The Twilight Zone דצמבר 2024 – סיכום חודש 🤯🥨🛵🐢🏋️‍♂️🎨⛈️

Lhuna3

Well-known member
the rookie. זה לא בשבילך זה פרוצדורלי:-P:
סתם סדרת משטרה חביבה. קלילה יחסית אפילו חצי קומית. במקור זה ניית'ן פיליון שמתגייס למשטרה בגיל מאוחר ולכן הוא טירון. בתכלס יס שמו ש"ח מעונה 5 אז הוא כבר לא טירון וזה פשוט צוות שוטרים חמוד כזה ואני נהנית מהדינמיקה שלהם ושיפ ספציפי.
נשמע נחמד. אולי אני דווקא אתן צ'אנס אם יתנו את זה מתישהו מההתחלה.
אני, אמא ואחותי. טיול בנות ליומולדת 30 של אחותי. סקייקרו נשארת עם אבא.
ולרומניה לעיירת סקי בתקווה שיהיה שלג.
איזה כיף לכן!
מממ זה היה יותר עיבוד של מלכות שאול והעימות שלו עם דוד. הם לא היו גייז שם|שפם| (כאילו סבסטיאן היה גרסה של יונתן והיה גיי אבל דייויד לא ובקושי הייתה להם אינטרקציה בכלל).
אה אז לא טעיתי בגדול וזה אכן היה זה, רק שאיכזבו במה שהתמקדו בו. :(

זה סיפור שעבר עיבודים, אבל אני אוהב את הגישה שלך שזאת תהיה קומדיה עם חיות מדברות.
אני לא מצליחה לחשוב על שום עיבוד שראיתי לסיפור תיבת נוח.
יש לך דוגמה שראית?
אבל בטח מה שתקבלי זאת דרמה שבה החד קרן שעל התיבה נרצח ויש חקירה שלמה לגלות מי רצח אותו. (אני יודע שאת חושבת שזאת החד-קרנית, אבל דווקא לא)(אני לא אספר לך מי זה היה כי זה ספוילר)(נו טוב, את בכל מקרה לא תצפי - זאת היה הנחש)(סוג של הפוך על הפוך מבחינת הציפיות)
זה עצוב מאוד.

didalf

Well-known member
אחכ נזכרתי שזה בכלל "אבטיח, פתאום אגס, פתאום מלון".
נשמע נחמד. אולי אני דווקא אתן צ'אנס אם יתנו את זה מתישהו מההתחלה.
כיף לי שזאת דווקא סדרה שלא קריטי לראות מהתחלה או במסודר.

איזה כיף לכן!
תודה:-]
אה אז לא טעיתי בגדול וזה אכן היה זה, רק שאיכזבו במה שהתמקדו בו. :(
לגמרי|שפם|

אני לא מצליחה לחשוב על שום עיבוד שראיתי לסיפור תיבת נוח.
אני מצליחה לחשוב רק על השיר עם הגמל והשיבוטה
ונראה לי היו קטעים ביהודים באים.

Lion_Heart

Well-known member
וואו כל הכבוד!
תודה, זה הרגיש מאוד חרואי
אכן יאאמי
מה אתה מלך אנגליה? :-D
לא, אבל הייתי בכמה וכמה ארוחות של תה אחר הצהריים
כמה מהן מגלמת לורה ביילי?
אמ...אמ...זאת דמות אחת , עם כמה תארים! וכן, זאת לורה ביילי...|לב||לב||לב||לב||לב||לב||לב||לב|
זה באמת יכול להיות דרמה חזקה.
נכון???

