The Twilight Zone דצמבר 2024 – סיכום חודש 🤯🥨🛵🐢🏋️‍♂️🎨⛈️

Lhuna3

Well-known member
|מכשפה|שם/כינוי: עדי|שועל| / לונה3
|מכשפה|גיל בגימטריה: |אליהו|
|מכשפה|ורוד או ירוק? ירוק. אגב, ידעתם שבמאה ה-19 ורוד נחשב צבע של בנים וכחול של בנות?

|פיה|סדרות החודש:
A man on the inside - איזו סדרה מתוקה! אני לגמרי מחכה לעונה 2.
דוקטור הו 2005 אנחנו בעונה 2.
רוחות רפאים UK
+ ש"חים של מחלקת גנים ונוף + חברים

|פיה|סרטי החודש:
הכול בכל מקום בבת אחת (עוד לא ראיתי אותו, אבל רציתי לראות אותו וחיפשתי איך, אז אני אעשה שיר ואבחר בו)
|פיה|שירי החודש:
מטקות - ג'ימבו ג'יי
|פיה|ספרי החודש:
מקווה שאת בטוב (I hope this finds you well), מאת נטלי סו - מאוד אהבתי.
the dreaming void - זה לא קל אבל אני מאוד רוצה לדעת לאן זה הולך.

|פיה|דמויות החודש:
כל הדמויות הראשיות ב-a man on the inside
|פיה|שחקני החודש:
כל השחקנים שם גם

|פיה|קראש החודש:
1733082902574.png 1733082930513.png 1733082977529.png

|פיה|ציטוט חודשי: לא זוכרת :(
|פיה|סיבה למסיבה: אין.
|פיה|סיפור החודש: אין.
|פיה|למה אתם מצפים בחודש דצמבר: לכלום.

🦋מה פרק הבכורה האהוב עליכם? של ווסטוורלד. פרק פתיחה שהשאיר אותי בוואו חזק. לא זוכרת עוד פרק בכורה של סדרה שהיה מדהים במיוחד.
|גיטרה|איזה מעשה חסר פחד עשיתם ואתם גאים בו? התיישבתי בספסל האחורי של האוטובוס בדרך חזרה מביה"ס. היה מקובל שרק הבנים של י"ב היו יושבים בו ואני הייתי בכיתה ט' (השנה הראשונה של התיכון אצלנו) ולא היה מקום לי ולעוד כמה ילדים ורק שם היה פנוי, וכולם היו בשוק, ואחרי שירדנו אז הבנים מהשכבה שלי אמרו לי שהם בחיים לא היו מעיזים לעשות את זה כי היו נותנים להם מכות. אני לא חשבתי שזה היה כזה אמיץ כי היה לי ברור שהם לא היו מרביצים לילדה, ועוד כזאת קטנטונת ועדינה כמוני, כאילו אפילו בשבילם זה היה מוגזם והם היו חוטפים על זה עונשים כבדים. אבל עדיין שאר הילדים ראו את זה ככה.

☔אם הייתם צריכים לדבר עכשיו במשך 10 דקות על סדרה כלשהי במה הייתם בוחרים?
באפי? תכלס אם הכוונה לתת הרצאה של 10 דקות רצופות שרק אני מדברת אז לא הייתי יכולה על כלום. אבל שיחה עם אחרים שבאותו עניין כן.

🧣מאכל אדום אהוב?
א-ב-ט-י-ח (אני יודעת זאת פתאום)

🗽היעד שלכם במרחק 1989 מטר. איך תגיעו? (אוטו, רגל, אוטובוס, אחר?)
המממ קצת פחות מ-2 קילומטר.... אם יש מזג אוויר נעים יחסית ואני לא ממהרת וזה לא בעליה רוב הדרך, אני יכולה לעשות את זה ברגל.
אם לא מתקיימים התנאים הנ"ל, אז באוטו שלי.
🐍לאיזה סדרה יש מוניטין לא מוצדק לטעמכם? (לטובה או לרעה)
אמממ כרגע עולה לי בזכרון רק הלוטוס הלבן כאוברייטד.

🩷דמות טלווזיונית שהייתם רוצים בתור מאהב/ת?
ראו למעלה :p
🪩סיפור מהפולקלור היהודי שהייתם רוצים להפוך לסדרה?
אם נחשיב את התורה בתור הפולקלור היהודי, אז
תיבת נוח, זה יכול להיות קומדיה מצחיקה שהחיות מדברות והן לא מסתדרות אחת עם השניה ויש ביניהן כל מיני שידוכים מוזרים, ונוח והמשפחה שלו מנסים כל הזמן למנוע מחיות לאכול חיות אחרות ולנסות לפשר בין אלו שרבות ויש להם המון צרות עם זה.
🥂מותר לכם לבחור לביבות או סופגניות ומה שלא תבחרו יעלם לנצח. מה תבחרו? לביבות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 המאכל הכי אהוב עלי בעולם אבר!
💎סנטה קלאוס התגנב דרך הארובה בחצות והביא לכם את מתנת חלומותיכם לכריסמס, מה קיבלתם? מכונת זמן.
✍️מי הדמות ממחלקת המשוררים המעונים האהובה עליכם? (תחשבו טייפ של אומן מיוסר כזה) אני לא מצליחה לחשוב על דמות כזאת :unsure: אולי תהיה לי השראה מתשובות של אחרים.

