Lhuna3
Well-known member
שם/כינוי: עדי / לונה3
גיל בגימטריה:
ורוד או ירוק? ירוק. אגב, ידעתם שבמאה ה-19 ורוד נחשב צבע של בנים וכחול של בנות?
סדרות החודש:
A man on the inside - איזו סדרה מתוקה! אני לגמרי מחכה לעונה 2.
דוקטור הו 2005 אנחנו בעונה 2.
רוחות רפאים UK
+ ש"חים של מחלקת גנים ונוף + חברים
סרטי החודש:
הכול בכל מקום בבת אחת (עוד לא ראיתי אותו, אבל רציתי לראות אותו וחיפשתי איך, אז אני אעשה שיר ואבחר בו)
שירי החודש:
מטקות - ג'ימבו ג'יי
ספרי החודש:
מקווה שאת בטוב (I hope this finds you well), מאת נטלי סו - מאוד אהבתי.
the dreaming void - זה לא קל אבל אני מאוד רוצה לדעת לאן זה הולך.
דמויות החודש:
כל הדמויות הראשיות ב-a man on the inside
שחקני החודש:
כל השחקנים שם גם
קראש החודש:
ציטוט חודשי: לא זוכרת
סיבה למסיבה: אין.
סיפור החודש: אין.
למה אתם מצפים בחודש דצמבר: לכלום.
מה פרק הבכורה האהוב עליכם? של ווסטוורלד. פרק פתיחה שהשאיר אותי בוואו חזק. לא זוכרת עוד פרק בכורה של סדרה שהיה מדהים במיוחד.
איזה מעשה חסר פחד עשיתם ואתם גאים בו? התיישבתי בספסל האחורי של האוטובוס בדרך חזרה מביה"ס. היה מקובל שרק הבנים של י"ב היו יושבים בו ואני הייתי בכיתה ט' (השנה הראשונה של התיכון אצלנו) ולא היה מקום לי ולעוד כמה ילדים ורק שם היה פנוי, וכולם היו בשוק, ואחרי שירדנו אז הבנים מהשכבה שלי אמרו לי שהם בחיים לא היו מעיזים לעשות את זה כי היו נותנים להם מכות. אני לא חשבתי שזה היה כזה אמיץ כי היה לי ברור שהם לא היו מרביצים לילדה, ועוד כזאת קטנטונת ועדינה כמוני, כאילו אפילו בשבילם זה היה מוגזם והם היו חוטפים על זה עונשים כבדים. אבל עדיין שאר הילדים ראו את זה ככה.
אם הייתם צריכים לדבר עכשיו במשך 10 דקות על סדרה כלשהי במה הייתם בוחרים?
באפי? תכלס אם הכוונה לתת הרצאה של 10 דקות רצופות שרק אני מדברת אז לא הייתי יכולה על כלום. אבל שיחה עם אחרים שבאותו עניין כן.
מאכל אדום אהוב?
א-ב-ט-י-ח (אני יודעת זאת פתאום)
היעד שלכם במרחק 1989 מטר. איך תגיעו? (אוטו, רגל, אוטובוס, אחר?)
המממ קצת פחות מ-2 קילומטר.... אם יש מזג אוויר נעים יחסית ואני לא ממהרת וזה לא בעליה רוב הדרך, אני יכולה לעשות את זה ברגל.
אם לא מתקיימים התנאים הנ"ל, אז באוטו שלי.
לאיזה סדרה יש מוניטין לא מוצדק לטעמכם? (לטובה או לרעה)
אמממ כרגע עולה לי בזכרון רק הלוטוס הלבן כאוברייטד.
🩷דמות טלווזיונית שהייתם רוצים בתור מאהב/ת?
ראו למעלה
🪩סיפור מהפולקלור היהודי שהייתם רוצים להפוך לסדרה?
אם נחשיב את התורה בתור הפולקלור היהודי, אז
תיבת נוח, זה יכול להיות קומדיה מצחיקה שהחיות מדברות והן לא מסתדרות אחת עם השניה ויש ביניהן כל מיני שידוכים מוזרים, ונוח והמשפחה שלו מנסים כל הזמן למנוע מחיות לאכול חיות אחרות ולנסות לפשר בין אלו שרבות ויש להם המון צרות עם זה.
מותר לכם לבחור לביבות או סופגניות ומה שלא תבחרו יעלם לנצח. מה תבחרו? לביבות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 המאכל הכי אהוב עלי בעולם אבר!
סנטה קלאוס התגנב דרך הארובה בחצות והביא לכם את מתנת חלומותיכם לכריסמס, מה קיבלתם? מכונת זמן.
מי הדמות ממחלקת המשוררים המעונים האהובה עליכם? (תחשבו טייפ של אומן מיוסר כזה) אני לא מצליחה לחשוב על דמות כזאת אולי תהיה לי השראה מתשובות של אחרים.