LeAnnDylan

Well-known member
|מכשפה|שם/כינוי: לאחרונה התברר שבמכון בו אני מתאמן קוראים לי זורו
|זורו|
|מכשפה|גיל בגימטריה:דורי זה 220.
נראה לי שהיית אמור לעשות את הגיל שלך לא השם:-D
|מכשפה|ורוד או ירוק? ירוק. צבע יותר חי.
תשובה נכונה.
|פיה|קראש החודש: מישהי בשם ונסה מורגן (ריברדייל), שאני מצפה לראות אותה בסדרה "נוכלת בשירות החוק" ('Wild Cards)
גיגלתי אותה והיא פג באינקובטור|בוכה|
|פיה|ציטוט חודשי:
*אם הוא חף מפשע הוא יתקשר למשטרה ואם הוא אשם הוא יתקשר לעו"ד (הדיפלומטית
יש לי חברה שהיא עורכת דין פלילית והיא כל הזמן אומרת לאנשים לא להתקשר או להגיע לתחנת משטרה בלי ליווי של עו"ד בחיים גם אם אתם חפים מפשע.
|גיטרה|איזה מעשה חסר פחד עשיתם ואתם גאים בו? יצאתי עם מפקדת בצה"ל למרות שזה היה לכאורה עשוי. בדיעבד התברר שהיא דו מינית, עם העדפה לנשים.
זה כל הנשים בעולם😂
☔אם הייתם צריכים לדבר עכשיו במשך 10 דקות על סדרה כלשהי במה הייתם בוחרים? אני מעדיף לדבר על כדורגל או כדורסל, עם כל אהבתי לטלוויזיה.
אוקיי אז על איזה קבוצות אתה מוכן לדבר במשך 10 דקות?
🗽היעד שלכם במרחק 1989 מטר. איך תגיעו? (אוטו, רגל, אוטובוס, אחר?) כנ"ל. הבנתי שהמסר הוא טיילר סוויפט? אני מעדיף את צ'רלי XCX.
"הבנתי שהמסר הוא טיילור סוויפט" זה ציטוט החודש שלי 😂
🩷דמות טלווזיונית שהייתם רוצים בתור מאהב/ת? וילאנל.
אני שמחה לראות שאם יש דבר אחד שמאחד את כולנו בפורום הזה זה שכולנו צפויים בטירוף:-D
📷תמונה ו/או וידאו ו/או מתכון ללביבות שתרצו לחלוק עם הכיתה:
רשום שזה חסום במדינה שלי. אני חושבת שהם גזענים|שפם|
קודם כל זה אותו גועל נפש ב"לייב אקשן" שזה בעצם אנימציה ממחושבת מגעילה כמו הרימייק המתועב ההוא.
תדעי לך שקציצי מאוד אוהבת את גרסת הלייב אקשן של אקונה מטטה:-D (בעיקר כי היא מתלהבת שיש שם אריה:-D) (לא אשמתי שהיא מוזרה עם הורים כאלה🤷‍♀️)
אולי אנחנו צריכים לעשות לסדרה צפייה חוזרת
על איזה סדרה אנחנו מדברים?|תוהה|
|מכשפה|ורוד או ירוק?|קדימה|בגדול ורוד אני יותר אוהבת אבל תלוי למה. נגיד ללק אני מעדיפה ירוק. בגדים גם.
ירוק ללק זה החיים!
|פיה|סדרות החודש:|קדימה|אאוטר בנקס עונה 4ב - קצת יותר טוב אבל עדיין לא וואו.
הטירון - יס החזירו לש"ח ומניגיד לכם? זה יותר כיף לי כמעט מכל דבר אחר. לפעמים כל מה שאדם צריך זה סדרת משטרה חמודה.
זהו? וואו חודש קשה.
אני לא מבינה איך בן אדם יכול לראות רק 2 דברים כל החודש?? גם כשהייתי כלואה עם סדרת העונה שלך שלושתרבעי חודש עדין הצלחתי לראות יותר דברים:-D וזה ידוע שלי יש הרבה פחות שעות ביממה ממך!
|פיה|סרטי החודש:|קדימה|פה יותר טוב. כאילו אין הרבה אבל שניים ממש טובים.
התחת הזקן שלי - סרט קטן ומקסים כ"כ|מאוהב|
כפרה על התחת הזקן הזה|מאוהב|

