Stay Alive... אוגוסט 2021 – סיכום חודשי 🎢🎺🔔✂️📺✈️🎵➿🔹⛲🏆🎉🏊‍♀️🎲

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|אליהו|שם:לב ארי
|אליהו|גיל:44
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל?יותר מ200
ה200 זה הצטברות של הרבה זמן, או שאתה מקבל הרבה מייל והיה לך שבועיים עמוסים?
👈 סרטי החודש: JUNGLE CRUISE
גם אני ראיתי. מה חשבת?
👈 שירי החודש:
נחמד, ויצא ששנינו שמנו ראפ באטלס
🏓איך הייתם מבלים בד"כ בחופש הגדול בתקופת ביה"ס שלכם?מי זוכר, עבר כל כך הרבה זמן (אבל זה היה קשור ל D&D ולמשחק QUEST FOR GLORY
אז כנראה אתה כן זוכר
🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)?כלכלת בית
מה בעצם עושים בכלכלת בית? אני לא זוכר שהיה לי משהו כזה
🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים?FROZEN

🏓לאיזה מחזמר יש את הריקודים הכי טובים?FROZEN
אוקי, אני באמת מאוד אוהב את השירים. אבל איזה ריקודים?
🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')?
בהתחלה, הדבר הראשון שעלה לי לראש, זאת דת סובלנית שמבוססת על אהבת וקבלת העצמי,הסביבה, דת עם המון חגים שנותנים חופשות וכרוכות בארוחה חגיגית עם מאכלים עשירי פחמימות וחלוקת מתנות זה לזו\ה, דת שלא מענישה, אלא מעודדת חשיבה עצמית ועצמאית , דת ש לא מפארת בני אדם או אל\ה ספציפי אלא חיים ומעשים טובים, לא מחשש מעונש אלא כי זה הדבר הטוב והנכון לעשות, דת שמתנתקת מכסף, אבל לא דורשת ממאמיניה שם תשורה חומרים או אפילו נאמנות ...דתית(?)
האמת , לא יודע אם אפשר לקרוא לדבר כזה דת...ואז פשוט עלתה לי השאלה, כמה זמן יעבור לפני שמישהו יבוא וישחית את מה ש"יצרתי"...והאם העולם באמת צריך עוד דת חדשה? ואז עלו לי עוד כמה שאלות ממש מדכאות...אז אפסיק כאן
כן, זה נשמע כאילו אתה מתאר כל דת לפני שהיא מושחתת
🏓האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ?שיר הנושא של פרפר נחמד...
מה רע בשיר הנושא של פרפר נחמד?
🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם)כמה שזה עצוב, אני אשאל "איפה להתחיל?"
בסדר אלפבתי בבקשה
🏓יש לכם טיקטוק?לא...ועדיי קשה לי להבין מה זה בדיוק
הנה סרטון קצר על המצאת טיקטוק:
🏓ראו אתכם פעם בטלויזיה?א-ו-ל-י
זה נשמע מחשיד
🏓כשיש לכם נוטיפיקציה בטלפון, אתם חייבים לבדוק מייד מה זה או שיכול לחכות ולא מזיז לכם?ימים , אני יכול להעביר בלי להסתכל במסרים...פעם עשיתי מזה משחק קטן והגעתי לאיזה 300 הודעות לא קרואות בקבוצה(או 400, לא זוכר)
400 הודעות לא קרואות בקבוצה זה לא אתגר - תלוי בקבוצה. אני לפעמים לא שם לב לאיזה שעה והקבוצה המשפחתית שלי מגיעה ל80 הודעות לא קרואות.
🥎תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...לא בא לי
טכנית אתה כבר חלקת איתנו וידאו ותמונה

dory30

Well-known member
תשובות לטוני:

כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? גג 2

אז מהר תלך לקרוא את שתיהן. קראתי, לא מעניין. מבצעים של ויזה שלא אנצל ואימוץ כלבים שאני גם לא אוהב.

נכתב ע"י dory30:
👈 סדרות החודש: שיט'ס קריק (עונה 5 כבר), פמת"א, החנות שיש בה הכל, לא משתפים(סדרת רשת ישראלית, מומלצת מאוד), רגשות אשמה, שבאבניקים
אתה מתקדם לאט עם שיטס קריק, אבל אתה כבר קרוב יחסית לסוף. מה אתה חושב באמת? אדירה!
👈 סרטי החודש: הדברים הקטנים עם דנזל וושינגטון וראמי מאלק.
אה אני זוכר שראיתי את הטריילר לסרט הזה (גם ג'ארד לטו בו) אני חשבתי ללכת לראות אותו, אבל בסוף לא יצא.
אתה ממליץ? הסוף ממוסמס. לא חובה. תראה את זוג יונים, עם קומייל נניג'ני ואיסה ריי, מצחיק וגם קצת מותח. הכי טוב שראיתי מתחילת 2021.

וואלה, לא סובל את גולדה. זאת לא עמדה שאני אי פעם שומע. מה גולדה עשו לך? רק לאחרונה נתנו לי קש קרוע.
🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')? תנו לי לישון על זה...
עברו כבר יומיים. יש לך תשובה?
(או שהתשובה שלך היא הדת של "לישון על זה". כי זאת יכולה להיות אחלה דת. דוריזם, רק שלא ניסחתי את עיקרי האמונה.

🏓אם לא - האם יש לכם הפרעה אחרת שאתם מוכנים לשתף אותנו בה? (אנחנו לא נשפוט אתכם) אני חייב שהמגירות יהיו סגורות, כולל אצל אנשים שאני אורח שלהם.
תזכיר לי לא לארח אותך (ברצינות, יש אצלי שני מגירות שקבוע פתוחות כי יושבים בהם דברים שמונעים ממני לסגור אותם). בסדר
[/QUOTE]

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

didalf

Well-known member
עכשיו יש לך בעיה עם שחזור שירים??
ועדי שמה את אמריקן פאי שאף פעם לא צריך להתלונן על זה
נכון??? חוצפן. סתם ממציא חוקים כדי להתעמר בי. משטר דיקטטורי ושיטור יתר|שפם|

אוף, תפוז לא מרשה לי להוסיף איזה גיף לתגובה לניק, אז הנה בתגובה לטאמבלר כל כריס אוונס
בהחלט!!!

מלעיל זה להגיד יעקב בערסית ומלרע זה יעקב בתנכית
מלעיל זה אדם באמריקאית ומלרע זה אדם בעברית
אוו סופסוף הסבר ברור!!

1. אבל אנחנו בכל מקרה לא אומרים את השם האמיתי שלנו! אני ממציאים כינוי אחר לשם שלנו. אין היגיון!
מה? לא הבנתי. אני ועדי|נחש| כן משתמשות בשם האמיתי שלנו שהוא לא מה שכתוב בכינוי (במקרה שלי הדי בלתי קריא). ניק זה לא השם האמיתי של ניק אבל אנחנו קוראים לו ניק ולא טוני החתול.

גזונטהייט!
דנקן!

"אין מה לעשות איתה
היא רק רוצה לישון
איפה לא תיקח אותה
היא רק רוצה לישון"
זאת אני.

טוב יאללה, מה תפסתם עלי תחת כולם, כאילו שיש פה מישהו שעונה על השאלות האלה את התשובות האמיתיות. מישהו כתב פה שהוא בן 101, ולונה שמה אייקון של אליהו הנביא בגיל שלה... העיקר באים אלי עם תשובות רציניות לזה...|תוהה|
לאדעת למה זה ממש הצחיק אותי:-D:-D
ולמה את אייג'יסטית יש אולי יש פה אנשים בני 101!

