didalf
Well-known member
גיל ב2006?9 ,19. טעות מפגרת בחישוב, קלטתי את הטעות רק שראיתי את התשובה של אור לשאלה ואז ישר חשבתי, טוב לא יכול להיות שהייתי בת 9
אז זה הראשוןאו שאת לא יודעת חשבון או שאת שקרנית
גיל ב2006?9 ,19. טעות מפגרת בחישוב, קלטתי את הטעות רק שראיתי את התשובה של אור לשאלה ואז ישר חשבתי, טוב לא יכול להיות שהייתי בת 9
אז זה הראשוןאו שאת לא יודעת חשבון או שאת שקרנית
זה כבר ברשימה שלי.סרטי החודש: הקול בראש 2 - סרט מעולה שלא מבייש את הראשון (והיה לו רף גבוהה מאוד לעשות את זה), אני חושבת שהדבר היחיד שקצת גרם לי להיות לסיים אותו בפחות התרגשות מאשר כמו שסיימתי את הראשון, זה שלא יכלתי לא לבוא עם ציפיות כלשהן למרות שניסיתי לבוא בכלל בלי, אבל הראשון בשבילי הוא פשוט יותר מדי יצירת מופת בשביל שלא יהיו לי ציפיות, אז זה היה מעולה, אבל גם יצאתי ממנו מופתעת על כמה שזה היה טוב כי ממש לא ציפיתי שהוא יטפל בנושאים שהוא טיפל בהם. אבל בגיגוד לראשון שבאתי אליו בלי ציפיות כי בקושי הכרתי את העולם והעלילה, ויצאתי נפעמת, ופה פשוט ציפיתי שזה יהיה עשוי כ"כ טוב אז אפקט ההפתעה היה פחות גדול מאשר בראשון. אני כ"כ שמחה שהסרט הצליח כ"כ בקופות. נראה לי שפעם ראשונה בהרבה זמן שאני לא פוחדת שיעשו המשכים, אני אפילו רוצה שיעשו לזה המשכונים, אני חושבת שלא כ"כ התרגשתי ואהבתי פרנצ'ייז כזה מאז צעצוע של סיפור, שכל סרט חדש תמיד היה בשבילי הדבר הכי מצופה בסדרה.
אני פשוט מרגישה שמי שעשה את שני הסרטים האלה קרא את היומן שלא כתבתי כשהייתי ילדה בגיל הזה ופשוט עשה סרט על החיים שלי, כולל סיטואציות כ"כ ספצייות שאני ממש מרגישה כאילו נלקחו מהילדות שלי אחד לאחד.
וואלה נכון. צריך להוסיף גם אותו לרשימת הסרטים שאני רוצה לראות (ומי שעוקב בוויקאנווצ'ים יראה שהיא כל הזמן גדלה)אגב אם מדברים על סרטים, אז זוכרים שמזמן אני ועדי המלצנו על החתול של שרק 2, אז עכשיו שראיתי שהוא עלה לנטפליקס ואני זוכרת שאז כמה אנשים פה אמרו שהם רוצים לבדוק, אז אולי זה הזדמנות טובה בשבילם, כי זה באמת סרט כ"כ חכם וטוב, משהו שאף אחד לא ציפה ממנו להיות.
אוי זה עצוב באמת. אני אקשיב לשיר שוב (אני הולך לישון עכשיו)שירי החודש:
רק עכשיו למדתי את הסיפור רקע לשיר הזה, ג'ורג' כתב את זה כמחווה לאהוב הראשון שלו שהיה חבר שלו לשנתיים לפני שמת מאיידס מה שהכניס את מייקל לדיכאון עמוק, אבל חיפשתי ראיונות שלו מדבר על זה והוא אמר דברים כ"כ חמודים ועצובים, כמו שהבחור הזה גרם לו בפעם הראשונה לשמוח שהוא גיי אחרי שהוא שנא שהוא כזה עד לאותה נקודה, בגלל שזאת הייתה הפעם הראשונה שהוא התאהב במישהו ופתאום הזהות המינית שלו התחברה לו למשהו חיובי, במקום רק לדברים שליליים כמו שהוא הרגיש עד אז, ושהזמן שהם בילו ביחד, אפילו שהיה קצר הייתה התקופה שהוא היה הכי מאושרת בחייו. כ"כ עצוב וקורע לב | המילים בשיר קורעות את הלב
בהצלחה עם לצאת מהבית.למה אתם מצפים בחודש אוקטובר: אני מקווה שאני אצליח לצאת מהבית כי המצב הנפשי שלי הורע מאוד שיותר קשה לי לצאת מבעבר, אני מקווה אולי להצליח לפחות לבקר את אחותי ואחיינים שלי כי לא ראיתי אותם הרבה זמן ואני מתגעגעת! אחיין שלי בדיוק סיים טירונות והוא הול להתחיל לשרת בגל"ץ, זה מופרע בעיני, אני מרגישה שרק אתמול הוא היה ילד בן שנתיים שהחלפתי לו חיתולים עוד.
איך את תמיד עונה כ"כ מהר? תמיד אחרי שאני כותבת הודעה שניה אחרי זה את עונה! את הפלאש של לענות על הודעות!את באמת בעייתית!
גם כשהיה עכשיו את הטילים האיראנים יצאת ישר?
את באזור מטווח עכשיו לא? איך את באמת?
נכון! חמודה שזכרת הסרטים האלה באמת עשויים בצורה כ"כ טובה שהיא גם מראה איך קוראים תהליכים נפשיים כמו דיכאון בראשון, וחרדה בשני בצורה מספיק פשוטה, אבל מספיק גם מדויקת כדי שמי שעבר את הדברים האלה ממש יזדהה, וגם פשוט אני אוהבת את כל הקונספט של הסדרה הזאת של הסרטים, הכל עשוי כ"כ טוב (ובאמת מעניין אותי לחשוב אם הסרטים האלה היו עוזרים לי אם היו יוצאים כשהייתי קטנה יותר). אני כ"כ שונאת ניטפוקים מפגרים שנתקלתי בהם על הסרטים האלה מאנשים כי באמת שזה קו כ"כ קשה ללכת עליו בין לא לסבך דברים עם יותר מדי רגשות, לבין להשאיר את הכל מספיק ניואנסי ומורכב ולא להפוך אף דמות לנבל, אלא להסביר מה התפקיד של כל דמות, וזה לא הרגשות שבעייתיות אלא רק כשיש הגזמה מרגש אחד, זה מוציא את המערכת משיווי משקל). טוב, אני צריכה לשמוח לפחות שרוב האנשים כן מסכימים על הגאונות של שני הסרטים האלה, ונראה לי שזה הסרט הכי מצליח של דיסני השנה, אחרי שנה נוראה שהם עברו עם כ"כ הרבה פרוייקטים שנקטלו גם בביקורות, זה כנראה לא רק הסרט הכי מצליח שלהם השנה, אלא גם כרגע סרטי האנימציה הכי מצליח של כל הזמנים, וזה ממש כייף לי שזה קורה לסרט שאני חושבת שמגיע לו את זה!אני שמחה שאהבת כי אני זוכרת שמתישהו אמרת שככ אהבת את הראשון שאת מפחדת שהשני יהרוס.
חרדה עשתה לי חרדה בעצמי. הראו יפה איך לפעמים היא פשוט משתלטת על הכל וההמחשה הויזואלית של ספיירלינג.
תודה מותק אני אשתדל!מחזיקה לך אצבעות!!
אל תתני לכתמתמה הזאת לנצח!
ממש! איזה חוצפה מצידם לגדול!מי מרשה להם לגדול ככה?
כמו שכתבתי, אני חושבת שבעברית זה לא ממש משנה לי כי אני קוראת עברית טוב, אבל באנגלית יש פער ממש גדול בין כמה שאני יכולה להבין שמע ממש ארוך באנגלית בלי להתאמץ, לבין זה שבקריאה וכתיבה הרמה שלי ממש נמוכה. ואני יודעת באופן פרדוקסלי שכדי להשתפר בזה אני פשוט צריכה לקרוא יותר דברים באנגלית, אבל בגלל שעכשיו זה ממש קשה לי, הרבה פעמים אני רואה כתבה באנגלית שאני רוצה לקרוא על משהו ושומרת אותה ולא מגיע אליה, כי זה פשוט סבל בשבילי לקרוא באנגלית, אבל שאם זה היה מוקרא בטח הייתי שומעת את זה מיד. ואני יודעת שאני דווקא צריכה להתמודד עם הסבל כי רק ככה זה יהיה לי יותר קל בעתיד לקרוא אנגלית, ועדיין קשה לי להביא את עצמי לעשות את זה.טוב את אנחנו כבר יודעים שאת אוהבת להקשיב לדברים.
