way 2 b strong boys

NiGa

New member
ושוב,

כל מה שמקסים או כל מישהו אחר יעשה, לא משנה את העובדות - והעובדות הן מה שאתה עושה. אני לא אומר מילות גנאי על מקסים, כי אני לא חושב שזה ישנה אם אני אומר או לא אומר משהו ובלי שום קשר, ההשוואה ש"אני עושה דברים פחותים לעומת מה שמקסים עושה" מה שאתה אומר לי כאן, זה שאם אתה תרצח מישהו מהמשפחה שלי, אז מותר לי לשדוד אותך ולהרביץ לך בחופשיות... מצטער, זה לא הולך ככה. זה לא הולך "אם מישהו עשה, גם לי מותר" תסתכל על עצמך קודם כל.

לא הבנת וסילפת את דבריי

1. לא כתבתי את הדברים שהבאת במרכאות (אתה יוצר רושם מטעה כאילו אתה מצטט מדבריי). 2. לא כתבתי, שמותר להגיב בעבירה על עבירה, ולא הגבתי בעבירה על עבירה. אך אם כבר הבאת דוגמה לעניין זה (שוד בתגובה לרצח) אזכירך, שלמותקף מותר להתגונן ואף לפעול בכוח סביר כדי להדוף את התקיפה. 3. לא כתבתי, ש"אני עושה דברים פחותים לעומת מה שמקסים עושה", וגם לא ש"אם מישהו עשה אז גם לי מותר". כתבתי, שתגובתי על הודעתו, גם בהנחה שיש בה קנטור לא מוצדק (הנחה, לא עובדה), היא עדיין בתחום המותר, ואילו תגובת הנגד שלו היא בתחום האסור במובהק.

NiGa

New member
המרכאות לא היו ציטוט שלך

הייתי צריך ליצור מסגרת כלשהי למשפטים הנ"ל ולא ידעתי איך ובלי שומקשר, אם אתה תהיה על הכביש, ותחתוך מישהו, או לא יודע משהו יקרה ושניכם תצאו מהאוטו.. אם אתה תדע שאם תמשיך להציק לו, הוא ישלוף אקדח וירה בך, אתה תמשיך להציק לו? לא.. אז למה לעשות שטויות? אני לא מדבר על לפחד ובגלל זה לא לעשות, אני מדבר על סתם להקניט ולעשות בלגן.

king kazabubu

New member
נדיר שזה קורה,

אבל פה אני מסכים לחלוטין עם עופר. הקנטורים אמנם לא בסדר אבל זה דיי מתגמד לעומת מה שהלך פה.