📷תמונה ו/או וידאו ו/או מתכון ללביבות שתרצו לחלוק עם הכיתה:

1733084349590.png

didalf

Well-known member
השאלה הזאת בהשראה מהדבר שלי עם גימטריה?
לא, זה היה כתוב לי בקובץ שאלות.

לחלוטין. אבל מי יתן לנו אותו עסיסי?
HBO כנראה. או כל חברת סטרימינג?

אני דורש שיעלו את פופיולר ודיפיינג גרביטי ועד אז אני מחרים את יו-טיוב
להה להההההה להההההההההה לההההההההה איימ גוונה מייק יו פופ. יו. לר!
אבל סתם רציתי לדעת למה כ"כ לא רוצים שאנשים במדינה יראו את זה
כן בשביל זה הסתפקתי בלקרוא תקציר וכאמור לא הופתעתי מכלום.
(וגם עשינו מסיבת צפייה משפחתית עם בירות ופופקורן).
חחחחחחחחחחחח איזה מוזרים אתם:-D

אבל כולם יודעים מי זה!!
אז מה?:-P:

didalf

Well-known member
|מכשפה|שם/כינוי: עדי|שועל| /
לא!:-[

|מכשפה|ורוד או ירוק? ירוק. אגב, ידעתם שבמאה ה-19 ורוד נחשב צבע של בנים וכחול של בנות?
האמת שכן.

הכול בכל מקום בבת אחת (עוד לא ראיתי אותו, אבל רציתי לראות אותו וחיפשתי איך, אז אני אעשה שיר ואבחר בו)
:-D:-D

|פיה|קראש החודש:
1733082902574.png
1733082930513.png
1733082977529.png
אולוויז אנד פוראבר|מאוהב|

|גיטרה|איזה מעשה חסר פחד עשיתם ואתם גאים בו? התיישבתי בספסל האחורי של האוטובוס בדרך חזרה מביה"ס. היה מקובל שרק הבנים של י"ב היו יושבים בו ואני הייתי בכיתה ט' (השנה הראשונה של התיכון אצלנו) ולא היה מקום לי ולעוד כמה ילדים ורק שם היה פנוי, וכולם היו בשוק, ואחרי שירדנו אז הבנים מהשכבה שלי אמרו לי שהם בחיים לא היו מעיזים לעשות את זה כי היו נותנים להם מכות. אני לא חשבתי שזה היה כזה אמיץ כי היה לי ברור שהם לא היו מרביצים לילדה, ועוד כזאת קטנטונת ועדינה כמוני, כאילו אפילו בשבילם זה היה מוגזם והם היו חוטפים על זה עונשים כבדים. אבל עדיין שאר הילדים ראו את זה ככה.
חחחחחחח כל הכבוד!!

🧣מאכל אדום אהוב?
א-ב-ט-י-ח (אני יודעת זאת פתאום)
אבטיח, פתאום עכשיו, פתאום אדום.

המממ קצת פחות מ-2 קילומטר.... אם יש מזג אוויר נעים יחסית ואני לא ממהרת וזה לא בעליה רוב הדרך, אני יכולה לעשות את זה ברגל.
אם לא מתקיימים התנאים הנ"ל, אז באוטו שלי.
ואם לא מתקיימים התנאים ואין חניה בקצה?
אמממ כרגע עולה לי בזכרון רק הלוטוס הלבן כאוברייטד.
לא ראיתי אבל היא תמיד נשמעה לי סדרה מעצבנת משומה אז אני נהנית מהאנטי הפורומי אליה כאן. קלירלי האנשים כאן חכמים יותר.

תיבת נוח, זה יכול להיות קומדיה מצחיקה שהחיות מדברות והן לא מסתדרות אחת עם השניה ויש ביניהן כל מיני שידוכים מוזרים, ונוח והמשפחה שלו מנסים כל הזמן למנוע מחיות לאכול חיות אחרות ולנסות לפשר בין אלו שרבות ויש להם המון צרות עם זה.
וואי כן מעולה!
🥂מותר לכם לבחור לביבות או סופגניות ומה שלא תבחרו יעלם לנצח. מה תבחרו? לביבות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 המאכל הכי אהוב עלי בעולם אבר!
תשובה נכונה!
💎סנטה קלאוס התגנב דרך הארובה בחצות והביא לכם את מתנת חלומותיכם לכריסמס, מה קיבלתם? מכונת זמן.
ידעתי שאסור לסמוך עליכם והייתי צריכה להדגיש מתנות פיזיות אמיתיות בלבד|שפם|

הוא למד היטב|מאוהב|

Lhuna3

Well-known member
וואי לחלוטין.
במיוחד כי כשצפיתי בסדרה במקור לא צפיתי בכולה. כלומר בעונות 2 ו3 לא צפיתי בכל הפרקים ואז העונות שהיו בנטפליקס (אבל לא שלנו) לא ראיתי בכלל.

אנחנו צריכים לעשות צפייה משותפת גם בה (אבל להכריח יותר אנשים להצטרף אלינו)
אני מאוד בעד צפיה, אבל בלי העונות של נטפליקס. ואל תצפה בהן.

