אנחנו בארה"ב פחות משנה, אבל בינתיים:
הספקנו לטעום מגוון של פנקייקים (החל מאכול כפי יכולת זול ועד לטעימים
),
דיינרים המגישים אומלט העשוי מ 50 ביצים עם תוספות בגובה של הילדים הקטנים,
בדקנו את כל סוגי המזון המהיר שראינו: מקדונלדס, וונדיס, טאקו בל, מגוון מקומות של עוף בציפוי פריך,
סאבווי, דומינוס, דנקן דונאטס, סטראבקס, צ'יז קייק פקטורי, Shake Shack ועוד מגוון מקומות.
הרוב היה כדי להכיר ולעשות וי, הרוב לא מלהיב, לא בריא ולא נחזור לשם,
מהרשימה הנ"ל החריגים לטובה היו הפרפוצ'ינו בסטארבקס, ההמבורגר ב Shake Shack,
ולמרבה הפתעתינו גם האוכל (יחסית) בצ'יז קייק פקטורי (אבל קשה להתאפק למראה העוגות),
אם רוצים משהו מהיר אז כריך בסאבווי הוא בסדר וחלק מהתפריט של פנרה.
לאחר שביצענו וי על הרשתות שעל רובם רק שמענו מישראל (יש עוד כמה שיש לנו כאן באיזור שטרם הספקנו),
כשאנחנו אוכלים בחוץ זה בעיקר במסעדות טובות דרך המלצות ולא בזבל השומני שמעלה.
אוהב
- אנחנו מאוד אוהבים סושי, יש לנו באיזור כמה מסעדות סושי טובות, אבל כך היה גם בישראל.
- אנחנו אוהבים חלק מפירות הים, לא מצאנו משהו מלהיב עדיין באיזור, אז בעיקר מקפיצים שרימפסים לבד בבית,
- צורכים קייל ואספרגוס הרבה יותר מאשר בישראל, יותר זמין ויותר זול (מתקזז עם עלויות הפלפלים
),
- בייקון הרבה יותר זמין כמובן, אבל ממעטים בשל תכונותיו ה"מופלאות"
- גבינת פטה - התחליף שלנו לגבינה בולגרית, כעת הפטה היא גם המועדפת
- אוכל מקסיקני (במסעדות, לא יצא לנו להכין לבד עדיין)
- צ'אקי צ'יז מזכיר את שנות ה 80 בישראל, אבל אני חייב להודות שהפיצה שלהם טעימה.
לא אוהב
- ניסיתי אוכל הודי מספר פעמים (מכיוון שהריח מעולה), לא אוהב, בעיקר מכיוון שאני פשוט לא אוהב חריף.
- מק אנד צ'יז - טעמתי את של הילדים, מזעזע, זה לא יכנס יותר הביתה, ננסה לחפש את האיכותיים יותר.
נראה מזעזע וטרם הספקתי לאשר ע"י טעימה
- כל מיני סוגים של בשר מיובש/משומר שראיתי בסופר.
- תערובות מוזרות של ממרחים מתוקים שנראים דוחה.
ובאופן כללי כמויות הסוכר והאוכל הלא בריא שיש כאן הוא בלתי נתפס,
שלא לדבר על השימוש המאסיבי (בחלק מהרשתות) בצבעי מאכל לא טבעיים שחלקם נאסרו לשימוש בחלק ממדינות אירופה.
בימי ההולדת המתקיימים בבית הספר, חלק מהשיר Happy birthday to you כולל את השורה המאחלת:
Eat more sugar!
היינו בשוק