אבולוציה וחייזרים

smadarismadar

New member
ואני דווקא מכירה

כלך כך הרבה חייזרים שמתהלכים ביננו:) סליחה שאני לא רצינית אבל היה לי קשה להתאפק

אקסיומה

New member
פשוש גיבוב של שטויות...

אנחנו לבד בכל היקום הענק הזה? מאיפה אתה יכול לדעת את זה כ"כ בביטחון? ואם אנחנו לבד, איך תסביר את אירוע רוזוול, את הטראומות שיש לאנשים שטוענים שנחטפו ע"י חוצנים ואפילו פגשו אותם פנים מול פנים (סמים ו/או צפיה בסרטים- לא גורמים לטראומות, תהיה בטוח בזה...), את התנ"ך שלנו שמלא סיפורים על "מרכבות אש" שירדו מהשמיים, ואת מאגר המים הקפואים שנמצא על מאדים ואת המבנים על הצד האפל של הירח, שבנאס"א כ"כ התאמצו לצנזר..? יש כ"כ הרבה הוכחות שהם שם, ולא צריך להרחיק עד החלל בשביל למצוא אותן. מספיק להסתכל בכדור שלנו...

shlomigot

New member
חשיבה פשטנית מידי

בוא ננסה להסביר את הדרך בה ההיגיון שלי עובד גם עם זה אחת בלילה תסתכל על מבניות כל צורות החיים המתקדמות יותר בעלי החוליות - בעלי החולויות - כולן בעלי אב קדמון זהה נכון כולם בעלי אותו בסיס פחות או יותר - מהדג, דרך הלטאה הציפור והיונקים. צורך אבולוציוני - בסיסי להתפתחות של בעל חיים על מנת שיוכל לראות ולאכול ולשרוד, לא תראה בעל חיים מתקדם עם ראש בתחת כי קצת קשה טכנית לשרוד כך. 4 גפיים לא יותר. איך יכול להיות שמכל צורות החיים שהתפתחו כאן התפתחו יצורים חולתיים רק עם 4 גפיים, חרקים לאין ספור פרוקי רגליים לאין ספור אף אחד מהם לא התפתח מעבר לצורה הבסיסית והמוגבלת. כלומר בתנאי המחיה הקיימים על הכוכב שלנו יש מקום רק ל 4 גפיים ? מוזר לא ? יש מעט מאוד יוצאי דופן חסרי חולויות כמו התמנונים שהתפתחו קדימה יותר ונוצר אצלהם תהליך חשיבה מורכב. שתי זוגות עיניים לא תיראה בעלי חיים מפותחים עם יותר או פחות ואצל כולם נשמר הבסיס על מנת להתפתח למבנה מפותח יותר וגדול יותר המאפשר פעילות מוחית גדולה יש צורך במערכת הזרמת דם יציבה על מנת ליצור קיבולת מוח גדולה יותר. לפרוקי רגליים יש את המערכת הזו אבל אף אחד מהם לא התפתח מעבר לצורות נחותות של עכבישים או עקרבים. לא מוזר שכל הצורות המתקדמות הן בעלות אותו בסיס ? ואין אף צורת חיים מתקדמת ו"אינטילגנטית" שאינה מהבסיס של בעלי החוליות המוכרים לנו. עכשיו בוא ונסתכל על דיווחים של אנשים על חייזרים, כל הדיווחים מדברים על יצורים דמויי אדם, גבוהים יותר, נמוכים יותר, אבל בעלי מבנה כמו אנושי, אם מדובר בחזיונות של אנשים, מדוע לא דמיינו מפלצות בעלות מספר זרועות, או עיין אחת, מדוע תמיד אותם הדיווחים על אותם המבנים. האם יכול להיות ש"תפקיד" היקום הוא לייצר צורות חיים השואפות להגיע לצורה מסויימת, מעין תוכנית אב הבוחרת לשמר צורות מסויימות, אולי כן ואולי לא. לאבולוציה כהגדרתה אין תפקיד, משמעות האבולוציה היא שצורת החיים בעלת סיכויי ההישרדות הגבוהים יותר בהתאם לתנאי הסביבה היא זו שתשרוד לבסוף, אבולוציה היא מוטציה גנטית, המשתמרת לדורות הבאים בתורשה גנטית, המוטציות בעלות הסיכוי הגבוה להישרדות הן אלו שימשיכו הלאה וישאו את הגנים שלהם לדורות הבאים. טוב זהו ניראה לי. חוץ מזה חיים מחוץ לכדור הארץ כבר נתגלו על מאדים חיידקים שכנראה הם הבסיס לחיים על כדור הארץ, ושהגיעו לכדור הארץ כתוצאה מפגיעת מטאור במאדים והעפת נתזים נושאי חיידקים לכדור הארץ. מדענים טוענים שהצליחו לדמות יצירת "חיים" מאפס בתוך אקווריום המכיל חומצות ומיים בתנאים אופטימליים על ידי העברת פולסים חשמליים, נוצרו מבני בסיס פרימטיביים של חומצות אמינו שהן אבני הבסיס של החיים. מלבד זאת לגבי אותם פיזיקאים שטוענים שהייקום ענק ולכן ייתכנו בו חיים, הטענה הזו היא יותר מהגיונית. משום שהיקום הוא אינסופי בגודלו, מספר האפשרויות הוא אינסופי גם אם הסיכוי לחיים הוא אפסי. טוב לפני שאני אתחיל לכתוב שטויות באמת שיהיה לכם לילה טוב.

