אינפורמציה סלקטיבית לילדים מפרק א'

../images/Emo141.gifמבינה לליבך יקרה

רק אמרתי לך איך אני מרגישה עם מילים מסוג זה שנאמרים על ילדים.ושוב סליחה על מה שזה גורם לך

בלי קשר למי האבא של שלהם, יש ילדים

שהם חולירות. תשאלי את יונה לבנה... וחוץ מזה, מה הקשר בין הרגשות של יעל כלפי הילדים של בעלה לבין הצורך שלו להסתיר מהם את הפעילויות של המשפחה?

*יערית

New member
יעלי../images/Emo24.gif

מכיוון שאין לי כ"כ ניסיון במורכבות כשלכם, ולא ממש יודעת מה לומר או לייעץ, נשארתי בדילמה מה אומרים לחברה בזמן שהיא "מקיאה" את כל הכעס והכאב שיש בה? הגעתי למסקנה אחרי מס' שניות שאולי כדאי לחדד את הנקודה שטוב שיש לך ולכל אחד מאיתנו את הבמה הזו בכדי "להקיא, ולכתוב כל העולה על רוחינו, זה המקום שאליו אפשר להתחבר ופשוט להוציא הכל להתנקות גם אם לא תמיד מקבלים תשובות או מענה שיעזור......זה מרוקן
ויש לי עוד הרבה כאלו
חמים להזכיר לך כמה החיים הם קצרים ויפים ,צריך לחיות אותם עכשיו ומהר......

עלמה 3

New member
יעלי, אני מכירה את זה מקרוב

לדעתי, קשה להם להתחלק, כמה ? ואיך? ...(לבעלים) ויש כאן תחרות סמויה בין כל הכוחות והחזיתות..והוא באמצע..מנסה לרצות את כל הצדדים. ככה אני ראיתי את המורכב. גם המורכב , נהג לעשות כך.. העביר אינפורמציה סלקטיבית :, 1. בכדי לא להכאיב להם ! ולא יקנאו עוד ועוד, גם ככה הקנאה החולנית שלטה ושולטת עדין. 2. העדפתי להסתיר, כי כי אינפורציה היתה מועברת למפלצת.. והיא בכל דרך ניסתה לעשות בזה שימוש לרעה. אבל אותי מה שהרגיז באופן אישי... בעבר וגם לפעמים היום ! כשהם מתקשרים אז הוא הולך לצד לדבר רחוק ממני או שהוא אף פעם לא מתקשר אילהם לידי, אבל הבנתי למה הוא עושה את זה... כי קשה לו לקבל את הביקורתיות שלי.... מה לעשות אני קרציה ! ועוד משהו למדתי שהקנאה החולנית הזאת, מכניסה אנרגיות שליליות הביתה...

שאני אמות, עלמה, גם רגיעון הולך לצד

כדי לדבר איתם בטלפון. ומתקשר מהם כשהוא רחוק, בחדר אחר, או בכל מקום שהוא, רק רחוק מרעשי הבית הטבעיים והנורמליים ולא לידי.

../images/Emo24.gifואצלי החלדים הולכים לצד

כדי לדבר עם אביהם וזה בסדר. מגיעה להםנטימיות משלהם

עלמה 3

New member
אסתי, אם זה עושה לך נעים, אז

שיבושם לך.... בהחלט מגיעים להם רגעים של ביחד ולבד.... לי זה לא נעים, כשמתרחקים ממני בשעת שיחה או שהוא סוגר ואומר שנדבר אח"כ. מה הם מסתירים ממני

עלמה 3

New member
אסתי, אין לי כל חשש מרכילות

אני ממש לא באה מהמקום הזה, שמה יגידו עליי...

blonda3

New member
שחרית....../images/Emo24.gif

לא ממש היתי בסיטואציה הזאת אבל יכולה להבין את בעלך ואת העובדה שהוא לא רוצה לפגוע בילדיו מכיוון שהוא לא חי איתם עכשיו ולא מבלה איתם כפי שמבלה איתכם ולכן הוא לא רוצה לעורר אצלהם כעס או קינאה ואולי גם אצל גרושתו וכו'.. תלוי בטיב היחסים שם.... לדעתי הוא נוהג נכון והיה מספר להם הכל לו היה יודע בביטחה שהם לא ייפגעו. נסי להיות בצד שלו ושלהם ואולי תצליחי להבין יותר. ואל תכעסי עליו. זה לא בריא....