Lion_Heart

Well-known member
|מכשפה|שם/כינוי: pierre , becouse my bladders empty
|מכשפה|גיל בגימטריה:לא
|מכשפה|ורוד או ירוק?ירוק!

|פיה|סדרות החודש:critical role, its ok not to be ok, love the way you are
|פיה|סרטי החודש:
|פיה|שירי החודש:
|פיה|ספרי החודש:הספרים של בדרת המג'יסטיריום
|פיה|דמויות החודש: ליידי וקסליה דה רולו, הגבירה של הציד האפור ו והליידי של הבית הראשון לוויטסטון
|פיה|שחקני החודש:לורה ביילי!
|פיה|קראש החודש:לורה ביילי! DUH
|פיה|ציטוט חודשי:crap-tastic
|פיה|סיבה למסיבה:none
|פיה|סיפור החודש: איך השגתי כרטיסים להופעה חיה של CR
|פיה|למה אתם מצפים בחודש דצמבר:- שיעבור

🦋מה פרק הבכורה האהוב עליכם? wandavision
|גיטרה|איזה מעשה חסר פחד עשיתם ואתם גאים בו? לעמוד כחומה בין ילד בן 16 לקבצת הנערים שרצתה להרביץ לו
☔אם הייתם צריכים לדבר עכשיו במשך 10 דקות על סדרה כלשהי במה הייתם בוחרים? critical role, קמפיין 2 כאילו, מה השאלה!
🧣מאכל אדום אהוב?שקשוקה ו הריבה שבאה מעל הסקון בתה של אחר הצהריים
🩷דמות טלווזיונית שהייתם רוצים בתור מאהב/ת? , ליידי וקסליה דה רולו, הגבירה של הציד האפור ו והליידי של הבית הראשון לוויטסטון...איך זאת שאלה?
🪩סיפור מהפולקלור היהודי שהייתם רוצים להפוך לסדרה? מצדה, הסיפור האמיתי
🥂מותר לכם לבחור לביבות או סופגניות ומה שלא תבחרו יעלם לנצח. מה תבחרו?לביבות!
💎סנטה קלאוס התגנב דרך הארובה בחצות והביא לכם את מתנת חלומותיכם לכריסמס, מה קיבלתם?צק על סך 100 מיליון דולר ותרופה לכל המחלות הידועות לאדם, אני אדם צנוע!
✍️מי הדמות ממחלקת המשוררים המעונים האהובה עליכם? (תחשבו טייפ של אומן מיוסר כזה)

Lion_Heart

Well-known member
|מכשפה|שם/כינוי: pierre , becouse my bladders empty
|מכשפה|גיל בגימטריה:לא
|מכשפה|ורוד או ירוק?ירוק!

|פיה|סדרות החודש:critical role, its ok not to be ok, love the way you are
|פיה|סרטי החודש:
|פיה|שירי החודש:
|פיה|ספרי החודש:הספרים של בדרת המג'יסטיריום
|פיה|דמויות החודש: ליידי וקסליה דה רולו, הגבירה של הציד האפור ו והליידי של הבית הראשון לוויטסטון
|פיה|שחקני החודש:לורה ביילי!
|פיה|קראש החודש:לורה ביילי! DUH
|פיה|ציטוט חודשי:crap-tastic
|פיה|סיבה למסיבה:none
|פיה|סיפור החודש: איך השגתע כרטיסים להופעה חיה של CR
|פיה|למה אתם מצפים בחודש דצמבר:- שיעבור

🦋מה פרק הבכורה האהוב עליכם? wandavision
|גיטרה|איזה מעשה חסר פחד עשיתם ואתם גאים בו? לעמוד כחומה בין ילד בן 16 לקבצת הנערים שרצתה להרביץ לו
☔אם הייתם צריכים לדבר עכשיו במשך 10 דקות על סדרה כלשהי במה הייתם בוחרים? critical role, קמפיין 2 כאילו, מה השאלה!
🧣מאכל אדום אהוב?שקשוקה ו הריבה שבאה מעל הסקון בתה של אחר הצהריים
🩷דמות טלווזיונית שהייתם רוצים בתור מאהב/ת? , ליידי וקסליה דה רולו, הגבירה של הציד האפור ו והליידי של הבית הראשון לוויטסטון...איך זאת שאלה?
🥂מותר לכם לבחור לביבות או סופגניות ומה שלא תבחרו יעלם לנצח. מה תבחרו?לביבות!
💎סנטה קלאוס התגנב דרך הארובה בחצות והביא לכם את מתנת חלומותיכם לכריסמס, מה קיבלתם?צק על סך 100 מיליון דולר ותרופה לכל המחלות הידועות לאדם, אני אדם צנוע!
✍️מי הדמות ממחלקת המשוררים המעונים האהובה עליכם? (תחשבו טייפ של אומן מיוסר כזה)