גם אני... אבל מה שמעורר בי הכי הרבה נוסטלגיה זה הפתיח של פיטר פן שאני יודעת בע"פ עד היום!
איך אהבתי!!! גם את הקוסם מארץ עוץ אבל פיטר פן יותר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|אליהו|שם:
|אליהו|גיל:
אני לא מבינה למה שתי השאלות האלה תמיד קיימות בכל שאלון, כאילו הייתי מצפה שכבר נדע את השמות והגילאים של כולם. והקטע עם השם זה ליטרלי פשוט להסתכל קצת ימינה ולראות את השם.
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? אני לא רוצה אילו להיכנס לבדוק |פנים|
האמת שהרעיון הוא שככה אנשים חדשים בפורום יכולים להציג את עצמם לאחרים.
אבל היו גם פעמים שאני שיחקתי עם זה וקצת שיניתי אותם. למשל במקום שם שמתי "כינוי שניתן לך בעבר ואתה שונא".
👈 סדרות החודש: אממ.. לוקי, ריק ומורטי שזו הסדרה היחידה שאני עדיין עוקבת אחריה שבועית, ואני אגיד גם את העונה הראשונה של "למה נשים רוצחות", נראה לי שראיתי את זה בחודש שעבר אבל לא עניתי על השאלון חודש שעבר.
גם אני רואה ריק ומורטי.
חלק מהפרקים בעונה הזאת כבר לא עובדים כל כך, אבל מאוד אהבתי את שני הפרקים האחרונים שיצאו.
👈 סרטי החודש: ראיתי רק את האלמנה.
איזו אלמנה - לבנה? ירוקה? שחורה? צהובה? (כמו הצוללת)
נראה לי שהפכתי לסטאן של ליל נאז אקס, הוא ובילי הם זמרים שמאוד מעניינים אותי כרגע שאני כנראה אשמע ואראה כל דבר חדש שהם יוציאו, ודיי מזמן לא התעניינתי בכלל במוזיקה או באומנים סצפיציים, אז אולי זה מוזר אבל זה כייף כי זה מזמן לא היה לי. אה וגם שמעתי הרבה שירים ישנים של בריטני בגלל כל הקטע של פרי בריטני עשה אותי סופר נוסטלגית אליה ועצוב לי עליה ;-(
את הקליפ הז של ליל נאז אקס לא ראיתי עד עכשיו, אבל שמעתי כל מיני דברים לגביו בטאמבלר. וידעתי שקולטון היינס מופיע בו (בתור השומר שצופה בקליפ שלו)
יש שירים בודדים של שניהם שאהבתי, אבל אני לא במיוחד מתחבר אליהם.
אבל אני שמח בשבילך שנוצר לך קשר חזק אליהם כי זה באמת כיף כשיש משהו כזה עם אמן.
אל בריטני אני חוזר באופן די קבוע כל כמה זמן.
🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? קפיצה לנומך, או קפיצה לקוצר.
זה כאילו את מנסה לענות לשאלה שלי מחודש שעבר
🏓אם הייתם חייבים להיות מורים, איזה מקצוע בבי"ס הייתם מלמדים (מקצוע אמיתי או מומצא, לבחירתכם)? בלי לחשוב יותר מדי, אני מניחה שלוגיקה. לא שמעתי על בית ספר שמלמד את המקצוע הזה, אבל כשלמדתי באונ' לתקופה ממש קצרה, היה לי קורס של מתחילים בלוגיקה וממש אהבתי אותו, וזה נראה לי שיהיה לי יותר קל ללמד את זה וגם לבדוק מבחנים, כי בשלב מסויים התרגילים ממש פשוט הופכים לשאלות היגיון ונראים כמו מתמטיקה.
נראה לי שקצת למדתי על הקונספט כשלמדתי לפסיכומטרי, אבל אני לא בטוח אם לזה הכוונה.
את יכולה לתת דוגמה?
🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים? אני מניחה שהכוונה למחזות זמר על במה, אבל מאחר שאני לא ממש טיפוס של מחזות זמר, אני אתן סרט שהוא מחזה זמר- והוא שיקאגו. אני חושבת שזה הסרט-מחזמר האהוב עלי, והוא גם היה מחזה בברודווי לפני שהוא היה סרט, אבל אני ראיתי אותו רק בצורת סרט.
נראה לי שאני מכיר רק שיר אחד ממנו והוא באמת טוב.
אם כי אני תמיד מקשיב לגרסת הבנים של זה עם בן פלאט ולזלי אודום ג'וניור:
🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')? אני צריכה לחשוב על השאלה הזאת יותר ממש שיש לי כוח עכשיו, אז אולי אני אענה עליה אחר כך, אבל אל תעצרו את הנשימה.
את לא תגידי לי מה לעשות - אני אעצור את הנשימה שלי אם בא לי.
🏓אם הייתם צריכים לבחור נבל אחד מסדרה כלשהי (נבל אמיתי ומסוכן, לא סתם איזה דמות שמתנהגת מגעיל) שיהפוך להיות קיים במציאות ויסתובב חופשי לפרק זמן כלשהו, במי הייתם בוחרים? אני פסיכופטית אם התשובה הראשונה שעלתה לי היא קילגרייב מג'סיקה ג'ונס? לא יודעת, יש לי סקרנות מורבידית לראות איך העולם יוכל להתמודד עם מישהו עם כוח על כזה, כי זה נראה לי באמת אין דרך להילחם בו כל עוד הכוחות שלו פועלים עליך, וזה לא משנה כמה חזק תהיה.
אפשר לירות בו מרחוק
תכלס ג'סיקה הייתה כמה פעמים במצב שהיא יכלה להרוג אותו אבל לא עשתה את זה בגלל שהיה לה חשוב לתפוס אותו חי (לא בגלל אתיקה כל כך, אלא כדי שיעיד לטובת הבחורה שהוא גרם לה לרצוח את הוריה)
🏓יש לכם טיקטוק? לא. אני עדיין סופר נובית באינסטגרם, יש לי חשבון אבל אני לא מעלה כלום, וגם זה שיש לי חשבון זה כדי שאני אוכל לראות דברים אם מישהו שם לינק. אני לא מרגישה שזה נכון לעבור לטיק טוק לפני שהתמחתי באינסטגרם. מה גם שלא נראה לי שצריך חשבון בטיק טוק כדי לראות סרטונים (תקנו אותי אם אני טועה), ואם זה המצב, אין לי ממש סיבה לפתוח חשבון בזה.
לי אין כוונה אי פעם להעלות דברים באינסטגרם. זה אך ורק כדי לעקוב אחרי חשבונות מסויימים (מפורסמים, כמה סופרים שאני אוהב, כמה סדרות וסרטים עם חשבון אינסטגרם, כמה חשבונות של דברים מצחיקים וכמה חשבונות של ממליצי ספרים)
אני חושב שאי אפשר לצפות בטיקטוק בטלפון בלי להרשם. או לפחות שאני לא הצלחתי. אבל במחשב אני יכול באמת.
🏓ראו אתכם פעם בטלויזיה? כשהייתי ממש קטנה הייתי בלהקת ריקוד עירונית ופעם צילמו אותנו לערוץ 1 בזמנו, ויש לי את ההקלטה של הדבר הזה איפשהו על קלטת כי ראו את הפנים שלי לאיזה שניה. וגם בתיכון הייתי מגמת תאטרון, והיה כזה בארץ שעשו גירסה ל"סטודיו למשחק", מי שמכיר את הגירסה האמריקאית שבאנגלית קוראים לה- Inside the Actors Studio, שהיו עושים שם כל פעם מעין חיים שכאלה כל תוכנית לשחקן הוליוודי מפורסם אחר. קיצר הייתה גירסה כזאת גם בארץ, היא כנראה בוטלה דיי מהר כי נראה לי שלא הרבה אנשים מכירים, וגם אני לא הייתי מכירה אם לא הייתי בקהל במסגרת מגמת תיאטרון לשני פרקים (אחד היה עם אלון בוטבול, לא זוכרת מה השני או מי הנחה אפילו). וגם שם ראו את הפנים שלי לשניה. אני לגמרי מוכנה לתהילת עולם!
נראה לי שאני זוכר את הגרסה הישראלית של זה. נראה לי היה עם יעקב הלפרין
(*בדקתי וצדקתי חוץ מזה שקוראים לו עמנואל הלפרין)
עכשיו בדקתי ומסתבר שInside the Actors Studio עדיין קיימת בארה"ב, אם כי המנחה הרגיל פרש אז יש מנחים מפורסמים מתחלפים. והעונה האחרונה יצאה ב2019, אבל המון דברים לא קיבלו עונה ב2020.
🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)? אני תמיד שוכחת מה זה המלעל ומה זה המלרע (כאילו אני יודעת למה זה מתייחס אבל אני תמיד שוכחת איזה מהם זה המדגיש את ההברה הראשונה ואיזה מהם זה מדגיש את השניה). אז בדקתי עכשיו וברור שאני אומרת מארוול במלעל. מי הווירדוז שאומרים את זה במילרע? בחיים לא שמעתי מישהו בחיים אומר את זה במילרע.
כן, נראה לי שלונה טעתה כאן לגבי מה טבעי כי לא נראה לי שאף אחד אומר מארוול במלרע.
🏓כשיש לכם נוטיפיקציה בטלפון, אתם חייבים לבדוק מייד מה זה או שיכול לחכות ולא מזיז לכם? יש מקרים נדירים שאני מסוגלת להתעלם. זכורים לי כמה פעמים ששמעתי נוטייקציה מתוך שינה ולא התייחסתי. אבל כשאני ערה ולא באמצע משהו, אני לא ממש יכולה לא לבדוק. זה חזק ממני.
מצחיק שאני קורא את זה ותוך כדי אני נזכר שלפני כמה דקות היה צליל של נוטיפיקציה ולא בדקתי. טוב אני אבדוק עכשיו. (זאת הייתה אחותי עם משהו מצחיק)
🥎תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק...
הנה סרטון מצחיק של ריאן ג'ורג' למי שמכיר. הוא יוטיובר סופר מצחיק ואני מתה על המערכונים שלו:

יכול להיות שהוא יותר מוכר לחלכם מזה מהפינה שלו של ה- pitch meeting, שאני חולה על זה. אני הרבה יותר אוהבת לראות את זה מאשר את HISHE, או הונסט טריילרס. לא יודעת, זה קצת בסיגנון זה פשוט פי אלף יותר מצחיק אותי ואני אוהבת את זה. הנה האחרון שהוא עשה על הסדרה של לוקי למי שלא מכיר את הפורמט (ספוילרים כמובן לכל ה-mcu וללוקי, (לא לאלמנה)):
אני מכיר אותו (אלמוג גם אוהב אותו מאוד), אבל אני די לא יכול לסבול אותו. יש הרבה פעמים דברים די חכמים בסרטוני הpitch meeting אבל אני לא מסוגל להקשיב לקול שלו ולדרך שהוא מדבר לאורך זמן רב מידי.
הונסט טריילרס נמאסו עלי לחלוטין לפני שנים כבר. המון זמן לא ראיתי.

Lhuna3

Well-known member
כן, נראה לי שלונה טעתה כאן לגבי מה טבעי כי לא נראה לי שאף אחד אומר מארוול במלרע.
אז תבדוק את המשפט שכתבת פה ממש ותראה שכל המילים העבריות בו הן במלרע. (הדגשתי לך כי הבנתי שרבים מכם מתקשים בזה).
רק לונה ומארוול הן במלעייל והן כמובן לא מילים בעברית.
בעברית המודרנית בישראל אומצה ההגייה הספרדית שבה רוב המילים הן במלרע ולכן זה טבעי לנו יותר. (בהגיה האשכנזית זה הפוך, לכן יהודים אמריקאים למשל יגידו MAzal-tov במקום מזל טוב).
כמובן שלמי ששם לב ש-Marvel זו מילה באנגלית ולא ניסה להגות אותה כמו ישראלי כמוני... אמר אותה כמו שצריך. באנגלית כמעט הכל במלעייל (או יותר נכון לא במלרע).

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
אז תבדוק את המשפט שכתבת פה ממש ותראה שכל המילים העבריות בו הן במלרע. (הדגשתי לך כי הבנתי שרבים מכם מתקשים בזה).
בעברית המודרנית בישראל אומצה ההגייה הספרדית שבה רוב המילים הן במלרע ולכן זה טבעי לנו יותר. (בהגיה האשכנזית זה הפוך, לכן יהודים אמריקאים למשל יגידו MAzal-tov במקום מזל טוב).
כמובן שלמי ששם לב ש-Marvel זו מילה באנגלית ולא ניסה להגות אותה כמו ישראלי כמוני... אמר אותה כמו שצריך. באנגלית כמעט הכל במלעייל (או יותר נכון לא במלרע).
אההההההההה לא אף אחד לא טעה.
את התכוונת מה טבעי יותר בכללי לגבי מילים ישראליות, וניק התכוון איך טבעי לנו יותר להגיד מארוול (שככה גם אני הבנתי ובגלל זה לא הבנתי עד עכשיו למה את אומרת על הדרך השניה שהיא טבעית).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|אליהו|שם: מילי
|אליהו|גיל: 28
|אליהו|כמה הודעות שלא נקראו יש לכם באינבוקס של המייל? אני שונאת הודעות שלא נקראו. חייבת לסמן הכל כנקרא כמו בפורום... משאירה בבולד רק הודעות שדורשות המשך טיפול ומתישהו (בפרק זמן לא ידוע) אני אדיע אליהן. אז במייל הפרטי יש 8 הודעות. בעבודה יש 59 |שפם|
ברגע שמוותרים על לפתוח את כולן זה כאילו אין אפילו אחת פתוחה.
👈 סדרות החודש: החודש ראיתי לא מעט דווקא. בהתחלה זה היה סוג של זפזופ עד שאמצא משהו להתביית עליו, ובסוף התאפסתי על עצמי ומצאתי שתי סדרות שאני מושקעת בהן לחלטין: סיימתי קומיוניטי צפייה 2; ברוקלין 99 (לא זוכרת איפה הפסקתי. איפשהו בעונה 6 נדמה לי); איירון פיסט 2; never have I ever שני פרקים; הלוטוס הלבן שני הפרקים הראשונים, ברק שחור סוף עונה 1 (נרשם שיפור); אמהות עובדות עונה 5; והאובססיות החדשות הן הממלכה האחרונה ו Feel Good
רק שני פרקים של Never have I ever?
👈 סרטי החודש: טכנית זה לא סרט, אבל אני מחשיבה ככן כי זה תעודה - גל של 30 מטר. אז מה אם זו תעודה של 3 פרקים וראיתי בינתיים רק את הראשון.
אני מצטער, אבל אני חושב שאני צריך לפסול את התשובה שלך כי זה לא סרט. ולפי מה שקראתי עכשיו יש 6 פרקים.
אבל אני אוותר לך הפעם כי אולי חיברו כל שני פרקים ולכן זה 3 פרקים ובגלל זה זה באורך של סרט.
בכל מקרה סיקרנת אותי אז מצאתי את הטריילר:
👈 ספר החודש: סיימתי את the Subtle knife ועכשיו התחלתי את החלק השלישי בטרילוגיה אבל לא זוכרת איך נקרא, ובינתיים התחלה פחות מלהיבה. ביחד עם הממלכה האחרונה אני מרגישה שיש לי קצת מנת יתר של תכנים דתיים עם אוריינטציה נוצרית מתישה.
אה יופי שאת מתקדמת. זכור לי שהיית הרבה זמן בספר הראשון. הספר השלישי נקרא The Amber Spyglass (ואפילו זכרתי את זה בלי לבדוק)(אבל כן בדקתי אחרי שכתבתי כדי לוודא שצדקתי). האמת שאני לא זוכר ממנו הרבה. כלומר אני זוכר הרבה דברים מסויימים, פשוט לא כל כך איך הם מתחברים יחד.
👈 דמויות החודש: מיי מ- feel good, אותרד מהממלכה האחרונה
👈 שחקני החודש: שניים לא מוכרים שהייתי צריכה לבדוק ב IMDB- הארי מקינטייר ותו'רד לינדהרט מהממלכה האחרונה. אני מאוד אוהבת שחקנים שמצליחים להביע עולם של רגשות בכמה הבעות או מחוות גוף קטנות. שני אלה משחקים דמויות סטנדרטיות אבל מידי פעם מצליחים לייצר רגש (פחד, כעס, ייראה וכו') בצורה מדהימה.
אני אבטח בך שאף אחד מהם ( הארי מקינטייר ותו'רד לינדהרט) לא משחק את אותרד :-P:
👈 חתיכי החודש: או, טוב שאלת לונה! הממלכה האחרונה מספקת לי מגוון אדיר של חתיכים. כל הקטע הזה של שיער ארוך לא עובד לי אצל גברים בד"כ, וגם זקנים זה לא יפה בעיני, אבל כשהם שריריים, עם איפור עיניים וקעקועים אני פתאום בוהה בהם בערגה.
כשראיתי את זה בתשובות שלך אני באמת חזרתי אחורה לראות אם זה היה בשאלות של לונה. חשבתי שאולי הוסיפה את זה אחרי שעניתי.
גם עם שחקני ויקינגים זה ככה שהשחקנים נראים הרבה יותר טוב כויקינגים מאשר כשהם מחוץ לסדרה.
👈 ציטוט חודשי: אין. הייתי עסוקה בלבהות בחתיכים ולא נשארו לי תאים פנויים לאחסון מידע כזה
אבל בחודש הבא תוכלי לצטט את עצמך עם המשפט הזה.
🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? :-D. יש מצב שהייתי מנצחת בלעצבן אנשים גם כשאני ממש לא מכוונת לשם. נראה לי שפה יש כבר כמה שיסכימו איתי :-D
זאת קטגוריה מאוד ספציפית.
ונראה לי שהרבה אנשים ינצחו אותך.
🏓לאיזה מחזמר יש את השירים הכי טובים? אני לא מתה על מחזות זמר רגילים, אלא כאלה שהשירים יכולים לעמוד בפני עצמם. במקרה הזה יש תחרות כבדה בין הקלאסיקות - האחים בלוז, שיער, צלילי המוזיקה ומרי פופינס. בחירה מאוד קשה
זה החלטה שלך באיזה מחזות זמר השירים יכולים לעמוד בפני עצמם.
🏓איזה דת חדשה הייתם ממציאים (נקודות בונוס למי שיפרט על אמונות, סמלים, מנהגים, מאכלים וכו')? טבעונות כמובן. אם אני אפרט אז (שוב) אצליח לעצבן כמה אנשים, אז מוותרת.
את זה את לא צריכה להמציא. זאת כבר דת קיימת.
🏓האם אתם סובלים ממיזופוניה? (האם רעשים מסויימים, למשל קולות לעיסה של אחרים, אבל יכול להיות כל דבר, מעוררים בכם תחושות קיצוניות ובלתי נשלטות של זעם כלפי מי שמשמיע אותם) ? לא, אבל מכירה מישהי שכן ולכן שונאת לדבר איתה בטלפון כי אני צריכה לא לנשום אחרת מציק לה
את מכירה את אחותי?
🏓אם כן - איזה רעשים מחרפנים אותכם במיוחד? לא מיזופוניה, אבל החתול המניאק שלי עושה מאמצים אמיתיים לקרוע לי את הבסיס של המיטה וכשאני שומעת את זה בלילה בא לי לרצוח אותו
האמת שרעש אחד שמעצבן אותי למוות זה החתול שלי. הוא לפעמים בחדר האחר עושה מיאו מיאו מיאו ואני הולך לשם והוא כאילו בוכה לאוכל, אבל יש לו אוכל. אז מה הוא רוצה מהחיים שלי?
🏓אתם מבטאים מארוול במלעייל (כמו שאמורים) או במלרע (כמו שטבעי יותר בעברית)? מישהו מבטא את זה במלרע? :-0 נשמע אשכנזי כזה
אז מסתבר שבמקור הגיה מלרעית היא בכלל הגיה ספרדית בעוד הגיה מלעלית היא הגיה אשכנזית. (תראי את הסרטון שאני שמתי בנושא)
🥎תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק... אני אצרף בעריכה כי זה שמרתי בנייד
מקווה שתפוז ירשה לי.
Screenshot_2021-08-02-13-59-10-191_com.ecosia.android.jpg
חחחחחחח :-D
(אתם חושבים שדייויד טננט שילם להם לפרסם את זה כדי לבדוק את אשתו?)
*יפה מצד תפוז שנתנו לך