אני אף פעם לא משקרת בדברים שקשורים לגיל שלי אפילו שאני מזדקנת וזה מעציב אותי, אבל אני תמיד אומרת את האמת + בונוס, מי שרואה אותי פנים אל פנים כמעט תמיד נדהם כשאני אומרת לו בת כמה אני כי כמעט כולם אומרים לי שאני נראית צעירה הרבה יותר בפער גדול, וזה תמיד כייף לי לשמוע.אז זה הראשון
באמת שיר כייפי. עדיין נראה לי לי שהאהוב עלי של ג'ורג' מייקל זה Careless Whisper , למרות כמה שהוא חרוש.אבל האמת שבעיקר גרמת לי לרצות להקשיב לשיר הכיפי freedom שהייתי מאוהב בו לפני שנים רבות
יש אנשים שבשביל אנשים מסויימים תמיד ישארו "ילדים" לא משנה באיזה גיל, ככה זה האחיינים שלי עבורי, אני תמיד כנראה אחשוב עליהם כילדים.זה באמת הזוי איך זמן עובר. יש לי אחיין שאני עדיין קורא לו "ילד" תמיד וזה הזוי לי שהוא בן 24.
מוכר היטב!מה יותר מסודר אצלכם - הדסקטופ במחשב, שולחן העבודה או חדר השינה? הכל קטסטרופה, אני חיה בכאוס.
מה עמתדכם לגבי עגבניות?
א. טעים בכל מצב
ב. טעים רק טרי (כלומר לאכול לבד או בסלט וכו)
ג. טעים רק מעובד (קטשופ, רוטב וכו)
ד. פיכסה בכל מצב
אהה...אז אם כך החיים שלי הם סדרת טלויזיה דרמטית\קומית עם פתיח והכל!האם קורה לכם כשאתם צופים בסדרה המחשבות שלכם מתחילות להשמע כמוה? תנו דוגמא. חחח לא יכולה לחשוב על משהו ספציפי, אבל לפעמים אני מקריינת לעצמי את החיים בראש שלי לא בסיגנון של סדרה ספציפית אבל זה תמיד מזכיר לי סדרות שיש בהם קריינות.
זה לא...ALL STAR?השלימו את השיר לפי הדבר הראשון שקופץ לכם לראש:
היי נאו: יור אה רוק סטאר
ווייק מי אפ: ביפור יו גו גו
תודהגם בגללך אורצ'י גם בגללך
מתנצלת, לא עקבתי אחרי השרשור וזאת התוצאהאיך זה יופי אני אומרת שאני לא אוכל לצפות בהופעה האחרונה כי אני בחול
אז, כן, העונה השביעית לא קיימת (הבעיה שאז הסדרה תסתיים בקליף האנגר).אם מחליטים שעונה 7 לא קיימת אפשר להגיד שכן [המאה]
אה רוצה עוד בדיחה מפגרת?
why did the tomato blushed?
Because it saw the salad dressing
בלי אבא?אני אחותי ואמא, טיול בנות.
כןאה כאילו לשחזר סצנות בראש?
חמוד! אבל אני רק שאלה, למה יש בקליפ מסך ירוק?צילמו כל הזמן מאחורי הקלעים.
זה מקליפ מאחורי הקלעים שהיא הוציאה:
חחחח, כל מי שעונה מבורך מבחינתי. אין לי תלונות על כך שענית על השאלהפעם עוד ניסיתי לראות את הטריילרים לסרטים שלה.
למרות שהבנתי שזה האחרון שדילן ממליצה עליו דווקא חמוד ולא מוזר ממש אז אני אראה.
(אה שאלת את דילן בכלל. אניוואי)
חלילה! לא הורדתי אותה!שלא תחשבי שלא שמתי לב שהורדת את אוברי.
את טוענת שהיא לא יפה??
אז תדמיינו אותי אוהבת את בלאמי בסדרה אחרת
אז את אומרת שהדרך לשחד אותך היא באמצעות פסטה?אצלי במשפחה חגגנו עם המשפחה המורחבת רק את ראה״ש ופסח אז הם תמיד היו החגים האהובים עליי כי רואים את כל המשפחה ומתלבשים יפה ומקבלים מתנות (וגם האוכל הכי טעים!) במשך השנים גם שבועות הצטרף לטופ החגים האהובים עליי כי כל חג שמגישים בו פסטה זה חג בשבילי
אני בחופש, אבל אם אני מתחילה לראות סדרות, מבחינתי אפשר לוותר על כל השנה, מה שנקרא go big or go home.כן!!!
אבל רגע למה בעצם לוותר על הלימודים? חשבתי שאת בחופש עכשיו
מזדהה, גם אני ככה. אצלי ספציפית, אני נוסעת מהר מדי כשלא צריך ולאט מדי כשצריךאני מעריכה את התמיכה
(למרות שלא מעט אנשים טוענים שאני נוהגת כמו נהגת שודים שזה לא נכון, כי אני לא בהכרח נוסעת מהר, פשוט לפעמים אני לוקחת יציאה במהירות קצת יותר גבוהה ממה שמומלץ)
מסכימה לחלוטין. עכשיו נזכרתי בפרק סיום וחבל שהסתיים ככה.הכי מבאס שיש פרק סיום מעפן לעונה טובה.
נגיד זה הדבר היחיד שמפריע לי בעונה 6 של המאה. בעיני זו העונה הכי טובה אבל הפרק סיום מעפן לחלוטין.
אוי! מקווה שהמצב יותר טוב.דלקת ריאות שהסתבכה בצורה ספקטקולרית! ואז היה זיהום בקטיריאלי בריאות...כיף לא היה לי
וואי, נשמע מגניב! כן, אני מכירה את "שלושה בסירה אחת" אבל לא קראתי, את קראת?[מלבד הכלב - מאת קוני וויליס]
אני שמחה ששאלת!
אז יש ספר ישן (מסוף המאה ה-19) של ג'רום ק.ג'רום בשם "שלושה בסירה אחת (מלבד הכלב)" זה נחשב קלאסיקה וזה ספר מאוד מצחיק שמתאר מסע על נהר הת'מזה של 3 חברים וכלב.
אז הספר שאני מדברת עליו של קוני וויליס הוא ספר מד"ב שהוא גם מחווה לספר הזה, וכתוב באותו סגנון מצחיק וגם קשור עלילתית בדרכים שזה ספוילר להסביר.
יצא לו גם ממש עכשיו תרגום מחודש לעברית בשם "שלא לדבר על הכלב" (שזה תרגום קצת יותר טוב למקור: to say nothing of the dog).
דוקטור 11.
ותלוי אם נהיה לבד או לא
מקווה שהכל היה בסדר כשיצאת מהממ"דכמה זמן נשארתם בממד? האמת אני בעייתית, אני תמיד נכנסת לשניה וישר יוצאת
היה מעניין לקרוא.סרטי החודש: הקול בראש 2 - סרט מעולה שלא מבייש את הראשון (והיה לו רף גבוהה מאוד לעשות את זה), אני חושבת שהדבר היחיד שקצת גרם לי להיות לסיים אותו בפחות התרגשות מאשר כמו שסיימתי את הראשון, זה שלא יכלתי לא לבוא עם ציפיות כלשהן למרות שניסיתי לבוא בכלל בלי, אבל הראשון בשבילי הוא פשוט יותר מדי יצירת מופת בשביל שלא יהיו לי ציפיות, אז זה היה מעולה, אבל גם יצאתי ממנו מופתעת על כמה שזה היה טוב כי ממש לא ציפיתי שהוא יטפל בנושאים שהוא טיפל בהם. אבל בגיגוד לראשון שבאתי אליו בלי ציפיות כי בקושי הכרתי את העולם והעלילה, ויצאתי נפעמת, ופה פשוט ציפיתי שזה יהיה עשוי כ"כ טוב אז אפקט ההפתעה היה פחות גדול מאשר בראשון. אני כ"כ שמחה שהסרט הצליח כ"כ בקופות. נראה לי שפעם ראשונה בהרבה זמן שאני לא פוחדת שיעשו המשכים, אני אפילו רוצה שיעשו לזה המשכונים, אני חושבת שלא כ"כ התרגשתי ואהבתי פרנצ'ייז כזה מאז צעצוע של סיפור, שכל סרט חדש תמיד היה בשבילי הדבר הכי מצופה בסדרה.
אני פשוט מרגישה שמי שעשה את שני הסרטים האלה קרא את היומן שלא כתבתי כשהייתי ילדה בגיל הזה ופשוט עשה סרט על החיים שלי, כולל סיטואציות כ"כ ספציפיות שאני ממש מרגישה כאילו נלקחו מהילדות שלי אחד לאחד.
אני אשתדל להקשיב לשיר.שירי החודש:
רק עכשיו למדתי את הסיפור רקע לשיר הזה, ג'ורג' כתב את זה כמחווה לאהוב הראשון שלו שהיה חבר שלו לשנתיים לפני שמת מאיידס מה שהכניס את מייקל לדיכאון עמוק, אבל חיפשתי ראיונות שלו מדבר על זה והוא אמר דברים כ"כ חמודים ועצובים, כמו שהבחור הזה גרם לו בפעם הראשונה לשמוח שהוא גיי אחרי שהוא שנא שהוא כזה עד לאותה נקודה, בגלל שזאת הייתה הפעם הראשונה שהוא התאהב במישהו ופתאום הזהות המינית שלו התחברה לו למשהו חיובי, במקום רק לדברים שליליים כמו שהוא הרגיש עד אז, ושהזמן שהם בילו ביחד, אפילו שהיה קצר הייתה התקופה שהוא היה הכי מאושרת בחייו. כ"כ עצוב וקורע לב | המילים בשיר קורעות את הלב
אוילמה אתם מצפים בחודש אוקטובר: אני מקווה שאני אצליח לצאת מהבית כי המצב הנפשי שלי הורע מאוד שיותר קשה לי לצאת מבעבר,
וואו, איך הזמן עובר מהר!אני מקווה אולי להצליח לפחות לבקר את אחותי ואחיינים שלי כי לא ראיתי אותם הרבה זמן ואני מתגעגעת! אחיין שלי בדיוק סיים טירונות והוא הול להתחיל לשרת בגל"ץ, זה מופרע בעיני, אני מרגישה שרק אתמול הוא היה ילד בן שנתיים שהחלפתי לו חיתולים עוד.
