War4Ring שבפסח

Lin from Harad

New member
לסילבן...

בשבועות כנראה מתארגנים ללארפ נוסף (קטן יותר) במגידו (גם לא בטוח עדיין) באירגונם של מסטרים אחרים. כנראה שלא יהיו אותן הקבוצות שהיו בלארפ הזה כי אין זמן להתארגן וכולם מעדיפים לעשות את השידור החוזר בסוכות וכמו שתוכנן מלכתחילה. שום דבר עדיין לא פורסם רשמית אבל בינתיים מגבשים את כל הכללים ואת התוכנית עצמה. אבל אני מניחה ש-Radagast The Brown חשב בטעות שהלארפ החוזר מתארגן בשבועות ולא בסוכות, כפי שפורסם בהתחלה.

Egle

New member
Not first game

This master organized only one game here in Israel, and he was not alone in that game. It is true, that this is the first attempt of such a large game. But there are other people, who organized small games here. There are people, who organized large games in Russia (the games for 1000 people, 3-4 days, not only weekend, without cellular phones, but with a lot of rain). But the master of this game has ignored their advices and their help offers. You all know the result.

Gills

New member
לחכות עד סוכות????

לכולם תצא ההתלהבות עד אז. חוץ מזה, אי אפשר לדעת מה יהיה המצב הבטחוני והכללי אז, ואם ניתן לאנשים לשכוח מכל העניין עד סוכות הקבוצות יתפרקו מחוסר מטרה. לדעתי צריך להכות בברזל בעודו עדיין חם, כי הוא מתקקר ממש מהר. חוץ מזה, בנימה אנוכית לחלוטין, אני לא אוכל להשתתף בסוכות! תחשבו על כל אלה שיתגייסו בינתיים.

yaka

New member
צודק בהחלט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Hest

New member
תחשוב

אין תאריך, לפני סוכות, שנוח גם לאנשים עובדים וגם לתיכונסיטים. אם תצליח למצוא אחד, תבורך, אני בטוח שהם יחליפו אליו.

רוב האנשים שאני מכירה שעובדים

לוקחים את הימים האלו בתור לחופש... בגלל המשפחות וכל זה.

kilist

New member
אנשים עובדים.

רוב האנשים העובדים שאני מכיר בלארפים (וזהו קהל היעד העיקרי של הלארפים), כמו גם החיילים, לא לוקחים ימי חופש בעבודה באוגוסט בגלל משפחות כי איון להם משפחות, ורובם עובדים במקומות שבהם אפשר לקבל חופש רק בחגים. כך שמבחינת חגים זה או לעשות את זה 3 ימים (חצי יום הגעה ולילה של התארגנות, יום וחצי של משחק וחצי יום התפזרות) זה או חמישישישבת של שבועות (16-18 למאי) או חג שני של סוכות. וזה גם תלוי בכמה שמן יקח למסטרים להתארגן מחדש כמו שצריך. אבל למשהו בכזה סד"כ כדאי לחקות גם עד סוכות.

Ranger One

New member
אמממ...

אולי כולם ימירו דת לפאגאניזם ויקחו יום חופש ב1 לאוגוסט שזה חג הקציר הפאגאני? לפי דעתי זה יהיה עדיף לרובנו. אולי אני טיפה מגזים. אבל קשישי, אתה צריך להבין שלרובנו שלא בחיים 30 שנה ,שתקופת הזמן חצי שנה נראית כמו זמן ארוך. ורק לציין שגם אני עובד, גם אני לומד (גם באוניברסיטה וגם בתיכון) אז ככה שרחמיי לא נכמרים על אף אחד.

חשוב להבין את מעמד הקטינים.

במשחקים כאלה, פיראטים או לא, קטינים הם נטל. המנטליות היא שכל שחקן אחראי על עצמו ב-100% מבחינה אישית, ומבחינה משחקית, כשהקפטנים תמאמים עלילות אישיות, ומאגדים קבוצה, והמסטרים מתאמים עלילות קבוצתיות ומאגדים אזורים, או עולמות. לקטין יש, ברוך-השם, הורים שעל פי רוב מתמחים בפניקה בתור מקצוע שני (וראינו גם ילדים כאלה כאן), שמסוגלים מבחינה חוקית לתבוע את מי שבא להם בגלל שהוא קילל ליד הילד שלהם, והוציא אותו לתרבות רעה - וזה במקרה הטוב. שריטה שתשאיר סימן שקרתה מנפילה או מענף שהצעיר המיועד עבר לידו, יכולה לזכות את הוריו הנחושים בעשרות אלפי שקלים, אם הם יצליחו לעמוד בתלאות הבירוקרטיות שבדרך, ואף אחד לא שש לקחת על עצמו סיכונים כאלה. מכתב או לא מכתב מההורים - קיימת הזכות, ואיתה החשש. בתור מי שמראשית ימיו שיתף קטינים במשחקיו, והשתתף כקטין במשחקי אחרים, ולצערי, התבגר עם הזמן, זה עניין סבוך, אפל ומכוער. המגמה היא - אדם אחראי על עצמו. לא מסוגל חוקית? שיביא איתו מי שכן מסוגל לקחת עליו אחריות. האחריות אינה של הקפטנים או המסטרים. (מי יוצא לקמפינג בלי שק"ש ואוהל! מי?! מי?!?!??!? ושלא יהיו עוד טראומות כאלה!)

lightningbolt

New member
רק תן לי להבין

כשאתה אומר קטינים אתה מתכוון מתחת לגיל 21\18 או 16?

קטין על פי חוק.

קטין על פי חוק הוא אדם הנמצא חוקית בחזקת הוריו. ילדים עד גיל 18.

lightningbolt

New member
לא לא לא

זה לא כל כך טוב... עדחף שתשאירו את זה כמו שזה היה קודם בבקשה

Lin from Harad

New member
אולי...

אם יש לך כוח להתעסק בזה - תאסוף אישורים עם חתימות ההורים כמו בכל סטודיו לקעקועים?:)

למעלה