אוסף שירי אהבה רק בארומה

לגבי הגזען

לפי מה שקראתי , זה שהיה גזען הוא מנהל סניף או משהו כזה רק בסניף אחד בתל אביב ויש בעצם שתי רשתות שהתחילו ביחד אלו שמפוזרות בכל הארץ לא בקשר מסחרי עם הסניף דווקא שהמנהל הגזען היה שותף בו הם רבו,,, והתפצלו,,לסניף אחד בתל אביב והשאר בשאר הארץ,,,,,, כן,,,קראתי על זה ,,,

הם אחים,שני הבעלים

אחד האחים הוא זה שדיבר כמו שהוא דיבר...קרא לאיזו עובדת מסכנה איפשהוא " את זבל...את זבל שחור...את יודעת למה זה ככה ? כי אני לבן תסתכלי עליי יש לי כסף אני יכול לקנות את כל המקום הזה " משהו כזה הוא אמר לה

Simple Sam

New member
לא צריך לכעוס אבל

הוא רוצה לעשות כסף מהדבר היחיד שיש לו-מהמוסיקה שלו. [וזה בכלל לא משנה אם יש לו מספיק כסף או לא] אז הציעו לו להוציא אוסף,ואני מאמינה שהוא מקבל על זה גם מספיק-אז למה לא? על הזין המסחריות עכשיו,אין דבר כזה אומן לא מסחרי.[אולי יש מעטים,אבל הרווחים שלהם הם נמוכים הרבה יותר] שיעשה מה שהוא רוצה עם השירים שלו,ושיתפרנס מהם מכל דרך שהיא נראת לו לגיטימית. תנסי להעמיד את עצמך במקומו. אני חושבת שאם הייתי במקומו הייתי נוהגת כמוהו ברוב המקרים,והיו הרבה שהיו עושים אותו דבר. אם היו נותנים לך להופיע באירוע מאוד מסחרי עם ריקוד שלך[ולא רק שהיית מתפרסמת,היית גם מקבלת על זה כסף] לא היית מסכימה? דיי להיות קטנוניים,שיעשה מה שבראש שלו.
-סוף החפירות-

Inbarush91

New member
אם הייתי שמה את עצמי במקומו

בחיים לא הייתי מוכרת את השירים שלי לחברת סנדוויצ'ים סוג ז'...

מעיין51

New member
הוא לא "מכר את השירים שלו לחברת סנד

וויצ'ים........... הוא רק.... שם את הדיסקים שלו בסניפים שלהם? למה לא? אמן שיהיה לו מלא כסף.. שיצליח.. שיהיה מאושר

Inbarush91

New member
אם זאת הדעה שלך בקשר לזה אז בכיף

רק חבל שבהתחלה אביב עשה מוזיקה מסיבות אחרות, וזו הייתה אחת הסיבות שהיה לו כ"כ הרבה קהל... זכותו של בנאדם להשתנות..רק חבל שהוא השתנה לרעה(ואני לא מדברת רק על זה)

Simple Sam

New member
האמת שגם עכשיו יש לו הרבה קהל.

ואני מאמינה שהוא כותב מאותן סיבות שהוא כתב בעבר,רק שעכשיו הוא עושה על זה יותר כסף,ושיהיה לו בכיף.

מעכבת

New member
איזה קהל יש לו עכשיו..שלא נדע מצרות

וככה הוא נראה גם אביב גפן הפך לדבר מיינסטרימי מגעיל,וזו אשמתו בלבד

Simple Sam

New member
לא דברתי על איכות הקהל,דברתי על קהל

ואף אחד לא אמר שלו. זאת הנקודה,שיעשה מה שבראש שלו ומה שהוא חושב לנכון.

מעיין51

New member
אבל הוא לא 'עושה מוזיקה' ומוכר אותה

לאנשים אחרים.. והוא לא כותב בשביל למכור.......... זה חשוב... הוא לא כותב בשביל למכור.. הוא מוכר אוסף של שירים שהעוא כתב מזמן..

כן נמאס מחנויות המוזיקה היקרניות

נמאס מדיסקים שעולים 70-75 שקל ,,, מטורפים רדו מהעץ גם לאנשים שלא מרוויחים הרבה מגיע להנות ממוזיקה אכותית , שיפגעו להם קצת המכירות לא שירגישו ואני לא אזכיר רשתות כדי שלא יוכלו לתבוע אותי דיבה,,

התו השמיני נותן במה

אני חושב רק לאומנים לא מיינסטרימים כאלו אלו שחברות התקליטים הגדולות (והשמנות) לא יתנו להם צ'אנס לכן זה לא מתאים לאביב כבר,,

מעכבת

New member
כמה דברים...

