Thunderbirds אוקטובר 2024 – סיכום חודש 💝🧺🪐🐩🧼🍍🛤️

טוני החתול

Well-known member
מנהל
🍯סרטי החודש: הקול בראש 2 - סרט מעולה שלא מבייש את הראשון (והיה לו רף גבוהה מאוד לעשות את זה), אני חושבת שהדבר היחיד שקצת גרם לי להיות לסיים אותו בפחות התרגשות מאשר כמו שסיימתי את הראשון, זה שלא יכלתי לא לבוא עם ציפיות כלשהן למרות שניסיתי לבוא בכלל בלי, אבל הראשון בשבילי הוא פשוט יותר מדי יצירת מופת בשביל שלא יהיו לי ציפיות, אז זה היה מעולה, אבל גם יצאתי ממנו מופתעת על כמה שזה היה טוב כי ממש לא ציפיתי שהוא יטפל בנושאים שהוא טיפל בהם. אבל בגיגוד לראשון שבאתי אליו בלי ציפיות כי בקושי הכרתי את העולם והעלילה, ויצאתי נפעמת, ופה פשוט ציפיתי שזה יהיה עשוי כ"כ טוב אז אפקט ההפתעה היה פחות גדול מאשר בראשון. אני כ"כ שמחה שהסרט הצליח כ"כ בקופות. נראה לי שפעם ראשונה בהרבה זמן שאני לא פוחדת שיעשו המשכים, אני אפילו רוצה שיעשו לזה המשכונים, אני חושבת שלא כ"כ התרגשתי ואהבתי פרנצ'ייז כזה מאז צעצוע של סיפור, שכל סרט חדש תמיד היה בשבילי הדבר הכי מצופה בסדרה.
אני פשוט מרגישה שמי שעשה את שני הסרטים האלה קרא את היומן שלא כתבתי כשהייתי ילדה בגיל הזה ופשוט עשה סרט על החיים שלי, כולל סיטואציות כ"כ ספצייות שאני ממש מרגישה כאילו נלקחו מהילדות שלי אחד לאחד.
זה כבר ברשימה שלי.
*חוצפה שהתסריטאים גנבו סיטואציות מהחיים שלך :p
אגב אם מדברים על סרטים, אז זוכרים שמזמן אני ועדי |חזיר| המלצנו על החתול של שרק 2, אז עכשיו שראיתי שהוא עלה לנטפליקס ואני זוכרת שאז כמה אנשים פה אמרו שהם רוצים לבדוק, אז אולי זה הזדמנות טובה בשבילם, כי זה באמת סרט כ"כ חכם וטוב, משהו שאף אחד לא ציפה ממנו להיות.
וואלה נכון. צריך להוסיף גם אותו לרשימת הסרטים שאני רוצה לראות (ומי שעוקב בוויקאנווצ'ים יראה שהיא כל הזמן גדלה)
🍯שירי החודש:
רק עכשיו למדתי את הסיפור רקע לשיר הזה, ג'ורג' כתב את זה כמחווה לאהוב הראשון שלו שהיה חבר שלו לשנתיים לפני שמת מאיידס מה שהכניס את מייקל לדיכאון עמוק, אבל חיפשתי ראיונות שלו מדבר על זה והוא אמר דברים כ"כ חמודים ועצובים, כמו שהבחור הזה גרם לו בפעם הראשונה לשמוח שהוא גיי אחרי שהוא שנא שהוא כזה עד לאותה נקודה, בגלל שזאת הייתה הפעם הראשונה שהוא התאהב במישהו ופתאום הזהות המינית שלו התחברה לו למשהו חיובי, במקום רק לדברים שליליים כמו שהוא הרגיש עד אז, ושהזמן שהם בילו ביחד, אפילו שהיה קצר הייתה התקופה שהוא היה הכי מאושרת בחייו. כ"כ עצוב וקורע לב |לב-ש|| המילים בשיר קורעות את הלב
אוי זה עצוב באמת. אני אקשיב לשיר שוב (אני הולך לישון עכשיו)
אבל האמת שבעיקר גרמת לי לרצות להקשיב לשיר הכיפי freedom שהייתי מאוהב בו לפני שנים רבות
🍯למה אתם מצפים בחודש אוקטובר: אני מקווה שאני אצליח לצאת מהבית כי המצב הנפשי שלי הורע מאוד שיותר קשה לי לצאת מבעבר, אני מקווה אולי להצליח לפחות לבקר את אחותי ואחיינים שלי כי לא ראיתי אותם הרבה זמן ואני מתגעגעת! אחיין שלי בדיוק סיים טירונות והוא הול להתחיל לשרת בגל"ץ, זה מופרע בעיני, אני מרגישה שרק אתמול הוא היה ילד בן שנתיים שהחלפתי לו חיתולים עוד.
|חיבוק| בהצלחה עם לצאת מהבית.
זה באמת הזוי איך זמן עובר. יש לי אחיין שאני עדיין קורא לו "ילד" תמיד וזה הזוי לי שהוא בן 24.

keren or5

Well-known member
את באמת בעייתית!
גם כשהיה עכשיו את הטילים האיראנים יצאת ישר?
את באזור מטווח עכשיו לא? איך את באמת?|חיבוק|
איך את תמיד עונה כ"כ מהר? תמיד אחרי שאני כותבת הודעה שניה אחרי זה את עונה! את הפלאש של לענות על הודעות!
את מתכוונת ליום ההוא שהיו אזעקות בכל הארץ? נראה לי שביום ההוא אפילו לא נכנסתי לממ"ד |מובך| אבל זה כי באמת אני לא חושבת שהשמיעו אזעקה אחת בחיפה, כמעט כולם היו לאיזור המרכז בארץ, ישבתי עם הטלוויזיה פתוחה על חדשות 12 וכל פעם שהראו את רשימת הישובים תחת מתקפה חיפה לא הייתה שם (ביום ההוא של התקפה האירנית). למרות שנראה לי שהייתי אמורה להיכנס בכל מקרה, וזה קצת חצוף ומפונק מצידי לא לעשות את זה כשיש לי ממ"ד ממש בחדר הסמוך וזה כלום להיכנס אליו, כשאני יודעת שיש כ"כ הרבה אנשים שצריכים לרוץ למקלטים מחוץ לבית שלהם וחס וחלילה להתמודד עם בני אנוש אחרים, ועדיין אני פשוט נוראית ולא ממושמעת.
אבל כן יש אזעקות מדי פעם בחיפה מאז שהתחילה החזית בצפון, וכשיש אזעקה כמו היום אני כן נכנסת (למרות שאני כנראה יוצאת יותר מוקדם ממה שצריך, נראה לי שצריכים לחכות 10 דקות ואני ממש לא עושה את זה. אבל עוד משהו שקורה דווקא יותר פעמים זה שאני לא שומעת אזעקה בכלל, רק בומים מבחוץ, ואז אני אומרת לעצמי- אה זה בטח יירוטים או נפילות, אבל זה נגמר כבר אז מה יש לי להיכנס לממ"ד? כן אני נוראית כ"כ, ממש לא ממושמעת בנוגע להנחיות. (אבל גם זה מוזר לי שיש הרבה מקרים שאין אזעקה רק שומעת בומים מבחוץ 8-* כנראה שזה מקרים שזה עדיין רחוק מספיק מחיפה כדי שלא יפעילו אזעקה (אבל מספיק קרוב כדי שאני אשמע את הבומים)
אני שמחה שאהבת כי אני זוכרת שמתישהו אמרת שככ אהבת את הראשון שאת מפחדת שהשני יהרוס.
חרדה עשתה לי חרדה בעצמי. הראו יפה איך לפעמים היא פשוט משתלטת על הכל וההמחשה הויזואלית של ספיירלינג.
נכון! חמודה שזכרת |מאוהב| הסרטים האלה באמת עשויים בצורה כ"כ טובה שהיא גם מראה איך קוראים תהליכים נפשיים כמו דיכאון בראשון, וחרדה בשני בצורה מספיק פשוטה, אבל מספיק גם מדויקת כדי שמי שעבר את הדברים האלה ממש יזדהה, וגם פשוט אני אוהבת את כל הקונספט של הסדרה הזאת של הסרטים, הכל עשוי כ"כ טוב (ובאמת מעניין אותי לחשוב אם הסרטים האלה היו עוזרים לי אם היו יוצאים כשהייתי קטנה יותר). אני כ"כ שונאת ניטפוקים מפגרים שנתקלתי בהם על הסרטים האלה מאנשים כי באמת שזה קו כ"כ קשה ללכת עליו בין לא לסבך דברים עם יותר מדי רגשות, לבין להשאיר את הכל מספיק ניואנסי ומורכב ולא להפוך אף דמות לנבל, אלא להסביר מה התפקיד של כל דמות, וזה לא הרגשות שבעייתיות אלא רק כשיש הגזמה מרגש אחד, זה מוציא את המערכת משיווי משקל). טוב, אני צריכה לשמוח לפחות שרוב האנשים כן מסכימים על הגאונות של שני הסרטים האלה, ונראה לי שזה הסרט הכי מצליח של דיסני השנה, אחרי שנה נוראה שהם עברו עם כ"כ הרבה פרוייקטים שנקטלו גם בביקורות, זה כנראה לא רק הסרט הכי מצליח שלהם השנה, אלא גם כרגע סרטי האנימציה הכי מצליח של כל הזמנים, וזה ממש כייף לי שזה קורה לסרט שאני חושבת שמגיע לו את זה!
מחזיקה לך אצבעות!!|לב|
אל תתני לכתמתמה הזאת לנצח!
תודה מותק |חיבוק| אני אשתדל!
מי מרשה להם לגדול ככה?
ממש! איזה חוצפה מצידם לגדול! |שפם|
טוב את אנחנו כבר יודעים שאת אוהבת להקשיב לדברים.
כמו שכתבתי, אני חושבת שבעברית זה לא ממש משנה לי כי אני קוראת עברית טוב, אבל באנגלית יש פער ממש גדול בין כמה שאני יכולה להבין שמע ממש ארוך באנגלית בלי להתאמץ, לבין זה שבקריאה וכתיבה הרמה שלי ממש נמוכה. ואני יודעת באופן פרדוקסלי שכדי להשתפר בזה אני פשוט צריכה לקרוא יותר דברים באנגלית, אבל בגלל שעכשיו זה ממש קשה לי, הרבה פעמים אני רואה כתבה באנגלית שאני רוצה לקרוא על משהו ושומרת אותה ולא מגיע אליה, כי זה פשוט סבל בשבילי לקרוא באנגלית, אבל שאם זה היה מוקרא בטח הייתי שומעת את זה מיד. ואני יודעת שאני דווקא צריכה להתמודד עם הסבל כי רק ככה זה יהיה לי יותר קל בעתיד לקרוא אנגלית, ועדיין קשה לי להביא את עצמי לעשות את זה.
אבל מה שאני הכי אוהבת זה מעין משהו שנקרא video essay, שזה לא בדיוק כמו פודקאסט, כאילו זה לא סתם אדם, או שניים מדברים ומצלמים אותם מדברים, אבל בעצם אין סיבה לא רק להקשיב להם, אלא סרטונים שלוקחים נגיד סצנה מסרט או סדרה ומנתחים ויזואלית דברים כמו עריכה, בימוי, זוויות צילום וכ'ו, כולל להראות דוגמאות תוך כדי שהם מסבירים, שזה דבר שלא ממש קיים בפודקאסט- ואת זה אני מעדיפה לא משנה באיזה שפה זה. זה אולי הדבר האהוב עלי שנוצר מהאינטרנט, כי זה מרגיש לי, במיוחד אם זה עשוי ממש טוב, כמו שיעור קטן בקולנוע, ויש כאלה כ"כ טובים שפשוט הרגשתי שדייקו לי למה אהבתי נגיד סצנה מסויימת מסרט או סדרה בצורה שאי היה אפשר אחרת.
אז זה הראשון:-D
אני אף פעם לא משקרת בדברים שקשורים לגיל שלי אפילו שאני מזדקנת וזה מעציב אותי, אבל אני תמיד אומרת את האמת + בונוס, מי שרואה אותי פנים אל פנים כמעט תמיד נדהם כשאני אומרת לו בת כמה אני כי כמעט כולם אומרים לי שאני נראית צעירה הרבה יותר בפער גדול, וזה תמיד כייף לי לשמוע.
אבל האמת שבעיקר גרמת לי לרצות להקשיב לשיר הכיפי freedom שהייתי מאוהב בו לפני שנים רבות
באמת שיר כייפי. עדיין נראה לי לי שהאהוב עלי של ג'ורג' מייקל זה Careless Whisper , למרות כמה שהוא חרוש.
זה באמת הזוי איך זמן עובר. יש לי אחיין שאני עדיין קורא לו "ילד" תמיד וזה הזוי לי שהוא בן 24.
יש אנשים שבשביל אנשים מסויימים תמיד ישארו "ילדים" לא משנה באיזה גיל, ככה זה האחיינים שלי עבורי, אני תמיד כנראה אחשוב עליהם כילדים.