תמונה/סרטון/ מתכון לגפילטעפיש שתרצו לחלוק:
. אני מרגישה שזה האימג' שהיכה בי הכי חזק בסרט, כי דווקא כשהייתי קטנה החרדות שלי נראו יותר ככה- מעיין קיפאון מוחלט ופחד משתק, מאשר התקפי חרדה כמו שיותר רואים מוצגים לאחרונה וגם שיותר שמעתי תיאורים שלהם כל חיי (הקטע של לב דופק מהר, נשימה מהירה, הרגשה של התקף לב), ואם כי חוויתי התקפי חרדה כאלה גם בבגרותי, זה גם היה לי יותר קל להתמודד איתם גם כי הייתי יותר גדולה, וגם כי ידעתי בדיוק שככה נראה התקף חרדה, אבל הסוג הזה של הקיפאון חוויתי בגיל ממש צעיר, מה שגרם לזה שהיה לי הרבה יותר קשה להתמודד עם מקרים שזה קרה, ובכלל לקח הרבה זמן עד שקישרתי שזה בעצם חרדה, הרבה זמן לא ממש הייתה לי מילה לזה חוץ מזה שזה מרגיש נוראי וכ"כ כמו חוסר אונים מוחלט
כי אני תמיד פה. מה את עושה לי חסרת-חיים-שיימינג?איך את תמיד עונה כ"כ מהר? תמיד אחרי שאני כותבת הודעה שניה אחרי זה את עונה! את הפלאש של לענות על הודעות!
אה וואלה בדקתי עכשיו ובאמת לא היה בחיפה. חשבתי שהיה ממש בכל הארץ. לא אז אם ככה אז את בסדר, אין לך מה להכנס לממד לצורך הזדהות אם פיקוד העורף לא אמר לך שצריך.את מתכוונת ליום ההוא שהיו אזעקות בכל הארץ? נראה לי שביום ההוא אפילו לא נכנסתי לממ"ד אבל זה כי באמת אני לא חושבת שהשמיעו אזעקה אחת בחיפה, כמעט כולם היו לאיזור המרכז בארץ, ישבתי עם הטלוויזיה פתוחה על חדשות 12 וכל פעם שהראו את רשימת הישובים תחת מתקפה חיפה לא הייתה שם (ביום ההוא של התקפה האירנית). למרות שנראה לי שהייתי אמורה להיכנס בכל מקרה, וזה קצת חצוף ומפונק מצידי לא לעשות את זה כשיש לי ממ"ד ממש בחדר הסמוך וזה כלום להיכנס אליו, כשאני יודעת שיש כ"כ הרבה אנשים שצריכים לרוץ למקלטים מחוץ לבית שלהם וחס וחלילה להתמודד עם בני אנוש אחרים, ועדיין אני פשוט נוראית ולא ממושמעת.
מממ בעקרון אומרים להשאר 10 דקות כי אחרי הירוט יכולים ליפול חלקי טיל וזה עדיין מסוכן. אבל אני גם לא באמת נשארת לרוב את כל ה10 דקותאבל כן יש אזעקות מדי פעם בחיפה מאז שהתחילה החזית בצפון, וכשיש אזעקה כמו היום אני כן נכנסת (למרות שאני כנראה יוצאת יותר מוקדם ממה שצריך, נראה לי שצריכים לחכות 10 דקות ואני ממש לא עושה את זה. אבל עוד משהו שקורה דווקא יותר פעמים זה שאני לא שומעת אזעקה בכלל, רק בומים מבחוץ, ואז אני אומרת לעצמי- אה זה בטח יירוטים או נפילות, אבל זה נגמר כבר אז מה יש לי להיכנס לממ"ד? כן אני נוראית כ"כ, ממש לא ממושמעת בנוגע להנחיות.
המערכות שלהם מאד מדוייקות ויודעות להפעיל אזעקה רק איפה שהם יודעים שהטיל הולך אליו. ברמת אזורים בתוך העיר אפילו. כך שאם כשאת צריכה לשמוע את האזעקה את שומעת אותה זה בסדר. אם את שומעת אזעקות שנשמעות מרוחקות או רק את הבומים אז את בסדר לא צריך להכנס לממד. אני גם הייתי שומעת הרבה אזעקות מרוחקות כאלה או בומים בלי אעקה וזה אומר שזה לא היה אצלי. כי אז שומעים ממש חזק. אם את לא בטוחה תמיד את יכולה להכנס לאתר של פיקוד העורף ולראות איפה ההתרעה.(אבל גם זה מוזר לי שיש הרבה מקרים שאין אזעקה רק שומעת בומים מבחוץ כנראה שזה מקרים שזה עדיין רחוק מספיק מחיפה כדי שלא יפעילו אזעקה (אבל מספיק קרוב כדי שאני אשמע את הבומים)
חחח אני שמחה בשבילך.טוב, אני צריכה לשמוח לפחות שרוב האנשים כן מסכימים על הגאונות של שני הסרטים האלה, ונראה לי שזה הסרט הכי מצליח של דיסני השנה, אחרי שנה נוראה שהם עברו עם כ"כ הרבה פרוייקטים שנקטלו גם בביקורות, זה כנראה לא רק הסרט הכי מצליח שלהם השנה, אלא גם כרגע סרטי האנימציה הכי מצליח של כל הזמנים, וזה ממש כייף לי שזה קורה לסרט שאני חושבת שמגיע לו את זה!
תודה מותק אני אשתדל!
האמת חשבתי יותר על עברית. גם לי יש הרבה פחות סבלנות לקרוא באנגלית, אבל גם לא להקשיב.כמו שכתבתי, אני חושבת שבעברית זה לא ממש משנה לי כי אני קוראת עברית טוב, אבל באנגלית יש פער ממש גדול בין כמה שאני יכולה להבין שמע ממש ארוך באנגלית בלי להתאמץ, לבין זה שבקריאה וכתיבה הרמה שלי ממש נמוכה. ואני יודעת באופן פרדוקסלי שכדי להשתפר בזה אני פשוט צריכה לקרוא יותר דברים באנגלית, אבל בגלל שעכשיו זה ממש קשה לי, הרבה פעמים אני רואה כתבה באנגלית שאני רוצה לקרוא על משהו ושומרת אותה ולא מגיע אליה, כי זה פשוט סבל בשבילי לקרוא באנגלית, אבל שאם זה היה מוקרא בטח הייתי שומעת את זה מיד. ואני יודעת שאני דווקא צריכה להתמודד עם הסבל כי רק ככה זה יהיה לי יותר קל בעתיד לקרוא אנגלית, ועדיין קשה לי להביא את עצמי לעשות את זה.
כן אני יודעת. כיף לך שאת מצליחה להנות מדברים כאלה.אבל מה שאני הכי אוהבת זה מעין משהו שנקרא video essay, שזה לא בדיוק כמו פודקאסט, כאילו זה לא סתם אדם, או שניים מדברים ומצלמים אותם מדברים, אבל בעצם אין סיבה לא רק להקשיב להם, אלא סרטונים שלוקחים נגיד סצנה מסרט או סדרה ומנתחים ויזואלית דברים כמו עריכה, בימוי, זוויות צילום וכ'ו, כולל להראות דוגמאות תוך כדי שהם מסבירים, שזה דבר שלא ממש קיים בפודקאסט- ואת זה אני מעדיפה לא משנה באיזה שפה זה. זה אולי הדבר האהוב עלי שנוצר מהאינטרנט, כי זה מרגיש לי, במיוחד אם זה עשוי ממש טוב, כמו שיעור קטן בקולנוע, ויש כאלה כ"כ טובים שפשוט הרגשתי שדייקו לי למה אהבתי נגיד סצנה מסויימת מסרט או סדרה בצורה שאי היה אפשר אחרת.
טוב סליחה שחשדתיאני אף פעם לא משקרת בדברים שקשורים לגיל שלי אפילו שאני מזדקנת וזה מעציב אותי, אבל אני תמיד אומרת את האמת
זה נכון.+ בונוס, מי שרואה אותי פנים אל פנים כמעט תמיד נדהם כשאני אומרת לו בת כמה אני כי כמעט כולם אומרים לי שאני נראית צעירה הרבה יותר בפער גדול, וזה תמיד כייף לי לשמוע.
פיייו מזלתודה
עכשיו אוכל לישון טוב בלילה.
ממ כן הוא חמוד גם בטיולים אבל זה טיול בנות. גם בלי אח שלי (שאיתו גם ככה לא כיף).בלי אבא?
באסה, דווקא נשמע שכיף איתו בטיולים, או שאני פשוט ממציאה דברים עכשיו?
