אינפורמציה סלקטיבית לילדים מפרק א'

עלמה 3

New member
יעלי שנה טובה ../images/Emo24.gif

אכן תשע שנים זה הרבה ולפעמים קצת מאוחר אני לא הסכמתי לזה מהתחלה תמיד נלחמתי ששתי המשפחות יעשו ביחד אין דבר כזה לחוד אני לא הייתי מסכים לעזוב את המשפחה שלי לימים שלמים כדי לבלות עם ילדי מהנשואים הראשונים וכאשר עושים זאת מה הפלא שהם מתנהגים כך הרי אי אפשר להאשים אותם אנחנו בעצמנו נתנו להם את הלגטימציה להתנהג ככה ואז עוברים להם תשע שנים הילדים מפרק א לא מכירים בפרק ב ואת יעלי ובצדק לא בא לך לבלות איתם הילדים פרק ב נפגעים ובצדק "רגשות אשם" אולי אני חושב שזה כעס עצמי על דבר שיכל להיות אחרת אם לא הייתי מכיר אותו יכול להיות שהייתי יותר בוטה אבל אני חושב שהתוצאה הסופית היא פשוט לא לספר וביננו יעלי האם את בכלל רוצה שהוא יספר אני חושב שלא........ולמה מאחר והנקודה המרכזית היא לא הסיפור אלה הדרך

מורכב, לא מדויק.אני נתתי לגיטימציה

לימים האלה שהוא נוסע לבלות איתם ושוב, אני מדגישה, הוא חוזר בערב ולא מבלה איתם ימים ולילות בלעדינו. לא רציתי שהוא יקפח אותם, ומצד שני, חופשה משותפת לא באה בחשבון בגלל העוינות שלהם וגם אי-ההסכמה שלהם. כשכבר פעם נסענו יחד למטולה ולחרמון ביחד, זה היה אסון שאני לא רוצה לזכור אותו ולא להזכיר אותו. חופשה מהגיהינום. לכן, אני הצעתי את זה והוא כמובן שקיבל את זה באהבה ובחום מצידו. וטוב שאתה מכיר אותו מורכב, כי באמת לא מגיע לו בוטות בעניין הזה. הוא ממש ממוטט מהסיפור והיום הוא במצב של הרמת ידיים. זה המצב ואם זה אנחנו חיים. רק שאני מפעם לפעם מקיאה מזה, מנגבת וממשיכה הלאה...

rolan

New member
יעליק

נדמה לי שאת סיכמת את הנושא הכאוב הזה בעצמך, אמרת: "זה המצב ועם זה אנחנו חיים"... נדמה לי שאין כאן משהו שאפשר לשנות, רק להשלים עם מצב כואב וקשה, כי כל דבר אחר כבר ניסיתם. זה, שוב, מאותם הדברים איתם אנחנו משלימים בלית ברירה ומקווים שיום אחד יפול שם איזה אסימון.
גם ממני

blonda3

New member
שאלה=למה הוא לא נוסע איתם../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

מידי פעם לחופשה מלאה כולל בית מלון? או לחו"ל למשל? כלכך הרבה אבות כן עושים את זה אז למה הוא לא?

בלונדה, למה?????

ככה. כי יש לו אישה וילדים. והוא משתדל לישון עם אישתו האוהבת ואהובה בלילה. אלא אם כן זו טיסת עסקים ועבודה.

blonda3

New member
את עונה בכעס../images/Emo46.gif

וחבל.... תחשבי טוב... טיסת עסקים ועבודה יותר חשובה מהילדים שלו? ושוב אל תכעסי עליי אני רק מנסה....

just yael

New member
so..........?????????i

אז יש לו אישה וילדים... אבל יש לו גם ילדים שנולדולו לפני איקס שנים ולא יקרה כלום אם תוותרי עליו למספר לילות וכי איך ירגישו הילדים אם את, וילדיכם, עומדים תמיד לפניהם???? וותרי קצת, זכרי שאת רוב לילותיו, הוא מבלה עמכם.. אל תקרעי אותו עוד יותר ובדקי...גם את חלקך בעיסה הדביקה הזו... סליחה על הבוטות, ובדרך כלל לא מתפרצת...אבל כאן, ככל שקוראת עוד ועוד, הר הגעש בדרך להתפוצץ...אבל ממש... אולי עדיף שאפסיק לקרוא, ואחזור לי לישון... לילה טוב.