Lion_Heart

Well-known member
|רימון|מה יותר מסודר אצלכם - הדסקטופ במחשב, שולחן העבודה או חדר השינה? הכל קטסטרופה, אני חיה בכאוס.
מוכר היטב!
|רימון|מה עמתדכם לגבי עגבניות?
א. טעים בכל מצב|V|
ב. טעים רק טרי (כלומר לאכול לבד או בסלט וכו)
ג. טעים רק מעובד (קטשופ, רוטב וכו)
ד. פיכסה בכל מצב
|רימון|האם קורה לכם כשאתם צופים בסדרה המחשבות שלכם מתחילות להשמע כמוה? תנו דוגמא. חחח לא יכולה לחשוב על משהו ספציפי, אבל לפעמים אני מקריינת לעצמי את החיים בראש שלי :-D לא בסיגנון של סדרה ספציפית אבל זה תמיד מזכיר לי סדרות שיש בהם קריינות.
אהה...אז אם כך החיים שלי הם סדרת טלויזיה דרמטית\קומית עם פתיח והכל!
|רימון|השלימו את השיר לפי הדבר הראשון שקופץ לכם לראש:
היי נאו: יור אה רוק סטאר
זה לא...ALL STAR?
ווייק מי אפ: ביפור יו גו גו

It's Always Sunny

Well-known member
גם בגללך אורצ'י גם בגללך|חיבוק|
תודה :-]:-]
עכשיו אוכל לישון טוב בלילה.

איך זה יופי אני אומרת שאני לא אוכל לצפות בהופעה האחרונה כי אני בחול:-D
מתנצלת, לא עקבתי אחרי השרשור וזאת התוצאה :-D

אם מחליטים שעונה 7 לא קיימת אפשר להגיד שכן:-P: [המאה]
אז, כן, העונה השביעית לא קיימת (הבעיה שאז הסדרה תסתיים בקליף האנגר).
חבל כי היה פוטנציאל :-(

אה רוצה עוד בדיחה מפגרת?
why did the tomato blushed?
Because it saw the salad dressing
:-D:-D:-D
או שהתשובה הנכונה היא |מובך||מובך||מובך|

אני אחותי ואמא, טיול בנות.
בלי אבא?
באסה, דווקא נשמע שכיף איתו בטיולים, או שאני פשוט ממציאה דברים עכשיו?

אה כאילו לשחזר סצנות בראש?
כן :-]

צילמו כל הזמן מאחורי הקלעים.
זה מקליפ מאחורי הקלעים שהיא הוציאה:
חמוד! אבל אני רק שאלה, למה יש בקליפ מסך ירוק?

פעם עוד ניסיתי לראות את הטריילרים לסרטים שלה.
למרות שהבנתי שזה האחרון שדילן ממליצה עליו דווקא חמוד ולא מוזר ממש אז אני אראה.
(אה שאלת את דילן בכלל. אניוואי)
חחחח, כל מי שעונה מבורך מבחינתי. אין לי תלונות על כך שענית על השאלה |חיבוק|

שלא תחשבי שלא שמתי לב שהורדת את אוברי.
את טוענת שהיא לא יפה?? ;-(
חלילה! לא הורדתי אותה!
היא מאוד יפה.

אז תדמיינו אותי אוהבת את בלאמי בסדרה אחרת😂😂
:-D:-D:-D:-D:-D
ראית סדרות אחרות שהשחקן מופיע בהן?

אצלי במשפחה חגגנו עם המשפחה המורחבת רק את ראה״ש ופסח אז הם תמיד היו החגים האהובים עליי כי רואים את כל המשפחה ומתלבשים יפה ומקבלים מתנות (וגם האוכל הכי טעים!) במשך השנים גם שבועות הצטרף לטופ החגים האהובים עליי כי כל חג שמגישים בו פסטה זה חג בשבילי:-]
אז את אומרת שהדרך לשחד אותך היא באמצעות פסטה?
Noted.

כן!!!
אבל רגע למה בעצם לוותר על הלימודים? חשבתי שאת בחופש עכשיו|תוהה|
אני בחופש, אבל אם אני מתחילה לראות סדרות, מבחינתי אפשר לוותר על כל השנה, מה שנקרא go big or go home.

אני מעריכה את התמיכה:-D
(למרות שלא מעט אנשים טוענים שאני נוהגת כמו נהגת שודים|שפם| שזה לא נכון, כי אני לא בהכרח נוסעת מהר, פשוט לפעמים אני לוקחת יציאה במהירות קצת יותר גבוהה ממה שמומלץ😅)
מזדהה, גם אני ככה. אצלי ספציפית, אני נוסעת מהר מדי כשלא צריך ולאט מדי כשצריך |פנים|

הכי מבאס שיש פרק סיום מעפן לעונה טובה.
נגיד זה הדבר היחיד שמפריע לי בעונה 6 של המאה. בעיני זו העונה הכי טובה אבל הפרק סיום מעפן לחלוטין.
מסכימה לחלוטין. עכשיו נזכרתי בפרק סיום וחבל שהסתיים ככה.

דלקת ריאות שהסתבכה בצורה ספקטקולרית! ואז היה זיהום בקטיריאלי בריאות...כיף לא היה לי
אוי! מקווה שהמצב יותר טוב.

[מלבד הכלב - מאת קוני וויליס]
אני שמחה ששאלת! :)
אז יש ספר ישן (מסוף המאה ה-19) של ג'רום ק.ג'רום בשם "שלושה בסירה אחת (מלבד הכלב)" זה נחשב קלאסיקה וזה ספר מאוד מצחיק שמתאר מסע על נהר הת'מזה של 3 חברים וכלב.
אז הספר שאני מדברת עליו של קוני וויליס הוא ספר מד"ב שהוא גם מחווה לספר הזה, וכתוב באותו סגנון מצחיק וגם קשור עלילתית בדרכים שזה ספוילר להסביר.
יצא לו גם ממש עכשיו תרגום מחודש לעברית בשם "שלא לדבר על הכלב" (שזה תרגום קצת יותר טוב למקור: to say nothing of the dog).
וואי, נשמע מגניב! כן, אני מכירה את "שלושה בסירה אחת" אבל לא קראתי, את קראת?

