|אישלגToday's McWeekend

../images/Emo6.gif הוא בן

15! אבל יש לו רמת משכל של נחליאלי
חחחח XDDDDDD אני סתם צוחקת, הוא בסדר - אבל יש לו יציאות ממש מפגרות לפעמים

just orr

New member
XDDDDDDDD

"השמש מצייצת והציפורים זורחות" XDDDDDDDDDDDD ו"האחיות רוחמה"
ואח שלך! XDDDDDD תמיד הציטוטים שלך משעשעים אותי D:

עונה D:

שיר השבוע של מקפליי: five colour in her hair שיר השבוע לא של מקפליי: 30 seconds to mars- the kill להקת השבוע: סימפל פלאן . אלבום השבוע: simple plan- still not getting any.. קליפ השבוע: simple plan- i'm just a kid תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: 'מכושפת' משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח: הייתי בקניון וקניתי בגדים ^^ משהו שעיצב:
ציטוט השבוע: 'בובות': "כשאני אגמור איתך לא יישארו לך אפילו ביצים בשביל לשחק איתם" חהחהחהחהחהחח
מתנגן בראש / בפלייליסט: simple plan- untitled תמונת השבוע: לא עולה .

m i c k e y 15

New member
בנות../images/Emo124.gifיש בעיה בתפוז עם התמונות

שלא תחשבו שזה מאצלכן במחשב.. יש אצלהם תקלה

m i c k e y 15

New member
אה ושאלה שבטח תפתיע את רובכן וזה סתם כיאני

צריכה לברר משהו ואני מבולבלת. בני כמה מקפליי לעזעזאל?! דאגי היום בן 20 דני יהיה בן 22 אבל בן כמה הארי יהיה? וטום..בן 23??

ברג >< הנה..

טום- 17.7.85 - בן 22 כיום הארי- 23.12.85- חודש הבא 22 דני- 12.3.86- בן 21 כיום דאגסטר- אני לא באמת צריכה לכתוב כאן את זה, נכון? XD

tzuf jones

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo207.gif דחווףףףף ../images/Emo124.gif../images/Emo207.gif

איך ממירים קובץ 3GP לקובץ MPEG ? או לכל קובץ ישכנס למובי מייקר?... פלייזז תענוו ליי , זה ד-ח-ו-ף

tzuf jones

New member
שיהיה לך בכיפ . יש לך תשובה - תעני,

אין לך ?@ אל - תכתבי תגובה !!!! נסתדר גם בלי החררטא הזה ><" נו שהישהי תעענה לי זההה דחוווףףף כ"כ !!!!

purple floyd

New member
WTF?

דחוף יש רק בבתי חולים קודם כל. ואסור לנצל"ש פינות זה לא 'חררטא' זה חוק בפורום. ושהיה לי בכיפ עם הגישה הזאת, כי עכשיו מזה לא בא לי לענות לך

למעלה