למה לכל ההומואים קוראים סיימון?
באמת יש הצטברות של כאלו (אם כי בשבדית מבטאים את זה סימון)
ניסיתי לחשוב על עוד ומיד עלה לי לראש קומיקאי בריטי בשם סיימון אמסטל.
אז חשבתי למצוא עוד על ידי כתיבה של simon gay בגוגל.
ומסתבר שיש בעצם איש שנקרא Simon Gay. הוא פרופסור לתכנות או משהו כזה. ולא הצלחתי לגלות אם הוא גם הומו.
אוף אולי אני כן צריכה לראות את זה?
אבל בקושי צלחתי את הטריילרררררררר
העניין הוא שאני ממש ממליץ לכולם לראות את הסדרה הזאת, כי היא טובה.
אבל לך ספציפית היא כל כך מתאימה שזה מטורף.
[את השיר אמריקן פאי של דון מקלין] כן, אני הבאתי את זה והתפתח דיון על האורך שלו כי ניק היה צריך שיר להעביר לו פקק של 10 דקות או משהו כזה.
וואלה, אני נזכר עכשיו
אבל באמת לא חשבתי שאני אצטרך ללהזכיר מה זה מלעייל ומלרע לכל כך הרבה משיבים פה
אני לא יודע למה חשבת שזה משהו שאנשים זוכרים.
נראה לי שאפילו כשלמדתי על זה בבית ספר (לפני מעל 20 שנה) לא התעסקנו בזה כל כך הרבה כמו כאן השבוע.
מה בעצם לומדים בזה? בישול ותזונה נכונים. [בכלכלת בית]
אני זוכר שלימדו מתישהו תזונה נכונה בבית ספר. אבל בטח לא איך לבשל.
אבל יכול להיות באמת מגניב אם היו מלמדים את זה בארץ.
טרודי דודי
צריך לזכור מעכשיו לקרוא לה ככה.
הוא היה נוירוכירורג, הוא הרג שניים מהמטופלים שלו וגרם נזק בלתי הפיך לעוד כמה(כולל לחבר הכי טוב שלו, הוא הפך אותו למשותק ב-4 גפיים). הקטע המפחיד הוא שבסוף הוא נכנס לכלא על התעללות בקשישה(אחת המטופלות שהוא שיתק הייתה מעל 60 ומשהו וזו הייתה הדרך היחידה להכניס אותו לכלא) ושהבתי חולים ידעו שמשהו רע קורה בניתוחים שלו ונתנו לו להמשיך לעבוד כי אלו ניתוחים שמכניסים המון כסף. הסדרה עצמה מעניינת, אבל למרות שכול השמונה פרקים שלה עלו יחד לא הייתי מסוגלת לראות יותר מאחד כול פעם.
זה נשמע מזעזע לחלוטין.
תמיד ידעתי שאי אפשר לסמוך על פייסי
גם אני אוהבת לוגיקה, וזה חבל שלא מלמדים את זה בבתי ספר כי זה חשוב ובמפתיע הרבה אנשים מתקשים בזה.
ברור שלא ילמדו לוגיקה בבית ספר - הדבר האחרון שהמדינה צריכה זה שאנשים יוכלו להסתכל מסביב ולראות את כל הכשלים הלוגיים הבסיסיים שיש כאן.
כן הכי כיף לערבב אותה עד שהיא נוזלית!
כן, זה הכי כיף עם גלידה. העניין הוא שאם היא מאוד קשה אז אנשים מסביבך כבר אוכלים בזמן שאתה עובד קשה על עירבוב.
אבל מה שקורה בארוחות משפחתיות אצלנו זה שבדרך כלל הגלידה שנשארת בכלי הציבורי נעשית נוזלית בזמן שאנחנו מדברים ואז זה נעשה מפתה למוות כי זה כל כך כיף לאכול את זה נוזלי.
חחח אני אמרתי במלרע די הרבה זמן
לקח לי זמן לקלוט שבעצם העניין הוא שאת היית אומרת את זה ככה.
זה כמו שמישהו בקבוצה של אנשים אומר "אז נכון שלכולנו יש את הקול המוזר הזה בראש שאומר לנו שאנחנו צריכים לבנות פצצה ולהסתיר אותה בכנסת ואנחנו שותים אלכוהול כל הזמן כדי לגרום לו לשתוק " אבל רק אז הוא קולט בגלל התגובות של אנשים שבעצם הוא היחיד עם הקול הזה בראש.
מה זה ST:LD? אה, משהו של סטאר טרק?
כן, זה Star Trek: Lower Decks - סדרת אנימציה ביקום של סטאר טרק.
ואני כבר התנצלתי על כך שכתבתי את זה בקיצור כי אני שונא שאנשים אחרים עושים את זה ואז אין לי מושג על איזו סדרה הם מדברים.
