way 2 b strong boys

יאפה

New member
לא קשור אשנב

אתה מביא טענה:"כל הבנות ככה וככה וככה" אני סותר אותך יש דוגמא נגדית:"x y z" שהן בנות וגם ("לכל!!!!!") לא ככה וככה וככה"

Snooofkin

New member
באשנב כן היו בנות

אם אתה לא זוכר לירז ומיטל וכאן מסתיים חלקי בדיון אז לא להגיב אליי

wowwow2

New member
בא לי להגיב

לירז לא בדיוק על תקן בת ומיטל לוקחת יותר מדי קשה את האימרה-תהיי יפה ותשתקי

Snooofkin

New member
בא לי להגיב גם לך

עם קצת טאקט לא היית אומר את זה במיוחד לא לי ואתה טועה

Uv Kruvi

New member
שוב...תחשוב לפני שאתה כותב...

קוראים לזה "טאקט".... לא לכולם יש, אבל עדיף שיהיה............................

יאפה

New member
כמה נקודות:

*מה אתה דפוק????? אתה לא חושב שיש עוד אנשים שקוראיים פה בפורום-טמבל! *תפסיק כבר עם השטויות שלך בחיים אל חשבתי שתוכל לכתוב כל כך הרבה שטויות בזמן כזה קצר! *ת'חי בסרט רע מאד *ניר *תפסיק לתפוס כל כך הרבה מעצמך-ואם אתה לא תופס הרבה בעצמך אז יופי- אז אל תלך ותדבר על נחיתויות של אנשים אחרים-ואם אתה לא מבין בכל זאת הצעה ידידותית שמור את הדעות שלך לעצמך

זה טל

מה אתה מתערב יא חתיכת הומו מטומטם מישהו בכלל שאל אותך אם להגיב או לא? ואתה בכלל העלת את כל הקטע של אשנב עם ההתפלספויות שלך אז במקום לרשום ברמזים שכל אחד יכול לפרש איך שבא לו תגיד מה שאתה רוצה בפנים מפגר

NiGa

New member
תגיד מה אתה נכה?

הוממו מטומטם מי שיצר אותך! מישהו ביקש ממך לכתוב משהו בפורום?! לא. כתבת?! יגיבו לך! ככה עובד פורום ושים לב שעד עכשיו, כל מי שלא מסכים איתך, אתה יורד עליו, או שאתה פשוט אומר דברים שהם מבחינתך לא ירידות, אבל בגדר העולם חוסר טאקט אחד הגרועים! אפחד לא ירד עליך אישית, אתה התחלת עם זה! אז ניר ותתחיל להרגיע! חוצמזה, ניר.

wowwow2

New member
אתה לא מבין

אתה לא מבין שזה לא ניר?! זה הפך להיות-ז'אאאאאאאאנו

יאפה

New member
יא טרמפולינה אנושית!

אחותך הומו מטומטם - הרגע חזרתי איתך מסרט יא שמוק לא יכולת להגיד לי את זה בפנים??? אללה חפש-תתכונן כי בחיים יבקרו אותך הרבה על כל השטויות שאתה אומר!

wowwow2

New member
יא כלב ים אוכל שחפים

רשמתי את ההודעה לפני שהלכתי לסרט

Uv Kruvi

New member
פחחחח.....מצחיק אותי...

אני לא רואה איך קשור הנסיון הרומנטי שלי לכל זה... וחבל שאתה סתם זורק "משפטים" באוויר... כנראה אתה לא מכיר אותי כמו שאתה חושב...

Uv Kruvi

New member
חחח...סתם רעיון שעלה לי...

הרי..."כל הבנות לא יוצלחות" ו "אי אפשר לנהל איתן שיחה" כפי שאמרת... אזזזז... מה עכשיו? תחפש בנים? להם יש "שכל"...לך...תדבר איתם על כדורגל... סתם נקודה למחשבה...