Lhuna3

Well-known member
|פיה|סרטי החודש: תיקי ביבי :-P: .
למה עשית לעצמך את זה?
|פיה|ספרי החודש: חצר של ערפל וזעם, הצלילים שהשארת מאחור, לתלות את הירח, כתר העצמות הזהובות(א' וב'), לפני הגשמים, התאמה מושלמת, נערת שנות העשרים, אתה אני הכל, למחרת היום, משקלו של פסנתר, חנות ספרים במגדלור, ככה זה תמיד. הסודות של הלנה(שייכנס גם להחודש, כי סיימתי אותו לפני עשר דק' בערך)
שוב אני מקנאה!
|פיה|למה אתם מצפים בחודש דצמבר: לסנדרסון החדש, משהו קליל של יותר מ-1000(באנגלית!) עמודים ויעסיק אותי לפחות שבועיים.
איזה כיף זה ספר ארוך!
|גיטרה|איזה מעשה חסר פחד עשיתם ואתם גאים בו? נסעתי לחו"ל לבד.
|כן| גם אני :-]
🧣מאכל אדום אהוב? תפוח?
תזהרי ממכשפות זקנות.
🥂מותר לכם לבחור לביבות או סופגניות ומה שלא תבחרו יעלם לנצח. מה תבחרו? להעלים לביבות.
;-( זה לא יהיה עולם ששווה לחיות בו.
:-D

Lhuna3

Well-known member
|מכשפה|ורוד או ירוק?|קדימה|בגדול ורוד אני יותר אוהבת אבל תלוי למה. נגיד ללק אני מעדיפה ירוק. בגדים גם.
אז למה ורוד למשל?
הטירון - יס החזירו לש"ח ומניגיד לכם? זה יותר כיף לי כמעט מכל דבר אחר. לפעמים כל מה שאדם צריך זה סדרת משטרה חמודה.
מה זה הטירון? למה לא שמעתי על זה?
אבל גם ג'ונתן ביילי גם בוויקד וגם בראיונות קידום. למה הוא כזה מושלם???|מאוהב|
אה, לא ידעתי שהוא גם בוויקד.
|פיה|ציטוט חודשי:|קדימה|אני: "אם סקיי* [הכלבה שאבא שלי הביא] היא באחריות אבא אז הוא אבא שלה נכון?"
"כן"
"אז היא אחותינו?"
"כן"
"תמיד ידעתי שאחותי כלבה".
חחחחחחחחחח
*אגב סקיי החלטתי לקרוא לה סקייקרו.
מגניב! |כן|
|פיה|סיפור החודש:|קדימה|המוח שלי שבוע שעבר היה מחוק לחלוטין.
תפסיקי לעשות סמים.
ביום אחד: איחרתי לאזכרה של סבתא בחצי שעה כי לא הערכתי טוב זמנים [אני לא בנאדם מאחר!],
:-(
הזמנתי כרטיסים לסרט ליום לפני ורק במזל גיליתי את זה אז שילמתי פעמיים.
;-#
ואז מחקתי בטעות את הכרטיס מהמייל.
|פנים|
וזרקתי בטעות תרופות לפח.
:eek:
אני מקווה שפה סיפור האימה הזה נגמר.
|פיה|למה אתם מצפים בחודש דצמבר:|קדימה|אני טסה לחו"ל עוד 3 ימים|זורו| בתקווה שיהיה שלג|הלוואי|.
לאן הפעם? עם כל המישפוחה? (ואם כן אז מי שומר על סקייקרו?)
|גיטרה|איזה מעשה חסר פחד עשיתם ואתם גאים בו?|קדימה|שנה שעברה כשהבאתי את עצמי למסיבות ומפגשי סוויפטים בלי להכיר אף אחד.
זה באמת היה מרשים.
🧣מאכל אדום אהוב?|קדימה|עגבניה!
חחח ובשאלון הקודם שלך היה עליה שאלה שלמה, אני מתחילה להבין שאת רצינית בנוגע לעגבניות.
🗽היעד שלכם במרחק 1989 מטר. איך תגיעו? (אוטו, רגל, אוטובוס, אחר?)|קדימה|זה מאד תלוי מה היעד ואיפה אני. נגיד בעיר איפה שאני גרה אני לא אקח אוטו בחיים. או קורקינט או אוטובוס. אולי אפילו ברגל אם אין מסלול קורקינט בטיחותי ואוטבוס נורמלי כי זה גבולי. אצל ההורים שלי איפה שאין בעיות חניה בקלות לוקחת אוטו למרחק כזה:-D
חחח זה ההבדל בין לגור "בעיר" ולגור "בכפר" - אני בכלל לא חשבתי על חניה בהקשר של השאלה.
🐍לאיזה סדרה יש מוניטין לא מוצדק לטעמכם? (לטובה או לרעה)|קדימה|אנשים נורמלים די משעממת ולא כזאת מרגשת כמו שעשו ממנה.
אני חשבתי שהיא טובה אבל מאוד מדכאת. לא יצירת מופת או משהו אבל טובה.
ולטובה אולי אנג'ל. הרבה מעריצי באפי בכלל לא מתקרבים אליה וחבל.
|כן|
🪩סיפור מהפולקלור היהודי שהייתם רוצים להפוך לסדרה?|קדימה|כנראה דוד ויהונתן:-P:
ברורר חחחחח (רגע לא היה את הסדרה הזאת עם בעלך הקודם סבסטיאן סטן - זה לא היה איזה עיבוד מודרני של זה, או שעשיתי סלט עם סיפור אחר?)
🥂מותר לכם לבחור לביבות או סופגניות ומה שלא תבחרו יעלם לנצח. מה תבחרו?|קדימה|סורי סופגניות. ביי. לביבות אול דה וואי.
יאם!
✍️מי הדמות ממחלקת המשוררים המעונים האהובה עליכם? (תחשבו טייפ של אומן מיוסר כזה)|קדימה|ספייק|מאוהב| ליטרלי משורר מיוסר.
|פנים| אני לא מאמינה שלא זכרתי אותו אפילו ששמתי תמונה שלו בתשובון שלי! |מאוהב|
חמוד חחחחחח

didalf

Well-known member
אז למה ורוד למשל?
כל דבר אחר.

