יכולת להפסיק גם קודם, לא חייבתי אותך... ביי
ה החזרה למוטב New member 13/11/07 #160 רוני , אלוהים הופיע התגלה פעמים בתולדות העולם במעמד הר סיני ובאאושויץ.
M M e g g i New member 12/11/07 #127 במדינות העולם השלישי המצב גרוע מאוד! אז למה שהם לא יהגרו מארצם? האם האמריקאים חשבו בכלל על להגר מארצם אחרי ה11.9?? הפיגועים בלונדון? הצרפתים בקנדה? וגם אם אני לא מאמינה בקשר העמוק שלי לישראל, למה שאני ארד ממנה? מה רע בה?
במדינות העולם השלישי המצב גרוע מאוד! אז למה שהם לא יהגרו מארצם? האם האמריקאים חשבו בכלל על להגר מארצם אחרי ה11.9?? הפיגועים בלונדון? הצרפתים בקנדה? וגם אם אני לא מאמינה בקשר העמוק שלי לישראל, למה שאני ארד ממנה? מה רע בה?
M M e g g i New member 13/11/07 #148 אם אתה מסכים עם זה.. אז בעצם אין שום סיבה להגר.. כל מדינה ובעיותיה.. וחבל סתם! כי להיות מהגר זה לא קל בכלל...
אם אתה מסכים עם זה.. אז בעצם אין שום סיבה להגר.. כל מדינה ובעיותיה.. וחבל סתם! כי להיות מהגר זה לא קל בכלל...
ל לא נולד אתמול New member 13/11/07 #163 עם זה אני לא מסכים אמנם לכל מדינה בעיותיה, אך עדיף להגר ממדינה שבעיותיה רבות למדינה פחות בעייתית.
ל לא נולד אתמול New member 13/11/07 #164 עם זה אני לא מסכים אמנם כל מדינה ובעיותיה, אך עדיף לעבור ממדינה בה הצרות רבות לכזאת עם פחות בעיות.
M M e g g i New member 13/11/07 #185 אי אפשר לדעת מה ילד יום. על כל בעיה שתצוץ תהגר למדינה אחרת? זה לא חיים!!! מעבר לזה, יש בעיות שצריך ללמוד להתמודד איתן. יש לפעמים צורך להקריב מעט בשביל לקבל דברים אחרים...
אי אפשר לדעת מה ילד יום. על כל בעיה שתצוץ תהגר למדינה אחרת? זה לא חיים!!! מעבר לזה, יש בעיות שצריך ללמוד להתמודד איתן. יש לפעמים צורך להקריב מעט בשביל לקבל דברים אחרים...
A antreprize New member 12/11/07 #119 אני לא אעזוב גם אז, אני מחכה למלחמת אזרחים, עיר מדינה שאני מנהיג אותה תמיד הייתה החלום שלי.
ה החזרה למוטב New member 13/11/07 #161 גם אני מחכה למלחמת אזרחים כאשר אחת כזאת, אני אשמח לשנות כמה דברים פה..
A antreprize New member 14/11/07 #202 אתה לא מעודכן. אנחנו יכולים להוריד מגוגל מדריכים ליצירת פצצות, רקטות, טילי שיוט.