|פיה|שחקני החודש:|קדימה|ג'וני ביילי יו סקסי מאדרפאקר כיף שחזרת לחיי|מאוהב| וגם לא האמנתי בחיים שאני אגיד את זה אבל אריאנה גרנדה.
חח מה האנטי הזה לאריאנה:-D
|פיה|קראש החודש:|קדימה|בעלי היפה תמיד|מאוהב| כאילו באמת שלא תחשבו שאני על אוטומט אני עדיין רואה סרטונים שלו בטיקטוק כל יום!
צפה בקובץ המצורף 120865
חס וחלילה על אוטומט.
אבל גם ג'ונתן ביילי גם בוויקד וגם בראיונות קידום. למה הוא כזה מושלם???|מאוהב|
חתיכי|לב|
|פיה|ציטוט חודשי:|קדימה|אני: "אם סקיי* [הכלבה שאבא שלי הביא] היא באחריות אבא אז הוא אבא שלה נכון?"
"כן"
"אז היא אחותינו?"
"כן"
"תמיד ידעתי שאחותי כלבה".
*אגב סקיי החלטתי לקרוא לה סקייקרו.
יכולתי להגיד לך מזמן שאחותך היא כלבה|שפם|
(אל תצעקי עליי עכשיו שרק לך מותר לקרוא לה כלבה. אני עדין מחכה להתנצלות ממנה!!)
|פיה|סיבה למסיבה:|קדימה|וויקד. הנדס דאון הדבר הכי טוב שקרה החודש. איזה כיף שעיבוד למשהו שאהבתי יוצא מוצלח.
שמחה שנהנית מזה כל כך|לב|
|פיה|סיפור החודש:|קדימה|המוח שלי שבוע שעבר היה מחוק לחלוטין. ביום אחד: איחרתי לאזכרה של סבתא בחצי שעה כי לא הערכתי טוב זמנים [אני לא בנאדם מאחר!], הזמנתי כרטיסים לסרט ליום לפני ורק במזל גיליתי את זה אז שילמתי פעמיים. ואז מחקתי בטעות את הכרטיס מהמייל. וזרקתי בטעות תרופות לפח.
אלוהים אדירים, את בטוחה שאת רק ל"ב? את לגמרי מרגישה אליהו! (הלכתי לבדוק אגב זה 52:-D)
|פיה|למה אתם מצפים בחודש דצמבר:|קדימה|אני טסה לחו"ל עוד 3 ימים|זורו| בתקווה שיהיה שלג|הלוואי|.
יאיי!! איזה כיף!!!! תהני מלא ואמן יהיה מלא שלגגגגגגג

LeAnnDylan

Well-known member
והופעות אחרונות ביותר של טיילור;-(
:-(
🦋מה פרק הבכורה האהוב עליכם?|קדימה|הסמויה. וגם המאה האמת. "איימ באק ביצ'ס" אייקוני|מאוהב| ולראות את כולם קטנטנים ונקיים וחסרי טראומות (יחסית) מרגש כל פעם מחדש.
איים באק ביצ'ז זה בהחלט מעולה.
|גיטרה|איזה מעשה חסר פחד עשיתם ואתם גאים בו?|קדימה|שנה שעברה כשהבאתי את עצמי למסיבות ומפגשי סוויפטים בלי להכיר אף אחד.
בהחלט מגיעה לך מדליה על הפגנת אומץ!
☔אם הייתם צריכים לדבר עכשיו במשך 10 דקות על סדרה כלשהי במה הייתם בוחרים?|קדימה|בגדול אני לא באמת מסוגלת לדבר 10 דקות ברצף על כלום אבל לצורך השאלה נראה לי שהמאה. יש לי מחשבות.
"יש לי מחשבות" :-D המחשבות שלכן הן שגויות אז שמרי אותן לעצמך:-D
🧣מאכל אדום אהוב?|קדימה|עגבניה!
מה את אייל שני? מה יש לך מעגבניות??
🗽היעד שלכם במרחק 1989 מטר. איך תגיעו? (אוטו, רגל, אוטובוס, אחר?)|קדימה|זה מאד תלוי מה היעד ואיפה אני. נגיד בעיר איפה שאני גרה אני לא אקח אוטו בחיים. או קורקינט או אוטובוס. אולי אפילו ברגל אם אין מסלול קורקינט בטיחותי ואוטבוס נורמלי כי זה גבולי. אצל ההורים שלי איפה שאין בעיות חניה בקלות לוקחת אוטו למרחק כזה:-D
אמאלה מה קורקינט מה יש לך משאלת מוות או משהו??
🐍לאיזה סדרה יש מוניטין לא מוצדק לטעמכם? (לטובה או לרעה)|קדימה|אנשים נורמלים די משעממת ולא כזאת מרגשת כמו שעשו ממנה. ולטובה אולי אנג'ל. הרבה מעריצי באפי בכלל לא מתקרבים אליה וחבל.
בסדר נודניקית אני אתן לפרד צ'אנס.
🩷דמות טלווזיונית שהייתם רוצים בתור מאהב/ת?|קדימה|אנתוני ברידג'רטון|מאוהב|
ממ לא. תנסי שוב.
🪩סיפור מהפולקלור היהודי שהייתם רוצים להפוך לסדרה?|קדימה|כנראה דוד ויהונתן:-P:
כמובן.
🥂מותר לכם לבחור לביבות או סופגניות ומה שלא תבחרו יעלם לנצח. מה תבחרו?|קדימה|סורי סופגניות. ביי. לביבות אול דה וואי.
בא לי שמישהו יכין לי לביבות בטטה.
💎סנטה קלאוס התגנב דרך הארובה בחצות והביא לכם את מתנת חלומותיכם לכריסמס, מה קיבלתם?|קדימה|כרטיסים להופעה האחרונה של הטור. או את המחליק החדש של דייסון שעובד גם על שיער רטוב ועולה איזה 2500 ש"ח.
נראה לי שעדיף לך כרטיס לטור כי יש לי את המחליק הזה והוא די סתמי. הדבר היחיד שנחמד בו זה שהוא אלחוטי. אבל נגיד לי שיש לי שיער באורך סביר והוא די דק זה סבבה כי אני משתמשת בו בדיוק 5 דקות. למישהי עם שיער ארוך או עבה סביר להניח שההטענה לא תספיק ואז זה כבר לא כזה שווה.
✍️מי הדמות ממחלקת המשוררים המעונים האהובה עליכם? (תחשבו טייפ של אומן מיוסר כזה)|קדימה|ספייק|מאוהב| ליטרלי משורר מיוסר.
אה רצית דמות. חשבתי התכוונת לזמר והיחיד שעלה לי לראש זה ג'ון מאייר הבלתי נסבל ואז הייתי אנטי והמשכתי הלאה לשאלה הבאה:-D למרות שגם אם אני מנסה לחשוב על דמות מיוסרת שלא מציקה לי לא עולה לי שום דבר לראש|תוהה| אולי קלארק עד עונה 6.
📷תמונה ו/או וידאו ו/או מתכון ללביבות שתרצו לחלוק עם הכיתה|קדימה|
מתכון ללביבות: מתקשרים לאמא ומזכירים לה שתיכף חנוכה.
יופי תגידי לאמא החמודה שלך שגם אני רוצה לביבות.
מעולם לא ראיתי משהו יותר רילייטבול
|אקשן|תיעוד בלעדי שלי נוסעת לכל מקום השבוע:
(הראיתי לאחותי והיא אמרה: "מה זה מי צילם אותך? ומתי השתזפת ככה?":-D).
חח ביומולדת של השותפה עשינו רודטריפ לצפון קליפורניה עם אחיות שלה וכמה חברות שלהן ואני הייתי הדיג'יי באוטו וכשהן כולן החליטו לישון קצת החלטתי להתעלל בהן ועשיתי להן קריוקי ממש גרוע של דיפיינג גראביטי בגרסה של אידינה מברפוט אט דה סימפוני. נראה לי שקרעתי לכולן את עור התוף🤭
|אקשן|אנשי היחצ העלו בטובם (או חוכמתם כי זה הפך לטרנד טיקטוק) את וואט איז דיס פילינג מוויקד, עיבוד מושלם|מאוהב|
אין לי כל כך ענין לראות את הסרט אבל אני דווקא ממש נהנית מכל הראיונות קידום שעושים עם שתיהן. אריאנה ממש מצחיקה.
כן סביבות 3.5-4 משהו כזה. בכוונה לא רצינו גור אלא כלב שכבר מאולף לצרכים ורגוע יותר.
חכם. אני מידי יום שוקולת לזרוק את דייזי ג'ונס מהחלון|שפם| (אני גרה בקומה ראשונה אז במקסימום זה נפילה של מטר, תרגעו אני לא אמא טאליבן)

LeAnnDylan

Well-known member
|מכשפה|שם/כינוי: עדי|שועל| / לונה3
אני שמחה לראות שעדין לא התייאשת:-D אני לגמרי תומכת:-D
|מכשפה|גיל בגימטריה: |אליהו|
|מכשפה|ורוד או ירוק? ירוק. אגב, ידעתם שבמאה ה-19 ורוד נחשב צבע של בנים וכחול של בנות?
נראה לי שזה דבר די ידוע, לא?|תוהה|
|פיה|סדרות החודש:
ש"חים של מחלקת גנים ונוף