מה זה הטירון? למה לא שמעתי על זה?
the rookie. זה לא בשבילך זה פרוצדורלי:-P:
סתם סדרת משטרה חביבה. קלילה יחסית אפילו חצי קומית. במקור זה ניית'ן פיליון שמתגייס למשטרה בגיל מאוחר ולכן הוא טירון. בתכלס יס שמו ש"ח מעונה 5 אז הוא כבר לא טירון וזה פשוט צוות שוטרים חמוד כזה ואני נהנית מהדינמיקה שלהם ושיפ ספציפי.
אה, לא ידעתי שהוא גם בוויקד.
ברור זה חלק חשוב|מאוהב|

תפסיקי לעשות סמים.
טוב אמא|מצדיע|

אני מקווה שפה סיפור האימה הזה נגמר.
בינתיים כן.
לאן הפעם? עם כל המישפוחה? (ואם כן אז מי שומר על סקייקרו?)
אני, אמא ואחותי. טיול בנות ליומולדת 30 של אחותי. סקייקרו נשארת עם אבא.
ולרומניה לעיירת סקי בתקווה שיהיה שלג.

זה באמת היה מרשים.
כן אה? תודה.
חחח ובשאלון הקודם שלך היה עליה שאלה שלמה, אני מתחילה להבין שאת רצינית בנוגע לעגבניות.
אני מאד רצינית בנוגע לעגבניות!
חחח זה ההבדל בין לגור "בעיר" ולגור "בכפר" - אני בכלל לא חשבתי על חניה בהקשר של השאלה.
חחחחחחחח וואי מעניין:-D

ברורר חחחחח (רגע לא היה את הסדרה הזאת עם בעלך הקודם סבסטיאן סטן - זה לא היה איזה עיבוד מודרני של זה, או שעשיתי סלט עם סיפור אחר?)
מממ זה היה יותר עיבוד של מלכות שאול והעימות שלו עם דוד. הם לא היו גייז שם|שפם| (כאילו סבסטיאן היה גרסה של יונתן והיה גיי אבל דייויד לא ובקושי הייתה להם אינטרקציה בכלל).

|פנים| אני לא מאמינה שלא זכרתי אותו אפילו ששמתי תמונה שלו בתשובון שלי! |מאוהב|
כן תתביישי לך!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|פיה|קראש החודש:
1733082902574.png
1733082930513.png
1733082977529.png

עדי|נחש| גרמה לי לרצות לראות שוב את עונה 1 של דרדוויל
ועכשיו אני גרמתי לעצמי לרצות לראות שוב את עונה 1 של ג'סיקה ג'ונס
דיכאון.
וזה גורם לי לחשוב על דוקטור הו.
רעיון מעולה לפרק שבו הדוקטור מגיע למצדה שתחת מצור ומנסה להציל אותם (אבל זאת נקודה קבועה בזמן בלה בלה בלה)
זה סיפור שעבר עיבודים, אבל אני אוהב את הגישה שלך שזאת תהיה קומדיה עם חיות מדברות.

אבל בטח מה שתקבלי זאת דרמה שבה החד קרן שעל התיבה נרצח ויש חקירה שלמה לגלות מי רצח אותו. (אני יודע שאת חושבת שזאת החד-קרנית, אבל דווקא לא)(אני לא אספר לך מי זה היה כי זה ספוילר)(נו טוב, את בכל מקרה לא תצפי - זאת היה הנחש)(סוג של הפוך על הפוך מבחינת הציפיות)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אף אחד כבר לא יתעלה על איך שעשה אותו ארמדילו החגים
חחחחחח
נכון
אבל אם היו עושים לזה סיפור מגניב עם המון סרטים בחיבור עם דמות אייקונית כמו סנטה קלאוס (שאגב אין לו שום קשר ללידה של ישו) אז לרוס היה קל יותר לעניין את בן בעניין.

אוקי עכשיו בא לי לראות את הפרק הזה של חברים

LeAnnDylan

Well-known member
אבל לבנתיים: שלג או גשם?
אם השלג stackable אז שלג. אם לא, אז גשם.

|מכשפה|שם/כינוי: THE Green Witch
|מכשפה|גיל בגימטריה: אליהו
|מכשפה|ורוד או ירוק?