על סמך מה אתה קובע את זה?...

האם אתה באמת חושב, שבמימדים של היקום שלנו, לא יכול להיות בשום מצב כוכב שהוא דומה בתנאיו לכדור הארץ? שכדור הארץ הוא היחיד בכל הגלקסיה הזו, שהיא אחד ממליארדי גלקסיות אחרות ואפילו יותר, שהתפתחו עליו חיים אינטיליגנטים? מבחינה סטטיסטית זה אומר שחייבים להיות אי שם חיים תבוניים. אולי לא דומים בצורתם לנו, אבל אינטיליגנטים. נ.ב: אם בני האדם הם אכן היצורים הכי אינטיליגנטים ביקום, זה עצוב מאד.

r i p l y

New member
קודם כל שאין לך הוכחה עדיין שזה ככה.

שנית אני מקווה שאנחנו לבד.... שלישית- אולי ביקום הקרוב אנחנו לבד אבל הרי היקום הוא אין סופי כך שאין מושג מה יש בעולמת רחוקים.... כל עוד לא הופרכה הסברה אין לדעת.! אומרים שתיאוריה טובה היא זו שניתן להפריכה (נישמע מוזר אבל זה נכון.) וזה לא אני אמרתי אלא פילוסוף של המדע ששכחתי את שמו.

GalHarold

New member
הגעתי מהעמוד הראשי

איך שקראתי את ההודעה שלך התנגן לי בראש: The chances of anything coming from Mars are a million to one he said The chances of anything coming from Mars but still they come !
האמת היא שאני מאמינה שיש יצורים, אבל כמו שכבר אמרו כאן כל כך הרבה לפני- יש המון דברים שיפרידו אותנו מהם. יכולות להיות כל כך הרבה אפשרויות.. יותר מפותחים, פחות מפותחים, אותו דבר. יש לציין גם שאם באמת התפתחו חיים בצורה כלשהי איפשהו (וכאמור, אני מאמינה שכן) אז תהיה גם תגובת שרשרת (או לפחות כך המוח האנושי המפותח/נחות שלי חושב)- השפעה של תנאים על אותה התפתחות, ואז יהיו כמה יצורים שונים באותם מקומות. מי יודע? אנחנו מאוד מקובעים על ההגדרה שלנו ל"חיים". בכל אופן היה מאוד מעניין לקרוא את השרשור.

../images/Emo176.gif הנחה בסיסית אחת רצינית../images/Emo176.gif

בכל הדיון המעניין הזה מתעלמים ממנה. העובדות לאורך ההסטוריה (במידה והן נכונות), אנו יודעים בוודאות מוחלטת שבשנים מסויימות ובמקומות מסויימים בעולם , פחות או יותר יש זהות במקומות. היו התרסקויות של גופים (לא אקרא להם חלליות) בעלי יכולת טכנולוגית גבהוהה הרבה מעל היכולות שלנו עדיין כיום , בשנות ה-40 60 60 ואפילו שנות ה70 נמצאו גופים טכנולוגיים במצב מרוסק ובתוכם גופים בעלי רקמות (שוב אינו אומר חייזרים) חיות שונות מאיתנו בני האדם. כל ההתרסקויות היו עד כה באיזורים בעלי שליטה של המוסדות של אותם מדינות (ארה"ב ורוסיה) והם הסתירו זאת מפני הציבור הרחב, והסיבה דרך אגב , זה פשוט מפני פניקה נוראית שעלולה לתקוף את רוב האוכלוסיה (הממוצעת :) לא כמו בעלי חדר זה : ) ז"א פשוט מצאו ואו נמצאו חיים אינלגנטיים שהיגיעו לכדור הארץ שלנו. אלו הם עובדות ולא שקרים. עכשיו כל התאוריות לגבי מרחק זה או אחר או מיקרו חיה זו או אחרת זה הבל הבלים / העובדות הינן שיש חיים בחלל

lightflake

New member
מאיפה אתה יודע שהם באו מהחלל?

