way 2 b strong boys

Katy Cat

New member
אולי לא שמת לב אבל פורום זה מקום

שפתוח לכולם ולכן אם כתבת הודעה, בעצם דיברת לכולם.. ולכולם יש זכות להגיב.

king kazabubu

New member
נכנסתי הרגע להודעות המחוקות לראות

מה כתבת וממש הגזמת הפעם. הודעה נוספת כזו תגרור חסימה. קח זאת לתשומת לבך.

wowwow2

New member
אוי אוי אוי

רואים שלא סיפרתי לך על תאוריית הקשר שלי וזה נכון שהציונים הממוצעים של השנות גבוהים יותר משל הבנים אבל יש לזה סיבה... תתעמק קצת בעובדות מעבר לרמה השיטחית שלהן ותבין למה אני מתכוון אבל אני חייב לציין שאני הייתי צריך שיסיבו את תשומת ליבי אליהן כדי להבין למה המצב הוא כמו שהוא

Darakan

New member
איזה שטויות

אני מכיר יותר בנים שחורשים ו"מעתיקים הכל מהלוח" יותר מאשר בנות. אתה לא יכול להכליל בגרוש. די. תמות.

יאפה

New member
שי אמר

תמות-הוא חושק במותו של וו וו - צריך לחסוםפ אותו *לא משהו אישי נגדך שי אוש - סתם מעלה טענה*

יאפה

New member
לבן אדם לא היה את העונג

לפגוש מישהי נורמלית..ובגלל זה הוא החליט לכתוב על זה בודעה מתחכמת בפורום - ולא להמשיך לנסות.

NiGa

New member
עוד שרשור טמטום...

הרי זה ברור שהוא צודק, וזה ברור שהוא טועה. וזה ברור שכל תגובה שתיכתב היא צודקת והיא גם טועה אפחד לא טועה באופן מוחלט, אפחד לא צודק באופן מוחלט, תטחנו מים על השרשור, ולא יצא כלום. ועופר בן אברהם - אתה אמור להיות המבוגר פה, או יודע מה - בוא נגיד בוגר. אתה זה שכל פעם מראה לנו עיגונים וביסוסים למה שאתה כותב,] ואז אתה ככה מתחיל לרדת על בחור בן 18 בפורום? אני היחידי שזה נראה לו עקום? הייתי מציע שתציב לעצמך את הסטנדרטים ש*היית רוצה* שיהיו לכל אחד, ואז תבוא לדבר. את התגובה שלך וכל מה שאחריה צריך למחוק, ואתה היית מבקש אותו דבר אם זה היה הפוך.

קשוט עצמך

הערת אגב: שאלת אותי שאלה בענייני תעבורה, השבתי לך תשובה רצינית ומושקעת, ואתה לא טרחת להגיב אפילו בתודה סמלית. אז אל תטיף לי, אלא קשוט עצמך תחילה. שנית, הסטנדרט שלי הוא חופש ביטוי לכל אחד בגבולות המותר בחוק, ולא חופש ביטוי לצד אחד מעבר למותר בחוק. שלישית, אל תגיד לי מתי לבוא "לדבר". איני זקוק לרשותך כדי להגיב בפורום הזה.

NiGa

New member
א. מה שנתת לי עזר, תודה,

ב. אם אתה מתיימר להיות אדם משכיל ומכובד, אל תבוא בתגובות כאלה למקסים - לא משנה מה הוא אמר

NiGa

New member
חוצמזה,

מה אתה עושהסופר לי ניקוד פה? אותי לא ראית כותב להרוג ערבים, ולא ראית אותי כותב להרוג ימניים, ולא שמאלנים, ולא אותך ולא את מקסים ולא אפחד... כל מה שכתבתי, זה שמה אתה מצפה, שתרד על מקסים ושהוא ישתוק? סתם ללבות את האש? קח נשימה ארוכה, ואו שאל תגיב, או שתגיב בתגוןבה שתפגין את הבגרות שלך, ולא ההיפך.

Uv Kruvi

New member
רגע רגע רגע...

מה הולך עם ה"קשוט" הזה?!?!?!?!?!!?!?! רק אותי זה מעצבן?!?!?!?!?!

NiGa

New member
האמת,

אין לי מושג מה זה בכלל אני אמור להעלב?

Uv Kruvi

New member
חחחחח...

אם יותם קשוט, אתה ברוג!!!!!! (או אם יותם ימציא מילה טובה ומגניבה יותר, אתה תהיה היא!) :)

איך אתה יכול להשוות?

כפי שכבר ציינתי, הבחור שאתה מגן עליו טען (בהודעה שנמחקה), כי סקרים שהוא ערך "מוכיחים", שרוב הבנות יותר טיפשות מהבנים. זו אמירה מטופשת על פניה, ותגובתי: "מבנים בכלל איני יודע, אבל ממך בטוח לא", היא בלא ספק בתחום החוקי והסביר. מה גם שהוא כתב עליי דברים חמורים לעין ערוך, שעל חלקם הבלגתי ולא הגבתי, ולא כולם נמחקו. ובכל זאת, נניח שהיה קנטור לא מוצדק בתגובתי. אתה הרי קראת את תגובת הנגד שלו. האיש הצהיר בלי טיפת בושה, שהיה מוכן לסייע למחבל ואף לספק לו נשק כדי להרוג אותי. על מנת המשכל של מי שמצהיר הצהרה כזו בפומבי מיותר להכביר מלים (והתרשמותי היא, שלפחות בנקודה זו אין מחלוקת בפורום). אבל מה לגבי התוכן? אתה קורא את ההודעה הזאת, וכל שיש לך לומר הוא, שאני לא הייתי צריך לקנטר אותו? אין לך שום מלת גינוי על עצם האמירה? אתה מכיר עוד פורום, שהיו מקבלים בו בשוויון נפש כזה הצהרה של גולש, שהוא מוכן לשתף פעולה עם מחבל כדי לרצוח חבר פורום אחר? צר לי, אבל אם מה שמפריע לך בפרשה הזאת זה הקנטור שלי, אז סולם הערכים שלך מעוות.

למעלה