כאילו אני יודעת שהתכוונת לגלינדה או אלפבה אז כמובן שאידינה. למרות שבסרט החדש אני לא אוהבת את סינת'יה ואריאנה הרבה יותר מצחיקה. ואם הולכים על אגת'ה או ליליה, אז אומנם יש מקום לתחרות אבל גם ברור שאגת'ה. אז נראה לי שבסוף ירוק לוקח כי גם סיהוקס דהה (זה מזכיר לי שרציתי לקנות ג'רזי ירוקה חדשה כי זו שיש לי היא של הקוורטרבאק הישן שלנו:-( נראה אם אני אזכור לעשות את זה בסוף השאלון הזה.)

|פיה|סדרות החודש:
Agatha All Along - עשיתי צפיה חוזרת. ונראה לי שגם מכמות הקטעים מהסדרה שקופצים לי בפיד באינסטוש כל הזמן, יש מצב שצפיתי בה פעם נוספת דרכם|חבול|:-D
Disclaimer - איפשהו באמצע של הסדרה היא איבדה אותי קצת כשהפכה לפורנו רך. אבל פרק הסיום שלה היה מוצלח אז לפחות לא נשארתי עם טעם מר.
Person of Interest - סהר בשעה טובה סיים את הסדרה ועכשיו אני הוא מבלבל לי את המוח שהוא רוצה ספין אוף😂 שיצטרף למועדון!
Shrinking - האמת שאני בפיגור של כמה פרקים של זה. אבל זה כי אני משדלת למתוח אותה כמה שיותר כי היא תכף תסתיים ואז אני אכנס לדיכאון;-(
Parks and Recreation - גם איתה עצרתי קצת עד שאסיים את ליגיון, ועכשיו כשהעונש הזה הסתיים אני יכולה לחזור לאפריל|מאוהב|
SVU - הפתקים שלי טוענים שראיתי את זה החודש. זה כנראה היה בתחילת החודש כי אין לי שום רקולקשן של זה.
Legion - אז סיימתי את זה בשעה טובה. אם אי פעם מישהו ימציא מכונת זמן ויחזיר אותי אחורה בזמן, אני אספר לעצמי שזה מספיק לצפות רק בקטעים של אוברי ושזו לא רמאות או קוויטריות לדלג על כל השאר.
Grey's Anatomy - היה איזה יום אחד שלא הצלחתי להירדם, אז שמתי לי פרק של זה ורבע שעה לתוכו ישנתי שנת ישרים.

|פיה|סרטי החודש:
Addicted To Fresno
The Little Hours
About Alex
Happiest Season
My Old Ass

מי רוצה לנחש בכמה מהסרטים האלה אוברי לא סטרייטית? :-P:

|פיה|שירי החודש: עדין שיר המכשפות. אבל גם שמעתי באיזה סטורי את השיר הזה ונתקעתי עליו איזה כמה ימים.
חוץ מאלה גם כמובן כל מיני ליאן ובילי.
|פיה|ספרי החודש: שקלתי לקנות לקציצי את הספר כריסמס של אוברי. היא אומנם עדין לא בת שנתיים אבל אף פעם לא מוקדם מידי to stan.
|פיה|דמויות החודש: ריו וכל שאר הדמויות של אוברי.
|פיה|שחקני החודש: אוברי|לב|
|פיה|קראש החודש: I mean...|מזיע|

|פיה|סיבה למסיבה: אני לא יודעת אם זו סיבה למסיבה כי חשבון הבנק שלי צועק הצילו, אבל קניתי כרטיס טיסה לבוסטון. אני הולכת לבלות את חנוכה, כריסמס וניו ייר עם בת דודה שלי|לב|
|פיה|סיפור החודש: וואי היו לי מלא סיפורים לספר לכם אבל כל הגיפים האלה עשו לי חם וקצת קשה לי לחשוב עכשיו|מזיע|
|פיה|למה אתם מצפים בחודש דצמבר: לעלות לפלייאוף בפנטזי. ולחופשה.

🦋מה פרק הבכורה האהוב עליכם? וואי קשה לחשוב על פרק אחד מסדרה אחת בלבד. אבל נגיד אני זוכרת מאוד לטובה את פרקי הפתיחה של דקסטר, נקמה, שקרים קטנים גדולים וגיבורים.
|גיטרה|איזה מעשה חסר פחד עשיתם ואתם גאים בו? עזבתי את החיים שלי בארץ ועברתי לפה בהתראה של שבועיים.
☔אם הייתם צריכים לדבר עכשיו במשך 10 דקות על סדרה כלשהי במה הייתם בוחרים? 10 דקות זה כלום. אני יכולה לדבר על כל אחת מסדרות החודש שלי במשך 10 דקות. אבל אם את מתכוונת למשהו שאני אוהבת ובא לי לחפור עליו במשך 10 דקות אז בטח תוכנית הבוקר או מבוקש לחקירה (אני יודעת שנראה שגם אגת'ה אבל אני בעיקר אדבר על ריו ואם זה נחשב אז תכניסי גם אותה לרשימה). אגב זה מצחיק ששאלת כי בדיוק השבוע נתתי לאיזה מישהי בעבודה הרצאה במשך 10 דקות על המאה. אבל העשר דקות היו בעיקר כדי להסביר את הפרמיס של הסדרה. אפילו לא נכנסתי להאם אהבתי אותה או לא:-D
🧣מאכל אדום אהוב? תותים או פטל.
🗽היעד שלכם במרחק 1989 מטר. איך תגיעו? (אוטו, רגל, אוטובוס, אחר?) זה רק קצת יותר ממייל. אני יכולה ללכת את זה.
🐍לאיזה סדרה יש מוניטין לא מוצדק לטעמכם? (לטובה או לרעה) לתוכנית הבוקר יש מוניטין (ברשת) של תוכנית לא משהו והם כולם חיים בסרט😤