תמונה ו/או וידאו ו/או מתכון ללביבות שתרצו לחלוק עם הכיתה:
גיל בגימטריה:
ורוד או ירוק? ירוק. אגב, ידעתם שבמאה ה-19 ורוד נחשב צבע של בנים וכחול של בנות?
סדרות החודש:
A man on the inside - איזו סדרה מתוקה! אני לגמרי מחכה לעונה 2.
דוקטור הו 2005 אנחנו בעונה 2.
רוחות רפאים UK
+ ש"חים של מחלקת גנים ונוף + חברים
סרטי החודש:
הכול בכל מקום בבת אחת (עוד לא ראיתי אותו, אבל רציתי לראות אותו וחיפשתי איך, אז אני אעשה שיר ואבחר בו)
שירי החודש:
מטקות - ג'ימבו ג'יי
ספרי החודש:
מקווה שאת בטוב (I hope this finds you well), מאת נטלי סו - מאוד אהבתי.
the dreaming void - זה לא קל אבל אני מאוד רוצה לדעת לאן זה הולך.
דמויות החודש:
כל הדמויות הראשיות ב-a man on the inside
שחקני החודש:
כל השחקנים שם גם
קראש החודש:
ציטוט חודשי: לא זוכרת
סיבה למסיבה: אין.
סיפור החודש: אין.
למה אתם מצפים בחודש דצמבר: לכלום.
מה פרק הבכורה האהוב עליכם? של ווסטוורלד. פרק פתיחה שהשאיר אותי בוואו חזק. לא זוכרת עוד פרק בכורה של סדרה שהיה מדהים במיוחד.
איזה מעשה חסר פחד עשיתם ואתם גאים בו? התיישבתי בספסל האחורי של האוטובוס בדרך חזרה מביה"ס. היה מקובל שרק הבנים של י"ב היו יושבים בו ואני הייתי בכיתה ט' (השנה הראשונה של התיכון אצלנו) ולא היה מקום לי ולעוד כמה ילדים ורק שם היה פנוי, וכולם היו בשוק, ואחרי שירדנו אז הבנים מהשכבה שלי אמרו לי שהם בחיים לא היו מעיזים לעשות את זה כי היו נותנים להם מכות. אני לא חשבתי שזה היה כזה אמיץ כי היה לי ברור שהם לא היו מרביצים לילדה, ועוד כזאת קטנטונת ועדינה כמוני, כאילו אפילו בשבילם זה היה מוגזם והם היו חוטפים על זה עונשים כבדים. אבל עדיין שאר הילדים ראו את זה ככה.
אם הייתם צריכים לדבר עכשיו במשך 10 דקות על סדרה כלשהי במה הייתם בוחרים?
באפי? תכלס אם הכוונה לתת הרצאה של 10 דקות רצופות שרק אני מדברת אז לא הייתי יכולה על כלום. אבל שיחה עם אחרים שבאותו עניין כן.
מאכל אדום אהוב?
א-ב-ט-י-ח (אני יודעת זאת פתאום)
היעד שלכם במרחק 1989 מטר. איך תגיעו? (אוטו, רגל, אוטובוס, אחר?)
המממ קצת פחות מ-2 קילומטר.... אם יש מזג אוויר נעים יחסית ואני לא ממהרת וזה לא בעליה רוב הדרך, אני יכולה לעשות את זה ברגל.
אם לא מתקיימים התנאים הנ"ל, אז באוטו שלי.
לאיזה סדרה יש מוניטין לא מוצדק לטעמכם? (לטובה או לרעה)
אמממ כרגע עולה לי בזכרון רק הלוטוס הלבן כאוברייטד.
🩷דמות טלווזיונית שהייתם רוצים בתור מאהב/ת?
ראו למעלה
🪩סיפור מהפולקלור היהודי שהייתם רוצים להפוך לסדרה?
אם נחשיב את התורה בתור הפולקלור היהודי, אז
תיבת נוח, זה יכול להיות קומדיה מצחיקה שהחיות מדברות והן לא מסתדרות אחת עם השניה ויש ביניהן כל מיני שידוכים מוזרים, ונוח והמשפחה שלו מנסים כל הזמן למנוע מחיות לאכול חיות אחרות ולנסות לפשר בין אלו שרבות ויש להם המון צרות עם זה.
מותר לכם לבחור לביבות או סופגניות ומה שלא תבחרו יעלם לנצח. מה תבחרו? לביבות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 המאכל הכי אהוב עלי בעולם אבר!
סנטה קלאוס התגנב דרך הארובה בחצות והביא לכם את מתנת חלומותיכם לכריסמס, מה קיבלתם? מכונת זמן.
מי הדמות ממחלקת המשוררים המעונים האהובה עליכם? (תחשבו טייפ של אומן מיוסר כזה) אני לא מצליחה לחשוב על דמות כזאת אולי תהיה לי השראה מתשובות של אחרים.
תמונה ו/או וידאו ו/או מתכון ללביבות שתרצו לחלוק עם הכיתה: