תודה
ס סנוביש מיאוו New member 1/5/05 #3 גם אני מקווה בשבילך ^^ הפורום הזה תוסס בימים האחרונים. מסכן החתול.
F Fay Wood New member 1/5/05 #8 ברוך הבא!!! טחחח עוד אוהב סשומארו.... אתה מוזמן להצטרף לאגודת "חולי סשומארו" (לא, אני לא חלק ממנה... לבינתיים...) חחחח... טוב אז בכל מקרה השתלבות נעימה ו....ברוך הבא!!
ברוך הבא!!! טחחח עוד אוהב סשומארו.... אתה מוזמן להצטרף לאגודת "חולי סשומארו" (לא, אני לא חלק ממנה... לבינתיים...) חחחח... טוב אז בכל מקרה השתלבות נעימה ו....ברוך הבא!!
ס סוודר בסדר New member 1/5/05 #19 ../images/Emo89.gifברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif בפורום,יקיר קוראים לי שיר אני מקווה שתהנה כאן
../images/Emo89.gifברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif בפורום,יקיר קוראים לי שיר אני מקווה שתהנה כאן
° °•°Artemis°•° New member 1/5/05 #44 |בובספוג|../images/Emo111.gifוולקאם../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif אני מרים בת 17 (כמוך..) ואני כבר ראיתי את כל אינויאשה ^^ וגם אני אוהבת את סשומארו מי לא?! אממ הו וול התאקלמות נעימה לך!!!!
|בובספוג|../images/Emo111.gifוולקאם../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif אני מרים בת 17 (כמוך..) ואני כבר ראיתי את כל אינויאשה ^^ וגם אני אוהבת את סשומארו מי לא?! אממ הו וול התאקלמות נעימה לך!!!!
מ מלפפון ים 1 New member 1/5/05 #56 ברוך הבא ^_^ לא סובלת את סשומארו -_____- נ. ב. איזה חתלתול קוואי *-*