מה זו השאלה הזאת? איך בכלל אפשר לבחור?! אפשר לוותר על דמות טלוויזיות ופשוט לבחור את אוברי? כי זה מה שבא לי.
ואם את מתעקשת על דמות|שפם|:-[ אני רוצה את ג'ון ריס, ואת ברדלי ג'קסון (של עונה 2), ואוליביה דאנהם, ופיטר פלוריק וניית'ן פטרלי, ורובי של וואנס ואפריל לדגייט ודפנה מאור.
🪩סיפור מהפולקלור היהודי שהייתם רוצים להפוך לסדרה? מה? היית על סמי הזייה כשחיברת את השאלון הזה? מה את רוצה ממני??
🥂מותר לכם לבחור לביבות או סופגניות ומה שלא תבחרו יעלם לנצח. מה תבחרו? מעלימה את שניהם. למי אכפתתתת תביאו לי עוגיות שושנים!!
💎סנטה קלאוס התגנב דרך הארובה בחצות והביא לכם את מתנת חלומותיכם לכריסמס, מה קיבלתם? את אוברי פלאזה עטופה בסרט.
✍️מי הדמות ממחלקת המשוררים המעונים האהובה עליכם? (תחשבו טייפ של אומן מיוסר כזה) אני שונאת אמנים מיוסרים.

📷תמונה ו/או וידאו ו/או מתכון ללביבות שתרצו לחלוק עם הכיתה:
אני לא רוצה שתחשבו לרגע ששכחתי מאהבת חיי. נסעתי 4 שעות בגשם כדי לראות אותה מופיעה|לב|
thumbnail_IMG_3390.jpg

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
תפוז לא נתן לי להכניס את כל הציטוטים החודשיים שלי בהודעה המקורית אז תצטרכו לסבול אותי בעוד הודעה כי אני לא מוותרת על אף גיף!
|פיה|ציטוט חודשי:

didalf

Well-known member
|מכשפה|שם/כינוי: THE Green Witch
|מכשפה|ורוד או ירוק?
כמובן
כאילו אני יודעת שהתכוונת לגלינדה או אלפבה אז כמובן שאידינה. למרות שבסרט החדש אני לא אוהבת את סינת'יה ואריאנה הרבה יותר מצחיקה. ואם הולכים על אגת'ה או ליליה, אז אומנם יש מקום לתחרות אבל גם ברור שאגת'ה. אז נראה לי שבסוף ירוק לוקח כי גם סיהוקס דהה (זה מזכיר לי שרציתי לקנות ג'רזי ירוקה חדשה כי זו שיש לי היא של הקוורטרבאק הישן שלנו:-( נראה אם אני אזכור לעשות את זה בסוף השאלון הזה.)
חחחחח אמנם וויקד היה ההשראה אבל התכוונתי נטו לצבע לא לבחור דמויות. אבל אהבתי את התשובה המפורטת שלך.
ראית את הסרט החדש? לא אהבת את אלפבה בכלל? למה? או שיש לך אנטי לשחקנית בלי קשר?
נו קנית עוד חולצה?
Agatha All Along - עשיתי צפיה חוזרת. ונראה לי שגם מכמות הקטעים מהסדרה שקופצים לי בפיד באינסטוש כל הזמן, יש מצב שצפיתי בה פעם נוספת דרכם|חבול|:-D
אמאלה מי היה מאמין שתהיי ככ אובססיבית לסדרת מארוול על מכשפות?:-D
Parks and Recreation - גם איתה עצרתי קצת עד שאסיים את ליגיון, ועכשיו כשהעונש הזה הסתיים אני יכולה לחזור לאפריל|מאוהב|
יוהוו
Legion - אז סיימתי את זה בשעה טובה. אם אי פעם מישהו ימציא מכונת זמן ויחזיר אותי אחורה בזמן, אני אספר לעצמי שזה מספיק לצפות רק בקטעים של אוברי ושזו לא רמאות או קוויטריות לדלג על כל השאר.
או אם היית מקשיבה לי נגיד
Grey's Anatomy - היה איזה יום אחד שלא הצלחתי להירדם, אז שמתי לי פרק של זה ורבע שעה לתוכו ישנתי שנת ישרים.
:-D
|פיה|סרטי החודש:
Addicted To Fresno
The Little Hours
About Alex
Happiest Season
My Old Ass

מי רוצה לנחש בכמה מהסרטים האלה אוברי לא סטרייטית? :-P:
99%

חוץ מאלה גם כמובן כל מיני ליאן ובילי.
לרגע תהיתי ממתי את שומעת בילי אייליש עד שנזכרתי שאצלך זה בילי ג'ואל.

|פיה|ספרי החודש: שקלתי לקנות לקציצי את הספר כריסמס של אוברי. היא אומנם עדין לא בת שנתיים אבל אף פעם לא מוקדם מידי to stan.
חינוך זה חשוב.

