The Twilight Zone דצמבר 2024 – סיכום חודש 🤯🥨🛵🐢🏋️‍♂️🎨⛈️

LeAnnDylan

Well-known member
היי היי עד בילי! 😡 לא ללכלך עליה, אני אגן עליה בגופי
את מוזמנת להגן עליה בגופך:-D אני לא מתכוונת להילחם בך עליה. היא לא כזאת מעניינת אותי.
הנקודה גם לא הייתה בילי, אלא הזלזול של ההיא מהעבודה בוויטני יוסטון. את יכולה לאהוב את בילי כמה שתרצי ולחשוב שהיא האמנית הטובה בעולם אבל להגיד שהיא ווקאליסטית טובה יותר מוויטני יוסטון זה פשוט עובדתית לא נכון.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לא מצליחה לחשוב על שום עיבוד שראיתי לסיפור תיבת נוח.
יש לך דוגמה שראית?

באופן מפתיע יש כמה עיבודים מצוירים וכמה עיבודים בידוריים (כמו אחד עם סטיב קארל בתור נוח מודרני)
אבל גם יש כמה רציניים כולל מיני סדרה שנראה לי שראיתי חלק ממנה.
יש סרט שנקרא "נוח" עם ראסל קרואו בבימוי דארן ארונובסקי שמבוסס על סיפור נוח:
זה באמת הידוע יותר.
אבל מסתבר שיש גם עיבוד מלפני כמעט 100 שנה - סרט מ1928.

didalf

Well-known member
"הבנתי שהמסר הוא טיילור סוויפט" זה ציטוט החודש שלי 😂
זה המוטו שלי לחיים:-D
אבל איך זה שמכולם רק דורי קלט את ההתחכמות שלי? אכזבתם אותי|פטיש|

תדעי לך שקציצי מאוד אוהבת את גרסת הלייב אקשן של אקונה מטטה:-D (בעיקר כי היא מתלהבת שיש שם אריה:-D) (לא אשמתי שהיא מוזרה עם הורים כאלה🤷‍♀️)
טוב אני לא מופתעת שמחנכים אותה גרוע|פנים|

ירוק ללק זה החיים!
בהחלט!!
אני לא מבינה איך בן אדם יכול לראות רק 2 דברים כל החודש?? גם כשהייתי כלואה עם סדרת העונה שלך שלושתרבעי חודש עדין הצלחתי לראות יותר דברים:-D וזה ידוע שלי יש הרבה פחות שעות ביממה ממך!
לא ברור. אני פשוט בוהה בשחים ביס קומדי כי לא בא לי לבחור כלום.
כפרה על התחת הזקן הזה|מאוהב|
:-D

חח מה האנטי הזה לאריאנה:-D
וואי אף פעם לא סבלתי אותה אבל היא הייתה גלינדה מעולה אם היא תשאר במחזות זמר ולא פופ אני אוהב אותה.

|מאוהב|
יכולתי להגיד לך מזמן שאחותך היא כלבה|שפם|
(אל תצעקי עליי עכשיו שרק לך מותר לקרוא לה כלבה. אני עדין מחכה להתנצלות ממנה!!)
את כלבה:-[
את תתנצלי בפניה שחלמת שטויות ואת לא משחררת:-[
שמחה שנהנית מזה כל כך|לב|
תודה|לב|
אלוהים אדירים, את בטוחה שאת רק ל"ב? את לגמרי מרגישה אליהו! (הלכתי לבדוק אגב זה 52:-D)
יאיי!! איזה כיף!!!! תהני מלא ואמן יהיה מלא שלגגגגגגג
לא הצלחנו אגב לבנות איש שלג, התפרק לנו:-D

בהחלט מגיעה לך מדליה על הפגנת אומץ!
נכון??
"יש לי מחשבות" :-D המחשבות שלכן הן שגויות אז שמרי אותן לעצמך:-D
בשביל זה אני צריכה להגיד אותן לא כאן:-D
מה את אייל שני? מה יש לך מעגבניות??
טעים!
אמאלה מה קורקינט מה יש לך משאלת מוות או משהו??
לפעמים זאת הדרך הכי נוחה להתנייד כאן. אבל אני תמיד שמה קסדה ונוסעת רק כשאני יודעת שיש לי שביל אופניים כל הדרך.

בסדר נודניקית אני אתן לפרד צ'אנס.
יאיי. אבל עכשיו את באוברי ארה שלך.
ממ לא. תנסי שוב. [אנתוני ברידגטון]
מה??? הודעה אחת לפני קראת לו חתיכי!!

נראה לי שעדיף לך כרטיס לטור כי יש לי את המחליק הזה והוא די סתמי. הדבר היחיד שנחמד בו זה שהוא אלחוטי. אבל נגיד לי שיש לי שיער באורך סביר והוא די דק זה סבבה כי אני משתמשת בו בדיוק 5 דקות. למישהי עם שיער ארוך או עבה סביר להניח שההטענה לא תספיק ואז זה כבר לא כזה שווה.
וואלה? כי מה שמושך בעייני בו זה שהוא עובד על שיער רטוב ויכול לחסוך לי תהליך ייבוש ארוך. (אני שונאת לעשות פן אז בדכ נותנת לו איזה יום ליבוש טבעי. שתי האופציות מעיקות).
אה רצית דמות. חשבתי התכוונת לזמר והיחיד שעלה לי לראש זה ג'ון מאייר הבלתי נסבל ואז הייתי אנטי והמשכתי הלאה לשאלה הבאה:-D למרות שגם אם אני מנסה לחשוב על דמות מיוסרת שלא מציקה לי לא עולה לי שום דבר לראש|תוהה| אולי קלארק עד עונה 6.
טפי ג'ון מאייר:-D
קלארק הייתה קצת מיוסרת כן. אבל היו לה סיבות טובות סהכ.

יופי תגידי לאמא החמודה שלך שגם אני רוצה לביבות.
בואי לחנוכה:-P:.

חח ביומולדת של השותפה עשינו רודטריפ לצפון קליפורניה עם אחיות שלה וכמה חברות שלהן ואני הייתי הדיג'יי באוטו וכשהן כולן החליטו לישון קצת החלטתי להתעלל בהן ועשיתי להן קריוקי ממש גרוע של דיפיינג גראביטי בגרסה של אידינה מברפוט אט דה סימפוני. נראה לי שקרעתי לכולן את עור התוף🤭
חחחחחחחח מסכנות:-D
אין לי כל כך ענין לראות את הסרט אבל אני דווקא ממש נהנית מכל הראיונות קידום שעושים עם שתיהן. אריאנה ממש מצחיקה.
דוווקא לא כזה אכפת לי מראיונות איתן הסרט מעניין אותי יותר מהן.
חכם. אני מידי יום שוקולת לזרוק את דייזי ג'ונס מהחלון|שפם| (אני גרה בקומה ראשונה אז במקסימום זה נפילה של מטר, תרגעו אני לא אמא טאליבן)
תדאגי לכלב בילי שיתפוס אותה:-P:

didalf

Well-known member
בדיוק חברה שלי דיברה על הסרט הזה אתמול וחשבתי שזה מוזר שלא שמעתי על הסרט הזה אף פעם ואז פתאום בהפרש של יום שני אנשים שונים הזכירו אותו אז אולי זה סימן בשבילי לראות אותו.
מוזר שלא שמעת כי הוא זכה באוקסקר אז היה די מדובר לפני שנתיים כזה.
אבל אין בו אוברי אז זו בעיה.
אכן בעיה.

לונה קחי את עצמך בידיים ותתחילי לענות על השאלון החודשי ברצינות! יש לך חודש שלם לחשוב על תשובות לשאלות האלה!!|שפם| מזה הלאק או קומטימנט הזה?! תתביישי לך!
ממש!!!

מה הבעיה שלכם לחפור במשך 10 דקות על משהו שאתם אוהבים?! אתם חופרים יופי בדיוני סדרות שלכם. אתם לא יודעת איזה כיך זה לחפור למישהו בלי לשמוע את הדעה שלו. רק הדעה שלכם נחשבת. תנסו את זה מידי פעם:-D
וואי ככ הרבה יותר קשה לי לדבר פיזית מאשר להקליד.

לא ראיתי את הסרט. לא כזה בא לי עליו. ויש לי אנטי לשחקנית אחרי שהיא יצאה על המעריץ/ה שעשו את הפאן ארט שמשווה את הפוסטר של הסרט הזה למקורי והיא נשמעה די פסיכוטית במרמור שלה. הכי טנקיו נקסט.
וואי שמעתי על זה עם הפוסטר יצאה מזה מטומטמת|פנים| אבל לא אכפת לי ממנה כל עוד היא טובה בתפקיד שלה, והיא טובה.

לא של סיהוקס. אבל הזמנתי לי עוד סווטשירט של אוברי כי אני צריכה משהו ארוך ללבוש אצל בת דודה שלי:-P: (אנד ביפור יו ג'אג' מי, הסוויטשירט היה במבצע של סייבר מאנדיי והג'רזי לא:-()

חחחחחח כמובן.
אממ אני רוצה לציין שבמשך 20 שנה הסדרה האהובה עליי ביותר שהייתי אובססיבית אליה באותן רמות שאת רגילה אליהן הייתה מכושפות.
חוץ מזה מה יש לא לאהוב באגתה? קאסט נשי שלם ושתי שחקניות שאהבתי מאוד עוד לפני שהתחלתי לצפות בכלל.
מממ תכלס כן אם לא השיוך למארוול זה בעצם דוקוא סדרה שמאד מתאימה לך:-D

הקשבתי לך וזה מה שקיבלתי. אני מאשימה אותך.
אל תאשימי אותי אמרתי שוב ושוב שלא תאהבי את זה!
ממ קרוב. זה רק 5 סרטים אז האחוזים שלך קצת משונים. זה אמור להיות 80% אבל את צודקת, זה מרגיש יותר כמו 99%.
כי לא באמת חישבתי:-D
עזבי אותי מסיפורים מהתנ"ך. תביאי לי סרט עם אוברי ושהיא תעשה איזה תפקיד שהיא רוצה.
טובטוב תבחרי לאוברי תפקיד מהתנך/יהדות וכו.
למשל מלכת אסתר. לא זה מעפן.
לא זוכרת איזה תפקידים שווים יש לנשים.

אה, הייתי צריכה משהו פיזי?
כן!
אוקיי אז אני רוצה טוסטר אובן חדש שלה בצבע מרלו.
יופי אני אמסור לסנטה.

אגב אם כבר הסצינה הזאת אז מישהו פרסם את זה בטוויטר וזה הצחיק אותי:-D
thumbnail_IMG_0908.jpg

הנה למשל הסבר שפעם הסברתי לקהל הדימיוני שלי במקלחת! אני מאשרת שזה יכול לקחת 10 דקות.
:-D:-D

didalf

Well-known member
ראיתי איפשהו באינטרנט דיבורים על זה שהולך להיות איזה פרויקט מארוול עם וונדה וריו (נראה לי במסגרת של סרט ולא סדרה) ולא יודעת אם יש בסיס לשמועות האלה אבל אני לגמרי בעד זה. למרות שאני כמובן הרבה יותר מעדיפה את אגת׳ה וריו אבל אני אתפשר על עוד סרט עם אוברי וליזי כי הכימיה שלהן ביחד מעולה❤️
אני רוצההההההה|מאוהב|

Lhuna3

Well-known member
חחח אוי רק עכשיו שמתי לב למילים שהדגשת בצבעים |פנים|
(האם הצבעים שבחרת הם גם לפי מספרי האלבומים בתרגום לצבעי המספרים שלך?)

didalf

Well-known member
לא, אלו הצבעים של האלבומים לפי החלטת המלכה העליונה.
(שאמרתי פעם שטיפה מציק לי שהם *לא* לפי הצבעים של המספרים שלי:-D)

LeAnnDyIan

Well-known member
זה המוטו שלי לחיים:-D
אני די משוכנעת שכולם הבינו את זה, פשוט אנחנו כבר לא מתרגשים ממך והחפירות טיילור שלך. כנראה שאת דורי זה עדין מפתיע😂
אוקיי נברמיימד. כנראה שלונה כבר התחילה את מסע הדמנציה שלה.

