גם בא לי לראות את הסדרה הזאת שוב. או לפחות את העונה הראשונה שלה.
מה מונע בעדך?
חחחחח אמנם וויקד היה ההשראה אבל התכוונתי נטו לצבע לא לבחור דמויות. אבל אהבתי את התשובה המפורטת שלך.
אה, אז ירוק. אני בכלל לא אוהבת ורוד.
ראית את הסרט החדש? לא אהבת את אלפבה בכלל? למה? או שיש לך אנטי לשחקנית בלי קשר?
לא ראיתי את הסרט. לא כזה בא לי עליו. ויש לי אנטי לשחקנית אחרי שהיא יצאה על המעריץ/ה שעשו את הפאן ארט שמשווה את הפוסטר של הסרט הזה למקורי והיא נשמעה די פסיכוטית במרמור שלה. הכי טנקיו נקסט.
לא של סיהוקס. אבל הזמנתי לי עוד סווטשירט של אוברי כי אני צריכה משהו ארוך ללבוש אצל בת דודה שלי
(אנד ביפור יו ג'אג' מי, הסוויטשירט היה במבצע של סייבר מאנדיי והג'רזי לא
)
אמאלה מי היה מאמין שתהיי ככ אובססיבית לסדרת מארוול על מכשפות?
אממ אני רוצה לציין שבמשך 20 שנה הסדרה האהובה עליי ביותר שהייתי אובססיבית אליה באותן רמות שאת רגילה אליהן הייתה מכושפות.
חוץ מזה מה יש לא לאהוב באגתה? קאסט נשי שלם ושתי שחקניות שאהבתי מאוד עוד לפני שהתחלתי לצפות בכלל.
או אם היית מקשיבה לי נגיד
הקשבתי לך וזה מה שקיבלתי. אני מאשימה אותך.
ממ קרוב. זה רק 5 סרטים אז האחוזים שלך קצת משונים. זה אמור להיות 80% אבל את צודקת, זה מרגיש יותר כמו 99%.
לרגע תהיתי ממתי את שומעת בילי אייליש עד שנזכרתי שאצלך זה בילי ג'ואל.
בעע זה מזכיר לי שאיזה אהבלה אחת מהעבודה שלי התחילה לריב איתי החודש שבילי אייליש זמרת טובה יותר מוויטני יוסטון
לייק ווקאלית! כאילו וטפ?! מילא להגיד שאת מעדיפה את בילי על פני וויטני, מה נעשה שיש אנשים שנולדו בלי חוש טעם. אבל גם חוש השמיעה שלה כנראה נפגם בלידה או משהו.
אני גם חושבת. הזמנתי לה את הספר על חשבון ההורים שלה וסר אמזון פריים אומר שהיא תקבל אוברי במתנה כבר מחר. הו הו הו
היא בהחלט נראית הרבה יותר טוב בעונה 3.
היא יפה יותר עם שיער ארוך, כן. אבל האמת שרק בפרק הראשון של עונה 1 היא נראתה ממש מוזר. בשאר היא הייתה סבבה.
לא, את ולונה העלתן לי את העצבים שוב ונהיה לי חם
חחחחחחח מה יש להסביר על זה 10 דקות?
פגשת אותי?? את יודעת שאני בן אדם חופר. נתתי לה את כל האינטרו של הסדרה לפני שהם נוחתים על כדו"א, אבל הייתי צריכה להסביר לפני למה הם בחלל ולמה בעצם שלחו אותם לקרקע ואיך הם הפכו לארק.
תותים
פטל רק בתור ויטמניצ'יק.
איכס מה ויטמינצ'יק
רק הפרי עצמו. (או בעוגת גבינה
)
מממ כן הייתה לי התחכמות מאד ספציפית שבגללה חלק מהשאלות קצת עקומות אבל דווקא זה שאלה פשוטה יחסית. סיפור מהתנך או משהו.
עזבי אותי מסיפורים מהתנ"ך. תביאי לי סרט עם אוברי ושהיא תעשה איזה תפקיד שהיא רוצה.
אין לזה קשר לחנוכה אבל היה ממש בא לי עליהן כשעניתי על השאלון. למעשה עדין בא לי עליהן.
לשמלה שלה יש קצת צורה של סרט
אבל מה נגמרו לדרו כלי המטבח שאת רוצה?
אה, הייתי צריכה משהו פיזי? אוקיי אז אני רוצה טוסטר אובן חדש שלה בצבע מרלו.
חחחח לגבי הסצנה הזאת ראיתי באינטרנט
שאמרו שזה מצחיק לצפות בדיעבד כי אגת'ה המציאה את השיר אז מה ג'ן מתכווחת איתה?
חח לגמרי!
אגב אם כבר הסצינה הזאת אז מישהו פרסם את זה בטוויטר וזה הצחיק אותי