דוקטור 11.
ותלוי אם נהיה לבד או לא :-D
:-D

It's Always Sunny

Well-known member
🍎כמה זמן נשארתם בממד? האמת אני בעייתית, אני תמיד נכנסת לשניה וישר יוצאת |מובך|
מקווה שהכל היה בסדר כשיצאת מהממ"ד |תפילה|

🍯סרטי החודש: הקול בראש 2 - סרט מעולה שלא מבייש את הראשון (והיה לו רף גבוהה מאוד לעשות את זה), אני חושבת שהדבר היחיד שקצת גרם לי להיות לסיים אותו בפחות התרגשות מאשר כמו שסיימתי את הראשון, זה שלא יכלתי לא לבוא עם ציפיות כלשהן למרות שניסיתי לבוא בכלל בלי, אבל הראשון בשבילי הוא פשוט יותר מדי יצירת מופת בשביל שלא יהיו לי ציפיות, אז זה היה מעולה, אבל גם יצאתי ממנו מופתעת על כמה שזה היה טוב כי ממש לא ציפיתי שהוא יטפל בנושאים שהוא טיפל בהם. אבל בגיגוד לראשון שבאתי אליו בלי ציפיות כי בקושי הכרתי את העולם והעלילה, ויצאתי נפעמת, ופה פשוט ציפיתי שזה יהיה עשוי כ"כ טוב אז אפקט ההפתעה היה פחות גדול מאשר בראשון. אני כ"כ שמחה שהסרט הצליח כ"כ בקופות. נראה לי שפעם ראשונה בהרבה זמן שאני לא פוחדת שיעשו המשכים, אני אפילו רוצה שיעשו לזה המשכונים, אני חושבת שלא כ"כ התרגשתי ואהבתי פרנצ'ייז כזה מאז צעצוע של סיפור, שכל סרט חדש תמיד היה בשבילי הדבר הכי מצופה בסדרה.
אני פשוט מרגישה שמי שעשה את שני הסרטים האלה קרא את היומן שלא כתבתי כשהייתי ילדה בגיל הזה ופשוט עשה סרט על החיים שלי, כולל סיטואציות כ"כ ספציפיות שאני ממש מרגישה כאילו נלקחו מהילדות שלי אחד לאחד.
היה מעניין לקרוא.

🍯שירי החודש:
רק עכשיו למדתי את הסיפור רקע לשיר הזה, ג'ורג' כתב את זה כמחווה לאהוב הראשון שלו שהיה חבר שלו לשנתיים לפני שמת מאיידס מה שהכניס את מייקל לדיכאון עמוק, אבל חיפשתי ראיונות שלו מדבר על זה והוא אמר דברים כ"כ חמודים ועצובים, כמו שהבחור הזה גרם לו בפעם הראשונה לשמוח שהוא גיי אחרי שהוא שנא שהוא כזה עד לאותה נקודה, בגלל שזאת הייתה הפעם הראשונה שהוא התאהב במישהו ופתאום הזהות המינית שלו התחברה לו למשהו חיובי, במקום רק לדברים שליליים כמו שהוא הרגיש עד אז, ושהזמן שהם בילו ביחד, אפילו שהיה קצר הייתה התקופה שהוא היה הכי מאושרת בחייו. כ"כ עצוב וקורע לב |לב-ש|| המילים בשיר קורעות את הלב
:-/ אני אשתדל להקשיב לשיר.

🍯למה אתם מצפים בחודש אוקטובר: אני מקווה שאני אצליח לצאת מהבית כי המצב הנפשי שלי הורע מאוד שיותר קשה לי לצאת מבעבר,
אוי |נחמה|

אני מקווה אולי להצליח לפחות לבקר את אחותי ואחיינים שלי כי לא ראיתי אותם הרבה זמן ואני מתגעגעת! אחיין שלי בדיוק סיים טירונות והוא הול להתחיל לשרת בגל"ץ, זה מופרע בעיני, אני מרגישה שרק אתמול הוא היה ילד בן שנתיים שהחלפתי לו חיתולים עוד.
וואו, איך הזמן עובר מהר!

🍏תמונה/סרטון/ מתכון לגפילטעפיש שתרצו לחלוק:
. אני מרגישה שזה האימג' שהיכה בי הכי חזק בסרט, כי דווקא כשהייתי קטנה החרדות שלי נראו יותר ככה- מעיין קיפאון מוחלט ופחד משתק, מאשר התקפי חרדה כמו שיותר רואים מוצגים לאחרונה וגם שיותר שמעתי תיאורים שלהם כל חיי (הקטע של לב דופק מהר, נשימה מהירה, הרגשה של התקף לב), ואם כי חוויתי התקפי חרדה כאלה גם בבגרותי, זה גם היה לי יותר קל להתמודד איתם גם כי הייתי יותר גדולה, וגם כי ידעתי בדיוק שככה נראה התקף חרדה, אבל הסוג הזה של הקיפאון חוויתי בגיל ממש צעיר, מה שגרם לזה שהיה לי הרבה יותר קשה להתמודד עם מקרים שזה קרה, ובכלל לקח הרבה זמן עד שקישרתי שזה בעצם חרדה, הרבה זמן לא ממש הייתה לי מילה לזה חוץ מזה שזה מרגיש נוראי וכ"כ כמו חוסר אונים מוחלט
|נחמה||נחמה||נחמה||נחמה|

didalf

Well-known member
איך את תמיד עונה כ"כ מהר? תמיד אחרי שאני כותבת הודעה שניה אחרי זה את עונה! את הפלאש של לענות על הודעות!
כי אני תמיד פה. מה את עושה לי חסרת-חיים-שיימינג?:-D
שתדעי לך שדווקא אתמול רוב היום לא הייתי ליד המחשב בכלל זה לא אשמתי שענית דווקא כשכן הייתי:-D
הנה הפעם לקח לי זמן|שפם|

את מתכוונת ליום ההוא שהיו אזעקות בכל הארץ? נראה לי שביום ההוא אפילו לא נכנסתי לממ"ד |מובך| אבל זה כי באמת אני לא חושבת שהשמיעו אזעקה אחת בחיפה, כמעט כולם היו לאיזור המרכז בארץ, ישבתי עם הטלוויזיה פתוחה על חדשות 12 וכל פעם שהראו את רשימת הישובים תחת מתקפה חיפה לא הייתה שם (ביום ההוא של התקפה האירנית). למרות שנראה לי שהייתי אמורה להיכנס בכל מקרה, וזה קצת חצוף ומפונק מצידי לא לעשות את זה כשיש לי ממ"ד ממש בחדר הסמוך וזה כלום להיכנס אליו, כשאני יודעת שיש כ"כ הרבה אנשים שצריכים לרוץ למקלטים מחוץ לבית שלהם וחס וחלילה להתמודד עם בני אנוש אחרים, ועדיין אני פשוט נוראית ולא ממושמעת.
אה וואלה בדקתי עכשיו ובאמת לא היה בחיפה. חשבתי שהיה ממש בכל הארץ. לא אז אם ככה אז את בסדר, אין לך מה להכנס לממד לצורך הזדהות אם פיקוד העורף לא אמר לך שצריך.
אבל כן יש אזעקות מדי פעם בחיפה מאז שהתחילה החזית בצפון, וכשיש אזעקה כמו היום אני כן נכנסת (למרות שאני כנראה יוצאת יותר מוקדם ממה שצריך, נראה לי שצריכים לחכות 10 דקות ואני ממש לא עושה את זה. אבל עוד משהו שקורה דווקא יותר פעמים זה שאני לא שומעת אזעקה בכלל, רק בומים מבחוץ, ואז אני אומרת לעצמי- אה זה בטח יירוטים או נפילות, אבל זה נגמר כבר אז מה יש לי להיכנס לממ"ד? כן אני נוראית כ"כ, ממש לא ממושמעת בנוגע להנחיות.
מממ בעקרון אומרים להשאר 10 דקות כי אחרי הירוט יכולים ליפול חלקי טיל וזה עדיין מסוכן. אבל אני גם לא באמת נשארת לרוב את כל ה10 דקות:-]
אז את בסדר סהכ את כמו כולם חח. סתם מאיך שכתבת את זה היה נראה שאת יוצאת ממש ממש מהר.
(אבל גם זה מוזר לי שיש הרבה מקרים שאין אזעקה רק שומעת בומים מבחוץ 8-* כנראה שזה מקרים שזה עדיין רחוק מספיק מחיפה כדי שלא יפעילו אזעקה (אבל מספיק קרוב כדי שאני אשמע את הבומים)
המערכות שלהם מאד מדוייקות ויודעות להפעיל אזעקה רק איפה שהם יודעים שהטיל הולך אליו. ברמת אזורים בתוך העיר אפילו. כך שאם כשאת צריכה לשמוע את האזעקה את שומעת אותה זה בסדר. אם את שומעת אזעקות שנשמעות מרוחקות או רק את הבומים אז את בסדר לא צריך להכנס לממד. אני גם הייתי שומעת הרבה אזעקות מרוחקות כאלה או בומים בלי אעקה וזה אומר שזה לא היה אצלי. כי אז שומעים ממש חזק. אם את לא בטוחה תמיד את יכולה להכנס לאתר של פיקוד העורף ולראות איפה ההתרעה.
סהכ את נשמעת לי ממושמעת והכל בסדר סתם האשמתי אותך:-D

טוב, אני צריכה לשמוח לפחות שרוב האנשים כן מסכימים על הגאונות של שני הסרטים האלה, ונראה לי שזה הסרט הכי מצליח של דיסני השנה, אחרי שנה נוראה שהם עברו עם כ"כ הרבה פרוייקטים שנקטלו גם בביקורות, זה כנראה לא רק הסרט הכי מצליח שלהם השנה, אלא גם כרגע סרטי האנימציה הכי מצליח של כל הזמנים, וזה ממש כייף לי שזה קורה לסרט שאני חושבת שמגיע לו את זה!
חחח אני שמחה בשבילך.
הלכתי עם בת דודה שלי שהיא פסיכולוגית והיא אמרה שהסרט העביר טוב את הדברים האלה.
(מה שכן ראיתי שזה אולי מורכב מידי לילדים קטנים ואולי זה נכון אבל בעיה שלהם:-P:)

