טוב אני לא מופתעת שמחנכים אותה גרוע
אם ב"מחנכים" את מתכוונת לשאפל האוטומטי של יוטיוב שאף אחד מבני הבית לא יודע איך לעצור אותו - אז כן.
לא ברור. אני פשוט בוהה בשחים ביס קומדי כי לא בא לי לבחור כלום.
זה אני ושירים (זורקת הכל בשאפל ואז מדלגת על הכל עד שאני מגיעה הביתה בלי להאזין לכלום
) יום אחד נסעתי עם השותפה לאכול ואז התחלתי לדלג על כל השירים שהגיעו והיא כזה "לאיזה שיר את מנסה להגיע?" אז אמרתי לה "אם הייתי יודעת מה בא לי לשמוע הייתי פשוט שמה את השיר הזה!" והיא חשבה שזה הדבר הכי מוזר שהיא שמעה בחיים והחליטה בנחרצות שאני "the R word" (אחרי שהיה לנו דיון על זה חצי שעה לפני) וכאילו אני יודעת שאתם לא מכירים אותה כזה טוב, רק מהסיפורים שלי, אבל תאמינו לי שהיא אהבלה של החיים והיא לא נמצאת בשום מקום לשפוט אותי
וואי אף פעם לא סבלתי אותה אבל היא הייתה גלינדה מעולה אם היא תשאר במחזות זמר ולא פופ אני אוהב אותה.
דווקא אני אוהבת אותה רק בתור זמרת. כל כך לא אכפת לי לראות אותה בשום מחזה/סרט/סדרה
את כלבה
את תתנצלי בפניה שחלמת שטויות ואת לא משחררת
לא. אחותך כלבה. אפילו אמרת את זה בעצמך!
ושהיא תבקש סליחה!!! אני לא זימנתי אותה לחלום שלי! היא נדחפה אליו והייתה מרשעת
שתלך ללמוד נימוסים מהאבא החמוד שלך!
לא הצלחנו אגב לבנות איש שלג, התפרק לנו
בעע, בגלל זה בשאלה של ניק ציינתי שאני רוצה stackable snow ולא סתם שלג. כי נכון שהוא יפה בכל מצב אבל אם אני לא יכולה לבנות סנואומן (אוקיי ביי) האם באמת ראיתי שלג?
לפעמים זאת הדרך הכי נוחה להתנייד כאן. אבל אני תמיד שמה קסדה ונוסעת רק כשאני יודעת שיש לי שביל אופניים כל הדרך.
אוי ואבוי לי. אני כל כך שמחה שאני גרה במקום בו קורקינט זה לא a thing.
יאיי. אבל עכשיו את באוברי ארה שלך.
כן. וקשה מאוד להוציא אותי ממנו. תמיד כשאני באיזה אובססיה, עדין יש לי מקום בלב לאובססיות הקודמות שלי. אבל אוברי לא אוהבת לחלוק אותי עם אחרים אז לא נותר לי מקום בלב לאף אחד אחר. אני מתנצלת בפני כל אובססיות העבר שלי אבל אתן לא חשובות יותר.
מה??? הודעה אחת לפני קראת לו חתיכי!!
אהה זה ג'ונתן? חח אוקיי אז אני מרשה. משום מה חשבתי שאת מתכוונת לאיזה מישהו מכוער מבריג'רטון שכולם חושבים שהוא חתיך.
וואלה? כי מה שמושך בעייני בו זה שהוא עובד על שיער רטוב ויכול לחסוך לי תהליך ייבוש ארוך. (אני שונאת לעשות פן אז בדכ נותנת לו איזה יום ליבוש טבעי. שתי האופציות מעיקות).
תראי, השיער שלי דק אז הכל עובד לי על שיער רטוב. האם הוא מייבש מהר יותר ממחליק אחר? לא בהכרח. אבל השיער שלך עבה יותר משלי (וגם ארוך יותר משלי) אז אולי זה שונה. אבל נגיד יש לך שיער שדומה יותר לשיער של הבוסית שלי ולה יש את כל המכשירים של דייסון והיא עדין מייבשת את השיער לפני עם הפן שלהם (שאגב הוא גרוע ביותר והאיתמר שבאתי איתו מהארץ פי מיליון יותר טוב) ורק אז משתמשת במחליק/מסלסל.
אבל רגע - יום שלם לייבש שיער? מהה??? חוץ מזה שהשיער שלך במילא חלק. אז כמה כבר זמן לוקח לך להחליק אותו אחרי שהוא יבש?
