John the Savage
New member
במסעדות רשת, מילת המפתח היא סטנדרטיזציה
המטרה שלהם היא להגיש בדיוק את אותו התפריט בכל מקום. וכשיש רשת גדולה עם עשרות, מאות או אולי אפילו אלפי מסעדות, הצורך לשמור על סטנדרטיזציה גובה מחיר מבחינת האיכות של המזון.
אז כן, כניראה שיש לנו טעם מאד מאד שונה באוכל. אבל אפילו במנות בסיסיות ההקפדה על איכות המוצרים והדיוק בהכנה היא הרבה פחות גבוהה במסעדת שעובדות בשיטת פס ייצור.
כמובן שהעובדה שמסעדה היא לא מסעדת רשת לא אומרת שהיא בהכרח טובה. יש גם דיינרים שמגישים אוכל איום ונורא. אבל אם הולכים לטובות יותר, אין מקום להשוואה בכלל.
המטרה שלהם היא להגיש בדיוק את אותו התפריט בכל מקום. וכשיש רשת גדולה עם עשרות, מאות או אולי אפילו אלפי מסעדות, הצורך לשמור על סטנדרטיזציה גובה מחיר מבחינת האיכות של המזון.
אז כן, כניראה שיש לנו טעם מאד מאד שונה באוכל. אבל אפילו במנות בסיסיות ההקפדה על איכות המוצרים והדיוק בהכנה היא הרבה פחות גבוהה במסעדת שעובדות בשיטת פס ייצור.
כמובן שהעובדה שמסעדה היא לא מסעדת רשת לא אומרת שהיא בהכרח טובה. יש גם דיינרים שמגישים אוכל איום ונורא. אבל אם הולכים לטובות יותר, אין מקום להשוואה בכלל.