|פיה|סרטי החודש:
הכול בכל מקום בבת אחת (עוד לא ראיתי אותו, אבל רציתי לראות אותו וחיפשתי איך, אז אני אעשה שיר ואבחר בו)
בדיוק חברה שלי דיברה על הסרט הזה אתמול וחשבתי שזה מוזר שלא שמעתי על הסרט הזה אף פעם ואז פתאום בהפרש של יום שני אנשים שונים הזכירו אותו אז אולי זה סימן בשבילי לראות אותו. אבל אין בו אוברי אז זו בעיה.
הוא עשה משהו מיוחד החודש שמגיע לו הטייטל או שהוא חמוד תמידית?
|פיה|ציטוט חודשי: לא זוכרת :(
|פיה|סיבה למסיבה: אין.
|פיה|סיפור החודש: אין.
|פיה|למה אתם מצפים בחודש דצמבר: לכלום.
לונה קחי את עצמך בידיים ותתחילי לענות על השאלון החודשי ברצינות! יש לך חודש שלם לחשוב על תשובות לשאלות האלה!!|שפם| מזה הלאק או קומטימנט הזה?! תתביישי לך!
🦋מה פרק הבכורה האהוב עליכם? של ווסטוורלד. פרק פתיחה שהשאיר אותי בוואו חזק. לא זוכרת עוד פרק בכורה של סדרה שהיה מדהים במיוחד.
אני שונאת לעשות דווקא אבל נראה לי דווקא שזה יכול להיות התשובה שלי לשאלה של מונטין לא מוצדק לטעמי. ניסיתי. באמת שניסיתי ולא הצלחתי לשרוד יותר מכמה פרקים וגם הם הרגישו לי כמו עונש:-(
|גיטרה|איזה מעשה חסר פחד עשיתם ואתם גאים בו? התיישבתי בספסל האחורי של האוטובוס בדרך חזרה מביה"ס. היה מקובל שרק הבנים של י"ב היו יושבים בו ואני הייתי בכיתה ט' (השנה הראשונה של התיכון אצלנו) ולא היה מקום לי ולעוד כמה ילדים ורק שם היה פנוי, וכולם היו בשוק, ואחרי שירדנו אז הבנים מהשכבה שלי אמרו לי שהם בחיים לא היו מעיזים לעשות את זה כי היו נותנים להם מכות. אני לא חשבתי שזה היה כזה אמיץ כי היה לי ברור שהם לא היו מרביצים לילדה, ועוד כזאת קטנטונת ועדינה כמוני, כאילו אפילו בשבילם זה היה מוגזם והם היו חוטפים על זה עונשים כבדים. אבל עדיין שאר הילדים ראו את זה ככה.
אצלנו מי שעלה ראשון לאוטובוס יכל לשבת בספסל האחורי. בדר"כ זה היו הילדים המאגניבים אבל בתאכלס הם היה פנוי היה אפשר לשבת שם. הם היינו רוצים להרביץ לילדים יכולנו לעשות את זה מכל מושב באוטובוס. לא חייב להיות מאחורה:p
☔אם הייתם צריכים לדבר עכשיו במשך 10 דקות על סדרה כלשהי במה הייתם בוחרים?
באפי? תכלס אם הכוונה לתת הרצאה של 10 דקות רצופות שרק אני מדברת אז לא הייתי יכולה על כלום. אבל שיחה עם אחרים שבאותו עניין כן.
מה הבעיה שלכם לחפור במשך 10 דקות על משהו שאתם אוהבים?! אתם חופרים יופי בדיוני סדרות שלכם. אתם לא יודעת איזה כיך זה לחפור למישהו בלי לשמוע את הדעה שלו. רק הדעה שלכם נחשבת. תנסו את זה מידי פעם:-D
🗽היעד שלכם במרחק 1989 מטר. איך תגיעו? (אוטו, רגל, אוטובוס, אחר?)
המממ קצת פחות מ-2 קילומטר.... אם יש מזג אוויר נעים יחסית ואני לא ממהרת וזה לא בעליה רוב הדרך, אני יכולה לעשות את זה ברגל.
טוב חשבת על זה יותר מידי לעומק. אני פשוט חשבתי מה נמצא במרחק של 2 ק"מ ממני ויש איזה סטארבקס שם אז חשבתי האם אני יכולה ללכת אליו ברגל והתשובה היא כן ושם סיימתי לחשוב על השאלה:-D
אם לא מתקיימים התנאים הנ"ל, אז באוטו שלי.
טוב אם יש עליה אז גם אני באוטו.
🐍לאיזה סדרה יש מוניטין לא מוצדק לטעמכם? (לטובה או לרעה)
אמממ כרגע עולה לי בזכרון רק הלוטוס הלבן כאוברייטד.
סליחה?!
את קוראת לדבר הזה אוברייטד???