היא בהחלט נראית הרבה יותר טוב בעונה 3.
|פיה|סיבה למסיבה: אני לא יודעת אם זו סיבה למסיבה כי חשבון הבנק שלי צועק הצילו, אבל קניתי כרטיס טיסה לבוסטון. אני הולכת לבלות את חנוכה, כריסמס וניו ייר עם בת דודה שלי|לב|
יאייי
|פיה|סיפור החודש: וואי היו לי מלא סיפורים לספר לכם אבל כל הגיפים האלה עשו לי חם וקצת קשה לי לחשוב עכשיו|מזיע|
התקררת? יופי תספרי.
|פיה|למה אתם מצפים בחודש דצמבר: לעלות לפלייאוף בפנטזי. ולחופשה.
בהצלחה.

🦋מה פרק הבכורה האהוב עליכם? וואי קשה לחשוב על פרק אחד מסדרה אחת בלבד. אבל נגיד אני זוכרת מאוד לטובה את פרקי הפתיחה של דקסטר, נקמה, שקרים קטנים גדולים וגיבורים.
וואי נכון הפרק הראשון של דקסטר מעולה, סוחף אותך ישר.
|גיטרה|איזה מעשה חסר פחד עשיתם ואתם גאים בו? עזבתי את החיים שלי בארץ ועברתי לפה בהתראה של שבועיים.
נראה לי ניצחת.

☔אם הייתם צריכים לדבר עכשיו במשך 10 דקות על סדרה כלשהי במה הייתם בוחרים? 10 דקות זה כלום. אני יכולה לדבר על כל אחת מסדרות החודש שלי במשך 10 דקות. אבל אם את מתכוונת למשהו שאני אוהבת ובא לי לחפור עליו במשך 10 דקות אז בטח תוכנית הבוקר או מבוקש לחקירה (אני יודעת שנראה שגם אגת'ה אבל אני בעיקר אדבר על ריו ואם זה נחשב אז תכניסי גם אותה לרשימה). אגב זה מצחיק ששאלת כי בדיוק השבוע נתתי לאיזה מישהי בעבודה הרצאה במשך 10 דקות על המאה. אבל העשר דקות היו בעיקר כדי להסביר את הפרמיס של הסדרה. אפילו לא נכנסתי להאם אהבתי אותה או לא:-D
חחחחחחח מה יש להסביר על זה 10 דקות?

🧣מאכל אדום אהוב? תותים או פטל.
תותים|כן| פטל רק בתור ויטמניצ'יק.
🗽היעד שלכם במרחק 1989 מטר. איך תגיעו? (אוטו, רגל, אוטובוס, אחר?) זה רק קצת יותר ממייל. אני יכולה ללכת את זה.
כל הכבוד.

I'll allow it

מה זו השאלה הזאת? איך בכלל אפשר לבחור?! אפשר לוותר על דמות טלוויזיות ופשוט לבחור את אוברי? כי זה מה שבא לי.
כמובן.
🪩סיפור מהפולקלור היהודי שהייתם רוצים להפוך לסדרה? מה? היית על סמי הזייה כשחיברת את השאלון הזה? מה את רוצה ממני??
מממ כן הייתה לי התחכמות מאד ספציפית שבגללה חלק מהשאלות קצת עקומות אבל דווקא זה שאלה פשוטה יחסית. סיפור מהתנך או משהו.

🥂מותר לכם לבחור לביבות או סופגניות ומה שלא תבחרו יעלם לנצח. מה תבחרו? מעלימה את שניהם. למי אכפתתתת תביאו לי עוגיות שושנים!!
מה זה עוגיות שושנים?
💎סנטה קלאוס התגנב דרך הארובה בחצות והביא לכם את מתנת חלומותיכם לכריסמס, מה קיבלתם? את אוברי פלאזה עטופה בסרט.
לשמלה שלה יש קצת צורה של סרט

אבל מה נגמרו לדרו כלי המטבח שאת רוצה?
✍️מי הדמות ממחלקת המשוררים המעונים האהובה עליכם? (תחשבו טייפ של אומן מיוסר כזה) אני שונאת אמנים מיוסרים.
מתאים לך.

חחחח לגבי הסצנה הזאת ראיתי באינטרנט שאמרו שזה מצחיק לצפות בדיעבד כי אגת'ה המציאה את השיר אז מה ג'ן מתכווחת איתה?:-D

Lhuna3

Well-known member
אבטיח, פתאום עכשיו, פתאום אדום.
חחח יפה!
ואם לא מתקיימים התנאים ואין חניה בקצה?
אממממ אז כנראה שתלוי באיזו רמה הם לא מתקיימים ובאיזו רמה אין חניה.
כלומר 2 ק"מ בעליה באוגוסט אני לא אעשה כי אני אמות, אז אם ממש ממש אין חניה כנראה כבר עדיף לקחת אוטובוס.
ידעתי שאסור לסמוך עליכם והייתי צריכה להדגיש מתנות פיזיות אמיתיות בלבד|שפם|
מאוחר מידי להוסיף תנאים.

Lhuna3

Well-known member
וואו כל הכבוד! |כתר|
🧣מאכל אדום אהוב?שקשוקה
יאם.
ו הריבה שבאה מעל הסקון בתה של אחר הצהריים
מה אתה מלך אנגליה? :-D
כמה מהן מגלמת לורה ביילי?
זה באמת יכול להיות דרמה חזקה.

למעלה