תודה מותק |חיבוק| אני אשתדל!
|חיבוק|

כמו שכתבתי, אני חושבת שבעברית זה לא ממש משנה לי כי אני קוראת עברית טוב, אבל באנגלית יש פער ממש גדול בין כמה שאני יכולה להבין שמע ממש ארוך באנגלית בלי להתאמץ, לבין זה שבקריאה וכתיבה הרמה שלי ממש נמוכה. ואני יודעת באופן פרדוקסלי שכדי להשתפר בזה אני פשוט צריכה לקרוא יותר דברים באנגלית, אבל בגלל שעכשיו זה ממש קשה לי, הרבה פעמים אני רואה כתבה באנגלית שאני רוצה לקרוא על משהו ושומרת אותה ולא מגיע אליה, כי זה פשוט סבל בשבילי לקרוא באנגלית, אבל שאם זה היה מוקרא בטח הייתי שומעת את זה מיד. ואני יודעת שאני דווקא צריכה להתמודד עם הסבל כי רק ככה זה יהיה לי יותר קל בעתיד לקרוא אנגלית, ועדיין קשה לי להביא את עצמי לעשות את זה.
האמת חשבתי יותר על עברית. גם לי יש הרבה פחות סבלנות לקרוא באנגלית, אבל גם לא להקשיב.
במצב כזה בדכ אני גם שומרת את הכתבה ולא מגיעה אליה חחח. לפעמים בסוף כן.
אבל מה שאני הכי אוהבת זה מעין משהו שנקרא video essay, שזה לא בדיוק כמו פודקאסט, כאילו זה לא סתם אדם, או שניים מדברים ומצלמים אותם מדברים, אבל בעצם אין סיבה לא רק להקשיב להם, אלא סרטונים שלוקחים נגיד סצנה מסרט או סדרה ומנתחים ויזואלית דברים כמו עריכה, בימוי, זוויות צילום וכ'ו, כולל להראות דוגמאות תוך כדי שהם מסבירים, שזה דבר שלא ממש קיים בפודקאסט- ואת זה אני מעדיפה לא משנה באיזה שפה זה. זה אולי הדבר האהוב עלי שנוצר מהאינטרנט, כי זה מרגיש לי, במיוחד אם זה עשוי ממש טוב, כמו שיעור קטן בקולנוע, ויש כאלה כ"כ טובים שפשוט הרגשתי שדייקו לי למה אהבתי נגיד סצנה מסויימת מסרט או סדרה בצורה שאי היה אפשר אחרת.
כן אני יודעת. כיף לך שאת מצליחה להנות מדברים כאלה.

אני אף פעם לא משקרת בדברים שקשורים לגיל שלי אפילו שאני מזדקנת וזה מעציב אותי, אבל אני תמיד אומרת את האמת
טוב סליחה שחשדתי:-D
+ בונוס, מי שרואה אותי פנים אל פנים כמעט תמיד נדהם כשאני אומרת לו בת כמה אני כי כמעט כולם אומרים לי שאני נראית צעירה הרבה יותר בפער גדול, וזה תמיד כייף לי לשמוע.
זה נכון.
גם לי אומרים. (או שזאת רק דילן שקוראת לי פגה באינקובטור?)

תודה :-]:-]
עכשיו אוכל לישון טוב בלילה.
פיייו מזל|מזיע|

בלי אבא?
באסה, דווקא נשמע שכיף איתו בטיולים, או שאני פשוט ממציאה דברים עכשיו?
ממ כן הוא חמוד גם בטיולים אבל זה טיול בנות. גם בלי אח שלי (שאיתו גם ככה לא כיף).
חוצמזה לא נראה לי שהוא אוהב שלג.

חמוד! אבל אני רק שאלה, למה יש בקליפ מסך ירוק?
כי זה מאחורי הקלעים ובין השאר יש בטור כל מיני סרטונים שמוקרנים על המסכים שמשמשים מעברים כשהיא מחלפיה בגדים וכאלה אז היה קטע קטן של מאחורי הקלעים של אחד הסרטונים האלה שהיה בו צורך במסך ירוק.

פסטה זה מאמץ, מספיק לשחד אותה במדליה וירטואלית.

אני בחופש, אבל אם אני מתחילה לראות סדרות, מבחינתי אפשר לוותר על כל השנה, מה שנקרא go big or go home.
מה אז לא תראי כלום בחודש חופש שלך?:-0 אפילו לא דברים קצרים?

Lhuna3

Well-known member
עוד מישהי פה צריכה נזיפה.
אני פשוט מרגישה שמי שעשה את שני הסרטים האלה קרא את היומן שלא כתבתי כשהייתי ילדה בגיל הזה ופשוט עשה סרט על החיים שלי, כולל סיטואציות כ"כ ספציפיות שאני ממש מרגישה כאילו נלקחו מהילדות שלי אחד לאחד.
|חיבוק| ואני מסכימה איתך שזה פרנצ'ייז מהטובים ביותר, ואני גם לא אתנגד לעוד המשכים.
אגב אם מדברים על סרטים, אז זוכרים שמזמן אני ועדי |חזיר| המלצנו על החתול של שרק 2, אז עכשיו שראיתי שהוא עלה לנטפליקס ואני זוכרת שאז כמה אנשים פה אמרו שהם רוצים לבדוק, אז אולי זה הזדמנות טובה בשבילם, כי זה באמת סרט כ"כ חכם וטוב, משהו שאף אחד לא ציפה ממנו להיות.
|כן| אני לא זוכרת אם ראיתי אותו או לא, אבל טוב שאמרת ואני אבדוק.
🍯שירי החודש:
|לב| מרגש, ואני אוהבת כל כך את השירה שלו.
🍯למה אתם מצפים בחודש אוקטובר: אני מקווה שאני אצליח לצאת מהבית כי המצב הנפשי שלי הורע מאוד שיותר קשה לי לצאת מבעבר, אני מקווה אולי להצליח לפחות לבקר את אחותי ואחיינים שלי כי לא ראיתי אותם הרבה זמן ואני מתגעגעת!
|נחמה| אני גם מקווה שתצליחי |לב| ושתרגישי טוב יותר.
|רימון|האם קורה לכם כשאתם צופים בסדרה המחשבות שלכם מתחילות להשמע כמוה? תנו דוגמא. חחח לא יכולה לחשוב על משהו ספציפי, אבל לפעמים אני מקריינת לעצמי את החיים בראש שלי :-D לא בסיגנון של סדרה ספציפית אבל זה תמיד מזכיר לי סדרות שיש בהם קריינות.
חחחח זה מזכיר לי את דקסטר :-D מעניין איך זה נשמע!
ווייק מי אפ: ביפור יו גו גו
|כן| יפה מאוד, בול כמוני.
🍏תמונה/סרטון/ מתכון לגפילטעפיש שתרצו לחלוק:
. אני מרגישה שזה האימג' שהיכה בי הכי חזק בסרט, כי דווקא כשהייתי קטנה החרדות שלי נראו יותר ככה- מעיין קיפאון מוחלט ופחד משתק, מאשר התקפי חרדה כמו שיותר רואים מוצגים לאחרונה וגם שיותר שמעתי תיאורים שלהם כל חיי (הקטע של לב דופק מהר, נשימה מהירה, הרגשה של התקף לב), ואם כי חוויתי התקפי חרדה כאלה גם בבגרותי, זה גם היה לי יותר קל להתמודד איתם גם כי הייתי יותר גדולה, וגם כי ידעתי בדיוק שככה נראה התקף חרדה, אבל הסוג הזה של הקיפאון חוויתי בגיל ממש צעיר, מה שגרם לזה שהיה לי הרבה יותר קשה להתמודד עם מקרים שזה קרה, ובכלל לקח הרבה זמן עד שקישרתי שזה בעצם חרדה, הרבה זמן לא ממש הייתה לי מילה לזה חוץ מזה שזה מרגיש נוראי וכ"כ כמו חוסר אונים מוחלט
|כן||נחמה| תודה ששיתפת. זה כל כך חשוב שהיום הדברים האלו מדוברים!

LeAnnDylan

Well-known member
כן זה בעיה:-D אבל בסוף הלכתי לישון.
לישון|יעני|
|פנים|
תצעקי שזה ניכוס תרבותי ופוגעני מה שהם עושים לחומוס.
חח פחות..
וואי לא יודעת אם סיפרתי לכם אבל יש לי חברה אמריקאית שגרה בניו יורק. היא לא יהודיה או משהו אבל היא מאוד אהבת יהודים וישראלים וכל הזמן מדברת על כמה שאנחנו הרבה יותר מוצלחים מכל שאר העמים:-D היא גם תמיד מתעקשה שה-IQ של ישראלים גבוה בהרבה משל אמריקאים בפרט ושאר העמים בכלל ואני כזה כנראה לא פגשת הרבה ישראלים בחייך...:rolleyes:
אניווי באתי לבקר אותה והיא הייתה נחושה בדעתה להיות מארחת מתחשבת והחליטה להכין לי חומוס "from scratch" כמו שאמריקאים אוהבים לקרוא לכל דבר כדי שיחשב איכותי. כמובן שהיא הגישה את החומוס עם גזר (ושאר ירקות:-D) רק מה? כל קשר בין זה לבין חומוס מקרי בהחלט😂 היא כל כך התגאתה בו וביום וחצי שלקח לה להכין אותו והיא ניסתה להיות פנסי ודחפה לבפנים פלפלים קלויים ואז הטעם היחיד שנשאר זה של ממרח פלפלים. לא היה לי את הלב להגיד לה שזה דוחה אבל כנראה שהפרצוף שלי עשה את העבודה בשבילי כי היא כזה "הייתי צריכה לדעת טוב יותר מאשר לנסות להגיש חומוס לישראלית" :-D:-D
אוקי זה נראה טוב לא חבל להרוס עם גבינה?
למרות שחצי מהירקות פה אני בטוח לא אוכלת.
לא הבנתי מה הבעיה שלך עם גבינה. למה את הייטרית?? אם תאכלי את הסלט ככה כמו שהוא הוא סתם סלט. אם תוסיפי לו גבינה, זה ארוחה. זה משביע ולא צריך שום דבר בנוסף לזה.
לא יודעת, הייתי בצבא, מה שהסמבציות האהבלות שמו (עד שהשתלטתי להם על החמ"ל וכפיתי על כולם לשמוע את אותו הדיסק של ליאן בלופים אין סופיים. עד היום יש לחלקן סיוטים😂😂)
זה סלט קלאסי (פלוס חסה ובצל, ומה שחשוב זה התיבול). אני לא אוהבת את כל הירקות הנוספים.
כולם ממש אוהבים את הסלט שלי!
נשמה, בשרשור הזה טענת שאף אחד מהמשפחה שלך לא אוהבת את הסלט שלך במצבו הטבעי אז מה את מחרטטת לי שכולם אוהבים אותו?!?! מה את אמא טרזה מאכילה הומלסים ברחובות שאוהבים אותו??? כי כולנו יודעים שאת לא|שפם|