הזכרת לי את התחרות ישיבה שהיתה בברוקלין 99
לחלוטין צריך להוסיף את זה לאולימפיאדה
וגם מעצבן בקטע שלא עושים את ההפרדה הברורה בין החלקים שהם פנטזיה לחלקים שהם היסטוריה (לא כל בתי הספר אמנם).
אני זוכר שבכיתה כלשהי בשיעור תנך המורה אמרה משהו שממנו הבנתי שהיא לחלוטין לא מאמינה באלוהים. וחשבתי איזה מוזר שהיא מלמדת את זה. לא היה נראה לי הגיונ שאפשר ללמד את זה ולא להאמין שזה אמיתי. בגלל שעד אותו רגע הרגתי שמלמדים אותנו את זה כאילו זה עובדה (לי היה ברור שזה לא אמיתי, אבל חשבתי שזה המורה כן חושבת שזה אמיתי)
אני מקווה להיות יכולה לשפוט את זה בקרוב, אבל קשה לי להאמין שהם יותר טובים משל שיער.
אני מודה שזה קשה. במיוחד עכשיו שבימים האחרונים הקשבתי שוב להרבה שירים של שיער.
אבל השירים של המילטון מדהימים. אני כבר מעל שנה כל הזמן מקשיב להם.
למה זה הסמל של הדת? ואני מפחדת מקעקועים אז תצטרך לוותר לי על החלק הזה.
בחרתי ב
בתור הסמל של הדת כי נכנסתי לתפריט הסמיילים וזה היה אחד הדברים תחת symbols. לא סיבה ממש טובה.
אם את מפחדת מקעקועים אז אני מוכן שפשוט תציירי את זה על עצמך עם מרקר שחור חזק וכל כמה ימים כשזה יתחיל להעלם תציירי את זה מחדש.
ראית איזה אל נחמד אני.
אתה בעצם שואל אותנו עד כמה אתה סוציופאת? רק אתה יכול להשיב על זה חוששני.
אני לפחות תהיתי אם זה נוראי לבחור במישהו רע כמו קילגרייב לאור הנזק שהוא יעשה לאנשים. לאחרים כאן בכלל לא היה אכפת.
אז מה את שמה על הכריות שלך?
(צריך לראות מה מילי כתבה שבגלל זה זה מצחיק)
ואוו, אשכרה מלא בחרו בו (גם אני) מה זה אומר עלנו כפורום?
שאנחנו אנשי נוראיים?
או שאנחנו פשוט מעריכים ממש את דייויד טננט והאהבה אליו עולה על כל דבר שלילי שקילגרייב יכול לעשות.
יש לזה פתרון
(הסרטו המקורי נמחק מיוטיוב אז נסתפק בזה)
איזה דיכאון לגלות שהיה crosswalk musical של hair והוא נמחק.
צריך לעשות עצומה
יש לך OCD ואת לא מתחרפנת מ 2420 הודעות שלא נקראו?!?!?!?!
נזכרתי במשהו שלי. הגישה הבסיסית שלי היא הכל או כלום... אם משהו לא הולך כמו שאני רוצה, אז אני כבר מוותרת לגמרי. וכך הגעתי עד הלום, בלי כיוון ברור בחיים.
זאת לחלוטין חלק מהבעיה עם הOCD גם אצלי, גישת הכל או כלום.
אם אני לא מצליח לעשות משהו מושלם אז כבר לא משנה שהוא יהיה גרוע.
אם אני מחליט שאני לא קורא את כל המיילים שלי אז אני יכול לחיות טוב עם ה2016 מיילים שלא נקראו אצלי
כנראה לא תהיה לי ברירה ואצטרך לבקש מהדודים. וסליחה מסקרלט
את הסיבה שסקרלט נאלצה לתבוע את דיסני
וואי, כמה זמן לא חשבתי עליו. ממש אהבתי אותו פעם
בעניין כריסטיאן סלייטר - ראיתי אתמול שמר רובוט עומדת להגיע לנטפליקס. אולי סוף סוף אני אשלים (במקור הפסקתי אחרי עונה 2)
חובשים ספר כמו כיפה על הראש ובטח אין עמודים ברחוב בכלל כדי שאנשים יוכלו לקרוא בהליכה בלי להיתקע בהם [*בדת הספרים של עדי
]
חחחחחחח. תוך כדי קריאה חשבתי שאין עמודים ברחוב בגלל שעמודים יש רק בספרים. אבל הסיבה שלך מעולה
** השמירה האוטומטית עבדה
בכל מקרה עשיתי העתקתי את ההודעה, אבל לא הייתי צריכה להדביק אותה אחרי ריענון
אבל עכשיו תפוז אומר שההודעה שלי ארוכה מידי
איזה אתר מתיש. פיצלתי לשלוש. נראה אם הוא ירשה לי
שלושת ההודעות האלו היו במקור הודעה אחת?!?
עם כל החוסר כבוד לתפוז, אני יכול להבין שמשהו יהיה ארוך מידי. (אני חושב שתמיד חייבת להיות איזשהי הגבלת אורך)
ואיזה מגניב שזה שומר.