War4Ring שבפסח

Panique

New member
מה !?

והשחקנים המצוידים לא טוב, שזה היה לארפ ראשון שלהם, ולא היה להם מושג, איזה ציוד הם הביאו.. מרשימת ציוד שהמאסטרים היו צריכים להכין.. הם הכינו? לא. אשמת המאסטרים ולא אף אחד אחר.

Ranger One

New member
תסלח לי...

אני בטוח שהיית יכול להיכנס לפורום של העמותה ולשאול אנשים. הקישור אם אני לא טועה כן צויין באתר, אפילו בזה שבעברית. היית יכול לשאול קרובי משפחה מבוגרים, למשל אבא ואמא, שיגידו לך מה לקחת. זאת לא אשמת אף אחד ,חוץ משלך, שלא ארזת כיאות. תפסיק לנסות להפיל את העצלנות לשמה שלך על המאסטרים.

סילבן

New member
אתה צודק, אבל נסה להבין

המשחק מראש נועד לערב את קהילת העולים המנוסה במשחקים כאלה עם קהילת הצברים הלא מנוסה - ובתור משחק ראשון לרבים מהם בכל זאת היה כדאי (בדיעבד, מבחינה אובייקטיבית) לתת עזרה כלשהי בהתארגנות. שוב, האחריות מוטלת על אלו שלא התכוננו - אבל בסופו של דבר היה לכך חלק בהרס (החלקי) של המשחק - וגם אתה סבלת מכך. לדגומא, האם אתה מוכן עכשיו לפרסם רשימה של ציוד מומלץ, כדי שנלמד מנסיונך ומחוסר עצלנותך?

zany

New member
בנושא גשם ורשימות ציוד:

משיחות עם שחקנים רוסים הבנתי שמעולם לא ירד גשם במשחקים שלהם בארץ. אם זאת, הם כולם . כ ו ל ם . היו מצויידים כמו שצריך (חוץ מכמה שהאוהל שלהם טפטף). אגב, לא בדברים שקשה כל כך להבין שצריך. ולכל המתעניינים: רשימת ציוד מקוצררת: אוהל עם רצפה נגד מיים. אוכל בקופסאות אטומות. שק שינה. מיים ושתיה בבקבוקי פלסטיק. פנס. מגבת. בגדים חמים ויבשים בשקיות אטומות. נייר טואלט. מצית/גפרורים, חבילת עיתונים ישנים שקיות פלסטיק ריקות לשים בתוכן אשפה ובגדים מלוכלכים. הוראות הכנה: את האוהל מצמידים לקרקע עם בעזרת יתדות או בעזרת ריכוז הדברים הכבדים במספר קצוות האוהל. את שק השינה פורסים אך ורק לפני השינה, ומגלגלים חזרה בבוקר. את הנעליים שומרים מחוץ לאוהל אם הן בוציות. ואם יורד גשם מרכזים את הדברים הרטובים - מכנס וחולצה שכבר לא תלבשו, שמים בשקיות פלסטיק. את הדברים האחרים שמים בפינה אחת באוהל - מעיל ניתן לפרוש מעל כל הציוד, אם יורד בחוץ גשם. צ´ופרים: ראיתי כמה שהביא רדיאטורים. אחלה דבר. אוהל מואר ומסביר פנים. גודל האוהל : כשאומרים "אוהל לשני אנשים" מתכוונים ל"אוהל לשני שקי שינה". תעשו לעצמיכם טובה ותקנו את האוהל הכי גדול שאתם יכולים להרשות לעצמיכם, וכנ"ל לגבי שק שינה. אוכל: סורגי ברזל (כאלה של מנגל), תמיד עוזרים. אפשר לשים אותם מעל האש וממש לבשל דברים. גזיה זה רעיון מצויין. לחם - והרבה. ממלא ואפשר לאכול עם הכל. תרסיסים נגד נמלים/יתושים: יש בחנויות תרסיסים חסרי ריח נגד מזיקים אלו. תעשו לעצמיכם טובה ותרססו את האוהל אפילו לפני שלוקחים אותו בכלל מהבית. בקיץ מומלץ להביא מאוורר קטן כזה נייד. -זאני המחנאית (בלי שום קשר ללארפ, למעשה).

Lin from Harad

New member
עוד הערה

נכון שלא היה הרבה שיתוף פעולה...אבל לאור הנסיון המר - אני והקבוצה שלי נהיה לשרותכם בפעמים הבאות. תמיד יהיה ניתן לשלוח הודעות אלי ואני אוכל להעביר את השאלות לאנשים היותר מנוסים ולספק תשובות ברורות. הרבה חברה רוסים מרגישים אשמים על כך שהביאו את החברים הצברים שלהם למשחק ובסוף לא יצא מזה כלום.

Panique

New member
עוד פעם אני אומר

הציוד, הגשם, ניחא. האבטחה, וסיכון חיי האדם, פרוטה בגין מאה. חבל שזו המנטליות של כולנו - לטייח.

Ranger One

New member
נמאס ממך!

