The McweeKend

גם אני למדתי סטפס D:

כמה זמן את לומדת? ואני לא מאמינה שאת הולכת להופעה שלהם! איזה כיף לך!

Driven By You

New member
../images/Emo29.gifזאת השנה ה-3 לצערי../images/Emo4.gif

חחח אנחנו לא ממש נהנות מזה אבל דיי מכריחים אותנו
כן יאוווו אני בעצמי לא מאמינהה!! אני לא קולטת שאני אראה ואשמע אותם בלייב @#$%^&*^%$#@&*! זה כזה חלוםםםםם

למה? את לא אוהבת את זה?

מי זה "אנחנו"? אני למדתי חמש או שש שנים.. הרבה.. אבל נהניתי מזה
ספרי קצת.. איך מרשים לך בכלל לנסוע?

Driven By You

New member
../images/Emo29.gifוואו באמת הרבה ../images/Emo3.gif

לא אני לא ממש אוהבת את זה.. כאילו זה נחמד,דיי סטלה כזה יחסית לשאר השיעורים שעושים בהם הרבה ויוצאים מזיעים בטירוף! "אנחנו" זה אני וחברות שלי חחח D: פשש יפה שהתמדת
בתחילת יוני ככה,מקפליי פירסמו במייספייס איפה הם יופיעו ואחת מהערים זה איפה שדוד שלי גר,אז החלטתי שלא משנה מה,בהופעה הזאת אני אהיה! אז כדי לשכנע את אבא שלי פתחתי במסע שכנועים ומצאתי את כל הסיבות האפשרויות למה מגיע לי לנסוע ושזה ישתלם לו כי לא נשלם מלון ואוכל(כי נישן אצל דוד שלי) וגם הטיסה זולה יותר כי יש לנו איזה הנחה באל-על. ובסוף כפי שכבר הבנת,הוא הסכים DD: קנינו כרטיסים בדקה שנפתחה המכירה ו..יאייייייייי אני פאקינג רואה אותם עוד שבועיים @#$%^&*^%$#@&*!

Little McMickey

New member
../images/Emo91.gifאני לא יכולה יותר../images/Emo70.gif גארטטטטטט../images/Emo99.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל השירים באלבום השני שלהם
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
A Day to Remember - Monument
חורשת! Ash - Clones The Fray - How to Save A Life
הלהקה המגניבה של השבוע:
לודעת XD
אלבום שחרשתן עליו:
השני של מק
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ארבעה אחים!!!!!
זה הכל
הו ו- אחד העם 1 XDD
המלצת השבוע:
הסרט הנ"ל
התמונה הכי חמה:
הלו כאילו , דה גארט!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifרק תראו איזה סקסי הוא../images/Emo99.gif

עם החיוך השובבי הזהה שמתי לב שיש לו שיניים גדולות אבל
אבל זה בסדר.. כי הוא חמוד בכל מצב... גאד הוא מושלם...... ובטרויה עוד יותר!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח מיקי את צריכה לצאת מזה!

McLife135

New member
המקוויקנד שלי!!..../images/Emo13.gif

שיר השבוע של מקפליי: יש יותר מדי
שיר השבוע לא של מקפליי:the best years of our lives, dirty little sicret אומן/ית/להקת השבוע:מקפליי!!!..ברור, סימפל פלאן, איוון טובנפלד..או איך שלא כותבים את זה..חח..בקיצור בעלה של אבריל לאבין אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
תוכנית הטיוי של השבוע:האח הגדול, שבוע סוף, פטיטו (
) סרט השבוע:
עיצבן השבוע: שלא שמו את הפוסטר של מקפליי בראש1 פעם שנייה ברציפות!!! העציב השבוע:
שימח השבוע: אממ..יומולדת לשובל..שיכול להיות מביאים לי את רדיו אקטיב עוד שבועיים מאנגליה!!!..בעזרת השם!..הלוואי הלוואי הלוואי!!!..אממ..ועוד דברים אבל אני לא זוכרת.. ציטוט השבוע:|חח..בשיעור ספורט המורה של הבנות לא הגיעה אז למדנו עם הבנים: *סתיו לא הקשיבה למשה המורה לספורט* משה:"הילדה עם החולצה הלבנה!". סתיו:"יש לי שם, קוראים לי סתיו". משה:"לא אכפת לי איך קוראים לך!". XDDDDDDDDDDDDDDDDD..למה תמיד המורים שלנו לספורט סתומים?!..חח..גם אלכס וגם משה!.. מתנגן בראש/בפלייליסט: the best years of our lives המלצת השבוע:
התמונה החמה של השבוע:|ימינה| הם מהממים גם כשהם יושנים!!..זה לא הוגן!!

לבעלה של אבריל קוראים דריק, לא? ../images/Emo12.gif

או שמה שכתבת זה השם של הלהקה שלו?

RadioWonderland

New member
McWeekend!../images/Emo168.gif

שיר השבוע של מקפליי Down Goes Another One שיר השבוע לא של מקפליי Live Forever - Oasis אומן/ית/להקת השבוע McFLY...and oasis
אלבום השבוע Motion In The Ocean קליפ השבוע Transylvania תוכנית הטלוויזיה של השבוע אין :( סרט השבוע Motion In The Ocean DVD :D עיצבן השבוע שלא היה פוסטר של מקפליי בראש 1 (לפי מה שאמרו לי..אני לא מנויה ><) העציב השבוע בוחן בספרות :/ שימח השבוע קנו לי את מושן גרסאת DVD :p ציטוט השבוע מתנגן בראש/בפלייליסט McFLY - Down Goes Another One המלצת השבוע תבריזו מספורט! חח התמונה הכי חמה

גרבע

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo105.gif*_*

חחחח נראה לי כולם הבריזו השבוע מספורט
היה גשם והיא הכריחה אותנו לרוץ X: ~אז הלכתי לספריה והדפסתי תמונות של דני ~

RadioWonderland

New member
כן.. XD

חח אני ממש שונאת ספורט אז או שאני באה בלי תלבושת או שאני לא באה! למי יש כח לרוץ בקור הזה? ><

just orr

New member
סופשבוע סופסוףףףףףףף

שיר השבוע של מקפליי: לא שמעתי מקפליי כמעט חחח אולי Lies
שיר השבוע לא של מקפליי: טוב נו, לא שמעתי כמעט מוזיקה בכלל XDDDD
אומן/ית/להקת השבוע: ^
אלבום השבוע: --
קליפ השבוע: --
תוכנית הטלוויזיה של השבוע: טופ מודל, נמלטים#$%^&*&%$
, וזה בערך כל מה שראיתי כל השבוע חחח
סרט השבוע: ההתחלה של סרט אחד על היטלר
עיצבן השבוע: שאין לי חיים? + יגאל עמיר. מעצבן ממש.
העציב השבוע: שאין לי חיים?
שימח השבוע: הייתי בגן DDDDD: שאורטל אהבה את המתנה D: גשםםםםםם אדוארד 3333> (אני כזאת פטלובה שיאו)
ציטוט השבוע: חחחחחחחחחח אורטל סורי, אבל אין לי שומדבר אחר! אטום1: "I'm hit! I'm hit! I've lost an electron!" אטום2: "Are you sure?" אטום1: "I'm positive!!!"
מתנגן בראש/בפלייליסט: חדשות
המלצת השבוע: אמממממ אין לי, נו >< אני כזאת יבשה היום
התמונה הכי חמה:

למעלה