומולדת שלי ושל ליאני כמובן:-]
סתם, אני טסה לוורמונט לחתונה של בת של בת דודה שלי ואני אראה משפחה שלא ראיתי 7 שנים. אז אושר|מאוהב|
איך אפשר להיות כל כך שמחים מלראות משפחה
🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? אני מניחה שאני יכולה לקפוץ ממקפצה ולעשות איזו סלטה בדרך למים🤷‍♀️ או אולי ג'ודו. לא אקבל מדלייה אבל לתת מכות אני יודעת.
את יודעת לעשות סלטה בקפיצה למים? זה די מגניב.
המקסימום שאני אצליח זה לפגוע במים.
בג'ודו הבעיה היא שיש מיליון חוקים. לפני הרבה זמן הייתי צופה לפעמים בזה וזה לא נראה כמו מכות אלא תנועות מורכבות שלכל דבר יש חוק וניקוד.
מה שכן, תמיד תמצאו אצלי במקרר לפחות 5 קופסאות של גלידה למקרה הצורך, כדי שלא אתעלל בשותפה שלי על זה שהיא הורסת לי את החיים כי אין שום דבר מתוק בבית.
למה את צריכה 5? ואיך יש לך מקום לזה?
🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים? רנט, גריז, וויקד או המלצרית.
גריז מעולה באמת
🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? סיילר מגיבורים. גם הייתי מכינה לו רשימת אנשים שהייתי שמחה שהיה מנסר להם את המוח|שפם|
איזה נבל מגניב הוא היה בעונה הראשונה של גיבורים. ואיך הסדרה התדרדרה אחר כך...
ואני יודעת שזה לא באמת נחשב אבל שאלת על רעשים שמעצבנים אותי אז גם רעש של אגזוז של אנשים עם זין קטן שרוצים שהפאקינג הונדה סיביק האומללה שלהם תישמע כמו איזה מכונית מרוץ ומתקינים לה אגזוז מחריש אוזניים מעצבנים אותי:-[
🏓ראו אתכם פעם בטלויזיה? הייתי בקהל של כל מיני תוכניות והכיתה שלי הייתה בששטוס פעם. זה נחשב?
כמובן שששטוס נחשב
טוב התמונה הזאת קורעת אותי בפני עצמה, אבל עצם זה שארין פוסטר (הבת של דיוויד פוסטר) שיתפה את זה ותייגה את קת'רין מקפי (שכידוע, או לא, בת 37 ונשואה לדיוויד פוסטר בן ה-71) הרסה אותי מצחוק:-D
אני לא מכיר את האנשים, אבל זה באמת מצחיק :-D

למעלה