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אני לא מופתעת שמחנכים אותה גרוע|פנים|
אם ב"מחנכים" את מתכוונת לשאפל האוטומטי של יוטיוב שאף אחד מבני הבית לא יודע איך לעצור אותו - אז כן.
לא ברור. אני פשוט בוהה בשחים ביס קומדי כי לא בא לי לבחור כלום.
זה אני ושירים (זורקת הכל בשאפל ואז מדלגת על הכל עד שאני מגיעה הביתה בלי להאזין לכלום 😂) יום אחד נסעתי עם השותפה לאכול ואז התחלתי לדלג על כל השירים שהגיעו והיא כזה "לאיזה שיר את מנסה להגיע?" אז אמרתי לה "אם הייתי יודעת מה בא לי לשמוע הייתי פשוט שמה את השיר הזה!" והיא חשבה שזה הדבר הכי מוזר שהיא שמעה בחיים והחליטה בנחרצות שאני "the R word" (אחרי שהיה לנו דיון על זה חצי שעה לפני) וכאילו אני יודעת שאתם לא מכירים אותה כזה טוב, רק מהסיפורים שלי, אבל תאמינו לי שהיא אהבלה של החיים והיא לא נמצאת בשום מקום לשפוט אותי|שפם|
וואי אף פעם לא סבלתי אותה אבל היא הייתה גלינדה מעולה אם היא תשאר במחזות זמר ולא פופ אני אוהב אותה.
דווקא אני אוהבת אותה רק בתור זמרת. כל כך לא אכפת לי לראות אותה בשום מחזה/סרט/סדרה:-D
את כלבה:-[
את תתנצלי בפניה שחלמת שטויות ואת לא משחררת:-[
לא. אחותך כלבה. אפילו אמרת את זה בעצמך!
ושהיא תבקש סליחה!!! אני לא זימנתי אותה לחלום שלי! היא נדחפה אליו והייתה מרשעת|שפם| שתלך ללמוד נימוסים מהאבא החמוד שלך! 😤
לא הצלחנו אגב לבנות איש שלג, התפרק לנו:-D
בעע, בגלל זה בשאלה של ניק ציינתי שאני רוצה stackable snow ולא סתם שלג. כי נכון שהוא יפה בכל מצב אבל אם אני לא יכולה לבנות סנואומן (אוקיי ביי) האם באמת ראיתי שלג?
לפעמים זאת הדרך הכי נוחה להתנייד כאן. אבל אני תמיד שמה קסדה ונוסעת רק כשאני יודעת שיש לי שביל אופניים כל הדרך.
אוי ואבוי לי. אני כל כך שמחה שאני גרה במקום בו קורקינט זה לא a thing.
יאיי. אבל עכשיו את באוברי ארה שלך.
כן. וקשה מאוד להוציא אותי ממנו. תמיד כשאני באיזה אובססיה, עדין יש לי מקום בלב לאובססיות הקודמות שלי. אבל אוברי לא אוהבת לחלוק אותי עם אחרים אז לא נותר לי מקום בלב לאף אחד אחר. אני מתנצלת בפני כל אובססיות העבר שלי אבל אתן לא חשובות יותר.
מה??? הודעה אחת לפני קראת לו חתיכי!!
אהה זה ג'ונתן? חח אוקיי אז אני מרשה. משום מה חשבתי שאת מתכוונת לאיזה מישהו מכוער מבריג'רטון שכולם חושבים שהוא חתיך.
וואלה? כי מה שמושך בעייני בו זה שהוא עובד על שיער רטוב ויכול לחסוך לי תהליך ייבוש ארוך. (אני שונאת לעשות פן אז בדכ נותנת לו איזה יום ליבוש טבעי. שתי האופציות מעיקות).
תראי, השיער שלי דק אז הכל עובד לי על שיער רטוב. האם הוא מייבש מהר יותר ממחליק אחר? לא בהכרח. אבל השיער שלך עבה יותר משלי (וגם ארוך יותר משלי) אז אולי זה שונה. אבל נגיד יש לך שיער שדומה יותר לשיער של הבוסית שלי ולה יש את כל המכשירים של דייסון והיא עדין מייבשת את השיער לפני עם הפן שלהם (שאגב הוא גרוע ביותר והאיתמר שבאתי איתו מהארץ פי מיליון יותר טוב) ורק אז משתמשת במחליק/מסלסל.
אבל רגע - יום שלם לייבש שיער? מהה??? חוץ מזה שהשיער שלך במילא חלק. אז כמה כבר זמן לוקח לך להחליק אותו אחרי שהוא יבש?|תוהה|
טפי ג'ון מאייר:-D
לא חשבתי שאני יכולה לאהוב אותך יותר ממה שאני כבר אוהבת (שזה לא הרבה כי כפי שציינת למעלה אוברי לא מרשה לי לאהוב אנשים ודברים אחרים) אבל אני כן!:-D
קלארק הייתה קצת מיוסרת כן. אבל היו לה סיבות טובות סהכ.
בסדר גם היו לה סיבות טובות להרוג את כולם. אז מה.
בואי לחנוכה:-P:
תבואי את לבוסטון (ותביאי את אמא שלך!)
חחחחחחחח מסכנות:-D
הן לא מסכנות. הן מתות עליי. בגלל זה הן מזמינות אותי כל שנה לטיול קשישות שלהן|שפם|
דוווקא לא כזה אכפת לי מראיונות איתן הסרט מעניין אותי יותר מהן.
מצטערת אבל אף אחד לא יתעלה על אידינה וקריסטין לכן אין לי שום כוונה לראות משהו אחר. אבל בראיונות שלהן אריאנה ממש מצחיקה וזה ממש חמוד.
תדאגי לכלב בילי שיתפוס אותה:-P:
עזבי אותי מכלבים. תביאי את סקייקרו שתקח אותה מפה לחלל.
מוזר שלא שמעת כי הוא זכה באוקסקר אז היה די מדובר לפני שנתיים כזה.
פחח מה לי ולסרטים שמועמדים לאוסקר😂 כאילו אין ערימת סרטים שהסיכוי שאצפה בהם קטן יותר מאשר סרטים שמועמדים לאוסקר.
וואי ככ הרבה יותר קשה לי לדבר פיזית מאשר להקליד.
תמיד הייתי טובה יותר בכתב מאשר בע"פ. אבל מאז שאני זקנה אין לי כוח לשבת ולכתוב כשאני יכולה לעמוד או לשכב במיטה ולחפור בלי להקשיב לצד השני.
וואי שמעתי על זה עם הפוסטר יצאה מזה מטומטמת|פנים| אבל לא אכפת לי ממנה כל עוד היא טובה בתפקיד שלה, והיא טובה.
וול היא עשתה לי ממש אנטי, ואם היה סיכוי קלוש לפני שאצפה בסרט, היא קצת הרסה לי אותו. אני מודה אבל שכל מי שאני מכירה שראה את הסרט אמר שהוא מעולה אז לרגע שקלתי אבל אני פשוט יודעת שאין סיכוי שאראה אותו בקולנוע. אולי מתישהו כשהוא יגיע לטלוויזיה. אם אוברי תסכים לי. (לא סיכוי גדול אבל לא שוללת לגמרי).
מממ תכלס כן אם לא השיוך למארוול זה בעצם דוקוא סדרה שמאד מתאימה לך:-D
כן, תקשיבי, השיוך למארוול הוא בהחלט unfortunate אבל אחד שאני יכולה להתעלם ממנו אם זה אומר שיש לי הרבה מרצ' של אוברי.
אל תאשימי אותי אמרתי שוב ושוב שלא תאהבי את זה!
את לא אמרת אפילו פעם אחת שאני לא אוהב את זה!! את בסה"כ אמרת שזה ממש מוזר ואת לא יודעת אם אפילו אני אעמוד במוזרות של זה בשביל אוברי. מה שנשמע יותר כמו DARE מאשר אזהרה|שפם|
כי לא באמת חישבתי:-D
קלירלי. (ואיכשהו בכל זאת צדקת:-D)
מה תנ"ך מה?! אני רוצה שתהיה המוות ותהרוג את כולם!|שפם|
אבל אני לא לונה ולא מתחמקת משאלות אז אממ היא יכולה להיות דבורה או אביגייל. אני לא אחשוב על עלילה כי זה התפקיד של ניק וכל אחד בפורום הזה צריך לדבוק לתפקיד שלו.
יופי אני אמסור לסנטה.
האמת שבזמן שנעדרת, חשבתי על השאלה שלך יותר לעומק (אחרי ששללת את אוברי עם סרט) והחלטתי שהכי בא לי מתנה (חוץ מגיפטקארד לרדבאבלס) זה מאסז'ר לרגליים אבל ביקשתי מסנטה (הבוסית) שתקנה לי ואתמול זה הגיע וזה הדבר הכי מושלם שקיים|מאוהב|

