אחרי צהרים טובים

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifממש ככה

בחורה ברמה!אחרי השיחה עם אתי אני מעריכה אותה עוד יותר

לגמרי. מאוד מאפיין את דניאל נקיון בדיבור

וראייה מפוקחת של הדברים. היא לא נופלת למלכודת של אתי כמו אחרות לפניה, חבל לי על הריחוק ביניהם, ריחוק פיזי מביא גם לריחוק רגשי.

ריף24

New member
דניאל משתמשת באנשים שידברו רעות על האחרות.היא

מנסה להשאר נקיה .רק מידי פעם או בשעת שיא של עצבים, כמו אז שקרן טסה-היא מרכלת ומלכלכת בעצמה

רותי167

Well-known member
דניאל מיוחדת רק שתתרחק מאתי!

לא יכולה לראות אותה נכנסת איתה למיטה ושהפכה לאשת סודה.

sivan513

New member
קצת מוזר שכל זה מגיע אחרי העמדה שלה להדחה

לא? פתאום נפל לה האסימון שהם שחקנים? מקודם היא הכי פירגנה לקשר שלהם ואמרה לקרן "כל מה שאת צריכה אני פה"

sivan513

New member
איך היא בדיוק תפסה תחת?

במה זה התבטא? אני דווקא הבחנתי ביחס שונה מצד דניאל ולא ההפך..

sivan513

New member
כן

גם אני חושבת שקרן וגב זוג שחקנים.. זה פשוט מוזר שדניאל גילתה את זה פתאום, אחרי העמדה להדחה ואני לא שמעתי את דניאל אומרת שהזוגיות שלהם הפכה לדביקה ומוחצנת..היא יותר התייחסה אל הזוגיות שלהם בכללי, ככה שהפרשנות הזו לא תקפה :) אבל תקני אותי אם אני טועה...

talibatata

New member
צליל, אתמול קרן חבשה כובע של קברניט

שהם קנו ביוון, כשראיתי אותה עם הכובע חשבתי לעצמי וואללה היא אשקרה מרגישה שהיא הקברניט של הווילה, תפסה תחת הרעה.

נו ואז מה אם היא קלטה את זה אחרי ההעמדה?

מה כזה גרוע בזה?? לפחות היא קלטה את זה. מאוחר מדי אבל עדיף מאוחר...

sivan513

New member
לא כתבתי שזה גרוע

אבל זה אומר שהיא תחרותית, גם זה לא גרוע...לגיטימי זה פשוט מעצבן כשדניאל עושה משהו מאלילים אותה כמו לא יודעת מה ושבנות אחרות מרכלות בדיוק באותה צורה(בלי רוע) הן נוראיות ואין להן בושה

אף אחד לא מאליל,היא פשוט פייבוריטית שלהן

וזה גם בסדר. אבל לדעתי אין מה להשוות את הריכולים של קרן לריכולים של דניאל. דניאל הרבההה יותר עדינה וחבל!

sivan513

New member
זה לא קשור

לא התכוונתי דווקא לקרן..בכללי לכל הבנות ונכון דניאל יותר עדינה ברור, אבל גם קרן כבר לא מרכלת בזדוניות (למרות שזו הצגה) ואומרת דברים נכונים אבל כשהיא עושה את זה סוכלים אותה, וכשדניאל עושה את זה- זה לגיטימי כשקרן רוצה את המיליון או כל אחת מהאחרות הן רודפות בצע ופרסום, אבל כשדניאל ואיתן מודים שהם יירצו לנצח- זה לגיטימי כשצצה תמונה של קרן ואיתן מלפני התוכנית היה פה רעש שהיא סתם גרופית וזולה, נכנסה למטרה 1 ושהכל מכור, אבל כשצץ וידיאו של דניאל ואיתן- לא היה רעש וזה סבבה לגמריי. אז כן יש פה יחס שונה, וזה כבר מעבר לרק פייבורטית

למעלה