LeAnnDylan

Well-known member
גם בא לי לראות את הסדרה הזאת שוב. או לפחות את העונה הראשונה שלה.
מה מונע בעדך?
חחחחח אמנם וויקד היה ההשראה אבל התכוונתי נטו לצבע לא לבחור דמויות. אבל אהבתי את התשובה המפורטת שלך.
אה, אז ירוק. אני בכלל לא אוהבת ורוד.
ראית את הסרט החדש? לא אהבת את אלפבה בכלל? למה? או שיש לך אנטי לשחקנית בלי קשר?
לא ראיתי את הסרט. לא כזה בא לי עליו. ויש לי אנטי לשחקנית אחרי שהיא יצאה על המעריץ/ה שעשו את הפאן ארט שמשווה את הפוסטר של הסרט הזה למקורי והיא נשמעה די פסיכוטית במרמור שלה. הכי טנקיו נקסט.
נו קנית עוד חולצה?
לא של סיהוקס. אבל הזמנתי לי עוד סווטשירט של אוברי כי אני צריכה משהו ארוך ללבוש אצל בת דודה שלי:-P: (אנד ביפור יו ג'אג' מי, הסוויטשירט היה במבצע של סייבר מאנדיי והג'רזי לא:-()
אמאלה מי היה מאמין שתהיי ככ אובססיבית לסדרת מארוול על מכשפות?:-D
אממ אני רוצה לציין שבמשך 20 שנה הסדרה האהובה עליי ביותר שהייתי אובססיבית אליה באותן רמות שאת רגילה אליהן הייתה מכושפות.
חוץ מזה מה יש לא לאהוב באגתה? קאסט נשי שלם ושתי שחקניות שאהבתי מאוד עוד לפני שהתחלתי לצפות בכלל.
או אם היית מקשיבה לי נגיד
הקשבתי לך וזה מה שקיבלתי. אני מאשימה אותך.
ממ קרוב. זה רק 5 סרטים אז האחוזים שלך קצת משונים. זה אמור להיות 80% אבל את צודקת, זה מרגיש יותר כמו 99%.
לרגע תהיתי ממתי את שומעת בילי אייליש עד שנזכרתי שאצלך זה בילי ג'ואל.
בעע זה מזכיר לי שאיזה אהבלה אחת מהעבודה שלי התחילה לריב איתי החודש שבילי אייליש זמרת טובה יותר מוויטני יוסטון|פנים| לייק ווקאלית! כאילו וטפ?! מילא להגיד שאת מעדיפה את בילי על פני וויטני, מה נעשה שיש אנשים שנולדו בלי חוש טעם. אבל גם חוש השמיעה שלה כנראה נפגם בלידה או משהו.
חינוך זה חשוב.
אני גם חושבת. הזמנתי לה את הספר על חשבון ההורים שלה וסר אמזון פריים אומר שהיא תקבל אוברי במתנה כבר מחר. הו הו הו🎅
היא בהחלט נראית הרבה יותר טוב בעונה 3.
היא יפה יותר עם שיער ארוך, כן. אבל האמת שרק בפרק הראשון של עונה 1 היא נראתה ממש מוזר. בשאר היא הייתה סבבה.
התקררת? יופי תספרי.
לא, את ולונה העלתן לי את העצבים שוב ונהיה לי חם:-[
חחחחחחח מה יש להסביר על זה 10 דקות?
פגשת אותי?? את יודעת שאני בן אדם חופר. נתתי לה את כל האינטרו של הסדרה לפני שהם נוחתים על כדו"א, אבל הייתי צריכה להסביר לפני למה הם בחלל ולמה בעצם שלחו אותם לקרקע ואיך הם הפכו לארק.
תותים|כן| פטל רק בתור ויטמניצ'יק.
איכס מה ויטמינצ'יק8-{ רק הפרי עצמו. (או בעוגת גבינה |יאמי|)
מממ כן הייתה לי התחכמות מאד ספציפית שבגללה חלק מהשאלות קצת עקומות אבל דווקא זה שאלה פשוטה יחסית. סיפור מהתנך או משהו.
עזבי אותי מסיפורים מהתנ"ך. תביאי לי סרט עם אוברי ושהיא תעשה איזה תפקיד שהיא רוצה.
מה זה עוגיות שושנים?
אין לזה קשר לחנוכה אבל היה ממש בא לי עליהן כשעניתי על השאלון. למעשה עדין בא לי עליהן.

לשמלה שלה יש קצת צורה של סרט

אבל מה נגמרו לדרו כלי המטבח שאת רוצה?
אה, הייתי צריכה משהו פיזי? אוקיי אז אני רוצה טוסטר אובן חדש שלה בצבע מרלו.
חחחח לגבי הסצנה הזאת ראיתי באינטרנט שאמרו שזה מצחיק לצפות בדיעבד כי אגת'ה המציאה את השיר אז מה ג'ן מתכווחת איתה?:-D
חח לגמרי!