אני רוצההההההה|מאוהב|
גם אניייייי

keren or5

Well-known member
דלילה!! הדמות הנשית האהובה עלי מהתנך! זה גם מה שהייתי עונה בשאלה הזאת על השאלון לגבי איזה סיפור הייתי רוצה לראות מעובד מהתנ"ך- שמשון ודלילה!

didalf

Well-known member
וכאילו אני יודעת שאתם לא מכירים אותה כזה טוב, רק מהסיפורים שלי, אבל תאמינו לי שהיא אהבלה של החיים והיא לא נמצאת בשום מקום לשפוט אותי|שפם|
אני מאשרת את זה.

בעע, בגלל זה בשאלה של ניק ציינתי שאני רוצה stackable snow ולא סתם שלג. כי נכון שהוא יפה בכל מצב אבל אם אני לא יכולה לבנות סנואומן (אוקיי ביי) האם באמת ראיתי שלג?
אחרי זה ראינו שמישהו כן בנה איש שלג אז או שהיינו צריכות לנסות שוב בנקודה אחרת או שאנחנו פשוט ממש גרועות באיש שלג:-D

אוי ואבוי לי. אני כל כך שמחה שאני גרה במקום בו קורקינט זה לא a thing.
לפעמים זה ממש נוח.

אני מתנצלת בפני כל אובססיות העבר שלי אבל אתן לא חשובות יותר.
ריס ודרו בוכות בפינה.

אהה זה ג'ונתן? חח אוקיי אז אני מרשה. משום מה חשבתי שאת מתכוונת לאיזה מישהו מכוער מבריג'רטון שכולם חושבים שהוא חתיך.
ברור מה חשבת? הגבר היחיד השווה שם!|מאוהב|
תראי, השיער שלי דק אז הכל עובד לי על שיער רטוב. האם הוא מייבש מהר יותר ממחליק אחר? לא בהכרח. אבל השיער שלך עבה יותר משלי (וגם ארוך יותר משלי) אז אולי זה שונה. אבל נגיד יש לך שיער שדומה יותר לשיער של הבוסית שלי ולה יש את כל המכשירים של דייסון והיא עדין מייבשת את השיער לפני עם הפן שלהם (שאגב הוא גרוע ביותר והאיתמר שבאתי איתו מהארץ פי מיליון יותר טוב) ורק אז משתמשת במחליק/מסלסל.
אבל רגע - יום שלם לייבש שיער? מהה??? חוץ מזה שהשיער שלך במילא חלק. אז כמה כבר זמן לוקח לך להחליק אותו אחרי שהוא יבש?|תוהה|
מה איזה עוד מחליק מייבש שיער רטוב? מחליקים עושים רק על שיער יבש. ויש אחד די חדש של דייסון שלפי הפרסומים אמור לעבוד על שיער רטוב ממש.
והשיער שלי לא חלק בכלל אני פשוט מחליקה אותו תמיד ומעולם לא העליתי תמונה בלי מחליק:-D
ובגלל שאני מתעצלת לייבש עם פן אני אוהבת לתת לו להתייבש טבעי בסופש כשיש לי זמן כי אני גם ככה סתם בבית. וכשהוא יבש ממש לוקח לי 15-20 דקות לעשות מחליק.
לא חשבתי שאני יכולה לאהוב אותך יותר ממה שאני כבר אוהבת (שזה לא הרבה כי כפי שציינת למעלה אוברי לא מרשה לי לאהוב אנשים ודברים אחרים) אבל אני כן!:-D
הווו תודה. מי חשב שדווקא שנאה לג'ון מאייר תגרום לך לאהוב אותי?:-D
מה לך יש נגדו?