תלך כבר! הבנו אותך, לא נהנית! לא היה לך כיף! כולנו שמחים בשבילך, עכשיו אולי תלך כבר?! אף אחד כאן לא רוצה לטייח, אבל אף אחד כאן לא חושב שהיה מחדל! אף אחד כאן לא רוצה להזכר בדברים הרעים מאותו אר! רק בטובים! אז בבקשה תפסיק. אם אין לך משהו טוב להגיד אל תגיד כלום.

Panique

New member
אתה לא ממש סובלני נכון?

"נמאס ממך" , "שתוק יא נעל" , וכיוצא באלה הם כנראה חלק מאוצר המילים היומי שלך. הקשב גם לדברים שאתה לא אוהב, כמו שאני מקשיב למה שאתה אומר גם אף על פי מה שאני חושב על זה. הייה יותר סובלני, כל עם ישראל יודה לך.

סילבן

New member
אבל דבריך אינם נכונים, ואתה חוזר...

בהתאם לכמות המשתתפים בפועל, מצבת המאבטחים הייתה בכמות הנדרשת, וכל דבריך על "טיוח" וסכנת נפשות אינם נכונים.

Panique

New member
אחחחחח אין לי עוד כוח

בגונדור לא היו מאבטחים. נקודה. ודי. נמאס לי.

barrow wight

New member
תיקון קטן לשניכם

1.בגונדור היו סך הכול חמישה נושאי נשק שאני ידעתי על קיומם, אני, דודי, המג"בניק, ועוד שניים. 2. אני ודודי שמרנו לסירוגין כל הלילה, וגם המג"בניק סייר, השניים האחרים ישנו, וטוב שכך, מכיוון שהייתה "עתודה" של נושאי נשק רעננים. 3. אילו, רבותיי, העובדות. כל אחד מכם הצליח להבהיר את עמדתו, בצורה בוטה יותר או פחות, למה שלא תפסיקו עם ויכוח הכן/לא הזה?? בברכה אריאל

סילבן

New member
וזה "במקרה" בדיוק מה שאמרתי

נותרתה רק דאלה אחת בלתי פתורה - האם היו יותר מ-150 לנים במחנה גונדור?

Galdor

New member
10x , Ariel

You have at least 2 personal thanks from at least 2 Russian speakers: me and Nemysh. It was great to get aquanted with you. (I was with big two handed sword) Best regards , Galdor. I personally will be glad to see you on the next games , if it will be possible. You did yours best.

פניקוה היקר.

אתה פותח את העיניים עם הראש מול הקיר. מה אתה מצפה לראות? הרגילו אותך לחשוב על מוסד, על ארגון, על אחריות, ואתה לא מסוגל לראות את הבלוף בעניין. אתה מחפש מוסד? ארגון? אחריות? על מה אתה מדבר? זו בדיוק בריחה מאחריות - הטלת האחריות על גוף "עליון" שאינו אתה! מה הדבר הבא? משיח שיקריב עצמו לכפרת כל חטאיך? אוי, כבש מסכן שלי, המובל לטבח, אוי, אוי, אוי... יש לך אבטחה? תביא אבטחה. יש לך רשימת-ציוד? תביא רשימת ציוד. יש לך צריח? תביא צריח. יש לך סוס? תביא סוס. יש לך אחריות? תביא אחריות. ואנא, עשה זאת בצורה של דוגמא אישית גוררת פעולה, ולא האשמה ציבורית מדכאת פעולה. מארגני המשחק לא הבטיחו לך דבר. כל הסיפור של האבטחה, השרותים הכימים, ההובלות, האישור עם המשטרה - כל אלה הן תקורות שבקשו נציגים (תסלח לי)בירוקרטים. קראת בפורום על אופי המשחקים, על אופי הקהל, על מצבו החברתי, הכלכלי, על שיטת המשחק של הציבור הזה, ו... כמובן... מי הוא בעל הביית. . . . לא הבנת במה מדובר? 50 שקל!!! אולי תרצה משחק מוגדל עם פיליפינית צמודה בתוספת של 1.99 ש"ח? פתחו בפניך אפשרות להשתתף. לא להתלונן. (יופי. עוד כוכב עליון...)

עדיגי

New member
יכול להיות

אבל כאמור, מעולם לא מצאתי את הארץ התיכונה... מה שכן מצאתי כמה אנשים דלוקים מסתובבים ביערות.

raistlin majere

New member
אממממ

אמממ אני חזרתי היום בבוקר...... ערוץ 2 צילמו את הכל..... כולל את החזרה המוקדמת הביתה.... (ריעינו אותי בדרך למכונית התקוע בבוץ חחחחחח:]) אני האביר בשחור מדונלנד

kra

New member
היה רק אביר אחד שחור?

אני הייתי חכמה יותר. הלכתי בלילה וחזרתי לשחק/לקחת את החברים בבוקר (המקלחת החמה והמיטה היבשה אתמול בלילה היו מ-ד-ה-י-מ-י-ם!!). לארפ ראשון שלך?

למעלה