Aranel Nenharma

Well-known member
(לנתח שירים של טיילור סוויפט בלימודי אנגלית)
זה מזכיר לי שהיתה לנו ביסודי מורה לאנגלית שכנראה לא הכי התחשק לה ללמד, אז לפעמים היא היתה מביאה לנו סרט וידאו באנגלית לצפות בו והיתה מדביקה מסקינגטייפ על הטלויזיה איפה שמופיע הפס של הכתוביות בעברית. למעשה נדמה לי שככה ראיתי לראשונה את הסרט "שיער", וגם ראינו את המכשפות מאיסטווק, בירדי, ועוד כל מיני סרטים שהיו אהובים עליה.
זה מעולה. דווקא דרך מאוד טובה ללמד ולא נשמע לי עצלנית בכלל:-D
ואם זה היה מתאפשר לי הייתי נותן לך לראות פרקים חדשים של ברוקלין 99 יום לפני כל השאר.
יאייייי
למדת בבית ספר שבאמת היה בו שיעור דרמה, או שזה רק משהו שראית בטלוויזיה אמריקאית?
אצלי לפחות זה רק משהו שראיתי בסדרות וסרטים. אבל חבל באמת.
בכיתה ה' ו-ו' היה לנו שיעור דרמה. המורה עשה לנו כל מיני משחקים של תנועה. והפרוייקט השנתי היה שכל אחד היה צריך להעלות מופע ליפסינק (לפני שזה היה פופילארי) של זמר, ממש עם תלבושות והכל.
אני הייתי בריטני ספירס
אצלי זה עם דלת הדירה כשאני הולכת לישון. יכולה לבדוק שנעולה 5 פעמים לפני השינה ואחרי שנכנסת למיטה, יוצאץ לבדוק שוב ליתר בטחון
כל כך, גם אני!
התלבטתי באמת אם לציין שהציפיות הן רק לכריות
אצלי הכריות לא צריכות ציפיות, רק חלב
אני גם וגם. אחד הנבלים הכי ספוקיים שנוצרו [קילגרייב]
אתם ממש גורמים לי צורך לראות את הסדרה (התחלתי בזמנו את 2 הפרקים הראושנים וממ לא התחברי, אבל ננסה שוב)
גם אני... אבל מה שמעורר בי הכי הרבה נוסטלגיה זה הפתיח של פיטר פן שאני יודעת בע"פ עד היום!
זה היה בין הסדרות האהובות עלי.
מי דיבבה את פיטר פן?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תפסיקי לגנוב מידע שהיה בסרטון שאני צירפתי ולהציג אותו כאילו זה משהו שאת סתם ידעת.
בכל מקרה, העובדה היא שרוב האנשים אומרים את זה במלעל כמו שצריך. וכן זה טבעי שנגיד מילה שהיא באנגלית במלעל, ולא ננסה להגיד אותה כאילו היא מילה בעברית.
וגם נראה לי ששמות באופן כללי נוטים בעברית להגיד במלעל.
אההההההההה לא אף אחד לא טעה.
את התכוונת מה טבעי יותר בכללי לגבי מילים ישראליות, וניק התכוון איך טבעי לנו יותר להגיד מארוול (שככה גם אני הבנתי ובגלל זה לא הבנתי עד עכשיו למה את אומרת על הדרך השניה שהיא טבעית).
אני באמת לקחתי את זה כמה יותר טבעי לנו באופן טבעי וזה כמו כל מילה שאני אגיד באנגלית אני אגיד אותה בהיגוי שאני מכיר מאנגלית.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Captain Holt: So, where are you from?
Rosa: Where did you grow up?
Captain Holt: (SPEAKING SLOWLY) Where were you born?
Rosa: What are you miming there, sir?
Captain Holt: A child tying his tie. Uh-huh. I'm trying to do a simple Half Windsor so she knows I'm a baby. Look at this. See how basic this knot is?
אני מרגישה שהציטוט השני של הולט שהבאתי ראוי לקישור אבל לא הצלחתי למצוא אותו ביוטיוב :-( זה באמת קטע טוב.
האמת שלא ממש זכרתי מאיפה הציטוט הזה. חשבתי אולי מפעם שהם שיחקו charades.
אבל אחרי גיגול מצאתי שזה מהפעם ההיא שהם חוקרים אישה שלא יודעת אנגלית.
ומצאתי גם סרטון של חלק מזה:
שרשור תמונות משותפות?:-D
כמה תמונות משותפות כבר יכולות להיות לכריס המסוורת' וסבסטיאן סטאן, הם היו רק בשני סרטים יחד, סרטים שהיו בהם מיליון אחרים, ולא נראה לי שהם חלקו מסך אי פעם. (חוץ מזה אני בדקתי ויש באמת רק מעט תמונות שלהם יחד)
אוו תהני. חשבתי שאת שונאת חתונות.
דילן אוהבת חגים עם המשפחה של השותפה שלה. כמובן שהיא גם אוהבת חתונות.
ברור, איזה מן אנשים משאירים מגירות פתוחות? זה לא נשמע לי נורמלי.
👋
אבל יש לי סיבה - זה כמו הארכה של מדף מתחת לטלוויזיה שלי.
אוי נכון, התלהבתי כששמעתי שם את זה... כל כך אהבתי את הפתיחה של הסרט הזה.
באמת נשמע מתאים שיהיה אמריקן פאי בתחילת האלמנה השחורה. אם כי אני לא זוכר.
יש לי טיקטוק אבל לא אינסטגרם.
אני לא מתחברת לקונספט של אינסטגרם בכלל. את הטיקטוק האמת שהורדתי לצרכי עבודה בעקרון (לא יכולה להסביר, אבל אני צריכה לפעמים לבדוק שם דברים) וכמשתחילים לצפות שם זה די שואב. זה לא שפרסמתי שם אי פעם משהו.
וואו, עכשיו מאוד מעניין אותי איזה צרכי עבודה שי לך עם טיקטוק.
והאם ייתכן שאת האדם היחיד בכל העולם שיש לו טיקטוק מצרכי עבודה (להגנתך לרוב משתמשי טיקטוק אין עדיין עבודה בגלל חוקים נגד העסקת ילדים)
המורה ללשון זאת מילי.
מילי בחרה להיות מורה לאזרחות
(אבל מה את מתחנפת לניק|שפם|)
אני לא מבין למה כולכם לא מתחנפים אלי הרבה יותר.
האם שכחתם שאני יכול לחסום אותכם?
|מאוהב| גם שלי, האמת שהתחלתי להביא לפה קישורים להם אבל לא יכולתי לבחור רק אחד או שניים אז ויתרתי.
את לא צריכה לבחור רק קישור או שניים משיער. את מוגבלת רק לחמישה (אני מוגבל לארבעה כי כבר שמתי סרטון)

didalf

Well-known member
באמת נשמע מתאים שיהיה אמריקן פאי בתחילת האלמנה השחורה. אם כי אני לא זוכר.
גרררר זה אחד הקטעים הכי יפים בסרט:
בתחילת הסרט זה השיר האהוב על ילנה הקטנה:

ואז הקטע המקסים הזה של ילנה הגדולה:

כמה תמונות משותפות כבר יכולות להיות לכריס המסוורת' וסבסטיאן סטאן, הם היו רק בשני סרטים יחד, סרטים שהיו בהם מיליון אחרים, ולא נראה לי שהם חלקו מסך אי פעם. (חוץ מזה אני בדקתי ויש באמת רק מעט תמונות שלהם יחד)
אז מיני שרשור מה אתה קטנוני.