ואיכ לא בפיתה זה מרטיב אותה.
תלמדי לאכול פיתה וזה לא ירטיב לך.
🍎שם/כינוי: מיקי טוויסטד
🍎גיל ב2006? 9 , 19. טעות מפגרת בחישוב, קלטתי את הטעות רק שראיתי את התשובה של אור לשאלה ואז ישר חשבתי, טוב לא יכול להיות שהייתי בת 9 :-D
חחח בגילנו כבר קשה לחשב:-D
יש לך ממד בבית או שאת צריכה לרוץ לממד משותף?
🍯סדרות החודש:
כאוס בנטפליקס ונראה לי שזהו, או שאני לא זוכרת אם ראיתי עוד משהו.
ראיתי את ההמלצה שלך ושקלתי לראות אבל נכנסתי לנטפליקס וזה לא היה הדבר הראשון שהוא המליץ עליו ולא היה לי כוח לכתוב, אז ויתרתי והמשכתי הלאה בחיי:-D
טוב את גורמת לזה להישמע ממש מענין ולמרות שיש לי 0 ענין בלראות סרטים מצוירים, יש מצב שאני אשאיל את הבת של הבוסית שלי כדי שיהיה לי תירוץ לראות סרט מצויר. (וכן אני יודעת שאני לא צריכה תירוץ ואני יכולה לראות מה שבא לי לבדי. אבל המוח שלי לא מאפשר לי)
הפיר 2 + הפיר 1 (צפייה שניה). אז לפני 4 שנים יצא מותחן האימה "הפיר" שממש אהבתי והפתיע אותי בנטפליקס. ראיתי שעשו לו המשך שעלה לא מזמן לנטפליקס, הבעיה הייתה שחוץ מהקונספט בקושי זכרתי משהו מהראשון, כנראה הייתי צריכה לראות את הראשון שוב ואז את השני, אבל ראיתי את השני בלי לזכור מלא דברים מהראשון ויצאתי עם מלא שאלות, ואז ראיתי עוד פעם את הראשון כדי לנסות להבין ויצאתי רק יותר מבולבלת מהכל. הסרט השני הוא גם בהכרח סרט פחות טוב מהראש, שאחרי שראיתי אותם עכשיו אחד אחרי השני, הבנתי כמה השני מרגיש כמו "המשכון" בניגוד לראשון שהוא אומנם אימה ויש בו גור, אבל נבנה בצורה הרבה יותר איטית ויפה שאני לגמרי מבינה למה הוא הצליח כ"כ כשהוא יצא, הוא הרבה פחות "מנסה לדחוף מסר" מאשר השני ואם כי אמנם בראשון בהחלט יש מסרים מעניינים לדבר עליהם, הפוקוס היה הרבה יותר על הדמויות ועל התהליך שהם עוברות, והשני היה יותר "שוק וואליו". לא יודעת קשה להסביר.
אוקיי אז זה כבר פחות נשמע לי כמו משהו שאני ארצה לראות. אבל תדעי לך שחשבתי עליך אתמול, כי הלכתי עם חברה לארוחת ערב ואז היה לנו קצת זמן לשרוף עד ההופעה אז החלטנו ללכת קצת בטיילת שליד וכל הרחוב הזה היה מקושט להלוואין ברמת מוגזמת כולל הופעות רחוב של אנשים מחופשים לכל מיני דברים מפחידים וכל הדוכנים שם גם מכרו כל מיני דברים במוטיב של הלוואין וחשבתי לעצמי שזה אומנם קצת קריפי אבל גם כל כך יפה ומושקע ובטח את ממש תעריכי את זה. זה ממש היה נראה לקוח מאיזה תפאורה של סרט אימה אבל בקטע טוב.
🍯שירי החודש:
וואו זה מקסים|לב| כאילו, עצוב ממש אבל מקסים בעיני.
🍯למה אתם מצפים בחודש אוקטובר: אני מקווה שאני אצליח לצאת מהבית כי המצב הנפשי שלי הורע מאוד שיותר קשה לי לצאת מבעבר, אני מקווה אולי להצליח לפחות לבקר את אחותי ואחיינים שלי כי לא ראיתי אותם הרבה זמן ואני מתגעגעת! אחיין שלי בדיוק סיים טירונות והוא הול להתחיל לשרת בגל"ץ, זה מופרע בעיני, אני מרגישה שרק אתמול הוא היה ילד בן שנתיים שהחלפתי לו חיתולים עוד.
אוי|נחמה| מקווה שתמצאי את הכוחות הנפשיים לצאת קצת. אחיינים זה בהחלט תרופה לכמעט כל דבר אז מקווה שתצליחים לראות אותם בקרוב|לב|
|רימון|מי המועדף עליכם מחגי תשרי? לא יודעת, כל החגים אצלי מרגישים לרוב אותו דבר כזה. אבל אני ממש לא אוהבת את יום כיפור, רק מהסיבה שהכל סגור בו, ובניגוד לשבת זה נחשב ממש טאבו לשבור אותו בפרהסיה (לאכול בחוץ, לנסוע במכונית וכו'), ואני שונאת שאני מרגישה שאסור לי לעשות דברים מהסוג הזה, זה מרגיש לי יותר כמו כפייה דתית, אפילו שזה לא אסור בחוק)
בתור ילדה אהבתי מאוד את יום כיפור כי יכולת לרכב על אופניים במושב ולעלות על הכביש הראשי בלי חשש.
היום קצת חסר לי השקט הזה כי כאן זה כמו כל יום רגיל, אפילו בבית שלי השותפה שלי לא שומרת (אני גם לא מבקשת ממנה לכבד אפילו שאני יודעת שהיא בשמחה תעשה מה שאני מבקשת ממנה) אז יום כיפור מרגיש "לא נכון".
אני מבינה איך זה מעצבן אותך כי זה מרגיש כמו כפיה דתית. אבל היה משהו בשקט הזה שמרגיש שכל העולם עוצר לרגע ואת יכולה לעצור לנשום רגע ולהאט את הקצב. זה חסר לי :-(
|רימון|מה יותר מסודר אצלכם - הדסקטופ במחשב, שולחן העבודה או חדר השינה? הכל קטסטרופה, אני חיה בכאוס.
|נחמה||נחמה|
חח טוב זה לא מוזר כמו של עדי אבל קצת כן. אבל אני גם אוהבת את זה:-D
טוב עכשיו אני בכלל לא מיוחדת.
הייתי מנסה לחשוב על משהו אחר אבל לא באמת כזה אכפת לי מהמשחקים של עדי.
זה עדיף על כולם פה שחשבו שאני טרללה:-D
אנחנו לא חושבים אנחנו בטוחים.

LeAnnDylan

Well-known member
חח תמיד כשאני מדברת על אחי הקטן עם חברים פה אני קוראת לו baby brother ואתמול כשאמרתי את זה מישהי שאלה אותי בן כמה הבייבי ואני כזה אהה 26 לקח לי רגע כי בראש שלי הוא עדין בן 8|חבול|
איך את תמיד עונה כ"כ מהר?
כי היא חסרת דיור וגרה בפורום.

יו סיפרתי לכם שיש לי חברה אמריקאית (עו"ד) שכל הזמן אומרת לי מה מותר ואסור לי להגיד כי זה מעליב. כי אתם יודעים כבר שאני ממש לא פוליטקלי קורקט אבל אמרקאים הם סנואופלקס שנעלבים מכל דבר אז היא כל הזמן כזה "דילן, את יכולה להגיד את זה ביננו, אבל אני רק רוצה להגיד לך שלא כדאי לך להגיד את המילה הזאת ליד אנשים" (וזה בערך על כל הלקסיקון שלי|חבול|) קיצר איזה יום אחד הייתי בעבודה ודיברתי עם אחת הלקוחות ולא זוכרת את ההקשר כל כך אבל אמרתי משהו משהו hobo והלקוחה ישר קפצה ואמרה "אומייגאד את לא יכולה להגיד את זה!!" ואני כזה, מה? למה? מה מעליב בזה?? אז כמובן שהייתי צריכה לפנות לחברה שלי ולתהות האם זה נכון, ואם כן, למה היא לא הזהירה אותי. ואז היא כזה "לא הזהרתי אותך כי לא חשבתי שמישהו משתמש במילה הזאת!!" ואז אני כזה "הם הומלסים, באמת נראה לך שהם יוצאים לרחובות ומוחים על השימוש במילה הובו?!" ואז היא כזה "דילן, אנחנו גם לא אומרים הומלס. זה מעליב" ואני כזה "את צוחקת עליי, נכון?! מה מעליב בזה? זה בן אדם בלי בית - הום לס. מה מעליב בזה? זה מה שהוא!!" ואז כשתהינו מה המונח הפוליטיקלי קורקט להומלס היא אמרה housing insecure. צחקתי במשך איזה 3 שעות כי זה הדבר הכי מפגר ששמעתי בחיים (שזו אגב עוד מילה שאסור לי להגיד אקורדינג טו הר "אממ דילן, אני יודעת שלא גדלת בארה"ב אז אולי את לא יודעת את זה אבל אנחנו לא משתמשים ב-R וורד") אניווי כל הסיפור הזה כדי לקרוא לעדימון חסרת בטחון דיורי.