תבואי את לבוסטון (ותביאי את אמא שלך!)
עכשיו? קרררררררררררר
כבר עשיתי חופשת קור תודה.
הן לא מסכנות. הן מתות עליי. בגלל זה הן מזמינות אותי כל שנה לטיול קשישות שלהן|שפם|
אה זה היה נראה כיף הטיול קשישות הזה:-D
מצטערת אבל אף אחד לא יתעלה על אידינה וקריסטין לכן אין לי שום כוונה לראות משהו אחר. אבל בראיונות שלהן אריאנה ממש מצחיקה וזה ממש חמוד.
אני מבינה כי באמת קשה להתעלות עליהן אבל וואלה עשו עבודה באמת טובה.
עזבי אותי מכלבים. תביאי את סקייקרו שתקח אותה מפה לחלל.
פחח מה לי ולסרטים שמועמדים לאוסקר😂 כאילו אין ערימת סרטים שהסיכוי שאצפה בהם קטן יותר מאשר סרטים שמועמדים לאוסקר.
אני גם לא צופה ברובם אבל אני מודעת אליהם כי מדברים עליהם בעונת הפרסים.

תמיד הייתי טובה יותר בכתב מאשר בע"פ. אבל מאז שאני זקנה אין לי כוח לשבת ולכתוב כשאני יכולה לעמוד או לשכב במיטה ולחפור בלי להקשיב לצד השני.
ולהקליט פודקסטים בוואסאפ.
וול היא עשתה לי ממש אנטי, ואם היה סיכוי קלוש לפני שאצפה בסרט, היא קצת הרסה לי אותו. אני מודה אבל שכל מי שאני מכירה שראה את הסרט אמר שהוא מעולה אז לרגע שקלתי אבל אני פשוט יודעת שאין סיכוי שאראה אותו בקולנוע. אולי מתישהו כשהוא יגיע לטלוויזיה.
דווקא חבל כי לדעתי ממש כיף לחוות אותו על מסך גדול.

אם אוברי תסכים לי. (לא סיכוי גדול אבל לא שוללת לגמרי).
אה אוברי מאשרת מדובר במכשפות הן כולן בחבורה. (או ב coven).
אגב נזכרתי שאמרתי לך שאוברי תשחק אותך בסדרה על חייך הרבה לפני שפיתחת את האובססיה הזאת, יו וולקאם:-P:

את לא אמרת אפילו פעם אחת שאני לא אוהב את זה!! את בסה"כ אמרת שזה ממש מוזר ואת לא יודעת אם אפילו אני אעמוד במוזרות של זה בשביל אוברי. מה שנשמע יותר כמו DARE מאשר אזהרה|שפם|
אני לא אשמה שאת שומעת אזהרה ורואה בה אתגר🤷‍♀️

אבל אני לא לונה ולא מתחמקת משאלות אז אממ היא יכולה להיות דבורה או אביגייל. אני לא אחשוב על עלילה כי זה התפקיד של ניק וכל אחד בפורום הזה צריך לדבוק לתפקיד שלו.
יופי תודה. וזה בסדר להמציא עלילות זה אכן התפקיד של ניק.

האמת שבזמן שנעדרת, חשבתי על השאלה שלך יותר לעומק (אחרי ששללת את אוברי עם סרט) והחלטתי שהכי בא לי מתנה (חוץ מגיפטקארד לרדבאבלס) זה מאסז'ר לרגליים אבל ביקשתי מסנטה (הבוסית) שתקנה לי ואתמול זה הגיע וזה הדבר הכי מושלם שקיים|מאוהב|
מי צריך סנטה כשיש את הבוסית שלך?

חמודותתתת|מאוהב||מאוהב|

דלילה!! הדמות הנשית האהובה עלי מהתנך! זה גם מה שהייתי עונה בשאלה הזאת על השאלון לגבי איזה סיפור הייתי רוצה לראות מעובד מהתנ"ך- שמשון ודלילה!
יפה. תודה!