מילי08

Well-known member
אבל שמת את הקליפ עכשיו אז הנה הסרטון מאחורי הקלעים:
איזו חמודה היא ואיזה חתול מתווווק. איך בא לי לנשנש איזה חתול עכשיו
ואפילו לא אהבתי אותו חוץ מזה אז באמת שיגיד תודה שלא עשיתי את זה])
אז ממש כל הכבוד לך שהצלחת להחזיק את עצמך!
לקח לי כמה רגעים לקלוט למה ציינת את זה.
חחח, עד שלא כתבת גם אני לא הצלחתי להבין מה הפשר
(אפשר לנחש למה הפסקתי) (כי גיליתי שהן גזעניות) (סתם, כי הן מתו).
חחח ניק |פנים|
לפעמים אני חושבת שכל העולם הוא פורום מעריצים של דיוויד טננט, אני עוד לא שמעתי על מישהו שלא אוהב אותו.
כי איך אפשר שלא?!
[אוקיי, חוץ אולי מכמה מעריצי כריסטופר אקלסטון שכעסו על ההחלפה שלו בתור הדוקטור].
גם אני הייתי בעד אלקסטון, אבל טננט זה טננט, אני בטוחה שהכעס נמוג לכולם מאוד מהר. אגב, אקלסטון מבחינתי הוא הדוקטור השני הכי אהוב עלי
אבל אני רוצה לציין את העובדה שאני היחידה ששמתי את טובת הציבור והעולם מעל תשוקתי האישית ולא בחרתי בו, ובכך הוכחתי שוב שאני הכי לא-פסיכופטית פה.
אבל כבר הבנו שאת משדרת לנו בטלפתיה (מטקות- טיקטוק) ולכן ברור שאת שיכנעת אותנו לבחור בו כדי שאת תצאי שפויה, ולכן ברור שאת הכי כן פסיכופתית פה B-|
זה מזכיר לי שהיתה לנו ביסודי מורה לאנגלית שכנראה לא הכי התחשק לה ללמד, אז לפעמים היא היתה מביאה לנו סרט וידאו באנגלית לצפות בו והיתה מדביקה מסקינגטייפ על הטלויזיה איפה שמופיע הפס של הכתוביות בעברית. למעשה נדמה לי שככה ראיתי לראשונה את הסרט "שיער", וגם ראינו את המכשפות מאיסטווק, בירדי, ועוד כל מיני סרטים שהיו אהובים עליה.
חחח, איזו מלכה. זה מה שנקרא סדרת חינוך אמיתית
"תאמת שקשה..."?!?!?!
מילי, את היית פעם המורה ללשון שלנו, מה נהיה ממך??????
וואי, גם אני לא הבנתי מה כתבתי פה בהתחלה |פנים|. בכלל שתמי לב שהיו לי כמה נפילות לאחרונה. יש מצב שאני מקבלת שבץ. מאוד הגיוני מפאת גילי המתקדם (אני כבר בת 28 הרי)
דווקא מכנסיים לבנים או בהירים אין לי. 110% סיכוי שאני אלכלך מכנס בהיר.
חח, גם אני
בדת שלי אין ספרים, אבל חייבים לקרוא את כל השרשורים בפורום
אז עחו"ס ואני הדסיילס המצטיינות
Thats him, thats the man that kill my brother
Ooh I totally forgot what we are doing here.
וזה הכל מזכרון, לא ראיתי את הקטע הזה כבר כמה שבועות.
:-D. איך אני מתה עליהם. וזה זכרון ממש חשוב. טוב שאת שומרת אותו
האמת שהכי זכור לי שהייתי רואה בחופשים זה את הקוסם מארץ עוץ
כי אתה כזה צעיר פוחז. בזמני |אליהו| כשהיה רק ערוץ אחד ועשו טובה שצבעו אותו באיזשהו שלב, כל מה שיכולנו לראות זה הלב ונילס. אחר כך הצטרפו הקוסם מארץ עוץ, טוב טוב הגמד ודןדין השופט ועוד כל מיני חברים
את צלילי המוזיקה אני כמובן מכיר, אם כי אני לא מצליח להזכר אם אי פעם באמת ראיתי את כל הסרט.
8-*8-*8-* עצוב לי עליך
נדיר שהחורף הישראלי יותר מידי קר לי)
איזה כיף לך. מתחת ל 20 מעלות כבר קר לי. מתחת ל 15 מעלות אני ברמת קפאון משתנה
מוכר... לגמרי. זהו אני רשמית זקנה. אני לא מנסה להעמיד פנים יותר אפילו. אין לי כוח לדברים חדשים של הילדודס האלה...
Yup..
שיר מגניב! גם הקליפ ממש מגניב!
האמת שאת הקליפ לא טרחתי לראות... המוזיקה תמיד ברקע. אבל שיר באמת מגניב
גם אהבתי! (לוקח לי זמן לשמוע את השירים). ממש אוהבת את הטעם שלך במוזיקה!!
יא, תודה |חיבוק|
גזונטהייט! אבל ברצינות, אין לי מושג מה זה המילים האלה שעכשיו אמרת
:-D
וגם זה לא אותו דבר אבל אחיינית הקטנה שלי לפעמים אומרת אקליפציה במקום אפליקציה. וזה כזה חמוד!
חח, איזו חמודה. אני מתה על ילדים שמשבשים מילים (אבל שונאת כשמבוגרים עושים את זה בכוונה)
האמת היא ששמעתי פעם פודקאסט בנושא ומסתבר שבאמת לא בכל המקומות, חילקו את ה"שבוע" ל-7. הוא סיפר שם על מקרים מעניינים של תרבויות שהיו להם 6 או 5 ימים בשבוע. זה היה דיי מעניין.
נדמה לי שקראתי על זה פעם בקצרה ורציתי לחזור לבדוק את זה. תודה שהזכרת לי :-):
נכון יש את השיר "רק רוצה לרקוד? אז השיר הזה תקף אלי אם יחליפו את המילה "לרקוד" ב"לישון":
"אין מה לעשות איתה
היא רק רוצה לישון
איפה לא תיקח אותה
היא רק רוצה לישון"
חח, זה שיר שאני הרבה יותר מזדהה איתו
אמרה קרןאור, טוויסטד, מיקי. תזכירי לי מה השם? :-D
טוב יאללה, מה תפסתם עלי תחת כולם, כאילו שיש פה מישהו שעונה על השאלות האלה את התשובות האמיתיות.|תוהה|
🏓 אם במקום ספורטאים, כל מדינה היתה צריכה לשלוח לאולימפיאדה אנשים שנבחרו באקראי, ואתם עליתם בהגרלה, אבל אתם בוחרים את התחרות, באיזה מקצוע אולימפי הייתם כנראה עושים לנו הכי פחות בושות? :-D. יש מצב שהייתי מנצחת בלעצבן אנשים גם כשאני ממש לא מכוונת לשם. נראה לי שפה יש כבר כמה שיסכימו איתי :-D
הנה, עוד אחת לאוסף 😅 :-(:. באמת שאני לא מתכוונת אבל הכשרון הנסתר שלי הוא לעצבן אנשים (ובטח גם מאיה התעצבנה על התגובה שלי אליה)
ואו, ממש לא זכרתי את השיר. יפה לך
:-D דרך טובה להסביר. אבל כשלמישהו קוראים אדם בעברית, אז אנשים אומרים את זה כמו באנגלית.
התקשיתי משום למצוא שמות אתמול |פנים| בדיעבד אני יכולה להגיד שיש גם רחל (מלרע) ו- ראחל (מלעיל); אלון (מלרע) ו- אאלון (מלעיל); סלטים (מלרע) ו סלאטים (מלעיל)
אני שמעתי על ילד שקוראים לו אדם כשהדגש (טעם) בהברה האחרונה. נראה לי שאחד ההורים שלו אמר שזה השם שלו ואני שאלתי "כלומר אדם?" (עם הדגש בהברה הראשונה) והם אמרו "לא, אדם," (עם הדגש בסוף). זה נשמע כאילו קוראים לילד "הדם"
אני גם מכירה מישהו בשם אדם (מלרעי)