בלונדה, אם היית קוראת בקפידה ../images/Emo46.gif

את השרשור, היית רואה שאני בכלל לא כועסת אליו, אלא אוהבת אותו מאוד. גם ככה לא קל לי לדבר עליו כאילו מאחורי גבו כאן, למרות שסיפרתי לו על השרשור הזה ושיתפתי אותו במה שכתבתי ובמה שעונים לי, חשוב לי שלא יסלפו את האינפורמציה שאני כותבת. אני לא כועסת עליו בכלל. אני כועסת על המצב שהגיע לאן שהגיע. אני כועסת שאקסתו ושילדיו ובעיקר בנו הבכור, לא השכילו להבין ולקבל את נישואינו כבר שמונה שנים כמעט, אני כועסת שבגלל זה הם הביאו אותו למצב כזה שהוא צריך ללכת בין הטיפות. אני לא כועסת עליו. לחלוטין לא. נהפוך הוא.

blonda3

New member
../images/Emo23.gifאוקיי../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

אחרי שקראתי הכל וקראתי גם שכתבת שאת לא כועסת עליו ואוהבת אותו מאד ואני אגב-מאמינה לך...- ואני גם מבינה אותך ואת יודעת אני היום נמצאת במן סיטואציה שאולי מזכירה במשהו מה שסיפרת כאן לעומתך אני אולי בתחילת הדרך עדיין לא בטוחה לכן לא כותבת אבל יכולה להבין את המצב את מה שתארת ואת הקושי של שניכם בעצם. הצעתי לך משהו למעלה. תחשבו על זה. אולי זה חלק מהפתרון. ותמשיכי להתלבט כאן כי אולי יכנס עוד מישהו שכן עבר את מה שאת עוברת ואולי יש לעוד אנשים פתרונות שיעזרו לכם.... בהצלחה

*יערית

New member
דפוס התנהגות חוזר..כן?או לא?

אז נכון שאני לא נמצאת כמו רבים ממכם במשפחה מורכבת עד כדי כך,נכון שעדיין לא הכרתי את ילדיו של בנזוגי, ואני קוראת אתכם ותוהה בקול רם יחד איתכן אם הגברים שלנו בפרק שני /שלישי לחייהם מנסים "לגונן" על ילדיהם מפרקים קודמים בכך שהם לא מספרים להם את כל תמונת מצב חייהם החדשים זה רע
האם זה לא מה שנקרא חכם? האם אנחנו לא יכולות להבין שהגברים נוהגים שונה מאיתנו הנשים, הם יותר דיסקרטים ופחות משתפים..ואילו אנחנו הנשים רוצות להכניס את כולם לחיינו,רוצות לקבל תמיכה והבנה רוצות שהכל ילך על פי מה שנראה דרך העיניים שלנו ואילו הם..חוששים לטעות שוב...יש להם ילדים מפרק קודם שאומנם לא חיים לצידם אך חשים ברגישות של שיתוף לגבי הפרק החדש...לו היה הכל בסדר,לו הגרושים והרצון שלהם להכיר בחייו החדשים אני בטוחה שהיו נוהגים אחרת...אבל המצב גם ככה קשה..למה להקשות יותר
16 שנה אבא שלי עם אישה...לעולם לא ראיתי אותה! לעולם ואני יודעת שאמא שלי תעכס עלי מאוד ביום שתשמע שאני ראיתי אותה, אבא שלי לעומת זאת מכבד את רצונה ולא מפגיש אותנו איתה, הוא מגיע לבקר לבד,הנה היום בחד הגיע לבד לעשות איתנו על האש, מעניין מה היא מרגישה כשנשארה לבדה מאחור... ויש את אמא שלי שמוכנה לקבל היום את נוכחותו...אבל אותה.. אחרי 16 שנה היא לא מכונה לשמוע את השם שלה! אז אני מבינה את מה שעובר עליו..ואת מה שעובר על אמא שלי וחושבת ששביל הביניים עדיף...אבא שלי נוהג בחכמה שלא גורם לאמא שלי רוגז מיותר ובכך מערב גם אותנו, ככה זה כשגרושים נחתמים בכעס ובמלחמות, אם המצע לגרושים היה טוב והילדים לא היו מעורבים במלחמות ובהסתות...אני בטוחה שהכל היה אחרת... אז אולי נגלה קצת הבנה מדוע הם פועלים כך? למרות שקשה ואנחנו רוצים שהם יכירו בנו כחלק מחייהם ובטח כשיש ילדים נוספים שהם אחיהם למחצה... אולי בכל זאת לנסות לחיות את החיים כפי שהם עם הביטחון ששום דבר לא ישבור את מה שאנחנו בונים לנו עם הרבה אהבה
דיברתי עם עצמי..ומקווה שאולי זה נגע גם לכם

למעלה