LeAnnDylan

Well-known member
אני מאשרת את זה.
אפילו את לא מודעת לכמה שהיא אהבלה. יש דברים שהיא לא מרשה לי להעלות לשום מקום:-D
אחרי זה ראינו שמישהו כן בנה איש שלג אז או שהיינו צריכות לנסות שוב בנקודה אחרת או שאנחנו פשוט ממש גרועות באיש שלג:-D
צריך לתת לשלג לשבת קצת, שיתחיל להינמס ואז.
לפעמים זה ממש נוח.
לא רואה שום עולם שבו כלי השטן הזה הוא לגיטימי. הארד פאס.
ריס ודרו בוכות בפינה.
שיקחו איתן את בילי וליאן:-D
ברור מה חשבת? הגבר היחיד השווה שם!|מאוהב|
חח בכלל לא ידעתי שהוא היה בבריג'רטון:-D כל מי שאני מכירה שראה את זה התאבסס על מכוערים אחרים שלא נראו חמודים בכלל בתמונות.
מה איזה עוד מחליק מייבש שיער רטוב?
לא אמרתי שיש מחליקים שזה הקטע שלהם. פשוט אמרתי ש*אני* עושה את זה עם כל המחליקים:-D
מחליקים עושים רק על שיער יבש.
ספרי את זה לכל מחליקי העבר שלי:-D
ויש אחד די חדש של דייסון שלפי הפרסומים אמור לעבוד על שיער רטוב ממש.
אה אוקיי אז זה מה שיש לבוסית שלי. לי יש את ה-Corrale
1733933143449.png
אוקיי לא מצוין שהוא במיוחד לשיער רטוב אבל שוב, אצלי זה עובד:-D
והשיער שלי לא חלק בכלל אני פשוט מחליקה אותו תמיד ומעולם לא העליתי תמונה בלי מחליק:-D
:-0 למי יש כוחות נפשיים להחליק את השיער כל הזמן? למה לא לעשות החלקה?
טוב אם ככה אז את באמת צריכה מחליק. עכשיו אני מרגישה אשמה שקניתי מחליק כשהשיער שלי יחסית חלק והשתמשתי בו אולי 5 פעמים מאז שקניתי אותו לפני יותר משנה🙈
ובגלל שאני מתעצלת לייבש עם פן אני אוהבת לתת לו להתייבש טבעי
אני תמיד נותנת להתייבש טבעי אבל הוא מתייבש באיזה חצי שעה. זה מזה לא לוקח יום שלם:-0
הווו תודה. מי חשב שדווקא שנאה לג'ון מאייר תגרום לך לאהוב אותי?:-D
מה לך יש נגדו?
לא יודעת. לא יכולה לשמוע את הקול שלו. הקול שלו זה כמו ציפורניים על לוח והפרצוף שלו דורש בוקס.
עכשיו? קרררררררררררר
כבר עשיתי חופשת קור תודה.
בסדר נשב מסביב לאש ונאכלס סמור'ס (אלא אם כן אמא שלך תכין לנו לביבות ואז נאכל לביבות)
אה זה היה נראה כיף הטיול קשישות הזה:-D
כל טיול למונטריי זה כיף|מאוהב|
אני מבינה כי באמת קשה להתעלות עליהן אבל וואלה עשו עבודה באמת טובה.
בסדר אני מאמינה לך אבל אני עדין לא אצפה:-D
אני גם לא צופה ברובם אבל אני מודעת אליהם כי מדברים עליהם בעונת הפרסים.
אני עושה עבודה די טובה בלהדחיק דברים לא רלוונטים.
ולהקליט פודקסטים בוואסאפ.
למה חשבת שהתכוונתי כשאמרתי "לשכב במיטה ולחפור" למי חשבת שאני חופרת? לפוסטרים של ליאן?:-D
דווקא חבל כי לדעתי ממש כיף לחוות אותו על מסך גדול.
חבל על מי שמת וגם זה לא תמיד.
אה אוברי מאשרת מדובר במכשפות הן כולן בחבורה. (או ב coven).
בסדר מה את דיסני? חושבת שאני אצפה בדברים של מכשפות בגלל שאוברי מכשפה? קראתי אתמול את הספר מכשפות שלה אם זה נחשב (ז"א, נתתי לה להקריא לי אותו בזמן שאני עקבתי אחרי הציורים בספר) זה מספיק טוב.
אגב נזכרתי שאמרתי לך שאוברי תשחק אותך בסדרה על חייך הרבה לפני שפיתחת את האובססיה הזאת, יו וולקאם:-P:
מה שמצחיק זה שאת אפילו לא היחידה שאמרה לי את זה:-D
אני לא אשמה שאת שומעת אזהרה ורואה בה אתגר🤷‍♀️
זו לא הייתה אזהרה. אזהרה נשמעת כמו "דילן אל תצפי בזה!" כל ניסוח אחר זו הטעיה מכוונת!
מי צריך סנטה כשיש את הבוסית שלך?
אני לא רוצה סנטה. אני רוצה את המכשפה של כריסמס שתזרוק עליי מתנות ותצחק ברשעות מהשיחים.

LeAnnDyIan

Well-known member
קראתי אתמול את הספר מכשפות שלה אם זה נחשב (ז"א, נתתי לה להקריא לי אותו בזמן שאני עקבתי אחרי הציורים בספר) זה מספיק טוב.
יו בדיוק הנהג של אמזון הביא לי את ספר ההמשך. אז גם היום אני אתן לאוברי להקריא לי סיפורי מכשפות לפני השינה😍😂

Lhuna3

Well-known member

didalf

Well-known member
אפילו את לא מודעת לכמה שהיא אהבלה. יש דברים שהיא לא מרשה לי להעלות לשום מקום:-D
אוי ואבוי:-D

שיקחו איתן את בילי וליאן:-D
:-0:-0
אם נחטפת ואת צריכה עזרה תמצמצי פעמיים!
חח בכלל לא ידעתי שהוא היה בבריג'רטון:-D כל מי שאני מכירה שראה את זה התאבסס על מכוערים אחרים שלא נראו חמודים בכלל בתמונות.
כן כולם עפו על הגבר הראשי של העונה הראשונה והוא די מעפן.
ג'וני היה הגבר הראשי בעונה השניה.
זה בעונה 3 היה עוד יותר מעפן אבל על זה הייתה הסכמה נראה לי:-D

לא אמרתי שיש מחליקים שזה הקטע שלהם. פשוט אמרתי ש*אני* עושה את זה עם כל המחליקים:-D
ספרי את זה לכל מחליקי העבר שלי:-D
אה אוקיי אז זה מה שיש לבוסית שלי. לי יש את ה-Corrale
1733933143449.png

אוקיי לא מצוין שהוא במיוחד לשיער רטוב אבל שוב, אצלי זה עובד:-D
:-0
לאדעת אם את רוצחת מחליקים או את השיער שלך ככה.

:-0 למי יש כוחות נפשיים להחליק את השיער כל הזמן? למה לא לעשות החלקה?
יותר מידי כימיקלים ויותר מידי שעות במספרה. (כןכן אני יודעת שאני שורפת את השיער. זה עדיין פחות נזק מהכימיקלים של החלקה).
טוב אם ככה אז את באמת צריכה מחליק. עכשיו אני מרגישה אשמה שקניתי מחליק כשהשיער שלי יחסית חלק והשתמשתי בו אולי 5 פעמים מאז שקניתי אותו לפני יותר משנה🙈
*לך* יש שיער חלק באמת. יו לאקי באסטרד.
אני תמיד נותנת להתייבש טבעי אבל הוא מתייבש באיזה חצי שעה. זה מזה לא לוקח יום שלם:-0
אה לא לא לוקח יום שלם אבל גם לא חצי שעה, כן כמה שעות כדי שיהיה ממש יבש. אני סתם אוהבת להגזים.