מילי08

Well-known member
הנה סרטון קצר על המצאת טיקטוק:
לא הבנתי...
אני ועדי|נחש| כן משתמשות בשם האמיתי שלנו שהוא לא מה שכתוב בכינוי (במקרה שלי הדי בלתי קריא).
:-D כן, זכור לי דיון בנושא
את לא תגידי לי מה לעשות - אני אעצור את הנשימה שלי אם בא לי.
חח, ניק |פנים|. אולי אתה צריך לצרף את |פנים| לכינוי שלך כמו שתי העדיות
נראה לי היה עם יעקב הלפרין
(*בדקתי וצדקתי חוץ מזה שקוראים לו עמנואל הלפרין)
לא יודעת למה, זה ממש הצחיק אותי
מצחיק שאני קורא את זה ותוך כדי אני נזכר שלפני כמה דקות היה צליל של נוטיפיקציה ולא בדקתי. טוב אני אבדוק עכשיו. (זאת הייתה אחותי עם משהו מצחיק)
אתה רואה, לפעמים לא צריך לדחות דברים.
ובנימה הזאת גם רציתי לציין שכיף שאתה מגיב בזמן ולא אחרי חודשיים
:-D :-D נהדרת
ברגע שמוותרים על לפתוח את כולן זה כאילו אין אפילו אחת פתוחה. [סימון הודעות כנקראו]
רגע, זה מהלימודי לוגיקה שדיברתם עליהם מקודם?
רק שני פרקים של Never have I ever?
כן, לא עשו לי חשק להמשיך
אני מצטער, אבל אני חושב שאני צריך לפסול את התשובה שלך כי זה לא סרט. ולפי מה שקראתי עכשיו יש 6 פרקים.
מה 6 פרקים? מתי אני אראה אותם. באמת חשבתי שמדובר על 3 שכל אחד באורך רגיל של סרט.
אבל אני צריכה באמת לצפות בחלק השני כבר. גרם לי ממש להעריך גולשים כספורטאים אמיתיים ולא סתם בחורים שזופים וסתומים
אני אבטח בך שאף אחד מהם ( הארי מקינטייר ותו'רד לינדהרט) לא משחק את אותרד :-P:
הם לא! אחד הוא את'לפלד השרץ והשני הוא מישהו עם שם שדומה לאותרד (כמו הרבה מהשמות שם) אבל הוא לא. גם ממש לא חתיך כמותו
גם עם שחקני ויקינגים זה ככה שהשחקנים נראים הרבה יותר טוב כויקינגים מאשר כשהם מחוץ לסדרה.
כן? זה קטע... כי המראה הזה של ההומלס המלוכלך שלא התקלח ויש לו ציפורים בזקן בד"כ לא עושה לי, אבל כאן זה כאילו - וואו.
זאת קטגוריה מאוד ספציפית.
ונראה לי שהרבה אנשים ינצחו אותך.
תודה ניק! סוף סוף מישהו שתומך בי
זה החלטה שלך באיזה מחזות זמר השירים יכולים לעמוד בפני עצמם.
לא בדיוק, כי יש מיוזיקלס שהשיר ממש מתאר את העלילה. זה מה שהיה למשל ב Once more, with a feeling, אבל את זה ממש אהבתי כי בכל זאת, באפי. אז טכנית השיר they got the mustard out באמת יכול לעמוד בפני עצמו, אבל אפשר להנות ממנו עד הסוף רק כשהוא בתוך ההקשר המלא.
את זה את לא צריכה להמציא. זאת כבר דת קיימת.
עלית עלי.. אבל כבר הבהרתי שאני עצלנית ולחשוב זה מסובך
את מכירה את אחותי?
חח, אולי באמת
האמת שרעש אחד שמעצבן אותי למוות זה החתול שלי. הוא לפעמים בחדר האחר עושה מיאו מיאו מיאו ואני הולך לשם והוא כאילו בוכה לאוכל, אבל יש לו אוכל. אז מה הוא רוצה מהחיים שלי?
אוף, גם שלי עושים את זה. היה אחד (שנעלם ;-() שכל הזמן יילל ולא הבנתי מה יש לו. עכשיו יש לי חתול שכבר לא יכול לצאת באופן עצמאי בדירה החדשה ואז יש לנו טקס כל לילה. הוא מעיר אותי ביללות (למזלו היללות שלו מצליחות להיות ממש מצחיקות אז אני סולחת לו חלקית) באיזה 4 באמצע הלילה ואני פותחת לו את הדלת. הוא יוצא , מסתכל על המדרגות ונכנס שוב הביתה ואני סוגרת את הדלת רק כדי שהוא יילל שוב שאפתח לו. אחרי כמה פעמים כאלה אני נשברת ופשוט סוגרת מהר את הדלת כשהוא בחוץ ואז אין לו ברירה אלא ללכת לטייל. כן, אני אמא מחורבנת, אבל בחייאת - 4 באמצע הלילה! רחמים
אז מסתבר שבמקור הגיה מלרעית היא בכלל הגיה ספרדית בעוד הגיה מלעלית היא הגיה אשכנזית. (תראי את הסרטון שאני שמתי בנושא)
ולכן כל השירים של ביאליק נהגים במלעיל
ש-לום רב שו-בך צי-פו-רה נח-מ-דת
בכיתה ה' ו-ו' היה לנו שיעור דרמה. המורה עשה לנו כל מיני משחקים של תנועה. והפרוייקט השנתי היה שכל אחד היה צריך להעלות מופע ליפסינק (לפני שזה היה פופילארי) של זמר, ממש עם תלבושות והכל.
נשמע כיף
אצלי הכריות לא צריכות ציפיות, רק חלב
אתם ממש גורמים לי צורך לראות את הסדרה (התחלתי בזמנו את 2 הפרקים הראושנים וממ לא התחברי, אבל ננסה שוב)
גם אני לא הכי התלהבתי ממנה. ראיתי רק עונה 1 והספיק לי
אני באמת לקחתי את זה כמה יותר טבעי לנו באופן טבעי וזה כמו כל מילה שאני אגיד באנגלית אני אגיד אותה בהיגוי שאני מכיר מאנגלית.
אגב, זה מעלה שאלה - איך תאמרו את השם שלכם או של העיר שלכם לאדם אמריקאי? האם תוסיפו את ההגיה האנגלית כדי שלשומע יהיה קל יותר? עם העיר חיפה למשל אין ברירה, כי לרוב הם לא יבינו בגלל ה ח' ואז חייבים להגיד היפה (haifa). ואותו דבר למשל צרפתי- האם הוא אומר לדוברי אנגלית שהוא מפרי או מפריז?

הייתי רוצה להגיד שאלו הרהורים פילוסופיים של אמצע הילה, אבל לא, סתם הרהורים רנדומליים בזמן עבודה
להגנתך לרוב משתמשי טיקטוק אין עדיין עבודה בגלל חוקים נגד העסקת ילדים
את לא צריכה לבחור רק קישור או שניים משיער. את מוגבלת רק לחמישה (אני מוגבל לארבעה כי כבר שמתי סרטון)
תענוג כל פעם מחדש. אולי באמת אני אקשיב לאלבום היום