כי זה מאחורי הקלעים ובין השאר יש בטור כל מיני סרטונים שמוקרנים על המסכים שמשמשים מעברים כשהיא מחלפיה בגדים וכאלה אז היה קטע קטן של מאחורי הקלעים של אחד הסרטונים האלה שהיה בו צורך במסך ירוק.חמוד! אבל אני רק שאלה, למה יש בקליפ מסך ירוק?
פסטה זה מאמץ, מספיק לשחד אותה במדליה וירטואלית.אז את אומרת שהדרך לשחד אותך היא באמצעות פסטה?
מה אז לא תראי כלום בחודש חופש שלך? אפילו לא דברים קצרים?אני בחופש, אבל אם אני מתחילה לראות סדרות, מבחינתי אפשר לוותר על כל השנה, מה שנקרא go big or go home.
עוד מישהי פה צריכה נזיפה.כמה זמן נשארתם בממד? האמת אני בעייתית, אני תמיד נכנסת לשניה וישר יוצאת
ואני מסכימה איתך שזה פרנצ'ייז מהטובים ביותר, ואני גם לא אתנגד לעוד המשכים.סרטי החודש: הקול בראש 2 - סרט מעולה שלא מבייש את הראשון (והיה לו רף גבוהה מאוד לעשות את זה), אני חושבת שהדבר היחיד שקצת גרם לי להיות לסיים אותו בפחות התרגשות מאשר כמו שסיימתי את הראשון, זה שלא יכלתי לא לבוא עם ציפיות כלשהן למרות שניסיתי לבוא בכלל בלי, אבל הראשון בשבילי הוא פשוט יותר מדי יצירת מופת בשביל שלא יהיו לי ציפיות, אז זה היה מעולה, אבל גם יצאתי ממנו מופתעת על כמה שזה היה טוב כי ממש לא ציפיתי שהוא יטפל בנושאים שהוא טיפל בהם. אבל בגיגוד לראשון שבאתי אליו בלי ציפיות כי בקושי הכרתי את העולם והעלילה, ויצאתי נפעמת, ופה פשוט ציפיתי שזה יהיה עשוי כ"כ טוב אז אפקט ההפתעה היה פחות גדול מאשר בראשון. אני כ"כ שמחה שהסרט הצליח כ"כ בקופות. נראה לי שפעם ראשונה בהרבה זמן שאני לא פוחדת שיעשו המשכים, אני אפילו רוצה שיעשו לזה המשכונים, אני חושבת שלא כ"כ התרגשתי ואהבתי פרנצ'ייז כזה מאז צעצוע של סיפור, שכל סרט חדש תמיד היה בשבילי הדבר הכי מצופה בסדרה.
אני פשוט מרגישה שמי שעשה את שני הסרטים האלה קרא את היומן שלא כתבתי כשהייתי ילדה בגיל הזה ופשוט עשה סרט על החיים שלי, כולל סיטואציות כ"כ ספציפיות שאני ממש מרגישה כאילו נלקחו מהילדות שלי אחד לאחד.
אני לא זוכרת אם ראיתי אותו או לא, אבל טוב שאמרת ואני אבדוק.אגב אם מדברים על סרטים, אז זוכרים שמזמן אני ועדי המלצנו על החתול של שרק 2, אז עכשיו שראיתי שהוא עלה לנטפליקס ואני זוכרת שאז כמה אנשים פה אמרו שהם רוצים לבדוק, אז אולי זה הזדמנות טובה בשבילם, כי זה באמת סרט כ"כ חכם וטוב, משהו שאף אחד לא ציפה ממנו להיות.
מרגש, ואני אוהבת כל כך את השירה שלו.שירי החודש:
אני גם מקווה שתצליחי ושתרגישי טוב יותר.למה אתם מצפים בחודש אוקטובר: אני מקווה שאני אצליח לצאת מהבית כי המצב הנפשי שלי הורע מאוד שיותר קשה לי לצאת מבעבר, אני מקווה אולי להצליח לפחות לבקר את אחותי ואחיינים שלי כי לא ראיתי אותם הרבה זמן ואני מתגעגעת!
חחחח זה מזכיר לי את דקסטר מעניין איך זה נשמע!האם קורה לכם כשאתם צופים בסדרה המחשבות שלכם מתחילות להשמע כמוה? תנו דוגמא. חחח לא יכולה לחשוב על משהו ספציפי, אבל לפעמים אני מקריינת לעצמי את החיים בראש שלי לא בסיגנון של סדרה ספציפית אבל זה תמיד מזכיר לי סדרות שיש בהם קריינות.
יפה מאוד, בול כמוני.השלימו את השיר לפי הדבר הראשון שקופץ לכם לראש:
ווייק מי אפ: ביפור יו גו גו
תודה ששיתפת. זה כל כך חשוב שהיום הדברים האלו מדוברים!תמונה/סרטון/ מתכון לגפילטעפיש שתרצו לחלוק:
. אני מרגישה שזה האימג' שהיכה בי הכי חזק בסרט, כי דווקא כשהייתי קטנה החרדות שלי נראו יותר ככה- מעיין קיפאון מוחלט ופחד משתק, מאשר התקפי חרדה כמו שיותר רואים מוצגים לאחרונה וגם שיותר שמעתי תיאורים שלהם כל חיי (הקטע של לב דופק מהר, נשימה מהירה, הרגשה של התקף לב), ואם כי חוויתי התקפי חרדה כאלה גם בבגרותי, זה גם היה לי יותר קל להתמודד איתם גם כי הייתי יותר גדולה, וגם כי ידעתי בדיוק שככה נראה התקף חרדה, אבל הסוג הזה של הקיפאון חוויתי בגיל ממש צעיר, מה שגרם לזה שהיה לי הרבה יותר קשה להתמודד עם מקרים שזה קרה, ובכלל לקח הרבה זמן עד שקישרתי שזה בעצם חרדה, הרבה זמן לא ממש הייתה לי מילה לזה חוץ מזה שזה מרגיש נוראי וכ"כ כמו חוסר אונים מוחלט
אבל האמת שבעיקר גרמת לי לרצות להקשיב לשיר הכיפי freedom שהייתי מאוהב בו לפני שנים רבות
צפיתי בקליפ ונזכרתי שחלק מהסיבה שמאוד אהבתי את השיר היה הדוגמנים בו.באמת שיר כייפי.
לישוןכן זה בעיה אבל בסוף הלכתי לישון.
חח פחות..
תצעקי שזה ניכוס תרבותי ופוגעני מה שהם עושים לחומוס.
לא הבנתי מה הבעיה שלך עם גבינה. למה את הייטרית?? אם תאכלי את הסלט ככה כמו שהוא הוא סתם סלט. אם תוסיפי לו גבינה, זה ארוחה. זה משביע ולא צריך שום דבר בנוסף לזה.אוקי זה נראה טוב לא חבל להרוס עם גבינה?
למרות שחצי מהירקות פה אני בטוח לא אוכלת.
לא יודעת, הייתי בצבא, מה שהסמבציות האהבלות שמו (עד שהשתלטתי להם על החמ"ל וכפיתי על כולם לשמוע את אותו הדיסק של ליאן בלופים אין סופיים. עד היום יש לחלקן סיוטים)גלגלצ?
נשמה, בשרשור הזה טענת שאף אחד מהמשפחה שלך לא אוהבת את הסלט שלך במצבו הטבעי אז מה את מחרטטת לי שכולם אוהבים אותו?!?! מה את אמא טרזה מאכילה הומלסים ברחובות שאוהבים אותו??? כי כולנו יודעים שאת לאזה סלט קלאסי (פלוס חסה ובצל, ומה שחשוב זה התיבול). אני לא אוהבת את כל הירקות הנוספים.
כולם ממש אוהבים את הסלט שלי!
תלמדי לאכול פיתה וזה לא ירטיב לך.ואיכ לא בפיתה זה מרטיב אותה.
חחח בגילנו כבר קשה לחשבשם/כינוי: מיקי טוויסטד
יש לך ממד בבית או שאת צריכה לרוץ לממד משותף?כמה זמן נשארתם בממד? האמת אני בעייתית, אני תמיד נכנסת לשניה וישר יוצאת
ראיתי את ההמלצה שלך ושקלתי לראות אבל נכנסתי לנטפליקס וזה לא היה הדבר הראשון שהוא המליץ עליו ולא היה לי כוח לכתוב, אז ויתרתי והמשכתי הלאה בחייסדרות החודש:
כאוס בנטפליקס ונראה לי שזהו, או שאני לא זוכרת אם ראיתי עוד משהו.