NiGa

New member
יווו

יובל אתה יודע טוב מאוד שכמו שיש "ישראל"ים, יש גם "ישראל"יות בנות... יש מספיק כונפות שלא שוות חצי מילה אינטלקטואלית ויש מספיק בנים אותו דבר כל אחד צריך למצוא את הנישה שלו ההודעה המקורית צודקת בחלקה, מפני שהמצב באמת קיים. וההודעות הדמגוגיות של ענבר לדוגמא שענתה לו לא תורמת לכלום בחורה מעוצבנת עם אגו פגוע שהתעצבנה על בחור עם אגו פגוע.. נו אופנס ענבר, אבל אני באמת חושב שזה ככה ההודעה שלך, יובל, לעומת זאת, יש לה תוכן אמיתי (חוץ מהקטע של הצ'אקרות...
חלש ביותר טליה רותם פה) ההודעה המקורית גם דמגוגית ברוב חלקיה, ולכן מפספסים את הנקודה החשובה ביותר של כל השרשור הזה, שמוחבאת מאחורי זיוני שכל: אין נקודה! אפחד לא יצא צודק, מהסיבה הפשוטה שכולם צודקים. אפחד לא יצא טועה, מהסיבה הפשוטה שכולם טועים. ובבסיס: אנשים מוצאים אנשים אחרים שמתאימים להם. מה זה משנה לך איך האנשים שלא מתאימים שלך מתנהגים, אם הם לא מתאימים לך?

NiGa

New member
קבלו תיקון קל:

ענבר, אני לא חושב שכל ההודעה שלך חסרת תוכן, אני פשוט חושב שהדברים האמיתיים שהיה לך לומר שם מוחבאים מאחורי המון זבל.

Uv Kruvi

New member
לא אכפת לי, לא מזיז לי...!

ואני מסכים איתך... ואני בטוח שיש בנות שחיות את ה"נישה"... אני בטוח שיש בנות שיותר נעל מנעל...אבל גם יש בנים!!!!!!!!!!!!! אני לא בא להגיב על זה, אני בא להגיב על ה"עליונות" המטומטמת הזאת שאתם מעלים... מאיפה הגיע הקטע שבנים הם כ"כ מושלמים, והם יותר חכמים מבנות, וכל מיני כאלה...יותם נתן דוגמא טובה, ישראל, קבל את זה... אבל לבוא ככה ולהכליל? אז אני בא ואומר שמצאתי מישהי נחמדה... אז טל, לא צריך להפריע לי, ולא לך, (ואתה לא צריך להעלות את זה לפורום בכלל יא תחת) שאין לי נסיון... מי שיודע, צריך לדעת...צריך גם טאקט לפעמים אתה יודע... אבל תהנה... אני חושב שזה סתם להוציא עצבים... זה לבוא ולהגיד "אין בנות חכמות"...תגיד מה שתגיד, זה לעולם לא יהיה נכון, ואני לא מבין מאיפה הגישה המטומטמת הזאת... ובבקשה לא להגיב סתם... כי כמו שיותם אומר זה נהיה מפגר, ואני סתם מעביר פה זמן כי משעמם לי...

NiGa

New member
אפשר לדעת משהו?

למה שכל החיים בנות רצות על "בנים הם עם דפוק" לא אומרים כלום, אבל שבן אחד פתאום אומר שאין בנות חכמות כולם עולים עליו? תאמין לי פמיניזם הרבה יותר גרוע משוביניזם ושניהם בכלל לא חביבים... המאמר מציג קיצוניות מסויימת, אחרים יציגו קיצוניות מנוגדת, ובסה"כ של כל הכלליות הכוללת כאן, צריך למצוא אדמה מרכזית משותפת והכל יהיה טוב.

Uv Kruvi

New member
אני מוכן לחתום לך עכשיו...

בנות הם עם דפוק... בת לבת זאב, לא אני המצאתי... אבלגם בנים הם עם דפוק... כולם דפוקים, זאת הפואנטה שלי... שקם פוץ שמתעלה מעל כולם... זה תלוי במלא שטויות, ובזוית ראיה ובמליון דברים... והיי,אני מצאתי אדמה מצויינת, אתה מוזמן לדרך עליה איתי מתוק...

למעלה