LeAnnDylan

Well-known member
וזה קצת חצוף ומפונק מצידי לא לעשות את זה כשיש לי ממ"ד ממש בחדר הסמוך וזה כלום להיכנס אליו, כשאני יודעת שיש כ"כ הרבה אנשים שצריכים לרוץ למקלטים מחוץ לבית שלהם וחס וחלילה להתמודד עם בני אנוש אחרים, ועדיין אני פשוט נוראית ולא ממושמעת.
כשהייתי סטודנית בעופרת יצוקה וגרתי בבאר שבע החדר שלי היה ממ"ד אז כל פעם היו אזעקות באמצע הלילה והשותפה שלי הייתה רצה לחדר שלי בבהלה ותוהה איך אני יכולה להמשיך לישון ואני כזה "מה את רוצה שאני אעשה? אני בממ"ד איפה שאני אמורה להיות!!" אבל זה תמיד הטריף אותה שאני כל כך שאננה בכל מה שקשור לזה (וזוכרים שפעם לא הייתה לנו כיפת ברזל? אז כן הייתה סיבה יותר ממשית לפחד) אז מצד אחד אני מבינה אותך. מצד שני, תשארי בבמ"ד ותהיי קשובה להנחיות פיקוד העורף:-[ אני לא אוהבת הרבה אנשים בפורום הזה אבל אותך כן אז תשמרי על עצמך!!:-[
מתנצלת, לא עקבתי אחרי השרשור וזאת התוצאה :-D
זה בסדר אור, את יכולה להגיד לה שהיא חופרת.
חלילה! לא הורדתי אותה!
היא מאוד יפה.
אח"כ חזרתי לזה ופתאום ראיתי שהיא כן מופיעה ועכשיו אני אוכלת סרטים כי רשום שערכת את ההודעה אז אני לא יודעת אם את מגזליייטת אותי או שמשום מה הגיף של אוברי לא נטען בפעם הראשונה:unsure:
:-D:-D:-D:-D:-D
ראית סדרות אחרות שהשחקן מופיע בהן?
איכס לא. הפרצוף שלו מעצבן אותי. לא נראה לי שאני אוכל לשרוד אותו במשהו אחר.
Noted.
אבל היא צריכה להיות פסטה טעימה:-P:
אוקיי אם ככה אז גו ביג:-D

מזדהה, גם אני ככה. אצלי ספציפית, אני נוסעת מהר מדי כשלא צריך ולאט מדי כשצריך |פנים|
חח אני לפעמים מושפעת מהמוזיקה שמתנגנת ונוסעת בהתאם|פנים|
מסכימה לחלוטין. עכשיו נזכרתי בפרק סיום וחבל שהסתיים ככה.
כן. אם רק היה אפשר להחליף את פרק הסיום של עונה 6 עם פרק הסיום של עונה 7 העונה הייתה מושלמת|חיוךרחב|

didalf

Well-known member
וואי לא יודעת אם סיפרתי לכם אבל יש לי חברה אמריקאית שגרה בניו יורק. היא לא יהודיה או משהו אבל היא מאוד אהבת יהודים וישראלים וכל הזמן מדברת על כמה שאנחנו הרבה יותר מוצלחים מכל שאר העמים:-D היא גם תמיד מתעקשה שה-IQ של ישראלים גבוה בהרבה משל אמריקאים בפרט ושאר העמים בכלל ואני כזה כנראה לא פגשת הרבה ישראלים בחייך...:rolleyes:
כן אה?:-D
אניווי באתי לבקר אותה והיא הייתה נחושה בדעתה להיות מארחת מתחשבת והחליטה להכין לי חומוס "from scratch" כמו שאמריקאים אוהבים לקרוא לכל דבר כדי שיחשב איכותי. כמובן שהיא הגישה את החומוס עם גזר (ושאר ירקות:-D) רק מה? כל קשר בין זה לבין חומוס מקרי בהחלט😂 היא כל כך התגאתה בו וביום וחצי שלקח לה להכין אותו והיא ניסתה להיות פנסי ודחפה לבפנים פלפלים קלויים ואז הטעם היחיד שנשאר זה של ממרח פלפלים. לא היה לי את הלב להגיד לה שזה דוחה אבל כנראה שהפרצוף שלי עשה את העבודה בשבילי כי היא כזה "הייתי צריכה לדעת טוב יותר מאשר לנסות להגיש חומוס לישראלית" :-D:-D
חחחחחחחחחחחח:-D
חמודה ניסתה.
לא יודעת, הייתי בצבא, מה שהסמבציות האהבלות שמו (עד שהשתלטתי להם על החמ"ל וכפיתי על כולם לשמוע את אותו הדיסק של ליאן בלופים אין סופיים. עד היום יש לחלקן סיוטים😂😂)
וואי בטוח עדיף ליאן

נשמה, בשרשור הזה טענת שאף אחד מהמשפחה שלך לא אוהבת את הסלט שלך במצבו הטבעי אז מה את מחרטטת לי שכולם אוהבים אותו?!?! מה את אמא טרזה מאכילה הומלסים ברחובות שאוהבים אותו??? כי כולנו יודעים שאת לא|שפם|
אה לא. סליחה. אמא שלי לא ניסתה אותו אפילו כי היא לא אוכלת עגבניות ובצל. כל השאר אוהבים אותו. אבא שלי מת עליו! דודים וסבתא תמיד אמרו ש"וואו את הכנת את הסלט? ממש טעים" וגם אחותי אוהבת אחרי שהיא בוררת היטב את היחס בין עגבניות לשאר.
קיצר רק אמא שלי בעיה וכולם אוהבים את הסלט שלי!
כי היא חסרת דיור וגרה בפורום.
זה נכון וגם מעליב |זעם|
יו סיפרתי לכם שיש לי חברה אמריקאית (עו"ד) שכל הזמן אומרת לי מה מותר ואסור לי להגיד כי זה מעליב. כי אתם יודעים כבר שאני ממש לא פוליטקלי קורקט אבל אמרקאים הם סנואופלקס שנעלבים מכל דבר אז היא כל הזמן כזה "דילן, את יכולה להגיד את זה ביננו, אבל אני רק רוצה להגיד לך שלא כדאי לך להגיד את המילה הזאת ליד אנשים" (וזה בערך על כל הלקסיקון שלי|חבול|) קיצר איזה יום אחד הייתי בעבודה ודיברתי עם אחת הלקוחות ולא זוכרת את ההקשר כל כך אבל אמרתי משהו משהו hobo והלקוחה ישר קפצה ואמרה "אומייגאד את לא יכולה להגיד את זה!!" ואני כזה, מה? למה? מה מעליב בזה?? אז כמובן שהייתי צריכה לפנות לחברה שלי ולתהות האם זה נכון, ואם כן, למה היא לא הזהירה אותי. ואז היא כזה "לא הזהרתי אותך כי לא חשבתי שמישהו משתמש במילה הזאת!!" ואז אני כזה "הם הומלסים, באמת נראה לך שהם יוצאים לרחובות ומוחים על השימוש במילה הובו?!" ואז היא כזה "דילן, אנחנו גם לא אומרים הומלס. זה מעליב" ואני כזה "את צוחקת עליי, נכון?! מה מעליב בזה? זה בן אדם בלי בית - הום לס. מה מעליב בזה? זה מה שהוא!!" ואז כשתהינו מה המונח הפוליטיקלי קורקט להומלס היא אמרה housing insecure. צחקתי במשך איזה 3 שעות כי זה הדבר הכי מפגר ששמעתי בחיים (שזו אגב עוד מילה שאסור לי להגיד אקורדינג טו הר "אממ דילן, אני יודעת שלא גדלת בארה"ב אז אולי את לא יודעת את זה אבל אנחנו לא משתמשים ב-R וורד") אניווי כל הסיפור הזה כדי לקרוא לעדימון חסרת בטחון דיורי.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:-D:-D:-D
הצחקתי גם את עצמי שכתבתי שזה מעליב לפני שראיתי פסקה שלמה על זה שאת מעליבה את כולם:-D
כשהייתי סטודנית בעופרת יצוקה וגרתי בבאר שבע החדר שלי היה ממ"ד אז כל פעם היו אזעקות באמצע הלילה והשותפה שלי הייתה רצה לחדר שלי בבהלה ותוהה איך אני יכולה להמשיך לישון ואני כזה "מה את רוצה שאני אעשה? אני בממ"ד איפה שאני אמורה להיות!!"
וואי באמת אבל כל היתרון בלישון בממד זה שלא צריך לקום מאזעקות חח מה היא רוצה?

keren or5

Well-known member
אהה...אז אם כך החיים שלי הם סדרת טלויזיה דרמטית\קומית עם פתיח והכל!
אז אתה בייסקלי אעבד מקומיוניטי?
זה לא...ALL STAR?
בדקתי עכשיו ואתה צודק! 8-* ויש לי הרגשה שכבר ידעתי את זה בעבר ושכחתי (זו טעות מאוד נפוצה)
מקווה שהכל היה בסדר כשיצאת מהממ"ד |תפילה|
ברור, הכל בסדר |חיבוק|
כי אני תמיד פה. מה את עושה לי חסרת-חיים-שיימינג?:-D
:-D תעמיני לי, יותר חסרת חיים ממני את לא יכולה להיות
כן אני יודעת. כיף לך שאת מצליחה להנות מדברים כאלה.
חחח כן, כייף איתי במסיבות, זה באמת טוב שאני מצליחה ליהנות מזה, כי אני מצליחה ליהנות מממש מעט דברים בכללי :-(
זה נכון.
גם לי אומרים. (או שזאת רק דילן שקוראת לי פגה באינקובטור?)
חחחח כן, זה תמיד מצחיק אותי שהיא אומרת עליך דברים כאלה, כי זה קורה לי מלא. twinsies :giggle:
אפילו כמעט תמיד מבקשים ממני ת.ז כשאני קונה אלכוהול בפיצוציות, ואז אני תמיד בשמיים שמישהו בכלל העביר על דעתו שאולי אני מתחת ל-18. אין אושר גדול מזה!
|כן| אני לא זוכרת אם ראיתי אותו או לא, אבל טוב שאמרת ואני אבדוק.
אני זוכרת שדיברנו על זה שאנחנו רוצים לעשות צפייה פורומית בסרט הזה וזה לא קרה משום מה, ואז אמרת שלא ראית, ולא נראה לי שראית מאז. בכל מקרה אני זוכרת שאת וניק הבעתם עיניין אז בלראות את זה, אוי אבל בדיוק התנתקת מנטפליקס לא? חח. בכל מקרה אני דיי בטוחה שלא ראיתי וממליצה לך לבדוק, את לא צריכה לראות אף סרט לפני זה, מבינים הכל מהסרט עצמו.
|לב| מרגש, ואני אוהבת כל כך את השירה שלו.
|נחמה| אני גם מקווה שתצליחי |לב| ושתרגישי טוב יותר.
|כן||נחמה| תודה ששיתפת. זה כל כך חשוב שהיום הדברים האלו מדוברים!
תודה מותק |לב||מאוהב|

