WELCOME!

metuka15

New member
-->>

שם: קסואי (סיון..אבל בבקשה לקרוא לי קסואי..תודה ^^ ) גיל: אמ..עוד חודשיים 16 עיר:יבנה..החור והאגדה דמות אהובה:סאשי,אינו וקגומה ואם הייתי משנה מישו זאת הייתה קיקיו..שלא תקום לתחיה כל הזמן..שתמות ודי! >< וזהו..כאן תמה ההתפקדות..אתם יכולים להתפזר עכשיו ^^

keshush

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני בת מאזור השרון עוד מעט בת 15 אני הכי אוהבת את אינו וקגו כי... ככה לא היייתי משנה אף אחד טוב לי עם איך שהם עכשיו

Buyo H

New member
ברוך הבא

אני בת 14 וחצי ממקום מוזר בארץ טוב, יש לי 4 דמויות שאני הכי אוהבת- קיקיו, ססמאשי, האקודושי ורנקוטסו הייתי משנה את הפקצה, שלא תהיה כל כך קנאית ושתשלים עם העובדה שאינויאשה לא התגבר על קיקיו ושהוא לא הולך להתגר עליה בקרוב><

XD../images/Emo19.gif

יש לך אוסף דמויות אהובות משעשע.
את תמיד אוהבת את הדמויות שכולם שונאים? (חוץ מסשי צ'אן)
(טוב, אני בעצמי די מחבבת את האקודושי ורנקוטסו, אז מי אני שאדבר?
)

ברוך הבאה!!

אני בת קוראים לי הדר בת 15 וחודש דמות אהובה - סאנגו לא הייתי משנה כלום

the wild wind

New member
גם אני ../images/Emo13.gif

אמממ... אני בת 15 וחצי מראשון דמות: יש לי 2 : קוגה:כי הוא ממש יפה (ושקסי
) וסמאשייי-אין עליו!!פשוט אין!!!.. משנה... הייתי משנה את זה שקיקיו חזרה לחיים...אני לא אוהבת אותה בכלל..היא לא נחמדה..שתמות כבר...

BaBy AnImE

New member
=^.^=

בת... אני חושבת בת 13 מהצפון... דמות אהובה- ג'אקן. ואל תשאלו למה P= הייתי משנה את העבר של אינויאשה... מסכן, לא מגיע לו

מנמוסין

New member
היי לך. ברוך הבא וכאלה

אני בטוחה שתשתלב מהר. אני ‏בת שם- אני מגיבה לרק לכינוי שלי, אבל אני מניחה שזה יהיה בסדר אם תקרא לי נועה(אל תקרא לי נועה). הייתי משנה את העבר של אבא של אינו.

Fay Wood

New member
ברוכה הבאההה!!!!!

אני אפרת, אל תקראי לי ככה, ו...אסור לדבר על הורדות של פרקים ובלה בפורום כי זה לא חוקי... לבינתיים יש אתר עם תמונות מחלק מהפרקים של הסדרה: http://web.utk.edu/~bborchar/episodes/iyscreencaps.html למרות שיש לינק שהוא פי אלף על זה.. אבל אין לי אותו על המחשב הזה
מישהו אחר ישים אותו... בכל מקרה, ברוכה הבאה והשתלבות/התמכרות נעימה!!!! **בעעע מחר בצפרר!!
**

הממממ

מישהו יכול לספר לי מה היה בפרק האחרון כי ראיתי רק קמה קטעים ושמעתי שזה היה פרק מממש יפה.........(
תמיד לא נותנים לי לראות כשיש את הפרק הכיייי יפה)

למעלה