Uv Kruvi

New member
אני פשוט אעתיק את התגובה שלי לשרשור

המקורי...מאיפה שלקחת את זה... (ד"א..אני יודע מי אתה...) ואני מקווה שזה יעזור לכם כל "צרי המוחין" שנמצאים פה, להבין מה אתם אומרים...כי פעם ראשונה שקראתי את זה זה עצבן אותי...וחבל... מי מתעסק? זה מיקו... תראה... לא קראתי את התגובות, והאמת, הן לא מעניינות אותי... חבר שלי שלח לי את ה"מאמר" שלך, עם קריאה נרגשת "שלח את זה לחברה שלך"... אז זה מה שעשיתי... בטענה ש"אין לי כח לקרא את זה, זה ארוך"... אבל היא אמרה "זה מצחיק..." אז זה סקרן אותי... ברגע זה, חברים שלי היו אומרים לי "טטלה"...ווטאבר... אבל... מה נסגר איתך? מאיפה נחתת? איזה בנות אתה מכיר? תראה, יש לי חברה...נכון להיום, חודש ויום... אבל אני לא אדבר עליה, אני אדבר באופן כללי יותר... אם אתה לא מכיר בנות עם חוש הומור, שאין להן כל רקע, אני נורא עצוב בשבילך... כי חברה שלי לימדה אותי הרבה, תאמין או לא, על החיים, ומעבר לזה...על עצמי... אוקי, אולי היא מאמינה בצ'אקרות וכאלה...כמו שאמרת... אבל עצרת פעם לחשוב, אולי...לפתוח את הראש? לא להיות כ"כ צר? להקשיב לה ממש? במקום לבהות בציצים שלה, למשל? אז נכון, לפני שהכרתי אותה, לא ממש האמנתי...לא ממש "הזיז" לי... המורה שלי לספרות, היתה אומרת לילדים בכיתה שלי "אני מעבירה לכם אנרגיות חיוביות" והיינו מתפקעים מצחוק! אבל צ'מע קטע! חברה שלי מאמינה בזה, תאמין או לא, ו-וואלה...יש בזה משו... ויש לה חוש הומור, שלא תדע! היא מסוגלת לצחוק איתי ועם חברים שלי כמו שלא תראה לעולם, אני מניח... ויש לה חכמת חיים... או חכמה, בכללי, תקרא לזה איך שאתה רוצה... אני חושב שברגע שאנחנו יושבים על ספה, והיא מסתכלת על ציור שנמצא מולנו, ומתחילה לספר לי עליו, על הרקע של הצייר, ועל הא ודה...זה מעניין אותי... זאת בחורה שתאמין או לא, כיף לדבר איתה...היא לא "סתם גוף" או איך שקראת לזה... אז לפי המאמר שלך, מצאתי אוצר, כי היא גם חכמה, וגם מצחיקה... וזה 2 דברים שאין אצל הבנות שלך... איש יקר, אני מציע לך לא "להוציא עצבים" על דייטים שלא הלכו, בטענה ש "לא קמה בת שלא תשאל אותך איזה מזל אתה בדייט ראשון"... אני חושב שבאותו משקל אני יכול להגיד "לא קם בן שלא בדק את הגוף של בת בדייט ראשון"...לעזאזל...מי מאיתנו לא עושה את זה על כל בת שעוברת לידו??? אז יודע מה, אני בן... ותאמין או לא...אני כ"כ לא מסכים איתך! אתה חושב שנשים הן לא יוצלחות? בהצלחה...

Kehribari

New member
../images/Emo6.gif

חן.......נשפכתי פה מצחוק!............. חחחחחחחחחחחחחח!...חולה עלייך... תגידו לי איך זה הגיוני שכווווולם מקדישים לחן "אוואים"?!

wowwow2

New member
יובל קרא את זה

שמע, אני באמת לא בא לריב איתך אבל אתה עוד תדע כמה שאתה טועה בוא לא נשכח שאני מכיר אותך 12 שנה ויודע פחות או יותר איזה נסיון היה לך עם בנות (או יותר נכון לא היה). (ומי ישמע איזה כוכב אני) אבל עשה טובה, אל תימתח ביקורת על נושאים שאתה לא מבין

wowwow2

New member
מי זה?

מי זה הטמבל הזה? אתה בכלל מכיר אותי שיש'ך זכות לדבר?! ולמה לעזאזל אתה מותח ביקורת על מתיחת ביקורת של מישהו אחר, במיוחד אם אתה לא מכיר אותו?

אני צריך להכיר אותך כדי שתהיה לי

דעה על מה שכתבת? ברגע שזה על דפי הפורום זה מיועד גם לקריאתי וזכותי להגיב... ואני מותח ביקורת כי אני חושב שאתה טועה, ובגדול. על בת שאתה תיארת אני מכיר שתיים שהן פשוט שונות... אם אתה כל כך רוצה אני גם יכיר לך כמה
מקווה שנרגעת, אם לא, קצת מורפיום לא הרג עדיין אף אחד... חג שמייח

Darakan

New member
יפ

ולתמוך בדעה הזאת, אני אוסיף, שאף פעם לא הייתי בקשר (גם רומנטי וגם ידידותי) עם מישהי העונה לתיאור הזה, ואני לא רוצה להיות.

יאפה

New member
חברשלי

שמע, אני באמת באמת (ואתה יודע שאני לא ) לא בא לריב איתך-כי אתה מכיר אותי כבר 6 שנים! אבל עשה טובה-זוכר אשנב-צריך דוגמא נגדית אחת..אז יש הרבה!

wowwow2

New member
אני לא מבין משהו

איך הגעת לאשנב? מה??? על מה לכל הרוחות אתה מדבר? באשנב לא היו בנות, אתה שמת לזה לב?!

למעלה