חחחח זה מזכיר לי את דקסטר :-D מעניין איך זה נשמע!
חחחח לפעמים זה נשמע כמו דקסטר, לפעמים כמו הקריינות בעקרות בית נואשות, לפעמים כמו בסקראבס, לפעמים כמו באנטומיה, אבל הכי מגניב כשזה כמו הקריינות במשפחה בהפרעה (לא מודרנית!)
חחח בגילנו כבר קשה לחשב:-D
לגמרי... הדמנציה! ;-(
ראיתי את ההמלצה שלך ושקלתי לראות אבל נכנסתי לנטפליקס וזה לא היה הדבר הראשון שהוא המליץ עליו ולא היה לי כוח לכתוב, אז ויתרתי והמשכתי הלאה בחיי:-D
חחח זה בסדר, לא סדרת חובה בעיני, רק נחמדה. (קאוס)
טוב את גורמת לזה להישמע ממש מענין ולמרות שיש לי 0 ענין בלראות סרטים מצוירים, יש מצב שאני אשאיל את הבת של הבוסית שלי כדי שיהיה לי תירוץ לראות סרט מצויר. (וכן אני יודעת שאני לא צריכה תירוץ ואני יכולה לראות מה שבא לי לבדי. אבל המוח שלי לא מאפשר לי)
יאיי... אבל אם את רואה תראי קודם את הראשון, ואם תראי (את הראשון או את הראשון והשני) תגידי מה חשבת. (הקול בראש)
אוקיי אז זה כבר פחות נשמע לי כמו משהו שאני ארצה לראות. אבל תדעי לך שחשבתי עליך אתמול, כי הלכתי עם חברה לארוחת ערב ואז היה לנו קצת זמן לשרוף עד ההופעה אז החלטנו ללכת קצת בטיילת שליד וכל הרחוב הזה היה מקושט להלוואין ברמת מוגזמת כולל הופעות רחוב של אנשים מחופשים לכל מיני דברים מפחידים וכל הדוכנים שם גם מכרו כל מיני דברים במוטיב של הלוואין וחשבתי לעצמי שזה אומנם קצת קריפי אבל גם כל כך יפה ומושקע ובטח את ממש תעריכי את זה. זה ממש היה נראה לקוח מאיזה תפאורה של סרט אימה אבל בקטע טוב.
יו, כן אני ממש אוהבת, בכלל הלואין זה חג גאוני! זאת פשוט תקלה שאין בפורום כמעט אנשים שאוהבים אימה ודברים חולניים ממש, איזה מן טעם יש לכם אנשים? |תוהה|
וואו זה מקסים|לב| כאילו, עצוב ממש אבל מקסים בעיני.
I know, right? |לב-ש|
אוי|נחמה| מקווה שתמצאי את הכוחות הנפשיים לצאת קצת. אחיינים זה בהחלט תרופה לכמעט כל דבר אז מקווה שתצליחים לראות אותם בקרוב|לב|
תודה גם אני מקווה |הלוואי||לב אדום|
טוב עכשיו אני בכלל לא מיוחדת.
הייתי מנסה לחשוב על משהו אחר אבל לא באמת כזה אכפת לי מהמשחקים של עדי.
:-D אבל ענית לפני! תגידי שהעתקתי ממך! האמת לא חושבת שזיהיתי תשובות של אנשים שלא ענו את זה (כאילו לא זהיתי משירים אחרים, היי נאו- זה רק -יור אן אול סטאר!). אבל לא חשבתי באמת על ווייק מי אפ וון סמפטמבר אנדס למרות שאני מכירה את השיר, וגם התשובה שלך מהשיר של אוונסנס הייתה טובה, מכירה את השיר אבל לא חשבתי על זה!
באמת? אסור עכשיו להגיד הובו? והומלס? 8-* וואי, אתם באמת מסבכים הכל אמריקאים שכמותכם, אבל תכלס אני יכולה להאמין, אני כבר יודעת שאסור להגיד מפגר באנגלית. זה מזכיר לי שפעם גרו ליד אחותי משפחה אמריקאית והם היו חברים המשפחות ונפגשו ביחד ודברים כאלה, והיה איזה קטע שהם הזדעזעו שאחותי ובעלה והילדיים כל הזמן אומרים "שיט" על דברים כי אצל האמריקאים זה נחשב מילה ממש גסה והם אמרו "שוט" במקום.
כשהייתי סטודנית בעופרת יצוקה וגרתי בבאר שבע החדר שלי היה ממ"ד אז כל פעם היו אזעקות באמצע הלילה והשותפה שלי הייתה רצה לחדר שלי בבהלה ותוהה איך אני יכולה להמשיך לישון ואני כזה "מה את רוצה שאני אעשה? אני בממ"ד איפה שאני אמורה להיות!!" אבל זה תמיד הטריף אותה שאני כל כך שאננה בכל מה שקשור לזה (וזוכרים שפעם לא הייתה לנו כיפת ברזל? אז כן הייתה סיבה יותר ממשית לפחד) אז מצד אחד אני מבינה אותך. מצד שני, תשארי בבמ"ד ותהיי קשובה להנחיות פיקוד העורף:-[
כן המפקדת! |מצדיע|הייתי פעם הרבה יותר גרועה, במלחמה האחרונה שהייתה שהיו כל הזמן אזעקות בחיפה הייתי הולכת ברחובות בזמן אזעקות בלי לנסות להסתתר בכלל.
אני לא אוהבת הרבה אנשים בפורום הזה אבל אותך כן אז תשמרי על עצמך!!:-[
באמת?!

אממ. כלומר..

