איגרת המשרד לעידוד הירידה

רוני13

New member
הו!

אז למה לא הודיעו לנו?
לארוז? רגע,אנחנו עדיין חיים?

M e g g i

New member
מה בדיוק ההיסטוריה מלמדת?

חוץ מזה, תמיד חזרנו... כמו אדם שתמיד חוזר לבייתו!

../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif בסדר ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

שכחת שהוא נטש אותנו כבר מזמן ראה ערך השואה...

M e g g i

New member
והנה הוא שוב איתנו!

ראה ערך בניין ארץ ישראל וההתיישבות.

רוני13

New member
אני לא מתכוון לפתוח את דיון השואה והקב"ה...

הוא מעולם לא נטש. הוא מעניש כשאנחנו סוטים מהדרך...כדי להחזיר אותנו לדרך. הוא נותן כלים אנחנו בוחרים איך להשתמש בהם-הוא נתן לנו את המדינה אנחנו משתמשים בה באופן לא כל כך נכון. אך אני מאמין ש"המכה" הבאה כבר תהיה הדרך לגאולה-"מלחמת גוג ומגוג".

רוני13

New member
חזון אחרית הימים...

הגאולה יכולה לבוא בשתי אפשרויות: אפשרות א': עם ישראל כולו עולה לא"י וחוזר בתשובה-הגאולה מגיעה בקלות! אפשרות ב': עם ישראל במצב רוחני מביש,ההתבוללות שוברת שיאים,המצב רע המדינה מתפוררת הכל רע! הגאולה תגיע אחרי מכה גדולה שה' יביא עלינו. זה באופן מאוד מופשט מה שהולך לקרות. לצערי אנחנו יותר מדי קרובים לאפשרות ב' מאשר לא'...

רוני13

New member
אין בעיה...

אחד פחות זה לא מה שיגרום לאופציה א' להימחק! "עם ישראל כולו"-לא מדובר על כל כולו ברמה של יחידים אלא "כולו" בכוונה ל"רוב". (כיום חיים בגלות כ7 מיליון יהודים!)

7 מיליון ואני אדאג לעוד 3!!!

אגב, רוב היהודים מעדיפים לגור מחוץ לישראל, סתם נושא למחשבה עמוקה, גם אם זה אתגר בשבילך.

רוני13

New member
מהי מטרתך?

מה אתה רוצה משאר תושבי מדינת ישראל? מה מפריע לך שיש פה אנשים? היהודים שגרים בגולה כבר בתהליכי התבוללות ונשארים שם מטעמי נוחות. ואם אתה רוצה עוד מקרה אחד הנה לך: כשהייתי בני יורק התארחנו אצל חבר של חבר של אבא שלי(שלא ממש מאושר-הוא סתם אוהב כסף) ובשבת בערב הלכנו לאכול אצל אחד מהקהילה שלהם שם בקווינס ובאותו הערב התארח שם עוד אחד,רב של ביהכנ"ס תמני בברוקלין! כל השיחות באותו ערב התנהלו כמובן סביב ה"ביזנס" וככה גם רוב הבדיחות הפרטיות שאף אחד ממשפחתי לא הבין
אותו רב הטיף לנו למה לא צריך לגור במדינת ישראל-כי אין שם כסף טוב. אני הזדעזעתי! באמת שתהיתי מה הולך עם היהודים בגולה-הם בכלל מודעים לעצמם? מזעזע אך זאת המציאות.

ומטרתך?ומה זה עניינך עסקיהם של היהודים בחו"ל?

אל תתאמץ לענות לי רק תחשוב על התשובה שהיית נותן לי ותשובתי זהה לשלך.

רוני13

New member
חחח...אתה זה שפתח את ההודעה!

אני הגבתי...אין לי שום מטרה! אני מגיב על הודעות שלך. אתה זה שצריך להסביר מהי פשר ההודעה הראשית?

רוני13

New member
סוף סוף אתה מודה בכוונתך הזדונית...

אין לי שום רצון לשוחח איתך יותר
יום טוב,המשך חיים נהדרים ומאושרים וורודים ואיך שלא תקרא להם!

למעלה