אולי הם באו מעתיד כדור הארץ... אולי כדי לבדוק מה השתבש... ומה שאנשים מחשיבים ל"צלחת מעופפת" היא לא יותר מאשר מכונת זמן.. (שוב 12 קופים? ...אחלה סרט)

Majestic12

New member
מעולם לא קראתי שטות כזו

ב-4 פסקאות, התלושות לחלוטין מכל מחקר מדעי ומכל מציאות, מנסה הכותב להלביש את דעותיו האישיות ומסקנותיו על האבולוציה. הוא יוצא מנקודת ההנחה הנכונה שאבולוציה קיימת, ומשם חותר ומפליג למחוזות דמיון, שאינם נופלים במאומה משום ספר מד"ב, אלא שבמקרה זה ההנחות אליהן הוא מגיע שונות מהנחות אליהם הגיעו חוקרים בעולם (ומהמקובל כיום) בכל הנוגע לקיומם של חיים תבוניים ביקום והיכולת שלהם להגיע אלינו. כמו כן, עולה מהכתוב שהכותב אינו מכיר את תורת האבולוציה ואינו מודע לאפשרות שאורגניזמים עשויים להתפתח באופן דומה ולגלות דמיון מורפולוגי, גם אם הם מנותקים זה מזה. הדמיון עשוי להתהוות כתוצאה מגומחות אקולוגיות דומות ולאו דוקא קשר גנטי. פשוט בזבוז זמן - הגיגים של תלמיד תיכון ממוצע... חנן סבט מנהל אתר המרכז הישראלי לחקר עבמי"ם WWW.UFOISRAEL.ORG מנהל פורום המרכז - MSN חבר פורום עבמי"ם - תפוז

Majestic12

New member
כן - אני לוקח את זה אישית

מכיוון שלא מפריע לי לקרוא חוות דעת או טיעונים נגדיים, אבל מפריע לי לקרוא טיעונים שלא מבוססים על מחקרים. אני מאד לא אוהב לקרוא הצהרות. אני מעדיף טיעונים שמבוססים על מחקרים.

Majestic12

New member
אין פירמידות וראשים על המאדים.

הבעיה מקורה בצילום ברזולוציות נמוכות, ובמשחקי אור וצל.

lightflake

New member
בדיוק את הטענות הנ"ל הצליחו להפריך בוודאות

אני לא טוען שאלו "פנים" מלאכותיות, אבל על העובדה שיש שם משהו בצורה של פנים אין הרבה ספקות. זה הוכח מעבר לכל ספק כאשר השוו תמונות מאותו איזור שצולמו בזמנים שונים. כשהשתמשו במסננים מיוחדים התגלו גם פרטים נוספים שלא נראו קודם (כמו מה שנראה כגבות ונחיריים) שוב, אני לא טוען שזה מלאכותי.. מתוך מליון גבעות יש סבירות מסויימת גם להווצרות גבעה אחת בצורת פנים. אבל עובדת נכונות הפנים נשארת.

Majestic12

New member
על כך אני חולק עליך.

אין שום הוכחה מקובלת. כיום הסברה היא שמדובר באזור שהוא טבעי לחלוטין. אני כמובן מקווה שצילומים חדשים יגיעו מאזור זה, שהוא מעניין בכל מקרה.

lightflake

New member
אגב, ראיתי עב"מ במו עיני ולמשך כמה דקות שלמות

מחוץ לחלון המטוס כשהייתי בזמן טיסה מניו יורק... הוא היה מאוד מוזר, ממש לא בצורת צלחת מעופפת ומעניין אותי אם שמעת עוד דיווחים שדומים למה שאני ראיתי..

22ק ו ס ם

New member
אין הרבה ספקות??

הרי הראו שככל שהרזולוציה גדולה יותר כך מה שחשבו שהיה שם קודם זה לא באמת זה. הפנים הם בכלל לא פנים. תראה למשל את ההבדלים פה.

למעלה