טוב את גורמת לזה להישמע ממש מענין ולמרות שיש לי 0 ענין בלראות סרטים מצוירים, יש מצב שאני אשאיל את הבת של הבוסית שלי כדי שיהיה לי תירוץ לראות סרט מצויר. (וכן אני יודעת שאני לא צריכה תירוץ ואני יכולה לראות מה שבא לי לבדי. אבל המוח שלי לא מאפשר לי)סרטי החודש: הקול בראש 2 - סרט מעולה שלא מבייש את הראשון (והיה לו רף גבוהה מאוד לעשות את זה), אני חושבת שהדבר היחיד שקצת גרם לי להיות לסיים אותו בפחות התרגשות מאשר כמו שסיימתי את הראשון, זה שלא יכלתי לא לבוא עם ציפיות כלשהן למרות שניסיתי לבוא בכלל בלי, אבל הראשון בשבילי הוא פשוט יותר מדי יצירת מופת בשביל שלא יהיו לי ציפיות, אז זה היה מעולה, אבל גם יצאתי ממנו מופתעת על כמה שזה היה טוב כי ממש לא ציפיתי שהוא יטפל בנושאים שהוא טיפל בהם. אבל בגיגוד לראשון שבאתי אליו בלי ציפיות כי בקושי הכרתי את העולם והעלילה, ויצאתי נפעמת, ופה פשוט ציפיתי שזה יהיה עשוי כ"כ טוב אז אפקט ההפתעה היה פחות גדול מאשר בראשון. אני כ"כ שמחה שהסרט הצליח כ"כ בקופות. נראה לי שפעם ראשונה בהרבה זמן שאני לא פוחדת שיעשו המשכים, אני אפילו רוצה שיעשו לזה המשכונים, אני חושבת שלא כ"כ התרגשתי ואהבתי פרנצ'ייז כזה מאז צעצוע של סיפור, שכל סרט חדש תמיד היה בשבילי הדבר הכי מצופה בסדרה.
אוקיי אז זה כבר פחות נשמע לי כמו משהו שאני ארצה לראות. אבל תדעי לך שחשבתי עליך אתמול, כי הלכתי עם חברה לארוחת ערב ואז היה לנו קצת זמן לשרוף עד ההופעה אז החלטנו ללכת קצת בטיילת שליד וכל הרחוב הזה היה מקושט להלוואין ברמת מוגזמת כולל הופעות רחוב של אנשים מחופשים לכל מיני דברים מפחידים וכל הדוכנים שם גם מכרו כל מיני דברים במוטיב של הלוואין וחשבתי לעצמי שזה אומנם קצת קריפי אבל גם כל כך יפה ומושקע ובטח את ממש תעריכי את זה. זה ממש היה נראה לקוח מאיזה תפאורה של סרט אימה אבל בקטע טוב.הפיר 2 + הפיר 1 (צפייה שניה). אז לפני 4 שנים יצא מותחן האימה "הפיר" שממש אהבתי והפתיע אותי בנטפליקס. ראיתי שעשו לו המשך שעלה לא מזמן לנטפליקס, הבעיה הייתה שחוץ מהקונספט בקושי זכרתי משהו מהראשון, כנראה הייתי צריכה לראות את הראשון שוב ואז את השני, אבל ראיתי את השני בלי לזכור מלא דברים מהראשון ויצאתי עם מלא שאלות, ואז ראיתי עוד פעם את הראשון כדי לנסות להבין ויצאתי רק יותר מבולבלת מהכל. הסרט השני הוא גם בהכרח סרט פחות טוב מהראש, שאחרי שראיתי אותם עכשיו אחד אחרי השני, הבנתי כמה השני מרגיש כמו "המשכון" בניגוד לראשון שהוא אומנם אימה ויש בו גור, אבל נבנה בצורה הרבה יותר איטית ויפה שאני לגמרי מבינה למה הוא הצליח כ"כ כשהוא יצא, הוא הרבה פחות "מנסה לדחוף מסר" מאשר השני ואם כי אמנם בראשון בהחלט יש מסרים מעניינים לדבר עליהם, הפוקוס היה הרבה יותר על הדמויות ועל התהליך שהם עוברות, והשני היה יותר "שוק וואליו". לא יודעת קשה להסביר.
וואו זה מקסים כאילו, עצוב ממש אבל מקסים בעיני.שירי החודש:
אוי מקווה שתמצאי את הכוחות הנפשיים לצאת קצת. אחיינים זה בהחלט תרופה לכמעט כל דבר אז מקווה שתצליחים לראות אותם בקרובלמה אתם מצפים בחודש אוקטובר: אני מקווה שאני אצליח לצאת מהבית כי המצב הנפשי שלי הורע מאוד שיותר קשה לי לצאת מבעבר, אני מקווה אולי להצליח לפחות לבקר את אחותי ואחיינים שלי כי לא ראיתי אותם הרבה זמן ואני מתגעגעת! אחיין שלי בדיוק סיים טירונות והוא הול להתחיל לשרת בגל"ץ, זה מופרע בעיני, אני מרגישה שרק אתמול הוא היה ילד בן שנתיים שהחלפתי לו חיתולים עוד.
בתור ילדה אהבתי מאוד את יום כיפור כי יכולת לרכב על אופניים במושב ולעלות על הכביש הראשי בלי חשש.מי המועדף עליכם מחגי תשרי? לא יודעת, כל החגים אצלי מרגישים לרוב אותו דבר כזה. אבל אני ממש לא אוהבת את יום כיפור, רק מהסיבה שהכל סגור בו, ובניגוד לשבת זה נחשב ממש טאבו לשבור אותו בפרהסיה (לאכול בחוץ, לנסוע במכונית וכו'), ואני שונאת שאני מרגישה שאסור לי לעשות דברים מהסוג הזה, זה מרגיש לי יותר כמו כפייה דתית, אפילו שזה לא אסור בחוק)
מה יותר מסודר אצלכם - הדסקטופ במחשב, שולחן העבודה או חדר השינה? הכל קטסטרופה, אני חיה בכאוס.
חח טוב זה לא מוזר כמו של עדי אבל קצת כן. אבל אני גם אוהבת את זההאם קורה לכם כשאתם צופים בסדרה המחשבות שלכם מתחילות להשמע כמוה? תנו דוגמא. חחח לא יכולה לחשוב על משהו ספציפי, אבל לפעמים אני מקריינת לעצמי את החיים בראש שלי לא בסיגנון של סדרה ספציפית אבל זה תמיד מזכיר לי סדרות שיש בהם קריינות.
טוב עכשיו אני בכלל לא מיוחדת.השלימו את השיר לפי הדבר הראשון שקופץ לכם לראש:
אנחנו לא חושבים אנחנו בטוחים.זה עדיף על כולם פה שחשבו שאני טרללה
חח תמיד כשאני מדברת על אחי הקטן עם חברים פה אני קוראת לו baby brother ואתמול כשאמרתי את זה מישהי שאלה אותי בן כמה הבייבי ואני כזה אהה 26 לקח לי רגע כי בראש שלי הוא עדין בן 8זה באמת הזוי איך זמן עובר. יש לי אחיין שאני עדיין קורא לו "ילד" תמיד וזה הזוי לי שהוא בן 24.
כי היא חסרת דיור וגרה בפורום.איך את תמיד עונה כ"כ מהר?
כשהייתי סטודנית בעופרת יצוקה וגרתי בבאר שבע החדר שלי היה ממ"ד אז כל פעם היו אזעקות באמצע הלילה והשותפה שלי הייתה רצה לחדר שלי בבהלה ותוהה איך אני יכולה להמשיך לישון ואני כזה "מה את רוצה שאני אעשה? אני בממ"ד איפה שאני אמורה להיות!!" אבל זה תמיד הטריף אותה שאני כל כך שאננה בכל מה שקשור לזה (וזוכרים שפעם לא הייתה לנו כיפת ברזל? אז כן הייתה סיבה יותר ממשית לפחד) אז מצד אחד אני מבינה אותך. מצד שני, תשארי בבמ"ד ותהיי קשובה להנחיות פיקוד העורף אני לא אוהבת הרבה אנשים בפורום הזה אבל אותך כן אז תשמרי על עצמך!!וזה קצת חצוף ומפונק מצידי לא לעשות את זה כשיש לי ממ"ד ממש בחדר הסמוך וזה כלום להיכנס אליו, כשאני יודעת שיש כ"כ הרבה אנשים שצריכים לרוץ למקלטים מחוץ לבית שלהם וחס וחלילה להתמודד עם בני אנוש אחרים, ועדיין אני פשוט נוראית ולא ממושמעת.
זה בסדר אור, את יכולה להגיד לה שהיא חופרת.מתנצלת, לא עקבתי אחרי השרשור וזאת התוצאה
אח"כ חזרתי לזה ופתאום ראיתי שהיא כן מופיעה ועכשיו אני אוכלת סרטים כי רשום שערכת את ההודעה אז אני לא יודעת אם את מגזליייטת אותי או שמשום מה הגיף של אוברי לא נטען בפעם הראשונהחלילה! לא הורדתי אותה!
היא מאוד יפה.
איכס לא. הפרצוף שלו מעצבן אותי. לא נראה לי שאני אוכל לשרוד אותו במשהו אחר.
ראית סדרות אחרות שהשחקן מופיע בהן?
אבל היא צריכה להיות פסטה טעימהאז את אומרת שהדרך לשחד אותך היא באמצעות פסטה?
Noted.
אוקיי אם ככה אז גו ביגאני בחופש, אבל אם אני מתחילה לראות סדרות, מבחינתי אפשר לוותר על כל השנה, מה שנקרא go big or go home.
חח אני לפעמים מושפעת מהמוזיקה שמתנגנת ונוסעת בהתאםמזדהה, גם אני ככה. אצלי ספציפית, אני נוסעת מהר מדי כשלא צריך ולאט מדי כשצריך
כן. אם רק היה אפשר להחליף את פרק הסיום של עונה 6 עם פרק הסיום של עונה 7 העונה הייתה מושלמתמסכימה לחלוטין. עכשיו נזכרתי בפרק סיום וחבל שהסתיים ככה.
