מניסיוני, ממש לא רק רשת.
לא שיש לי העדפה למסעדות שאינן רשת (נהפוך הוא, אם אני לא מכירה מסעדות במקום מסוים, אעדיף להיכנס למסעדת רשת בדוקה מאשר למסעדה שאני לא שמעתי עליה מעולם ולא בטוחה לגבי איכותה), אבל אין לי בעיה עם מסעדות בדוקות שאינן רשת. בשום מקום מעולם לא נתקלתי בבעיות עם ריפיל.
כעקרון, ההעדפה שלי היא ברורה: מסעדות עם בופה או לפחות כאלה שיש להן מבחר סלטים מוצלחים פחות או יותר ומנות בשריות טובות. לא משנה לי אם הן רשת או לא. למשל, בעיר שלנו יש קזינו ענק עם המון מסעדות, ובפרט מסעדת בופה - משלמים פעם אחת בכניסה וזה כולל את כל הארוחה, כולל בופה סלטים עשיר ומבחר עצום של בשרים, דגים ועוד. זו לא מסעדת רשת, אך בהחלט מסעדה לא זולה שנחשבת די יוקרתית, ויש בה ריפיל כמה שרוצים. ככה גם במסעדות המקומיות האחרות, יקרות יותר או פחות. יכול להיות שבמסעדות סופר יוקרתיות ויקרות, לפחות בחלקן, אין ריפיל, אך למען האמת, אדם ממוצע שאינו מיליונר בכל מקרה לא סועד בכאלה לעתים קרובות מדי, אם בכלל. זה ה-1% שהשארתי, כשלדעתי באמת ב-99% מהמסעדות שאכלתי כן היה ריפיל, וביניהן גם כאלה שנחשבו ליחסית יוקרתיות.