א' - זה כן משנה אם יש לו מספיק כסף כי אם יש לו מספיק הוא לא צריך לרדת לרמה של להשפיל את עצמו כדי להשיג עוד ועוד ועוד,יש להסתפק במועט להיות אדם צנוע ולשמוח בחלקך [והלוואי עליי חלקה כמו שלו לשמוח בה...] כי הכסף משקר משכר ומעוור
ב' - יש דבר כזה אמן לא מסחרי,ויש אפילו בארץ אמנים טובים יותר מאביב שהם לא מסחריים. כי הם באים נטו לעשות מוזיקה ולא למסחר את עצמם,את המוזיקה שלהם,את היצירות שלהם,את הכאב שלהם וכו' - למוות. ואם הם לא בדיוק ממלאים את קיסריה וסוחפים אחריהם מלא קהל,אז הם עדיין לא יילכו להפיק לרוני סופרסטאר דיסק ולכתוב לה שירים וכו' או לחילופין "להשיק" את הבת המתבגרת של שרי אריסון... ואת יכולה לקחת לדוגמא את אלג'יר ואת עמיר בניון ואז מה אם הרווחים שלהם נמוכים יותר,לפחות הם לא מוכרים את הנשמה שלהם לבולשיט. ג' - יכול להיות שליאור היתה מסכימה,ויכול להיות שגם אני היתי מכימה אם היתי במקומה,אבל בטח לא אחרי שאני יוצאת בהצהרות שרקדנים שרוקדים באירועים מסחריים מגעילים לי את התחת. וכל הקטע הזה עם ארומה אותי אישית לא מפתיע,שום דבר כבר לא יפתיע אותי בקשר אליו הוא איכזב ובגדול בתור אמן מה שנשאר ממנו מבחינתי זה רק להתרפק מפעם לפעם על השירים הבתוליים האמיתיים והנוגעים באמת של אז... שיהיה בריא

Simple Sam

New member
../images/Emo26.gif

א-איפה יש חוק כזה שצריך להתספק במועט? הוא רוצה יותר,אז למה לא? להשפיל את עצמו? נסחפת קצת הייתי אומרת. להוציא אוסף שירים אהבה זאת לא אשפלה. כן,זה מסחור, אבל השפלה בטח שלא. ב-אמרתי שיש מעטים שהם לא מסחריים. אבל קחי לדוגמא את גבריאל בלחסן,שעבר לצפון רק כי אין לו מספיק כסף לגור במרכז. מה את אומרת על זה? להישאר לא ממוסחר אבל חסר פרנסה? אולי הוא רואה לנכון שכן,אבל יש כאלו שחושבים צעד קדימה ויודעים שמחר הם אולי לא ייהיו אז הם מנצלים את זה שעכשיו הם כן פה, ועושים כמה שיותר כסף. הרווחים שלה האמנים לא סדירים כל חודש,אין להם פנסיה והם לא יכולים לדעת אם הם יקומו מחר בבוקר ועדיין ימשיכו לככב במצעדים. ג-הוא בנאדם. אז מה אם הוא אמר? זה מה שיצא לו מהראש באותו רגע,יכול להיות שהוא התחרט ויכול להיות שלו. אבל בכל מקרה,איפה הוא כתב שארומה מגעילים לו את התחת? ואם את מדברת על כוכב נולד,אז אני חושבת שהוא הסביר את עמדתו בנושא ואין לי מה להוסיף למה שהוא אמר. לא אכפת לי אם זה נכון או לא ואני לא באה להצדיק אותו,אבל הוא ענה על זה ודנו על זה מספיק אני חושבת. למה הוא איכזב אותך? כי הוא רוצה להרוויח כסף? ובכללי-אני מאמינה שאת לא פאנטית שמהללת את שמו וסוגדת לאביב כבנאדם כאילו הוא האלוהים שלך.[תקני אותי אם אני טועה] כמו שאמרת,תשמעי את השירים שנוגעים אלייך ותהני מהם,לא צריך להתייחס לכל צעד שהוא עושה כאילו זה סוף העולם. אנשים יוצאים מפרופורציות לגמרי. אני אוהבת את השירים של אביב ויש פעמים שאני אפילו מעריכה אותו על דברים שהוא עושה. אבל כשהוא עושה צעדים שלא נראה לי אני לא אקח את זה ללב,ובטח שלא התאכזב ממנו[וזה לא מכוון אלייך]. כי למה לי? באתי לשמוע את המוזיקה לא למחוא לו כפיים ולסגוד לו. סיימתי לחפור
ערב נהדר!

מעכבת

New member
טוב,אני רואה שאין בינינו הבנה

אז אני רק אגיד בקשר להודעה הקודמת שלך,שאנלא יודעת מה איתך אבל מבחינתי זו אף פעם לא הכמות,רק האיכות.

Simple Sam

New member
אני מסכימה איתך לגמריי.

אבל מבחינת אביב-העיקר שייגמרו הכרטיסים,וזאת הדרך שלו.

למעלה