עלמה 3

New member
../images/Emo88.gif אני לא הייתי מסכימה

לחופשה בלעדית בבית מלון או חו"ל... ועוד אני חושבת על ההבט הכלכלי !

blonda3

New member
שחר....../images/Emo10.gif

אני קוראת אותך ומאד מצטערת..... כלכך הרבה זמן שאתם ביחד וזה המצב. בטח מאד קשה לו לחיות ככה מאד קשה להיות עם אשה שמתעבת את ילדיו והם אותה.... השאלה אם אין משהו שלא עשיתם בכדי לשנות את המציאות הזאת.

blonda3

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo39.gif../images/Emo79.gifשחר-שאלתי אותך

למה הוא לא לוקח אותם לחופשה שלמה לבדו רק הוא והם... זה כאילו עכשיו לבכות על חלב שנשפך כי אילו היה עושה זאת בעבר איתם לא היה נוצר המצב שנוצר עכשיו.... אז אולי עדיין ניתן לתקן ואני מצטערת שאני מרגיזה אותך אבל לא זאת כוונתי. אני יכולה להבין גם את הכאב שלך.... רק מנסה להראות לך כיוון אחר....

../images/Emo67.gifאם את קוראת לשני ילדיו

שני חולרות אולי אני מתחילה להבין את בעלך....

../images/Emo24.gifמצטערת.אני רק חושבת

על אשת גרושי קוראת לילדי חולרות ואני מצטמררת. להיכן שלוקחות אותנו מחשבותנו כך יהיו מעשינו. איך אפשר לתקן אם החשיבה כל כך שלילית על מישהו.וסליחה.כך נראים לי פני הדברים

עלמה 3

New member
אסתי, סליחה שאני מתערבת

יתכן ואת לא מכירה את הרקע..... אני במקום יעלי, בכלל לא הייתי מקבלת אותם בביתי... אין כזה דבר שמשהו יבוא אליי הביתה לארוחה או בכלל להתארח ולא ידבר עם הבן שלנו או יחמיץ לו פנים... כל הכבוד לך יעלי, שאת מקבלת אותם , בלי שיחליפו מילה או ברכת שלום איתך ועם ילדייך !!! זה הם מביאים את התחושה והחשיבה השלילית איתם ויעלי שותקת.

אסתי, אל תצטמררי

כי אשתו לשעבר של בעלי, קוראת לי ולילדיי, המפלצת וילדיה המסריחים. אז הנה לך צמרמורת... אז את מתפלאת בכלל? ואי אפשר לתקן חשיבה שלילית על מישהו שכמעט היפלתי בגללו אחרי שני הריונות, את ההריון השלישי, שברוך השם חי וקיים היום ובן חמש שנים. צר לי, אי אפשר. כשמישהו מכוון אלייך רק ארס, רעל ושנאה, ופוגע בך עד כדי כמעט אובדן חיים, את לא יכולה לשנות גישה. ואיפה עלמה ומורכב כשצריכים אותם, שיספרו לך מה זה להרגיש ככה מאקסית חולת נפש ומילדים מתנכרים וקשים.

עלמה 3

New member
אני פה והנה מתקרב יום כיפור

והזכרונות עולים.... צרות ומרורים מהאקסית החולת נפש, אני בסוף שבוע 35 להריוני, אחר חג ראש השנה, סוער ומרגש ללא קורת גג, רדופה ע"י חולת נפש ואופס... ירידת מים, ללא התקדמות בלידה, עובר במצוקה, ניתוח חירום לתוך יום כיפור ואני לבד...מלאת חששות מהטירוף והשגעון שתקף אותה...

למעלה