אגב אם כבר הסצינה הזאת אז מישהו פרסם את זה בטוויטר וזה הצחיק אותי:-D
thumbnail_IMG_0908.jpg

Lhuna3

Well-known member
|פיה|ספרי החודש: שקלתי לקנות לקציצי את הספר כריסמס של אוברי. היא אומנם עדין לא בת שנתיים אבל אף פעם לא מוקדם מידי to stan.
מי זאת קציצי?

|פיה|סיבה למסיבה: אני לא יודעת אם זו סיבה למסיבה כי חשבון הבנק שלי צועק הצילו, אבל קניתי כרטיס טיסה לבוסטון. אני הולכת לבלות את חנוכה, כריסמס וניו ייר עם בת דודה שלי|לב|
כיף לך!
|פיה|סיפור החודש: וואי היו לי מלא סיפורים לספר לכם אבל כל הגיפים האלה עשו לי חם וקצת קשה לי לחשוב עכשיו|מזיע|
🦋מה פרק הבכורה האהוב עליכם? וואי קשה לחשוב על פרק אחד מסדרה אחת בלבד. אבל נגיד אני זוכרת מאוד לטובה את פרקי הפתיחה של דקסטר, נקמה, שקרים קטנים גדולים וגיבורים.
דקסטר ונקמה |כן|
|גיטרה|איזה מעשה חסר פחד עשיתם ואתם גאים בו? עזבתי את החיים שלי בארץ ועברתי לפה בהתראה של שבועיים.
את בכלל לא יודעת פחד מהו.
🐍לאיזה סדרה יש מוניטין לא מוצדק לטעמכם? (לטובה או לרעה) לתוכנית הבוקר יש מוניטין (ברשת) של תוכנית לא משהו והם כולם חיים בסרט😤
חחחח לגבי הסצנה הזאת ראיתי באינטרנט שאמרו שזה מצחיק לצפות בדיעבד כי אגת'ה המציאה את השיר אז מה ג'ן מתכווחת איתה?:-D
חחחחחח

Lhuna3

Well-known member
זה כל הנשים בעולם😂
אהמ, בעולם הפנטזיות שלך אולי :-D
"הבנתי שהמסר הוא טיילור סוויפט" זה ציטוט החודש שלי 😂
:-D
כיוון שניק כתב את זה, מדובר על כל הסדרות.
בא לי שמישהו יכין לי לביבות בטטה.
גם לי ;-(
נראה לי שזה דבר די ידוע, לא?|תוהה|
טוב בסדר לא ידעתי שפה זה הפורום של המשכילים, אני לא ידעתי את זה לפני שקראתי את זה באינטרנט מתישהו לפני כך וכך שנים, אז חשבתי שזה מפתיע.
הוא עשה משהו מיוחד החודש שמגיע לו הטייטל או שהוא חמוד תמידית?
כן הוא כיכב החודש בעונה 2 של דוקטור הו שאני צופה בה שוב ואז גם הופיע לי בחלום.
לונה קחי את עצמך בידיים ותתחילי לענות על השאלון החודשי ברצינות! יש לך חודש שלם לחשוב על תשובות לשאלות האלה!!|שפם| מזה הלאק או קומטימנט הזה?! תתביישי לך!
את צודקת.
אני שונאת לעשות דווקא
אז תפסיקי לעשות את זה! |שפם|
אבל נראה לי דווקא שזה יכול להיות התשובה שלי לשאלה של מונטין לא מוצדק לטעמי. ניסיתי. באמת שניסיתי ולא הצלחתי לשרוד יותר מכמה פרקים וגם הם הרגישו לי כמו עונש:-(
אני מצטערת בשבילך 🤷‍♀️
עונה 1 של זה היא מיצירות המופת הכי גדולות של הטלויזיה.
1733244558218.png
1733244746417.png

Lhuna3

Well-known member
מה הבעיה שלכם לחפור במשך 10 דקות על משהו שאתם אוהבים?! אתם חופרים יופי בדיוני סדרות שלכם. אתם לא יודעת איזה כיך זה לחפור למישהו בלי לשמוע את הדעה שלו. רק הדעה שלכם נחשבת. תנסו את זה מידי פעם:-D
אני יכולה לעשות את זה במקלחת מול קהל דימיוני.
את קוראת לדבר הזה אוברייטד???
אם זה מרגיע אותך אני ראיתי רק את העונה הראשונה של הלוטוס הלבן, אז את לא צריכה לקחת את זה אישית בשביל אוברי (אבל כן אני מאמינה שגם העונות הבאות היו אוברייטד בלי לראות אותן).
פגשת אותי?? את יודעת שאני בן אדם חופר. נתתי לה את כל האינטרו של הסדרה לפני שהם נוחתים על כדו"א, אבל הייתי צריכה להסביר לפני למה הם בחלל ולמה בעצם שלחו אותם לקרקע ואיך הם הפכו לארק.
הנה למשל הסבר שפעם הסברתי לקהל הדימיוני שלי במקלחת! אני מאשרת שזה יכול לקחת 10 דקות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אגב אם כבר הסצינה הזאת אז מישהו פרסם את זה בטוויטר וזה הצחיק אותי:-D
thumbnail_IMG_0908.jpg
לחלוטין צריך להיות חלק מהמאמץ להביא המשך
דיברנו על הסדרה Arrested Development
כיוון שניק כתב את זה, מדובר על כל הסדרות.
איך את לא יודעת כשדיברתי על זה איתך.