כן אה?וואי לא יודעת אם סיפרתי לכם אבל יש לי חברה אמריקאית שגרה בניו יורק. היא לא יהודיה או משהו אבל היא מאוד אהבת יהודים וישראלים וכל הזמן מדברת על כמה שאנחנו הרבה יותר מוצלחים מכל שאר העמים היא גם תמיד מתעקשה שה-IQ של ישראלים גבוה בהרבה משל אמריקאים בפרט ושאר העמים בכלל ואני כזה כנראה לא פגשת הרבה ישראלים בחייך...
חחחחחחחחחחחחאניווי באתי לבקר אותה והיא הייתה נחושה בדעתה להיות מארחת מתחשבת והחליטה להכין לי חומוס "from scratch" כמו שאמריקאים אוהבים לקרוא לכל דבר כדי שיחשב איכותי. כמובן שהיא הגישה את החומוס עם גזר (ושאר ירקות) רק מה? כל קשר בין זה לבין חומוס מקרי בהחלט היא כל כך התגאתה בו וביום וחצי שלקח לה להכין אותו והיא ניסתה להיות פנסי ודחפה לבפנים פלפלים קלויים ואז הטעם היחיד שנשאר זה של ממרח פלפלים. לא היה לי את הלב להגיד לה שזה דוחה אבל כנראה שהפרצוף שלי עשה את העבודה בשבילי כי היא כזה "הייתי צריכה לדעת טוב יותר מאשר לנסות להגיש חומוס לישראלית"
וואי בטוח עדיף ליאןלא יודעת, הייתי בצבא, מה שהסמבציות האהבלות שמו (עד שהשתלטתי להם על החמ"ל וכפיתי על כולם לשמוע את אותו הדיסק של ליאן בלופים אין סופיים. עד היום יש לחלקן סיוטים)
אה לא. סליחה. אמא שלי לא ניסתה אותו אפילו כי היא לא אוכלת עגבניות ובצל. כל השאר אוהבים אותו. אבא שלי מת עליו! דודים וסבתא תמיד אמרו ש"וואו את הכנת את הסלט? ממש טעים" וגם אחותי אוהבת אחרי שהיא בוררת היטב את היחס בין עגבניות לשאר.נשמה, בשרשור הזה טענת שאף אחד מהמשפחה שלך לא אוהבת את הסלט שלך במצבו הטבעי אז מה את מחרטטת לי שכולם אוהבים אותו?!?! מה את אמא טרזה מאכילה הומלסים ברחובות שאוהבים אותו??? כי כולנו יודעים שאת לא
זה נכון וגם מעליבכי היא חסרת דיור וגרה בפורום.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחיו סיפרתי לכם שיש לי חברה אמריקאית (עו"ד) שכל הזמן אומרת לי מה מותר ואסור לי להגיד כי זה מעליב. כי אתם יודעים כבר שאני ממש לא פוליטקלי קורקט אבל אמרקאים הם סנואופלקס שנעלבים מכל דבר אז היא כל הזמן כזה "דילן, את יכולה להגיד את זה ביננו, אבל אני רק רוצה להגיד לך שלא כדאי לך להגיד את המילה הזאת ליד אנשים" (וזה בערך על כל הלקסיקון שלי) קיצר איזה יום אחד הייתי בעבודה ודיברתי עם אחת הלקוחות ולא זוכרת את ההקשר כל כך אבל אמרתי משהו משהו hobo והלקוחה ישר קפצה ואמרה "אומייגאד את לא יכולה להגיד את זה!!" ואני כזה, מה? למה? מה מעליב בזה?? אז כמובן שהייתי צריכה לפנות לחברה שלי ולתהות האם זה נכון, ואם כן, למה היא לא הזהירה אותי. ואז היא כזה "לא הזהרתי אותך כי לא חשבתי שמישהו משתמש במילה הזאת!!" ואז אני כזה "הם הומלסים, באמת נראה לך שהם יוצאים לרחובות ומוחים על השימוש במילה הובו?!" ואז היא כזה "דילן, אנחנו גם לא אומרים הומלס. זה מעליב" ואני כזה "את צוחקת עליי, נכון?! מה מעליב בזה? זה בן אדם בלי בית - הום לס. מה מעליב בזה? זה מה שהוא!!" ואז כשתהינו מה המונח הפוליטיקלי קורקט להומלס היא אמרה housing insecure. צחקתי במשך איזה 3 שעות כי זה הדבר הכי מפגר ששמעתי בחיים (שזו אגב עוד מילה שאסור לי להגיד אקורדינג טו הר "אממ דילן, אני יודעת שלא גדלת בארה"ב אז אולי את לא יודעת את זה אבל אנחנו לא משתמשים ב-R וורד") אניווי כל הסיפור הזה כדי לקרוא לעדימון חסרת בטחון דיורי.
וואי באמת אבל כל היתרון בלישון בממד זה שלא צריך לקום מאזעקות חח מה היא רוצה?כשהייתי סטודנית בעופרת יצוקה וגרתי בבאר שבע החדר שלי היה ממ"ד אז כל פעם היו אזעקות באמצע הלילה והשותפה שלי הייתה רצה לחדר שלי בבהלה ותוהה איך אני יכולה להמשיך לישון ואני כזה "מה את רוצה שאני אעשה? אני בממ"ד איפה שאני אמורה להיות!!"
אז אתה בייסקלי אעבד מקומיוניטי?אהה...אז אם כך החיים שלי הם סדרת טלויזיה דרמטית\קומית עם פתיח והכל!
בדקתי עכשיו ואתה צודק! ויש לי הרגשה שכבר ידעתי את זה בעבר ושכחתי (זו טעות מאוד נפוצה)זה לא...ALL STAR?
ברור, הכל בסדרמקווה שהכל היה בסדר כשיצאת מהממ"ד
תעמיני לי, יותר חסרת חיים ממני את לא יכולה להיותכי אני תמיד פה. מה את עושה לי חסרת-חיים-שיימינג?
חחח כן, כייף איתי במסיבות, זה באמת טוב שאני מצליחה ליהנות מזה, כי אני מצליחה ליהנות מממש מעט דברים בכלליכן אני יודעת. כיף לך שאת מצליחה להנות מדברים כאלה.
חחחח כן, זה תמיד מצחיק אותי שהיא אומרת עליך דברים כאלה, כי זה קורה לי מלא. twinsiesזה נכון.
גם לי אומרים. (או שזאת רק דילן שקוראת לי פגה באינקובטור?)
אני זוכרת שדיברנו על זה שאנחנו רוצים לעשות צפייה פורומית בסרט הזה וזה לא קרה משום מה, ואז אמרת שלא ראית, ולא נראה לי שראית מאז. בכל מקרה אני זוכרת שאת וניק הבעתם עיניין אז בלראות את זה, אוי אבל בדיוק התנתקת מנטפליקס לא? חח. בכל מקרה אני דיי בטוחה שלא ראיתי וממליצה לך לבדוק, את לא צריכה לראות אף סרט לפני זה, מבינים הכל מהסרט עצמו.אני לא זוכרת אם ראיתי אותו או לא, אבל טוב שאמרת ואני אבדוק.
מרגש, ואני אוהבת כל כך את השירה שלו.
אני גם מקווה שתצליחי ושתרגישי טוב יותר.
תודה מותקתודה ששיתפת. זה כל כך חשוב שהיום הדברים האלו מדוברים!
חחחח לפעמים זה נשמע כמו דקסטר, לפעמים כמו הקריינות בעקרות בית נואשות, לפעמים כמו בסקראבס, לפעמים כמו באנטומיה, אבל הכי מגניב כשזה כמו הקריינות במשפחה בהפרעה (לא מודרנית!)חחחח זה מזכיר לי את דקסטר מעניין איך זה נשמע!
לגמרי... הדמנציה!חחח בגילנו כבר קשה לחשב
חחח זה בסדר, לא סדרת חובה בעיני, רק נחמדה. (קאוס)ראיתי את ההמלצה שלך ושקלתי לראות אבל נכנסתי לנטפליקס וזה לא היה הדבר הראשון שהוא המליץ עליו ולא היה לי כוח לכתוב, אז ויתרתי והמשכתי הלאה בחיי
יאיי... אבל אם את רואה תראי קודם את הראשון, ואם תראי (את הראשון או את הראשון והשני) תגידי מה חשבת. (הקול בראש)טוב את גורמת לזה להישמע ממש מענין ולמרות שיש לי 0 ענין בלראות סרטים מצוירים, יש מצב שאני אשאיל את הבת של הבוסית שלי כדי שיהיה לי תירוץ לראות סרט מצויר. (וכן אני יודעת שאני לא צריכה תירוץ ואני יכולה לראות מה שבא לי לבדי. אבל המוח שלי לא מאפשר לי)
יו, כן אני ממש אוהבת, בכלל הלואין זה חג גאוני! זאת פשוט תקלה שאין בפורום כמעט אנשים שאוהבים אימה ודברים חולניים ממש, איזה מן טעם יש לכם אנשים?אוקיי אז זה כבר פחות נשמע לי כמו משהו שאני ארצה לראות. אבל תדעי לך שחשבתי עליך אתמול, כי הלכתי עם חברה לארוחת ערב ואז היה לנו קצת זמן לשרוף עד ההופעה אז החלטנו ללכת קצת בטיילת שליד וכל הרחוב הזה היה מקושט להלוואין ברמת מוגזמת כולל הופעות רחוב של אנשים מחופשים לכל מיני דברים מפחידים וכל הדוכנים שם גם מכרו כל מיני דברים במוטיב של הלוואין וחשבתי לעצמי שזה אומנם קצת קריפי אבל גם כל כך יפה ומושקע ובטח את ממש תעריכי את זה. זה ממש היה נראה לקוח מאיזה תפאורה של סרט אימה אבל בקטע טוב.