טפי ג'ון מאייר
לא חשבתי שאני יכולה לאהוב אותך יותר ממה שאני כבר אוהבת (שזה לא הרבה כי כפי שציינת למעלה אוברי לא מרשה לי לאהוב אנשים ודברים אחרים) אבל אני כן!
קלארק הייתה קצת מיוסרת כן. אבל היו לה סיבות טובות סהכ.
בסדר גם היו לה סיבות טובות להרוג את כולם. אז מה.
בואי לחנוכה
תבואי את לבוסטון (ותביאי את אמא שלך!)
חחחחחחחח מסכנות
הן לא מסכנות. הן מתות עליי. בגלל זה הן מזמינות אותי כל שנה לטיול קשישות שלהן
דוווקא לא כזה אכפת לי מראיונות איתן הסרט מעניין אותי יותר מהן.
מצטערת אבל אף אחד לא יתעלה על אידינה וקריסטין לכן אין לי שום כוונה לראות משהו אחר. אבל בראיונות שלהן אריאנה ממש מצחיקה וזה ממש חמוד.
תדאגי לכלב בילי שיתפוס אותה
עזבי אותי מכלבים. תביאי את סקייקרו שתקח אותה מפה לחלל.
מוזר שלא שמעת כי הוא זכה באוקסקר אז היה די מדובר לפני שנתיים כזה.
פחח מה לי ולסרטים שמועמדים לאוסקר
כאילו אין ערימת סרטים שהסיכוי שאצפה בהם קטן יותר מאשר סרטים שמועמדים לאוסקר.
וואי ככ הרבה יותר קשה לי לדבר פיזית מאשר להקליד.
תמיד הייתי טובה יותר בכתב מאשר בע"פ. אבל מאז שאני זקנה אין לי כוח לשבת ולכתוב כשאני יכולה לעמוד או לשכב במיטה ולחפור בלי להקשיב לצד השני.
וואי שמעתי על זה עם הפוסטר יצאה מזה מטומטמת
אבל לא אכפת לי ממנה כל עוד היא טובה בתפקיד שלה, והיא טובה.
וול היא עשתה לי ממש אנטי, ואם היה סיכוי קלוש לפני שאצפה בסרט, היא קצת הרסה לי אותו. אני מודה אבל שכל מי שאני מכירה שראה את הסרט אמר שהוא מעולה אז לרגע שקלתי אבל אני פשוט יודעת שאין סיכוי שאראה אותו בקולנוע. אולי מתישהו כשהוא יגיע לטלוויזיה. אם אוברי תסכים לי. (לא סיכוי גדול אבל לא שוללת לגמרי).
מממ תכלס כן אם לא השיוך למארוול זה בעצם דוקוא סדרה שמאד מתאימה לך
כן, תקשיבי, השיוך למארוול הוא בהחלט unfortunate אבל אחד שאני יכולה להתעלם ממנו אם זה אומר שיש לי הרבה מרצ' של אוברי.
אל תאשימי אותי אמרתי שוב ושוב שלא תאהבי את זה!
את לא אמרת אפילו פעם אחת שאני לא אוהב את זה!! את בסה"כ אמרת שזה ממש מוזר ואת לא יודעת אם אפילו אני אעמוד במוזרות של זה בשביל אוברי. מה שנשמע יותר כמו DARE מאשר אזהרה
כי לא באמת חישבתי
קלירלי. (ואיכשהו בכל זאת צדקת
)
טובטוב תבחרי לאוברי תפקיד מהתנך/יהדות וכו.
למשל מלכת אסתר. לא זה מעפן.
לא זוכרת איזה תפקידים שווים יש לנשים.
מה תנ"ך מה?! אני רוצה שתהיה המוות ותהרוג את כולם!
אבל אני לא לונה ולא מתחמקת משאלות אז אממ היא יכולה להיות דבורה או אביגייל. אני לא אחשוב על עלילה כי זה התפקיד של ניק וכל אחד בפורום הזה צריך לדבוק לתפקיד שלו.
האמת שבזמן שנעדרת, חשבתי על השאלה שלך יותר לעומק (אחרי ששללת את אוברי עם סרט) והחלטתי שהכי בא לי מתנה (חוץ מגיפטקארד לרדבאבלס) זה מאסז'ר לרגליים אבל ביקשתי מסנטה (הבוסית) שתקנה לי ואתמול זה הגיע וזה הדבר הכי מושלם שקיים
אני רוצההההההה
גם אניייייי