אז אני מעלה את זה שוב (גם ייתכן שהגבת לי ופיספסתי כי אני רק סורק במהרה את השרשור הזה)
אנחנו צריכים לעשות צפייה פורומית (חובה) משותפת של הסדרה Arrested Development (משפחה בהפרעה)

עונה 1 של זה היא מיצירות המופת הכי גדולות של הטלויזיה.
1733244558218.png

1733244746417.png
עונה 1 של ווסטוורלד היא באמת מדהימה.
עונה 2 הייתה ממש נפילה. כלומר אולי אם הייתי שופט אותה רק על עצמה אז היא הייתה די טובה.
אחריה לא נשאר לי אנרגיה בכלל לנסות את עונה 3.
מה מונע בעדך?
[לראות שוב את עונה 1 של Legion]
זמן וזה שאין סוף ממנו.
או אולי יותר נכון לומר שזה כמות הדברים שאני רוצה לעשות לעומת כמות הזמן שקיימת.
[

Lhuna3

Well-known member
נראה לי שאם יש דבר אחד שאנחנו established בשרשור הזה זה שאני חיה בעולם האמיתי ואתם חיים לכם במקלחת מפחדים לדבר עם אנשים😂😂
נכון AND YET מה שאמרתי!
איך את לא יודעת כשדיברתי על זה איתך.
כי מאז כתבת על עוד איזה 30 סדרות "בא לי לעשות בזה צפיה חוזרת".
(גם ייתכן שהגבת לי ופיספסתי כי אני רק סורק במהרה את השרשור הזה)
:mad: מעכשיו אני מחביאה בשרשורים האלו מסרים מאוד שנויים במחלוקת על באפי.
אנחנו צריכים לעשות צפייה פורומית (חובה) משותפת של הסדרה Arrested Development (משפחה בהפרעה)

עונה 1 של ווסטוורלד היא באמת מדהימה.
עונה 2 הייתה ממש נפילה. כלומר אולי אם הייתי שופט אותה רק על עצמה אז היא הייתה די טובה.
אחריה לא נשאר לי אנרגיה בכלל לנסות את עונה 3.
אני רוצה שיחוקקו חוק שכשמישהו אומר על סדרה שהעונה/ות הראשונות שלה היו מעולות אז אסור להגיב ב"אבל העונות האחרונות היו גרועות".
כאילו... אם הייתי חושבת שכל הסדרה היתה מעולה, אז לא הייתי כותבת ש"עונה 1" היתה מעולה. אז כאילו זה סתם להתחיל מחלוקת על דבר שדי ברור שאין עליו ויכוח. זה צריך להיות אפשרי להתפעל ולהביע הערכה בקול רם (או באינטרנט) מסדרה שבחלקה היתה מעולה, גם אם חלקה האחר לא היה.

LeAnnDyIan

Well-known member
נכון AND YET מה שאמרתי!
מאיפה לך? מתי יצאת מהמקלחת שלך בפעם האחרונה??
אני רוצה שיחוקקו חוק שכשמישהו אומר על סדרה שהעונה/ות הראשונות שלה היו מעולות אז אסור להגיב ב"אבל העונות האחרונות היו גרועות".
כאילו... אם הייתי חושבת שכל הסדרה היתה מעולה, אז לא הייתי כותבת ש"עונה 1" היתה מעולה. אז כאילו זה סתם להתחיל מחלוקת על דבר שדי ברור שאין עליו ויכוח. זה צריך להיות אפשרי להתפעל ולהביע הערכה בקול רם (או באינטרנט) מסדרה שבחלקה היתה מעולה, גם אם חלקה האחר לא היה.
ואני רוצה שיחוקקו חוק שאומר שאסור להתפעל מסדרה אם לא כל העונות שלה שוות התפעלות😂

למעלה