לא יודעת. לא יכולה לשמוע את הקול שלו. הקול שלו זה כמו ציפורניים על לוח והפרצוף שלו דורש בוקס.
מגיע לו בוקס בהחלט.
בסדר נשב מסביב לאש ונאכלס סמור'ס (אלא אם כן אמא שלך תכין לנו לביבות ואז נאכל לביבות)
כל המטרה מלכתחילה הייתה הלביבות של אמא שלי:-D
כל טיול למונטריי זה כיף|מאוהב|
נראה כיף. ויכולת להעמיד פנים שאת ריס.
בסדר אני מאמינה לך אבל אני עדין לא אצפה:-D
הפסד שלך.
למה חשבת שהתכוונתי כשאמרתי "לשכב במיטה ולחפור" למי חשבת שאני חופרת? לפוסטרים של ליאן?:-D
בדכ לסהר אבל לפעמים לי:-D

בסדר מה את דיסני? חושבת שאני אצפה בדברים של מכשפות בגלל שאוברי מכשפה? קראתי אתמול את הספר מכשפות שלה אם זה נחשב (ז"א, נתתי לה להקריא לי אותו בזמן שאני עקבתי אחרי הציורים בספר) זה מספיק טוב.
חחחחחחחחחחחחחח הקריאו לך סיפור והסתכלת בציורים חמודה?:-D

אני לא רוצה סנטה. אני רוצה את המכשפה של כריסמס שתזרוק עליי מתנות ותצחק ברשעות מהשיחים.
כל עוד יש מתנות.

אני מעולם לא הייתי כל כך המומה מדברים שנכתבו בפורום הזה כמו שאני עכשיו.
אני מזועזעת לעמקי נשמתי.

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDyIan

Well-known member
:-0:-0
אם נחטפת ואת צריכה עזרה תמצמצי פעמיים!

כן כולם עפו על הגבר הראשי של העונה הראשונה והוא די מעפן.
ג'וני היה הגבר הראשי בעונה השניה.
זה בעונה 3 היה עוד יותר מעפן אבל על זה הייתה הסכמה נראה לי:-D
אה אוקיי כן אז עכשיו זה מובן. ובסדר מותר לך אותו. הוא באמת חמודי.
:-0
לאדעת אם את רוצחת מחליקים או את השיער שלך ככה.
סביר להניח שאת השיער שלי כי כל המחליקים שלי עובדים יופי.
מצד שני השיער שלי מאוד נעים למגע ואין לי קצוות מפוצלים או שרופים אף פעם, אז נראה לי שגם הוא בסדר🤷🏻‍♀️
יותר מידי כימיקלים ויותר מידי שעות במספרה. (כןכן אני יודעת שאני שורפת את השיער. זה עדיין פחות נזק מהכימיקלים של החלקה).
בסדר, 8 שעות של כימיקלים ואז לא צריך להתעסק עם השיער חצי שנה. זה ההנאות הקטנות בחיים.
*לך* יש שיער חלק באמת. יו לאקי באסטרד.
הוא בסדר עכשיו. כשהייתי קטנה הוא היה גולש ומושלם😍
אה לא לא לוקח יום שלם אבל גם לא חצי שעה, כן כמה שעות כדי שיהיה ממש יבש. אני סתם אוהבת להגזים.
הכי כיף להגזים.
כל המטרה מלכתחילה הייתה הלביבות של אמא שלי:-D
ומה אם אגיד לך שהמטרה האמיתית הייתה אמא שלך all along.
נראה כיף. ויכולת להעמיד פנים שאת ריס.
אה ברור, בגלל זה כפיתי עליהן לנסוע לביקסבי ברידג׳ אפילו שסגרו את הכביש בהמשך בגלל מפולת סלעים והיה לא הגיוני לנסוע לגשר במשך שעה רק כדי לחזור אחורה שעה ולקחת כביש אחר חזרה הביתה כשהדרך הביתה היא במילא 8 שעות! 😂
בדכ לסהר אבל לפעמים לי:-D
כן נו אבל החפירות האלה זה פודקסטים בוואטסאפ. למרות שלאחרונה סהר לא נותן לי לחפור לו ובמקום זה מצאתי לי שירנית שמרשה לי להתאבסס על אוברי בלי לשפוט אותי😂
חחחחחחחחחחחחחח הקריאו לך סיפור והסתכלת בציורים חמודה?:-D
כן וזה גם היה ארוך😂 חשבתי ספר ילדים זה כמה תמונות ואיזה משפט בכל עמוד אבל כפרעליה כתבה סיפור של 40 דקות😅
הסתכלתי עכשיו באודיבול והספר השני זה 50 דקות😆
אני מזועזעת לעמקי נשמתי.
אני אמרתי לכם לפני כמה שבועות שאתם לא מבינים את גודל האובססיה שפיתחתי ואת חשבת שאת מבינה בגלל שקניתי איזה כמה חולצות… גם עכשיו אני לא חושבת שאת באמת מבינה😂

didalf

Well-known member
אה אוקיי כן אז עכשיו זה מובן. ובסדר מותר לך אותו. הוא באמת חמודי.
תודה על האישור באמת:-D
הוא באמת חמודי|מאוהב|

סביר להניח שאת השיער שלי כי כל המחליקים שלי עובדים יופי.
מצד שני השיער שלי מאוד נעים למגע ואין לי קצוות מפוצלים או שרופים אף פעם, אז נראה לי שגם הוא בסדר🤷🏻‍♀️
מוזר מאד.
בסדר, 8 שעות של כימיקלים ואז לא צריך להתעסק עם השיער חצי שנה. זה ההנאות הקטנות בחיים.
בלעעע לא תודה.
כמו שאני מעדיפה לעשות לק לבד אפילו שזה התעסקות שבועית ולא ללכת ללק ג'ל.