האם ייתכן שהגעתי לסוף השרשור? :-0

טוני החתול

Well-known member
מנהל
למה לכל ההומואים קוראים סיימון?
באמת יש הצטברות של כאלו (אם כי בשבדית מבטאים את זה סימון)
ניסיתי לחשוב על עוד ומיד עלה לי לראש קומיקאי בריטי בשם סיימון אמסטל.
אז חשבתי למצוא עוד על ידי כתיבה של simon gay בגוגל.
ומסתבר שיש בעצם איש שנקרא Simon Gay. הוא פרופסור לתכנות או משהו כזה. ולא הצלחתי לגלות אם הוא גם הומו.
אוף אולי אני כן צריכה לראות את זה?|תוהה| אבל בקושי צלחתי את הטריילרררררררר;-(
העניין הוא שאני ממש ממליץ לכולם לראות את הסדרה הזאת, כי היא טובה.
אבל לך ספציפית היא כל כך מתאימה שזה מטורף.
[את השיר אמריקן פאי של דון מקלין] כן, אני הבאתי את זה והתפתח דיון על האורך שלו כי ניק היה צריך שיר להעביר לו פקק של 10 דקות או משהו כזה.
וואלה, אני נזכר עכשיו
אבל באמת לא חשבתי שאני אצטרך ללהזכיר מה זה מלעייל ומלרע לכל כך הרבה משיבים פה |שפם|
אני לא יודע למה חשבת שזה משהו שאנשים זוכרים.
נראה לי שאפילו כשלמדתי על זה בבית ספר (לפני מעל 20 שנה) לא התעסקנו בזה כל כך הרבה כמו כאן השבוע.
מה בעצם לומדים בזה? בישול ותזונה נכונים. [בכלכלת בית]
אני זוכר שלימדו מתישהו תזונה נכונה בבית ספר. אבל בטח לא איך לבשל.
אבל יכול להיות באמת מגניב אם היו מלמדים את זה בארץ.
טרודי דודי :-D
צריך לזכור מעכשיו לקרוא לה ככה.
הוא היה נוירוכירורג, הוא הרג שניים מהמטופלים שלו וגרם נזק בלתי הפיך לעוד כמה(כולל לחבר הכי טוב שלו, הוא הפך אותו למשותק ב-4 גפיים). הקטע המפחיד הוא שבסוף הוא נכנס לכלא על התעללות בקשישה(אחת המטופלות שהוא שיתק הייתה מעל 60 ומשהו וזו הייתה הדרך היחידה להכניס אותו לכלא) ושהבתי חולים ידעו שמשהו רע קורה בניתוחים שלו ונתנו לו להמשיך לעבוד כי אלו ניתוחים שמכניסים המון כסף. הסדרה עצמה מעניינת, אבל למרות שכול השמונה פרקים שלה עלו יחד לא הייתי מסוגלת לראות יותר מאחד כול פעם.
זה נשמע מזעזע לחלוטין.
תמיד ידעתי שאי אפשר לסמוך על פייסי
גם אני אוהבת לוגיקה, וזה חבל שלא מלמדים את זה בבתי ספר כי זה חשוב ובמפתיע הרבה אנשים מתקשים בזה.
ברור שלא ילמדו לוגיקה בבית ספר - הדבר האחרון שהמדינה צריכה זה שאנשים יוכלו להסתכל מסביב ולראות את כל הכשלים הלוגיים הבסיסיים שיש כאן.
כן הכי כיף לערבב אותה עד שהיא נוזלית!
כן, זה הכי כיף עם גלידה. העניין הוא שאם היא מאוד קשה אז אנשים מסביבך כבר אוכלים בזמן שאתה עובד קשה על עירבוב.
אבל מה שקורה בארוחות משפחתיות אצלנו זה שבדרך כלל הגלידה שנשארת בכלי הציבורי נעשית נוזלית בזמן שאנחנו מדברים ואז זה נעשה מפתה למוות כי זה כל כך כיף לאכול את זה נוזלי.
חחח אני אמרתי במלרע די הרבה זמן |פנים|
לקח לי זמן לקלוט שבעצם העניין הוא שאת היית אומרת את זה ככה.
זה כמו שמישהו בקבוצה של אנשים אומר "אז נכון שלכולנו יש את הקול המוזר הזה בראש שאומר לנו שאנחנו צריכים לבנות פצצה ולהסתיר אותה בכנסת ואנחנו שותים אלכוהול כל הזמן כדי לגרום לו לשתוק " אבל רק אז הוא קולט בגלל התגובות של אנשים שבעצם הוא היחיד עם הקול הזה בראש.
מה זה ST:LD? אה, משהו של סטאר טרק?
כן, זה Star Trek: Lower Decks - סדרת אנימציה ביקום של סטאר טרק.
ואני כבר התנצלתי על כך שכתבתי את זה בקיצור כי אני שונא שאנשים אחרים עושים את זה ואז אין לי מושג על איזו סדרה הם מדברים.
הזכרת לי את התחרות ישיבה שהיתה בברוקלין 99 :-D
לחלוטין צריך להוסיף את זה לאולימפיאדה
וגם מעצבן בקטע שלא עושים את ההפרדה הברורה בין החלקים שהם פנטזיה לחלקים שהם היסטוריה (לא כל בתי הספר אמנם).
אני זוכר שבכיתה כלשהי בשיעור תנך המורה אמרה משהו שממנו הבנתי שהיא לחלוטין לא מאמינה באלוהים. וחשבתי איזה מוזר שהיא מלמדת את זה. לא היה נראה לי הגיונ שאפשר ללמד את זה ולא להאמין שזה אמיתי. בגלל שעד אותו רגע הרגתי שמלמדים אותנו את זה כאילו זה עובדה (לי היה ברור שזה לא אמיתי, אבל חשבתי שזה המורה כן חושבת שזה אמיתי)
אני מקווה להיות יכולה לשפוט את זה בקרוב, אבל קשה לי להאמין שהם יותר טובים משל שיער.
אני מודה שזה קשה. במיוחד עכשיו שבימים האחרונים הקשבתי שוב להרבה שירים של שיער.
אבל השירים של המילטון מדהימים. אני כבר מעל שנה כל הזמן מקשיב להם.
למה זה הסמל של הדת? ואני מפחדת מקעקועים אז תצטרך לוותר לי על החלק הזה.
בחרתי ב ➿ בתור הסמל של הדת כי נכנסתי לתפריט הסמיילים וזה היה אחד הדברים תחת symbols. לא סיבה ממש טובה.
אם את מפחדת מקעקועים אז אני מוכן שפשוט תציירי את זה על עצמך עם מרקר שחור חזק וכל כמה ימים כשזה יתחיל להעלם תציירי את זה מחדש.
ראית איזה אל נחמד אני.
אתה בעצם שואל אותנו עד כמה אתה סוציופאת? רק אתה יכול להשיב על זה חוששני.
אני לפחות תהיתי אם זה נוראי לבחור במישהו רע כמו קילגרייב לאור הנזק שהוא יעשה לאנשים. לאחרים כאן בכלל לא היה אכפת.
אז מה את שמה על הכריות שלך?
(צריך לראות מה מילי כתבה שבגלל זה זה מצחיק)
ואוו, אשכרה מלא בחרו בו (גם אני) מה זה אומר עלנו כפורום?
שאנחנו אנשי נוראיים?
או שאנחנו פשוט מעריכים ממש את דייויד טננט והאהבה אליו עולה על כל דבר שלילי שקילגרייב יכול לעשות.
יש לזה פתרון
(הסרטו המקורי נמחק מיוטיוב אז נסתפק בזה)
איזה דיכאון לגלות שהיה crosswalk musical של hair והוא נמחק.
צריך לעשות עצומה
יש לך OCD ואת לא מתחרפנת מ 2420 הודעות שלא נקראו?!?!?!?!
נזכרתי במשהו שלי. הגישה הבסיסית שלי היא הכל או כלום... אם משהו לא הולך כמו שאני רוצה, אז אני כבר מוותרת לגמרי. וכך הגעתי עד הלום, בלי כיוון ברור בחיים.
זאת לחלוטין חלק מהבעיה עם הOCD גם אצלי, גישת הכל או כלום.
אם אני לא מצליח לעשות משהו מושלם אז כבר לא משנה שהוא יהיה גרוע.
אם אני מחליט שאני לא קורא את כל המיילים שלי אז אני יכול לחיות טוב עם ה2016 מיילים שלא נקראו אצלי
כנראה לא תהיה לי ברירה ואצטרך לבקש מהדודים. וסליחה מסקרלט |4U|
את הסיבה שסקרלט נאלצה לתבוע את דיסני
:-P:
וואי, כמה זמן לא חשבתי עליו. ממש אהבתי אותו פעם
בעניין כריסטיאן סלייטר - ראיתי אתמול שמר רובוט עומדת להגיע לנטפליקס. אולי סוף סוף אני אשלים (במקור הפסקתי אחרי עונה 2)
חובשים ספר כמו כיפה על הראש ובטח אין עמודים ברחוב בכלל כדי שאנשים יוכלו לקרוא בהליכה בלי להיתקע בהם [*בדת הספרים של עדי|נחש|]
חחחחחחח. תוך כדי קריאה חשבתי שאין עמודים ברחוב בגלל שעמודים יש רק בספרים. אבל הסיבה שלך מעולה :-D
** השמירה האוטומטית עבדה :-0 בכל מקרה עשיתי העתקתי את ההודעה, אבל לא הייתי צריכה להדביק אותה אחרי ריענון
אבל עכשיו תפוז אומר שההודעה שלי ארוכה מידי :-[ :-[ :-[ איזה אתר מתיש. פיצלתי לשלוש. נראה אם הוא ירשה לי
שלושת ההודעות האלו היו במקור הודעה אחת?!?
עם כל החוסר כבוד לתפוז, אני יכול להבין שמשהו יהיה ארוך מידי. (אני חושב שתמיד חייבת להיות איזשהי הגבלת אורך)
ואיזה מגניב שזה שומר.

dory30

Well-known member
אני זוכר שלימדו מתישהו תזונה נכונה בבית ספר. אבל בטח לא איך לבשל.
אבל יכול להיות באמת מגניב אם היו מלמדים את זה בארץ.
אני למדתי להכין חומוס בסגנון מצרי.

didalf

Well-known member
ובנימה הזאת גם רציתי לציין שכיף שאתה מגיב בזמן ולא אחרי חודשיים
|כן| נכון, שניכם. אבל איבדנו את דילן:-( זה כאילו אם שלושתכם תגיבו בזמן השרשור יקרוס.