I know, right?וואו זה מקסים כאילו, עצוב ממש אבל מקסים בעיני.
תודה גם אני מקווהאוי מקווה שתמצאי את הכוחות הנפשיים לצאת קצת. אחיינים זה בהחלט תרופה לכמעט כל דבר אז מקווה שתצליחים לראות אותם בקרוב
אבל ענית לפני! תגידי שהעתקתי ממך! האמת לא חושבת שזיהיתי תשובות של אנשים שלא ענו את זה (כאילו לא זהיתי משירים אחרים, היי נאו- זה רק -יור אן אול סטאר!). אבל לא חשבתי באמת על ווייק מי אפ וון סמפטמבר אנדס למרות שאני מכירה את השיר, וגם התשובה שלך מהשיר של אוונסנס הייתה טובה, מכירה את השיר אבל לא חשבתי על זה!טוב עכשיו אני בכלל לא מיוחדת.
הייתי מנסה לחשוב על משהו אחר אבל לא באמת כזה אכפת לי מהמשחקים של עדי.
באמת? אסור עכשיו להגיד הובו? והומלס? וואי, אתם באמת מסבכים הכל אמריקאים שכמותכם, אבל תכלס אני יכולה להאמין, אני כבר יודעת שאסור להגיד מפגר באנגלית. זה מזכיר לי שפעם גרו ליד אחותי משפחה אמריקאית והם היו חברים המשפחות ונפגשו ביחד ודברים כאלה, והיה איזה קטע שהם הזדעזעו שאחותי ובעלה והילדיים כל הזמן אומרים "שיט" על דברים כי אצל האמריקאים זה נחשב מילה ממש גסה והם אמרו "שוט" במקום.יו סיפרתי לכם שיש לי חברה אמריקאית (עו"ד) שכל הזמן אומרת לי מה מותר ואסור לי להגיד כי זה מעליב. כי אתם יודעים כבר שאני ממש לא פוליטקלי קורקט אבל אמרקאים הם סנואופלקס שנעלבים מכל דבר אז היא כל הזמן כזה "דילן, את יכולה להגיד את זה ביננו, אבל אני רק רוצה להגיד לך שלא כדאי לך להגיד את המילה הזאת ליד אנשים" (וזה בערך על כל הלקסיקון שלי) קיצר איזה יום אחד הייתי בעבודה ודיברתי עם אחת הלקוחות ולא זוכרת את ההקשר כל כך אבל אמרתי משהו משהו hobo והלקוחה ישר קפצה ואמרה "אומייגאד את לא יכולה להגיד את זה!!" ואני כזה, מה? למה? מה מעליב בזה?? אז כמובן שהייתי צריכה לפנות לחברה שלי ולתהות האם זה נכון, ואם כן, למה היא לא הזהירה אותי. ואז היא כזה "לא הזהרתי אותך כי לא חשבתי שמישהו משתמש במילה הזאת!!" ואז אני כזה "הם הומלסים, באמת נראה לך שהם יוצאים לרחובות ומוחים על השימוש במילה הובו?!" ואז היא כזה "דילן, אנחנו גם לא אומרים הומלס. זה מעליב" ואני כזה "את צוחקת עליי, נכון?! מה מעליב בזה? זה בן אדם בלי בית - הום לס. מה מעליב בזה? זה מה שהוא!!" ואז כשתהינו מה המונח הפוליטיקלי קורקט להומלס היא אמרה housing insecure. צחקתי במשך איזה 3 שעות כי זה הדבר הכי מפגר ששמעתי בחיים (שזו אגב עוד מילה שאסור לי להגיד אקורדינג טו הר "אממ דילן, אני יודעת שלא גדלת בארה"ב אז אולי את לא יודעת את זה אבל אנחנו לא משתמשים ב-R וורד") אניווי כל הסיפור הזה כדי לקרוא לעדימון חסרת בטחון דיורי.
כן המפקדת! הייתי פעם הרבה יותר גרועה, במלחמה האחרונה שהייתה שהיו כל הזמן אזעקות בחיפה הייתי הולכת ברחובות בזמן אזעקות בלי לנסות להסתתר בכלל.כשהייתי סטודנית בעופרת יצוקה וגרתי בבאר שבע החדר שלי היה ממ"ד אז כל פעם היו אזעקות באמצע הלילה והשותפה שלי הייתה רצה לחדר שלי בבהלה ותוהה איך אני יכולה להמשיך לישון ואני כזה "מה את רוצה שאני אעשה? אני בממ"ד איפה שאני אמורה להיות!!" אבל זה תמיד הטריף אותה שאני כל כך שאננה בכל מה שקשור לזה (וזוכרים שפעם לא הייתה לנו כיפת ברזל? אז כן הייתה סיבה יותר ממשית לפחד) אז מצד אחד אני מבינה אותך. מצד שני, תשארי בבמ"ד ותהיי קשובה להנחיות פיקוד העורף
באמת?!אני לא אוהבת הרבה אנשים בפורום הזה אבל אותך כן אז תשמרי על עצמך!!
חח כן, ואחרי שהיא הבינה שהיא לא תצליח לרצות אותי עם הכישורים הקולינריים שלה, היא לקחה אותנו למסעדה של אייל שני שם אכלתי חומוס אמיתיחחחחחחחחחחחח
חמודה ניסתה.
באופן עקרוני כן, אבל בכוונה בחרתי שירי קאנטרי נוראיים שהיא הקליטה כשהייתה בת 9 כדי לעצבן אותןוואי בטוח עדיף ליאן
בלה בלה בלה מה את עפה על עצמך כולה חתכה עגבניה ומללפון חושבת שהיא מאסטר שף. לכי תרוצי לממ"ד ותישארי שם, טוב?אה לא. סליחה. אמא שלי לא ניסתה אותו אפילו כי היא לא אוכלת עגבניות ובצל. כל השאר אוהבים אותו. אבא שלי מת עליו! דודים וסבתא תמיד אמרו ש"וואו את הכנת את הסלט? ממש טעים" וגם אחותי אוהבת אחרי שהיא בוררת היטב את היחס בין עגבניות לשאר.
קיצר רק אמא שלי בעיה וכולם אוהבים את הסלט שלי!
אבל בעיקר נכון.זה נכון וגם מעליב
זה לא אשמתי שאנשים נעלבים לי ממילים. סיפרתי לך שאמרתי ליד השתי חברות האלה (הזאת עם החומוס וזאת עם הפוליטקלי קורקט) "אנשים צהובים" ושתיהן הזדעזעו עד עמקי נשמתן ואני כזה מה הבעיה? מותר להגיד לבנים ושחורים אבל לא צהובים? צהוב זה אשכרה צבע תקין. נגיד כשאת קונה מייקאפ, הגוון עור שלך הוא או צהוב או ורוד. לעומת זאת לבן ושחור זה לא באמת צבעים של עורחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הצחקתי גם את עצמי שכתבתי שזה מעליב לפני שראיתי פסקה שלמה על זה שאת מעליבה את כולם
רצתה שאהיה ערה ומבועתת ביחד איתה.וואי באמת אבל כל היתרון בלישון בממד זה שלא צריך לקום מאזעקות חח מה היא רוצה?
סליחה אבל זו לא טעות. יש בשיר גם שורה של רוקסטארבדקתי עכשיו ואתה צודק! ויש לי הרגשה שכבר ידעתי את זה בעבר ושכחתי (זו טעות מאוד נפוצה)
אתן חסרות חיים במשמרות. לך יש את המשמרת של הצעירים.תעמיני לי, יותר חסרת חיים ממני את לא יכולה להיות
היי, צריך לקחת הנאה בחיים ממה שאפשר. זה לא שיש לנו יותר מידי סיבות לשמוח בשנים האחרונות.חחח כן, כייף איתי במסיבות, זה באמת טוב שאני מצליחה ליהנות מזה, כי אני מצליחה ליהנות מממש מעט דברים בכללי
כן כן כמובן, רק לפי הסדר (אלא אם כן תגידי לי שיש רוט רק בסרט השני ואז אני אדלג על הראשון)(לא באמת)יאיי... אבל אם את רואה תראי קודם את הראשון, ואם תראי (את הראשון או את הראשון והשני) תגידי מה חשבת. (הקול בראש)
חח פעם ממש אהבתי. למעשה הייתי רואה רק סרטי אימה. אבל מה אני אעשה, הזדקנתי לאחרונה ולא כיף לי לראות דברים מפחידים אפילו לנוטסברי פארם שבהאלווין הופכים לנוטסקארי פארם אני מפחדת ללכת אבל לפחות אני לא פחדנית כמו עדימון. היא בליגה משלה עם פחד מוזר משדים מסדרות בניינטיז שאפילו לא השקיעו יותר מידי באיפור שלהםיו, כן אני ממש אוהבת, בכלל הלואין זה חג גאוני! זאת פשוט תקלה שאין בפורום כמעט אנשים שאוהבים אימה ודברים חולניים ממש, איזה מן טעם יש לכם אנשים?