ומה אם אגיד לך שהמטרה האמיתית הייתה אמא שלך all along.
אני אאמין לך, היא מותק.

אה ברור, בגלל זה כפיתי עליהן לנסוע לביקסבי ברידג׳ אפילו שסגרו את הכביש בהמשך בגלל מפולת סלעים והיה לא הגיוני לנסוע לגשר במשך שעה רק כדי לחזור אחורה שעה ולקחת כביש אחר חזרה הביתה כשהדרך הביתה היא במילא 8 שעות! 😂
כן נו אבל החפירות האלה זה פודקסטים בוואטסאפ. למרות שלאחרונה סהר לא נותן לי לחפור לו ובמקום זה מצאתי לי שירנית שמרשה לי להתאבסס על אוברי בלי לשפוט אותי😂
מזל.

אני אמרתי לכם לפני כמה שבועות שאתם לא מבינים את גודל האובססיה שפיתחתי ואת חשבת שאת מבינה בגלל שקניתי איזה כמה חולצות… גם עכשיו אני לא חושבת שאת באמת מבינה😂
ברמה שתעליבי ככה את כל האחרים? כן את זה באמת לא הבנתי.

LeAnnDylan

Well-known member
תודה על האישור באמת:-D

בלעעע לא תודה.
כמו שאני מעדיפה לעשות לק לבד אפילו שזה התעסקות שבועית ולא ללכת ללק ג'ל.
מה? איכס לעשות ציפורניים לבד מה אני ויאטנמית|שפם|
ברמה שתעליבי ככה את כל האחרים? כן את זה באמת לא הבנתי.
אני לא חושבת שהם נעלבו. הם כולם מאוד מפרגנים. חמודים כאלה. בניגוד אליך..😒

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|מכשפה|שם/כינוי: בילי מקסימוף ניק
|מכשפה|גיל בגימטריה: אני די בטוח שזה 43 ואני לא מבין איך יכל לצאת למישהו תוצאה אחרת.
|מכשפה|ורוד או ירוק? ירוק.
זה דווקא מעניין כי יש לי ממש רתיעה מורוד שאני חושב שנובעת מכך שחצי מהחיים שלי חשבתי שאם יחשבו שאני אוהב ורוד אז יחשדו שאני נשי או הומו. וזה למרות שאני זוכר שגיס שלי היה לובש ורוד המון פעמים. אבל אני גם זוכר שהייתי מודע לכך שיש לזה משמעות מסויימת. או יותר נכון שאפשר לתת לזה משמעות מסויימת.
אבל אני גם חושב שאני באמת לא אוהב את הצבע. כלומר עדיין אין לי שום בגד בצבע ורוד. בעצם אני מסתכל בבית שלי ולא נראה לי שיש לי שום דבר ורוד בבית. אבל יכול להיות שזה עדיין מושפע מזה.
עכשיו אני גם נזכר שכשהייתי בגן אני התחפשתי בפורים לMy little pony וזה כלל הרבה דברים ורודים. אני גם די בטוח שהיו לי צעצועי פוני ורודים כאלו. אז כנראה בשלב מאוחר יותר החלטתי שאני צריך להפסיק לאהוב דברים כאלו.
ואז הפכתי להיות מטורף על צבי הנינג'ה. ואני באמת לא תיכננתי את זה כהתחלתי לכתוב אבל זה מוביל אותי באמת לירוק.
אם כי אולי קצת נתתי לצד הנסתר שבי להציץ כי באופן מוצהר הצב נינג'ה שהכי אהבתי היה דונטלו - זה עם המסכה הסגולה.
1735072849545.png 1735072825974.png

|פיה|סדרות החודש: אילו סדרות בעצם היו בנובמבר? Brilliant Minds שהיה ממש ממש טוב (לפחו בשביל ברודקאסט)
גם פריזמה, קופה ראשית, דוקטור הו
אבל מעל הכל בעצם העונה האחרונה של Star Trek: Lower Decks
|פיה|סרטי החודש
: Wicked. אני לא בטוח אם ראיתי עוד סרט בנובמבר.
|פיה|שירי החודש: אני לחלוטין התמכרתי לDefying Gravity. אם כי זה בעיקר רק בשבועיים האחרונים (כלומר כמה שבועות אחרי שבעצם ראיתי את הסרט)
אני גם ממש התאהבתי בשיר החדש הזה של שון מנדס (אחרי כמה שנים שלא היה משהו חדש שלו שאהבתי במיוחד)
אני גם איכשהו התאהבתי מחדש בקלאסיקה הזאת של אנני לנוקס (ועוד שירים שלה)
|פיה|ספרי החודש: אוקי בנובמבר עדיין הייתי תקוע עם ספר המד"ב Children of Ruin, אבל מאז התקדמתי התקדמתי המון בזכות זה שהתחלתי להקשיב לספרים בAudible.
בנתיים הקשבתי לProject Hero (בהמלצת חברות פורום נאמנות), Pansies של אלכסיס הול (שכתב את Boyfriend Material)
ואני עכשיו כבר חצי מהדרך לתוך The Foxhole Court שהוא הספר הראשון בסדרה של ספרים ויש לי תחושה חזקה שרעות קראה את זה (או שהיא תרצה לקרוא את זה כשהיא תשמע על זה).
הבעיה היחידה היא שמבחר הספרים שהם חינם עם מינוי אודיבל רגיל הוא מוגבל והמחיר של ספרי אודיבל הוא לא קטן ואם אני אמשיך לצרוך אותם בכזאת מהירות אז אני אצא עם חור בכיס.
אוי וכמעט שכחתי שגם קראתי את הנובלה Nick and Charlie של יוצרת הארטסטופר.
|פיה|דמויות החודש: בראד בוימלר מLower Decks
|פיה|שחקני החודש: אדי רדמיין בDay of the Jackal
1735073882931.png
|פיה|קראש החודש: Lorenzo Zurzolo מפריזמה
1735074256669.png

|פיה|ציטוט חודשי:
So if you care to find me
Look to the western sky

טוב, אני אמשיך מחר מסיבה למסיבה (בתקווה שאני אחשוב על אחת)

למעלה