אוף, גם שלי עושים את זה. היה אחד (שנעלם ;-() שכל הזמן יילל ולא הבנתי מה יש לו. עכשיו יש לי חתול שכבר לא יכול לצאת באופן עצמאי בדירה החדשה ואז יש לנו טקס כל לילה. הוא מעיר אותי ביללות (למזלו היללות שלו מצליחות להיות ממש מצחיקות אז אני סולחת לו חלקית) באיזה 4 באמצע הלילה ואני פותחת לו את הדלת. הוא יוצא , מסתכל על המדרגות ונכנס שוב הביתה ואני סוגרת את הדלת רק כדי שהוא יילל שוב שאפתח לו. אחרי כמה פעמים כאלה אני נשברת ופשוט סוגרת מהר את הדלת כשהוא בחוץ ואז אין לו ברירה אלא ללכת לטייל. כן, אני אמא מחורבנת, אבל בחייאת - 4 באמצע הלילה! רחמים
חחחחח בדיוק ראיתי בפייסבוק:

ומסתבר שיש בעצם איש שנקרא Simon Gay. הוא פרופסור לתכנות או משהו כזה. ולא הצלחתי לגלות אם הוא גם הומו.
חייב להיות!

העניין הוא שאני ממש ממליץ לכולם לראות את הסדרה הזאת, כי היא טובה.
אבל לך ספציפית היא כל כך מתאימה שזה מטורף.
אוף אני אשקול שוב את עניין השפה:-( מה כאב להם לעשות באנגלית???

אני לא יודע למה חשבת שזה משהו שאנשים זוכרים.
נראה לי שאפילו כשלמדתי על זה בבית ספר (לפני מעל 20 שנה) לא התעסקנו בזה כל כך הרבה כמו כאן השבוע.
באמת לאדעת למה היא חשבה. כבר 5 ימים אתם מסבירים לי ואני עדיין לא זוכרת מה זה מה. זה פורח לי מהראש תוך שניה.
טרודי דודי :-D
זה דומה לטרודי ג'ודי:-D

אני זוכר שבכיתה כלשהי בשיעור תנך המורה אמרה משהו שממנו הבנתי שהיא לחלוטין לא מאמינה באלוהים. וחשבתי איזה מוזר שהיא מלמדת את זה. לא היה נראה לי הגיונ שאפשר ללמד את זה ולא להאמין שזה אמיתי. בגלל שעד אותו רגע הרגתי שמלמדים אותנו את זה כאילו זה עובדה (לי היה ברור שזה לא אמיתי, אבל חשבתי שזה המורה כן חושבת שזה אמיתי)
דווקא ממה שזכור לי בתיכון לפחות למדנו תנ"ך בצורה יחסית ביקורתית.

בחרתי ב ➿ בתור הסמל של הדת כי נכנסתי לתפריט הסמיילים וזה היה אחד הדברים תחת symbols. לא סיבה ממש טובה.
חשבתי כי זה קצת דומה לסמל של בקה/הגראונדרים.

שאנחנו אנשי נוראיים?
או שאנחנו פשוט מעריכים ממש את דייויד טננט והאהבה אליו עולה על כל דבר שלילי שקילגרייב יכול לעשות.

Lhuna3

Well-known member
תפסיקי לגנוב מידע שהיה בסרטון שאני צירפתי ולהציג אותו כאילו זה משהו שאת סתם ידעת.
אני בכלל לא צפיתי בסרטון שלך כי לא הייתי צריכה הסבר מה זה מלעייל ומלרע, ותאמין או לא, אני באמת סתם ידעתי את הדברים האלה.
ובאמת חשבתי שזה common knowledge בישראל (לפחות ההגדרה) והופתעתי.
אמת שלא ממש זכרתי מאיפה הציטוט הזה. חשבתי אולי מפעם שהם שיחקו charades.
אבל אחרי גיגול מצאתי שזה מהפעם ההיא שהם חוקרים אישה שלא יודעת אנגלית.
ומצאתי גם סרטון של חלק מזה:
תודה, זה מעולה! :-D הוא הורג אותי.
וואו, עכשיו מאוד מעניין אותי איזה צרכי עבודה שי לך עם טיקטוק.
והאם ייתכן שאת האדם היחיד בכל העולם שיש לו טיקטוק מצרכי עבודה (להגנתך לרוב משתמשי טיקטוק אין עדיין עבודה בגלל חוקים נגד העסקת ילדים)
להמון אנשים יש טיקטוק לצרכי עבודה.

(שמתי מכל הקצוות)
וגם בשרשור הזה גילינו שתרנגול עושה בו שימוש יפה לצרכי עבודה.
(השימוש שלי פחות מעניין ממה שזה אולי נשמע.)

איזה שירים |מאוהב| אני מאושרת לגלות שרבים פה אוהבים אותם, אני אפילו לא חשבתי שאם אני אביא אותם אתם בכלל תתייחסו או תאהבו.

Lhuna3

Well-known member
[בהקשר לשאלת הדת]. גורם לי לתהות אם הכתר הוא על הטבעונות או על הבחירה שלי לא לפרט כדי לא לעצבן אף אחד :-D
לגמרי על הטבעונות.
(אני לא טבעונית אבל ניסיתי במשך תקופה והפחתתי הרבה בצריכת המזון מהחי, ואני מאמינה שזו דת צודקת ושאני לא בנאדם מספיק טוב כרגע.)
זה דומה לטרודי ג'ודי:-D
בדיוק מה שחשבתי!

Aranel Nenharma

Well-known member
גם אני הייתי בעד אלקסטון, אבל טננט זה טננט, אני בטוחה שהכעס נמוג לכולם מאוד מהר. אגב, אקלסטון מבחינתי הוא הדוקטור השני הכי אהוב עלי
אני לא מבינה את השנא שיש לאלקסטון, לדעתי הוא היה דוקטור טוב והוא שחקן מעולה
זה קטע... כי המראה הזה של ההומלס המלוכלך שלא התקלח ויש לו ציפורים בזקן בד"כ לא עושה לי, אבל כאן זה כאילו - וואו.
:-D כנ"ל
לא יודעת למה אבל צחקתי בקול
תנ"ך זה ממש לא מקצוע דתי. אני כן מאמינה שהאנשים האלו היו קיימים פשוט כל הניסים והנפלאות היו דברים עם הסבר מדעי או שהומצאו לאורך השנים.
בתנ"ך גם לומדים לא רק על תקופת התנך אלא גם על התקופה בה כתבו את התנך וכיצד אנשים התייחסו לסיפורים האלו.
שאלתם את עצמכם פעם מדוע החליטו לא להכניס את ספר מכבים לתנ"ך, ידעתם שהוא היה מעומד להכנס אבל בסוף לא, והנה הסיפור שלו קיבל חג של 8 ומים.
אני מודה שזה קשה. במיוחד עכשיו שבימים האחרונים הקשבתי שוב להרבה שירים של שיער.
אבל השירים של המילטון מדהימים. אני כבר מעל שנה כל הזמן מקשיב להם.
אני חושבת שאין מה להשוואת כי זה סגנון שירים שונה.
זה גם מה שיפה בהמילטון, לין הביא משהו אחר וחדש לתאטרון
דומה לטרודי ג'ודי:-D
גם חשבתי על זה

Lhuna3

Well-known member
מישהו יכול לשלוח לי בפרטי טלפון של דוד טוב בשביל המילטון? או איך בדיוק זה נקרא? הדודים שלי מביאים לי כל מיני קישורים שלא נראים לי קשורים ואני לא בטוחה מה זה הנכון.
עריכה: קיבלתי דוד טוב מעדי|חזיר| !

נערך לאחרונה ב:
למעלה