אוסף שירי אהבה רק בארומה

סלחו לי,

אבל רשת בתי הקפה ארומה היא לא ירושלמית?
פעם ישבתי שם , בסניף ירושלים עם נדיה ושלומצ [אני מתגעגעת, ד"א
] והם פשוט ניפצו לי את זה שהיא רשת תל אביבית או הרצליאנית.. אתה לא יודע את זה בתור ירושלמי? :) [העיר שלך עושה לי כאב ראש.]

ידוע שהיא ירושלמית

ארומה בתל אביב זה עניין של השנים האחרונות בירושלים זה שנים פשוט יש פה גם דברים טובים יותר. את הבררה שלחנו למרכז

jenngirl

New member
למה שטויות?../images/Emo82.gif

היא לא אוהבת את ארומה[גם אני לא אוהבת את ארומה.האייסקפה שלהם סתם עושה Brain Freeze והסנדוויצ'ים והסלטים שלהם לא משהו],בגלל זה אתה אומר לה שטויות? על טעם ועל ריח...

jenngirl

New member
:O../images/Emo82.gif

למה אתה חושב שכולם בנים,אני בת קודם כל[מן הסתם יש לי girl בכינוי],ואני לא רואה שום בעיה בהודעה שהיא כתבה. סה"כ אמרה מה שהיא חושבת.היא לא אוהבת ארומה,אתה כן-יש על מה להתווכח?על טעם ועל ריח...

נתוש ז

New member
לא דיברתי על הטעם של ארומה

"הסלט שלהם רקוב" זה לא נכון עובדתית גם אם היא אכלה פעם אחת סלט רקוב. "מושחתים, גזענים וקמצנים" גם שטות (ראי ויכוח למטה). מעבר לזה..אני מדבר אל כל אדם שאני לא מכיר כזכר. ואני לרוב לא טורח לקרוא ת'ניק שלו אלא רק ת'תגובה :)

TheBlackPearl

New member
את צודקת וטועה

ארומה תל אביב(שאני מניח מה שאת מכירה) באמת כל מה שכתבת(הם באמת גרועים והסלט רקוב וכו'). אבל רשת ארומה ישראל הם לא רעים ואני מניח שאת מבלבלת והם לא גזעניים,כל מה שקרה עם הבלאגן זה היה ארומה תל אביב.

שיוציא מצידי אוסף שירי שינאה

הכעס הוא שהוא עושה על השירים שלו עסקים עם מפלצות כסף ,חברות ענקיות שמוכרות קוראסון מרובע בגודל אגודל ב10 ש"ח...וכמו שהזכרתי, בעלה של ארומה הוא גזען,הם גם מנצלים את העובדים שלהם.....

למעלה