גם אני אוהבת אותך אבל אל תגלי! |חיבוק|

LeAnnDylan

Well-known member
חחחחחחחחחחחח:-D
חמודה ניסתה.
חח כן, ואחרי שהיא הבינה שהיא לא תצליח לרצות אותי עם הכישורים הקולינריים שלה, היא לקחה אותנו למסעדה של אייל שני שם אכלתי חומוס אמיתי:-D
וואי בטוח עדיף ליאן
באופן עקרוני כן, אבל בכוונה בחרתי שירי קאנטרי נוראיים שהיא הקליטה כשהייתה בת 9 כדי לעצבן אותן:-D
אה לא. סליחה. אמא שלי לא ניסתה אותו אפילו כי היא לא אוכלת עגבניות ובצל. כל השאר אוהבים אותו. אבא שלי מת עליו! דודים וסבתא תמיד אמרו ש"וואו את הכנת את הסלט? ממש טעים" וגם אחותי אוהבת אחרי שהיא בוררת היטב את היחס בין עגבניות לשאר.
קיצר רק אמא שלי בעיה וכולם אוהבים את הסלט שלי!
בלה בלה בלה מה את עפה על עצמך כולה חתכה עגבניה ומללפון חושבת שהיא מאסטר שף. לכי תרוצי לממ"ד ותישארי שם, טוב? 😂
זה נכון וגם מעליב |זעם|
אבל בעיקר נכון.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:-D:-D:-D
הצחקתי גם את עצמי שכתבתי שזה מעליב לפני שראיתי פסקה שלמה על זה שאת מעליבה את כולם:-D
זה לא אשמתי שאנשים נעלבים לי ממילים. סיפרתי לך שאמרתי ליד השתי חברות האלה (הזאת עם החומוס וזאת עם הפוליטקלי קורקט) "אנשים צהובים" ושתיהן הזדעזעו עד עמקי נשמתן ואני כזה מה הבעיה? מותר להגיד לבנים ושחורים אבל לא צהובים? צהוב זה אשכרה צבע תקין. נגיד כשאת קונה מייקאפ, הגוון עור שלך הוא או צהוב או ורוד. לעומת זאת לבן ושחור זה לא באמת צבעים של עור|שפם|
וואי באמת אבל כל היתרון בלישון בממד זה שלא צריך לקום מאזעקות חח מה היא רוצה?
רצתה שאהיה ערה ומבועתת ביחד איתה.
בדקתי עכשיו ואתה צודק! 8-* ויש לי הרגשה שכבר ידעתי את זה בעבר ושכחתי (זו טעות מאוד נפוצה)
סליחה אבל זו לא טעות. יש בשיר גם שורה של רוקסטאר
Screenshot 2024-10-06 192848.png
אתן חסרות חיים במשמרות. לך יש את המשמרת של הצעירים.
כשהייתי תצפיתנית היינו עושות משמרות של 4-8 (4 שעות תצפית, 8 שעות מנוחה) ואז לכל אחת היו שתי משמרות ביום ואופציות היו-
08:00-12:00 ו- 20:00-00:00
12:00-16:00 ו- 00:00-04:00
16:00-20:00 ו- 04:00-08:00
אז כמובן שמשמרת הפז"ם הייתה של 8 עד 12 כי אלה שעות נורמליות שלא מצריכות לקום באמצע הלילה.
אבל נגיד אצלנו בפורום לעדימון יש משמרת טחינה של איזה 18 שעות ואת מקבלת רק את השעות ההזויות של הינשופים:-D
חחח כן, כייף איתי במסיבות, זה באמת טוב שאני מצליחה ליהנות מזה, כי אני מצליחה ליהנות מממש מעט דברים בכללי :-(
היי, צריך לקחת הנאה בחיים ממה שאפשר. זה לא שיש לנו יותר מידי סיבות לשמוח בשנים האחרונות.
יאיי... אבל אם את רואה תראי קודם את הראשון, ואם תראי (את הראשון או את הראשון והשני) תגידי מה חשבת. (הקול בראש)
כן כן כמובן, רק לפי הסדר (אלא אם כן תגידי לי שיש רוט רק בסרט השני ואז אני אדלג על הראשון:-D)(לא באמת)
יו, כן אני ממש אוהבת, בכלל הלואין זה חג גאוני! זאת פשוט תקלה שאין בפורום כמעט אנשים שאוהבים אימה ודברים חולניים ממש, איזה מן טעם יש לכם אנשים? |תוהה|
חח פעם ממש אהבתי. למעשה הייתי רואה רק סרטי אימה. אבל מה אני אעשה, הזדקנתי לאחרונה ולא כיף לי לראות דברים מפחידים:-( אפילו לנוטסברי פארם שבהאלווין הופכים לנוטסקארי פארם אני מפחדת ללכת:-D אבל לפחות אני לא פחדנית כמו עדימון. היא בליגה משלה עם פחד מוזר משדים מסדרות בניינטיז שאפילו לא השקיעו יותר מידי באיפור שלהם:-D
:-D אבל ענית לפני! תגידי שהעתקתי ממך!
אבל לונה ענתה לפני שתינו:-D
האמת לא חושבת שזיהיתי תשובות של אנשים שלא ענו את זה (כאילו לא זהיתי משירים אחרים, היי נאו- זה רק -יור אן אול סטאר!). אבל לא חשבתי באמת על ווייק מי אפ וון סמפטמבר אנדס למרות שאני מכירה את השיר, וגם התשובה שלך מהשיר של אוונסנס הייתה טובה, מכירה את השיר אבל לא חשבתי על זה!
האמת שהייתי בטוחה שכולם יחשבו על דונט דרים איטס אובר לפניי אז אמרתי נלך על אול סטאר. אבל נראה לי שבסוף רק אור ענתה את זה:-D
באמת? אסור עכשיו להגיד הובו? והומלס? 8-* וואי, אתם באמת מסבכים הכל אמריקאים שכמותכם, אבל תכלס אני יכולה להאמין, אני כבר יודעת שאסור להגיד מפגר באנגלית. זה מזכיר לי שפעם גרו ליד אחותי משפחה אמריקאית והם היו חברים המשפחות ונפגשו ביחד ודברים כאלה, והיה איזה קטע שהם הזדעזעו שאחותי ובעלה והילדיים כל הזמן אומרים "שיט" על דברים כי אצל האמריקאים זה נחשב מילה ממש גסה והם אמרו "שוט" במקום.
חח ידעתי שאסור להגיד ריטארד (להגנתי לא קראתי לאף אחד ככה) אבל זה מצחיק אותי איך הם (האמריקאים) נעלבים מכל שטות וכל יום מוצאים מילים חדשות להיעלב מהן.
לגבי הומלס אני לא בטוחה במאה אחוז. ז"א היא טוענת שבבריפים (איך אומרים בריף בעברית?|תוהה|) שהיא עושה בפני הבית משפט, הם לא משתמשים במילה הומלס. במקסימום מידי פעם הם אומרים unhoused אבל נגיד בחדשות תמיד שיש כתבה על הומלסים אז הם כן אומרים הומלס לפעמים אז אם זה באמת היה מעליב נראה לי שגם בחדשות לא היו אומרים את זה|תוהה| למרות שעכשיו ניסיתי לחפש איזה כתבה על הומלסים ולא מצאתי אז אולי הם כן החליטו למחוק את זה מהאינטרנט:-D
כן המפקדת! |מצדיע|הייתי פעם הרבה יותר גרועה, במלחמה האחרונה שהייתה שהיו כל הזמן אזעקות בחיפה הייתי הולכת ברחובות בזמן אזעקות בלי לנסות להסתתר בכלל.
|פנים||פנים|
אממ. כלומר..

LeAnnDylan

Well-known member
🍯סיפור החודש: אין זמן, צריך לבשל.
טוב שתדעו שבאתי לספר לכם סיפור וכתבתי אותו במשך איזה 50 דקות עכשיו רק כדי שכולו ימחק לי ברפרוש|בוכה||בוכה||בוכה|
זה לא פייר ואין לי כוח לשכתב את כולו עכשיו אז במקום אני אלך לצפות בפארקס.

keren or5

Well-known member
זה לא אשמתי שאנשים נעלבים לי ממילים.
:-D
סיפרתי לך שאמרתי ליד השתי חברות האלה (הזאת עם החומוס וזאת עם הפוליטקלי קורקט) "אנשים צהובים" ושתיהן הזדעזעו עד עמקי נשמתן ואני כזה מה הבעיה?
זה ידעתי גם שאסור להגיד, זה שרירותי לפעמים מרגיש איך שהם קובעים את הדברים האלה. people of color נשמע לי ניסוחית מאוד מעליב, אבל זה נחשב הביטוי הנכון. גו פיגר
סליחה אבל זו לא טעות. יש בשיר גם שורה של רוקסטאר
וואלה! צודקת!
כשהייתי תצפיתנית היינו עושות משמרות של 4-8 (4 שעות תצפית, 8 שעות מנוחה) ואז לכל אחת היו שתי משמרות ביום ואופציות היו-
אז כמובן שמשמרת הפז"ם הייתה של 8 עד 12 כי אלה שעות נורמליות שלא מצריכות לקום באמצע הלילה.
אבל נגיד אצלנו בפורום לעדימון יש משמרת טחינה של איזה 18 שעות ואת מקבלת רק את השעות ההזויות של הינשופים:-D
תיאוריה מעניינת
היי, צריך לקחת הנאה בחיים ממה שאפשר. זה לא שיש לנו יותר מידי סיבות לשמוח בשנים האחרונות.
תכלס \:

טוב שתדעו שבאתי לספר לכם סיפור וכתבתי אותו במשך איזה 50 דקות עכשיו רק כדי שכולו ימחק לי ברפרוש|בוכה||בוכה||בוכה|
אויש, איזה באסע. אבל פארקס היא תמיד בחירה טובה

LeAnnDyIan

Well-known member
זה ידעתי גם שאסור להגיד, זה שרירותי לפעמים מרגיש איך שהם קובעים את הדברים האלה. people of color נשמע לי ניסוחית מאוד מעליב, אבל זה נחשב הביטוי הנכון. גו פיגר
חח ידעתי שלא נהוג לקרוא לאסייתים צהובים. אבל כדי להראות להן כמה שזה מגוחך הגבתי על הלבנים והשחורים.

אגב people of color זה עוד מונח מטומטם בעיני כי זה כביכול מקובל אבל colored people זה בערך הדבר הכי מעליב שיש.
זה ליטרלי אותו הדבר. אמריקאים הם אידיוטים.

didalf

Well-known member
:-D|חיבוק|
את בעיקר ערה בשעות מוזרות.

אפילו כמעט תמיד מבקשים ממני ת.ז כשאני קונה אלכוהול בפיצוציות, ואז אני תמיד בשמיים שמישהו בכלל העביר על דעתו שאולי אני מתחת ל-18. אין אושר גדול מזה!
וואו:-0 זה נראה לי כבר לא קורה לי.

חחחח לפעמים זה נשמע כמו דקסטר, לפעמים כמו הקריינות בעקרות בית נואשות, לפעמים כמו בסקראבס, לפעמים כמו באנטומיה, אבל הכי מגניב כשזה כמו הקריינות במשפחה בהפרעה (לא מודרנית!)
נו חח אז זה די דומה למה ששאלתי. מזל שיש אותך:-D

איזה מין טעם יש לך?:-D
האמת הלוואין תמיד הפחיד אותי חח תמיד שמחתי שפה יש רק את פורים החביב.

:-D אבל ענית לפני! תגידי שהעתקתי ממך! האמת לא חושבת שזיהיתי תשובות של אנשים שלא ענו את זה (כאילו לא זהיתי משירים אחרים, היי נאו- זה רק -יור אן אול סטאר!). אבל לא חשבתי באמת על ווייק מי אפ וון סמפטמבר אנדס למרות שאני מכירה את השיר, וגם התשובה שלך מהשיר של אוונסנס הייתה טובה, מכירה את השיר אבל לא חשבתי על זה!
אלה בערך טווח התשובות כן? יש איזה 3-4 תשובות לכל שיר וזהו חח.

אוקי זה ממש רע. אני שמחה שהשתפרת מאז.

חח כן, ואחרי שהיא הבינה שהיא לא תצליח לרצות אותי עם הכישורים הקולינריים שלה, היא לקחה אותנו למסעדה של אייל שני שם אכלתי חומוס אמיתי:-D
לאדעת אם הייתי סומכת על אייל שני וההזיות שלו. מצד שני אולי דווקא בארהב הוא יכול פשוט להביא חומוס נורמלי ולחרטט את החרטוטים שלו על אמריקאים.
באופן עקרוני כן, אבל בכוונה בחרתי שירי קאנטרי נוראיים שהיא הקליטה כשהייתה בת 9 כדי לעצבן אותן:-D
חחחחחחחחחחחח היודל?:-D

בלה בלה בלה מה את עפה על עצמך כולה חתכה עגבניה ומללפון חושבת שהיא מאסטר שף. לכי תרוצי לממ"ד ותישארי שם, טוב? 😂
ניניניניניני

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
מזל שיש אותך בחו"ל לשעות של הינשופים גם. כמו שיש לנו בצוות עובדת בקנדה שערה בלילה שלנו לטפל בתקלות.

;-(

אגב people of color זה עוד מונח מטומטם בעיני כי זה כביכול מקובל אבל colored people זה בערך הדבר הכי מעליב שיש.
זה ליטרלי אותו הדבר. אמריקאים הם אידיוטים.
מה ממש|פנים|

למעלה