אבל לונה ענתה לפני שתינואבל ענית לפני! תגידי שהעתקתי ממך!
האמת שהייתי בטוחה שכולם יחשבו על דונט דרים איטס אובר לפניי אז אמרתי נלך על אול סטאר. אבל נראה לי שבסוף רק אור ענתה את זההאמת לא חושבת שזיהיתי תשובות של אנשים שלא ענו את זה (כאילו לא זהיתי משירים אחרים, היי נאו- זה רק -יור אן אול סטאר!). אבל לא חשבתי באמת על ווייק מי אפ וון סמפטמבר אנדס למרות שאני מכירה את השיר, וגם התשובה שלך מהשיר של אוונסנס הייתה טובה, מכירה את השיר אבל לא חשבתי על זה!
חח ידעתי שאסור להגיד ריטארד (להגנתי לא קראתי לאף אחד ככה) אבל זה מצחיק אותי איך הם (האמריקאים) נעלבים מכל שטות וכל יום מוצאים מילים חדשות להיעלב מהן.באמת? אסור עכשיו להגיד הובו? והומלס? וואי, אתם באמת מסבכים הכל אמריקאים שכמותכם, אבל תכלס אני יכולה להאמין, אני כבר יודעת שאסור להגיד מפגר באנגלית. זה מזכיר לי שפעם גרו ליד אחותי משפחה אמריקאית והם היו חברים המשפחות ונפגשו ביחד ודברים כאלה, והיה איזה קטע שהם הזדעזעו שאחותי ובעלה והילדיים כל הזמן אומרים "שיט" על דברים כי אצל האמריקאים זה נחשב מילה ממש גסה והם אמרו "שוט" במקום.
כן המפקדת! הייתי פעם הרבה יותר גרועה, במלחמה האחרונה שהייתה שהיו כל הזמן אזעקות בחיפה הייתי הולכת ברחובות בזמן אזעקות בלי לנסות להסתתר בכלל.
אממ. כלומר..
טוב שתדעו שבאתי לספר לכם סיפור וכתבתי אותו במשך איזה 50 דקות עכשיו רק כדי שכולו ימחק לי ברפרושסיפור החודש: אין זמן, צריך לבשל.
זה לא אשמתי שאנשים נעלבים לי ממילים.
זה ידעתי גם שאסור להגיד, זה שרירותי לפעמים מרגיש איך שהם קובעים את הדברים האלה. people of color נשמע לי ניסוחית מאוד מעליב, אבל זה נחשב הביטוי הנכון. גו פיגרסיפרתי לך שאמרתי ליד השתי חברות האלה (הזאת עם החומוס וזאת עם הפוליטקלי קורקט) "אנשים צהובים" ושתיהן הזדעזעו עד עמקי נשמתן ואני כזה מה הבעיה?
וואלה! צודקת!סליחה אבל זו לא טעות. יש בשיר גם שורה של רוקסטאר
תיאוריה מעניינתאתן חסרות חיים במשמרות. לך יש את המשמרת של הצעירים.
כשהייתי תצפיתנית היינו עושות משמרות של 4-8 (4 שעות תצפית, 8 שעות מנוחה) ואז לכל אחת היו שתי משמרות ביום ואופציות היו-
08:00-12:00 ו- 20:00-00:00
12:00-16:00 ו- 00:00-04:00
16:00-20:00 ו- 04:00-08:00
אז כמובן שמשמרת הפז"ם הייתה של 8 עד 12 כי אלה שעות נורמליות שלא מצריכות לקום באמצע הלילה.
אבל נגיד אצלנו בפורום לעדימון יש משמרת טחינה של איזה 18 שעות ואת מקבלת רק את השעות ההזויות של הינשופים
תכלס \:היי, צריך לקחת הנאה בחיים ממה שאפשר. זה לא שיש לנו יותר מידי סיבות לשמוח בשנים האחרונות.
אויש, איזה באסע. אבל פארקס היא תמיד בחירה טובהטוב שתדעו שבאתי לספר לכם סיפור וכתבתי אותו במשך איזה 50 דקות עכשיו רק כדי שכולו ימחק לי ברפרוש
זה לא פייר ואין לי כוח לשכתב את כולו עכשיו אז במקום אני אלך לצפות בפארקס.
חח ידעתי שלא נהוג לקרוא לאסייתים צהובים. אבל כדי להראות להן כמה שזה מגוחך הגבתי על הלבנים והשחורים.זה ידעתי גם שאסור להגיד, זה שרירותי לפעמים מרגיש איך שהם קובעים את הדברים האלה. people of color נשמע לי ניסוחית מאוד מעליב, אבל זה נחשב הביטוי הנכון. גו פיגר
לא רואה את הסדרה, אבל ...אולי?אז אתה בייסקלי אעבד מקומיוניטי?
זה בסדר, נסלח לך...הפעם!בדקתי עכשיו ואתה צודק! ויש לי הרגשה שכבר ידעתי את זה בעבר ושכחתי (זו טעות מאוד נפוצה)
תעמיני לי, יותר חסרת חיים ממני את לא יכולה להיות
וואו זה נראה לי כבר לא קורה לי.אפילו כמעט תמיד מבקשים ממני ת.ז כשאני קונה אלכוהול בפיצוציות, ואז אני תמיד בשמיים שמישהו בכלל העביר על דעתו שאולי אני מתחת ל-18. אין אושר גדול מזה!
נו חח אז זה די דומה למה ששאלתי. מזל שיש אותךחחחח לפעמים זה נשמע כמו דקסטר, לפעמים כמו הקריינות בעקרות בית נואשות, לפעמים כמו בסקראבס, לפעמים כמו באנטומיה, אבל הכי מגניב כשזה כמו הקריינות במשפחה בהפרעה (לא מודרנית!)
איזה מין טעם יש לך?יו, כן אני ממש אוהבת, בכלל הלואין זה חג גאוני! זאת פשוט תקלה שאין בפורום כמעט אנשים שאוהבים אימה ודברים חולניים ממש, איזה מן טעם יש לכם אנשים?
אלה בערך טווח התשובות כן? יש איזה 3-4 תשובות לכל שיר וזהו חח.אבל ענית לפני! תגידי שהעתקתי ממך! האמת לא חושבת שזיהיתי תשובות של אנשים שלא ענו את זה (כאילו לא זהיתי משירים אחרים, היי נאו- זה רק -יור אן אול סטאר!). אבל לא חשבתי באמת על ווייק מי אפ וון סמפטמבר אנדס למרות שאני מכירה את השיר, וגם התשובה שלך מהשיר של אוונסנס הייתה טובה, מכירה את השיר אבל לא חשבתי על זה!
אוקי זה ממש רע. אני שמחה שהשתפרת מאז.כן המפקדת! הייתי פעם הרבה יותר גרועה, במלחמה האחרונה שהייתה שהיו כל הזמן אזעקות בחיפה הייתי הולכת ברחובות בזמן אזעקות בלי לנסות להסתתר בכלל.
לאדעת אם הייתי סומכת על אייל שני וההזיות שלו. מצד שני אולי דווקא בארהב הוא יכול פשוט להביא חומוס נורמלי ולחרטט את החרטוטים שלו על אמריקאים.חח כן, ואחרי שהיא הבינה שהיא לא תצליח לרצות אותי עם הכישורים הקולינריים שלה, היא לקחה אותנו למסעדה של אייל שני שם אכלתי חומוס אמיתי
חחחחחחחחחחחח היודל?באופן עקרוני כן, אבל בכוונה בחרתי שירי קאנטרי נוראיים שהיא הקליטה כשהייתה בת 9 כדי לעצבן אותן
ניניניניניניבלה בלה בלה מה את עפה על עצמך כולה חתכה עגבניה ומללפון חושבת שהיא מאסטר שף. לכי תרוצי לממ"ד ותישארי שם, טוב?
אתן חסרות חיים במשמרות. לך יש את המשמרת של הצעירים.
כשהייתי תצפיתנית היינו עושות משמרות של 4-8 (4 שעות תצפית, 8 שעות מנוחה) ואז לכל אחת היו שתי משמרות ביום ואופציות היו-
08:00-12:00 ו- 20:00-00:00
12:00-16:00 ו- 00:00-04:00
16:00-20:00 ו- 04:00-08:00
אז כמובן שמשמרת הפז"ם הייתה של 8 עד 12 כי אלה שעות נורמליות שלא מצריכות לקום באמצע הלילה.
אבל נגיד אצלנו בפורום לעדימון יש משמרת טחינה של איזה 18 שעות ואת מקבלת רק את השעות ההזויות של הינשופים
טוב שתדעו שבאתי לספר לכם סיפור וכתבתי אותו במשך איזה 50 דקות עכשיו רק כדי שכולו ימחק לי ברפרוש
זה לא פייר ואין לי כוח לשכתב את כולו עכשיו אז במקום אני אלך לצפות בפארקס.
מה ממשאגב people of color זה עוד מונח מטומטם בעיני כי זה כביכול מקובל אבל colored people זה בערך הדבר הכי מעליב שיש.
זה ליטרלי אותו הדבר. אמריקאים הם אידיוטים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.